תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש תוכנה כמו סקייפ שתאפשר לי להתקשר לפלאפונים בארץ דרך האינטרנט בתשלום כמובן כיום סקייפ מאוד לא משתלם והתעריפים שלהם לדקת שיחה לפלאפונים בארץ יותר יקרים ממה שעולה לי להתקשר מהפלאפון שלי האם משיהו מכיר אלטרנטיבה כזו לסקייפ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה המקוללת הנ"ל speedypc pro ולאחר ההפעלה מחדש ראיתי שפיירפוקס "נקי" לחלוטין. אין היסטוריה, אין מועדפים, אין סיסמאות שמורות באתרים וכו'. הכל נמחק? נעלם? אכלתי אותה ביג טיים? או שיש דרך לשחזר את זה? היו לי כל כך הרבה פייבוריטס וטאבים חשובים ): תודה רבה על העזרה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי בחדשות שיצאו עידכונים ללוחות של ASUS CUVx4-E....... המ..... בדיוק הכרטיס שלי.......!!!! אבל... מה זה הE המזד** הזה!!! איך אני אדע שיש/אין לי אותו כדי שאוכל לעדכן/להתעצבן ??? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בבקשה עזרה > כבר משתגע מיזה יש לי אופיס 2003 פרופשיונאל - התקנה מלאה סה"כ רוצה להחליף את מימשק המשתמש מאנגלית לעברית - וזה לא קורה 1. ניסיתי באפשרות הפשוטה כביכול - דרך הכלים של אופיס (דרך תפריט התחל) מצאתי שם בתיקיית TOOLS את שינוי שפה ....ובדקתי שזה הכל בעברית >>>>> אבל אין לשונית של שינוי ממשק משתמש!!! וצריכה להיות כזו לפי מה שראייתי באינטנרט <<< הלשונית הראשונה לא מופיעה לי http://www.econ.kuleuven.be/dinb/archive/20050617/change_office_language.html מה עושים ??? ? ניסיתי גם להוריד את חבילת MUI וזה אומר לי שהגירסה לי לא מתאימה??? כבר מיואש ?!?!?!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכותרת פשוט אומרת הכל : כיצד אני יכול לכווץ ב - Winrar ולהגן על הקבצים בעזרת סיסמא ? כלומר לנעול את הכיווץ. תודה רבה מראש לעוזרים, The Wizard
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
אני מעונין ב Sygate Personal Firewall עכשיו אני רוצה לדעת עם התוכנה מספיק טובה בשביל להגן על המחשב שלי מפני וירוסים וכו'? iיש לי Kaspersky Anti-Virus Personal Pro הוא מספיק טוב? אם לא תמליצו בבקשה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שממירה וידאו בפורמט AVI לפורמט המתאים לצפייה בנגן DVD? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה ההגדרות האופטימליות ביוטורנט עבור בעלי מהירות גלישה של 100 מגה?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הכותרת מדברת בפני עצמה. נשבר לי מ-Nero. לא רואה סיבה להתקין אותה שוב על המחשב החדש. אומנם אני יכול להתקין רק את ה-Burning Rom בלי כל שאר התוספות המיותרות. אבל זו כבר הזדמנות להתקדם הלאה לכלים יותר חביבים שלא דורשים לפרוץ אותם רק בישביל לצרוב דיסק. אני מחפש תוכנת צריבה פשוטה ונוחה, יכולה להיות גם קוד פתוח ועדיף חינמית. מכיוון שיש כל כך הרבה בשוק, אני אשמח אם זו תהיה תוכנה פופולרית עם שוק משתמשים גדול. ישנה אפשרות נוספת והיא לצרוב עם תוכנת הצריבה של Win7, אבל היא פשוטה מדי לטעמי, וחסרה לי אופציה אחת חשובה והיא המרה של mp3 ל-CDA בזמן הצריבה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים. לפני מספר ימים רכשתי אל פסק 800VA עם חיבור USB לניהול מהמחשב. לצערי, התוכנה המצורפת ע"י היצרן אינה תומכת ב-VISTA. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על תוכנות "חיצוניות" לניהול אל פסק. תודה ויום טוב
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הגדרות האופטימליות והכי טובות למהירות ההורדה?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/israel/windows/antivirus-partners/windows-7.aspx ומה אתם אומרים על microsoft securty essentials אני אהבתי אותו
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, אני משתמש קבוע בדפדפן כרום. לאחרונה ישנן בעיות בצפייה באתר YouTube,אשר דורשות ממני כל פעם לאפס את הגדרות הדפדפן,על מנת להיות מסוגל לצפות בסירטונים. נשמע לכם מוכר?! בעיה זו קוראת לסירוגין,לפתע פתאום - מבלי,שאני נוגע באף הגדרה מהגדרות הדפדפן.! לאחר,שבעיה זו קוראת (והיא לא מפסיקה להתרחש),אני מאפס את הגדרות הדפדפן וזה מסתדר.! מה הפיתרון לבעיה זו,ומהם הגורמים לה?,האם זו בעיית גירסא של דפדפן הכרום (מותקנת אצלי:הגירסא הכי עדכנית של כרום),ואם לא - אז איך ניתן לסדרה ולתקן את המצב,כך שהכל יפעל באופן תקין?! אם בעייה זו מוכרת לכם,והיא קוראת אך ורק בגירסא הכי עדכנית של כרום - אנא המליצו לי על גירסא יציבה של כרום בבקשה. תודה רבה מאוד מראש ושבת שלום .
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
על המחשב שלי יש 4 תוכנות של Symantec: אנטי וירוס, Norton Utilities, Norton Internet Security, Symantec Ghost ו -Norton CleanSweep. היום כשניסיתי לבצע LiveUpdate של התוכנות הופיע לי ברשימת התוכנות לעדכון רק Ghost ו - LiveReg - כתוכנות של Symantec שנמצאות על המחשב שלי. גם העדכון בוצע רק לתוכנות אלו. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת?
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש שילוב של אנטי וירוס ופיירוואל שגם יעשו את העבודה טוב וגם לא יציקו למשתמש, התוכנות מיועדות לרוץ על המחשב של סבתי שלא תדע מה לעשות בכל פעם שיקפוץ לה חלון של תוכנות האבטחה. מבחינת הפיירוואל, כבר פסלתי את של קספרסקי ואת זון-אלארם, איזה אפשרויות יש לי? מבחינת AV, אני כבר הרבה זמן משתמש רק בקספקרסקי ואני לא יכול להשוות אותו לשום AV אחר מבחינת ה"הצקה", אשמח לעזרה בעניין הזה. תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה שבה אפשר לחפש אנשים מכל רחבי העולם כמו ספר טלפונים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מקוה שפניתי בפורום הנכון, האם מישהו יודע איך משנים פונטים באאוטלוק ?, לא של המייל שנכתב אלא של כל המסביב. המחשב היה בתיקון וחזר עם שינוי שאני לא אוהב, הטכנאי "הציע " לי לברר עם מי שמכיר טוב אופיס. תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שאני מפעיל את הכרום אני מקבל את ההודעה הבאה : http://imageshack.us/photo/my-images/641/21495738.png/ והכרום עובד ממש לאט, לא הגלישה עצמה אלא כל כפתור שאני לוחץ עליו לוקח לו זמן להפתח
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אין יותר מדי מה להוסיף על הכותרת.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי התקנתי את התוכנה SPEEDFAN והיא מראה לי 4 סוגי טמפרטורה. איך אני יודע מהי הטמפרטורה של כרטיס המסך? לא כתוב GPU או משהו דומה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, האם אפשר לשחזר לאחר פירמוט מלא או חלקי (פירמוט שבוטל באמצע) ואם כן איך? וכשאין ווינדוס מותקן כלומר עם BOOT CD.
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה לפתיחת קבצי msi. אני למשתמש בשל windows בגלל בעיה שקרתה לי בעבר (internal error 2755).. מישהו מכיר תוכנה? תודה מראש. ברק.
-
אם כן אני אשמח לשם/לינק.תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מבקש המלצה לתוכנה או אתר שממיר ישירות מ youtube ל MP3,משהו באיכות טובה בלי הרבה פרסומות ושטויות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-