עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שבת שלום לכולם ובוקר טוב אני מתקין visual studio 2005 מדיסק (שהתקנתי ממנו הרבה פעמים) ופתאום עכשיו הוא מתקין דברים וב שרת האס קיו אל השם המלא הוא: Microsoft SQL Server 2005 express x86 הוא אומר לי שגיאה שהיה בעיה וזה לא מותקן... פתחתי תויזואל סטודיו עם איזה אתר שאני עושה וניסיתי בכל זאת לגשת ואז קיבלתי את השגיאה הבאה ניסיתי להוריד מהאינטרנט את זה כדי להתקין כי אולי הדיסק לא בסדר (מה שממש לא נראה לי) נכנסתי לפה : http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?familyid=220549b5-0b07-4448-8848-dcc397514b41&displaylang=en והורדתי מכאן... התחלתי להתקין ואז באמצע קיבלתי את השגיאה הבאה: עשיתי retry כמובן שזה לא עזר... עשיתי cancel זה המשיך לסיים תהתקנה או משו …

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  2. Started by zoshi,

שלומות לכולם (ובעיקר למקצוענים), טוב, בקצרה, קצת התייאשתי אחרי כמה ימים של חיפושים/קדיחות באינטרנט אחרי "מדריך" טוב לביצוע מה שכתוב בכותרת ולסיכום...יש א-י-נ-ס-ו-ף דפים שעוסקים בנושא...א-ב-ל, שומדבר לא קנה אותי...הכל של עילגים/פיסחים/פסיכים שרק מקשקשים שטויות...ומקווים שתסמוך עליהם, תוריד/תתקין 1,2,3, ומקסימום, תצעק עליהם דרך המסך שהם דפקו לך ת'טבלט... הדבר היחיד שהבנתי זה שכדי (אולי) להשלים ת'משימה, אני צריך קודם כל להפוך להיות "root-user" על הטבלט...וזה רק הוביל אותי לעוד "דפים/הנחיות חשודות". השורה החתונה...למישהו כאן יש ניסיון/המלצות/ידע כללי בנושא? כל טיפ יתקבל בברכה...אם הוא יהיה משכנע...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ashkenazone,

שלום, יש לי במייל כל מיני הודעות שאני רוצה לשמור על ההארד דיסק אבל אין לי כוח לפתוח כל אחת ולעשות save אז מישהו מכיר איזה תוכנה (כמו למשל זאתי ששומרת אתר שלם) שיכולה לשמור לי את כל המיילים בבת אחת?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by demonmatan,

היי! אני מנסה להפעיל את שירות google play music ולא מצליח, רקע: השירות ניתן להפעלה בארהב בלבד, אך מהרגע שהפעלת אותו הוא פתוח בפניך מכל מקום בעולם. הכוונה שלי היא לשירות החינמי שמסנכרן בין ספריית המוזיקה במחשב לזו שבפלאפון דרך ענן (עד 30000 שירים) ולא לשירות הסטרימיניג שעולה כסף. אחותי גרה בארה"ב וניסתה להפעיל בשבילי את השירות עם החשבון שלי, בחשבון google wallet שלי יש כרטיס אשראי אמריקאי וכתובת אמריקאית. אני לא מצליח להפעיל את החשבון דרך פרוקסי או דרך אחותי (שנמצאת פיזית בארה"ב). בכל פעם שאני מנסה האתר שלהם שולח אותי למסך שבו כתוב: the service is available in selected countrys. מה אני מפספס? איך אני מפעיל את השירות? יש כתובת מייל כלשהי של גוגל שאני יכול לדבר איתם דרכה? (…

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by stone cold,

ניסיתי כבר כמה תוכנות הורדה הבעיה שלי זה שאני מנסה להוריד קובץ זה מוריד בתוכנה הרגילה ואני צריך לילחוץ כפתור ימני כדי להוריד בתוכנה אחרת אני מחפש תוכנת הורדה חינמית לשועל שתיתן לי אפשרות ליבחור לאיפה להוריד\שיהיה לה אפשרות להמשיך הורדה במיקרה שיש ניתוק מהאינטרנט (שהבעיה ניפטרת כמובן) ואני רוצה שיא תוריד שאני לוחץ על לינק באופן רגיל (כפתור שמאלי)-צריך עזרה בלהגדיר את זה בתודה לעוזרים STONE

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  6. Started by alm80,

יש לי נייד של HP דגם dv6186, שעבד מצויין ללא דופי, אך בזמן האחרון יש לי בעיה ב-Skype - לא שומעים אותי (אני משתמש במיקרופון מובנה של הנייד). ניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות גם בחלונות וגם בתוכנה עצמה. אני תמיד מקבל הודעה "Skype can not hear your voice" או משהו בסגנון. ניסיתי לעשות בדיקת חומרה ואני רואה שמיקרופון פעיל. אפילו הצלחתי להקליט את עצמי ולהשמיע את הקטע ואני שומע את עצמי מצויין, רק ב-Skype יש את הבעיה המוזרה הזאת. אפילו התקנתי את Skype מחדש אך זה לא עזר. במעבדת HP החליפו את המיקרופון הפנימי וגם זה לא הועיל. אודה על העזרה, ממש אין לי כבר רעיונות...

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  7. משום מה באתר היצרן לא ניתן להוריד http://www.epox.com/downloads.asp?class=DRIVERS&item=EP-4SGM8I

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by גליל,

כל פעם שאני פותח את אחת מתוכנות האופיס עולה לי הודעה שהוא מעדכן לפרונט פייג' והוא צריך את הדיסק התקנה. אני לא יודע מה זה הפרונט פייג' ואני לא צריך אותו אבל בגלל זה אני צריך לפתוח את התוכנות קודם ורק אח"כ מסמך שאני רוצה איך מבטלים זאת?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by solo53,

תוכנה שמקליטה אבל ל פורמט MP2 מכניסות כרטיס הקול תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  10. Started by gambit_elaad,

יש תוכנה שאפשר לראות איתה טלויזיה ללא כרטיס טלויזיה? כי אני זוכר שהיה לחבר שלי כזו תוכנה שעובדת על הלויין! עם יש אני ישמח לקבל לינק אם אין תנו הצעות לכרטיס טלויזיה! תודה מראש :saint:

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  11. ערב טוב, חיפשתי וחיפשתי.. ולא הצלחתי למצוא אפשרות לשמור את שינוי הגדרת הבהירות ב Windows Media Player 10.. חיפשתי גם בגוגל והדבר היחידי שמצאתי זה עוד אנשים עם בעיה כמו שלי, בלי תשובות. Anyone got a clue ? תודה

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  12. מה עושים, כשאני מדליק את פוטושופ עוד לפני תחילת העבודה הוא כבר מנצל את כל המעבד, מזל שיש לי פנטיום D אז זה יוצא רק 50 אחוז. אבל מה עושים? בדקתי רולות ווירוסים, ולא מצאתי כלום. לפעמים הוא עומד על 20 אחוז ולפעמים על 50 אחוז. נתקלתם בזה פעם? איתחול לא עוזר התקנה מחדש של פוטושופ לא עוזרת.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  13. Started by benor,

חבר שלי בנה סקריפט למירק והוא רוצה לשנות את האייקון של קובץ ההפעלה. איך הוא יכול לעשות את זה? תודה רבה,

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  14. התקנתי תתוכנה של msi CoreCenter וכשאני מפעיל אותה הוא מחכה כמה שניות ואז המהירות של המאווררים עולה לcpu fan speed על -175-172 והמהירות של nb fan bas עולה ל3515 והתוכנה מתחילה לצפצף (יש לציין שהמאווררים שלי רועשים כמו סוסים גם בלי התוכנה) ומי שיכול שיסביר לי מה כל אחד אומר על המאווררים האלו ואיך אפשר לקרר תעסק תודה לכל העוזזרים

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  15. מחשב חדש, מותקן XP, מותקן גאווה, שווקוי ופלאש. ואני רואה רק איקס אדום

• 0 תגובות
    • 452 צפיות
  16. שלום לכולם קניתי כרטיס טלויזיה מסוג AVerTV CaptureHD H727 http://www.avermedia.com/Product/ProductDetail.aspx?Id=530 הוא מגיע עם תוכנה AVer MediaCenter 3D בעת צפייה בטלויזה ישנה אופציה שהיא מהות הכרטיס לבצע Capture לסרט או לכל דבר אחר אשר נצפה דרך הכרטיס הבעיה היא שהקובץ שנוצר תופס מקום של כמה GB האם למשהוא יש מוסג איזה תוכנת קידוד צריך לעדכן או איך להגדיר את התוכנה לא הגיוני הקלטה של 10 דקות תופסת יותר מ 2 GB תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 953 צפיות
  17. Started by idan1836,

אני רוצה לצרוב סרט VCD/SVCD עם התוכנה cyberlink powerpriducer אבל בעקרון שצורבים VCD אז הוא צורב לפי זמן ולא משנה כמה מגה הסרט. בתוכנה הזו הוא לא מתייחס לזמן אלא למשקל הסרט. מישהו יודע למה ? איך משנים את זה, אם אפשר ? תודה, ואם יש למישהו להמליץעל תוכנה טובה כדי לצרוב VCD עם תפריטים מקצועיים כאלו, אז שיציע לי. תודה!

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  18. את הכרטיס קול. הוינדוס מזהה את הכרטיס אני מנסה להתקין את הדרייבר בטא שהיה באתר של קריאטיב אבל משום מה זה לא עובד ומקבל שכאילו אני צריך להתקין מחדש את הדרייבר עם סימן קריאה. מה אני יכול לעשות כדי שזה יעבוד ?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  19. Started by nimrods,

שלום לכולם.!! אני מחפש תוכנה להקליט שיר שאני שר דרך המיקרופון ושיהיה ברגע את הפלייבק יש מצב שאתם עוזרים לי.? תודה מראש לעוזרים...!!!

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  20. Started by יניב קופר,

התקנתי ווינדוס 7 rc ומאז כל פעם שאני מנגן איזה שהוא סירטון עם כתוביות בעברית הכתוביות מופיעות בסינית !!! זה קורה בכל מיני תוכנות : Media player vlc

21. Started by oxygen25,

קניתי מחשב חדש לפני יומיים והתקנתי וינדווס 7 32 ביט ויש לי 2 כרטיסי מסך של 6870 hd וניסיתי להתקין את הדרייבר שהורדתי מהאתר של ati ההתקנה בוצעה כמו שצריך ובתום ההתקנה זה מצריך ריסט עשיתי ריסט ואז הוינדווס פשוט הראה לי מסך שחור לא מעלה לי התקנתי גירסת דרייבר 10.10 32 ביט ati

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by elior021,

היי התקנתי קילוגר במחשב ומה שקרה הוא שנוסף לי שפה רוסית למקלדת, שאני מנסה להפוך לאנגלית דרך control shift יוצא לי רוסית ואז אני צריך ללחוץ שוב כדי לעבור לאנגלית, בדקתי באפשרויות שפה במקלדת רשום שם רק עברית ואנגלית בלי רוסית. מחקתי את התוכנה אבל גם זה לא עזר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by RDS,

לאחר שהמחשב נהיה איטי לאחרונה חשדתי ברוגלות או וירוסים ועשיתי סריקה בNOD32. לקראת סוף הסריקה המחשב קרס ועשה ריסטרט. דבר דומה קרה לי גם בתוכנה antimalware. מה יכול לגרום לזה?

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  24. Started by RONEN1N,

חבר שלי רוצה להיכנס למחשב שלו בלי להראות לחברים שלו את הסיסמה שהוא מכניס (כי הם נכנסים לו למשתמש) אז חשבתי אולי יש דרך כל שהיא שהוא רק יכניס את הכונן החיצוני או דיסק אונקי וע"י זה הוא יוכל להיכנס למערכת הפעלה. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  25. מחפש תוכנה שניתן בעזרת עט סטיילוס לשרטט מבנה UML ושהתוכנה תזהה את הצורות ותהפוך את השרטוט ממשהו שצוייר ביד למשהו מסודר ורישמי יותר...במילים אחרות שתזהה את הקווים והצורות ותהפוך אותם למשהו מובנה...משהו בסגנון S-NOTE של סמסונג אבל עבור WIN8.... רצוי חינמית

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.