עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by אבי11,

שלום האם מישהו יודע אם ניתן ואם כן איך - ליצור מצב שבחלון/שורת הכתובות של גוגל כרום ייפחת חלון נגלל (כמו בקספלורר, למשל)המאפשר לראות (ולחזור) לכתובות שכבר נכנסתי אליהן? תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by mosheva,

שלום הורדתי את התוכנה PM-BAckUp שאמורה על פי העזרה של תוכנת האימיול לגבות לי את הקבצים של האימיול עכשיו רציתי לדעת האם היא טובה והאם יש תוכנות אחרות היותר טובות ממנה... תודה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by odedshul,

יש לי לפטופ חדש עם ויסטה ופיירפוקס+אקספלורר 7. בכל מיני אתרים שונים (וואלה! או אפילו הרצאות של האוניברסיטה) לא ניתן לצפות בסרטים דרך האינטרנט. כשאני מנסה לצפות דרך האקספלורר הוא בד"כ קורס, ובפיירפוקס הוא פשוט מציג כתובית video is loading... ושום דבר לא קורה. רעיונות? ואם מדובר בדרייברים בבקשה לצרף לינק

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  4. תודה מראש לכל העוזרים לא לצרכים פיראטיים

5. אחרי שהסרתי אותה, היא עדיין מופיע, הוינדוס לא נותן לי למחוק אותה למרות שהיא לא מופיע בTASK Manager לא הצלחתי למצוא אותה ברג אדיט .... ואין לי מושג איך להפטר ממנה ... כל איזה כמה זמן כשהיא עובדת היא תוקעת לי את המחשב ...

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  6. Started by TaMiRn2,

באמת שכבר חיפשתי בגוגל לא מצאתי... אין לי עליו עוד פרטים חוץ משרשום עליו גם labelflash תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  7. שלום, אני מחפש תוכנה שתחליף את תמונת הרקע של הדסקטופ באקראי, כך שבכל פעם שנדלק המחשב תופיע תמונה שונה. מקווה שיש דבר כזה. תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  8. תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  9. Started by laviko1,

שלום. מה זה אומר שהמחשב נתקע באמע משחק? ב SIMS 3 תודה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  10. Started by avm,

ב"ה קניתי מחשב חזק ע"מ שאוכל לערוך בו וידאו (החומרה: מעבד עם ליבה כפולה של אינטל, 2 דיסקים קשיחים עם זכרון של 180 ג"ב ו 250 ג"ב, 2 ג'יגה זיכרון, וכרטיס מסך: radeon x130/x1550) עכשיו, התקנתי עליו Avid ומשום מה כל פעם שאני מנגן play באחד מ 2 המוניטורים הפנימיים של התוכנה, הוא מנגן רק את הסאונד והוידאו נשאר בפרייז. חשוב לציין שהבעיה היא רק ב Avid ואין שום בעיה לראות סרטונים בפורמטים שונים במחשב, כמו כן כשניסיתי ליצא פרויקט שעבדתי עליו במחשב אחר, דרך ה Avid במחשב שלי, הוא יצא אותו בלי שום בעיה והיה ניתן לצפות בו לאחר מכן. מה כבר ניסיתי לעשות? אז ככה: התקנתי מחדש את הקודקים וזה לא עזר... התקנתי גרסא מתקדמת של הדרייבר של הכרטיס מסך ולא עזר... לקחתי גרסא אחרת של התוכנה שהותקנה ב…

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  11. טוב...נידבקתי לפני כשבוע וחצי :-X (להבא יחסים ברשת - תמיד אקיים רק בצורה בטוחה). : לאחר מאבקים קשים לפני כשבוע וחצי - המחשב הוחזר לפעילות שנראתה לי תקינה. אני משתמש ב NOD32 וורסיה 3.0.684.0 מעודכנת ו COMODO FIREWALL. מדי פעם עדיין ה NOD מוצא לי קבצים נגועים על הדיסק הראשי שכולל את מערכת ההפעלה (למרות שסרקתי אותו - והוא היה נקי לפני שבוע וחצי). מאיפה הממזר הזה מתקין את עצמו מחדש? (לא מצאתי שום דבר חשוד ברשימת האפליקציות הרצות ב TASK MANAGER.) האם ע"מ להפיץ את עצמו הוא צריך להיות מופעל מקובץ EXE מודבק - כשהקובץ הזה מופעל? (או שהוא יכול להפיץ את עצמו מקבצים מודבקים שלא מורצים?)

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. קורה לי ככה כשאני מנסה להכנס לאתרים! מה לעשות?! זה משגע, חשוב לציין שאחרי ריפרש האתר עולה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  13. מחפש דרך להפעיל על WIN98 כרטיס זיכרון SD CRUZER 4GB , לא SE ,רק 98 , תודה.

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  14. שלום לפני כשבוע המחשב שלי חזר מפירמוט, (אצל טכנאי רציני) התקנתי מחדש משחק שעד הפירמוט עבד מעולה. (GTA San Andreas אם זה משנה) פתאום הכל עובד ממש לאט, נאלצתי להוריד את כל הגדרות הגרפיקה לנמוך ביותר ועדיין המשחק עובד לאט. (לפני זה הכל עבד על ההגדרות הגבוהות ביותר) ניסיתי על עוד כמה משחקים שהיו לי וגם הם לפתע בקושי עובדים. כרטיס המסך radeon 9550, הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר של ATI עם הcatalyst control center. דיירקט X גם כן מעודכן בהתאם לדרישות המשחק. השאלה שלי היא מה קרה לפתע? ואיך מחזירים את הביצועים האבודים? זה ממש נראה כאילו שאני עובד עם כרטיס מסך משנת 95. אגב אין שום בעיות חומרה במחשב עד כמה שידוע לי. ע"פ ההימור שלי אולי חסר דרייבר לחלק כלשהו, או שאולי הגדרות הRAM …

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by r_h,

יש לי תוכנה 7.43 ACDSEE התקנתי אותה שאני מכניס את הקוד נותן את הודעה הזאת PLESAE RESRTART 7.0 POWERPACK FOR THE LICENSE CHANGES TO TAKE EFFECT מה צריך לעשות השמח לקבל עזרה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  16. באינטרנט אקספלורר כשאני לוחץ על לינק לקובץ הפסיק להופיע לי החלון ששואל אם לפתוח או לשמור את הקובץ ובמקום נפתח ישר חלון ששואל איפה לשמור את הקובץ מה צריך לעשות בשביל שזה יחזור לשאול אותי אם לפתוח או לשמור?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  17. Started by singera,

כאשר אני מריץ אותו על מחשב אחרי התקנה נקייה של WIN2000 עם SP4 הוא אומר שהוא לא מצליח להתקין עקב root cetificate? במחשב עם WINXP הוא מותקן ללא בעיה אשמח אם תעזרו

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  18. אני ממיר את ספריית הדיסקים שלי לפורמט FLAC באמצעות התוכנה Exact Audio Copy. בעיקרון, התוכנה נוחה לשימוש ועושה עבודה טובה. הבעיה היא שיש לי באוסף גם דיסקים שמכילים שירים של אומנים שונים. בתוכנה יש אפשרות לסמן Various Artists, אבל אז הוא פשוט רושם Various Artists בתור ה-CD Artists, ואני רוצה שיהיה כתוב ב-ID של כל שיר את השם של הזמר/להקה. יש אפשרות בתוכנה הזאת לתת שם אומן שונה לכל שיר, כך שהתוכנה תעדכן את ה-ID באופן אוטומאטי בזמן ההמרה, בלי שאני אצטרך לשנות אותו באופן ידני אחרי ההמרה? אם לא, אז יש אולי תוכנה חינמית מומלצת אחרת שעושה את זה?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  19. Started by tomer_et,

אני לא יודע מה עשיתי להגדרות של הדפדפן שלי - אבל אני לא מצליח בזמן האחרון לראות וידאו או לשמוע רדיו בדפדפן בעצם כל מה שב-STREAMING... בהתחלה חשבתי שאולי מדובר בבעיה בהגדרות של האנטי וירוס והפיירוול (NORTON) אבל התופעה ממשיכה גם כשאני מכבה את שניהם (DISABLE). בבקשה עזרו לי...

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  20. Started by Eonblueapoc,

איפה אפשר לראות רשימה של מילים שנשמרו בשדות טקסט באינטרנט? סתם נגיד של חיפוש בגוגל? תודה.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  21. שלום לכולם. לאחרונה אני מנסה להתקין כל דבר אם זה משחק או אם זה תוכנה והוא ישר מוציא לי הודעה שגיאה של INSTALL SHILED : עשיתי את כל מה שרשום בהודעה ועדיין לא עוזר מישהו יודע מה הבעיה? אולי וירוס או משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  22. Started by THE-MASTER,

אני רוצה לעשות סרטון תמונות בליווי שיר אז הורדתי את פרימייר(אני יודע שיש אלף תוכנות שיוכלו לעשות את העבודה ביתר קלות אך אני מעוניין להתמקצע) ואני לא יודע איך לייבא קובץ ולהפעיל אותו בתוכנה(וידאו אודיו או סתם תמונה). בתודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  23. האם יש תוכנה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  24. האפשרות אפורה. מנסה לצרוב DVD+DL, צורב סמסונג 203B. יש תוכנה אחרת שיכולה אולי לבדוק אם הצריבה תעבור טוב? או אולי תוכנה שבודקת אימג'ים לתקינות? תודה

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  25. Started by uzana2004,

בס"ד יש לי בעיה חמורה.... אין לי מושג מה עשיתי למחשב... אני מפעיל את המחשב עולה האייקון של XP ואז יש לי רק מסך שחור!!!! מה לעזאזל קורה כאן??? בבקשה זה דחוף לי....

• 4 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים