עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by vinipyx,

אני לא מצליח להגדיר אותו כמו שצריך ימיול כל הזמן רושם לי low id או firewalled איך אני מסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  2. אני מנסה לצפות בסרט במדיה פלייר ויש לי רק קול בלי תמונה מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה בבקשה?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  3. Started by Posford,

אשמח לשמוע הצעות על תוכנת Firewall. עד היום הייתי עם Kerio Personal Firewall. איזו תוכנות מומלצת יש?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  4. שלום הפעלתי את התוכנה בפעם הראשונה ואחת ההמלצות או אזהרות של התוכנה היא זאת: מה זאת אומר ואיך אני מסדר את זה. תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  5. צריך תוכנה שאתה יכול להתחבר ל כמה אי סי קיו בו זמנית זה ממש דחוף ותודה מראש.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  6. Started by benor,

אני לא מבין, מה אני צריך לעשות בשביל לתקן את המצב. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  7. Started by toniviner,

בIE לא עבד לי הVIDEO בכמה אתרים כמו WALLA אז התקנתי FIREFOX שגם פה זה לא עובד. (לפחות הוא לא סוגר לי אותו כשיש VIDEO אל הדף) מישהוא יכול לעזור לי? איך אני מתקין את הVIDEO בFIREFOX???

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  8. http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=27667&archive=&ttitle=חבר_אותי_חינם_/_LogMeIn_Free

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  9. קניתי דיסקים של silver line 780 מגה ועמרו לי שאני צריך לשנות את ההגדרות של הנרו אולי תדריכו לי מה צריך להסות בבקשה

• 5 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by Big_Guy7,

יש לי את התוכנה DaemonTools, ויש לי כבר התקנות של משחקים/תוכנות שפתוחות איתה.. לא יודע למה זה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב, כשהשולחן עבודה עולה, כל ההתקנות של התוכנות שפתוחות ב DaemonTools עולות... זה לא אמור להיות ככה, מה אני עושה כדי להוריד את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  11. יש לי כמה שירים שהתתחלה או הסוף שלהם ריקים עד השיר מתחיל איך אני יכול להוריד את החלקים האלה? תודה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  12. Started by emailaya,

היי שוחררה גירסה חדשה של תוכנת הדואר החינמית emailaya גירסה 2.1.0 שינויים (רבים מאוד) ניתן לקרא כאן: http://forum.emailaya.co.il/viewtopic.php?t=3 אתר הבית של הגירסה בעברית: http://www.emailaya.co.il אתר הבית של הגירסה באנגלית: http://www.emailaya.com אשמח לשמוע תגובות ורעיונות נוספים

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  13. Started by nirh216,

מישהו יכול לעזור לי למצוא תוכנה שעושה את מה שהתוכנה UICE עושה...אבל במקום חיבור סריאלי אני רוצה שהיא תעבוד על חיבור של USB... ואני מדגיש: U-S-B..... תודה לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  14. Started by JHONLEV,

יש לי תמונה במחשב די מטושטשת... איך אפשר לחדד אותה? יש תוכנה או משהו ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by madnaor,

אתמול שיטטתי לי באינטרנט עד ששמתי לב שהסמן של זון אלארם שלי כבר לא מופיע אני בא להפעילו והוא נותן לי שגיאה שזה קובץ שלא מתאים לWIN32 (אחרי שהתוכנה עובדת אצלי במחשב למעלה משנה) אני מנסה להפעיל תוכנות אחרות והם נותנות לי אותה שגיאה. ניסיתי להפעיל מצב בטוח והוא רושם שקובץ 323BUS משהו כזה.... חסר. מה עושים?!, זה נורא מפחיד תודה רבה

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  16. Started by stingeR-,

אני צריך מדריך להמרה לDVD מאיזה שהוא פורמט שאני יכול להקליט אותו דרך התוכנה Windvr 3. מזאת אומרת? אני מקליט קובץ ששוקל 4GB שזה אומר בערך 350-400דקות - אני רוצה לצרוב אותו לדיסק DVD ושיראו אותו בDVD כמו שצריך - אפשרי? אם כן - אפשר לקבל מדריך מפורט?

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. Started by orlupo,

אני רוצה לגבות DVD ובדרך להעיף את התוספות והתפריט... איך אני יכול לעשות את זה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  18. Started by yanivs20,

שלום, יש לי קובץ mpeg4 שצרבתי על דיסק דיוידי והנגן בסלון מנגן מושלם והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני רוצה לצרוב מחדש את הקובץ עם קובץ כתוביות (שיש לי). איזה סיומת של קבצי כתוביות נגן דיוידי קורא כסטנדרט? (הנגן שלי קורא הכל ואין לי בעיה של המרת פורמטים) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  19. Started by lom.co.il,

אהלן יש לי בעיה בקאזה יש לי נורטון אנטי וירוס + אינטרנט סוקיוריטי עשיתי על התוכנה primt וגם פתחתי את הפורטים הדרושים וזה לא מתחבר הקאזה ניסיתי גם לכבות ת'פיירוול ולא עוזררר ..

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  20. Started by kikkler,

לאחרונה אני לא מצליח לפתוח לינקים בטאבים חדשים, ובמקום זה מקבל טאבים ריקים (מסומנים כ- untitled) שאי אפשר לסגור אותם. (אם זה לא ברור, זה קורא כאשר מסמנים לינק, כפתור ימני -> open in new tab). כרגע הגרסה החדשה ביותר של tabbrowser extensions מותקנת, אבל זה קורה גם כשמסירים אותה

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  21. Started by alabakazam,

שלום אני מחפש תוכנה שתפתח קבצי ps ו pdf הורדתי את IrfanView והתקנתי את ה plugin הנחוץ וזה לא עבד. נאמר לי ש adobe acrobat reader pro יודע לפתוח ps אבל הוא "כבד מדי" (יותר מ 100MB) כל היודע דבר מוזמן לעזור בתודה מראש איתי

22. שלום, אני צריך המלצות לתוכנות אבטחה חינמיות כגון אנטי וירוס וכל הדברים שאפשר להוריד איתם תוכנות זדוניות וכו'.

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by שרוני :],

הורדתי, אבל כשאני מפעילה קובץ כלשהו זה כותב לי: http://img99.imageshack.us/img99/8684/untitleddl7.jpg מה עושים?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  24. Started by elad-k1,

שלום יש לי איסקיו 5 והיה לי גם 4 אם אני רוצה לשים תתמונה שלי בצד של האיסקיו אז זה לא נותן לי מה עושים זה נותן לי בעיה בscript ` [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  25. Started by swish,

אהלן חברה יש למישהו איפה אפשר למצוא tutorials טובים לעבודה עם fl studio אין לי מושג קלוש בתוכנה הזאת ואני מת לדעת לעבוד איתה, המוזיקה שאני רוצה ליצור היא היפ הופ.

• 0 תגובות
    • 551 צפיות

דיונים חדשים בפורומים