עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום. ובכן, אני משתמש ב- Outlook Express כדי לנהל את תיבת הדואר האלקטרוני שלי. מערכת ההפעלה היא WinXP Pro, עם SP2. זה קרה לפני כמה ימים - פתאום, נוצר חור ענקי בתאריכים של האימיליים. אימליים ממאי 2005 עד לפברואר 2006 נעלמו. היה שם כמה דברים חשובים מאוד, וברצוני למצוא או לשחזר אותם. אשמח לקבל עזרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  2. Started by MATOK,

אני מקבל דואר רגיל,אבל כשאני מנסה לשלוח אני מקבל את ההודעה הבאה: איך אני פותר את הבעיה? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  3. היי כולם רציתי לדעת אם אני אוכל להתקין דרייבר בגרסת 32 ביט לכרטיס מסך 4870x2 על וויסטה 64 ביט הוא עושה לי המון המון בעיות וקורס המון בקיצור רציתי לדעת אם זה אפשרי והאם זה ייתן תוצאות טובות ולא יגרום לבלאגן במערכת תודה למבינים בדבר

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by AKEL,

שלום, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לעשות חיפוש בטבלה ארוכה ע"יפונקציה ורגע שאני לוחץ על נתון שהוא יראה לי איפה זה מצא מקווה שהגדרתי את מה שאני רוצה נכון

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by choochoo,

שלום, האם מישהו מכיר תוכנה לחיפוש אלבומי מוזיקה חדשים מתוך רשימת אומנים מוגדרת ? למשל - אם יש לי כבר אלבומים של בערך 100 אומנים אני רוצה לדעת כאשר אחד מהם מוציא אלבום שאין לי אותו (למשל ע"י התחברות ל-DB של מוזיקה כמו allmusic וכו'). תודה.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  6. היי, מישו אולי יודע איך אני מעביר את התיקייה של ה-incomplete ב-LimeWire למקום אחר? היא נתקעת איפה שהיא רוצה ולא מוכנה לזוז משם ואין שום דבר בקשר לזה בהגדרות. מצאתי בכמה מקומות דרך גוגל שזה דבר נפוץ ויש דרך לשנות את זה. אבל זה רק אם אתה משנה את המקום שה-Incoming file נמצאים ואז זה מציק. אפשר להפריד בין השתיים?

• 0 תגובות
    • 446 צפיות
  7. שלום איך אני יכול לשנות את נגן ברירת המחדל בPOWER POINT2013 מQUICK TIME למדיה פלייר , שבכל המצגות ינגן דרך מדיה פלייר תודה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by shaniks,

שלום לכולם, אני צריכה (די דחוף) תוכנה לעריכת שירים, לחיבור של מס' שרים ברצף... צריכה רק שם של תוכנה טובה. על מנת למנוע את המעברים משיר לשיר.. אם מישהו מכיר - זה יעזור לי המון!!!!!!!! תודה, שני.

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  9. משהו יודע מה זה אומר ?! ואיך להעיף את זה ?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. Started by idodos,

התכונה FRAPS לא עובדת לי ... אני מתקין אותה , לוחץ פעמים על קובץ ההפעלה שלה - exe , מתחיל לעבוד לרגע וזהו , כלום לא קורה התוכנה לא עולה!. מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  11. כבר הורדתי BORINGCQ שאמור לפעול בתאימות מלאה עם ICQ5 מה שיש לי... הקטע שיש לי לייט יכול להיות שבגלל זה ? אני מפעיל את התוכנה.. עושה LOAD ICQ האייסי מתחיל לטעון connecting.. validating... וזהו שם זה עוצר פשוט לא עולה. אגב, מה לגבי מירנדה שווה משהו ? המלצות משהו... יתקבל בברכה !

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  12. יש לי בעיה באימיול תוכנת שיתוף קבצים אין לי מהירות מישו יכול לעזור ???

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by y42r,

כנראה שחטפתי - הסייר כל הזמן נפתח לי עם הכתובת www.2dir.com/random.php . הרצתי את כל התוכנות המנקות שיש לי וזה לא עזר. ניסיתי גם במצב בטוח. למישהו יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  14. לאחר שהתקנתי AVG, אני רואה שמשהו ממלא לי את הזיכרון (ראה תמונה מצורפת), וזאת למרות שאין כל תהליך (גם לא של AVG) שנראה שצורך כל כך הרבה זיכרון ברשימת התהליכים של מנהל המשימות. מה יכולה להיות הבעייה?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  15. Started by Dmoney,

זאת תוכנה שעוסקת ברשת ראיתי אותה בביצפר...היא מאפשרת למחשב Admin (שהוגדר כך ע"י התוכנה) לשלוט בכל המחשבים המחוברים אליו ברשת...ואני מתכוון ממש לשלוט..כלומר ניתן לקבל print screen מכל מחשב, להקפיא כל מחשב, לפתוח תוכניות וכו'....... נראה לי היא מתחברת בעזרת הכרטיסי רשת שיש בכל מחשב אבל אני לא בטוח..אולי יש לה כרטיס מיוחד אז קיצר מי שמכיר שירשום מה עוד הוא יודע עליה..ומאיפה אפשר להשיג אותה..

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  16. כמו הנושא, מישהו יודע אם התונה תפעל בויסטה 32 כמו שצריך?? חיפשתי אבל לא מצאתי תשובה תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by JOKER321,

אני מנסה לפרמט מחשב כשאני מכניס את הדיסק של הוינדוס זה רושם לי שהוא לא מזהה את הארד דיסק או שהוא לא קיים אמרו לי שזה בגלל שזה הארד דיסק של סאתא וצריך להתקין אותו. הורדתי כבר דריברים והכל הורדתי לדיסקט אבל כשאני לוחץ על f6 כמו שאמרו לי שום דבר לא קורה יש דרך אחרת להתקין? תודה מראש. אגב הדרייברים שהורדתי זה מפה http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_detail.php?UID=527&kind=1 וממה שאני רואה יש גם אפשרות התקנה דרך הוינדוס אבל אמרו לי שצריך להתקין דרך הדוס

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  18. יש לי סרטים במחשב ואני משתמש התוכנה של ווינדוס כדי לצרוב אותם כDVD אבל לעיתים קרובות לא שומעים טוב (שומעים בקיטועים) או לא רואים טוב ממש חשוך! או שלא רואים על כל המסך בטליביזיה או ברכב..... אני מחפש תוכנה שיכולה לעשות את ההמרה בצורה יעילה ושאני אוכל לראות איכשהו את התוצאה לפני הצריבה כי נמאס לי לזרוק דיסקים.... תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  19. Started by רזי ברד,

יש לי שני סרטונים שאני רוצה לערוך. באחד מהם זה סירטון שיש בו דיבורים ומוזיקה מתנגנת ברקע מאוד חזק. אני רוצה להוריד את המוזיקה מהסרטון כדי שישמעו את הדיבורים יותר טוב בלי הפרעות. בשני זה סירטון שיש בו דיבורים של שני אנשים ועוד אנשים מדברים ברקע גם חזק. אני רוצה להוריד את הדיבורים של שאר האנשים כדי שיהיה רק את הדיבורים של שני האנשים בלי הפרעות. יש דרך לעשות את זה באיזה שהיא תוכנה שאתם מכירים?

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  20. Started by zekit1,

שלום, אני מעוניין לקנות לוח גרפי.רציתי לדעת, האם המוצר הזה והמוצר הזה זהים? ואם כן, מה קרה ליובאן בארץ שהוא החליט למכור את זה בהפרש של 150 אחוז יותר? (700 שקל במקום 250). כבר שמעתי על יובאנים חמדנים, אבל זה עובר כל גבול.

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by erezmanh,

שלום לכולם מישהו יודע איך משדרגים את התוכנה לע"יל כך שתתמוך גם בעברית בזמן צפיה במחשב או בטלויזיה?? יש משהו משלים? תחליפי??

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  22. Started by לוח שנה,

שלום לכם, אני רוצה לצרף תמונה או רצף תמונות(מן מצגת) שיופיעו בWMP בזמן השמעת הדיסק. תודה.

23. Started by kikkler,

is there any program to take a bunch of still images, and create a movie bu displaying em fast (30 per second) ? something light and free is preferable thanks edit:found

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  24. Started by asafgolan,

דרך איזו תוכנה הכי פשוט להדפיס חותמת שתראה דומה ככל האפשר לחותמות הלחיצות האלה שיש לעו"ד, רופאים וכו'? (אל תדאגו, זה לא בשביל משהו לא חוקי...)

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by law89,

אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים. התקנתי את מערכת ההפעלה והכנתי גיבוי לכל הכוננים מלבד הכונן שבו נמצא הגיבוי. קיבלתי לא מעט התראות של וירוסים בימים האחרונים. אם אני מעלה את הגיבוי, איך אני יכול לדעת שאין וירוסים בכונן שמכיל את הגיבוי? האם בקובץ קיים יכול להיווצר וירוס?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.