עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום חברים, אני מעוניין לחזור שוב לעבוד בשרטוט 3D אחרי הרבה זמן שלא נגעתי בנושא ורציתי לדעת איזו תוכנה "נחשבת" כיום בתחום כמו שפוטושופ היא התוכנה לעריכת תמונות. בעבר שירטטתי בsolid edge ו- skech up ומאז עברו קצת מים מים בנהר ואשמח להיתעדכן. מלבד זאת אני רוצה פה ושם לשחרר חלק מהחלקים ליצור פיזי במחרטה/ הדפסה תלת מימדית (דבר ממש מעניין!)/ CNC וכו'.. אני כרגע מחפש תוכנה שתהיה יחסית ידידותית למשתמש, פשוטה ונוחה שלא אאלץ לחפש כפתור לעשיית EDGE או קיטום או משהו אחר במשך שעה מרוב כפתורים מבלבלים. שמעתי על SolidWorks, pro engineer והתוכנות שדיברתי עליהם מעלה ואז יצאתי עוד יותר מבולבל בנוגע להיצע השוק. אשמח קצת לסידור חוט המחשבה ולדעת קצת יותר על כל תוכנה, מה עדיף לשימוש היו…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. Started by Vatos-Locos,

שניהם מדורגים בתור "איכות תמונה מעולה" הם משתווים באיכות או שה DVDRIP טוב יותר?

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. 0ראיתי קישור באינטרנט להורדת spotify(תוכנת האזנה למוזיקה) פרוצה. רציתי להוריד ולבדוק את התוכנה בכדי לראות האם היא נוחה לי לשימוש והאם לקנות אותה. הchrome הזהיר אותי ובכל זאת התקנתי אותה. היא התקינה לי בלי רשות תוכנה של note כל פעם שאני פותח את הדפדפן הוא נכנס ישירות לאלי אקספרס לדף מסויים וכרטיסיה ברוסית (הchrome מוגדר לפתוח כרטיסיה ריקה). כרגע אני מריץ בדיקה של windows defender אני חושב שזה HPREYOS או משהו כזה מישהו יכול להסביר לי איך להתמודד עם הבעיה ואיך לפתור אותה ? בתודה hagayben

4. Started by iz,

שאני מפעיל את הכרום אני מקבל את ההודעה הבאה : http://imageshack.us/photo/my-images/641/21495738.png/ והכרום עובד ממש לאט, לא הגלישה עצמה אלא כל כפתור שאני לוחץ עליו לוקח לו זמן להפתח

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. ניסיתי את כל האתרי המרות האלה, כולם הורידו את האיכות ובדר"כ גם את הרזולוציה, אני מחפש תוכנה להתקנה במחשב (וינדוס 7, 64 ביט), להמרה מ-FLV ל-MP4. מן הסתם שסתם שמות של תוכנות אני יכול למצוא בגוגל, והמרות מפורמטים סטנדרטים ל-MP4 זה עוד יותר קל, בבקשה להתמקד בצרכים הספציפיים האלה. תודה רבה רבה מראש (:

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

יש לי דיסק משחק ואני רוצה לעשות דיסק וירטואלי שיהיה בפנים את התוכן שלו כאילו שהדיסק הזה תמיד ישאר בפנים הורדתי את התוכנות הבאות: CloneCD Deamon Tools ISO Buster Ultra ISO Magic ISO בשתי תוכנות האחרונות ניסיתי ליצור קובץ אימג' דיסק בשביל להכניס לדמון טולס אבל הבעיה היא שהדיסק מעל 300 מגה וגירסאת החינם שלהם לא נותנת ליצור מתיקיה גדולה כל כך ה ISO BUSTER אני לא יודע לעבוד איתה ואני לא יודע אם היא מסוגלת ליצור קובץ אימג' מתיקיה של 700 מגה.. וה CloneCD לא נותן לי אף אופציה כזאת רק צריבה לצורב.. מה עושים? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by Peri228,

עברתי על עשרת העמודים האחרונים , וגם ביצעתי שלל חיפושים , ועדיין לא מצאתי תשובה מפורטת לבעיה הזו -איך אני ממיר קבצי AVI ל DVD , יוצר להם תפריט נורמלי וצורב אותם כך שאני אוכל לצפות בהם ב DVD בסלון ? מהמסע שלי בארכיון של הזון (ומשיטוט נוסף באתרים כמו DigitalFaq ו Doom9 ), הבנתי שאני יכול לבחור בדרך הפשוטה (והפחות איכותית), ולהשתמש בתוכנה שתעשה לי את כל העבודה - ההמרה , יצירת התפריט והצריבה . אבל , מה אם אני מעוניין בקצת איכות? ראיתי איזכור ל CCE בתור תוכנת קידוד מוצלחת , אבל הקובץ הראשון שניסיתי להמיר (כל ההגדרות דיפולט), שקל 350 מגה והפך ל 1.6 ג'יגה . בנפח הזה , אני בקושי מכניס 700 מגה לדיסק DVD .. איך אני שומר על איכות , ובכל זאת מצליח להכניס מספר שעות מכובד לדיסק שלי? וב…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by DaTHE,

שלום רב, אני משתמש בDeluge כדי להוריד טורנט כבר די הרבה זמן, אך בזמן האחרון אחרי זמן משתנה (לא קבוע) המערכת הפעלה סוגרת את התוכנה בטענה שהיא לא מגיבה. ניסיתי מחיקה והתנקה מחדש... מה אפשרי לעשות? רוב תודות!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by X,

אני זקוק באופן דחוף לתוכנה שמחברת קבצי mpeg מישהו יודע איפה אפשר להשיג דבר כזה?!! :'(

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. (פעם אחת ולתמיד...לקראת הגעת הצורב החדש...) הבנתי שזו תוכנת צריבה, אבל מה רע ב-Nero? במה התוכנה הזו מתייחדת?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. אני מעוניין להפוך מצגת תמונות ושירים ברקע לסרטון, כיצד אני עושה זאת?? בתודה מראש...

12. Started by nikf,

בצורה מכוונת החברה מונעת את העידכון לגרסאות "פרוצות" יש למשהו רעיון לעקוף את זה ? או המלצה על אנטיוירוס אחר ? ניסיתי לעבור לקספרסקי ללא הצלחה וביט דיפנדר לא רע אך מאט לי את המחשב.

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ofer40,

היי התקנתי את התוכנה SPEEDFAN והיא מראה לי 4 סוגי טמפרטורה. איך אני יודע מהי הטמפרטורה של כרטיס המסך? לא כתוב GPU או משהו דומה. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by 1900GT,

שלום, האם אפשר לשחזר לאחר פירמוט מלא או חלקי (פירמוט שבוטל באמצע) ואם כן איך? וכשאין ווינדוס מותקן כלומר עם BOOT CD.

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. במחשב נייד טושיבה A3000 היתה ויסטה ופירמטתי והתקנתי XP. מאז העליה מאוד איטית וזה היה אפילו עוד לפני התקנת דרייברים. הבנתי שהדבר קרה בגלל שנאלצתי בביוס לשנות ממצב AHCI למצב COMPITIBLE. איך אני מתקן את המצב ? אני מבין שיש דרייבר אבל איפה אני מוצא אותו ואיך מתקינים אותו לביוס? תודה רבה לכם.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Necessary_Evil,

מישהו הוריד? התקין? שווה משהו? או עדיף להשאר עם 2000?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by gadou7,

אני מנסה לראות סרטון באתר הזה http://www.admin.technion.ac.il/meonot/ בצד ימין בלשונית "סוגי מעונות" ואז בוחרים סוג ויש סיור וירטואלי. זה מבקש ממני להוריד flip for mac וזה עולה כסף, יש דרך לראות את הסרטון בלי לשלם על התוכנה הזאת ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  18. Started by Vissor,

מבקש המלצה לתוכנה או אתר שממיר ישירות מ youtube ל MP3,משהו באיכות טובה בלי הרבה פרסומות ושטויות. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. להוריד את התוכנה מהאתר הרשמי של הפרויקט Folding@home - מהקישור הבא https://foldingathome.org/start-folding/ *בעלי מערכות כריית הקריפטו מוזמנים*

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני לא מחפש לחתוך קבצים ולערוך את הסאונד עצמו, אני רוצה לשנות את מאפייני המידע שיש בקובץ. למשל, לערוך מספר קבצים ולכתוב שם של זמר, אלבום וז'אנר... יש את זה בווינאמפ (alt+3), אבל כשיש כמויות זה לא הכי נוח.

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. Started by oded6188,

אני לא מצליח לצפות ב CastUp בצורה נורמלית, תמיד יש בעיות... שלחתי כבר מספר מיילים לתמיכה שלהם... ובינתיים לא פתרו לי את הבעיה מדובר במחשב עם IE7 ומדיה פלייר 9, כמובן שיש לי גם את הקודקים של K-lite. כשאני מנסה להעביר ל Full Screen אז האקספלורר מתרסק לפעמים (אחרי מאמץ רב), אני מצליח להיכנס לפול סקרין... אבל אם אני יצא ויכנס אליו שוב, אז התמונה תעלם, ואני אשאר רק עם סאונד לפעמים, בלי קשר ל full screen, אין תמונה או סאונד. בעיה נורא מוזרה ניסיתי לאפס את ההגדרות של המדיה פלייר, אבל זה לא עזר

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. Started by dor18,

עד אתמול התוכנה עבדה כמו שצריך , היום משום מה בא לה להפסיק לעבוד והיא עושה לי תשגיאה שבתמונה שצירפתי. עכשיו אין לי מושג מה נדפק איתה לא נגעתי בכלום, ניסיתי הכל ואני כבר לא יודע מה לעשות .... אשמח אם תוכלו לעזור =) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by Eden 6600,

מישהו מכיר תוכנה שממירה וידאו בפורמט AVI לפורמט המתאים לצפייה בנגן DVD? תודה

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by malcolmx9,

יש לי שתי תקיות שבהם בערך כ-100 סמיילים שונים בפורמט .GIF אני יודע איך להוסיף למסנג'ר בכל פעם פרצוף אחד. אבל בגלל שיש לי 100 סמיילים זה ייקח לי המון זמן, אז רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת בה אני אוכל להוסיף את כל הסמיילים למסנג'ר בבת אחת? עריכה: תקיון, כ-400 סמיילים :-X

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by HeaT-SinK,

הגדרות האופטימליות והכי טובות למהירות ההורדה?

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים