תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
הי , הורדתי סדרה בפורמט mkv וה-bsplayer לא מצליח לנגן אותו אלא שומעים רק את האודיו . הקובץ תקין מאחר ובנגן אחר הוא עובד תקין . הסיבה שאני מנגן דרך bsplayer היא מאחר והוא מוצא כתוביות בעברית אוטומטית באינטרנט ולא מצאתי את כתובית הסדרה ידנית באינטרנט . האם אתם יודעים מה צריך לעשות כדי שבפורמט mkv ינוגן בצורה תקינה ב-bsplayer ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-futuremark-%d7%a0%d7%a8%d7%9b%d7%a9%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%99%d7%93%d7%99-ul/
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ה64 סיביות ידוע שהוא מתאים לשרתים הייתי רוצה לדעת אם הוא יעבוד כווינדוס 'רגיל' כלומר משחקים יעבדו עליו וכול זה ....
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ערב טוב הבעיה שלי היא לא במסך אלא בהגדרות ששיניתי (בדקתי עם מסך אחר שברשותי ) הכל התחיל שניסיתי לשנו תרזולוציה למסך 931BW בכל דרך אפשרית ועשיתי מה שאמרו לי בפורום ועדיין לא עזר לי (רק כשפירמטתי זה עזר ונתן לי רזולוציה 1440-900) אבל אז שוב זה חזר לרזולוציות לא קשורות ואין לי אופציה לבחור.. ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך ושל המסך והתקנתי שוב ועדיין נאדה. במנהל התקנים היה לי סימן שאלה צהוב ליד הכרטיס מסך FX5500 ... איך שהוא שיחקתי שם לא נכון בהגדרות ואני כמעט בטוח שסימנתי את האופציה do not use this משו כזה אני חושב שעל המסך סימנתי את זה עכשיו המסך לא עולה עם המחשב כשהוא מחובר לכרטיס מסך , הוא עולה עד לווינדוס ומשם מסך שחור ..הsafe mode לא עולה גם . ניסיתי לחבר…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל ושום דבר לא ממש עזר. ניסיתי עם הMEDIA ENCODER וזה לא ממש עבד. ניסיתי עם XILISOFT אבל התוכנה הזאת ממירה את הקובץ שהוא כבר במצב וידאו - וזה לא טוב. הורדתי סרטון מיוטיוב ואני פשוט רוצה להפוך את הסרטון לAVI בלי חותמת ענקית של התוכנה על הוידאו.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או תוכנה שמאפשרת לשלוח פקס חינמי (מסמך טקסט)? כמובן שאין מודם אנלוגי במחשב. כל האתרים שמצאתי לא פעילים כך או אחרת. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חברה מה אפשר לעשות כדי לכתוב בעברית באינטרנט אקספלורר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בבקשה עזרה > כבר משתגע מיזה יש לי אופיס 2003 פרופשיונאל - התקנה מלאה סה"כ רוצה להחליף את מימשק המשתמש מאנגלית לעברית - וזה לא קורה 1. ניסיתי באפשרות הפשוטה כביכול - דרך הכלים של אופיס (דרך תפריט התחל) מצאתי שם בתיקיית TOOLS את שינוי שפה ....ובדקתי שזה הכל בעברית >>>>> אבל אין לשונית של שינוי ממשק משתמש!!! וצריכה להיות כזו לפי מה שראייתי באינטנרט <<< הלשונית הראשונה לא מופיעה לי http://www.econ.kuleuven.be/dinb/archive/20050617/change_office_language.html מה עושים ??? ? ניסיתי גם להוריד את חבילת MUI וזה אומר לי שהגירסה לי לא מתאימה??? כבר מיואש ?!?!?!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה ממכם עזרה מאיפה אפשר להוריד תוכנת קודים חדשה שתפתח לי משחקי דמו למשחקים מלאים כמו ה-serials 2000. נ.ב. האם יש גרסא חדשה ל-serials 2000
-
ברצוני לשאול מישהו איך אוכל להעתיק ממחשב עבודה אל דיס און קי חומר (מאגר כתב כמוות ומחירים) של תוכנת דקל והאם יש אפשרות להתקין את אותו התוכנה אצלי בבית, כלומר להעתיק אותה איכשהו. בתודה !!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום האם יש אפשרות להגדיר ב chrome ששפת ברירת המחדל תהיה עברית, למרות ששפת ברירת המחדל של המערכת היא אנגלית? תודה
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
צריך המלצה לתוכנה שמאפסת סיסמאות ב WIN (לא חשוב חינמית או לא) תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא תוכנה נורמלית שעושה את זה, צריך תוכנה שתאסוף כמה שיותר מידע על שימוש הילדים במחשב, בעיקר שיחות בפייסבוק למשל. כרגע מותקנת תוכנה בשם actual spy היא עושה פחות או יותר מה שצריך אבל לא באופן מספיק טוב. יש קילוגר הבעייה שהוא לא קולט עברית, הכל מופיע באותיות אנגליות. התוכנה גם תופסת סקרינשוטש מדי פעם, לא יודע מה היעילות של האופצייה הזו. צריך המלצה לתוכנה דומה שפשוטה לשימוש ומספקת ריגול כמה שיותר מקיף. בנוסף, אני צריך גם המלצה לתוכנה שמגבילה את השעות שבהן ניתן לגשת לאינטרנט. שוב, צריך שהיא תיהה פשוטה מאוד לשימוש, אני יודע שאפשר למשל לעשות את זה דרך הראוטר, לא תופס, מסובך מדי. מי שמכיר מוזמן להמליץ תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לכבות את המחשב בזמן מסויים , ע"י פעולה אוטומטית , האם יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? לא כל כך הסתדרתי עם ה SCHEDULED TASKS ב VISTA
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים המחשב "זרק" לי הערה שיש התנגשות IP בין תוכנות, דבר שלא ראיתי אף פעם וחשבתי שRESTART יסדר. מאז, בכל פעם שאני מפעיל את FF שום טאב לא נפתח, ואני לא יכול לגלוש גם בדפדפנים האחרים (כרום,אקספלורר). כדי להשתמש בהם, עלי לרסטרט. אשמח לשמוע עצות לפתרון התקלה, תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אתחיל בזה שאומר שהגעתי לתוכנה הזו בעקבות בעיה טורדנית שהייתה לי עם זלילת זיכרון שהייתה לי מצד VISTA 64 ..עד כדי מצב שמתוך 4 ג'יגה זיכרון שיש לי, 2 ואפילו 2.5 היו מנוצלים ע''י המערכת עצמה כCACHE וביחד עם הזיכרון שהיה מנוצל ע''י תוכנות וכל השאר ..זה הגיע לניצול של 3.0+ ג'יגה זיכרון (וזה לא ששחקתי איזה משחק כבד או שהשתמשתי בפוטושופ או כל תוכנה גרפית כבדה אחרת ) דבר שיצר לי בעיות כמו... דיליי בהקלדה במקלדת האלחוטית, קיטועים בניגון אודיו בפורמט FLAC ועוד כמה בעיות מציקות וכל זה בגלל ביזבוז משאבי זיכרון מצד המערכת . אז אחרי חפירה קלה ושלילת בעיה בתוכנות/דרייברים/הזיכרון הפיזי עצמו - מצאתי את התוכנה החמודה והקסומה CleanMEM שמה שהיא עושה זה לנקות מהזיכרון כל מה שלא נמצא בשימוש …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש שיהיה לי מקום לעוד סימניות, היום חלק מהסימניות מופיעות בשורה, אבל כל השאר בחץ בסוף השורה ואני רוצה עוד שורת סימניות שיהיה לי גישה מהירה לאתרים עם סמן העכבר כי אני עובד עם הרבה אתרים וקישורים בו זמנית. מקווה שהבקשה הובנה בתודה, דובי.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום רב, יש ברשותי מחשב די ישן לפני 3 שנים מבוסס AGP (אינטל 2.4 פרספוקט), ומסך מחשב עוד יותר ישן לפני 6 שנים של פילפס 17'. רכשתי לפני 4 חודשים x1950pro, התקנתי את הדריורים והכול היה בסדרר ורץ מצויין עד עכשיו. אולם עכשיו יש בעייה כלשהיא, (סגרתי 21 ואין לי מושג מה אח שלי עשה למחשב), הבעייה היא שברגע שאני מפעיל את המחשב, ולאחר השלב של הלוגו של XP שנטען, המסך לפתע מתכבה, מופיעה לי ההודעה - 126k/240 hz frequency is out of range, לאחר כמה שניות מופיע לי מסך כחול עם ati2dvag. עכשיו, אני פשוט מפעיל שוב את המחשב, עושה last known good... והמחשב עולה, אך עם הדריור תצוגת הברירת מחדל של וינדוס. נסיתי הלוך ושוב למחוק ולהתקין את הדריור, אך הבעייה חוזרת על עצמה, הדריור מותקן, אני מבצע רי…
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מחפש תוכה שתוציא את קובץ הקול מקובץ VOB. פשוטו כמשמעו, הכותרת אומרת הכל. תודה מראש. .swg
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אחותי רוצה ללמוד פוטושופ, יש איזה ספר מומלץ או אתר טוב בעברית בשבילה?? היא מתחילה אז לא משהו מתקדם מידי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני צריך עזרה לעשות משהו תראו תתמונה: http://img513.imageshack.us/img513/2396/bscap000np6.jpg בצד שמאל למעלה כתוב COMPACT איך עושים דבר כזה!? בבקשה חייב מדריך דחוף יש לי סרט ואני רוצה לרשום את השם שלי עם איזה תוכנות יש ?
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הסרט MUSICAL CHAIRS שלי - יוני ארוסי ובן גניסלב מתחרה באתר ANIBOOM אתם מוזמנים לצפות ולדרג http://www.aniboom.com/Player.aspx?v=142342 מקווה שתיהנו
-
- 14 תגובות
- 2k צפיות
-
-
האם יש דרך לקבע באופיס 2010 את השורות של נושא ונשלח אל גם בדף השני זאת אומרת אם אני כותב מלל ארוך והוא גולש לשני דפים בהדפסה האם יש דרך לראות את הנושא ונשלח גם בדף השני?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מתכנן לשים את האימיול על 10 אפלוד ולהגביל בעצם את כל האינטרנט ל1. וככה אני יוריד מהר ויעלה לאט כמובן שלא יהיה לי קרדיט אבל מה לעשות אני לא יכול להעלות כלום אצלי אל תשאלו
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-