תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש את החבילה שאמורה להיות לאפטר אפקטס Action Movie Essentials 2 שמגיעה בקבצי mov Pre keyed באפטר אפקטס כששמים את הקובץ הוא ישר מגיע עם רקע שקוף אבל בסוני ווגאס הוא עם רקע שחור וצריך לשים לו chroma key שלרוב לא טוב כמו המקורי. יש אפשרות שהוא ישר יגיע עם רקע שקוף? יש לי סוני ווגאס 9 ולחבר שלי אפטר אפקט CS3 אפשר אולי לרנדר קובץ עם רקע שקוף?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מפרט המחשב שלי: Amd phenom 9650 Quad 2.30Ghz ATI HD3870 512Mb Catalyst 09.12 אני מריץ סרט ברזולוציית 1920X1080 13Mbps Mkv השם האו Coral Reef Adventure Imax (אם זה מעניין מישהו) WMP11: הסרט עובד מושלם, ניתן לדלג קדימה ואחורה במהירות, כאילו מדובר בסרט רגיל. מעבד 50-60 אחוז עבודה. מאיץ גרפי: 57-60 אחוז עבודה. CyberLink PowerDVD 9 ULtra: הסרט לא מתנגן בצורה תקינה, ישנן ריבוי תקיעות (Lag) ומידי כמה פריימים ישנם ריבועים אדומים ע"ג הסרט. לסיכום לא ניתן לצפות בסרט בצורה כזו. מעבד: 02-12 אחוז. מאיץ גרפי: 65 אחוז עבודה. יש לציין שרק הסרט הזה לא עובד בצורה תקינה, ושאר הסרטים באותה האיכות עובדים חלק, אבל עדיין בתכנת Power DVD 9 המאמץ מתרחש בכרטיס מסך ובכלל לא נעזר ביכולות העיבוד של …
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לאחר פרמוט באתי להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי (NVIDIA 7300GT), צצה ההודעה הבאה: לא משנה איזה גרסא של הדרייבר אני מנסה, זאת ההודעה שאני מקבל. הצעות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום כאשראני מפעיל את outlook אני מקבל את השגיאה הבאה. (ראו תמונה מצורפת) השגיאה קפצה פתאום לפני מס ימים לא ברור לי מה סיבה/ מקור התקלה. ניסיתי להתקין שוב את התוכנה אך ללא הועיל,בנוסף מחקתי תוכות שחשבתי שמפרעות כמו pcsuite של sonnyerricsson ו skype אשמח לעזרה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הי האם אפשר להרשם ב RSS כאשר יש תגובות חדשות? למשל פה באתר לוחצים בפורומים על חדש ומגיעים לתגובה האחרונה אני מתכון למשל לבלוג שיש בו תגובות נוספות כל הזמן
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ אתכם לגבי שדרוג תוכנות שאני רוצה לעשות עבור בית עסק קטן. כרגע המחשב הקיים עובד עם חלונות XP ואופיס 2003. לרגל רכישת מחשב חדש, חשבתי לשדרג את התוכנות. עם חלונות 7 יש בעיה, אני עוד צריך לבדוק את התאימות של כל התוכנות הייחודיות. הבעיה שלי היא עם אופיס. הסתכלתי באתר החנות בה המחשב יירכש, ואופיס 2007 בעייתי, הרשיון אינו כולל דיסק התקנה, ומלבד בגרסה הכי יקרה, שעולה כ - 1600 ש"ח, לא כולל את כל התוכנות. או שיש גרסה בלי אאוטלוק, או שיש גרסה בלי פאוור פויינט. לא מצאתי (מלבד הגרסה היקרה כאמור), שום גרסה שמכילה: וורד, אקסל, פאוור פויינט ואאוטלוק. מה שרציתי לשאול אתכם זה שתי שאלות: 1. האם אתם חושבים ש - thunrderbird מתאימה לעסק שבו המשתמשים העיקריים בתוכנה לא מתמצא…
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום, פמרטתי לא מזמן מחשב אחר ישן שלי, התקנתי את כל הדרייברים, והתברר לי שאין לי קול במחשב. כרטיס הקול שלי זה Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller (לפי EVEREST). ניסיתי לשחק בכל מיני דברים בווינדוס, התקנתי Vinyl AC'97 Audio (WAVE) , Vinyl AC'97 Codec Combo Driver ועדיין, לא עבד. לאחר שאני מפרמט אני משתמש בתוכנה Driver Genius להתקנת הדרייברים, הרצתי איתה סריקה מחדש והתוכנה הציע לי להתקין SiS 7018 Audio Driver. התקנתי, ולאחר ההתקנה בפרטים של הדרייבר כתוב לי This device cannot start. (Code 10) ניסיתי המון זמן לתקן את הבעיה, ולא יצא כלום. אם מישהו יודע או נתקל בבעיה, בבקשה אם תוכלו לעזור לי להחזיר את הקול במחשב.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב קופצים לי 2 חלונות של התחלת התקנה של WINRAR. בדיקה של החלונות מראה שהם שייכים לקוב C:\windows\system\iexplorer.exe בדיקה ברגיסטרי ב RUN מראה שיש שם הפניה לקובץ הזה, נסיון למחוק את הערך משם כושל (הערך נוצר מחדש שניה אחרי שאני מוחק אותו) גם מחיקה של הקובץ הנ"ל לא הועילה (הקובץ נוצר מחדש לאחר המחיקה) ESET לא מוצא שום דבר, גם לא ANTI-MALWARE. אני לא מצליח למצוא את התוכנה שרצה ברקע שיוצרת לי את הקובץ הזה מחדש ואת ההפניה אליו ברגיסטרי שיופעל בעלליה של ווינדווס. אשמח לעזרה כלשהי. מצורף לוג של HIJACKTHIS: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 22:21:26, on 15/02/2010 Platform: Unknown Windows (WinNT 6.01.3504) MSIE: Internet Explorer v8.00 (8…
-
- 0 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
-
בהתחלה לא מצאתי פתרון, אחרי זה ניסיתי מחרוזת חיפוש שונה ומצאתי פתרון: תורידו את התוכנה הזאת: http://www.securityxploded.com/download.php#firepasswordviewer כדי להציג את הסיסמאות, פשוט תעשו open ותנווטו לתיקייה בה נמצא הקובץ signons<X> (כאשר <X> מספר כלשהו, או במקרה של גרסה 3.5 - פשוט signons) יכול להיות שתצטרכו גם עוד כמה קבצים, אני לא יודע אילו... לי אישית זה עובד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משתמש בפיירפוקס וכאשר אני מנסה לנגן סירטונים באתר sport5 זה פשוט לא עובד. זה מראה מסך לבן ולא עולה. אבל למשל באתר mako או בנענע10 זה כן עובד. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן אני מנסה להפעיל את הSTEAM כבר יומיים ובכל פעם הוא רושם UPDATE מגיע ל27% ומתחיל מהתחלה עד שמגיע שוב ל27% ומתחיל שוב מהתחלה (הוא עושה זאת 3 פעמים ולאחר מכן רושם לי הודעת שגיאה) " steam is temprarily unavailable please try later" תמונה שממכישה את הבעיה: מה עלי לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בתוכנה הזאת יש אופציה לעשות את כל הלינקים באתר מודגשים או להפך שאף אחד מהם לא יהיה מודגש. ואני רוצה שכולם אכן יהיו מודגשים למעט כמה שברצוני לעשות לא מודגשים, איך אושים זאת ? (ברמת הקוד)
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
לאחרונה שאני מפיעל את המחשב וSTEAM עולה אוטמאטית ואני ונכנס אליו דרך המשתמש שלי הוא מראה לי ב"משחקים שלי" את כל המשחקים שקימים ב STEAM ואת רוב המשחקים אני יכול לשחק ולהוריד כרגיל [יש לציין שהמשחק היחיד שלי לי בחשבון הזה הוא LFD1]ץ לדוגמא הורדתי את HL2 /TF2/CS והם פועלים כרגיל כאילו קניתי אותם כנ"ל לרשת. עכשיו אם אני יוצא מהחשבון ונכנס שוב זה נכנס לי לחשבון שלי כרגיל יש לציין שבדקתי את הנתיב של אתחול התוכנה והוא זהה לזה שאני נכנס אליו . הנה דוגמא לתמונה מהמשחק http://i45.tinypic.com/29ofs4m.jpg לדגומא זאת תמונה מהמצב STEAM שלי כעת יש שמה אפילו משחק שאני מוריד ולא קניתי אותו בכלל. http://i47.tinypic.com/2a5lq2c.jpg ודוקא את המשחק שקניתי LFD הוא לא נותן לי להוריד. מה אפשר…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי לכולם, ראשית לפני שתפנו אותי לפורום של utorrent אומר שפרסמתי שם את השאלה ולא ממש נענתי. מקווה שאולי במקרה כאן. לבעיה עצמה, לאחר שימוש ב- utorrent 1.85, החלטתי (בעיקר עקב נוחות בפירמוט מחיצת המערכת) להתקין את הגרסה הפורטבלית. התקנתי אותה ועבדתי אתה (תחת 7) זמן מסויים בהצלחה (כלומר עיתים המהירות לא היתה משהו אבל איני יודעת מי האשם בכך). עד שיום אחר, לאחר הפעלה מחדש של המחשב נראה היה שמידע רב אבד ולמעשה נראה היה שהתוכנה חזרה לזמן כלשהו בעבר (טורנטים שהוטענו-נעלמו, כך גם תגיות חדשות, שינויי מקום ועוד) היות וחשבתי שעשיתי משהו, וזו אשמתי קינפגתי מחדש והמשכתי לעבוד. בימים האחרונים הדבר קרה שוב ומאז אני מנסה להבין מדוע זה קרה, האם ניתן לתקן את העניין וכיצד אוכל למנוע מהדבר לק…
-
- 0 תגובות
- 845 צפיות
-
-
הרבה פעמים כשאני רואה סרטים של פלאש במסך מלא כמו נגיד יוטיוב וכאלה המחשב נתקע לי זאת אומרת מסך שחור והכל ממש זז לאט וחייב ריסט פיזי כי המחשב ממש קורס בדקתי קצת בגוגל וראיתי שזה די מוכר ושאנשים ביטלו את ה hardware acceleration וזה פתר להם את הבעיה העניין זה שאני עם כרטיס מסך readon HD4850 ואצלי אין את האפשרות הזאת כל הניהולהוא דרך הCATALYST ... זה נראה לי משהו תוכנתי כי המחשב שלי חזק סך הכל יש לי core i5ו 4 GB ram של GSKIIL וזה ripjaws והם עובדים טוב מבחינת מתחים והכל הלוח אם שלי זה gigabyte ולא איזה זבל סיני... המחשב עובד מצויין ויציב מאוד ורק כשרואים במסך מלא הוא קופא... מישהו מכיר או יודע איך לפתור את זה? כי זה די נפוץ אז בטוח יש לזה פתרון... דרך אגב התקנתי את ווינדו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי 3 קבצי וידאו שאני רוצה לאחד לקובץ אחד (הם בעצם קובץ וידאו "שבור" לחלקים). הסיומות הן: name.avi.001, name.avi.002, name.avi.003 איך אני יכול לאחד אותם לקובץ אחד נורמלי? תודה רבה לכל העוזרים! עריכה: לא משנה, הסתדרתי, זה נפתח עם 7-zip. אפשר לנעול.
-
- 0 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם במשך כמה זמן, הפעלתי אימיול+תוכנות אחרות והכל עבד מצוין בזמן האחרון, כאשר הוא פועל (לא משנה איזו גרסא), המחשב נהיה איטי מאד (עכבר בקושי זז), המעבד עובד על איזה 80% והחום שלו מגיע ל60 מעלות. רציתי לדעת מה זה יכול להיות, האם חום המעבד יכול לגרום לו לכאלו בעיות? מתכנן ניקוי של המאוור הוחלפת משחה. תודה
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים התבקשתי מחבר לנסות לשחזר מידע מקובץ וורד מסוים. אני צריך כל מידע שאוכל להוציא ממנו כמו שמות העורכים הקודמים ותאריכי שינוי. יש אופצייה כזאת? ניסיתי לחפש ולא מצאתי כלום. (הקובץ הגיע אליו באימייל, אין גישה לקובץ המקורי) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
יש תוכנות חיצוניות כגון GAMERANGER או GAMESPY המאפשרות לך לשחק משחקים בצורה מקוונת ולהריץ את אותם משחקים הישר מהתוכנה. בעצם המשחק נפתח ישר במצב מולטיפלייר ומתחבר לIP הרצוי ולא במצב רגיל. השאלה שלי היא, האם יש דרך או תוכנה הבודקת את הפקודה שרצה עם קובץ ההפעלה ומאפשרות לו להפתח בעצם בצורה שונה?
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
-
-
יש לי וינדוס 7 כרטיס מסך ATI 4870 מסך samsung T220P עכשיו לפי הדרייבר של ATI רשום שם 1920X1200 ו 60 HERTZ אבל כשאני נכנס נגיד למשחק זה רושם לי אנאלוג אופטיום מוד..מומלץ 1920X1200 ו 60 HERTZ בשביל שהמשחק ימשיך לעבוד בלי ההודעה הזאת, עכשיו אני נכנס להגדרות של רזולוציות וכל זה דרך הוינדוס ורשום לי שם 1920X1200 ו 59 HERTZ וכשאני מנסה להעביר ל 60 ולעשות אישור זה חוזר ל 59, תודה למי שיכול לעזור..כמה דק' מהזמן שלכם
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אז אנשים למי שמחפש אנטי וירוס טוב ובחינם אז חבילה מלאה לשנה חינם וחוקי המיבצע לזמן מוגבל http://shop.trendmicro.com/iomega/en/?sn=f9bj26006x מצד ימין יש לכם חצים תיבחרו מה שמתאים לכם ויאללה תהנו
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי במחשב מודם PCI.עשיתי בדיקה איבחון מודם והוא תקין.ומזהה קו תקשורת טלפון. הבעיה היא שיש לי מסמך word 2007. ורוצה לישלוח פקס לחבר דרך תוכנה Fax Console בחלונות XP.ולא מצליח לישלוח פקס לחבר.יש לי הודעה בסרגל משימות ליד שעון יש סמל פקס יוצא כתוב:"שגיאה בשליחה פקס לעמי..." אני לא מצליח לישלוח פקס רגיל.זה מוזר. נסיתי בלי קידומת בעיר וגם עם קידומת עיר ולא עזר.ולא עבר פקס לחבר. זה מוזר. איך פותרים את הבעיה שליחה פקס? אני אסביר לכם איך אני עושה מכין מסמך מוכן.ולוחץ על מקש Ctrl+P ניפתח חלון "הדפסה" ובוחר אופוציה "פקס".וניפתח חלון של Welcome to the Send Fax Wizard ולוחץ "הבא" וחלון רושמים שם ומספר פקס(של חבר).ולוחץ תמיד "הבא" ובסוף לוחץ "Finish" וכמה שניות שולח פקס וניעצר שגיאה…
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה טובה שמקריאה טקסט באנגלית ותקל על העיניים כשאני צריך לקרוא ספרים שלמים מקובץ PDF מצאתי מלא תוכנות כאלה אבל כולם ממש דפוקות ונשמעות כאלו סטיבן הוקינג מקריא לי ספר. במקום לעזור הם רק מעוותות את מה שכתוב.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אם גם אתם רוצים גישה לפייסבוק צ'אט ללא הצורך להיכנס לאתר עצמו, זה אמור לעזור לכם: http://www.facebook.com/sitetour/chat.php כל מי שמשתמש ב pidgin או כל תוכנת IM אחרת שתומכת בפרוטוקול XMPP, יכול להיכנס ולדבר עם אנשי הקשר שלו ישירות דרך התוכנה.
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-