תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
-
שיחזרתי מוינדוס XP קבצי מוזיקה ותמונות על ידי תוכנת שיחזור מערכת של WINDOWS כעת אני מנסה להחזיר את הקבצים האלה על VISTA 64 אך ללא הצלחה התקנתי את התוכנה ntBackup-restore utility אך משום מה התוכנה לא נדלקת או משהו...אין לי מושג בבקשה עזרו לי לפתור את הבעיה זה דיי דחוף לי. -תודה, נחום.
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
חוץ מהנושא הזה שפתחתי - http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=144843.new#new יש לי עוד בעיה יותר מוזרה במחשב.. הוא מזהה לי התקנים שפיזית לא קיימים במחשב.. ניסיתי להסיר אותם והם חוזרים לבד בהפעלה בזיהוי אוטומטי... הוא פשוט מזהה לי כרטיס סקאזי וסידירום סקאזי.. יש למישהו מושג מה זה אמור להיות? :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ועכשיו אני מגלה שבכונן המפורט יש רק 100GB במקום 200GB. מה הבעיה? איך אני פותר את זה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה לניגון רבצי REAL סיומת- rm אני פשוט ממש לא אוהב את התוכנה הרגילה ורציתי לדעת אם יש משהו פשוט וקל שמנגן אולי אפילו איזה קודק שיכול לנגן את זה על WMP או משהו בסגנון תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
בזמן האחרון אני נתקל בבעיה לגלוש ל GOOGLE , אני פשוט לא מצליח לקבל תוצאות או שזה לוקח שעות . סרקתי ווירסים וספיי ואין כלום ! מה לעשות זה משגע אותי
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
למה שאני מחלץ קובץ זה מחלץ אותו קודם לתקיה זמנית בכונן C, ורק אז מעבירה אותו לאן שאני רוצה. לפעמים זה לוקח שנים רק העתקה כי זה לכונן אחר. אפשר להפסיק את זה? או לפחות לשנות את התקיה של הקבצים הזמניים?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם!, יש לי משחק או שניים, שכשאני מנסה להעלות אותם מופיע לי על המסך הדבר הזה: ...created window@0,0 (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver ...initializing QGL ...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available ...shutting down QGL ----- CL_Shutdown ----- RE_Shutdown( 1 ) ----------…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
שלום רב, ראשית קצת רקע: מי שעוקב אחרי הודעותיי, כבר יודע שבמחשב המדיה סנטר שלי הייתה בעיה של ריסטרטים. לאחר שהמחשב ישב כשבועיים בבדיקה במעבדה, נמסר לי שלא נתגלו בעיות חומרה. מאחר והריסטרטים נמשכו, החלטתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. אחד היישומים העיקריים שבו הופיע ריסטרט כמעט בכל פעם, היה ה- SPYWARE DOCTOR, בעת ביצוע סריקה מלאה. בשיחה עם תומך של סימנטק, נאמר לי ש- SPYWARE DOCTOR היא תוכנה שמתנגשת עם הנורטון אנטי-וירוס. השאלות שלי הם כדלקמן: 1. האומנם? האם באמת SPYWARE DOCTOR מתנגש עם הנורטון אנטי וירוס,ואולי זה מה שיצר אצלי את כל הבלאגן של הריסטרטים? (למרות שאני קצת בספק, כי ריסטרטים הופיעו גם בזמן הרצת סרטים, כאשר SPYWARE DOCTOR בכלל לא היה פעיל) 2. במידה והתשובה לשאלה ה…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
http://img196.imageshack.us/img196/8705/128s.jpg קשה למצוא אתם יכולים לעזור?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
מה קורה חברה? איזה אנטי וירוס הכי טוב היום? :s05: תצביעו ותגידו מה דעתכם עליהם
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כל השרתים (מלבד שרתים קטנים ולא שימושיים) נסגרו, אני מדבר על razorback..?
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
צריך תוכנה שאתה יכול להתחבר ל כמה אי סי קיו בו זמנית זה ממש דחוף ותודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני לא מבין, מה אני צריך לעשות בשביל לתקן את המצב. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום לכולם לדוד שלי יש את ה- N95... הוא מצלם המון סרטונים של הבת הקטנה שלו. הפורמט הוא MP4. איך אני הופך את כל הסרטונים לסרט של שעה וחצי ומכניס לדיסק די וי די ? * שאלה נוספת: האם ברזולוציה הכי גבוהה 5MP גודל קובץ הוא כחצי מגה ? אם לא איך משנים ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מה זה קובץ ולמה הוא שייך ccapp כל פעם שאני מכבה את המחשב הוא אומר לי שהוא מכבה אותו
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
היי שוחררה גירסה חדשה של תוכנת הדואר החינמית emailaya גירסה 2.1.0 שינויים (רבים מאוד) ניתן לקרא כאן: http://forum.emailaya.co.il/viewtopic.php?t=3 אתר הבית של הגירסה בעברית: http://www.emailaya.co.il אתר הבית של הגירסה באנגלית: http://www.emailaya.com אשמח לשמוע תגובות ורעיונות נוספים
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
למישהו יש ? הצצלחתם להתשמש באפשרות של לשמור מהאתר של apple טריילרים באיכות HDTV למחשב שיש את זה באפשרויות של PRO ?
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
לפני מספר ימים ביצעתי פימוט למחשבי החביב ולאחר שהתקנתי לי WIN והכל הלך חלק. סידרתי רשת ואז התחלתי להוריד בקצב וכנראה שלא שמתי לב ועל הדרך קצת פלשו לי וירוסים וחיות אחרות.. אצתי רצתי וחיפשתי מהר אנטי וירוס כי החומש אש של הוינדוס צעקה לי- "וירוס וירוס" אז מהר לחצתי כמו משוגע על אנטיוירוסים ש-מייקרושיט מציעה ומהר הורדתי "אנטיוירוס 2009" שלהם ואחרי כמה זמן קלטתי שאכלתי אותה- זה לא שווה כלום כי זה לא חינמי כמו שרציתי בכלל! עכשיו אני נתקעתי עם זה על המחשב ואני ניסיתי למחוק את זה מכל כיוון ומכל שאריות והיא עדיין מאיפה שהוא צצה ומציקה לי על החלון "ומוצאת" לי מלא וירוסים אבל כשאני מנסה למחוק אותם דרך התוכנה- סיריאל קוד והכל.. ואין לי מין הסתם, הרי אין לי כוונה לקנות את התוכנה. ס…
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט כמה משפטים וזה לא מצליח לי. אני בטוח שהבעיה נמצאת במיקרופון או בחיבורים אבל לא יודע איך להחליט. מדובר במיקרופון שמצורף לאזניות. הקלטתי איתו בשנה שעברה ומאז הוא היה בארון כי אני לא משתמש באזניות. בנוסף אני לא בטוח שהחיבור (קדמי) של המיקרופון ללוח הוא בסדר כי יציאת הקול שצמודה לו לא עובדת ויכול להיות שהחיבורים/מגעים של שניהם התרופפו. אני מנסה להקליט עם audacity - אני לוחץ על כפתור ההקלטה ומדבר אבל לא רואה תזוזה בכלל
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
מסנג'ר גרסא 8.5.1302 כל יוזר שאני מנסה ללחוץ על תקיית השיתוף זה לא עובד מה עושים ? WIN XP תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר וכלום... הסיסמא נכונה וגם המשתמש.
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אני מפעיל את התוכנה, דרכה מפעיל את האייסיקיו אבל עדיין אני לא רואה אף אחד שמסתכל- וכן מסתכלים.. בדקתי את זה עם חבר שלי הוא התסכל ולא היה רשום כלום.. מה עושים אולי בהגדרות משהו (דרך אגב משתמש באייסי 5.1) תודה מראש למי שעוזר..
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
אם נתקין Vmware במחיצה נפרדת ולאחר מכן נפרמט את מערכת ההפעלה(הראשית)... תוכנת הוירטואליזציה עדין תתפקד עם מערכות ההפעלה שהותקנו עליה לפני הפירמוט? במידה והתוכנה פועלת על Registry, ישנה אופציה לגבות אותה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 562 צפיות
-