תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש תוכנה קלה להפעלה ונוחה עם קצת יותר אפשרויות מ"צייר"... משהו בסיגנון של פוטושופ... תודה
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שבה ארשום את שם הזמר בערבית והתוכנה תמצא לי שירים של אותו זמר (משהו בסיגנון אימיול או קאזה). משום מה שני התוכנות הנ"ל לא מכירות בחיפוש בשפה הערבית. תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני כבר מחפש כמה ימים ולא מצליח למצא אתר טוב להורדת קומפילר לוי בי ??? צריך הצאה!!!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי קבצים בעלי סיומת sfv בדקתי את תקינותם עם QuickSFV הכל תקין רק הייתי רוצה לדעת איך אוכל לפתוח את הקבצים עלמנת לראות את התוכן כדי להתקינו ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
איך מחשבים מה הגודל המקסימלי בסנטימטרים של תמונה להדפסה לפי פיקסלים? יש לי תמונה בגודל של 1024X1133 פיקסלים, ואני רוצה להדפיס אותה בחנות צילום. עכשיו, אני צריך לדעת מה הגודל של התמונה להדפסה בסנטימטרים. לפי מה שהבנתי, יש גודל "טבעי" של התמונה לפי כמות הפיקסלים, ואם מדפיסים את התמונה בגודל יותר גדול מזה אז מאבדים איכות (התמונה יוצאת מגורענת). מישהו יודע איך מחשבים?
-
- 9 תגובות
- 8.4k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך נפטרים מהסרגל שהוסיף לי ה-replace dash בוורד? את הכפתור החדש העברתי לסרגל כלים אחר, אבל בכל פעם שאני מתחיל את וורד, הסרגל (שהורדתי אותו ב"התאמה אישית") חוזר ומופיע.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי בעיה כבר הרבה זמן. כל פעם שאני רואה סרט באתרים כמו YOUTUBE לדוגמה אני לא יכול ליראות על מסך גדול כי התמונה ניתקעת אבל הקול ממשיך, מתי שאני מקטין למסך קטן זה מסתדר. עד עכשיו היה לי מחשב ישן בן 8 שנים בערך אז חשבתי שהבעיה במחשב ולא התיחסתי יותר מידי אבל אתמול קניתי מחשב חדש וגם עכשיו יש את אותה בעיה. ממה זה יכול להיות?? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה שבכל פעם שאני אפתח את ה Word המסמך יפתח עם תבנית קבועה. אני לא רוצה ללחוץ על איזשהו כפתור (טקסט אוטומטי) או לפתוח תסנית ע"י לחיצה על Open->Filename.dot מישהו מכיר דרך כזו?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
התקנתי BS PLAYER והוא מגיע עם רכיב פרסומת שנקרא WHENU SAVE . כאשר ראיתי זאת , הסרתי את הנגן וגם את רכיב הפרסומת , אולם הפרסומות ממשיכות לקפוץ לשולחן העבודה. הרצתי אנטי וירוס ואת הWIN DEFENDER והם לא הצליחו להסיר אותו , נכנסתי לREGEDIT ואי אפשר להסיר ידנית את התיקייה שלו. מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
שלום. כשאני מדליק את המחשב מופיעה רשימה של שתי מערכות הפעלה(שתיהן xp) ועלי לבחור אחת מהן כדי שהמחשב יעלה.. האם יש לי שתי מערכות הפעלה או שזה משהו אחר? אני חושב שהמחשב קצת איטי בגלל זה... שאלה נוספת- כשקונים מערכת הפעלה ביתית, האם אפשר להתקין אותה על שני המחשבים שברשותי? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
כמו שכתוב בכותרת... כשאני עושה "שלח" הוא עושה כזה קו בצבע אדום מתחת לכפתורים של האפשרויות וזהו... מה לעשות? בתודה! Slim_Shady.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים יש לי בעיה עם הנוד 32 , הורדתי קובץ כלשהו באימיול שהתחזה לתוכנה מסויימת והפעלתי אותו, לא הייתה שום התראה על וירוס, לאחר מכן המחשב איתחל את עצמו, עכשיו שחלונות עלה האנטיוירוס נוד 32 לא עולה ומוצגת הודעת השגיאה הנ"ל יכול להיות שיש איזשהו וירוס, כיצד אני מטפל בזה תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי את התכנה פריהנד 9 ואני חייב לרשום בה בעברית. הבעיה היא שאת כל הפונטים העבריים הוא לא מציג לי בכלל ואת אלה שיכולים להיות עברית הוא לא נותן להשתמש בהם בתור עברית. מה אפשר לעשות?! אני צריך את זה דחוף לאח שלי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני כל הזמן מנסה לצפות בסרטים עם סיומות כאלו וזה לא מנגן לי אותם, למה? איזה קידוד אני צריך?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הי. האם קיים תוסף לאינטרנט אקספלורר שפותח קישורים בחלון חדש, כאשר לוחצים על גלגלת העכבר (בדיוק כמו בפיירפוקס)?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים גיליתי שאין לי דפדפן ואני לא יכול להכנס/לפתוח שום אתר. כל ניסיונותי לא עזרו למרות שמחקתי את הדפדפן שהיה וניסיתי להתקין אקספלורר 7 מחדש זה לא עזר .ההתקנה לא עבדה. לאחרונה התקנתי פיירפוקס - אך אני לא אוהב לעבוד איתו בבקשה תנחו אותי איך לשחזר/להתקין חזרה את הדפדפן שנעלם. טרם קיבלתי פתרון לבעיית פנקס הכתובות שנעלם מoutlook express תודה
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
היי אנשים אני חייב עזרה דחופה, המחשב שלי כנראה נגוע במשהו רציני אני לא מצליח להתקין שום תוכנת אנטיוירוס + ה AVG שהיה לי נמחק יחד עם כל התוכנות אנטיוירוס על המחשב. בחיים לא היה לי דבר כזה. אנא התחשבו מנהלים עקב הדחיפות שבדבר להשאיר כאן ת'מסנג'ר שלי. יש לי המון חומר חשוב על המחשב. אם משהו מוכן לעזור לי גם מחוץ לפורום אני במסן yossi.elimelech@hotmail.com תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום שתידעו בלי קשר חיבור סלולרי גלאסי 4S למחשב. אני היקנתי מחדש חלונות XP PRO SP3 אנגלית. עשיתי עידכונים מלאים מיקרוסופט. הכל עובד ותקין. הורדתי באתר סמסונג תוכנה KIES גירסה 2. התקנתי.ואח"כ היה עידכונים חדשים פעמיים לתוכנה KIES. גמר עידכונים וסוגר תוכנה KIES ופתאום בום הודעה שגיאה. מה זה דבר הזה הודעה שגיאה מוזרה.למה זה קורה? עשיתי כמה בדיקות במחשב שלי: 1. עשיתי בדיקה דיסק קשיח - ונימצא תקין 2. עשיתי בדיקה זיכרון 3GB - נימצא תקין 3. הסרתי תוכנה אנטי וירוס סיקיוריטי ESET . - והיתקנתי מחדש תוכנה KIES ועדיין אותו בעיה תקלה.לא עזר. 4. הסרתי כרטיס מסך ATI- HD3650 - והיתקנתי מחדש תוכנה KIES ועדיין אותו בעיה תקלה.לא עזר. 5. לקחתי חלונות XP בשפה עברית והיתקנתי מחדש.…
-
- 13 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
נניח שיש לי תכנה שמותקנת על המחשב ורצה והכל טוב ויפה. אבל אין לי את הדיסק המקורי שם יש איזה קובץ INSTALL שעושה את העבודה. אני רוצה ליצור עותק שאני אוכל להעביר למחשב אחר ולהתקין שם(אין בעיה של הגנות וכו' ,זה מקרה פשוט), ברור שזה לה copy-paste איך עושים את זה? באותו נושא אם יש לי תכנה שהיתה מותקנת ובגלל בלאגן בשידרוג ווינדוס כרגע לא מותקנת ( זה קרה לחבר שלי באמת , לא המצאה). איך אני "מחזיר אותה לחיים"? כלומר כל הקבצים קיימים על ההרד דיסק רק זה לא מותקן באמת (הקבצים שקיימים הם בתצורה שלאחר ההתקנה, אין INSTALL או משהו ידידותי כזה...)
-
- 1 תגובה
- 941 צפיות
-
-
הנה הבעיה: זה מוזר, הכל מבולגן כזה, וככה אי אפשר לעבוד עם התוכנה... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
אני חייב לדעת, תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
FIXED ביטלתי בלשונית ''דף'' את האפשרות תצוגת תאימות . שלום, בזמן שאני גולש ''ביוטיוב'' תגובות המשתמשים קופצות לצד שמאל וזה נראה כמו בלאגן שלם וזה בלתי ניתן לקריאה . אמ מערכת וינדוס היא: 7פרמיום +2מסכים אם זה קשור . להלן תמונה (: תודה
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
האם ניתן לשנות את ברירת המחדל של קבצי טקסט כך שיהיו UTF-8 ולא ANSI? במידה ולא, האם יש למישהו פתרון חכם להמרת הפורמט של עשרות רבות של קבצי טקסט בצורה מהירה? (התוכן שלהם בעברית, הפורמט של הקובץ הוא ANSI אבל צריך להיות UTF-8) אחרת אאלץ לעבור קובץ אחד קובץ, לפתוח אותו, לשנות את הפורמט ולשמור, מייגע. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-