עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכולם אני צריך להגביל לתמונה את הצבעים ל 260,000 צבעים... איך אני עושה את זה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by silky,

כדי שאני אוכל להוריד קבצים לסלולרי. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. אהלן אנשים! נתקלתי בבעיה מעצבנת בהתקנת הדרייבר לכרטיס קול 7.1 מובנה, הכרטיס קול של חברת RealTeK אם איני טועה, לקראת סוף ההתקנה עולה הודעה שאומרת שהדרייבר בעצם לא הותקן! מישהו בבקשה יכול לעזור לי למצוא דרייבר שיעבוד על הכרטיס קול והלוח אם הזה? המשחב נקנה אצל אייבורי מחשבים אם זה משנה. בתודה.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by שריה 24,

האם יש אפשרות שיהיה גם מספר עמוד במספרים וגם באותיות במקביל? כלומר, לדוגמא: בצד ימין בתחתית העמוד יהיה כתוב "יב", ובצד שמאל בתחתית העמוד יהיה כתוב 12 ? תודה...

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by Axel Foley,

הבקשה בכותרת, תודה לכולם...

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by amir.o,

יצרתי טבלה שערכי ציר ה-X הם זמן בדקות, (0.5,1.5,2,3,4,5,) ןערכי ה Y הם תוצאה כלשהי, כאשר אני יוצר גרף המרווחים בין השנתות קבועים ולא על פי ההפרש האמיתי בזמן, כיצד ניתן לסדר את זה ? תודה מראש, אמיר

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  7. שלום יש לי דיסק DVD, עם קבצי VIDEO_TS , VTS_01_0 וכדומה... זה חתונה כלשהי שאני רוצה להוריד אותה למחשב כדי לערוך אותה האם מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה? ניסיתי עם NEROVISION ואי אפשר היא לא נותנת, ב MOVIE MAKER אין אפשרות לייבא משהו שהוא לא AVI,MPEG וכדומה... אודה למי שימליץ פה על תוכנה שעושה את מה שאני צריך. תודה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  8. Started by Money_Man,

שלום לכולם! ברשותי מקלדת MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO KEYBOARD יש עליה 5 לחצנים לגלישה מהירה לאתרים וכמו כן כפתור של כניסה למייל... עבדתי עם פיירפוקס והכל היה מעולה...הבעיה שעדיין יש מלא אתרים שלא תומכים בו ונמאס כל פעם להשתמש בIE TAB אז מחקתי את הפיירפוקס וחזרתי לאקספלורר...הבעיה שעכשיו כשאני לוחץ על הכפתורים לכניסה לאתרים מסוימים זה משום מה לא פועל.. מה הכוונה לא פועל? כשלוחצים על כפתור מסוים נגיד מספר אחת זה שואל מה לפתוח..אז אני מקליד את כתובת האתר ושומר.. אחרי זה שאני לוחץ שוב מספר 1 זה שואל שוב את אותה שאלה וכך הלאה...כאילו הוא לא מצליח לשמור את ההגדרות.. התוכנה נקראת MICROSOFT INTELIEYE PRO מה עושים?

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  9. יש לי Gigabyte GA-8S655TX Ultra SIS655TX והתוכנה תומכת בלוח. (בדקתי את השם והוא מדוייק) שמתי לב שהחיישן שאמור לקרוא את הטמפ' של המעבד הוא בעצפ קורא את הטמפ' של ה MOTHERBOARD. אני לא מבין את התפריטים האלה! איזה מסובך! מישהו יכול להסביר איך מגדירים את החיישנים בשורת משימות?? תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by nadabometal,

שלום לכולם יש לי תוכנת kasparsky internet security 2010, ששדרגתי מגרסה קודמת עקב התקנת windows 7, כעת אני שם לב שבחלון הראשי של התוכנה (my protection status) יש סריקה מתמדת של קבצים בחלק התחתון. המחשב נשאר דלוק כל הלילה ועד כה נסרקו 110206 קבצים, כמו כן הסריקה מאוד איטית. משהו יודע מה זה או למה זה סורק את הקבצים?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by ronzilca,

היום בבוקר, הדלקתי את המחשב ונתקלתי בבעיה חדשה (אני כבר לא מתרגש, אחת לחודש וחצי המחשב הזה תמיד מוצא לעצמו בעיה חדשה). בהתחלה הפעלתי את האינטרנט הכל הלך חלק, הפעלתי את הWINAMP, מנסה להפעיל שיר - לא עובד, זה פותח חלון ואומר שהוא לא מוצא שגיאה ניסיתי להפעיל דברים אחרים עם סאונד, באינטרנט לא עבד שום דבר עם סאונד, משחקים לא עובדים עם סאונד, מדייה פלייר מריץ שירים עם סאונד. יש צלילים של ווינדוס הכל חוץ מתכנות. אין לי מושג מה הבעיה פה. יש לציין כי: לאחר התקנה חוזרת של הWINAMP בניסיון להפעלת שיר הWINAMP נתקע. כאשר אני מנסה להפעיל סרטונים במחשב, הפרסומת שקודמת את הסרטון עובדת ללא סאונד והסרטון עצמו אינו עובד.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by 888,

כשאני מעלה את הווינדווס ונפתחים כל החלונות, האנטי וירוס לא נפתח כמו תמיד אלא נפתח חלון עם הודעה שאני חייב לעשות אימות שבאנגלית זה verify אם אני לא עושה את האימות הזה, אני לא יכול להפעיל את האנטי וירוס כשאני לוחץ על הכפתור של האימות, הוא מפנה אותי לאתר של חברת mcafee ושם אני רשום באתר אבל לא יודע איך לעשות את האימות או עידכונים שונים

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by Bar1234,

שלום... יש לי מקלדת סטנדרטית של PCALL עם כפתורי אינטרנט... כאילו יש אפשרות להשתיק את הסאונד של המחשב... להעביר שירים בווינאמפ, להיכנס לדף הבית וכ'ו.... הבעיה היא שיש כמה כפתורים שלא עושים את העבודה שלהם.... לדוגמא הכפתור שבעזרתו מעבירים שירים בתוכנות השונות לא עובד, גם כפתור ה- PLAY לא עובד... מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? או איך לפתור את הבעיה הזאתי?.... זאת סוג המקלדת: IBM enhanced (101- or 102-key) keyboard שם המקלדת: Standard 101/102-Key or Microsoft Natural PS/2 Keyboard תודה בר..

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by ORBIT,

דווקא בשני אתרי החדשות NRG + YNET הפיירפוקס לא חוסם אותם. יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  15. Started by ניב200,

יש לי פיירפוקס גירסא 2.0.0.2 עד היום כשהייתי לוחץ על קישור עם הגלגלת של העכבר הוא היה פותח לי את הקישור בלשונית חדשה פתאום זה השתנה לי. מישהו יודע איך להחזיר את זה?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by wizetkim,

קניתי לוח אם והתקנתי אותה לבד והיו לי כמה בעיות... הבעיה הראשונה שאני לא מצליח להיתחבר לאינטרנט (יש לי 012) והבעיה השנייה שכשאני מדליק את המחשב בזמן ההדלקה כתוב לי משהו ש HDD NOT DETECTED תעזרו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by eladbu,

מדוע אניט לא מצליח לראות בעיברית את הריבועים המסומנים?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש דרך מדוייקת לשלוט על מתח המוצא של הכרטיס קול. הבנתי שמתח במוצא כרטיס הקול הוא בסביבות הוולטים בודדים (כ2v RMS ?). האם יש דרך מסויימת להגביל את מתח המוצא מכרטיס הקול לערך נמוך הרבה יותר ? נניח 16mv P-P ? ראיתי שיש תוכנות שיכולות להפוך את כרטיס הקול למחולל אותות ומשקף תנודות, האם קיימת תוכנה שתאפשר לי לגרום לכרטיס לנגן בווליום נמוך עד כדי כך ?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  19. תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  20. כל פעם שאני רואה סרטונים (כמו באתר הזה www.break.com) המדיה פלייר מראה את הסרטון בדיוק ל 5-10 שניות ועוצר ולאחר 30 שניות עוד פעם מראה את הסרטון 5-10 שניות ועוצר, אני ממש משתגע מזה... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by nir1992,

כמה פעמים ביום קורה לי שהמחשב לא מגיב ונתקע, כל כך נתקע ש-ctrl+alt+delete לא עוזר וצריך לאתחל אותו מהכפתור של ה-restart , אבל שאני עושה ctrl+alt+delete אני רואה שהמעבד עובד במאה אחוז ויש שני תהליכים שתופסים לבדם את כל הנפח פעולה שלו , לשניהם קוראים dumprep.exe כל אחד מהם תופס כל הזמן כמעט 50 אחוז ואני לא יכול לסגור התוכניות הלא מגיבות דרך "סיים משימה" הרגיל . מה זה הקבצים ואיך אני מעיף אותם?,היתכן שיש לי וירוס או שהמחשב לי מפוצץ בתוכנות ריגול עד כדי כך שהוא לא מתפקד ? איך אני פותר את המצב? :s05:

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  22. שלום לכולם הורדתי משחק MMORPG בשם SHAIYA ואני רוצה להריץ אותו. המשחק משתמש בNPROTECT GAME GUARD ומסיבה כלשהי הSPYWARE DOCTOR שלי אוטומטית עושה לזה QUARANTINE. בדרך כלל הוא שואל אותי האם לחסום או לעשות ALLOW אבל הפעם הוא פשוט כותב שהוא מצא והסיר תוכנה זדונית או משהו כזה... קיצר הוא לא נותן לי את האפשרות לעשות ALLOW כדי שאני אוכל להריץ את המשחק. לא הצלחתי למצוא בהגדרות של התוכנה (וגם לא בגוגל) איך אני יכול להגיד לSPYWARE DOCTOR לתת לתכנית שהוא חסם בעבר לרוץ. עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  23. Started by Green,

היי אני צריך תוכנה לניגון רבצי REAL סיומת- rm אני פשוט ממש לא אוהב את התוכנה הרגילה ורציתי לדעת אם יש משהו פשוט וקל שמנגן אולי אפילו איזה קודק שיכול לנגן את זה על WMP או משהו בסגנון תודה רבה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  24. התוכנה צריכה לצלם תמיד אל המחשב רק כשהמצלמה מבחינה בתזוזה מסוימת הכי טוב שהיא גם תהיה נוחה מבחינת אירגון ימי צילום וכו (ז"א שיהיה לה יומן מתי היא צילמה) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  25. Started by blanco,

שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך לגבות את כל האייקונים שלי המסנגר ולהעביר אותם למחשב אחר? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.