תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום התקנתי לי וינדוס XP ועידכנתי אותו כמה שאפשר... שמתי לי לו מספר תוכנות שאני רוצה שיהיו לי כל פעם שאני מתקין וינדוס עכשיו אני רוצה ליצור מזה דיסק התקנה BOOTABLE, עםאיזה תוכנה אני יכול לעשות את זה? יש לי נורטון גוסט 12 אבל לא מצאתי שם שום אפשרות שמדברת על זה, הכל שם זה גיבויים שכדי לפתוח אותם אני אצטרך את התוכנה. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לחלק סרט ששוקל 1.2GB לשני חלקים שאני יוכל לצרוב אותו על 2 דיסקים רגילים. יש אפשרות כזאת? אם יש איזה תוכנה אשמח לשם שלה או ללניק עם מדריך זה יהיה טוב, או כול דרך אחרת. תודה!
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי אימיול דיב 2007 בהתחלה שהורדתי היה לי low id אבל תחקנתי את זה פתחתי פורטים וגם הוספתי כל מיני שרתים אבל המהירות משגעת אותי זה מוריד מזה לאט ואני כבר לא יודע מה לעשות אני לא מגזים אבל זה ברב ההורדות זה בקושי מגיע אפילו לא עובר בכלל את בקילו בית יעני זה מוריד לי על בתים ושאני מוריד משהו אני צריך לחכות יותר מיומיים שזה ירד תגידו לי בבקשה מה לעשות?? תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בבקשה עזרה > כבר משתגע מיזה יש לי אופיס 2003 פרופשיונאל - התקנה מלאה סה"כ רוצה להחליף את מימשק המשתמש מאנגלית לעברית - וזה לא קורה 1. ניסיתי באפשרות הפשוטה כביכול - דרך הכלים של אופיס (דרך תפריט התחל) מצאתי שם בתיקיית TOOLS את שינוי שפה ....ובדקתי שזה הכל בעברית >>>>> אבל אין לשונית של שינוי ממשק משתמש!!! וצריכה להיות כזו לפי מה שראייתי באינטנרט <<< הלשונית הראשונה לא מופיעה לי http://www.econ.kuleuven.be/dinb/archive/20050617/change_office_language.html מה עושים ??? ? ניסיתי גם להוריד את חבילת MUI וזה אומר לי שהגירסה לי לא מתאימה??? כבר מיואש ?!?!?!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באיזה קודים אני צריך להשתמש כדי להעלות תמונות לפורומים שונים התמונה הספציפית שאני רוצה להעלות היא הסוג GIF הנה מה שאני רוצה להעלות אשמח אם תוכלו לעזור לי [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי ניסיתי לפתוח קובץ NRG עם תוכנת WIN ISO ,איסו בוסטר וכונן וירטואלי וזה לא הולך יש פיתרון אחר?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני רוצה ממכם עזרה מאיפה אפשר להוריד תוכנת קודים חדשה שתפתח לי משחקי דמו למשחקים מלאים כמו ה-serials 2000. נ.ב. האם יש גרסא חדשה ל-serials 2000
-
שלום, הכנתי סרטון קצר ורציתי להוסיף כתוביות תרגום. האם ישנה דרך קלה ונכונה לבנות את התרגום ? או שאני צריך כל פעם ליצור אובייקט חדש עבור כל שורת תרגום חדשה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש דבר כזה מעצבן בצריבות שבטח נתקלתם - שמות קובץ ארוכים. נרו לא מאפשרת לי לצרוב דיסק עד אשר אני מסדר את כל שמות הקבצים הארוכים ומוחק מהם תווים עד שיהיה בגודל המתאים ורק אז אפשר לצרוב. נורא חשוב לי ששמות הקבצים ישארו השמות המקוריים כיוון שלרוב אני צורב שירים וחשוב לי שייצרב כל שם הקובץ המלא ולא רק חלק. האם אפשר איכשהו לאפשר צריבת קבצים ארוכים והאם זה בסדר? ולמה בכלל אי אפשר לצרוב בדיסקים שמות ארוכים ועל ההארדיסק אפשר שיהיו שמות ארוכים??
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אלופים שלום!!!!! כמו שוודאי שמעתם על הפורט הזה 9339 הוא בפוקר של פייסבוק והוא רושם לי שהפורט חסום אצלי... אין לי ראוטר יש לי רק מודם של הוט של מוטורולה... אני לא מבין כלום בפיתחת פורטים וב TCP וכל אלה אין לי מושג מה זה אומר אז מי שיש לו סבלנות ויכול להגיד לי שלב אחרי שלב איך עושים אז אני ממש ממש אודה לו... ממש פירוט בשלבים בבקשה..... בתודה מראש מאיר
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שזה לא יופיע בהגדרות דרייבר,איך אני עושה את זה?(למחוק את התוכנה).
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הורדתי קובץ WINZIP והוא נעול עם סיסמא, איך אני פורץ אותה?
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה המאפשרת לנהל מלאי (של ספרים) והזמנות כאשר את ההזמנות אפשר לסדר לפי ספקים. התוכנה מיועדת בנוסף לתוכנת ניהול בתשלום שיש ברשותי שהפונקציה הזו מאוד מסורבלת בה. אשמח להמלצות.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם למישהו יש IE8 נייד? אני מחפש בגוגל כבר כמה שעות וכל מה שאני מוצא זה גרסא אחת ברוסית והשאר שהם באנגלית מלאות בוירוסים ושטויות למישהו יש לינק להורדה נורמלית? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני נכנס לשרת razorback 2.0 עושה חיפוש ובתוצאה זה רושם לי Your client is too old. Please upgrade to last version ! שאני נכנס לשרת אחר , למשל razorback2.4 אז זה מוצא לי תוצאות והכל טוב ויפה מה אני עושה ?? *אל תגידו לי לעדכן גרסא כי הגרסאות החדשות של התוכנה דפוקה * אל תגידו לי להיות בשרת אחר כי ה razorback 2.0 משתף כמעט פי 3 קבצים תודה רבה לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום ! לפני כמה שבועות הייתי שומע רדיו במדיה פלייר בלי בעיות, פשוט מתחבר לתחנה ומתחיל להשמיע. אבל פתאום, בלי שום סיבה ובלי שום משחק בהגדרות, המדיה פלייר פשוט לא מסכים להשמיע רדיו... כשאני מנסה להתחבר לתחנה כלשהי אני מקבל את ההודעה הבאה : Windows Media Player cannot play the file. The file is either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play. עזרה בבקשה...
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי בחדשות שיצאו עידכונים ללוחות של ASUS CUVx4-E....... המ..... בדיוק הכרטיס שלי.......!!!! אבל... מה זה הE המזד** הזה!!! איך אני אדע שיש/אין לי אותו כדי שאוכל לעדכן/להתעצבן ??? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ה64 סיביות ידוע שהוא מתאים לשרתים הייתי רוצה לדעת אם הוא יעבוד כווינדוס 'רגיל' כלומר משחקים יעבדו עליו וכול זה ....
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום החלטנו להפיק סרט לבת-מצווה של אחותי... עכשיו המידע שהצטבר- הוא מכמה פורמטים- החל מסרטי וידאו אנלוגיים (אחחח נוסטלגיה, שנות ה-90 המאושרות ) ועד סרטי mini-dv דיגיטליים. כמו כן אנחנו רוצים לשלב בסרט תמונות דיגיטליות. אני מעוניין לבצע את העריכה באמצעות מחשב, והכרטיס מסך שבו אשתמש- x800xt pe VIVO תומך כפי שניתן להבין גם בכניסת וידאו. איך אני עושה את זה? ובאיזה תוכנה מומלץ להשתמש? (חשוב שתהיה נוחה לשימוש, ושאפשר ללמוד את הבסיס שלה בקלות יחסית... המסיבה בעוד כ-3 שבועות) תודות לעוזרים נדב
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
איזו תוכנה עושה המרה מהסרטים שבמחשב לDVD בצורה מהירה ואיכותית ושיהיה אפשרות לראות בטלביזיה על כל המסך בלי פסים שחורים..... אני מתכוון לטלביזיה רגילה לא LCD תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
עקב דברים שקראתי אודות חוסר יציבות מבחינת אבטחה בתוכנת אדובי רידר, החלטתי לעבור לפוקסיט רידר (Foxit Reader), שהיא תוכנה קטנה בהרבה מזאת של אדובי, ואפשר גם להורידה כזיפ ללא התקנה. אולם התברר לי שפוקסיט איננה מסוגלת לקרוא את כל קבצי ה-PDF הקיימים באינטרנט (בהפעלת מספר קבצי PDF, ה-Windows 7 שלי הודיע כי פוקסיט הפסיק להגיב (במובן שמקביל בחלונות XP להודעה המפורסמת "תוכנית זו נתקלה בבעיה ועלייה להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות" אשר מציעה לדווח למיקרוסופט על השגיאה), ובקיצור: קריסה. מהי הסיבה לבעייה? למה פוקסיט קורס לפעמים בעת הפעלת קבצי PDF מסוימים.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הגדרות האופטימליות והכי טובות למהירות ההורדה?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה המקוללת הנ"ל speedypc pro ולאחר ההפעלה מחדש ראיתי שפיירפוקס "נקי" לחלוטין. אין היסטוריה, אין מועדפים, אין סיסמאות שמורות באתרים וכו'. הכל נמחק? נעלם? אכלתי אותה ביג טיים? או שיש דרך לשחזר את זה? היו לי כל כך הרבה פייבוריטס וטאבים חשובים ): תודה רבה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני קם בבוקר ואני רואה את ההודעה הזאת. כל פעם שאני לוחץ ok אז הוא נותן שם של קובץ אחר שנגועה עם סיומת eml אין לי מושג איך נדבקתי אבל אין לי מושג מה לעשות. בעעע
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-