תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי 2 בעיות: 1. האקספלורר לא עובד משום מה (לא מציג כלום כשאני פותח אותו ואחרי זמן ארוך מציג הודעת שגיאה) 2. ב-firefox אני לא יכול לראות בצורה טובה חלונות שמותאמים לאקספלורר. אשמח אם תוכלו לפתור לי לפחות אחת מהבעיות.
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. שתי בעיות שאשמח לקבל עליהן מענה ושאולי יש קשר ביניהן: 1)לאחרונה אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מחובר לרשת. מדי כמה דקות, אני מקבל הודעה, כל פעם בנוסח שונה, האומרת שיש לי בעיה כזו או אחרת ב-WINDOWS או ב-REGISTERY של ה-WINDOWS, או שהיא מודיעה לי שיש לי SPY על המחשב ושצריך לנקות אותו, ובכל ההודעות יש הפניה לאתר זה או אחר ואומרים ששם אני אוכל להוריד תוכנה שתפתור את הבעיה. ההודעות הן לא של ה-WINDOWS עצמו, מה גם שהן לא מופיעות כשאני לא מחובר לרשת, כך שנראה לי שזה איזה גימיק שיווקי של החברה הזו. כבר ניסיתי כל מיני תוכנות לניקוי SPY ולניקוי ווירוסים אך שום דבר לא מועיל. יש למישהו רעיון? 2)אני משתמש ב-SPY DOCTOR ובאורח פלא כל פעם שאני עושה FULL SCAN, ואני עושה זאת מדי יום,…
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
דווקא בשני אתרי החדשות NRG + YNET הפיירפוקס לא חוסם אותם. יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת בקשר לתוכנה בבילון כמה דברים. 1. מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה בבילון הכי מעודכנת שיש עד עכשיו. 2. תוכלו להסביר לי מה התוכנה עושה , האם היא יכולה לדבר , כל מיני דברים שיש לה . אבקש פירוט של התוכנה מה היא יכולה לעשות . בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אין לי ספק שהנושא אינו חדש, יחד עם זאת , אשמח לקבל המלצות וחוות דעת על תוכנות אבטחה (וירוסים,רוגלות,תולעים ורושעות בכלל) על מנת לחסוך את החוויה של פירמוט והתקנת הכל מחדש. תודה
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי, פרמטתי את כונן C ותוך כדי מחקתי גיבויים של הפלאפון של אחותי שתוקן אתמול ונמחק ממנו כל המידע והוא ממש חשוב לה. אני יודע שאפשרי בהחלט למצוא את אותם קבצים אבודים אך אני לא מכיר תכנה לכך. עזרה תתקבל בברכה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האמת לא משנה איזו גירסה זו של limewire בכולן יש לי בעיה שאני נכנס לתוכנה זה תקוע כל הזמן על conecting אבל זה לא מתחבר... זה נשאר באותו מצב כל הזמן.. איך אני מסדר את הבעיה ??? *הפיירוול מבוטל
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
קיבלתי השבוע HD3850 והגדרתי ב-catalyst מסך קטן של 7" כמסך משני, הבעיה היא שקטעי וידאו רואים בצבע אבל את שולחן העבודה רואים בשחור-לבן. הבעיה קיימת גם כאשר המסך הקטן מוגדר כראשי. המסך הקטן מחובר ב-Composite. יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה שמן? ומה יותר טובה ואיזה יתרונות
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום רב, ראשית קצת רקע: מי שעוקב אחרי הודעותיי, כבר יודע שבמחשב המדיה סנטר שלי הייתה בעיה של ריסטרטים. לאחר שהמחשב ישב כשבועיים בבדיקה במעבדה, נמסר לי שלא נתגלו בעיות חומרה. מאחר והריסטרטים נמשכו, החלטתי להתקין מחדש את מערכת ההפעלה. אחד היישומים העיקריים שבו הופיע ריסטרט כמעט בכל פעם, היה ה- SPYWARE DOCTOR, בעת ביצוע סריקה מלאה. בשיחה עם תומך של סימנטק, נאמר לי ש- SPYWARE DOCTOR היא תוכנה שמתנגשת עם הנורטון אנטי-וירוס. השאלות שלי הם כדלקמן: 1. האומנם? האם באמת SPYWARE DOCTOR מתנגש עם הנורטון אנטי וירוס,ואולי זה מה שיצר אצלי את כל הבלאגן של הריסטרטים? (למרות שאני קצת בספק, כי ריסטרטים הופיעו גם בזמן הרצת סרטים, כאשר SPYWARE DOCTOR בכלל לא היה פעיל) 2. במידה והתשובה לשאלה ה…
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי לא מזמן כרטיס קול לא ממש מקצועי אבל עם יותר יציאות ואפשרויות ממה שהייה לי אונבורד כשהתקנתי אותו בהתחלה הוא האיט לי את המחשב בצורה דרמתית ראיתי באחת התוכנות שברשותי שהאחוזי CPU לא יורדים מ50 ואפילו עולים שאני עושה פעולות פשוטות שניתקתי אותו ראיתי שהאחוזים לא עוברים את רף ה4-5 ... ניסיתי כרגע להתקין אותו שוב ונכנסתי למנהל ההתקנים וביטלתי את כול שאר ההתקנים חוץ מהכרטיס עצמו יכול להיות שביגלל שיש כרטיס קול כבר בלוח אם אז שהתקנתי חדש הוא השתמש בשנייהם? יכול להיות גם שצריך לבטל את ההתקן שעל הלוח בישביל להפעיל את הכרטיס עצמו ? או שרק מעדכנים דרייבר ומחברים את הכרטיס והוא כבר לבד ישתמש רק בו ? האם צריך לבטל כרטיס קול שעל הלוח בישביל לחבר כרטיס קול חדש? לא ממש …
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
התקנתי את הדמון תולס ואז נפתח לי חלון וכתוב מעדכן כונן וירטואלי או משו כזה וזה אף פעם לא גומר... מה הבעיה??? איך לפתור אותה?? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אני תמיד רואה בעידכון של הדרייבים שיש דרייברים למערכת הפעלה 64 BIT, מה זה אומר מערכת הפעלה כזאת, ואיך אני יודע מה המערכת שלי האם היא תומכת בזה, או שאני צריך להתקין מערכת כזאת? והאם זה כדאי?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איך אני מצמיד כתוביות לסרט שהוא בפורמט AVI thnx to all
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
יש לי קובץ RAR בו מכווץ קובץ שגודלו 4GB בערך, כשאני מנסה לפרוס אותו ישנה בעיה - אני קובע שהקבצים יפרסו לכונן שיש בו הרבה מקום פנוי, אבל WinRAR קודם פורס את הקובץ לכונן של מערכת ההפעלה ובה יש לי בערך 2GB פנויים. מה אפשר לעשות? ניסיתי לשנות את תיקיית ה-TEMP של WinRAR, אבל עדיין הקבצים נפרסים לכונן של מערכת ההפעלה. אשמח לקבל עזרה, תודה.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
אני צריך מדריך להמרה לDVD מאיזה שהוא פורמט שאני יכול להקליט אותו דרך התוכנה Windvr 3. מזאת אומרת? אני מקליט קובץ ששוקל 4GB שזה אומר בערך 350-400דקות - אני רוצה לצרוב אותו לדיסק DVD ושיראו אותו בDVD כמו שצריך - אפשרי? אם כן - אפשר לקבל מדריך מפורט?
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתפתח קבצי ps ו pdf הורדתי את IrfanView והתקנתי את ה plugin הנחוץ וזה לא עבד. נאמר לי ש adobe acrobat reader pro יודע לפתוח ps אבל הוא "כבד מדי" (יותר מ 100MB) כל היודע דבר מוזמן לעזור בתודה מראש איתי
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצות לתוכנות אבטחה חינמיות כגון אנטי וירוס וכל הדברים שאפשר להוריד איתם תוכנות זדוניות וכו'.
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אם נתקין Vmware במחיצה נפרדת ולאחר מכן נפרמט את מערכת ההפעלה(הראשית)... תוכנת הוירטואליזציה עדין תתפקד עם מערכות ההפעלה שהותקנו עליה לפני הפירמוט? במידה והתוכנה פועלת על Registry, ישנה אופציה לגבות אותה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
אחרי שהתקנתי את התוכנה כל הפונטים שלו של הווינדוס בתפרטים בשולחן עבודה נהיו מרוחים כאלו ולא חדים.. זה קרה לי פעם ועשיתי שחזור מערכת וזה הסתדר.. אבל עכשיו משום מה אני לא יכול לעשות.. אני זוכר שלעוד כמה אנשים זה קרה אבל חיפשתי בגוגל וזה לא עזר.. למישהו יש פיתרון? בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, יש אתרים מסויימים שאני גולש בהם ותמיד יש לי את ההודעה הזאת (תמונה למטה), למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום, אני מקפיד לשמור על המחשב שלי מכל האיומים באינטרנט וכדומה, משתדל לבצע נקיונות שונים וכו'. קורה לי מדי פעם, בלי שום סיבה מיוחדת (באמת..) שהמחשב שלי נתקע באמצע עבודה. יש לכם אולי רעיונות מה יכול לגרום לכך? זה נורא מתסכל אתם בטח מתארים זאת לעצמכם... תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-