תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , האם אפשר לעשות שבעת קביעת פגישה באופן דיפולטי היא תשלח אוטומטית גם לכתובת מייל מסוים? כמו כן , האם יש אפשרות לעשות כלל שיאשר פגישות באופן אוטומטי כאשר הן מגיעות מכתובת מייל מסוים? תודה רבה רותם סלוצקי
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
כשאני נכנס לצ'אט הוא פשוט לא עולה... יש תמונה כזאת של x בצד וזה... עכשיו אני יודע שזה תוכנה שמפעילה את זה... בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
בIE לא עבד לי הVIDEO בכמה אתרים כמו WALLA אז התקנתי FIREFOX שגם פה זה לא עובד. (לפחות הוא לא סוגר לי אותו כשיש VIDEO אל הדף) מישהוא יכול לעזור לי? איך אני מתקין את הVIDEO בFIREFOX???
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם לדוד שלי יש את ה- N95... הוא מצלם המון סרטונים של הבת הקטנה שלו. הפורמט הוא MP4. איך אני הופך את כל הסרטונים לסרט של שעה וחצי ומכניס לדיסק די וי די ? * שאלה נוספת: האם ברזולוציה הכי גבוהה 5MP גודל קובץ הוא כחצי מגה ? אם לא איך משנים ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם ! הבעיה שלי היא כזו: אני אוהב מוזיקה תימנית ובכדי להוריד "חומר" תימני אני נכנס לכל מיני אתרים בתימן. הבעה שאני לא יודע לקרוא בתימנית וכשאני מגיע לאתר כזה אני לא יודע איפה ללחוץ בכדי להגיע לאותם שירים ואם אני כבר מצליח להוריד משהו זה לוקח הרבה זמן. מכיוון שאני משתמש בתוכנת BitCommet גיליתי שאם ני מקליק קליק ימני בעכבר כשאני נמצא באותו עמוד יש אופציה של "הורד הכל בעזרת BitCommet". בצורה זו הצלחתי להוריד שירים אבל בנוסף הוא מוריד לי כל מיני קישורים כלומר באתו דף שבו ביצעתי "הורד הכל" יש קישורים לשירים נוספים. השאלה שלי היא האם קיימת כזו תוכנה שיודעת להוריד את כל החומר (ובמקרה שלי...שירים) שיש באתר מסויים?
-
- 6 תגובות
- 531 צפיות
-
-
קניתי נייד חדש באיבורי כשמערכת ההפעלה לא היתה מותקנת עליו. לא הכל עובד טוב. יש משהו שאפשר לעשות בלי לקנות תוכנות נוספות??עידכונים וכו'. ראיתי מס תוכנות אך כולם סורקים בלבד חינם. אחת הטענות הייתה שהמחשב בנוי לויסטה ואני התקנתי XP. עצתכם!
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
שלום, אני צריך תוכנה שתשחזר לי נתונים שהיו על דיסקט שאותו אתחלתי. יש תוכנה כזו בכלל? תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
איך מעבירים את ADRRESS BOOK מ outlock exprees ל microsoft outlock, עשיתי EXPORT לפנקס כתובות ואני לא מצליח לעשות לו IMPORT ב microsoft outlock 2007
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שנים היתה לי את חבילת הקודאקים של KLITE לאחרונה מצאתי שייש עדכון לחבילה הזו אז התקנתי אותו העדכון ביקש ממני למחוק את החבילה הקודמת וכך עשיתי הוא סיים את ההתקנה החדשה בהצלחה מאותו יום נעלם לי האפשרות לקדד לDIVX בתוכנה VIRTUALDUB לא משנה מה עשיתי התקנתי שוב את החבילה הישנה וגם את VIRTUALDUB מחדש יש לכם רעיון? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי , אני רוצה להעביר את המחשב שלי בדיקה בפסמרק ובהגדרות של הבדיקות אני אמור לבחור מספר מ1-100 עבור כל מבחן שמייצג כמה אחוזי מאמץ אני רוצה מהרכיב הנבחן כאשר הdeafult הוא על 50. להשאיר את זה ככה ? להעלות ? בכל מקרה אני אשמח לקצת עזרה. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי... אני תהיתי אם אפשר להתאים את האיקווליזר בויאנפ או תוכנה אחרת שישתנה כאשר הוא מגיע לשיר מסויים, ההגדרה של האיקוליזר תקבע על ידי כמובן... לדוגמא- אני שומע שיר X- איקוליזר X אני שומע שיר Y איקוליזר Y וככה כל שיר שאני קובע לו איקוליזר משלו כשהוא יתנגן -התוכנה תחליף לו את האיקוליזר...
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
מהיא הרזולציה המתאימה לבניית אתרים? ואיך ניתן להגדיר זאת ב- FRONTPAGE?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך ובאיזה תוכנה אני יכול להגדיל כתוביות... הבעיה שנתקלתי בה היא שכאשר אני צורב קובץ צפייה מסויים ועל אותו הדיסק שם קובץ כתוביות (SRT) וכמובן משנה את השמות שלהם ככה שיהיה להם שם זהה אני נתקל בכך שהDVD מציג את הכתוביות ממש בקטן ובכתב לא ברור.. מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
את מה בדיוק הוא מנרמל? כרטיס הקול שברשותי - !Creative SB 5.1 Live בתודה, יניב.
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום יש לי איסקיו 5 והיה לי גם 4 אם אני רוצה לשים תתמונה שלי בצד של האיסקיו אז זה לא נותן לי מה עושים זה נותן לי בעיה בscript ` [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ידוע לי על איזו תוכנה שיודעת להסיר דרייברים של כרטיסי מסך וכו ושכחתי את שמה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
לא היה ממש פרום מתאים לשאול את זה אז אני כותב פה. יש לי בעיה בוינדווס\אינטרנט אקספלורר. כל הזמן נוצרות לי תיקיות של כל מני פירסומות ושטויות כאלו. בדרך כלל זה לא מפריע לי, אבל עכשיו יש לי עוד בעיה, כל איזה 10 דקות קופצים לי שתי פופ אפים. כמובן שהעפתי את כל מה שלא צריך מהסטארט אפ. עשיתי סריקות עם AD AWARE, SPY SWEEPER התוכנות וגם אני ידנית מוחק את כל התיקיות האלו מ PROGRAM FILES. אבל נראה לי אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב, או אולי מתחבר לאינטרנט הכל נהיה עוד פעם. ושום דבר לא עוזר נגד הפופ אפים האלה שקופצים, גם אם אני מוחק הכל ולא מפעיל מדחש את המחשב. עם מה אני כבר יכול ליסרוק או מה לעשות? כי להוריד POP UP BLOCKER זה לא הפיתרון. תודה.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
לאחר פתיחת הודעת דואר חדשה ב - Outlook ניתן להשתמש בחלון לדקה +- ולאחר נכן הוא מבצע יציאה לא צפויה ללא הודעת שגיאה ( פשוט נסגר החלון ) והחלון Outlook נשאר פעיל.. המון תודה.. (:
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
^^^ ניסיתי גוגל, וניסיתי את האתר של MSI... מישהו יודע איפו איפשר למצוא? דגם הלוח בצד.
-
- 7 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה לעצב אתר שרוב הסיכויים שיהיה דף אחד (אינדקס) הבנתי שכדי שהאתר יעלה מהר עדיף לשים רקע בצבע ולא תמונה, ופשוט להוסיף לוגו, אבל לאיזה גודל לעצב? אם אני פותח חלון חדש בפוטושופ ואני רוצה לדמות אותו בתור הדף אינטרנט, באיזה גודל עלי לבחור? תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי שתי כוננים של 320 גיגה ורק הראשון משומש וכולל 200 גיגה אז רציתי שהשני תמיד יעשה גיבוי לראשון אז יש תוכנה טובה?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה אני נתקל בבעיה מעצבנת העדכנים האוטומטיים גורמים למעבד לעבוד על 100% וכול פעם שאני מבטל את העדכונים הם חוזרים ואז המחשב נהיה איתי וזה מעצבן *לגבי עדכונים אני משתמש בוינדוז אקספי SP3 ככה שזה מעודכן כמו שצריך גם אחרי שהתקנתי את הוינדוז עשתי עדכונים מצאתי כמה פתרונות בגוגל שיש כמה עדכונים שנסיתי להתקין אותם הם אמרו לי שאין צורך המערכת כבר מעודכנת *מה שכן גם ניתקלתי שאני נכנס לאתר שלכם האקספלורר עובד על 100% בקדתי באתר אחר זה לא היה על 100% נדמה לי שזה האנוירוס אולי גורם לכול הבעיות האלה אני משתמש בנוד 32 גרסה 3 היתי שמח לשמוע אם למשהוא יש רעיונות לפתרון הבעיה בתודה דודו
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
חבר שלי אמר לי שהוא וחבר שלו היו ליד הבית שלי וניסו לתפוס גל על הראוטר להתחבר לאינטרט שלי דרך הIPOD שלו והוא אמר לי שגם היה רשום את השם משתמש שלי ב IPOD שלו אצלי בבית הראוטר הוא לא אלחוטי הוא עם כבלים רגיל וגם יש סיסמא לאינטרנט יש סיבה לחשוש שנכנס איזה שהוא קובץ למחשב או משהו ?
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-