עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alienboo,

שמעתם על תוכנת N-Bench 3 שהוציאה חברת AMD ? לא ? לא שמעתם ?? איפה אתם חיים ? על מאדים ? אחלה פלוס. קבלו בבקשה לינק להורדה http://www.techconnect.ws/filez/amd/nbench3.lzh זה לא ווארז והתוכנה חוקית, הקובץ שוקל 70 מגה וניפתח ע"י WINZIP או WINRAR מתאים גם ל AMD וגם ל INTEL נהניתם ? ספרו לנו ... לא נהניתם ? אמן תאבדו את כפתור ה ESC

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם! ניסיתי להגדיל את התמונות שמופיעות במאמרים כמו למשל את התמונה של מכשיר הארקייד שהופיעה שם ועוד כמה תמונות של מכשירים בביקורת אבל לא הצלחתי. כאשר אני מקליק על התמונה היא נפתחת לחצי שניה ונסגרת מיד חזרה לגודל הרגיל! אני משתמש בדפדפן האוונט בגרסה האחרונה שלו ואני חושב שמשהו בדפדפן גורם את זה,,סגרתי אותו יצאתי מהאתר ונכנסתי שוב עם האקספלורר 6 והצלחתי להגדיל את התמונות בקלות,הקלקה פשוטה רגילה והן נפתחו,,זה גרם לי להבין שהבעיה כנראה בדפדפן האוונט אבל זה מאוד מוזר כי זה לא קרה לי עם שום תמונה אחרת בשום אתר,,מאוד מוזר כי אם היתה בעיה רצינית בחוסר תמיכה של הדפדפן אז הוא היה עושה לי צרות עם הרבה תמונות אחרות,,למה זה קורה רק כאן ואיך אני יכול לפתור את זה ולהשאר עם האוונט…

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  3. Started by love-its-my-name,

התקנתי את התוכנה AIDA 32 וכשהתוכנה עולה היא פשוט נתקעת ב-בדיקה של הפיסיאי שלי וזהו אני צריך להתחיל את המחשב מחדש... אני לא יודע מה לעשות סעמק... ניסיתי עם כל הגרסאות וזה אותו דבר... אה ד"א יש לי אקס פי

4. פשוט אני לא היחיד שעובד על המחשב הזה ולא נראה לי הרעיון שיוכלו לראות מה אני עושה...

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by CherryMan,

אני לא ידעתי לאיזה קטגוריה זה משתייך, אבל אני משער שזה קשור לאחד מהחלקים שהפורום הזה עוסק לכן להחלטתי להשים את הדיון הזה פה. במחשב שלי התחיל לעבוד בצורה מאוד איטית, במיוחד במשחקים כבדים או הכי פשוטים, אותו דבר. פשוטים אני מתכוון כמו Soldat למי שמכיר. זה כמו להפעיל ווינאמפ, ועוד 10 תוכנות פועלות ביחד, ולהפעיל משחק כבד, ככה זה נראה שאני משחק במשחק כלשהו. פירמטתי את המחשב אתמול, ועדיין הבעיה לא נפתרה, בגלל זה אני משער שזאת הבעיה בחומרה של המחשב, אבל אין לי מושג מהי. (עשיתי בדיקת וירוסים, ואין לי וירוסים) יש לי פנטיום 4 1.7 gForce 4 440mx 62mb 256X2 אחד DDR ואחד SDRAM אבל אני יחליף את הSDRAM לDDR

• 10 תגובות
    • 895 צפיות
  6. מה יותר טוב אופיס אקס פי או אופיס 2003? והאם אופיס 2003 עובד רק על וינדוז 2003 או שאני יכול להתקין אותו גם על אקס פי

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  7. קיצור עברתי להרדיסק חדש יש לי 3 חשבונות מייל שאין לי כוח להגדיר ובנוסף יש לי משהו כמו 50 message rules ב-outlook express יש איזה דרך להעביר את הדברים? זה שמור באיזה קובץ או ספריה ספציפית?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by someone,

משום מה אני לא רואה כלום בוידאו של התחנה דרך WOW בMSN.. מישהו יודע מה לעשות?..

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  9. Started by rangerman,

ופעם שלישית... באיזה נגן מדיה אתם משתמשים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אני צריך פלאג אין לווינאמפ שיישמש בתור שעון מעורר אבל שיהיה טוב , כי היו לי תוכנות בעבר והן היו גרועות.

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  11. אמרו לי שאני צריך לגבות את התיקיה config. אני פשוט צריך אח"כ לשים את התיקיה הזו במקום החדשה שנוצרה וזהו?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by desert,

צריך פלאג-אין של שעון מעורר לווינאמפ היה לי כבר תוכנות אבל כולן היו מסריחות ולא עבדו טוב.

• 4 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by ROI-COHEN,

מישהו מכיר תוכנה שיכולה להחליף: מחשבון גרפי + מדעי + פיתרת פונקיצות בהכנסת נתונים או פישוט אוטומטי מכירים?

• 2 תגובות
    • 942 צפיות
  14. Started by cousinIT,

קניתי R9800SE קיבלתי איתו דיסק של ATI באמצע התקנת הדריברים מופיעה ההודעה: "error extracting support files: the file or directory is corrupted and unreadable"

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  15. Started by iakovl,

יש לי נורטון פיירוול 2003 והבעיה היא שהוא חוסם את כל התמונות. אני יודע שזה הוא מכיוון שכשהוא מכובה הכל עובד. הבעיה היא שאני חייב אותו דלוק 24/7 מכיוון שיש לי כמה טרויאנים. איך אני פותר את הבעיה?

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by overload,

שאחרי שאני מתחבר לשרת בMIRC מופיעה לי ההודעה הבאה בחלון: [DC]xdcc-E507 No such nick/channel זה לא מפריעה לי, אבל אני יודע שזה לא אמור ליהיות כך אז תעזרו לי בבקשה. אם לא הבנתם הנה תמונה:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by xgamer,

אוקיי אז שלום לכולם... יש לי את התוכנה ויז'ואל אינטר דייב שהיא כלי עזר מצויין לעשיית דפי ASP בקיצר יש לי אותה ואין לי שרת על המחשב כי הסתבכתי עם כל העניין הזה כי יש לי גם XP אז אני רוצה לדעת איך ליצור פרוייקט מבלי לציין את השרת .. מכיוון שהוא דורש שרת ... אז האם מישהו יכול להסביר לי איך ... ואם אין דרך אז אשמח לקבל הסבר מפורט בקשר להפוך את המחשב לשרת... תודה מכל הלב. :-*

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  18. Started by nivezrati,

שלום לכולם סליחה אם עברתי את החוקים של הפורום בעבר אני מצטער על זה וזהו! לעינינו! אני מנסה לפרמט את כונן C במחשב של חבר שלי שהוא במערכת קבצים של FAT32 . הבעיה שהדיסק של הXP לא נותן לי למחוק את C ולהתקין על C חדש שיווצר את מערכת ההפעלה וכשאני נכנס לדוס דך דיסקט האיתחול של 98 הפקודה FORMAT C (עם נקודותיים אחרי הC) לא מתקבלת! הדוס רושם BAD COMMAND ואני לא יודע להישתמש בFDISK כמו שהמליצו לי! הפירמוט הזה דיי חשוב לי אז תודה רבה רבה לכל מי שעוזר! בתודה ניב :D

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אוקי.., הכנתי מסמך בWORD, ברצוני להדפיס אותו, אך אין לי מדפסת ;D אז רציתי לדעת אם קיימת תוכנה כזאתי, שמאפשרת איכשהו דרך האינטרנט לשלוח את הדפים האלה לפקס, כי יש לי פקס בבית שעובד ;D, ואולי ככה אני אוכל להוציא את הדפים האלה מהמחשב LOL אז יש מישהו משכיר תוכנה כזאתי, אם בכלל יש?, אם כן, תוכלו לתת לי שם, קישור, משהו.. 8) תודה לעוזרים!

20. כשאני מנסה לפתוח בבית ספר מסמך של וורד אז אני צריך לשנות את השם של הקובץ לאנגלית. איך אפשר לפתוח למרות שהשם של הקובץ בעברית?

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by shaykap,

אני מחפש תוכנה לזיהוי כתב יד כמו בפאלם למינהו... אבל אני צריך אותה לנייח יחד עם לוח מגע...

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  22. אתם יכולים לתת לי קישורים למדריכים או משהו כזה? לפי מה שהבנתי בנושא אחר כאן בפורום אפשר לעשות את עם VirtualDub, אבל איך? תודה.

• 6 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by Roni_H,

לא מזמן (אתמול למעשה) קניתי אוזניות מושולבת מיקרופון , בעזרת האוזניות-מיקרופון אני מדבר בצורה נורא נוחה דרך האינטרנט , אך ברצוני גם לדבר דרכו בשיחות טלפון רגילות של בזק.. הבעיה היא : השגתי מודם , גרמתי לו לעבוד (להתקשר) , אבל כל התוכנות שמצאתי שמצאתי שהם בעצם חייגנים שאחרי ביצוע השיחה אומרים לי פשוט להרים את השפורפרת כאשר אני בכלל רוצה לדבר דרך האוזניות-מיקרופון , האם מישהו שמע על תוכנה שמאפשרת לדבר דרך אוזניות-מיקרופון שמחוברות לכרטיס קול .... אני כמעט בטוח שזה אפשרי ..

• 10 תגובות
    • 7.6k צפיות
  24. אוקיי שלום לכולם... אני מחפש תוסף או משהו כזה שיאפשר לי לשמור את כל המילים שחיפשתי בבילון כאילו כל מילה שאני מקליד והתוכנה מפרשת שהיא תשמור את המילה והפרוש במסד נתונים ואז אוכל להדפיס את המילים וללמוד אותם אז האם יש תוכנה כזו? ואם אין, אז יש בו מוכשר שיוכל לבנות דבר כזה... כי הקטע בזה זה שיתוף פעולה עם הבבילון בקשר לכל השאר זה קל... אז אני מודה לכולכם על העזרה

• 5 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by ZXY1,

שלום אני מחפש תוכנת פקס שהיא כולה גרפית וקלה לשימוש כמו פקס רגיל 1) סריקה או חיפוש קובץ (כמו בפקס רגיל) 2) רישום מספר הטלפון (כמו בפקס רגיל) 3) ושליחה START (כמו בפקס רגיל) תודה.

• 3 תגובות
    • 789 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.