עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כל פעם שאני רואה סרטונים (כמו באתר הזה www.break.com) המדיה פלייר מראה את הסרטון בדיוק ל 5-10 שניות ועוצר ולאחר 30 שניות עוד פעם מראה את הסרטון 5-10 שניות ועוצר, אני ממש משתגע מזה... תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  2. Started by nir1992,

כמה פעמים ביום קורה לי שהמחשב לא מגיב ונתקע, כל כך נתקע ש-ctrl+alt+delete לא עוזר וצריך לאתחל אותו מהכפתור של ה-restart , אבל שאני עושה ctrl+alt+delete אני רואה שהמעבד עובד במאה אחוז ויש שני תהליכים שתופסים לבדם את כל הנפח פעולה שלו , לשניהם קוראים dumprep.exe כל אחד מהם תופס כל הזמן כמעט 50 אחוז ואני לא יכול לסגור התוכניות הלא מגיבות דרך "סיים משימה" הרגיל . מה זה הקבצים ואיך אני מעיף אותם?,היתכן שיש לי וירוס או שהמחשב לי מפוצץ בתוכנות ריגול עד כדי כך שהוא לא מתפקד ? איך אני פותר את המצב? :s05:

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  3. שלום לכולם הורדתי משחק MMORPG בשם SHAIYA ואני רוצה להריץ אותו. המשחק משתמש בNPROTECT GAME GUARD ומסיבה כלשהי הSPYWARE DOCTOR שלי אוטומטית עושה לזה QUARANTINE. בדרך כלל הוא שואל אותי האם לחסום או לעשות ALLOW אבל הפעם הוא פשוט כותב שהוא מצא והסיר תוכנה זדונית או משהו כזה... קיצר הוא לא נותן לי את האפשרות לעשות ALLOW כדי שאני אוכל להריץ את המשחק. לא הצלחתי למצוא בהגדרות של התוכנה (וגם לא בגוגל) איך אני יכול להגיד לSPYWARE DOCTOR לתת לתכנית שהוא חסם בעבר לרוץ. עזרה בבקשה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  4. התוכנה צריכה לצלם תמיד אל המחשב רק כשהמצלמה מבחינה בתזוזה מסוימת הכי טוב שהיא גם תהיה נוחה מבחינת אירגון ימי צילום וכו (ז"א שיהיה לה יומן מתי היא צילמה) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  5. Started by blanco,

שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך לגבות את כל האייקונים שלי המסנגר ולהעביר אותם למחשב אחר? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  6. Started by shaithebest,

שלום\ בדיוק כרגע התקנתי עוד זכרון ויש לי כבר את תוכנת אוורסט מותקנת המחשב איך אני יכול לבדוק בדיוק אם הזיכרון החדש התקבל? מישהו יכול להסביר לי צעד צעד? תודה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  7. בכל עת שאני מפעיל את תוכנת המסנגר - Live8.1 - נוצר לי קובץ TXT בשם MsnMsgr.txt על שולחן העבודה. איך אני מבטל לצמיתות את הלוג? תודה מראש רון

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  8. Started by avi2014,

כל סרט שאני רואה במחשב עם הwinamp/mediaplayer אני לא מצילח לראות אותו על כל המסך אלא בכל צד מהסרט יש רווח של 3-4 ס"צ שרואים שחור וככה אני מפסיד כמעט מסך... מה אפשר לעשות שאני יראה את הסרטים על כל המסך?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  9. Started by shaked81,

יש לי מחשב ובו מספר משתמשים. למשתמש מסויים ב- Internet Explorer 6.0 אני רוצה להוסיף אתרים מהימנים (Trusted Sites) לאזור האבטחה (Security Zone), ובהתחלה לא יכולתי. לאחר שביצעתי את כל הפעולות שאני מכיר בדפדפן ועדיין לא יכולתי להוסיף, הסרתי את המשתמש ויצרתי חדש עם הרשאות אדמינ'. לאחר מכן - כן יכולתי להוסיף אתרים מהימנים - אך, שימו לב - כאשר אני יוצא ונכנס לInternet Options האתרים נעלמים כלא היו! מה יכולה להיות הבעייה?! נא עזרו לי!!!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  10. Started by Posford,

אשמח לשמוע הצעות על תוכנת Firewall. עד היום הייתי עם Kerio Personal Firewall. איזו תוכנות מומלצת יש?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  11. Started by overload,

לפעמים יש חדרים שמשתמשים בצבעים כמו לבן או צהוב לטריגרים שלהם ודברים אחרים. וזה ממש מעצבן כי אי אפשר להבין מה כתוב. מישהו יודע אם יש דרך לבטל את זה או איזה תוספת שמשנה את זה?

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. Started by arsar,

עברתי למסך 24 אינטש ברזולוציה 1920X1200 ותוכנת האתרעות שלי אינה בנויה לכך - האותיות בגודל כ-1 ממ. האם יש המלצות על תוכנה חינמית שבותבת גם עברית בפונט בגודל קריא? תודה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  13. שתהיה בsystem tray ותעקוב אחרי השימוש בCPU... שאני לא ירגיש שהיא עובדת בכלל תודה

14. שלתוכנה תיהיה אפשרות לקבוע את גוד הקובץ או את ה bitrate כמו שאפשר בתוכנה TMPGEnc רק שהיא תוכנה איטית לוקח לי בה פי 3 יותר זמן להעביר סרט אז אם מישהו מכיר תוכנה כזו אני אודה לו אם יספר לי עלייה .

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by danidi,

קניתי מצלמת אינטרנט חדשה מבית supratec המצלמה מתחברת ליוסבי התקנתי את הדרייבר אבל המצלמה לא מופיעה לי "במחשב שלי" בתור חיבור ליוסבי. המצלמה עובדת למשל אני מעלה אותה דרך המסנג'ר. תודה מראש !!!!!!!!

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  16. אהלן...היום הגעתי למחשב על מנת להפעיל קבצי וידאו מסוימים ובכל קובץ שאני מנסה לפתוח מערכת ההפעלה מודיעה על שגיאת יישום ולא ניתן לפתוח את הקובץ ולצפות בו... ניסיתי להפעיל את הקבצים עם מגוון הנגנים שיש לי אך ללא הצלחה. מספר השגיאה: 0x00000b04, לא מצאתי שום דבר על השגיאה הזאת. מבקש עזרה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  17. Started by NIRAN,

איך אני צורב דיסק 900MB אני מנסה ונרו אומר לי שאין מספיק מקום כי הדיסק בוא רק 700 MB ובעצם הוא 900MB אני משתמש בנרו 6

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  18. ושיפעלו שוב בווינדוס החדש הם לקראת הסוף אבל יש לי עוד כמה ימים ואני לא רוצה לחכות זה זז על 2KB אבל זה הכי מהר שמצאתי . כל קובץ כמעט 4 גיגה וזה מאוד חשוב ממש לא בא לי להוריד מחדש אני אשמח לעזרה תודה נ.ב יש לי צורב DVD ודיסקים מוכנים אז זה רק עניין האם הם יעבדו אחרי פורמט

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  19. יש לי קובץ RAR בו מכווץ קובץ שגודלו 4GB בערך, כשאני מנסה לפרוס אותו ישנה בעיה - אני קובע שהקבצים יפרסו לכונן שיש בו הרבה מקום פנוי, אבל WinRAR קודם פורס את הקובץ לכונן של מערכת ההפעלה ובה יש לי בערך 2GB פנויים. מה אפשר לעשות? ניסיתי לשנות את תיקיית ה-TEMP של WinRAR, אבל עדיין הקבצים נפרסים לכונן של מערכת ההפעלה. אשמח לקבל עזרה, תודה.

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  20. לא ידעתי איפו לפתוח את הנושא אז אם זה לא המקום אנא תעבירו.. השאלה שלי האם אני יוכל להתקין מערכת הפעלה מקינטוש על המחשב החדש שאני קונה? מפרט: מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX ¤1593 לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3R ¤866 כרטיס מסך ASUS PCI-EX GeForce 8500GT SILENT 256MB DDR2 - DX10 RETAIL 644 שח דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤432 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H44N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - BULK ¤173 זיכרון: CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT 563שח מארז: NZXT APOLLO w/o PSU ¤419 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤422 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5 .1 129 שח עכבר+מקלדת: GIGABYTE GK-9PB 81 שח האם זאת תיהיה…

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  21. Started by emailaya,

היי שוחררה גירסה חדשה של תוכנת הדואר החינמית emailaya גירסה 2.1.0 שינויים (רבים מאוד) ניתן לקרא כאן: http://forum.emailaya.co.il/viewtopic.php?t=3 אתר הבית של הגירסה בעברית: http://www.emailaya.co.il אתר הבית של הגירסה באנגלית: http://www.emailaya.com אשמח לשמוע תגובות ורעיונות נוספים

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  22. Started by ilia990,

אחרי התקנה נקייה הוא אומר שההתקנה עברה בהצלחה הוא פשוט נמצא ב disable ולא משנה מה אני עושה לא יודע אולי זה הגירסה החדשה שלהם ככה ??????????? מיהשו נתקל בבעיה

• 2 תגובות
    • 533 צפיות
  23. Started by JHONLEV,

יש לי תמונה במחשב די מטושטשת... איך אפשר לחדד אותה? יש תוכנה או משהו ?

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by ophir555,

כיצד ניתן לראות את ניצולת המעבד באוורסט תוך כדי העבודה אם קיימת היכולת הזו לא ראיתיה באוורסט תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  25. Started by wow,

איך אני יכול לשנות לאנגלית? עריכה. הסתדרתי בסוף.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.