עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by arsar,

עברתי למסך 24 אינטש ברזולוציה 1920X1200 ותוכנת האתרעות שלי אינה בנויה לכך - האותיות בגודל כ-1 ממ. האם יש המלצות על תוכנה חינמית שבותבת גם עברית בפונט בגודל קריא? תודה.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by Psy,

מצורפת תמונה. כשאני יורד בערך לאמצע אני מקבל את הדבר המוזר הזה וכשאני ממשיך לרדת אני רואה את שאר התוכניות. מה זה הדבר הזה ? ואיך אני מעלים אותו ... ? אגב, מערכת WIN XP... תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  3. היי, שלום לכם. לאחרונה האינטרנט שלי עובד נורא לאט. יש לי בבית 3 מחשבים מחוברים לנתב. אני מחפש תוכנה מסויימת שתגיד לי כמה כל מחשב "צורך". וכמה בכלל אני מקבל מהספק אינטרנט ? :s05:

4. אהלן...היום הגעתי למחשב על מנת להפעיל קבצי וידאו מסוימים ובכל קובץ שאני מנסה לפתוח מערכת ההפעלה מודיעה על שגיאת יישום ולא ניתן לפתוח את הקובץ ולצפות בו... ניסיתי להפעיל את הקבצים עם מגוון הנגנים שיש לי אך ללא הצלחה. מספר השגיאה: 0x00000b04, לא מצאתי שום דבר על השגיאה הזאת. מבקש עזרה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by Asaf.Y,

צהריים טובים, עברתי לא מזמן להשתמש בטריליאן,הכל טוב ויפה אבל לצערי כשחבר שולח לי הודעה אז אני רואה אותה כסימנים מוזרים... לאותו חבר יש מירנדה אם זה עוזר למישהו תמונה מצורפת. יום נעים, ותודה מראש לכל מי שיעזור לי. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  6. Started by שריה 24,

כשהקובץ וורד שלי גדול, ואני עושה חיפוש של מילה - התוכנה שלי נתקעת... כאשר במחשב אחר על אותו קובץ תוכנת הוורד כן מבצעת חיפוש. מה עושים??

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  7. Started by ilia990,

אחרי התקנה נקייה הוא אומר שההתקנה עברה בהצלחה הוא פשוט נמצא ב disable ולא משנה מה אני עושה לא יודע אולי זה הגירסה החדשה שלהם ככה ??????????? מיהשו נתקל בבעיה

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by wow,

איך אני יכול לשנות לאנגלית? עריכה. הסתדרתי בסוף.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  9. Started by payback,

סימנתי את האפשרות הזו: (Index and search my documents and viewed web pages from across all my computers.) עכשיו, איך בפועל מתבצעת הכניסה (לא ראיתי אפשרות ל-Login) ? ??? תודה.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  10. Started by madnaor,

שנים היתה לי את חבילת הקודאקים של KLITE לאחרונה מצאתי שייש עדכון לחבילה הזו אז התקנתי אותו העדכון ביקש ממני למחוק את החבילה הקודמת וכך עשיתי הוא סיים את ההתקנה החדשה בהצלחה מאותו יום נעלם לי האפשרות לקדד לDIVX בתוכנה VIRTUALDUB לא משנה מה עשיתי התקנתי שוב את החבילה הישנה וגם את VIRTUALDUB מחדש יש לכם רעיון? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by sbarbz,

בס"ד כשאני מנסה לעדכן את התוכנה היא אומרת שאין עדכונים זמינים, יצאו שלוש גרסאות ואין מצב שאין עדכונים . זה התקנה מלפני כמה שנים !!! תודה לכל מי שינסה לעזור ..

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by MrMale,

היי... אני תהיתי אם אפשר להתאים את האיקווליזר בויאנפ או תוכנה אחרת שישתנה כאשר הוא מגיע לשיר מסויים, ההגדרה של האיקוליזר תקבע על ידי כמובן... לדוגמא- אני שומע שיר X- איקוליזר X אני שומע שיר Y איקוליזר Y וככה כל שיר שאני קובע לו איקוליזר משלו כשהוא יתנגן -התוכנה תחליף לו את האיקוליזר...

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  13. Started by interseptor,

שלום, רציתי לדעת איך ובאיזה תוכנה אני יכול להגדיל כתוביות... הבעיה שנתקלתי בה היא שכאשר אני צורב קובץ צפייה מסויים ועל אותו הדיסק שם קובץ כתוביות (SRT) וכמובן משנה את השמות שלהם ככה שיהיה להם שם זהה אני נתקל בכך שהDVD מציג את הכתוביות ממש בקטן ובכתב לא ברור.. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  14. Started by tazmnia,

אני מנסה לראות קובץ wmv שהורדתי אבל הוא כל הזמן מבקש ממני רישיון בכדי להפעיל אותו. יש אפשרות לראות את סוג הקבצים הזה מבלי להפעיל את הרישיון ? ?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  15. את מה בדיוק הוא מנרמל? כרטיס הקול שברשותי - !Creative SB 5.1 Live בתודה, יניב.

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by eladbu,

ידוע לי על איזו תוכנה שיודעת להסיר דרייברים של כרטיסי מסך וכו ושכחתי את שמה

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  17. Started by asmon,

לא היה ממש פרום מתאים לשאול את זה אז אני כותב פה. יש לי בעיה בוינדווס\אינטרנט אקספלורר. כל הזמן נוצרות לי תיקיות של כל מני פירסומות ושטויות כאלו. בדרך כלל זה לא מפריע לי, אבל עכשיו יש לי עוד בעיה, כל איזה 10 דקות קופצים לי שתי פופ אפים. כמובן שהעפתי את כל מה שלא צריך מהסטארט אפ. עשיתי סריקות עם AD AWARE, SPY SWEEPER התוכנות וגם אני ידנית מוחק את כל התיקיות האלו מ PROGRAM FILES. אבל נראה לי אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב, או אולי מתחבר לאינטרנט הכל נהיה עוד פעם. ושום דבר לא עוזר נגד הפופ אפים האלה שקופצים, גם אם אני מוחק הכל ולא מפעיל מדחש את המחשב. עם מה אני כבר יכול ליסרוק או מה לעשות? כי להוריד POP UP BLOCKER זה לא הפיתרון. תודה.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  18. Started by emailaya,

היי שוחררה גירסה 3.2.0 של תוכנת הדואר החינמית על ידי הורדת קובץ תרגום ניתן לגרום לה "לדבר בעברית" רשימת השינויים להפעם: * אפשרות לשליחה אוטומטית של הודעת קריאה במידה והתבקש * יבוא אנשי קשר כולל שמות מאאוטלוק אקספרס/לייב מייל ועוד * הגדרות התוכנה ניתנות לנעילה על ידי סיסמה * הוספה ידנית של מספר כתובות על ידי פסיק ביצירת מכתב חדש * העתקת שם נספח בצפייה במכתב * שמירה מקומית של מכתב פעם שניה, תתקבל הודעה מתאימה * מעבר על לינק עם לחיצה על קונטרול, תראה חלון עם תוכן המכתב * עמודה עם אייקון מיוחד שיראה שמכתב מסויים דורש הודעת קריאה * בעת צ'יטוט, אימייל הנמען יופיע בכותרת * עורך מובנה לקבצי התרגום +סינכרון אוטומטי עם קובץ התבנית * מקלדת וירטואלית בכתיבת סיסמת הכניסה לתוכנה * מיקו…

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  19. היי, הבעיה היא שכשאני עושה export מ ff ואז import ל IE7 ה bookmarks בעברית יוצא ג'יבריש. הפוך זה לא קורה. מה הבעיה כאן? תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  20. Started by ohadaridan13,

אני מנסה להתקין קודקים של k-lite וזה רושם לי שאי אפשר להתקין עד שאני ימחק את הגירסה האחרונה, הבעיה היא שאני לא מצליח למחוק את הגירסה שמותקנת לי על המחשב, אני לא מוצא אותה בשום מקום, לא בפרוגרם פיילס, לא דרך כלי מחיקת יישומים ואפילו לא דרך תוכנה שהתקנתי שמסירה תוכנות עזרה ?

21. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה? בתודה מראש. מידע נוסף: יש לי כונן שמחולק ל-3 פרטישנים על הראשון מותקן XP על השני מותקן וויסטה על השלישי אין שום דבר(מזמן ניסיתי להתקין אובונטו, לא הלך) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  22. Started by mosheva,

שלום הורדתי את התוכנה PM-BAckUp שאמורה על פי העזרה של תוכנת האימיול לגבות לי את הקבצים של האימיול עכשיו רציתי לדעת האם היא טובה והאם יש תוכנות אחרות היותר טובות ממנה... תודה

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  23. Started by david9b,

שלום לכולם! לאחרונה אני נתקל בבעיה מעצבנת העדכנים האוטומטיים גורמים למעבד לעבוד על 100% וכול פעם שאני מבטל את העדכונים הם חוזרים ואז המחשב נהיה איתי וזה מעצבן *לגבי עדכונים אני משתמש בוינדוז אקספי SP3 ככה שזה מעודכן כמו שצריך גם אחרי שהתקנתי את הוינדוז עשתי עדכונים מצאתי כמה פתרונות בגוגל שיש כמה עדכונים שנסיתי להתקין אותם הם אמרו לי שאין צורך המערכת כבר מעודכנת *מה שכן גם ניתקלתי שאני נכנס לאתר שלכם האקספלורר עובד על 100% בקדתי באתר אחר זה לא היה על 100% נדמה לי שזה האנוירוס אולי גורם לכול הבעיות האלה אני משתמש בנוד 32 גרסה 3 היתי שמח לשמוע אם למשהוא יש רעיונות לפתרון הבעיה בתודה דודו

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  24. חבר שלי אמר לי שהוא וחבר שלו היו ליד הבית שלי וניסו לתפוס גל על הראוטר להתחבר לאינטרט שלי דרך הIPOD שלו והוא אמר לי שגם היה רשום את השם משתמש שלי ב IPOD שלו אצלי בבית הראוטר הוא לא אלחוטי הוא עם כבלים רגיל וגם יש סיסמא לאינטרנט יש סיבה לחשוש שנכנס איזה שהוא קובץ למחשב או משהו ?

25. התקנתי תוכנה שניתנת חינם לחודש, אבל עבר החודש כל כך מהר... ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין אותה שוב, אבל קיבלתי הודעה שאני לא יכול להשתמש בה שוב, אלא אם אני אקנה אותה. כניראה ששתלו לי משהו על המחשב, ניתן אולי לדעת איפה הקובץ ששתלו לי ולמחוק אותו? או אולי לשחזר את המצב לקמותו? (לא שחס וחלילה אני רוצה להתקין אותה שוב ולהתחמק מתשלום... אני סתם רוצה לדעת איך להסיר את מה ששתלו לי במחשב שלי...) המון תודה לכל העוזרים!!!!1

• 3 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים