תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה, אני מתלבט בין שני האנטי וירוסים הללו תתנו לי חוות דעת מה יותר שווה לקנות ומה יותר יתן לי 100% הגנה עם המחשב בעת בעיות חמורות! אני צריך הגנה טובה/סריקה טובה כמו אצל כולם..אני מוריד הרבה דברים! אני צריך משהו 100% שהרבה משתמשים ויודעים איך הוא פועל תודה.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כשאני נכנס ל nView Properties אז צריך להיות כזה דבר בצד עם כל התפריטים ואין לי איך אני עושה שהוא יהיה?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אני מחפש אנטי וירוסים טובים למחשבים הנ"ל (שיהיו מ 2011): מחשב א - אני הרבה פעמים מסכן אותו ולכן אני צריך אנטי וירוס חזק (Win 7 ultimate 64Bit) i5 2100 3.1Ghz Quad Core 8GB RAM 1666Mhz המחשב ב - כמעט ולא מסתכן לא רוצה שיכביד עליו (Win 7 ultimate 32Bit) Core to Due 1.86Ghz 2 Cores 2GB RAM 666Mhz מחשב ג - לא מסתכן בכלל Core to Due 2Ghz 2 Cores 3GB RAM 1333Mhz המחשב ד הזקן שלי חח - כמעט ולא מסתכן אם בכלל שיהיה הכי קל שאפשר (Win XP Professional) 2.7Ghz 1 core 512MB RAM 400Mhz (לא כולם שלי - אני לא אוסף מחשבים! ) אני רוצה לשאול איך F-Secure הוא זכה מקום ראשון באתר av-comparatives אבל אני לא מכיר אותו הוא מכביד? הוא חזק? ועד כמה? הוא סורק מהר?
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עשיתי פירמוט והמערכת הפעלה שאותה התקנתי היא WIN XP PRO SP3 ENGLISH, קודם כל התקנתי את MUI שיעשה לי את המערכת הפעלה לעברית. עכשיו אני לא מרוצה מEXPLORE 7 יש דרך לחזור ל6? ההסרה של זה לא מופיעה לי בהוספה והסרה של תוכנות. הא ועוד שאלה יש לי גם WINDOWS MEDIA PLAYER 11 באנגלית.. יש עידכון בMICROSOFT שישנה את השפה לעברית?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עורך וידיאו במקצוע שליטה מלאה בתוכנות פרמייר,אביד,פיינל קאט,אפטר אפקטס. יודע בין היתר גם קצת פוטושופ. יש לי צילום של דמות מצוירת (צוירה בעיפרון על דף רגיל) יש אפשרות להעביר אותה למחשב בצורה וקטורית\לשרטט אותה במחשב עפ"י התמונה? לצורך יצירת אנימציה? אם כן איך ועם איזה תוכנות? תודה רבה מראש על כל עזרה שתינתן. איתי.
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
פעם השורת חיפוש בFF 3.6 שלי הייתה גוגל ישראל. לאחר שחיפשתי פעם אחת בגוגל COM בדפדפן החיפוש נשאר תקוע על גוגל COM. אפילו שאני ממשיך לחפש ידנתי בגוגל ישראל - כאשר אני רוצה לחפש דרך השורת חיפוש של הדפדפן זה מחפש לי בגוגל COM. (ניסיתי להיכנס לגוגל ישראל ואז ללחוץ על החץ הקטן על מנת להוסיף אותו לשורת החיפוש בFF אבל הוא לא הופיע שם...) יש לזה פתרון?
-
- 2 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם כיצד אני מאפס את כל ההגדרות בפיירפוקס לברירת המחדל? יש לי פיירפוקס 3.0.3 באנגלית, למקרה שזה משנה. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
קיבלתי תמונה ב - SMS או מ-whatsapp, מעוניין לשמור אותה למחשב, או ברשת, כדי שבסופו של דבר אוכל להדפיס אותה. איך אני עושה את זה בדרך נכונה ופשוטה? תודה :-)
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
שלום עד היום השתמשתי בנורטון הוא שירת אותי מצוין הוא קצת כבד ביחס לכולם אבל עושה את העבודה כמו שצריך! אין לי בעיה עם אנטי וירוס כבד המחשב שלי לוקח אותו בלי בעיות.. השאלה היא האם יש משהו יותר טוב מנורטון? אולי חינמי? או שכדי לי פשוט לעדכן ולקנות את הנורטון שוב פעם? חייב תשובה דחוף הימים נספרים לאחור
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני משנה את הFILE SYSTEM בהארדיסק מסויים ויש בו קבצים הוא מוחק אותם או משהו? אני רוצה לשנות מNFTS ל FAT32 בשביל שיעבוד לי בDVD זה הארדיסק חיצוני
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
איך אני מגדיר את winamp כך שיעבוד טוב עם רמקולים 5.1?
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
אם אני מתקין די הרבה תוכנות והם לא פועלות רוב הזמן, האם זה מאט את המחשב? מישהו פעם אמר שזה שוחק את הרג'סטי, זה נכון? ומה עוד זה עושה? ועוד שאלה... אם זה כן מאט את המחשב, אם אני מוריד תוכנות ניידות (Portable) זה עושה אותו דבר כמו שמתקינים אותם?
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
היי כרגע אני משתמש בתוכנות גיבוי imagex וghost32, על איזה תוכנת גיבוי אתם ממלצים לי להשתמש ?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי Mozilla Firefox ועכשיו אני לא מצליח לראות סרטון בyoutube אז מה עושים??? הינה תמונות 1 2 זהו מקוה שתעזרו לי תודה ויומטוב
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום ותודה לכולם, אני צריך תוכנת פייר וול חדשה אמרו לישהכי חזקה היא הComodo Firewall http://personalfirewall.comodo.com/free-download.html זה באמת נכון היא הכי טובה שיש? *ד"א , אני משתמש באנטי וירוס ESET NOD32* ואם כן ואני מוריד אותה ,יש צורך לבטל את הפיירוול של הווידוס(המובנת שמגיעה)?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שמישהו פה שאל לגבי צנזור שחור והאם אפשר להוריד אותו, עכשיו נזכרתי שרציתי לשאול פעם ושכחתי מזה, לגבי צנזור שהוא טשטוש כזהה שכאילו ערבבו את הפיקסלים, האם יש דרך להלחיף את ההפיקסלים המערבבים חזרה למקומם כך שהצנזור בעצם ייעלם? כאילו יש תוכנה שעושה את זה או משהו? תודה לעוזרים, סתם מסקרן :-O
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שאלה| מה ההבדלים האמיתיים שיש בין הדפדפים ? כל אחד ממליץ על דפדפן אחר, בגלל עוד תוסף קטן.. לא נראה לי הגיוני. ע"פ המהירות ידוע לי ש"כרום" ו"אקספלורר" הם המהירים ביותר, ואני רואה את זה גם בבית. למה אנשים ממליצים על פיירפוקס כאשר הוא עובד להרבה אנשים בארץ באופן איטי מאוד ודיי קשה לעבוד איתו.. אשמח לתשובה. כ"כ על איזה דפדפן אתם ממליצים ומה מיוחד בו ?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, שלום לכולם, אני חדש כאן יש לי שאלה קטנה.... בטעות נמחק לי הסמל של IE 7 מהמסך הראשי, וכעת אני לא יכול למצוא את ההגדרות של הדפדפן, כלומר- אני יכול ליצור קיצור דרך, אבל אז אם אני אלחץ מקש ימני ומאפיינים לא יהיה לי שמה את מחיקת הקוקיס, היסטורי(אלה דברים שגם ניתן לעשות ידנית לא?), והכי חשוב- ההגדרות אינטרנט. גם אני הולך למקום עצמו שבו מותקן בדפדפן(C:\Program Files\Internet Explorer) גם שמה אני לא יכול לשנות את ההגדרות אז מה עלי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שתוכל להפוך סרט רגיל (2D) לסרט תלת מימד (3D), שאוכל לצפות בו בעזרת משקפיים (כחול ואדום). תודה!.
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה קשור לפה אז אם לא נא להעביר (תודה). יש לי שרת ואני רוצה לפתוח עלוי טלויזיה (בשידור חי, עם מצלמה ותכנים שאני אבחר) אני רוצה תוכנה שבעזרת אני אוכל לפתוח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
אני יודע שהפורום מדבר על עיצוב במחשב אך מאחר שיש כאן מעצבים רבים קיוויתי שאקבל כאן עזרה... יש לי מרפסת שבניתי בחוץ ואני מתלבט איזה צבע של תאורה לשים בה.... יש אפשרות לצבע כחול צהוב לבן אדום וירוק... אני צריך שהצבע גם יהיה יפה וגם יספק מספיק אור כדי להאיר את המרפסת.... יש להדגיש כי המנורות יהיו מכוונות לצמחים ולא ישירות על המרפסת... יש לי גם מנורת פלורסנט רגילה ומנורת פלוטרסנט אולטרה סגול אם למישהו יש רעיון איך לשלב את זה...
-
- 0 תגובות
- 963 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת איך אני יוצר קיצור דרך של אקספלורר 6 בשולחן העבודה ככה שאני ילחץ עליו מקש ימני אני יראה את המאפיינים של האינטרנט, את החלון הזה : כי שאני עושה send to desktop אני רואה את החלון הזה: תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שאלה קניתי כרטיס מסך !? באיזה תוכנה או דרך מומלצת למחוק את הדרייבר הישן !? מקווהו שזה המקום !
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לצרף רדיו לאתר שלי, איך אני עושה את זה? קראתי את כל המדריכים שמדברים על "Shout Cast"... אבל הבנתי שצריך שרת מישהו יודע איפה אני קונה / מקבל שרת כזה? אחרי שקיבלתי איך אני משתמש בשירות? תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני בחרתי את הסרט רטטוי עם התרגום כדי לראות את זה ב dvd ועכשיו שאני מנסה לעשות את זה זה כותב לי ששזה שגיאה בסוף!! ועכשיו זה מה שהוא כותב לי בהתחלה < בחרתי בדיוק לפי המשקל של הסרט 701 מגה ! מה לעשות ? תודה לעוזרים !!
-
- 11 תגובות
- 866 צפיות
-