תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש מישהו שיודע אולי מי היבואן או המפיץ של נורטון אנטיוירוס בארץ? כן כן ... החוקי והמקורי......
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני רוצה שתהיה לתוכנה אופציה של חיוג מודם 56K למחשב אחר שיש עליו את אותה התוכנה (לא דרך האינטרנט) ושיוכלו לדבר דרך מיקרופון ולשמוע דרך הרמקולים כמו שיחת טלפון רגילה רק במקום המכשיר טלפון עומד מחשב.. יש כזאת תוכנה? או תוכנה שאחת האופציות שלה זה האופציה הזאת.. לא אמור להיות מסובך מידיי למצוא כזאת תוכנה VIRTUAL PHONE או משהו דומה כל מה שאני מוצא מחיפושים באינטרנט זה VOIP של שיחות דרך IP ולא דרך חיוג מודם כמו שאני צריך תודה ;D
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
שלום יש לי את הכרטיס הזה Dazzle Video Creator Platinum (DVC170) אני מחפש תוכנת הקלטה. יש לי את STUDIO 10 אבל אני רוצה תוכנה אחרת (כך שאקליט בתוכנה השניה ואערוך ב STUDIO בו זמנית ;D) ניסיתיPRO 2 PREMIER אבל היא לא מזהה את הכרטיס, למישהו יש מוסג למה?? גם WINDVR 3 לא הצליחה. גם VIRTUALDUB. למישהו יש רעיון איך לגרום לאחת התוכנות שהזכרתי לעבוד עם הכרטיס? מישהו יודע אזה תוכנה תוכל להקליט מהכרטיס הזה?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הורדתי סרט של HD בגודל 10 גיגה ,יש לי כרטיס מסך תומך HD וגם מסך תומך אבל אני מצליח להפעיל את הסרט רק ב-VLC וגם זה פועל לאט ולא הכי טוב...רציתי לשאול האם יש תוכנה שתעזור לי בהפעלת הסרט בפורמט הנ"ל???
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הורדתי את GTA2 מהאתר NANA במחשב של אחי, עכשיו הוא סגר את המחשב אחרי ההורדה ולא התקין אותה, אבל מה שבטוח היא שההורדה הסתיימה בהצלחה אני פשוט לא יודע איפה :s05: , יש איזה שהיא דרך להכנס אולי לתיקה ששם אני מוריד את כל הקבצים אני משתמש בדפדפם IE 6 ואם יש דרך לראות את כל הקבצים שהורדתי מהאינטרנט ולמצוא את הקובץ ללא בעיה, אז בבקשה תנסו להסביר לי זה די דחוף אני רוצה לשחק ברשת עם אחי מחר אני לא יכול להוריד את זה מחדש.. איך אני מוצא את הקובץ כבר ניסיתי חפש בכוננים הקשיחים זה לא עזר תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
היי כולם. אני לא בטוח שזה הפורום המתאים, אבל אני לא יודע איזה פורום מתאים יותר, אז הנה השאלה שלי: יש לי כמה דיסקים המכילים פרקים של סדרה בפורמט VCD (עם כל התיקיות והכל). הייתי רוצה לאחד את כל הדיסקים האלה ל-DVD אחד או שניים. השאלה שלי היא האם ניתן לעשות את זה? ואיך? אני לא מתכוון לקידוד מחדש או משהו כזה, אלא פשוט איך מעתיקים את כל הקבצים מהדיסקים השונים כך שנגן ה-DVD ידע לקרוא את כל הפרקים בצורה טובה? תודה מראש לעוזרים, ליאור.
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
תודה.
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
לא מצליח להתקין את VISUAL STUDIO. הסיפור הוא כזה התחלתי להתקין את התוכנה כהמחשב נתקע באמצע. עשיתי ריסט וניסיתי להתקין שוב אך בגלל שההתקנה הקודמת לא הייתה מושלמת לא הצלחתי להתקין את התוכנה. הורדתי בלוח הבקרה מרשימת התוכנות את התוכנה וניסיתי להתקין אך שום דבר לא עזר. נראה לי שערכים מסוימים נשמרו ברג'יסטרי ולכן אני לא יכול להתקין את התוכנה וגם אין לתוכנה כפי שידוע לי תוכנת הסרה מסודרת. אז מה עושים חוץ מלפרמט את המחשב? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בEmule הוא לא מצליח להתחבר לא לקדמליה ולא לשרת הפורטים פתוחים הכל מוגדר טוב הקטע הוא שלפני הפרמוט עם אותה חומת אש אותו אנטי וירוס הכל אותו הדבר בדיוק האימיול התחבר עם High ID והוריד על 300 אני מבין בכל הקטע של הפורטים החומת אש וכולי הכל פתוח יש כאן איזה משהו דפוק ניסיתי למחוק ולהתקין ותבינו זה לא שיש Low ID פשוט מאוד הוא מנסה להתחבר שעות ולא קורה כלום! תודה רבה לעוזרים! אה והמערכת הפעלה Windows Vista Home Premium 64bit לא ידעתי אם לשים פה או בפורום Windows כי זו עזרה עם התוכנה ואין בעיות תאימות עם הוינדוס והאימיול
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן לקחתי את המחשב הנייד שלי מסוג GIGABYTE W566N מתיקון. אמרו לי שעדכנו ביוס וממתי שזה חזר הביתה הצורב לא קורא דיסקים. הוא פותח כמו שצריך ויש הבהוב ירוק אך הוא לא קורא אותו. האם יש פיתרון שאוכל לבצע לבדי מבלי לקחת לתיקון פעם נוספת?
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום יש לי גוגל כרום ולא יודע למה אחריי כמה זמן שאני משתמש בו פתאום השפה הופכת לי רק לאנגלית ולא משנה מה שאני עושה בשביל שתיהיה לי עברית אני צריך לצאת לגמריי ולהיכנס שוב אליו ואז העברית חוזרת ואחריי כמה זמן שוב רק אנגלית.. ואם אני במחשב עצמו או בכל דפדפן אחר אין לי את הבעיה הזאת וראיתי שיש את זה לעוד כמה מה עושים אם זהה?
-
- 0 תגובות
- 840 צפיות
-
-
האם למישהוא יש? או אולי שמע כמו כן האם יש למישהו windows 2000 professional SP4 integrated מקורי באנגלית? uלא שאתם הכנתם בתודה מראש GROVE
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני מתכנת אתרים, ולאחרונה פירמטתי את המחשב. התקנתי את IIS על-מנת שאוכל לעבוד עם קבצי שרת, כמובן שהפעלתי, אבל כאשר אני גולש לדף שרת שיצרתי כלשהו, אני נתקל בServer Application Error.. אני חייב לפתור את זה. בבקשה אם מישהו יודע.. מצורפת תמונה בנוסף לקובץ הלוג של האירוע (event), תודה רבה חברים. בגלל שהתמונה גדולה, היא חתוכה: לינק ישיר לתמונה: http://img70.imageshack.us/img70/6549/withlogevendw5.jpg עריכה: אפשר לנעול, הצלחתי לסדר את הבעיה. נכנסתי לרג'סטרי שמשום מה גרם להתנגשות תוכנה, כנראה שפעם לא מחקתי היטב את הIIS.. בכל אופן, מחקתי את כל השאריות של הIIS מהמחשב ושיניתי את הפאט' שלו לזיכרון C$GG34. התקנתי שוב את הIIS, והורדתי רמת אבטחה למדיום, והפלא ופלא זה עובד..…
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יצא ICQ 6, ההתנקנה שלו לוקחות שעות, חשבתי אולי האיסיקיו הזה יעמיס בצורה דרסטית על המחשב, האם עדיף להשאר עם 5.1? או לעבור לחדש? תודה
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי מסנג'ר לייב
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט, ויש לי 4 כוננים (2 דיסקים קשיחים שמחולקים כל אחד ל 2) אז נוצר לי ככה: C וגם E D וגם F אני רוצה להחליף בין השמות של D ו E אז שיניתי את האות של D לאות Q כדי שבנתיים אני אוכל לשנות את השם של E ל D , אבל היא נעלמהה! בקיצור אין לי עכשיו ברשימה של האותיות את האות D, מצד שני היא לא תפוסה. תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
יש לי בעיה שיניתי לרזולוציה , גדולה יותר מהמסך עכשיו הוא אומר לי NOT SUPORTIV בקיצור איך משנים רזולוציה אם אין לי מסך? ניסיתי SAFE MODE וזה פועל , אבל כשאני משנה רזולוציה זה חוזר בריסט
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
הסרטון הבא: watch?v=-tJYN-eG1zk איך אפשר לראות אותו?? חיפשתי קצת וראיתי את זה:http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20100325165454AAtHWwO הוא חסום כמעט בכל המדינות...בדקתי עם פרוקסי של אנדורה,הדף לא נטען... האם קיים פיתרון? תודה.
-
- 2 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
1. אם יש לי 2 תוכנות אנטי וירוס כמו avg and ewido האם זה לא מתנגש אחד בשני. 2. האם כל פעם שאני רוצה לעשות סריקה אני צריך להעלות את המחשב ב סייפ מוד? ולבטל את הסיסטם ריסטור? תודה מראש .
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
ומאז אני לא מצליחה להתקין את אופיס הוא רושם error השתמשתי ב ccleaner ומחקתי את הסיפריה ששם הוא שם את המיקרוסופט אופיס כלום לא עוזר בגלל ההפסקת חשמל יש את הבעייה. הרצתי את התוכנה WISE REG CLEAN לא עזר. המחשב חושב שעדיין יש לי OFFICE זו ההודעת שגיאה,ראו בתמונות: תמונה ראשונה כשאני מנסה להתקין את חלונות מחדש, תמונה שניה כשאני מנסה להתחל למשל את WORD: [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה מופיע כסתם ג'יבריש...יש לי תמיכה ברוסית במערכת הפעלה(יכול לכתוב,לקרוא, אתרים ברוסית עובדים מצויין), אבל בכל זאת זה ג'יבריש...איך אני מסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
יש לי כיתה שהמחשבים בה מחוברים ב-workgroup. סה"כ 10 מחשבים. אני מחפש תוכנה שבאמצעותה אוכל לצפות ולשלוט (או לפחות אחד מהם) על התלמידים בכיתה ולראות מי מהם מחובר למשתמש ומי לא. אני יודע שאם אתקין מחשב נוסף שיתפקד כשרת החיים יהיו קלים יותר אבל כרגע זה לא אופציה. בעבר ראיתי אחת בפעולה אך שכחתי את שמה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יכול להיות שהתוכנה הפכה לחינמית ?? הורדתי את אותה בגרסה 10.3 ולכל אורך ההתקנה היא לא מבקשת ממני שום סיריאל או תשלום כל שהיא עבורה מיותר לציין שהגרסה שהורדתי לא פרוצה .
-
- 5 תגובות
- 886 צפיות
-
-
כבר הסרתי התקנתי ריסטים הכל לא עובד כלום פשוט מסרב להפתח זו ההודעה: תעזרו לי אני שונא IE [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-