עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by H.I.V,

היי אתם יכולים להגיד לי איך יוצרים קובץ Cue כדי שאני יוכל לצרוב בנרו משהו תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 114508534,

אין עושים את זה ?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by ed76,

לאחרונה הורדתי סרט בארכיב tar . אחרי שפתחתי את הארכיב נוצר לי קובץ עם סיומת bin . שום תוכנה לא מזהה אותו ניסיונות לשנות לו את השם לסיומת avi, mpeg לא הצליחו. משהו יודע מה ניתן לעשות? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 958 צפיות
  4. Started by elad-k1,

צריך אתר לסיראל בבקשה

• 1 תגובה
    • 743 צפיות
  5. Started by גדי א,

הם נמצאים בספריה windows\system32 (מדובר בwin xp) הם כל הזמן מופיעים ב"תהליכים" ולאחרונה גיליתי בהם וירוס ולכן נאלצתי למחוק אותם. לא נראה שיש השפעה על פעולת המחשב, למישהו יש מושג למה הם משמשים?

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by Vatos-Locos,

מישהו שמע על האנטי וירוס הזה (מישהו אמר אייסיקיו?!) הוא שווה משהו בכלל?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  7. Started by netanel,

יש לי בעיה ב- ICQ גירסה 2003A לפעמים כאשר אני מנסה להיכנס וזה קורא כל 3-2 כנסיות לתוכנה אינני יכול להיכנס. והוא אומר לי שלנות יותא מאוחר ויש לי בלון צהוב!!! וכאשר אני סוגר ומנסה עוד פעם הוא לא נותן לי!!! רק אחרי רבע שעה שהמחשב מחובה ואני מדליק אותו מחדש אני נצליח להיכנס. תעזרו לי! מספר שגיאה: 0124

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  8. לא יודע למה אבל כל פעם שאני מעלה משחק זה מעלה אותו ואז מתחיל את המשחק עצמו מהתחלה מישהו יודע אולי למה ?! .. לעזעזל זה עושה את זה .. תודה . הטמפ לא גבוהות בדקתי

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  9. אבל הוא גם לא עשה משהו רע [הנורטון לא מצא ווירוסים] אבל אין לי מושג מאיפה הוא הגיע... שום תוכנה חדשה לא יצרה אותו... [אני בדקתי וגם לא שמתי שום תוכנות חדשות] מה זה הדבר הזה? עשיתי חיפוש לזה במחשב והוא מצא לי 4 כאלה בכונן C שעונים לשם DUST.EXE [כולם ככה רק לפעמים חלק מאותיות גדולות או קטנות] ועוד אחד שזה היה קובץ PF [DUST.PF]1 (אל תתיחסו ל1) הוא מצא כאלה בתיקיות: SYSTEM , WINDOWS, SYSTEM32.... ועוד אחת שאני לא זוכר... מישהו יודע מה זה? אני מנסה לשים את זה בסל מיחזור ולעשות ריסט נראה אם הכל טוב... ואגב כל קובץ כזה תופס 200 מגה. תודה לעוזרים נ.ב. יש לי XP PRO ולאח שלי יש 2000 ואין לו את זה וגם לי מעולם לא היה את זה חדש: מחקתי כל דבר שקשור לווירוס הזה א…

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  10. Started by Blue Omega,

יש לי windows xp pro בעברית והתפריטים של ה-outlook express הם חלק בעברית וחלק באנגלית. מישהו יודע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזו ?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  11. Started by Blue Omega,

תודה

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  12. Started by Gohan,

אוקי , יש לי רשת אלחוטית מחשב עם כרטיס טלוויזיה וlaptop. אני רוצה שהlaptop יקבל שידור טלוויזיה דרך הרשת איך? תודה.

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  13. Started by Wizard Of Oz,

איזה תוכנה פותחת קבצי met?

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by bizs,

שלום. קניתי טלוויזיה חדשה שיש בה כניסות אודיו וידאו (בקודמת היה רק כניסה של אנטנה) והייתי רוצה לצפות בכל מיני סרטים שהורדתי בטלוויזיה . יש לי במחשב כונן דיוידי ויציאה לחיבור לטלויזיה אבל אני לא מוצא אף תוכנה שיש לה אפשרות כזאת חוץ מתוכנה אחת שיש לי שמריצה רק קיבצי דיוידי. רוב הקבצים שיש לי הם קבצי avi ן mpeg האם יש תוכנה שמריצה תקבצים האלה ויש בה אופציה לצפייה בטלוייזיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  15. Started by kikkler,

מה הרעיון של הפורמט הזה? אחרי שגיליתי שאף תוכנה ברשותי לא מוכנה לנגן אותו, ערכתי חיפוש קצר וגיליתי שהוא קשור איכשהו לתוכנת סידור אמפים בשם mp3 collector.. לא ממש הבנתי בשביל מה אני צריך אותה, אני מסתדר די טוב בעצמי ונראה לי טיפשי להוריד את התוכנה רק בשביל לנגן כמה שירים. אין איזה קונברטור איפהשהו ?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. שלום לכולם. לאחרונה כשאני מתכתב עם אנשים באייסיקיו כל הזמן מופיע לי מן חלון כזה מעצבן שמפריע באמצע הכתיבה. זה לא היה תמיד ככה זה סתם פתאום הופיע לי ואין לי מושג מה לעשות כדי שזה לא יחזור! מה אני יכול לעשות כדי שהבעייה תיפתר? תודה מראש, דודי.

• 7 תגובות
    • 879 צפיות
  17. Started by roma,

שלום רב! מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך משתמשים בתוכנה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by udist,

בXP בא מובנה windows messenger, בגרסה ישנה ומרגיזה. התקנתי msn messenger6, אבל עדיין עם החיבור לאינטרנט המסנג'ר של הווינדוס עולה! אז: 1. איך אני מוחק או עושה uninstall למסנג'ר של הווינדוס? 2. אם אי אפשר להעיף אותו אז איך אני גורם למסנג'ר6 לעלות עם האינטרנט ולא למסנג'ר של הווינדוס, ואיך אפשר לגרום לו לא לעלות אוטומטית עם המחשב?

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  20. שלום לכולם!!! יש לי מלא דפים בכל מני מקצועות ואני די מסתבך אז שמעתי פעם על תוכנה שמסוגלת להפוך דף טקסט לתבנית שאפשר לעבוד איתו לדוגמא יש לי סיכום כלשהו במחברת אז אני יסרוק אותו ואז אני רוצה לעבוד איתו כאילו למחוק להוסיף ולתקן דברים אז אם תמצאו תוכנה אשמח מאוד ואודה לכם... תודה רבה רבה

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  21. Started by wow,

??

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  22. אני משתמש ב ASUS GEFORCE 2 GTS DELUXE ?WITH VIVO חיברתי את הכניסת וידאו לוידאו ולכבלים . אני יכול לראות טלויזיה באמצעות שימוש בתוכנה ASUS LIVE . הבעיה היא שאני לא יכול להקליט טוב דרך אגב הארד דיסק IBM UDMA 2 MAXTOR UDMA 5 אני מקליט על המקסטור ואם אני מנסה ברזולוציה גבוהה מ- 252X288 אז זה מפספס פריימים. זה קורה גם כשמנסים ממצלמה דיגיטלית . לדוגמא 640X576 מפספס יותר משליש מהפריימים (ועוד זה ללא קיבוץ) מישהו יודע אם ישנה דרך לשפר זאת ? (מלבד לקנות מעבד/זכרון/HD וכו ) דרך אגב אני שומע קול מכרטיס הקול LINE-IN ואין בתוכנה אפשרות לבחור מאיזו יציאה להקליט . אם היה לי TUNER של ASUS הייתי יכול להשתמש בתוכנה ASUS DIGITAL VCR ושם ישנה אפשרות לשנות אבל זה מראה שגיאות …

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  23. Started by ETB,

אני רוצה להפוך את האוסף תקליטים שלי לקבצי MP3\wav, חלקם ישנים מאוד (סינגלים, תקליטי 44) וסרוטים רצח. אני צריך המלצה לתוכנה ידידותית וקלה להפעלה שתוכל להפעיל פילטרים על ההקלטות, שינקו את רעשי הרקע של הסריטות והחשמל הסטטי שיוצר המגבר. תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by wow,

איזה אתם מכירים?(לא רק בארץ)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. Started by gshhar,

אני מתכוון לפורמטים כאלו שאני עורך ל-VCD,SVCD.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים