תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם... התקנתי שלשום את הפיירוואל חדש של נורטון... אבל מאז אני לא יכול לפתוח את האייסיקיו כשהוא פועל..זאת אומרת שהוא אנייבל! בשביל שהאייסיקיו יוכל להתחבר אני חייב להפוך את הפיירוואל לדיסאייבל שזה דבר כמובן שאני לא רוצה לעשות! אוליי למישהו יש איזו שהיא עצה או הערה שתוכל לעזור לי?! תודה מראש לכל העוזרים והמגיבים.. Anas-Nanas
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מחפש converter שממיר קבצי adf ל- wav. תודה למי שיכול לעזור
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להמיר סרט מ DIVX ל VCD ואני לא ממש מצליח. המחשב ממיר את הסרט ממש מהר אפילו יותר מהר ממהירות הסרט עצמו אבל הבעיה שבחלק מהסרטים, (ALI G למשל) אין קול. בסרט אחר שהמרתי לר הייתה הבעיה... אני משתמש ב TMPGEnc. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 599 צפיות
-
-
התוכנה באנגלית שאינה שגורה בפי, אני זקוק לתרגום הוראות הפעלת הגיבוי והשיחזור,בתודה מראש אבי אמיר
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום משהוא יכול להמליץ לי על תוכנת אנטי וירוס טובה וחינמית. תודה שרון
-
- 2 תגובות
- 819 צפיות
-
-
אהלן, לאבא שלי יש בעיה קטנה ב OutlooK ורציתי שתעזור בקשה.. אחד ממגוון האפשרויות ב Outlook זה ה Address Book שמצוי בו, עכשיו אבא שלי שמר רשימה גדולה של אנשי קשר והוא מעוניין לשמור אותה ע"י צריבת הקבצים בדיסק. הבעיה היא שהוא לא יודע איפה נמצאים הקבצים של ה Address Book ב Outlook , כדי שיוכל להפעיל אחר כך את התוכנה יחד עם כל אנשי הקשר. אני יודה מאוד לעוזרים, ממני, DrowNz.
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי סרט בפורמט הזה וכשאני מנסה בתוכנה BSPLAYER להוסיף כתובית זה לא הולך ואני גם מקבל הודעת שגיאה והכל נסגר לי.
-
- 2 תגובות
- 945 צפיות
-
-
Hey everybody i'm gonna buy a mp3 jukebox soon, (and i'm gonna right all the truth about this market) the problem is that Mp3 with hebrew names cannot be copied to the player... the funny stuff is whan i left to U.S.A i spent alot of time changing the ID3 of the files to english ;D anyway, now i need a softwar that can automaticly change the file name according to it's ID3 if someone has a diffrent solution.... bring it on
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
לאחר שאני מתקין את התוכנה והמחשב מבקש להפעיל מחדש על מנת שהוא יוכל לסיים את תהליך ההתקנה התוכנה עובדת כמו שצריך. לאחר שאני מפעיל את המחשב שוב, לא ניתן להפעיל את התוכנה בלי להתקינה מחדש. אני מקבל הודעה שכתוב בה "invaild device" ואין שום דבר שאני עושה שיכול לסדר את זה. ניסיתי להוריד גירסא חדשה ולה עזר. ניסיתי להשתמש בגירסא ישנה ולא עזר. המחשב לא מזמן עבר פירמוט ולפני הפירמוט התוכנה עבדה מצויין. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 741 צפיות
-
-
יש לי את התרגום של הסרט כל הפחדים כולם ובאחת השורות "נשלח מטוס A-4 ישראלי לסיור.|למקרה שכוחות יבשה יפלשו" הקטע השמאלי אמור להגיע לפני הימני אבל כל מה שאני עושה זה לא עוזר וזה מופיע הפוך בזמן שאני רואה את הסרט. איך אני מסדר דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעייה מתי שאני רוצה לשלוח משהו בicq זה לא שולח מה אני צריך לעשות
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
בין התוכנות השוות משלב את גוגל בתוך שורת המשימות http://toolbar.google.com/deskbar
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
0.1 Build 6 למי שלא מכיר - זאת תוכנה שמוצאת את המילים של השיר שאתם שומעים בWinamp להורדה: http://www.evillabs.sk/evillyrics/download.php
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היי כולם, אני לא מצליח למצוא בשום מקום איך חוסמים את העלאות באי-מיול..... מישהו פה אויל יודע?? תודה רבה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מישהו מכיר או יכול לתת מידע על תוכנה שמוציאה את רצועות המוזיקה מקבצי ה VOB שיש לי? (לפורמט mp3)
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום רב! יש כמה קבצי RAR,ZIP וACE מוגנים בסיסמא ואין לי איך לגלות את הסיסמא. יש איזו שהיא דרך לקבל את הקבצים בלי דעת את הסיסמא? כלשהיא דרך? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כשאני מנסה לשנות הגדרות בFIREWALL אני מקבל הודעה שאומרת : You do not have the necessary rights to configure all of the features of the selected item אני גם לא יכול למחוק את התוכנה דרל הוספה/הוסרה של תוכנות. למישהו יש מושג מה לעשות? חשוב לציין שאני הADMINISTRATOR של המחשב.
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש ב- LH Bittorent והוא בסדר לפני זה השתמשתי ב- ++BT והיא רק עשתה בעיות, המחשב נהייה איטי ואם למשל הייתי עושה Pause להורדה מסויימת אז זה היה מתחיל להוריד מחדש. יש לכם רעיון?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי בעיה ב all seeing eye מתי שאני רוצה לשחק ואני פותח את התוכנה אז היא הולכת ישר לשורת ההתחל ואני לא מצליח לפתוח אותה. אני לא יודע מה אני צריך לעשות
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
האיקון שלו מופיע לי למטה (עם כל המשתמע מכך - אפשר לסגור אותו, להעביר בין מצבים, להחליף בין יוזרים וכולי), ואני מקבל הודעות, אבל דאבל קליק שמאלי עליו, שאמור בדר"כ לפתוח את החלון שלו לא עושה כלום ניסיתי לסגור ולפתוח מחדש, לעשות ריסט, להתקין מחדש, כלום כמובן שאם פותחים משתמש חדש הכל בסדר, אבל אני רוצה להשאר עם הישן שלי
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האם ישנה תוכנת סריקה שבאמצעותה ניתן לסרוק כיתוב (דפוס או כתב יד ממחברת למשל) ולהמשיך לעבד אותו בצורת מסמך על המחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה לכולם ? מישהו יכול להגיד לי איך מורידים מקודד למחשב כי אני לא יכולה לראות סרטים בוינדוס מדיה פלייר שלי אחכה לתשובה . דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי ללכוד תמונות בזו אחר זו ללא צורך להמתין ולהעלות מחדש את חלון ה"לכידה" של תוכנת הלכידה. כלומר שיהיה לי חלון שבו אראה את מה שרואים במצלמה ושיהיה לחצן שלחיצה עליו תשמור את התמונה אך שאני אוכל ללחוץ עליו ברצף בלי שיסגר החלון לכידה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני כבר משתמש קבוע כבר יותר משנה בתוכנת הפירוול ZoneAlarm Pro ותמיד שדרגתי כשושחרר עדכון חדש. כשיצא גירסה חדשה 4.5 התקנתי אותה בהתקנה נקייה בשני המחשבים שלי שעליהם הייתה הגירסא 4.0. התקנתי את התוכנה בהתקנה נקייה, וישר אחרי זה התחלתי לפתוח תוכנות ולתת אישורים למי שצריך, כמו שתמיד עשיתי, והגדרתי הכל. אחרי הפעלה מחדש הותכנה "שחכה" את כל ההגדרות והייתי צריך להגדיר שוב הכל, אבל אחרי זה זה כבר נשמר. בכל זאת יש עדיין איזה תוכנה שכל הזמן אני נותן אישור ואפילו מסמן את האפשרות שהZA יזכור את ההגדרה, אבל זה לא עוזר והוא כל הזמן שואל וזה מרגיז. האם מישהו נתקל בבעיות כאלו? אם כן כיצד עליי לפתור אותם? לחכות לעדכון חדש ולהתקין גירסא קודמת?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
NETLIMITER http://www.netlimiter.com תוכנה שנותנת לראות *ולשלוט* ברוחב פס שכל תוכנה במחשב שלכם לוקחת שימושי כדי שאף תוכנה (KAZAA....) לא תיקח את כל רוחב הפס.... או כדאי לחסום UPLOADS בEMULE או סתם לראות איזו תוכנה תופסת לכם את הקו MYHTPC http://myhtpc.net/ אם אתם בונים HTPC ואין לכם את XP MEDIA CENTER EDITION זהו מחליף מצוין וחינם (יושב על WINDOWS) GIRDER http://www.girder.nl/ אם יש לכם שלט למחשב, או אתם קונים או בונים אחד... זאת התוכנה בשבילכם (חינם) עובדת עם כל שלט שניסיתי ושולטת בכל אופציה של WINDOWS - כולל שימוש בשלט בתור עכבר עשרות PLUGINS יחסכו לכם עבודה שאחרים כבר עשו זהו... סתם מספר תוכנות שעוזרות לי להפעיל את המחשב.... מקווה שעזרתי למישהו
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-