עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ברצוני לשאול מישהו איך אוכל להעתיק ממחשב עבודה אל דיס און קי חומר (מאגר כתב כמוות ומחירים) של תוכנת דקל והאם יש אפשרות להתקין את אותו התוכנה אצלי בבית, כלומר להעתיק אותה איכשהו. בתודה !!

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  2. אני מחפש שיהיה לי מקום לעוד סימניות, היום חלק מהסימניות מופיעות בשורה, אבל כל השאר בחץ בסוף השורה ואני רוצה עוד שורת סימניות שיהיה לי גישה מהירה לאתרים עם סמן העכבר כי אני עובד עם הרבה אתרים וקישורים בו זמנית. מקווה שהבקשה הובנה בתודה, דובי.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  3. היי כולם , מחפש תוכנה קלה והכי פשוטה וחינמית כדי שאוכל לחתוך קטעים משיר במפי3 לקטעים קצרים יותר לפי הזמן בשיר שאני צריך... אשמח אם תוכלו לתת לי קישור ישיר להורדה ושם תוכנה, בתודה מראש HIGHLANDER

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by Eden 6600,

מישהו מכיר תוכנה שממירה וידאו בפורמט AVI לפורמט המתאים לצפייה בנגן DVD? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. Started by בזיק,

הסיפור הוא שיש מחשבים במקום ציבורי שהותקנו ללא הגנות. עכשיו הם מלאים בכל מיני רוגלות ושאר כולרות. אחראית המקום שאלה אם אני יכול לעשות משהו. כדי לטפל בזה צריך סיסמת administrator שאותה אין לה. אז איך אפשר לגלות את הסיסמא?

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by almog1620,

היי. לאחרונה התקנתי במחשב שלי אופיס 2016. בבית הספר שלי יש אופיס 2013. לא הרגשתי בשום הבדל בניהם. האם יש הבדלים? ואם כן אז מהם? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  7. ניסיתי את כל האתרי המרות האלה, כולם הורידו את האיכות ובדר"כ גם את הרזולוציה, אני מחפש תוכנה להתקנה במחשב (וינדוס 7, 64 ביט), להמרה מ-FLV ל-MP4. מן הסתם שסתם שמות של תוכנות אני יכול למצוא בגוגל, והמרות מפורמטים סטנדרטים ל-MP4 זה עוד יותר קל, בבקשה להתמקד בצרכים הספציפיים האלה. תודה רבה רבה מראש (:

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. הכותרת פשוט אומרת הכל : כיצד אני יכול לכווץ ב - Winrar ולהגן על הקבצים בעזרת סיסמא ? כלומר לנעול את הכיווץ. תודה רבה מראש לעוזרים, The Wizard

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by elyaz,

שלום האם יש אפשרות להגדיר ב chrome ששפת ברירת המחדל תהיה עברית, למרות ששפת ברירת המחדל של המערכת היא אנגלית? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום התקנתי לי וינדוס XP ועידכנתי אותו כמה שאפשר... שמתי לי לו מספר תוכנות שאני רוצה שיהיו לי כל פעם שאני מתקין וינדוס עכשיו אני רוצה ליצור מזה דיסק התקנה BOOTABLE, עםאיזה תוכנה אני יכול לעשות את זה? יש לי נורטון גוסט 12 אבל לא מצאתי שם שום אפשרות שמדברת על זה, הכל שם זה גיבויים שכדי לפתוח אותם אני אצטרך את התוכנה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אז ככה, רציתי לשמוע ממכם עצות מקוריות, איך לסדר את השירים שיש לי במחשב...? יש לי בערך 130 אלבומים במחשב (כל אלבום נגיד 20 שירים), איך אני מסדר אותם בצורה הכי טובה ככה שאני אמצא את הקובץ ביעילות מקסימלית. הסגנון הוא ישראלי, דאנסים, MTV וקצת טראנסים... עמחה בקיצור ;D בנוסף לזה יש לי באוטו רדיו דיסק תומך MP3\WMA אני רוצה לצרוב את זה גם לאוטו (חצי לפחות)... כנל פה, אני מחפש ממכם עצות איך לצרוב את כל השירים האלה. יש לי שאלה דומה לזה עם תוכנות וכו', אני יפתח טרד אחר עוד כמה ימים.... תודה רבה! יניב

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  12. שלום לחברי הפורום, אני סטודנט וברשותי Word 2010 ואני מנסה ליצור ללא הצלחה שדות חובה בקובץ, למשל: ת.ז.- ________ < הכוונה שמי שפותח את הקובץ יהיה חייב להזין ערכים בשורה הנ"ל אחרת הוא לא יוכל לסגור או לשמור את המסמך. ובהתאמה ליצור תיבות סימון לבחירה בקובץ, למשל: מצבך המשפחתי: [] גרוש [] רווק [] נשוי כוונה שמי שפותח את הקובץ יהיה חייב לסמן תיבה אחת או שתיים, אחרת הוא לא יוכל לסגור או לשמור את המסמך. זה בשביל עבודה שאני מכין, אם נצרך תשלום אני מוכן לשלם. בתודה רבה מראש

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. עקב דברים שקראתי אודות חוסר יציבות מבחינת אבטחה בתוכנת אדובי רידר, החלטתי לעבור לפוקסיט רידר (Foxit Reader), שהיא תוכנה קטנה בהרבה מזאת של אדובי, ואפשר גם להורידה כזיפ ללא התקנה. אולם התברר לי שפוקסיט איננה מסוגלת לקרוא את כל קבצי ה-PDF הקיימים באינטרנט (בהפעלת מספר קבצי PDF, ה-Windows 7 שלי הודיע כי פוקסיט הפסיק להגיב (במובן שמקביל בחלונות XP להודעה המפורסמת "תוכנית זו נתקלה בבעיה ועלייה להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות" אשר מציעה לדווח למיקרוסופט על השגיאה), ובקיצור: קריסה. מהי הסיבה לבעייה? למה פוקסיט קורס לפעמים בעת הפעלת קבצי PDF מסוימים.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. אני לא מצליח למצוא תוכנה נורמלית שעושה את זה, צריך תוכנה שתאסוף כמה שיותר מידע על שימוש הילדים במחשב, בעיקר שיחות בפייסבוק למשל. כרגע מותקנת תוכנה בשם actual spy היא עושה פחות או יותר מה שצריך אבל לא באופן מספיק טוב. יש קילוגר הבעייה שהוא לא קולט עברית, הכל מופיע באותיות אנגליות. התוכנה גם תופסת סקרינשוטש מדי פעם, לא יודע מה היעילות של האופצייה הזו. צריך המלצה לתוכנה דומה שפשוטה לשימוש ומספקת ריגול כמה שיותר מקיף. בנוסף, אני צריך גם המלצה לתוכנה שמגבילה את השעות שבהן ניתן לגשת לאינטרנט. שוב, צריך שהיא תיהה פשוטה מאוד לשימוש, אני יודע שאפשר למשל לעשות את זה דרך הראוטר, לא תופס, מסובך מדי. מי שמכיר מוזמן להמליץ תודה.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by refael111,

האם יש דרך לקבע באופיס 2010 את השורות של נושא ונשלח אל גם בדף השני זאת אומרת אם אני כותב מלל ארוך והוא גולש לשני דפים בהדפסה האם יש דרך לראות את הנושא ונשלח גם בדף השני?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by benisty2,

אני רוצה ממכם עזרה מאיפה אפשר להוריד תוכנת קודים חדשה שתפתח לי משחקי דמו למשחקים מלאים כמו ה-serials 2000. נ.ב. האם יש גרסא חדשה ל-serials 2000

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  17. שלום לכולם, אני חדש כאן ולא הייתי בטוח היכן לפרסם את המדריך שהכנתי...אני מקווה שזה המקום הנכון! חברים יקרים, הנני מתכבד להגיש לכם את המדריך הפופולרי שחוזר במהדורה חדשה ומעודכנת לנוכח השינויים שחלו במהלך התקופה האחרונה. מאז אפריל 2006, התאריך בו שוחרר המדריך בקובץ PDF, נוספו לו כ- 30,000 הורדות ועוד עשרות אלפי צפיות. כעת, שנה וחצי לאחר מכן, הגיעה העת לחדש את המדריך. אז מה השתנה? -עריכה ועיצוב מחדש, הכנסת סעיף טיפים ו- FAQ [שאלות ותשובות נפוצות] מורחב. -הכנסת כל השינויים מאז יציאת הויסטה. -עדכונים בעקבות מלחמת תאגיד Riaa [תעשיית הסרטים האמריקאית] בקהילת השיתוף בכלל ובאימיול בפרט. -תמונות עדכניות [מהגרסא האחרונה] וברורות יותר. -הסבר מפורט יותר לגבי התקנת מוד…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. יש לי סרט DVD של 10 דקות בערך, אני רוצה להמיר אותו לקובץ, כיצד ניתן לעשות זאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Raanan30,

היי. לבן שלי יש מחשב בחדר בו הוא גולש באינטרנט בזמנו הפנוי. בשביל למנוע ממנו גישה לאתרים עם תוכן לא ראוי שמתי לו שירות חסימה של בזק בינלאומי (i-Keeper אם אני לא טועה). מעבר לחסימה זו, ברצוני לראות מדי פעם את המסך שלו, ללא ידיעתו. ידוע לי שבעזרת תוכנות דוגמת RADMIN אפשרי לעשות, הבעיה היא - שהילד חכם ואני מעוניין שהוא לא יראה שהתקנתי לו על המחשב את הקליינט שמאפשר לי גישה לצפות במה שהוא עושה. האם ישנה תוכנה אחרת שמאפשרת אותו דבר רק עם אפשרות שלא יראו את התוכנה בצד המשתמש השני? ואם לא, האם ישנה אפשרות "להסתיר" את התוכנה ממנו על המחשב? תודה רבה ושבוע טוב

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. בזמן האחרון הVLC גורם לוידיואים לקרטע. לא מצליח למצוא לזה חוקיות, מה שכן אני רואה בגוגל שיש עוד אנשים שמדווחים על זה. יש כל מיני פיתרונות, ניסיתי את חלקם, לא יודע אם עבדו או לא. אני מחפש נגן מדיה "מתחרה" שלא נופל באיכות(ניגון בmedia player למשל מוריד את האיכות של קבצים באיכות גבוהה. לא יודע למה) ושגם יכול לנגן "הכל" בלי שאצטרך להוריד מלא קודקים. בעבר הרחוק השתמשתי בmedia player classic - אך נדמה לי שהוא בעצם מגיע עם חבילת קודקים ואני לא יודע כמה בא לי את זה. במה אתם משתמשים? אשמח להמלצות.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by solo53,

גירסה אחרונה ל VLC http://www.videolan.org/vlc/

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. אני צריך תוכנה טובה הקלטה מכרטיס TV ל MPG לא לAVI עד היום ב 2130 (ג'יימס בונד)

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by davidcohen,

היי הורדתי מהאתר מאקו כתבה בעזרת התוכנה Orbit . סיומת הקובץ הייתה wmv בגודל של 17.7MB ואי אפשר היה להעביר אחורה וקדימה בסרטון. המרתי אותו בערזת התוכנה X video converter לקובץ בעל סיומת avi והכל עובד בסדר גמור. הבעיה היחידה היא שהקובץ avi הוא בגודל של 2.17GB . איך אני מסדר פה את העיניינים למשהו יותר ריאלי ?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by The Dom,

חיפשתי בגוגל ושום דבר לא ממש עזר. ניסיתי עם הMEDIA ENCODER וזה לא ממש עבד. ניסיתי עם XILISOFT אבל התוכנה הזאת ממירה את הקובץ שהוא כבר במצב וידאו - וזה לא טוב. הורדתי סרטון מיוטיוב ואני פשוט רוצה להפוך את הסרטון לAVI בלי חותמת ענקית של התוכנה על הוידאו.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by shlomi8,

יש תוכנה כזאת שאני יכול לשמוע בא תחנות רדיו של ישראל...כמו באוטו...?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים