עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי כולם, הורדתי עכשיו אי-מיול ואני לא מבין מה צריך לעשות.... אני אלמצליחלהתחבר לשום שרת ובכלל אני לא מבין איך מתפעלים את התוכנההה... אשמח אם מישהו יסביר לי בקצרה או ישלח לי איזה אתר או מדריך שמבירים.. תדוה רבה רבה רבה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  2. Started by sahargt,

שלום רצית לדעת איך אני פותח קובץ מסוג BIN עם יש תוכנית תודה

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  3. Started by PeaS,

בפעם הלפני אחרונה שמתי לב שהוא מציג לי 2 טמפ' - של המארז ושל המעבד, כאשר המעבר הוא כ~30 והמארז כ~35. זה היה לי די מוזר, גם משום שהטמפ' של המעבד אמורה להיות יותר גבוהה מזו של המארז וגם משום ש~30 זה קצת (הרבה) נמוך למעבד. כשפתחתי את התוכנה היום בשנייה-שתיים הראשונות הוא הראה לי שהטמפ' של המעבד היא 55 (הגיוני יותר, למרות הAX7 ושלושה מאווררים של 40 CFM :\ ) ואז ירד מיד שוב ל~30. מישהו יודע איך גורמים לתוכנה להראות את הטמפ' האמיתית?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by sahargt,

אפשר בבקשה לינק לתוכנה שמסוגלת לתרגם טקסט שלם אנגלית עברית ? אני ממש חייב כזאת. תודה רבה רבה רבה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  5. Started by gshhar,

כל פעם כשאני מנסה לשלוח קובץ זה ניכשל. מה ששולחים לי אני מקבל. יש לי פיירוואל(של הווינדוס מבוטל-יש לי XP) ויש לי רשת בבית עם מודם שהוא גם ראוטר. האם אני צריך לפתוח או להגדיר איזה משהו אצלי?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by Saliman,

יש לי diret-x 9 מותקן במערכת התקנתי 3d mark 2001 se והתוכנה אומרת בהפעלה שבגלל שאין לי dx 8 היא לא יכולה לעבוד מה לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. תודה מראש, עבור XP

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  8. Started by jj516,

אם יש כאלה אשמח לדעת.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by -=THE MUMMY=-,

בטסק מנג'ר יש אתSVCHOST אצלי הוא לא מנצל שום דבר מהמעבד ואצל חבר שלי הוא מנצל יותר מ80 אחוז עכשיו שאני רוצה לסגור את זה אז זה מוציע לי הודעת 60 שניות כמו שעם הוירוס שהיה (יש לציין שכשאני סוגר את זה אני לא נמצא באינטרנט)מה אפשר לעשות עם זה?? ולי יש את זה COOLSRV שהוא מנצל 70 אחז מהמעבד אבל עם אני סוגר אותו אז הכול מסתדר אבל אני רוצה לסגור אחד ולתמיד שלא יופיע לי כול פעם שאני מדליק תמחשב תעזרו לי בבקשה! ???

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  10. תודה מראש, עבור XP

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  11. Started by locke,

מישהו יודע איך ךהכין דיסק איתחול רב-איתחולי (או מה שזה לא יהיה)? אני רוצה לשים עליו את ה-BOOT של GHOST ועוד BOOT של EBCD ושתהיה לי אפשרות בחירה בהתחלה איזה איתחול אני רוצה. משהו כמו בדיסקים עם 5/8/10 התקנות שונות של WINDOWS

• 0 תגובות
    • 725 צפיות
  12. Started by Wizard Of Oz,

מהי סיומת toast? ולמה אי אפשר לפתוח אותה ואיך כן אפשר לפתוח אותה??

• 8 תגובות
    • 960 צפיות
  13. שלום לכולם... הורדתי היום אימיול...ותהיתי אולי מישהו פה יעזור לי להגיד אותו כדי שאני אקבל את התוצאותך הכי טובות! בכל מקרה כרגע אני מקבל low ID מכל השרתים... אז אולי גם מישהו יעזור לי לפתור את זה! בתודה Anas-Nanas

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. Started by hellyeahmofo,

שאני עושה unistall אם זה דרך הקובץ או דרך add/remove הוא מראה כאילו שהוא עושה , מסיים , אבל התוכנה עדיין חיה ובועטת

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  15. Started by גדי א,

התקנתי נורטון 2003 ונראה היה שהכול תקין, הסמל של הנורטון מופיע בפינה כך שנראה שהאוטו-פרוטקט עובד, אבל כשאני מנסה לפתוח אותו בשביל סריקה מלאה, עדכון או כל דבר אחר הוא נסגר אוטומטית אחרי שניה היה לי את הוירוס W32.HLLW.gaobot.AA והצלחתי להיפטר ממנו ככל הידוע לי (גיליתי אותו רק דרך הסריקה דרך האינטרנט באתר של נורטון ומחקתי אותו ידנית) מישהו יודע מה הבעיה? נ.ב. דרך ה-SAFE-MODE הנורטון עובד כמו שצריך

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  16. Started by holly man,

שלום לכולם התקנתי את מסנגר 6.1 במחשב שלי הוא עלה וחלק ממנו כתוב בגיבריש וחלק בעברית הסרתי והתקנתי שוב אך שוב אותה בעיה יש לי win98se עשיתי את כל העידכונים באתר אפילו הורדתי תמיכה בריבוי שפות אך שום דבר לא עזר? מה יכולה להיות הסיבה אהה דרך אגב גם עשיתי עדכון לאנטי וירוס וסריקה מלאה של המחשב הכל תקין יש למישהו מכם כיוון?? תודה רבה על העזרה וכל טוב לכולם תודה

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  17. לא עובד לכם 3dmark2001 se ? בקשה הנה הפאצ' שמתקן את זה : http://www.voodoofiles.com/getit.asp?id=7163&g=1&d=2&s=133844212

• 6 תגובות
    • 758 צפיות
  18. Started by MeTaLhAmMeR,

היי, התקנתי נורטון אנטי וירוס 2004 וכשאני מנסה לעדכן אותו דרך ה live update אני מקבל את ההודעה הזאת: LU1844: LiveUpdate could not determine if there is an update for this product because the update list for this product is corrupted הצלחתי לעדכן אותו פעם כשהתקנתי אותו, ועכשיו כשאני מנסה לעדכן לו את ה Virus Definitions אני מקבל את ההודעה שרשומה למעלה... למישהו יש מושג למה זה קורה????? ???

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  19. פשוט אני לא היחיד שעובד על המחשב הזה ולא נראה לי הרעיון שיוכלו לראות מה אני עושה...

• 9 תגובות
    • 736 צפיות
  20. שמעתי שהנורטון 2004 ממש מעצבן וכבד מה אתם אומרים על: Panda Titanium 2004 v3.0

• 2 תגובות
    • 789 צפיות
  21. Started by omri_ro,

מישהו יכול אולי לתת לי לינקים לאתרים אם תוכנות לפאלם שיתאימו לZIRE 71

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Cranchh,

טוב החלטתי להתחיל לגבות מאחותי כסף על המחשב שלה ;D אז אני צריך איזה תוכנת קפה אינטרנט חינמית... ואל תדאגו לאחותי...(יש לה כסף..)חחח לא סתם עכשיו באמת- אני מחפש בנרות תוכנת אינטרנט קפה חינמית ולא מצאתי עדיין משהוא טוב (הכל מוגבל למספר מחשבים או משהוא בסגנון...) תגידו יש מצב שיש תוכנה כזאת בעברית?? ועוד שאלה אחרונה- הפורום מפתחים פה הוא בסדר כאילו- יש מצב עוזרים לי לפתח אחת בVB??

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. קניתי לא מזמן firewall של Norton, וכשהוא פעיל (enabled), אני לא מצליח לגלוש באקספלורר. יש לי אקספלורר 6 ומערכת הפעלה Windows XP בתודה, גולש מודאג

• 3 תגובות
    • 792 צפיות
  24. Started by Dmoney,

זאת תוכנה שעוסקת ברשת ראיתי אותה בביצפר...היא מאפשרת למחשב Admin (שהוגדר כך ע"י התוכנה) לשלוט בכל המחשבים המחוברים אליו ברשת...ואני מתכוון ממש לשלוט..כלומר ניתן לקבל print screen מכל מחשב, להקפיא כל מחשב, לפתוח תוכניות וכו'....... נראה לי היא מתחברת בעזרת הכרטיסי רשת שיש בכל מחשב אבל אני לא בטוח..אולי יש לה כרטיס מיוחד אז קיצר מי שמכיר שירשום מה עוד הוא יודע עליה..ומאיפה אפשר להשיג אותה..

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  25. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים