עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מחפש משו שיודע לעבוד עם מספר רב של קבצים בכמה לחיצות בודדות רצוי שיהיה חינמי

2. מישהו יודע אפיה למצוא את התוספת לWIN98 שמאפשרת להשתמש ב DISK ON KEY? אני יודע שזו מערכת הפעלה ישנה מאוד זה לא בשביל אלא בשביל חבר אני לא בטוח שדבר כזה קיים אולי יש לכל דבר מסוים דרבייר תודה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  3. שלום עשיתי פרמוט למחשב, התקנתי גרסה אחרת, יותר מעודכנת של ווינדוס, [xp sp3] ואת אותם הדרייברים של הכרטיס מסך. הבעיה שמשחקים [כמו nba live] שפעלו אצלי מצוין לפני הפרמוט, פשוט מקרטעים, בקצב פריימים איטי ובלתי אפשרי לשחק. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  4. Started by itaic,

שלום לכולם האם ישנה אפשרות כלשהי להדפיס כמה דפי PDF באותו דף (אתם יודעים כמו בפאוור פוינט שמדפיסים 6 בדף) פשוט יש קבצי PDF עם הרבה מאוד עמודים. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  5. כל פעם שאני נכנס ל EGGED.CO.IL ועוד מלא אתרים אחרים IE-7 נסגר לי אני חושב שזה בגלל הפלאש שיש באתרים האלה אבל לא בטוח... אולי גם בעיה בסקריפטים שיש באתרים אלה אני עובד עם וינדוס ויסטה 64BIT האם ניתן לסדר את הבעיה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  6. מחפש דרך להפעיל על WIN98 כרטיס זיכרון SD CRUZER 4GB , לא SE ,רק 98 , תודה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. Started by efod26,

שלום, אני מיחפש תכנה שבעזרתה אני אוכל לצפות במחשב אחר מהמחשב שלי. בלא יכולת לשלוט באמת אלא רק לראות את הפעולות המתבצעות.

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by LiranT,

צריך תוכנה שאומרת לי איזה חומרה יש לי במחשב (כמוכרטיס מסך זכרונות וכו) וגם תוכנה על טמפרטורת המעבד תודה לכל מי שעונה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  9. ברקע מופיע כיתוב של איזה שטות של ספייוור. הקטע הוא שאני לא יכול להחליף, את הרקע (זה נעל אותו איכשהוא) ולא הצלחתי למנוע מהPROCESS שגורם לזה להופיע להיעלם. מחקתי הרבה זבל עם HIJACKTHIS, ADAWARE וSPY SWEEPER ואפילו סידרתי הרבה דברים עם LSPFIX, וזה הדבר היחידי שנשאר ולא הצלחתי להעיף אותו. למישהו יש עצות?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by AFIK10000,

הינה תמונה של הבעיה ]

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. Started by 12131,

כשאני מנסה לראות סרטונים באינטרנט, בעיקר באתר ספורט5, אני רואה מסך שחור אבל שומע. למישהו יש רעיון איך לפתור את זה? חשבתי שזאת בעיה של פלאש פלייר, הורדתי והתקנתי אותו ולא עבד..

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by haimagar,

שלום איזו גירסא הכי מהירה ביותר של אימיול קיימת ? תודה מראש..

13. Started by holly man,

שלום לכולם התקנתי את מסנגר 6.1 במחשב שלי הוא עלה וחלק ממנו כתוב בגיבריש וחלק בעברית הסרתי והתקנתי שוב אך שוב אותה בעיה יש לי win98se עשיתי את כל העידכונים באתר אפילו הורדתי תמיכה בריבוי שפות אך שום דבר לא עזר? מה יכולה להיות הסיבה אהה דרך אגב גם עשיתי עדכון לאנטי וירוס וסריקה מלאה של המחשב הכל תקין יש למישהו מכם כיוון?? תודה רבה על העזרה וכל טוב לכולם תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  14. Started by Shoko,

ניסיתי לתקן . ניסיתי למחוק ולהתקין שוב . זה נותן לי את השגיאה הבאה :

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. ב -IE וגם ב- FIREFOX . איך אני מכוון את ההגדרות כך שלא יחסמו לי את הגלישה בלי לבטל את ה-WEEBGAURD ? תודה TANGUSH

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. Started by poltergeits,

אני יודע שלא נהוג לבקש ץץץ אבל אני מאוד מתקשה למצוא את הפילטר ואודה למי שיוכל לכוון אותי

17. כשאני נכנס לעמוד ב-IE בו יש סרטון במספר פורמטים - אני לא מצליח להפעיל את הסרטונים בפורמט המותאם ל-MEDIA PLAYER. אני מועבר לדף ה-STREAMING אבל שם מופיע ה-MP, למטה כתוב READY וכלום לא קורה. אין בעיה עם פורמטים של RP או QT. יש לכם רעיון מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by AloN(-)KiLLeR,

יצא ICQ 6, ההתנקנה שלו לוקחות שעות, חשבתי אולי האיסיקיו הזה יעמיס בצורה דרסטית על המחשב, האם עדיף להשאר עם 5.1? או לעבור לחדש? תודה

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  19. אהלן. חזרתי מהצבא , הדלקתי את המחשב , התחלתי לגלוש ופתאום במספר אתרים (פורומים בעיקר) הIE מתחיל להציג לי את הדפים בג'יבריש (בEncoding הסמן הוא על טורקית ), ככה שכל פעם שאני נכנס לדף חדש אני צריך להחליף את הEncoding לHebrew Windows. ניסיתי להכנס לאתרים גם עם פיירפוקס ומשום מה גם שם יש את אותה הבעיה. מישהו יודע מה בדיוק קרה ואיך פותרים את הבעיה הזאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  20. Started by BURTON,

מישהו יכול להסביר לי למה GoogleDesktopIndex מנסה לצאת החוצה לאינטרנט יש לציין שלא לחצתי ולא הפעלתי אותו באותו רגע פשוט החליט על דעת עצמו [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  21. Started by lokorn,

היי, כשאני רואה וידאו דרך אתרים כמו למשל ynet או ערוץ הספורט אז לפעמים חסרים מלא צבעים והתמונה נורא מרוחה ככה שבקושי רואים מה קורה בסרטון. לפעמים כשפותחים באותו זמן 2 סרטונים אז אחד מהם רואים פתאום טוב. ביוטיוב למשל רואים את כל הסרטונים בסדר גמור. ניסיתי להתקים את הקיי לייט קודק פק הכי חדש וזה לא עזר, ניסיתי להתקין מחדש את האדובה פלאש פלייר וזה גם לא עזר. למישהו יש רעיון איך מסדרים את זה?? תודה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by elad-k1,

שלום רציתי לישאול אם יש אפשרות לחבר שלושה כוננים קשיחים למחשב אחד! ואם כן איך אני מגמפר אותם?!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by dror_gh,

אני רוצה להסיר את המירנדה ולהתקין מחדש. מאחר שבגרסאות החדשות אין קובץ profile (או שיש ואני לא יודע ?) שדרכו תמיד הייתי מגבה את הרשימה שלי וה history ושאר הדברים אז אני לא ממש יודע איך לגבות באמת את ההיסטורי והרשימת משתמשים ? אשמח לעזרה, תודה רבה

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by FARKASH7,

אין לי מושג איזה כרטיס קול יש על הלוח הנה הפרטים של הלוח http://img130.imageshack.us/my.php?image=bourd2zv.jpg

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש דרך מדוייקת לשלוט על מתח המוצא של הכרטיס קול. הבנתי שמתח במוצא כרטיס הקול הוא בסביבות הוולטים בודדים (כ2v RMS ?). האם יש דרך מסויימת להגביל את מתח המוצא מכרטיס הקול לערך נמוך הרבה יותר ? נניח 16mv P-P ? ראיתי שיש תוכנות שיכולות להפוך את כרטיס הקול למחולל אותות ומשקף תנודות, האם קיימת תוכנה שתאפשר לי לגרום לכרטיס לנגן בווליום נמוך עד כדי כך ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים