תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמה וידאו סוני דיסק קשיח פנימי 30GB אני צילמתי שעה סרט.ואח"כ היעתקתי סרט שעה למחשב. עשיתי 3 סרטים משפחתי לכל אחד יש סרט שעה. ונסיתי 2 תוכנות עריכ ה וידאו שהם נקראים: Pinnacle Studio Plus גירסה 12 Adobe Premiere Pro גירסה C3 עשיתי עריכה וידאו סרט וחיברתי כל סרט שעה והפכתי לסרט 3 שעות .וזה יצא לי בגודל נפח קובץ 7.34GB שמתי דיסק (תקליטור) 8.5GB ורציתי לעשות צריבה המרה לוידאו DVD ב-2 תוכנות עריכה וידאו. מכל אחד תוכנה לא מראה גודל דיסק 8.5GB התוכנות מראות לי רק אפשר ליצרוב בדיסק 4.7GB למה אני לא יכול בתוכנות אלה ליצרוב המרה בדיסק 8.5GB? איך עושים ש-2 תוכנות יזהו בגודל צריבה 8.5GB? מיכאל
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני לומד גראפיקה ממוחשבת, התוכנות שבהם אני עובד/אעבוד הן כדלקמן: Illustrator,Flash,Photoshop,Director,Primiere בעצם כל החבילה של ADOBE, בנוסף שנה הבאה נעבור לעבוד גם בתוכנות תלת מימד כדוגמת ה3DS MAX ....אני מניח שעם הזמן אתוודע לתוכנות גראפיות כאלו ואחרות נוספות. כרגע אני עובד עם עכבר (ומהפשוטים)- לעבודה שוטפת (כולל משחקים) הוא מספק אותי ביותר, כשאני מגיע לעבודות ציור איתו...ובכן אתם בטח יודעים מה התוצאה, במקום לעסוק בציור-אני עוסק בלתקן את הקריזות שלו. אז החלטתי שבמיוחד בתחום הנ"ל אין מנוס מלקנות לוח גראפי-ואם כבר אני מתכוון לעסוק בזה ברצינות אז כבר לקנות אחד רציני (עד כמה שמתאפשר..)-אני לא מעוניין ללכת בגישה של לקנות GENIOUS ואח"כ להחליף למשהו רציני יותר היו…
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הורדתי קובץ AVI מEDONKEY וכשאני מפעיל אותו אני יחול רק לשמועה אותו ולא לראות אותו, ניסיתי להפעיל אותו עם המון תוכנות וכלום לא פועל. למישהו יש מושג איך לפתור את הבעיה הזו? בבקשה תנסו לעזור לי הקובץ ממש חשוב לי! תודה מראש: ======= חזן גיל.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי אז מצאתי קצת זמן לסיים את החרב הזו. אני יודע שיש פוטנציאל להמשיך עוד, אבל האמת שהספיק לי בינתיים. כל התגובות יתקבלו. XSI, Mental ray התמונה איכותית ביותר, והשקעתי בה המון, בגדול היא מיועדת עבור עסק בתחום כמו חומרי ניקיון במרכז
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ואני רוצה לשלוט במחשב של אמא שלי שנמצא רחוק לה יש ווינדוס XP מה אני יכול לעשות???? עם איזו תוכנה? אני צריך תוכנה הכי קלה שיש בלי יותר מדי סיבוכים
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלי SPYWARE שהוא מוצג בהפעלה המהירה כסימן שאלה מהבהב והופך לסימן אין כניסה והוא מפנה לאנטיאדאוור spydawn (כן עם A) ואני לא מוצא מה התנליך שלו אם מישהו יודע איך להיפתר מימנו (גם בSAFEMODE הוא מופעל) ני אשמח לעזרה תודה עריכה: ספיבוט לא מאתר אותו [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, החלק השני של השיעור השלישי בהדמיה ואנימציה למתחילים - autodesk 3ds max עלה לערוץ ביוטיוב, זהו פרוייקט מעשי בטכניקה של דיגום מבוסס צורות (עקומות בזייה). הכוונה ל lathe, loft, bevel, וכל החברים שלהם. קישור: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu#p/c/0BB0B3C0699695DD/0/EFKWnVFTuCQ השיעור באורך של 3 שעות, כולל 24 סרטונים, ובונה על ידע השיעורים הקודמים בסדרה. תהנו, עודד
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ,זה הגרסה האחרונה של העיצוב לוגו שעיצבו לי.. זה הפעם האחרונה שאני מביא פה משהו בבקשה אנא הביאו את דעתכם
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לחברה שלי הרגל מעצבן ביותר - לכבות לי את המחשב כשאני לא יושב לידו אנחנו גרים יחד כמעט שנה וכל השיחות והמריבות בעניין (והיו הרבה...) לא הועילו. אם תשאלו אותי זאת בעייה פסיכולוגית אצלה שנובעת מחינוך לקוי לקמצנות, אבל את זה נשאיר לפורום פסיכולוגיה ויחסים בהזדמנות אחרת. אני פונה אליכם בבקשת עזרה נואשת :'( חייב למצוא דרך כלשהי כדי למנוע ממנה מלבצע את המעשה הנורא. כל תוכנה ו/או הגנת סיסמה ו/או נעילה ו/או רוטווילר גרמני מורעב יתקבלו בברכה המחשב עובד על WIN XP SP3 תודה
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש שיהיה לי מקום לעוד סימניות, היום חלק מהסימניות מופיעות בשורה, אבל כל השאר בחץ בסוף השורה ואני רוצה עוד שורת סימניות שיהיה לי גישה מהירה לאתרים עם סמן העכבר כי אני עובד עם הרבה אתרים וקישורים בו זמנית. מקווה שהבקשה הובנה בתודה, דובי.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי בעיה כי אני מנסה להתקין משחק והוא לא נותן לי להתקין משחק שהוא מעל 4 גיגה ב FAT32...בעיה רצינית.. איך אני משנה את סוג הכונן? בתודה
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי פה סרט MKV, וכשאני מנסה לראות אותו הוא משמיע לי גם את פס הקול של הסרט וגם את האודיו קומנטרי עם הבמאי והתסריטאי. איך אני מכבה אחד מהם עם התוכנה הזאת? במדיה פלאייר של WINDOWS זה אפשרי, מנסיון, אבל פה אני לא מוצא את האפשרות הזאת.
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש תוכה שתוציא את קובץ הקול מקובץ VOB. פשוטו כמשמעו, הכותרת אומרת הכל. תודה מראש. .swg
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ה64 סיביות ידוע שהוא מתאים לשרתים הייתי רוצה לדעת אם הוא יעבוד כווינדוס 'רגיל' כלומר משחקים יעבדו עליו וכול זה ....
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם שבת שלום יש לי תיקייה שלמה מלאה בקבצי PDF ואני רוצה להריץ עם פוטושופ פקודה כוללת על כל התיקייה. 1) לתת לכולם אורך ורוחב של 700 על 1000 פיקסל, זתומרת לכווץ 2) להפוך את כל הPDF לJPG אשמח לעזרה איפה נמצאת הפקודה הזו. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם התקנתי היום את האנטיוירוס המומלץ kav5.0.372 ואחרי ההתקנה כמובן עשיתי ריסט אחר כך הפעלתי את האינטרנט ואז שום תוכנה לא עבדה כמו למש ICQ מסנגר אפילו לא יכולתי לגלוש לשום אתר משום מה הגירסה הזו חסמה אותי זה קרה לעוד מישהו פה :s05: תודה מראש לכול העוזרים
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אם מישהו מכיר mirc script טוב שיכול לעשות לי הגנות בערוץ שלי וגם שיכול למנוע מאופים אחרים להעיף אופ אחר ויש לו אפשריות שימושית ביותר ונוח לישימוש בבקשה לשלוח לי ב Pm או להשאיר הודעה
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם.... יש לי בעיה עם בייבילון שקורס ולא ברור לי למה. ניסיתי להתקין אותו מחדש אך זה לא עזר. הודעת השגיאה נתנה לי את המיקום של קובץ הלוג של הקריסות אבל לא ממש הצלחתי להבין מזה משהו. להלן תוכן הקובץ: EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION at 0x004C5D65 (r00000000) { dump created } WinProc(...,1273,0,985004) MODULE-END => Babylon v8.0.0.24 : 58672049 : WinXP {Mod:Captlib.dll=>0x01690000}{Mod:BContentServer.dll=>0x01940000}{Mod:BabyServices.dll=>0x10000000}{Mod:BESExtension.dll=>0x00000000} 25/11/2009 09:49:11 EXCEPTION_ACCESS_VIOLATION at 0x004C5D65 (r00000000) { dump created } WinProc(...,1273,0,985004) MODULE-END => Babylon v8.0.0.24 : 58672049 : WinXP {Mod:…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
0ראיתי קישור באינטרנט להורדת spotify(תוכנת האזנה למוזיקה) פרוצה. רציתי להוריד ולבדוק את התוכנה בכדי לראות האם היא נוחה לי לשימוש והאם לקנות אותה. הchrome הזהיר אותי ובכל זאת התקנתי אותה. היא התקינה לי בלי רשות תוכנה של note כל פעם שאני פותח את הדפדפן הוא נכנס ישירות לאלי אקספרס לדף מסויים וכרטיסיה ברוסית (הchrome מוגדר לפתוח כרטיסיה ריקה). כרגע אני מריץ בדיקה של windows defender אני חושב שזה HPREYOS או משהו כזה מישהו יכול להסביר לי איך להתמודד עם הבעיה ואיך לפתור אותה ? בתודה hagayben
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמתי לב שהמהירות הורדה ביוטורנט בזמן האחרון מאוד איטית... בהורדות ישירות אני מצליח לקבל MAX (לדוגמא באתר FileFlyer) אבל דרך טורנטים אני לא... בדקתי אם הפורט פתוח בראוטר והוא פתוח בדקתי אם יש הרבה סידרים לטורנט ויש הרבה מה הבעיה? תודה.
-
- 16 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השאלה בכותרת ראיתי שברשת שיש כמה אופציות לפתרון הזה אשמח אם מישהו מהפורום יודע לתת פתרון טוב בלי לפגוע באבטחה של המחשב.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הבעיה מתאפיינת בעת פתיחת קובץ מהאינטרנט (דפדפן) - (פתח קובץ) ולא שמור קובץ. הבעיה לא נמצאת כאשר: 1 - שומרים את הקובץ במערכת ואז פותחים 2 - פותחים קבצים ששמורים במחשב מכל מיני מקומות [לווא דווקא שהורדו דרך האינטרנט] הבעיה בתחילה הייתה כזאת: עושים פתח קובץ במקום שמור, רשום בהורדה: "נכשל", בעת ניסיון פתיחת הקובץ שנכשלה ההורדה הייתה שגיאה שהמערכת לא מוצאת את הקובץ. לפי הבנתי אני יודע שהמערכת שומרת זמנית את הקובץ בlocal users/temp כשלא עושים שמירה, ולכן אם ההורדה נכשלה סימן שאולי יש בעיה בתיקיה TEMP. נכנסתי לתיקיה ומחקתי בפנים את הכל.. כעת כשאני עושה "פתח קובץ", לא רשום נכשל - ז"א הקובץ מורד במלואו ונשמר במחשב והוורד נפתח ללא הודעת שגיאה. הבעיה כרגע (להמשיך לקרוא רצוף):…
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא תוכנה נורמלית שעושה את זה, צריך תוכנה שתאסוף כמה שיותר מידע על שימוש הילדים במחשב, בעיקר שיחות בפייסבוק למשל. כרגע מותקנת תוכנה בשם actual spy היא עושה פחות או יותר מה שצריך אבל לא באופן מספיק טוב. יש קילוגר הבעייה שהוא לא קולט עברית, הכל מופיע באותיות אנגליות. התוכנה גם תופסת סקרינשוטש מדי פעם, לא יודע מה היעילות של האופצייה הזו. צריך המלצה לתוכנה דומה שפשוטה לשימוש ומספקת ריגול כמה שיותר מקיף. בנוסף, אני צריך גם המלצה לתוכנה שמגבילה את השעות שבהן ניתן לגשת לאינטרנט. שוב, צריך שהיא תיהה פשוטה מאוד לשימוש, אני יודע שאפשר למשל לעשות את זה דרך הראוטר, לא תופס, מסובך מדי. מי שמכיר מוזמן להמליץ תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-