תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לאט לאט מיקרוסופט משחררת את IE9 http://www.microsoft.com/israel/promotionalMail/TechNet9/art2.html
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מספר תכנים הבנויים מקבצי WINRAR רבים. כאשר אני מנסה לבצע חילוץ, הפעולה דורשת הכנסת סיסמא אבודה, או שלא ידועה לי. עשיתי חיפוש לגבי תוכנות כאלה לגילוי סיסמאות. כל מה שמצאתי הם תוכנות בתשלום. אם מישהו מכיר תוכנה חינמית, שעושה את העבודה היטב, אז אשמח לשמוע. במידה ואין ברירה וחייבים לשלם, אשמח לקבל המלצה לגבי התוכנה הטובה והפשוטה ביותר לשימוש. אני מתכוון לתוכנה כזו שאחר כך לא אצטער על הכסף שזרקתי... (עדיפות לתוכנה שמתאימה ל -ויסטה, וגם לווינדוס 7) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי פלאפון של נוקיה N85. הקלטתי קובץ קול מסויים שפעל אצלי בפלאפון ופתאום אחרי כמה שעות הפסיק לפעול העברתי את הקובץ למחשב הביתי וניסיתי את כל הדרכים שאני מכיר וכל הנגנים בשביל להפעיל אותו- לא הצלחתי. הקובץ הוא חשוב ביותר ואני חייב עזרה בפתיחה שלו. הסיומת של הקובץ היא MP4. קובץ קול שהוקלט במכשיר נוקיה דרך הרשמקול. בבקשה תעזרו לי זו הקלטה סופר חשובה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש אתר עם שנותן אופציה לצפות בהרצאות וידאו או אדיו עם איזו תוכנה אני מוריד את ההרצאות למחשב שלי?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רב, לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש הכולל מערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט. מאחר ותוכנת PerfectDisk10 pro אינה מתאימה לחלונות 7 קיבלתי מהיצרנית שדרוג חינם לגרסת 11 מייד בהתחלת ההתקנה מתקבל החלון שלהלן: מאחר והאנגלית שלי די חלשה, הבנתי שברירת המחדל תחלץ את הקבצים שמתאימים לגרסת 32 ביט. ואילו משתמש 64 ביט חייבים לבחור מיקום אחר. החלון הבא נראה כך: אם אני לוחץ על לחצן CHANGE, אז ישנה אפשרות לשמור את הקבצים במקום אחר, אבל זה עדיין יהיו אותם קבצים שמתאימים ל-32 ביט בלית ברירה המשכתי בהתקנה עד לסיומה. כעת החשש שלי הוא שלמעשה התקנתי גרסת תוכנה של 32 ביט, על מערכת של 64 ביט מה עושים? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להחליף אנטיוירוס אבל כל פעם שאני מסיר את נוד32 מפסיקים לעבוד לי דברים באינטרנט כמו אימיול, מקסטון וגם אנטיוירוס AVG שאני מתקין אחרי ההסרה של נוד32.. רק האינטרנט אקספלורר ממשיך לעבוד.. ואם אני מחזיר את הנוד 32 הכל חוזר לעבוד. מישהו יודע איך אפשר להסיר את הנוד32 בלי שכל מיני דברים יפסיקו לעבוד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שאני בה להתקין הרחבה ל FLASH PLAYER .למרות שאני מוריד את זה ומתקין בהצלחה אבל זה לא עובד וכל פעם מבקש ממני להתקין את ההרחבה. ניגשתי להוריד את התוכנה ישירות ואני מקבל הודעה כזאת the instailer automatkally continue when these conflicting applications are closed internet explorer ומקבל ליד השני מילים האחרונים סימן של אין כניסה מה אפשר לעשות על מנת שההרחבה תצליח עם ההתקנה?
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
עריכה: מצאתי, הכפתור "SHEET RIGHT TO LEFT" משנה את הצירים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אנשים במחשב עליו מותקנת XP home ומותקנים הרכיבים: הציפ: intel pentium 4 530j 300MHZ, לוח האם: ntel avalon d915gav (כן המחשב ההוא של החבר) נתקלתי בבעיה רצינית עם הכוננים האופטיים. ועוד שתי בעיות של עם כרטיסי PCI (כתבתי בת'רד נוסף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=459674.new היות ונראה לי שלא קשור) 1. כרגע, משום מה כל דיסק DVD ריק שאני מכינה אל שניהם מופיע כדיסק מלא ולכן בצורב לא ניתן לצרוב עליו. ניסתי שתי חבילות שונות של דיסקים ריקים. אחת של אופיס דיפו והשנייה של ורביטיים. ניסיתי גם לצרוב בכמה תוכנות אולם גם באלו שבתחילה אפשרן לי לצרוב, תמיד בשלב כלשהו הצריבה נכשלה. 2. מידי פעם אחד האופטיים (או שניהם) פתאום אינו מסוגל לקרא דיסקים מלאים (DVD ו-CD) והדבר היח…
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי תחושה לא טובה בעניין. מלבד לסרוק ע"י אנטי וירוס. מבקש עזרה אם אפשר לדעת אם פרצו ואיך לסדר את זה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני עובד על עריכת וידיאו שצולם במצלמה ביתית כך שיש הפרעות של שמע וקולות רקע. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול לסנן איתה קולות ורעשים,אולי גם למחוק פסי שמע מהוידיאו אם זה אפשרי. אשמח לעזרה בהקדם האפשרי.
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם, אני משתמש בכרום כבר תקופה ארוכה ואני מאוד אוהב את הדפדפן, אבל מישהו יודע איך אני מגדיל את הקיצורים שלי לאתרים ליותר מ-8 אתרים כמו פה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם. התקנתי את אופיס 2007 באנגלית ואת ההרחבה שלו לעברית עם כל החבילות שרות שלהם למרות הכל אני לא מצליח להפוך את הTAMPLATES שלו שילכו מימין לשמאל (עברית) וגם כך לשאר התוספות שלו למשל האופציה להוסיף טבלאת תוכן אשמח לעזרה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
windows xp. לאחר הדלקה אני מפעיל את volume control באמצעות אייקון של realtek hd שכבר נמצא בשורת המשימות. עצמת הקול נמצאת במינימום ובמצב MUTE. אני מעלה עצמה למכסימום ומוציא ממצב NUTE. הכל תקין עד לכיבוי והדלקה מחדש. שוב צריך לחזור על כל הריטואל מחדש. נכנסתי להגדרות > בקרה > שמע וניסיתי להפסיק ולהפעיל מחדש את הצגת בקרת עוצמה - אך ללא הועיל. מה לחפש? יש מקום ברגיסטרי ששולט באיתחול בקרת עצמה? האם ייתכן ותוכנה כלשהיא בזמן האיתחול גורמת לתופעה?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
מדובר במתלמד בראשית דרכו, אשר מקווה ששואל את השאלות הנכונות. ניסיתי לייבא קליפאל הסורס מוניטור, הבטתי בפרופרטיס וראיתי את הגדרות הגודל וכו', לאחר מכן חיפשתי הגדרות מתאימות בסיקוואנס החדש, ולא מצאתי (בינינו. גם לא ידעתי כל כך לחפש...) מכל מקום, בכל הגדרה שבחרתי קיבלתי פס אדום על הטיים ליין, ובכן, אנא אני בא... :s05:
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום! אני לומד עכשיו גרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור, אינדיזיין וכדומה) ואני מחפש לוח כתיבה אלקטרוני זול (בסביבות 300 שקל). האם שווה בכלל לקנות ממחיר כזה, או שהאיכות במחיר הזה לא טובה ועדיף לא לקנות? ואם כן, איזה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קניתי את העכבר logitech g500 הסרתי את הדרייבר הקודם של ה-g5 שלי ומאז אני לא יכול לשנות שפה מאנגלית לעברית ולהפך,רק אפשר להשתמש ב-caps lock בדקתי שהבעיה באמת מהדרייבר של הg500,ברגע שהסרתי אותה הכל עובד מעולה בדקתי בפורומים של logitech ויש שם שני אנשים עם אותה הבעיה בדיוק. מצפה לעזרה. יניב
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום כולם. התחדשי אתמול במחשב לסלון ויש לי שאלה קטנה. יש לי בבית רסיבר שלא תומך בפורמטים החדשים שכרגע הוא מחובר למחשב גם עם כבל אופטי וגם דרך LPCM. רציתי לדעת אם אפשר להגדיר ב ffdshow שכל סרט בפורמטים הרגילים (DTS DD) יעבור דרך הכבל אופטי בPASSTHROGH כדי שהרסיבר יפענח את האודיו וכאשר מופעל סרט עם פורמטים חדשים המחשב יפנח אותם ויעביר אותם לרסיבר ב LPCM. אני מקוה שהסברת את עצמי טוב. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אהלן בעמודים שיש בהם סרטונים של יוטיוב וכדומה, כל הסרטון לא מופיע בכלל, אלא אם כן אני מבטל את ABP מה אפשר לעשות? אני לא מעוניין להוריד אותו לגמרי כי אני כבר מכור לכפתור הקטן הזה שעושה block... תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
איך אני יכולה לצרוב קלפים לדיסק לאוטו? יש לי נירו וניסיתי DVD ניסיתי MP3 - CD כל דבר אפשרי וזה לא נותן לי תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הוספתי תיקייה בשם "Steven Wilson - Insurgentes" לתוכנה, בתוך התיקיה יש שתי תיקיות Disc 1&Disc 2 (Bonus cd). איך אני עושה שבתוכנה יופיעו שתי התיקיות ולא הכל בייחד?
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, יצרתי סרטון המכיל 6 שכבות שהן 3 זוגות של שכבות טקסט ושכבות מיסוך (mask). בנוסף ל 6 השכבות (3 שכבות ממוסכות) קיימת שיכבת רקע. הרצת קובץ fla מציגה את הסירטון כיאות. אחר שעשיתי: file-publish קיבלתי סרטון מסוג swf המציג לי את שיכבת הרקע בלבד, ללא הטקסט המשתנה. מישהו מבין על מה ולמה ? מישהו יכול לעזור לי לתקן את המעוות (בתנאי שאדע מה מעוות) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני צריך דרייבר ללוח כתיבה אלקטרוני (לוח גרפי) AIPTEK Slim Tablet 800U Wide ווינדוס 7 64BIT. חפשתי באתר היצרן ולא הצלחתי למצוא. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כרגע המצב אצלי שבכל הוספת מועדף ב-IE7 מופיעות תיקיות המועדפים כשהן פתוחות כלומר כל תתי התיקיות מוצגות גם הן מה שמקשה על ביצוע הפעולה. איך להגדיר שייפתחו רק התיקיות הראשיות? לא מצאתי אפשרות לסדר זאת. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-