תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
הי , הורדתי סדרה בפורמט mkv וה-bsplayer לא מצליח לנגן אותו אלא שומעים רק את האודיו . הקובץ תקין מאחר ובנגן אחר הוא עובד תקין . הסיבה שאני מנגן דרך bsplayer היא מאחר והוא מוצא כתוביות בעברית אוטומטית באינטרנט ולא מצאתי את כתובית הסדרה ידנית באינטרנט . האם אתם יודעים מה צריך לעשות כדי שבפורמט mkv ינוגן בצורה תקינה ב-bsplayer ? תודה .
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הוירוס זוהה ע"י אנטי וירוס avast מעודכן להיום. מזוהה בכל אחד מן הכוננים שבמחשב שלי ומסרב להמחק בכל פעולה שאני מבצע עליו (Move/Rename, Delete, Repair, Move to Chest) מה תפקידו של הקובץ הנ"ל? מסוכן/לא מסוכן ומזוהה כוירוס בגלל ש..? מצורפת תמונה להמחשה:
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אנא עיזרו לי.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, כל קבצי הטורנט שלי נמחקו מתוכנת הUTORRENT 1.7.7 לאחר ריסט לא ידוע שהמחשב עשה יש לציין שכל הטורנטים הסתיימו ורק צריך שהם יזוהו ע"י התוכנה אשמח לעזרה באיך משחזרים אותם לתוכנה תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
היי, יש לחברה שלי הרגל מעצבן ביותר - לכבות לי את המחשב כשאני לא יושב לידו אנחנו גרים יחד כמעט שנה וכל השיחות והמריבות בעניין (והיו הרבה...) לא הועילו. אם תשאלו אותי זאת בעייה פסיכולוגית אצלה שנובעת מחינוך לקוי לקמצנות, אבל את זה נשאיר לפורום פסיכולוגיה ויחסים בהזדמנות אחרת. אני פונה אליכם בבקשת עזרה נואשת :'( חייב למצוא דרך כלשהי כדי למנוע ממנה מלבצע את המעשה הנורא. כל תוכנה ו/או הגנת סיסמה ו/או נעילה ו/או רוטווילר גרמני מורעב יתקבלו בברכה המחשב עובד על WIN XP SP3 תודה
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-futuremark-%d7%a0%d7%a8%d7%9b%d7%a9%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%99%d7%93%d7%99-ul/
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם.אז כמו שהבנתם מהכותרת יש לי בעיה, הרכבתי מערכת חדשה והכל עובד פצצה.אבל משהו קטן מציק כשאני ב WIN7 לוחץ על כיבוי המחשב במקום לכבות הוא עושה ריסט מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין אם אני מכבה דרך הכפתור במארז נכבה המחשב ואם אני עושה ריסט הוא עושה ככה שהבעיה היא מערכתית. שאלתי בפורום חומרה ואמרו לי להפנות את זה לכאן כי הבעיה היא בווינדוס או משהו כזה, אמרו לי משהו בקשר לרג'סטרי. תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת צריבה קלה ביותר שצורבת AUDIO MP3 , DATA IMAGES , אפשרויות מתקדמות וכו' לא כל כך מעניין אותי , אבל אם יש ברוך הבא הדבר הכי חשוב זה שהיא תהיה אמינה וקלה NERO פשוט הפכה כבדה מדיי... תודה מראש אה, ,והמלצות בבקשה לתוכנת צריבה חינמית+לא חינמית
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אתחיל בזה שאומר שהגעתי לתוכנה הזו בעקבות בעיה טורדנית שהייתה לי עם זלילת זיכרון שהייתה לי מצד VISTA 64 ..עד כדי מצב שמתוך 4 ג'יגה זיכרון שיש לי, 2 ואפילו 2.5 היו מנוצלים ע''י המערכת עצמה כCACHE וביחד עם הזיכרון שהיה מנוצל ע''י תוכנות וכל השאר ..זה הגיע לניצול של 3.0+ ג'יגה זיכרון (וזה לא ששחקתי איזה משחק כבד או שהשתמשתי בפוטושופ או כל תוכנה גרפית כבדה אחרת ) דבר שיצר לי בעיות כמו... דיליי בהקלדה במקלדת האלחוטית, קיטועים בניגון אודיו בפורמט FLAC ועוד כמה בעיות מציקות וכל זה בגלל ביזבוז משאבי זיכרון מצד המערכת . אז אחרי חפירה קלה ושלילת בעיה בתוכנות/דרייברים/הזיכרון הפיזי עצמו - מצאתי את התוכנה החמודה והקסומה CleanMEM שמה שהיא עושה זה לנקות מהזיכרון כל מה שלא נמצא בשימוש …
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אני מחפש שיהיה לי מקום לעוד סימניות, היום חלק מהסימניות מופיעות בשורה, אבל כל השאר בחץ בסוף השורה ואני רוצה עוד שורת סימניות שיהיה לי גישה מהירה לאתרים עם סמן העכבר כי אני עובד עם הרבה אתרים וקישורים בו זמנית. מקווה שהבקשה הובנה בתודה, דובי.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
-
הורדתי את הגירסה החדשה של uttorent, בהתקנה הוא חייב אותי להתקין על הדרך את optimizer pro, שזה תוכנת הגנה, עכשיו הוא הריץ אוטומטית סריקה על המחשב ( חדש ממש- סך הכל שבוע), והוא אומר שיש 1211 קבצים שצריכים טיפול, בנוסף יש לי Mcafee על המחשב, והוא לא התריע על הדברים האלו. השאלה שלי זה אם optimizer pro זה תוכנה אמינה ? ואם אני באמת צריך לתת לה לטפל בקבצים
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
מבקש המלצה לתוכנה או אתר שממיר ישירות מ youtube ל MP3,משהו באיכות טובה בלי הרבה פרסומות ושטויות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ברצוני לשאול מישהו איך אוכל להעתיק ממחשב עבודה אל דיס און קי חומר (מאגר כתב כמוות ומחירים) של תוכנת דקל והאם יש אפשרות להתקין את אותו התוכנה אצלי בבית, כלומר להעתיק אותה איכשהו. בתודה !!
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
טוב ככה יש לי בעיה קטנה דוד שלי הביא לי מצלמה אבל אני לא יכול להתקין אותה כי הוא איבד את הדיסק חשבתי שאולי בגלל שיש לי XP אז הוא יתקין את זה אוטומטית אבל לא זה לא עוזר ואי אפשר ככה אני מחפש DRIVER או יותר נכון התקנה למלצמה פרטים על המצלמה: תמונה: וכמה דברים שכתוב על הכבל (יש לו כמו פתקית קטנה) USB PC CAMERA MODEL: DC-4120 מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד אני ממש ממש חייב את זה אני רוצה לדבר עם דוד שלי שנמצא בחו"ל אז בבקשה תעזרו תודה רבה לכולם מראש וחג שמח ושנה טובה!!!
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לכבות את המחשב בזמן מסויים , ע"י פעולה אוטומטית , האם יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? לא כל כך הסתדרתי עם ה SCHEDULED TASKS ב VISTA
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או תוכנה שמאפשרת לשלוח פקס חינמי (מסמך טקסט)? כמובן שאין מודם אנלוגי במחשב. כל האתרים שמצאתי לא פעילים כך או אחרת. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני רוצה ממכם עזרה מאיפה אפשר להוריד תוכנת קודים חדשה שתפתח לי משחקי דמו למשחקים מלאים כמו ה-serials 2000. נ.ב. האם יש גרסא חדשה ל-serials 2000
-
כי אצלי לא. עושה בעיה מוזרה של DLL ב IE7 ובFF2 לא ניתן בכלל ללחוץ על לחצן הכניסה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום בזמן האחרון כל שאני מפעיל משחקים של ווינדוס במחשב (סוליטר עכביש וכל שאר השטויות ) מופיע לי הודעה שאומרת "המשחק פועל במצב עיבוד תוכנה האצת חומרה אינה זמינה או שמנהל ההתקן של כרטיס המסך שלך אינו תומך בה,וכתוצאה מכך עשויה להיות האטה בביצועי המשחק ודא כי מותקן אצלך מנהל ההתקן העדכני ביותר של כרטיס המסך ושהאצת חומרה מופעלת" החלפתי כרטיס מסך וההודעה לא השתנתה חלק מהמשחקים עולים אבל עובדים נורא לאט מישהו יודע מה הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
http://img.hexus.net/msi845pro2/wcpuid.jpg מאיפה ניתן להוריד את המוניטור הזה?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מחפש באתר של מיקרוסופט ולא מוצא להורדה
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
בבקשה עזרה > כבר משתגע מיזה יש לי אופיס 2003 פרופשיונאל - התקנה מלאה סה"כ רוצה להחליף את מימשק המשתמש מאנגלית לעברית - וזה לא קורה 1. ניסיתי באפשרות הפשוטה כביכול - דרך הכלים של אופיס (דרך תפריט התחל) מצאתי שם בתיקיית TOOLS את שינוי שפה ....ובדקתי שזה הכל בעברית >>>>> אבל אין לשונית של שינוי ממשק משתמש!!! וצריכה להיות כזו לפי מה שראייתי באינטנרט <<< הלשונית הראשונה לא מופיעה לי http://www.econ.kuleuven.be/dinb/archive/20050617/change_office_language.html מה עושים ??? ? ניסיתי גם להוריד את חבילת MUI וזה אומר לי שהגירסה לי לא מתאימה??? כבר מיואש ?!?!?!
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-