עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Asafalfa,

היי אנשים לפני כמה ימים דברתי עם חבר דרך סוג של netmeeting שפועל בעזרת מקרומדיה ושיחקתי שם עם ה זום אין כל הזמן הבעיה היא שמאז ששחקתי עם זה כל פעם שאני מפעיל סרט לא משנה איזה אני רואה את הכל בזום אין !! :\\\ ניסיתי לחזור לתוכנה ותקן אבל זה לא עזר ... יש רעיון ?

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  2. קיבלתי השבוע HD3850 והגדרתי ב-catalyst מסך קטן של 7" כמסך משני, הבעיה היא שקטעי וידאו רואים בצבע אבל את שולחן העבודה רואים בשחור-לבן. הבעיה קיימת גם כאשר המסך הקטן מוגדר כראשי. המסך הקטן מחובר ב-Composite. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by redead,

GEFORCE 8800 GTS עד היום לא היה בעיה הוא היה מחובר בו זמנית למסך ולטלויזיה במצב של DUAL והייתי רואה דברים שהייתי רוצה על הטלויזיה.. עכשיו פתאום בלי ששיניתי כלום , לא דרייבר , לא תוכנה חדשה יש לי הרבה מצבים שפתאום אני מאבד את התמונה על המסך של הטלויזיה ואני יכול להחזיר את זה רק אם אני עושה ריסט.. משהו מאוד מוזר ומעצבן שאין לי מושג איך לפתור..

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  4. Started by shaithebest,

שלום\ בדיוק כרגע התקנתי עוד זכרון ויש לי כבר את תוכנת אוורסט מותקנת המחשב איך אני יכול לבדוק בדיוק אם הזיכרון החדש התקבל? מישהו יכול להסביר לי צעד צעד? תודה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  5. Started by weissby,

איך? אולי בעצם אין אפשרות לקוקיז רק בגלל שזה לא הדפדפן הראשי אצלי? אני שואל את זה ]פשוט כי אנלא יודע כל כך אם זה משנה זה שזה לא הדפדפן הראשי אלדע אולי בגלל זה.. תודה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  6. מישהו יודע אולי מה שמן? ומה יותר טובה ואיזה יתרונות

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  7. שלום לכולם!, יש לי משחק או שניים, שכשאני מנסה להעלות אותם מופיע לי על המסך הדבר הזה: ...created window@0,0 (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver ...initializing QGL ...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available ...shutting down QGL ----- CL_Shutdown ----- RE_Shutdown( 1 ) ----------…

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  8. Started by shaked81,

יש לי מחשב ובו מספר משתמשים. למשתמש מסויים ב- Internet Explorer 6.0 אני רוצה להוסיף אתרים מהימנים (Trusted Sites) לאזור האבטחה (Security Zone), ובהתחלה לא יכולתי. לאחר שביצעתי את כל הפעולות שאני מכיר בדפדפן ועדיין לא יכולתי להוסיף, הסרתי את המשתמש ויצרתי חדש עם הרשאות אדמינ'. לאחר מכן - כן יכולתי להוסיף אתרים מהימנים - אך, שימו לב - כאשר אני יוצא ונכנס לInternet Options האתרים נעלמים כלא היו! מה יכולה להיות הבעייה?! נא עזרו לי!!!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by דנדן,

מה קורה חברה? איזה אנטי וירוס הכי טוב היום? :s05: תצביעו ותגידו מה דעתכם עליהם

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  10. Started by Posford,

אשמח לשמוע הצעות על תוכנת Firewall. עד היום הייתי עם Kerio Personal Firewall. איזו תוכנות מומלצת יש?

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  11. Started by overload,

לפעמים יש חדרים שמשתמשים בצבעים כמו לבן או צהוב לטריגרים שלהם ודברים אחרים. וזה ממש מעצבן כי אי אפשר להבין מה כתוב. מישהו יודע אם יש דרך לבטל את זה או איזה תוספת שמשנה את זה?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  12. שתהיה בsystem tray ותעקוב אחרי השימוש בCPU... שאני לא ירגיש שהיא עובדת בכלל תודה

13. היי, התקנתי את האימיול החדש (5) ויש לי סרוויס פאק 1. יש לי בעיה - כל שרת שאני מתחבר אליו שולח לי אזהרה: אזהרה Razorback 2 (195.245.244.243:4661) - CP949 (Korean locale) filenames converted to Unicode UTF-8. Please use an Unicode ready client ואחרי כמה דקות הוא מתנתק מהשרת (זהו ראזורבק 2, אבל זה קורה בכל שרת). מה מקור הבעיה? ואיך פותרים אותה? תודה!

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  14. Started by NIRAN,

איך אני צורב דיסק 900MB אני מנסה ונרו אומר לי שאין מספיק מקום כי הדיסק בוא רק 700 MB ובעצם הוא 900MB אני משתמש בנרו 6

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  15. Started by lader,

שיהיה טוב כמו zone alarm אבל לא מציק כמוהו. תודה למי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 540 צפיות
  16. Started by y_a_n_i_k,

כמו באיזה קודקים היא משתמשת, איזה פורמט הסרט, ביט רייט, ריזלוציה וכו'... תודה!!

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  17. Started by madnaor,

אתמול שיטטתי לי באינטרנט עד ששמתי לב שהסמן של זון אלארם שלי כבר לא מופיע אני בא להפעילו והוא נותן לי שגיאה שזה קובץ שלא מתאים לWIN32 (אחרי שהתוכנה עובדת אצלי במחשב למעלה משנה) אני מנסה להפעיל תוכנות אחרות והם נותנות לי אותה שגיאה. ניסיתי להפעיל מצב בטוח והוא רושם שקובץ 323BUS משהו כזה.... חסר. מה עושים?!, זה נורא מפחיד תודה רבה

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  18. מסנג'ר גרסא 8.5.1302 כל יוזר שאני מנסה ללחוץ על תקיית השיתוף זה לא עובד מה עושים ? WIN XP תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  19. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, ברצוני לבנות באמצעות Access טופס שיזין 4 פרמטרים למסד נתונים- 3 ע"י המשתמש, ואחד אוטומטי (תאריך). נתקלתי בשתי בעיות- 1. אני לא יודע איך לגרום לטופס להזין אוטומטית את התאריך של יום ההזנה. 2. בכל הפעלה מחדש של הטופס, ההזנה מתחילה מחדש בטבלה, כלומר הטופס מזין את השורה הראשונה במקום להזין את השורה הפנויה הראשונה. מסד הנתונים לא צריך להיות חסוי, אך אסור שישתנה תוכנו לעולם, והוא רק יגדל ויגדל כשיוזן חומר חדש באמצעות הטופס. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by et_gershon,

שלום אני רוצה לצרוב משהו ויש לי בעייה קטנה. יש לי דיסקים של 700 מגה ואני צריך לצרוב שתי קבצים,אחד 659 מגה שאין בעייה והשני 730 ואני לא רוצה לעשות אובר בורן. אני יודע שאני יכול לפצל את הקובץ ואני חושב שיש אפשרות דרך ווינראר מישהו יכול להגיד לי איפה זה? דרך אגב זה שתי קבצי ראר שצריך לאחד אותם מחכה לתשובה בתודה,איתי

21. Started by Domovoi,

היי,היום הדלקתי את האנטי וירוס והוא כותב לי שהוא מצא trojan fsevices. מה אני עושה כדי למחוק את זה? עריכה:nod32 ניצח בקרב

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. יש לי את האנטי וירוס ואת תוכנת האנטי ספייוור של חברת AVG האם המחשב שלי מוגן מפני מזיקים או שאני צריך להוסיף עוד משהו? האם התוכנות האלה מגלות טרויינים ותולעים? תודה

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by ben060,

האם יש תוכנה שמשנה קובץ nsv לקובץ אחר כמו xvid dvd וכו'

24. Started by The_overclocker,

איך אני עובד עם סנטימטרים ולא עם אינצ'ים ??

25. Started by swish,

אהלן חברה יש למישהו איפה אפשר למצוא tutorials טובים לעבודה עם fl studio אין לי מושג קלוש בתוכנה הזאת ואני מת לדעת לעבוד איתה, המוזיקה שאני רוצה ליצור היא היפ הופ.

• 0 תגובות
    • 540 צפיות

דיונים חדשים בפורומים