עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by davidcohen,

היי כשאני מנסה להתחבר למסנג'ר הוא רושם לי קוד שגיאה מס' 80040154 . ניסיתי לעשות את מה שיש פה : http://msn-errors.blogspot.com/search/label/error%20code%2080040154 אבל זה לא עזר והבעיה ממשיכה. מישהו יודע איך לפתור את זה ? תודה

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. Started by frankish,

שלום, מזה מספר ימים יש לי שגיאה 8004210A בשליחה/קבלה של מיילים, ניסיתי לחפש בגוגל (לא במחשב הזה כי הוא לא מאפשר לי גישה לאתרים מסוימים כמו GMAIL לדוגמא) פתרונות אבל לא מצאתי דבר שנותן לזה פתרון. כמו שציינתי הבעיה מלווה בבעיה בגישה לאתרים מסוימים. מאוד אשמח אם מישהו יוכל לתת לי פתרון לבעיה. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  3. ניסיתי לחפש את השגיאה בגוגל אבל לא מצאתי פתרון שעזר לי! למישהו עוד הייתה את הבעיה הזאת שמנעה את החיבור למסנ'ר ומצא פתרון ?

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  4. Started by אוורסט,

שלום ! ברשותי WIN 7 כאשר ניסיתי להפעיל מספר סרטים במדיה פלייר הוא הראה לי שגיאה C00D11B1. אציין כי השגיאה הופיעה לגבי מסר סרטים מסויימים. חיפשתי ברחבי האנטרנט פיתרון הורדתי עידכונים אך שוב אותם סרטים אינם פועלים. במערכת WIN 7 במחשב הנייח הם כן עלו. מה עליי לעשות. תודה.

5. Started by NaorYfrach,

זה מה שפותח לי שאני מבקש מוינדוס לאתר את הבעיה . כאמור אני מפעיל כל דבר סרט , שיר והמדיה פלייר כותב לי את ההודעת שגיעה הזו . הקול במחשב עובד ואני מדגיש עובד . הורדתי נגנים כמו VLC וBS PLAYER ועדיין לא הולך . הורדתי קודקים הכי מעודכנים שיש ועדיין לא הולך . בתוכנות אחרות הסרט נפתח אבל עדיין הקול לא עובד בסרטים בכל התוכנות . יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by igal_nazar,

צפיתי בסרט כלשהו דרך האינטרנט (לא הורדתי את הסרט, אלא כמו שצופים באתרים עם סרטוני וידאו) ובטעות לחצי על הלחצן back ושחזרתי אז הייתי צריך להתחיל ולראות את הסרט מחדש אבל לצערי נתקלתי בהודעה שמופיעה בתמונה שהוספתי http://img213.imageshack.us/my.php?image=46679801qr6.jpg אין אפשרות לצפות בסרט שוב. מה עלי לעשות? תודה מראש יגאל

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by aknv tchtk,

כשאני מנסה להריץ מכונה וירטואלית זה נותן לי את השגיאות הבאות ולא הצלחתי להבין מה הבעיה מצורף תמונות ולאחר מכן הוא נותן את השגיאה הזו כמובן שביטלתי את הארגז חול של ווינדוס וכן את ההיפר V אך אולי צריך לבטל עוד משהו אני מצרף גם תמונה של תכונות ווינדוס תודה רבה

8. Started by ניר.,

באתר מסוים מופיע לי הרבה פעמים ולעתים קרובות הודעת שגיאה בקובץ flash9e.ocx..... מישהו יודע מה זאת הודעת השגיאה הזאת וכיצד מתקנים/פותרים אותה ?

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  9. Started by WarNet,

הייתה לי בעייה בהפעלת משחק(Bionic Commando) ;המשחק קורס ברגע שהוא מגיע ל-newgame לפני שהתקנתי את המשחק,התקנתי את הדרייבר הכי מעודכן(190.38) של נבידיה חיפשתי פתרון ולבסוף,הסקתי שזה קשור לדרייבר כי באתר שלהם רשום שצריך לצריך להתקין אותו כשהאנטי-וירוס כבוי. אז ניסיתי להסיר את הדרייבר והתקין את הקודם ההסרה לקחה הרבה זמן ובסופה הדרייבר עצמו לא הופיע בהוספה והסרה תוכנות אבל הוא עדיין היה קיים אז עשיתי ריסטרט ווכשהמחשב הגיע לשלב של הסיסמא אז הופיע מסך כחול שקשור ל-video וכשהמחשב סוף סוף עולה,אני מקבל דבר כזה במהלך כל הדברים האלה,מחקתי גם את המשחק ועכשיו אני מנסה להתקין אותו מחדש ובמהלך ההתקנה,כשזה מגיע לשלב של הדרייבר אני שוב מקבל מסך כחול והצבעים שלי השתנו,הכול…

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  10. מה אני צריך לעשות כדי שלא תופיע השגיאה הזאת תודה לכל מי שעזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  11. השגיאה מתרחשת שאני פותח את התוכנה, אני מקבל ישר הודעה של ICQLite נתקל בבעיה ועליו להסגר, אנו מתנצלים על אי הנוחות אתר באגים, שלח דוח שגיאות ואל תשלח התקנתי והסרתי 3 פעמים את התוכנה כולל מחיקת התיקייה, כאשר אני לוחץ על "אך תשלח, מתקבל השגיאה הבאה: FBServiceTimer: ICQLite שגיאת מערכת ההוראה "0x24c813d9" ביצעה הפניה לזכרון "0x02482300", לזכון לא היתה אפשרות להיות "read" לחץ על אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. לאחר שאני לוחץ על אישור מתקבלת אותה הודעה שגיאה רק עם שמות שונים בתוך המרחאות. מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  12. Started by matizami,

לאחרונה אני נתקל הרבה בשגיאה הזו [img width=780]http://i28.tinypic.com/246usl4.jpg אני עושה OK ושאני מנסה אח"כ לסגור את הדפדפן אני מקבל את השגיאה [img width=780]http://i27.tinypic.com/2956af8.jpg עושה עוד הפעם OK. וסוגר את הדפדפן ופותח עוד הפעם. יש לי ויסטה 64.

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by rafiisak,

שלום. אני מנסה ליצור דיסק בקטגוריית junkbox cd וכאשר אני מוסיף שירי mp3 שהורדו מאימיול על רובם הוא נותן שגיאה שאומרת שהם פגומים. עכשיו איך יכול להיות שכל כך הרבה שירים פגומים? אולי זאת בעיה כלשהי? או שבאמת אי אפשר לצרוב את הקבצים האלה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  14. Started by I7210I,

שלום מופיע לי המסך הבא מידי פעם ואי לי מושג למה זה ? מישהו יכול לעזור? http://yfrog.com/mz52229544j תודה

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  15. Started by ryu,

כשאני מנסה להוסיף סרט משלי (קליפ כאילו לסרטון שאני יוצר) נגיד אז הוא רושם ליUNSPECIFIED ERROR ולא משנה איזה סרט ניסיתי להוסיף לו שמה הוא לא קיבל אותו... כל מיני סיומות לא שינה שום דבר.... ניסיתי להוריד מהאינטרנט גרסה חדשה של זה ... אותה שגיאה... מכירים את זה?

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  16. שגיאה באאוטלוק 2003 בעת יצירת תזכורת -cannot postpone the reminder מישהו נתקל בבעיה הזאת ויכול לתת לי עיצה טובה לפתירת הבעיה הזאת ? ? צירפתי תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  17. Started by itayrada,

בס"ד עקב החלפת ד.קשיח אולצתי לפרמט ולהתקין מחדש ווינדווס 7 אולטימייט 64 ביט. לאחר כל ההתקנות של התוכנות הסטנדרתיות הדרושות בכל מחשב גם התקנתי ביטורנט. כל הורדה שאני מוסיף לביטורנט הוא מוריד לכמה שניות הראשונות ואח"כ מודיע על "שגיאה: הגישה נדחתה" למעט הורדה אחת שזכתה לרדת עד הסוף. למישהו יש פתרון??? דרך אגב יש לי אנטיוירוס של AVG הגירסה החינמית מהאתר הרשמי.

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  18. Started by d1v,

כאשר אני מסיים להוריד את ההתקנה של פלאש גט זה עושה לי שגיעה. flashget220c.exe is not a valid Win 32 application. מה אני אמור לעשות ? עובד לי רק ה flash get Classic משום מה...

• 0 תגובות
    • 385 צפיות
  19. Started by zzroni,

שלום לכולם. הורדתי סרט וכשאני מנסה להפעיל אותו עם win media player אני מקבל את ההודעה הנ"ל. יש לי win xp הקובץ עם סיומת avi איזה codec אני צריך ומאיפה אפשר להוריד אותו?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  20. שלום יש לי בעיה בWINDOWS MOVIE MAKER, (ווינדוס XP) כשאני מנסה לפתוח שיר או תמונה אני מקבל הודעת שגיאה - UNSPECIFIED ERROR. וכשאני יוצא ונכנס לתוכנה אז המוזיקה והתמונה נמצאים שם (אבל אי אפשר להכניס אותם לסרט) אשמח לפתרון, תודה. וניסיתי להתקין כבר גרסה חדשה יותר של התוכנה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by tommy_g,

שלום. אני מנסה להעתיק תמונה מתקליטור מלא בתמונות, ואני מקבל את ההודעה הבאה. יש לציין שקובץ אחר, "tt2_3", הצלחתי להעתיק. האם כנראה התקליטור תקול? SILVERLINE בן שנתיים פלוס. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  22. אני בא להפעיל ת'סרט ועלה לי השגיאה הזאת לפניי כמה ימים זה פעל

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  23. Started by TZuKi,

יש לי microsoft office 2000, וכל פעם שמפעילים את ה WORD בזמן האחרון אני מקבל הודעת שגיאה כזאתי: WORD גרם לשגיאה ב VBE6.DLL . אם הבעיה נמשכת נסה להפעיל את המחשב מהתחלה. לא עוזר. שיחזור מערכת לא עזר. זה די דחוף... יש עצות?

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by sarel_d,

אהלן אנשים!!! אז ככה כשאני פותח תתוכנה הנ"ל מופיעה לי ההודעה הבאה: A fatal eroor has occurred. To correct this error, reboot your PC If rebooting does not correct this problem, reinstall the software. הפעלתי מחדש תמחשב לא עזר ואחרי זה התקנתי שוב פעם את התוכנה מחדש וגם לא עזר , אז אם למישהו יש מושג מה הבעיה וכיצד אני יכול לפתור אותה אני יודהה לו מאוד... יום טוב לכולםםםם

• 6 תגובות
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים