עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by +Eliran+,

שלום וברכה, כשאני מנסה להוריד קבצי mpg למחשב אז הוא לא מוריד לי אלא הוא מנסה לפתוח אותם בדף אינטרנט. איך אני עושה שהוא יוריד לי אותם למחשב?

2. Started by neogod,

אני מקווה שזה שייך לפה... Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 11:41:04, on 14/12/2005 Platform: Windows 2000 SP4 (WinNT 5.00.2195) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINNT\System32\smss.exe C:\WINNT\system32\winlogon.exe C:\WINNT\system32\services.exe C:\WINNT\system32\lsass.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccProxy.exe C:\Program Files\Norton Internet Security\ISSVC.exe C:\WINNT\system32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SPBBC\SPBBCSvc.exe C:\Program Files\Common Files\Sy…

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. לאחר פתיחת הודעת דואר חדשה ב - Outlook ניתן להשתמש בחלון לדקה +- ולאחר נכן הוא מבצע יציאה לא צפויה ללא הודעת שגיאה ( פשוט נסגר החלון ) והחלון Outlook נשאר פעיל.. המון תודה.. (:

4. איך אני מעיף אותו וגורם לו לא לפעול כאשר ווינדוס עולה או בכלל ! אני מעוניין להפעיל פעם בחודש לבדיקה כללית....שלא יישב לי עכשיו על הזכרון איזה סרביסים אני מבטל ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  5. שלום. אני רוצה לעצב אתר שרוב הסיכויים שיהיה דף אחד (אינדקס) הבנתי שכדי שהאתר יעלה מהר עדיף לשים רקע בצבע ולא תמונה, ופשוט להוסיף לוגו, אבל לאיזה גודל לעצב? אם אני פותח חלון חדש בפוטושופ ואני רוצה לדמות אותו בתור הדף אינטרנט, באיזה גודל עלי לבחור? תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by אבי11,

שלום האם מישהו יודע אם ניתן ואם כן איך - ליצור מצב שבחלון/שורת הכתובות של גוגל כרום ייפחת חלון נגלל (כמו בקספלורר, למשל)המאפשר לראות (ולחזור) לכתובות שכבר נכנסתי אליהן? תודה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by odedshul,

יש לי לפטופ חדש עם ויסטה ופיירפוקס+אקספלורר 7. בכל מיני אתרים שונים (וואלה! או אפילו הרצאות של האוניברסיטה) לא ניתן לצפות בסרטים דרך האינטרנט. כשאני מנסה לצפות דרך האקספלורר הוא בד"כ קורס, ובפיירפוקס הוא פשוט מציג כתובית video is loading... ושום דבר לא קורה. רעיונות? ואם מדובר בדרייברים בבקשה לצרף לינק

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by vini,

כאשר אני מנסה לפתוח קובץ , התוכנה מבקשת סיסמא , וזה קורה בכל קובץ

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  9. חבר שלי אמר לי שהוא וחבר שלו היו ליד הבית שלי וניסו לתפוס גל על הראוטר להתחבר לאינטרט שלי דרך הIPOD שלו והוא אמר לי שגם היה רשום את השם משתמש שלי ב IPOD שלו אצלי בבית הראוטר הוא לא אלחוטי הוא עם כבלים רגיל וגם יש סיסמא לאינטרנט יש סיבה לחשוש שנכנס איזה שהוא קובץ למחשב או משהו ?

10. Started by eladbu,

מישהו יכול להנחות אותי כיצד להוסיף פורט מסוים לזון אלרם כלומר פורט מאושר

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by QQQ,

אני מחפש תוכנה שיכולה לחפש קבצים בWIN XP, שעוברת ממש על כל קובץ וקובץ אני מתאר לעצמי שכבר המציאו כזה דבר, מנוע החיפוש של WIN XP ממש גרוע, ניסיתי לחפש משהו וראיתי שהוא מדלג על המון קבצים. לא, אני לא רוצה הורדה, רק את השם אם מישהו מכיר...

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by Shlumper,

יש לי ראוטר, אולי בגלל זה?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  13. שלום חברים. יש לי מספר שאלות בעניין (נרו 6 ומעלה): 1. איזה סוגים של אפשרות צריבה על גבי דיסקים DVD יש בנרו ומה המטרה של כל אחד מהם? 2. אם ברצוני להמיר DIVX לDVD וגם לצרוב האם ישנה אפשרות או פלאגין לביצוע פעולה זו בנרו במקום בתוכנה חיצונית? או צריך תוכנה nero vision express? 3. צרבתי קבצי DATA על דיסק DVD בנפח 3.5 ג'יגה, לאחר הצריבה שאני מכניס את הדיסק לכונן הווינדוס מתנהג כאילו שהדיסק ריק מתוכן, כשאני מעלה את הדיסק בנרו הנרו רואה את הקבצים על הדיסק. מה לעשות כדי שווינדוס גם יוכל לקרוא את הדיסק?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by dj shay 30010,

יש לי בעיה שאתחילה אתמול ברגע שאני פותח נגיד רוצה לכתוב מיכתב חדש רושם נותן ENTER יורד שורה מופיע לי הודעת שגיע WINWORD.EXE מישהו נתכל בזה יודע מה הפתרון

15. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258244.0 לא נראה לי שיש את האופצייה הזאת ב-PowerDirector 3.

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  16. אני מנסה להתקין את "MP3 Player Utilities 4.00" ומופיעה לי הודעה שמותקנת אצלי גרסה קודמת ועליי להסיר את התוכנה "מהוספה והסרה של תוכנות" הבעייה שהתוכנה לא מופיעה שם מחקתי את התוכנה מProgram Files ומחקתי בregedit כל איזכור לתוכנה ועדיין אני לא יכול להתקין מה יכולה להיות הבעייה אני צריך את התוכנה הזאת להמיר קובצי וידאו לפורמט AMV לנגן MP4 תודה רבה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. שלום לכולם.. יש שני בעיות מציקות: 1) דפדפן IE6 נופל כל הזמן....בשגיאה המוכרת DONT SEND גם לאחר עדכון ל IE7..יש פתרון לבעיה המציקה הזאת ? 2) ברגע שאני מעלה FIREFOX ואתר יוטיוב לא שומעים מוסיקה...אישזהוא באג מעצבן הודה לעוזרים.

18. אני חושש שמOC שעשיתי מזמן מזמן נפגמו ארבעת הסלוטים שעליהם יושבים הזכרונות בלוח-אם. יש תוכנה שתבדוק את זה?. ברכות!

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. Started by guyl3,

שלום, אני רוצה ליצור דף בית משלי - מחינת עיצוב וקישורים -אני מעוניין להקל על סבי וסבתי מעומס של מידע כשהם צריכים לבצע רק פעולות ספציפיות באינטרנט - בנקים,בדיקת רפואיות , מיילים היות ואני גם צריך ללמד ולהסביר איך להשתמש אני מעוניין ליצור דף בית שבו מקושרים כפתורים בעלי נושא - ללינקים מסויימים באינטרנט ובכך לקל על חייהם בשימוש . אני יודע שיש כלי של OFFICE בשם FRONT-PAGE אבל יש לי רק את גרסאת הסטודנט ואין שם את הכלי הספציפי האם יש איזשהו כלי חינמי שאוכל לעבוד איתו כל עצה תתקבל בברכה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by laviko1,

שלום. מה זה אומר שהמחשב נתקע באמע משחק? ב SIMS 3 תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  21. Started by daimond10,

יש לי בעיה אני לא יכול לקבל קבצים באייסיקיו לעומת זאת אני יכול לקבל קבצים במסנג'ר, אני מחובר ברשת למחשב נוסף ולשנינו יש פייר וול אני לא מבין מה הבעיה ואיך לפתור אותה.. איך זה יכול להיות שבאייסי אני לא מקבל ובמסנג'ר כן מקבל. בבקשה תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  22. שלום לכולם אני צריך להגביל לתמונה את הצבעים ל 260,000 צבעים... איך אני עושה את זה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  23. האם יש אפשרות לגרום לאיש קשר אחד לא לראות מתי אתה מחובר או לא? BLOCKING נראה לי שעדיין מאפשר לו לראות מתי אתה אונליין ומתי לא. מישהו יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  24. אני ממיר את ספריית הדיסקים שלי לפורמט FLAC באמצעות התוכנה Exact Audio Copy. בעיקרון, התוכנה נוחה לשימוש ועושה עבודה טובה. הבעיה היא שיש לי באוסף גם דיסקים שמכילים שירים של אומנים שונים. בתוכנה יש אפשרות לסמן Various Artists, אבל אז הוא פשוט רושם Various Artists בתור ה-CD Artists, ואני רוצה שיהיה כתוב ב-ID של כל שיר את השם של הזמר/להקה. יש אפשרות בתוכנה הזאת לתת שם אומן שונה לכל שיר, כך שהתוכנה תעדכן את ה-ID באופן אוטומאטי בזמן ההמרה, בלי שאני אצטרך לשנות אותו באופן ידני אחרי ההמרה? אם לא, אז יש אולי תוכנה חינמית מומלצת אחרת שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by Evyatar,

שלום לכולם, יש לי בעייה שהתחילה מהיום (ראשון) בבוקר... כשאני מנסה להפעיל את האייסי אני רואה שאין לי אנשים ברשימה כאילו נמחקו כולם, הבעיייה הזאת ידועה ולפי מיטב ידיעתי היא אמורה להיפתר לבד לאחר כמה זמן..אם יש פיתרון אחר אשמח לשמוע. אבל מה שמוזר כאן זה כשאני מנסה להחליף מצב לפרטיות נגיד אני מקבל הודעת שגיאה עם "אל תשלח" המפורסם. אשמח לעזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים