עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ronen_z90,

מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת לי לקחת סרט רגיל ולהפוך אותו לתלת מימד(שיראו אותו עם המשקפים כחול-אדום)?? יש לי תוכנה שנותנת לעשות את זה בלייב(כאילו מכניסים סרט ורואים אותו בתלת מימד...) אבל אני צריך אחת שמסוגלת לשמור גם את הקובץ החדש... מישו מכיר??(אפשר גם כאלה שהגירסא המלאה שלהם עולה כסף...)

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי את התוכנה Ulead GIF Animator 5 עכשיו אני רוצה לעשות סרטונים השאלה שלי אחרי שאני עושה את הסירטונים איך אני שומר אותם כדי שאני יוכל לשים אותם בתוך חתימה לפורום, וגם איך אני שומר אותם בגודל של עד 20 KB ואני אשמח אם תביאו לי גם מדריך לעבודה עם התוכנה הזאת בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום, אני משתמש ב-MPC ובdirect vobsub בשביל הכתוביות. אבל הן מוופיעות לי על הסרט, אשמח לדעת איך ניתן לשים את הכתוביות בחלק התחתון (הסרטים הם בwidescreen) בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. אני רוצה להקליט כמה משפטים וזה לא מצליח לי. אני בטוח שהבעיה נמצאת במיקרופון או בחיבורים אבל לא יודע איך להחליט. מדובר במיקרופון שמצורף לאזניות. הקלטתי איתו בשנה שעברה ומאז הוא היה בארון כי אני לא משתמש באזניות. בנוסף אני לא בטוח שהחיבור (קדמי) של המיקרופון ללוח הוא בסדר כי יציאת הקול שצמודה לו לא עובדת ויכול להיות שהחיבורים/מגעים של שניהם התרופפו. אני מנסה להקליט עם audacity - אני לוחץ על כפתור ההקלטה ומדבר אבל לא רואה תזוזה בכלל

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by alex.turovsky,

Symptoms One day suddenly most of the important features of Windows are grayed out or turned off (like the taskbar is not working anymore, or services.msc or msconfig etc'...) and this appears on the desktop: Solution To Remove Security Tool and SecurityTool, download Malware bytes, run it and restart your PC http://www.malwarebytes.org *This is a case study of an issue I just had and thought to share with the readers. Alexander Turovsky.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by slrr,

ברשותי http://www.anko-tech.com/products/kmc-4400r.htm ואני רוצה לדעת אם צריך דרייבר או תוכנה כדי שכל זה יעבוד...

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  7. Started by oFiR 22,

מה זה הגופן הזה: [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  8. Started by roeesnir,

אני מכין מדריכי וידאו בעזרת התוכנה הזו. מריכים על תוכנה לעריכת וידאו. הבעיה היא שכשאני עושה Play, ה-Camtasia לא מקליטה את זה. היא ממשיכה להקליט אבל במסך יש Black. לכאורה הייתי אומר שהיא לא יודעת להקליט תנועות שלא ע"י העכבר, אבל אני יודע שמכינים איתה מדריכים כאלה. ניסיתי גם עם כרטיס מסך Quadro לא עובד.

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Started by morany,

שלום רב, נעלתי קובץ WORD עם סיסמא ושכחתי אותה, יש אפשרות לשחזר אותה?

• 0 תגובות
    • 957 צפיות
  10. Started by ella11,

שלום. לא בטוחה שהשאלה צריכה להיות מופנית לפורום זה, אבל נראה לי שזה הכי קרוב לשלאלה שיש לי. ניסיתי להסיר את QUICKTIME.. משום מה, ההסרה לא הושלמה, אבל בעקבות כך, נוצרה בעיה בITUNES. ולכן ניסיתי להסיר את ITUNES ולהתקין הכל שוב. קיבלתי הודעה שאכן הכל הותקן בהצלחה אך בסופו של דבר אף תוכנה לא נפתחה. אשמח לעצה. תודה[br]פורסם בתאריך: 30.10.2009 בשעה 12:48:28 הצלחתישבת שלום

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  11. כותרת. כמו כן, הורדתי את הדרייבר החדש מהאתר שלהם, תואם ל64BIT - VISTA. אין להם דרייבר לWINDOWS 7. -התקנתי את הדרייבר, אך כאני מנסה להפעיל את התוכנה, זה מתחיל לחפש את הקיצור דרך. ואם אני נכנס לתוך התיקייה של התוכנה, זה פשוט לא נדלק, עושה רושם שהוא אומר לי ''עזוב אותי אחי''... -אשמח לקבל עזרה, זה דיי דחוף לי.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Vatos-Locos,

היי, אני צריך גיליון אקסל שיהיה כמו יומן (לפי ימים לכל השנה) וכשנזין איזה אירוע שנמשך על פני תקופה מסוימת, נראה אותו בכל יום. לדוגמה, אני משריין שימוש בלפטופ-3 לכל ימי שני מתאריך 1.1.10 עד 31.7.10 – שיהיה אפשר לראות את זה בכל יום שני בגיליון. אני יודע שהדרך הכי קלה זה ליצור יומן משותף בגוגל דוקס \ באוטלוק, אבל אקסל יהיה הרבה יותר נוח במצב הנוכחי. תודה רבה רבה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by chap123,

עם איזו תוכנה משתמשים כדי לשחק היום משחקים ברשת ? כי ה all seeing eye לא עובד לי הוא לא מוריד לי עדכון מהשרת וכשאני נכנס יותר מאוחר זה גם לא מצליח להתחבר לשרת ולהתקין אותה. וגם האתר של התוכנה עצמה לא עובד (כנראה נפל או משהו כזה)... הצעות?

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  14. Started by ddwins,

שלום לכולם, לא מזמן התקנתי ווינדוס 7 ולאחר כמה זמן התקנתי ביטורנט, התחלתי להוריד קובץ בעל הרבה מקורות ועם קצת ליצ'רים והביטורנט לא זז, ביטלתי את ה UAC ביטלתי את הפיירוול, אין לי ראוטר והאינטרנט מוריד בסדר גמור בהורדה ישירה, אין לי מושג מה עוד אפשר לעשות בכדי שהביטורנט יוריד (הורדתי את הגרסה החדשה ביותר של UTORRENT) וניסיתי מספר קבצים להוריד כולם עם הרבה סידרים ומעט ליצ'רים.

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  15. שלוםלכולם אני מחפש תוכנה להמרה בין קידודים שונים של סרטים יש לי DVD שקורא DIVX אבל לא את כל הפורמטים האם יש תוכנה שבעזרת אני אכניס את קובץ הסרט והחליט לאיזה פורמט של אודיאו ווידיאו להמיר אותו לשם ההמחשה קובץ WMV ל AVI רגיל בתודה מראש אודי

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  16. Started by orendia,

שלום לכל המסייעים, כאשר אני שולח זימון באווטלוק אל חבר שלי הנושא מגיע בסימני שאלה. חשוב לציין שאנגלית מגיע תקין אך עברית בסימני שאלה. למישהו יש רעיון למה זה קורה?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  17. אהלן לכולם, יש לי פקסיס על המחשב וכאשר אני מקבל מייל עם קובץ מצורף של הפקס אני מעוניין להדפיס ע"י קליק ימני הדפס ומה שקורה זה שהקובץ נפתח במקום להדפיס. פעם נתקלתי בבעיה הזו אבל לא זכור לי את הפתרון. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by zombie,

כשעוד הייתי בויסטה הורדתי עם ראפיד שייר ו"Jdpwnloader" והכל היה טוב ויפה.. עכשיו הוא מתחיל להוריד, מורית כמה קילו-בייטים ומנסה להתחבר שוב.. למישו יש מוסג איך לסדר את הבעיה? אולי תוכנה חלופית? בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by dan105,

אהלן, יש ל יתמונה שאני צריך להבהיר חלק ממנה ולהכהות את החלק הבהיר יותר - הבעיה שאני לא יודע איך ליצור "איזון" שלא יראו הבדלי בהירות... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. אני אשלח לו את התמונה או משהו.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by devek,

אם אני נמצא בדף מסויים ואני רוצה במקביל לפתוח כמה לינקים מסויימים בדף איך אני עושה זאת? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  21. אני מחפש תוכנה שבעזרתה אני יוכל להשתמש בגיימפאד האלחוטי של הxbox כשלט למחשב. אני צריך לבצע פעולות דיי בסיסיות ולא להחליף לגמרי את העכבר (play pause stop במדייה פלייר). מישהו מכיר תוכנה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by Or94,

אני משתמש בפיירפוקס ויש לי בזמן האחרון בעיה: אני לא מצליח לראות סירטונים ביוטיוב. אני לא יכול ללחוץ PLAY ולא מצליח ללחוץ על כלום. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 761 צפיות
  23. יש לי חבר שנורא רוצה להקליט תוכניות רדיו מגלגל"צ. האם יש תוכנה שיודעת להקליט STREAM ,מאתר שנותנים לה, בשעה מסויימת ביום (כמו שמתכנתים וידאו להקליט תוכנית)?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הבעיה שלי היא שאני לא שומע כלום שאני מפעיל סרטונים באינטרנט..גם ביוטיוב גם בהכל חוץ מבאתר של ספורט 5 שם הורדתי משהו וזה סידר את זה...אני לא מצליח להבין מה הבעיה הורדתי את הקודקים הכי חדשים שמתי את התוספת של הפיירפוקס ושל המדיה פלייר ועדיין לא שומעים כלום...מה יכולה להיות הבעיה? חשוב לציין שנשרף לי הארד דיסק ועשו לי העברה כנראה לא מושלמת של כל הדברים מההארדיסק הישן... תודה.

• 0 תגובות
    • 510 צפיות
  25. Started by omershak,

אחרי שאני לוחץ על כפתור הכיבוי בווינדוס הוא מגיע למסך שכתוב בו שומר הגדרות ואז נתקע. אשמח אם מישהו יוכל לעזור

• 0 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.