תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
חברה מאתי אתר טוב לאימיול מוריד לי טוב על 20 ככה תוך יומיים יורד סרט או משחק ופתאום בקדמליה הכל ניהיה צהוב ומוריד לי לאט מאוד ואפילו לא מוריד למה איך אפשר לפתור את הבעיה ואיל לי low id ד"א
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אני מנסה לסדר סרטונים לפי קריטריונים לדוגמא אורך הסרטון. הקבצים הם כל מיני (לא אותם סיומות) ונראה שווינדוס פשוט לא מצליחה לעשות את זה כמו שצריך גם בטוטאל קומנדר זה לא עובד. רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איזה תוכנה יותר טובה לניקוי הרג'סטרי ? RegVac או Registry Mechanic ?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
איזה עצבים, בעבודה משתמשים עם MS Office, ושאני בא הבייתה ורוצה לערוך טקסט ב sheet שלי שנעשה עם MS Office הוא לא פותח אותו כי הוא לא מותקן אצלי, אבל יש לי openoffice ושלא נדבר שזה בסה"כ טקסט!! האם מישהו יודע איך להגדיר בSW שיפתח (או יותר נכון שיהיה אפשר לערוך) כל דבר כזה עם notepad או openoffice במקום רק עם MS Office? הוספתי תמונה שיהיה קצת יותר ברור. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
מותקן אצלי VB 6.0 (יש לציין שמדובר ב"מחשב וירטואלי" - XP MODE בWINDOWS 7). התקנתי עברית ומשום מה העברית נראית ככה (בתוך התוכנה, לא במ"ה באופן כללי) - ùí ôøèé. עם אנגלית כמובן אין בעיה. איך אפשר לסדר את זה? חיפשתי ENCODING בתוכנה אבל לא מצאתי... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם החברה שאני עובד בה מחפשת פתרון כספקית של תיקיות שיתופיות היושבות על הענן יש לנו שרת עליו אפשר להתקין כל מה שנדרש בשביל זה. בגדול, הרעיון הוא שלכל חברה תהיה תיקייה שיתופית אליה יוכלו לגשת העובדים שלה ולמשוך קבצים. אני מחפש כל רעיון שיכול לעזור לנו בעדיפות על אפליקציות חינמיות וקוד פתוח אך גם כאלה בתשלום יבחנו בתנאי שמדובר בשימוש בשרת שלנו ולא בשרת צד שלישי . תודה
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
איחוד M2V ו- WAV ל VOB איזה תוכנה עושה את זה ?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אין לי מושג באיזה מהפורומים הייתי אמור לפרסם אחרי כמה דקות של עיון הגעתי למסקנה שכנראה פה(במידה ולא, מתנצל) אני מחפש אפליקציה שמפענחת ופותרת מערכות ספרתיות (מערכות דיגיטליות) עם מפענחים מרבבים, פונקציות וכולי אם למישהו פה יש מושג איפה אני יכול למצוא אפליקציה כזאת אני אשמח לדעת יכול להיות שזה קשור לשפות תכנות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
תוכנה מעולה, רק את העיה הזאת לא הצלחתי לסדר
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
אני מנסה לקרוא קובץ וידאו ובהתחלה הכל הולך כמו שצריך אבל אני מגיע לשלב מסויים שפשוט אין לי מושג איך ממשיכים מפה אני כולה רוצה ליראות את מטריצת התמונה של פריים מסויים למישהו יש מושג מה עושים? הנה מה שעשיתי בנתיים >> whos Name Size Bytes Class ans 1x1 921848 struct array mov 1x58 53459888 struct array Grand total is 54374518 elements using 54381736 bytes >> mov(1,50) ans = cdata: [480x640x3 uint8] colormap: [] >> mov = aviread('1.avi'); מפה אין לי מושג איך אני מסתכל בתוך ה-CDATA הזה
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
קניתי לפני יומיים את הצורב של LG LG GSA-H44N אני פעם ראשונה מנסה לצרוב דיסק DATA ופעמיים זה נתקע הנרו פשוט עומד על סכום מסוים זה כבר הדיסק השני ניסיתי במהירות 8 ובמהירות 16 יש לי כמה סרטי MPG שאני פשוט מנסה לצרוב כDATA על דיסק DVD וכול פעם זה נתקע באיזשהו שלב! מה הבעיה?!
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-
-
איך אפשר להעביר מסמך, מפורמט DJVU, לפורמט PDF/WORD? תודה!
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
*לדעתי זה קשור יותר לתוכנה מאשר לכללי או משהו, בגלל זה רשמתי את זה פה* 'DVD Jon' Breaks Google Video Lock http://news.yahoo.com/news?tmpl=story&u=/zd/20050628/tc_zd/155004
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
הם נמצאים בספריה windows\system32 (מדובר בwin xp) הם כל הזמן מופיעים ב"תהליכים" ולאחרונה גיליתי בהם וירוס ולכן נאלצתי למחוק אותם. לא נראה שיש השפעה על פעולת המחשב, למישהו יש מושג למה הם משמשים?
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אני משתמש NA 2004 וב NIS 2004 היום פתאום לאחר אתחול של המחשב שניהם לא הופעלו, ניסיתי לאתחל את המחשב מחדש, לא עזר. כאשר ניסיתי להיכנס לתוך האפשרויות ולסמן את האופציות ידנית לא הצלתי להיכנס לתוך NIS מתברר שהוא רושם שאני לא ביצעתי LOG ON כאשר כפתור הLOG בתוכנה אפור ולא ניתן לבצע את הפעולה, בדקתי את חשבון המשתמש שלי בWIN XP שבו אני משתמש והוא מראה שאני מחובר, הUSER שלי מוגדר כ ADMINISTRSTOR. עכשיו במצב הנוכחי אני לא יודע מה בדיוק לעשות, אני לא יכול אפילו להסיר את NIS כיוון שלצורך כך הוא מבקש ממני שאני אהיה במצב LOG ON בתוך התוכנה, NA הצלחתי להסיר אך כמוון להתקין מחדש לא כי הוא מבקש ממניו שוב לעשות LOG ON בNIS. בתודה מראש. עריכה: עקבתי אחרי הוראות הסרה של התוכנה באתר האינטרנ…
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
האתר הראשי שלה נפל ואני לא מוצא אותה באף מקום.. אם למישהו יש קישור להורדה אני אשמח מאוד. תודה
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
-
מכיוון שאני לא הכי טוב בעיצוב, והעיצוב הישן שלי על הפנים אפשר להגיד. החלטתי לבנות את האתר שלי מחדש ומ-0 בניתי מערכת שלמה ב-PHP (אני חדש ב-PHP...) האתר ממש ממש בסיסי אבל ניתן לניהול ויש גם פאנל ניהול בכול מקרה הינה הקישור: http://shynet.freetzi.com/ אני מרגיש שהוא משעמם אחרי שהייה קצרה באתר, מה שגורר אותי לשאול מה לדעתכם יש להוסיף , ולשנות באתר, האם יש לשנות את הפונט, את העיצוב בכלל לגוון יותר בצבעים...? לשנות את ה-Layout? בעיקרון אני יודע, האתר לא משהו (אין מידע כי אני צריך עדיין לסיים את המערכת ב-PHP) אבל חוות דעת והצעות לא יזיקו.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני צריך את הפלאגין Basic_Text כי ערכתי קובץ בAE שמתי טקסט ואז החזרתי לPREMIERE והוא רשם לי שגיאה של הפלאגין הזה את תגידו לי עצלן אני חיפשתי את זה.. לא מצאתי מצאתי רק עוד אנשים מתלוממים על הERROR הזה ניסיתי להעתיק את הPLUGIN מהAE ועדיין הוא רשם לי את זה מה לעשות? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי לכולם, אני מדריך אנשים בהדרכות אישיות דרך המחשב ועד היום הייתי עושה זאת באמצעות הסקייפ מכיוון שרוב התוכנות הידועות שכולנו מכירים כמו TeamViewer ו-AnyDesk מבקשות תשלום ומנתקות לאחר כמה דקות של חיבור. הן מזהות כל פעילות כפעילות מסחרית. האם מישהו מכיר תוכנה טובה לשליטה מרחוק שלא דורשת תשלום ואם כן אז לא תשלום כזה גבוהה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שניתן באמצעותה לכתוב הודעה והתוכנה תוציא מענה קולי . כל חופשת חגים אנחנו מחפשים מישהי שתקליט את עצמה , אני מחפש תוכנה שתעשה את העבודה... ואם ניתן יהיה להכניס רק את התאריכים כל פעם זה בכלל יהיה מצוין. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 509 צפיות
-
-
יש לי ASUS P5B Deluxe ואני משתמש בכרטיס הקול שלו (On Board). מהרגע שהתקנתי חבילת קודקים שהורדתי יש לי בעיות עם הסאונד -> יש קבצי MP3 שלא נשמעים טוב למרות שפעם הם נשמעו מצויין. החבילה שהתקנתי היא : Coadec Pac All In 1 - 6.0.3.0 כמובן שהיא הותקנה לאחר שכל הדרייברים הותקנו. אני לא מצליח לחזור למצב הקודם. יש לכם רעיון? יש לכם חבילת קודקים יותר מוצלחת?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
עשיתי את העדכון של הווינדוס והיה שם גם עדכון ל IE9 ועכשיו שאני מפעיל את הדפדפן התצוגה לא טובה לדוגמא, אני רואה את הפרסומות לא במקום שהן אמורות להיות ב-ynet את המבזקים שיש בצד ימין אני רואה בקצה שמאל יצא עוד עדכון ? או שיש לזה פתרון ? תודה
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה שיכולה פשוט להוריד את הסאונד מקובץ וידאו ואם אפשר גם לקמפרס אותו
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-