עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. תגידיו אחים אתה מכירים סימולטור או תוכנה שכאילו מדמה נהיגה? יעני עם כל הדברים שיש בכביש ודברים כאלה? תודה

2. שלום שלום יש לי בעיה התקנתי לא מזמן symsntec antiVirus ועכשיו כשאני רוצה לעשות liveUpdate זה לא נותן לי לעשות. ניסיתי לעשות פה חיפוש בפורום ולא כ"כ מצאתי. נ.ב התוכנה מקורית וחדשה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  3. שלום חברים, היום ה-AVG הודיע לי שיש לי וירוס שפגע לי בקובץ scvhost.exe בתיקיית system32 ואין דרך להסיר אותו!! מה אני עושה?!!? :'( תודה מראש, ניר.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by overload,

לפעמים כשאני מוריד משרתים מסוימים החלון של ההורדה נפתח אבל ההורדה לא מתחילה ואז מופיעה לי ההודעה בחדר: [glow=red,2,100]"You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer."[/glow] איך אני מבטל את ה DCC pending כדי להוריד את הקובץ?

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by yossi051,

אנשים אני חייב את התוכנה הזאת... אתם יודעים לדוס כדי למחוק כל מיני קבצים או את הוינדוס תודה יוסי

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  6. היי יש איזה שהיא תוכנה שאפשר להביא לה ספרייה של תמונות למשל והיא ממיינת אותן לפי מה שאני מבקש ? ספציפית אני צריך שהמיון יהיה לפי הרזולוציה לדוגמא: כל התמונות ברזולוציה 1600 במקום אחד וכל ה1200 במקום אחר מישהו מכיר תוכנה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by chmmr,

עם איזה תוכנה אני יכול לעשות את זה ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by surikata,

כל פעם שאני שולח הועה באחד הפורומים או לפעמים סתם לפי קריזה מןפיעה לי הודת שגיאה ושהתכנה צריכה להיסגר ! יש למישהו מושג למה זה? הורדתי את כל העידכונים של windows ואין לי וירוסים . אנא חברים עזרה !

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  9. Started by Anas-Nanas,

שלום לכולם... אני מחפש תוכנה טובה ואפקטיבית לניקוי הTemp וה Registry הטמפ תופס לי המון מקום ופעם הייתה לי תוכנה שניקתי יותר מחצי ממנו שהיה לא נחוץ אבל מחקתי אותה ואני לא זוכר את שמה... וגם ברגיסטרי יש המון ערכים ושטויות שלא צריך! אני אודה מאוד אם תוכלו לתת לי לינקים לתוכנות שהשתמשתם בהן והייתם מרוצים! בתודה Anas-Nanas

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  10. Started by naknir,

שלום חברים, היום ה-AVG הודיע לי שיש לי וירוס שפגע לי בקובץ scvhost.exe בתיקיית system32 ואין דרך להסיר אותו!! מה אני עושה?!!? :'( תודה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  11. Started by Stranger,

מה אתם אומרים שווה הורדה? עדיפה על MIRC וEMULE??

• 56 תגובות
    • 8.8k צפיות
  12. Started by BlueZone,

שלום, לאחר שעות של קידוד אשר מבצעת תכנת ה-NERO, נצרב לו הסרט. אך כשאני באה להקרין ב-DVD, הכל הפוך. (הראשים של האנשים מטה) מדוע?

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  13. Started by zvkel,

הורדתי מלא אלבומים כאשר כולם בקובץ mp3 אחד גדול ביחד עם כל קובץ כזה הגיע קובץ cue ובתוכתו פירוט האורך של כל שיר ושיר איזה תוכנה מחלקת בחזרה את האלבום למספר שירים ?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  14. http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2816786,00.html

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by wow,

ועם איזה תוכנה אני פותח את זה?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by captaincaveman,

לא עובד. למשל המפרטים פה באתר. מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  17. Started by m100,

שלום אני מחפש תוכנה להסתרת תיקיות . אני זוכר שבתוכנית techtv הזכירו תוכנה שמבצעת הסתרה. אודה לכם על עזרתכם

• 4 תגובות
    • 751 צפיות
  18. Started by omri_ro,

איך אני מסדר בMODERN SKIN שהוא יציג עיברית(בחלון הראשי שלו? (בחלון של ה-PLAYLIST אין בעיה וגם בCLASSIC SKIN הוא מציג עיברית)

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by e.s,

למישהו יש תוכנה לפתיחת קבצי cue ???

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  20. Started by Gnome,

כל פעם שאני רוצה לראות סרט ב WALLA WOW הסרט מתחיל לקרטע ולהיתקע. אחרי כמה שניות ה BUFFERING נתקע באמצע הסרט ואז התמונה האחרנוה נשארת תקועה ויש רק קול אחרי זה זה נתקע לגמרי. בקיצור, אי אפשר לראות משהו בשקט. כל פעם שאני רוצה לראות טריילר או קליפ או מה שזה לא יהיה זה נתקע. :'( למישהו יש מושג מה לעשות? תודה מראש לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by Stranger,

קודם כל איזה קבצים התוכנה מוצאת ??? רגיסטרי או קבצים שנשארו מתוכנות קודמות??? ולאחר הסריקה שנעשית הוא נותן לי רשימת קבצים שהוא מצא ואז הוא שואל אותי אם למחוק את כל הקבצים שהוא מצא. אני לא יודע אם אלה קבצים שמותר למחוק... מה אתם אומרים??? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  22. מצאתי את הproduct id אבל האם זה מה שאני צריך בשביל רישום מחדש? אני מעוניין לפרמט ולהתקין מחדש את המחשב ולהשמש בעותק חוקי של WIN XP HE רק שאיבדתי את הקוד.. (נשבע לכם) ידוע לי שהוא מוסתר בצורה כלשהי ברגיסטרי ולכן אי אפשר לראות אותו... עזרו לי!!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. התוכנה טובה שווה התקנה במקום ה2003???

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  24. Started by Internal,

Sensor Properties Sensor TypeWinbond W83627HF Sensor AccessISA 290h Temperatures Motherboard32 °C (90 °F) CPU32 °C (90 °F) Aux44 °C (111 °F) Cooling Fans CPU3309 RPM Chassis6000 RPM אני לא מבין איזה חלק זה שלא מקורר היטב

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  25. Started by Stranger,

קישור או משהו. תודה.

• 4 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים