תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים כפי שראיתי בעבר , יש כאן מספר לא מבוטל של משתמשי התוכנה , וגם כמה שמשתמשים במירנדה . שאלה לי אל אלה שכבר עדכנו לגרסה החדשה . הקטע עם העברית סודר ? אני פשוט רוצה לעבור להשתמש בה , והקטע של העברית זה הדבר היחיד שמונע ממני לעבור בצורה מוחלטת לתוכנה זו . אשמח לשמוע תגובות של משתמשים שעברו לגרסה החדשה . להתקין סתם ואז להסיר ... עדיף לשאול . תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את התוכנה, וכל פעם שאני נכנס היא פולטת לי את השגיאה הבאה: אני משתמש בדרייבר הכי חדש (לפי מה שידוע לי): Realtek HD 1.88 אני מריץ ויסטה 32-ביט. עיבוד סאונד נמצא על הלוח אם ga-965p-ds3. כל מה שקשור לסאונד עובד בסדר חוץ מהתוכנה...
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום . אני גולש במהירות 1.5 מגה דרך 012. לאחרונה בעת שימוש באימיול גרסה 0.42 של ליוננטוורק , הגלשיה הופכת לאיטית באופן קיצוני ולא ניתן לקבל מיילים דרך האווטלוק. בבדיקה שנעשתה דרך 012 לא נמצאה בעיית תשתית או חיבור . הבעיה לא קיימת כאשר האימיול מנותק. האם מישהו נתקל בבעיה מהסוג הזה? ואם כן מה הפתרון .? יש לציין שאני עובד עם הגרסה הזו של האימיול כבר המון זמן , גם בגלל שהיא אינה גוזלת משאבי מערכת וגם כי עד עכשיו היא גם לא השפיעה לי על מהירות הגלישה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
-
התקנתי אותו היום אז רצית לדעת אם צריך להגדיר אותו או משהוו ותעזרוו לי איך להשתמש בו אני לא כל כך מבין תסימני שאלה האלו צריך לא צריך אני לא בטוח וגם קופץ לי כל פעם כל מיני הודעות אז אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם מאוד!!!
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה בניגון קובץ מסויים ב-HTPC שלי ובעקבות זאת פתחתי את הפוסט הבא עכשיו יש לי בעיה יותר חמורה,האם מישהו יוכל להגיד לי בבקשה איך אני מבטל את הקובץ REG שהוספתי לפי הקישור שנתנו לי ? (תראו את הפוסט שלי בפורום של hometheater). תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי, יש לי 2 כוננים של 80 גיגה ב2 מחשבים שונים, אחד אצלי, השני אצל אחותי. מה שאצלי הוא IDE ואצל אחותי הוא SATA, אני רוצה להחליף את הכוננים אבל אני לא רוצה שהיא תרגיש - ז"א אני רוצה לגבות את _כל_ המידע שלה ולהעביר אותו לכונן שלי (שאני אחבר למחשב שלה). רציתי לדעת איך כדאי לבצע את זה - * אימג מהכונן - זה נראה לי הכי מהיר אבל יש לי כמה בעיות - 1, עם איזו תוכנה? 2, הוינדוס יעלה אחרי זה? (כי למשל אם מחליפים לוח\מעבד אז צריך להתקין את הוינדוס שוב) 3, איך אני אוכל לשים את הגיבוי על הכונן? *בעזרת תוכנה כלשהיא, גיבוי קבצים ידנית ואז רק להתקין XP ולשים את הגיבוי בצורה כלשהיא *משהו אחר? תודה למי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אני שוקל לשלב בין Kaspersky AntiVirus לוירוסים וZoneAlarm בתור פיירוול ואנטי ספיי. מה דעתכם, יש שילוב טוב יותר? אולי בכלל מספיק Kaspersky Internet Security? (נ.ב. אני מדבר על WinXP)
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אתה מכירים תוכנה כזו? אבל שיהיה אפשר לשלוט על כל המאוררים (ציפסט\מעבד\כ.מסך\מאוררי מארז\ספק) אפשר בכלל לשלוט על המהירות שלהם? תודה!!
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כיצד אני נועל הורדות מהמחשב שלי עם קוד מסויים שאני בוחר?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי את מסנגר 6.1 במחשב שלי הוא עלה וחלק ממנו כתוב בגיבריש וחלק בעברית הסרתי והתקנתי שוב אך שוב אותה בעיה יש לי win98se עשיתי את כל העידכונים באתר אפילו הורדתי תמיכה בריבוי שפות אך שום דבר לא עזר? מה יכולה להיות הסיבה אהה דרך אגב גם עשיתי עדכון לאנטי וירוס וסריקה מלאה של המחשב הכל תקין יש למישהו מכם כיוון?? תודה רבה על העזרה וכל טוב לכולם תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אוקי אני לא יודע איך אז אם מישהו יכול בבקשה לפענח את הלוג המצורף וליעץ מה למחוק וכו.. 8) [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני בערך כבר חודשיים מחפש תוכנה להמרה מ avi to mov מצאתי תוכנה ששמעתי שהיא טובה: Digital Media Converter אבל כאשר אני מעביר אני מקבל איכות חלשה וכל הדברים האלה והקובץ גדל פי 10 בגודל שלו. רציתי לדעת אולי על תוכנה אחרת שאתם ממליצים. או אם מישהו יכול לעזור לי עם התוכנה הזאת כי יש לה OPTION מסובך אני לא הכי מבין בדברים האלה בתודה לירן,
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה אני מנסה להתקין כל דבר אם זה משחק או אם זה תוכנה והוא ישר מוציא לי הודעה שגיאה של INSTALL SHILED : עשיתי את כל מה שרשום בהודעה ועדיין לא עוזר מישהו יודע מה הבעיה? אולי וירוס או משהו? תודה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, אני קצת חושד במערכת שלי... אני כבר לא יכול לבטוח בה כשיש מישהו שרואה מה אני עושה, או מקבל נתונים. הנה: מה זה אמור להיות השווה הזה? האנטי וירוס שלי מנסה לחפש בקבצים והוא לא מצליח לפתוח אותם, הוא רושם ארור אופנינג. האנטי וירוס שלי הוא eset smart securety.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם היתי רוצה לדעת מהי הגרסה הכי אחרונה והכי טובה שכוללת את כל האפליקציות של התוכנה לעריכת שירים virtual dj כמובן שעשיתי חיפוש לראות באתר שלהם אבל עדיין אני חדש מאוד בתחום תודה מראש וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ניסיתי לתקן . ניסיתי למחוק ולהתקין שוב . זה נותן לי את השגיאה הבאה :
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגביי הnotepad: תמיד שאני מנסה לעשות כל מיני דברים בnotepad (לא לכתוב, אלא לדוגמה סרבר שהורדתי ואני רוצה לערוך, וכו') אני מנסה לשמור, והוא אומר לי שאלא קבצי "צפייה בלבד". איך אני משנה זאת? איך אני הופך קובץ מצפייה בלבד לקובץ "עריך"?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם היום פירמטתי את המחשב שלי עקב כמה וכמה שיבושים. עידכתני את כל העידכונים וגם יש לי את החבילה של sp3. השאלה שלי היא איזה תוכנות אבטחה להתקין כדי לשמור על המחשב שלי ממזיקים ומרוגולות. אני מחפש באמת תוכנות קלות, שלא מעמיסות על המחשב. ותוכנות אמינות וטובונת. בינתיים יש לי את האנטי וירוס antivir, וחומת האש של ווינדאוס פעילה. אשמח לתשובה מקצועית. תודה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אהלן. חזרתי מהצבא , הדלקתי את המחשב , התחלתי לגלוש ופתאום במספר אתרים (פורומים בעיקר) הIE מתחיל להציג לי את הדפים בג'יבריש (בEncoding הסמן הוא על טורקית ), ככה שכל פעם שאני נכנס לדף חדש אני צריך להחליף את הEncoding לHebrew Windows. ניסיתי להכנס לאתרים גם עם פיירפוקס ומשום מה גם שם יש את אותה הבעיה. מישהו יודע מה בדיוק קרה ואיך פותרים את הבעיה הזאת? תודה.
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני כבר 3 חודשים מישתמש בתוכנה הזאת ועד עכשיו לא קרה לי בשום סרט שאני רואה שם שלו שומעים ובזמן האחרון זה קרה לי לשתי סרטים מה לעשות ??? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי למה GoogleDesktopIndex מנסה לצאת החוצה לאינטרנט יש לציין שלא לחצתי ולא הפעלתי אותו באותו רגע פשוט החליט על דעת עצמו [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה אבל אני לא מבין איך להיתמש בה... (גרסה 3.3) ויש לי בעיה עם הדרייבר של הכ.מ,אני לא מוצא אותו ברשימת ההסרה... יש דרך אחרת להנסיר אות ?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יש לי כמה סרטי DVD שרציתי לגבותם אבל מה חלקם הגדול נמצא במצב לא מי יודע מה נסיתי לגבות בעזרת כמה תוכנות כגון: Shrink DVD ושתי סוגים של Clone DVD וכולם נפלו בקריאה של הדיסקים. רצי לדעת האם ישנה תוכנה שבעזרתה ניתן לגבות גם דיסקים שרוטים ?
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-