עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by gshhar,

ראיתי שיש 3 גירסאות: 1 Enterprise 2 Personal 3 Network מה ההבדלים בניהם?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  2. Started by namyob,

יש לי את התוכנה solig edge ,חוקית, ואני צריך עזרה למי שמכיר את התוכנה בקשר לכרטיס מסך שלי ולתצוגה בתוכנה

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  3. Started by gshhar,

כשאני מגדיר איזה ספריות אני משתף אז בספריות של התוכנה להגדיר רק את INCOMING ו-TEMP או כל מה שיש פה? ושאלה בקשר לאני וירוס של הקפיי-בנוסף לאייקון של התוכנה יש לי בצד ימין למטה עוד אייקון שנקרא MCAFEE GUARDIANNV,מה זה?

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  4. Started by piro,

יש לי סרטים בפורמט avi על המחשב ואני רוצה צרוב אותם כך שאוכל לראות אותם ב DVD - לאיזה פורמט אני צריך להמיר אותם ואיך אני עושה את זה? תודה piro

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  5. Started by chmmr,

יש לי בעיה עם הצגת סרטי VCD (הפורמטים האחרים עובדים טוב Divx , XviD ) כל פעם שאני מנסה להציג סרט VCD אני מקבל את ההודעה המצורפת מה עושים ?? ???

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by Blue Omega,

יש לי בעיה.... התקנתי ווינדוס XP לפני כמה ימים אבל התפריטים ב-outlook express משום מה חצי בעברית וחצי באנגלית. ניסית להסיר ולהתקין את התוכנה מההתחלה אבל זה לא עזר. למי יש במקרה פיתרון ?

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  7. Started by miki_michal,

היי, יש לי מערכת הפעלה win 2000 וoffice 2000 הכל עבד לי מצויין (99% מההדעות מתחילות כככה..) אין לי מושג מה גרם לשינוי, אבל לאחר כמה דקות שימוש בתוכנה outlook2000, שמאפשר לי לעשות הכל, היא פתאום נסגרת לבד ומוציאה הודעת שגיאה, מצורפת למטה.אודה לכם אם תעזרו לי בזה, מה בדיוק אומרת הודעת השגיאה וכיצד ניתן לתקן אותה, אני מעדיף לא להתקין מחדש שום דבר שלא צריך...אז תיקון הדרך העדיפה בעיני, אגב ניסיתי תיקון וזיהוי וזה לא עבד. בתודה.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by atlas,

האים יש אפשרות לצפות בסרט ללא כרטיס קול?

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  9. ?

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  10. אני נכנסתי לאתר של ראד האט וניסיתי להוריד אבל זה מוריד משם ממש ממש לאט וזה מעצבן (7 K) ,אני מעוניין למצוא אתר שמציא הורדה של הגרסה הזו של לינוקס או לינוקס אחר שהוא גם טוב

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  11. Started by ydyehuda,

Hi Freeware is mandatory. Its for school thanks, yehuda

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by gshhar,

ומה זה בדיוק קוד פתוח?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  13. Started by Blue Omega,

איך אני מעביר את הקרדיט שלי באימיול אם אני מוחק את התוכנה ומתקין אותה שוב ?

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  14. Started by shaul,

משום מה אני לא מצליח להתחבר לאף סרבר של אימיול כאשר בסרבר ליסט הוא לא נותן לי שום פרטים על הסרבר חוץ ממספר אי.פי וכשאני מנסה להתחבר לסרבר כלשהו הוא נותן לי את ההודעה הזאת 12/8/2003 8:01:18 PM: (66.111.61.10:4661) appears to be dead.

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  15. אני מעוניין להתקין את התוכנה הזו ואני רוצה לדעת העם אני יוכל לקלוט תחנות בארץ ?

• 3 תגובות
    • 973 צפיות
  16. Started by Anas-Nanas,

חיפשתי בהמון מקומות! אבל משום מה אף לינק שמאצית לא עבד! אנינ אשמח אם מישהו יוכל לתת לי לינק שעובד! בתודה Anas-Nanas

• 5 תגובות
    • 892 צפיות
  17. Started by SEFi,

עם איזה תוכנה אני יכול ליצרוב קובץ BIN

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  18. יאני בעל סורק UMAX יש לי את התוכנה אותיות היא עובדת רק ב98 ייש למשהוא השדרוג לXP או את תוכנת אותיות+

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  19. יש לי צורב BENQ 4300U, הוא נהדר והתוכנה שבאה איתו ממש קלה אבל היא לא מחלקת תמונות, כלומר עם אני שם שני תמונות או שלוש או ארבע או כל מספר הסורק שומר את זה כתמונה אחת גדולה, יש תוכנה איזו שהיא שיכולה לחלק את התמונות אוטומטית? או שזה תלוי בסורק?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  20. Started by joe44,

הורדתי אתמול את spyhunter והיא גילתה אצלי במחשב מרגלים אשר spybot (שגם כן מותקנת אצלי) לא גילתה. אלא שכדי להסיר את המרגלים שגילתה spyhunter היא רוצה שאשלם עבור התוכנה ממש. שאלתי: מישהו מכיר את spyhunter ? שווה להשקיע 30 דולר בתוכנה הזו? אפשר לסמוך עליה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by computer_freak,

תשמעו יש לי בעיה רצינית יש לי תוכנה שמוצאת תוכנות זבל ומוחקת אותם הבעיה שהיא מצאה קובץ שהוא באמת זבל אבל שהיא מוחקת אותו אני לא יכול לגלוש יותר באינטרנט אקספלורר מישהו יודע איך אני יכול להתפתר מהתוכנת זבל בלי להרוס את המחשב???

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  22. Started by yfbr,

הבעיה מופיעה בשני מצבים : ------------------------------- 1 - כאשר אני סוגר את חלון של האקספלורר. (לפעמים) 2 - כאשר אני מנסה להכנס לדפי אינטרנט שונים. כאשר אני נכנס לקרוא את הדואר שלי ב Yahoo , אחרי הזנת השם והסיסמה (תמיד), וכן כשאני נכנס ל Ynet (לפעמים). בתמונה המצורפת, שני סוגי חלונות שגיאה המופיעים בשני המצבים. מידע נוסף : ------------ בתקופה שהבעייה החלה היו שני דברים, התקנתי קאזא לייט (בנתיים הסרתי אותו), וכן נכנס למחשב קישור לאתר Cool-Search, ולכן התקנתי במחשב ZoneAlarm וכן Ad-aware 6.0 ו Spybot-S&B שניקו כמובן את הקישור ל Cool-Search . נכנסתי ל Windows Apdate ולא מתאפשר לי לבצע עדכון למרות שביצעתי כל מה שהם דורשים לעשות. מה לעשות ? כבר 3 שבועות שאיני יכול להכנ…

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  23. Started by Bessmertniy,

שלום יש לי windows xp ומודם ADSL ( יש גם מדפסת) האם יש איזה תוכנה שאני יכול לשלוח דרכה פאקסים???

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  24. בדר"כ אני רגיל שאם אני מסמן טקסט וכותב משהו הטקסט שסומן נמחק. מאז הפעם האחרונה שהתקנתי את וורד, הדבר השתנה וכעת הטקסט שאני כותב מתווסף בתחילת הטקסט שסומן. הייתי רוצה לשנות את זה, ואני מניח שזה לא עסק מורכב (פשוט סימון איזו תיבה איפהשהו באפשרויות) רק שאין לי מושג איפה לחפש את זה - עזרה ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by FireStar,

שלום לכולם אני סטודנט לכלכלה, ואחד הקורסים שמחייבים לקחת כל סטודנט בשנה הראשונה זה שימושי מחשב. בעיקרון זה די משעמם, כי זה פתח תיקיה, סגור תקיה, צור טבלה בלה בלה בלה ... הבנתם את הקטע לכן רוב השיעורים הללו, אני טופס פינה ומשלים שעות שינה... בסוף כל שיעור, המרצה מחלקת דף עם מטלה לבית ומקבלים עליה ציון. דף עם הוראות לביצוע בוורד. בדר"כ זה שטויות ולכן אני מרשה לעצמי לישון בשיעור...אבל הפעם המרצה התקילה אותי ובאיזה סעיף היא ביקשה להכין בוורד אינדקס ל4 מילים. מה זה בדיוק אינדקס ואיך מבצעים זאת ???

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים