עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Zeev86,

קניתם משחק חדש ואין לכם מושג למי יש אותו לשאר החברים שלכם בSTEAM? בא לכם לשחק במשחק ישן, אך אינכם בטוחים מי מחבריכם שיחק בשבוע/שבועים אחרונים במשחק הספציפי? התוכנה שבניתי, תעזור לכם לחפש את המידע הזה בקלות. איך זה עובד? אתם מקלידים שם או מספר ID שלכם (או של כל משתמש רשום שאתם מכירים) מכניסים את שם המשחק (לבינתיים בגרסה זו חייבים להכניס שם משחק במדויק) לוחצים על חיפוש, ומחכים. הבהרה: התוכנה לא דורשת התחברות למשתמש STEAM או משתמש כלשהו אחר. מה התוכנה עושה? לאחר שלחצתם חיפוש, התוכנה טוענת את כל רשימת החברים שלכם, ואז ניגשת לכל חבר ומחפשת ברשימת החברים שלו ברשימת recent או all games. אם התוכנה תמצא ששחקן X שיחק במשחק Y, יתוסף שמו או ID שלו לרשימה, וכך תוכלו לדעת מי …

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  2. שלום כאשר אני צופה בתמונות שמובילות לURL,הוא מציג לי את הדבר הבא: וכאשר אני רוצה לצפות בסרטון יוטיוב דרך לינק ולא להכנס קודם לאתר הוא מציג לי את הקוד מקור. איך אפשר לתקן?

3. מחפש פתרון לבעיה מציקה: בעת כתיבה בסרגל הכתובות של הדפדפן אני מעוניין שהקלדה שגויה של עברית תוחלף אוטומטית לאנגלית (אין צורך להפך כמובן). למשל אם התכוונתי להקליד rnn ובמצב עברית מתקבל רממ שאוטומטית ובלי לחיצה על מקש כלשהו העברית תשתנה לאנגלית בסרגל הכתובות או שכבר בזמן ההקלדה כל אות עברית תהפוך למקבילה האנגלית. האם מישהו מכיר תוכנה או תוסף שעושים זאת? תודה.

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  4. Started by MasterDK,

אני משתמש בתוכנה Symantec Norton Partitation Magoc 8 וכשאני יוצר מחיצה חדשה זה מביא לי טעות. מה אני יכול לעשות אני מת להתקין לינוקס!!! יש אולי תוכנה אחרת? אם כן מאיפה מורידים? למי שלא ממש הבין יש לי שלוש דיסקים C,D,E ואני רוצה ליצור עוד דיסק בלי לפרמט הכל! אז אני משתמש בתוכנה הנ"ל וכשאני יוצר עוד דיסק זה מביא לי טעות! איזושהיא בעיה אם ה CLUSTERS

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  5. Started by kletsman,

שלום יש לי 612 קבצים בפורמט m4r ואני רוצה להימנע מלעבור אחד אחד ולשנות את הסיומת ל m4a. האם יש תוכנה או האם ניתן באמצעות ווינדווס 7 לשנות את הסיומות לכל הקבצים בבת אחת? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by talbend,

שלום מחפש מדריך בעברית לתוכנה אילוסטרייטור

• 0 תגובות
    • 996 צפיות
  7. Started by Vatos-Locos,

זה התחיל לפני שבועיים, בכל מקום אפשר לכתוב עברית רק באוטלוק לא.. מחקתי לו את כל ההגדרות שפה, הגדרתי אותם מחדש (לדעתי בול כמו שהיה קודם), וזה הסתדר.. עכשיו אחרי שבועיים שוב אותו דבר, כבר לא היה לי כוח לעשות את ההגדרות שפה מחדש אז עזבתי את זה.. השאלה מה גורם לזה, למה פתאום זה נתקע ואי אפשר לכתוב טקסט בעברית? *הסרגל שפה נמצא על מצב "עברית" אבל עדיין כותב אנגלית *אפשר לקרוא עברית במיילים *הכל עובד כשורה בתוכנות אחרות *הפונט עומד על אריאל\טיימס ניו רודמן ככה שזה לא בעיה של פונט לא תומך תודה.

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  8. Started by ilans68,

שלום לכולם התחלתי להשתמש ב live movie maker לווינדוס 7 ואני נתקל בבעיה מוזרה: קבצי וידאו (הן מסוג MOV והן m2ts) שצילמתי בעבר ועובדים מצוין בתוכנות אחרות, רצים במהירות גבוהה כשמוטענים ב movie maker. כשאני מעלה אותם לתוכנה במטרה לערוך אותם, ולוחץ play הקליפ מתחיל לנגן במהירות שנשמעת (ונראית...) כמו fast forward. גם בשמירת הקובץ בפורמט של wmv (לאחר שנערך ) אני מקבל קובץ שרץ במהירות גבוהה. מישהו נתקל בזה? פתרונות? תודה! אילן

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by ohadaridan13,

אני מנסה להתקין קודקים של k-lite וזה רושם לי שאי אפשר להתקין עד שאני ימחק את הגירסה האחרונה, הבעיה היא שאני לא מצליח למחוק את הגירסה שמותקנת לי על המחשב, אני לא מוצא אותה בשום מקום, לא בפרוגרם פיילס, לא דרך כלי מחיקת יישומים ואפילו לא דרך תוכנה שהתקנתי שמסירה תוכנות עזרה ?

10. Started by 246810,

יש לי לוח אם 945G של ASUS כשאני התקנתי את הדריבר של הלוח יש כמה אפשרויות הראשונה זה להתקין את הצ'יפ השני זה להתקין כרטיס קול מובנה והשלישי שרק הוא עשה לי בעיות בהתקנה זה הכרטיס רשת אחרי שההתקנה הגיעה עד הסוף במקום שיהיה כתוב FINISH מופיעה הודעה של התקנת חומרה."התוכנה שאתה מתקין עבור חומרה זו: Attansic L1 Gigbit Ethernet 10/100/1000Base-T Adpter לא עברה בדיקות של Windows Logo לאימות התאימות שלה לXP המשך התקנת התוכנה עשוי לפגוע בפעולה התקינה של המערכת או ביציבותה . MICROSOFT ממליצה בחום לעצור כעת את ההתקנה ולפנות אל ספק החומרה לקבלת תוכנה שעברה את הבדיקות של WINDOWS LOGO מה עלי לעשות?

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  11. Started by Kriz,

שלום לחברי הפורום, אחד מבני המשפחה החליט לבנות עץ יוחסין. במהלך ליקוט התמונות והזכרונות נתקלנו בתמונות הבאות (לינק מצורף למטה , בתצורת PDF) , כפי שניתן לראות , הן עברו הרבה מאז שצולמו והודפסו (כמה וכמה דורות). האם מישהו כאן , אשר PS הוא לחם חוקו, יכול להרים את הכפפה וינסה להיטיב עם התמונות? בתודה והערכה מראש , אריאל. ** http://krits.coddex.com/PSchallenge/ **

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by moris1977,

היי ישנה תוכנת לכידה שאוכל ללכוד חומר ממצלמת וידא אנלוגית עם מכשיר DVC-USB של DAZZLE? ניסיתי עם פינקל סטודיו 9 ועם יוליד וזה לא הולך מה העניין אולי יש קובץ כלשהו כדי חהתאים אותו לתוכנות אלה ע"מ ללכוד? חיברתי את המצלמה עם כבל של S-VIDEO להתקן הלכידה ה-USB לכניסה של ה-S-VIDEO שעליו. פתחתי את פינקל כדי לראות אם הוא זיהה את ההתקן לכידה והוא לא מופיע . יש כמה תמונות שהופיעו חלקן כאשר פתחתי את פינקל חלקן כאשר לחצתי ע"מ ללכוד הנה הם: http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz8cf.jpg http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz0026wl.jpg http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz0037ts.jpg http://img32.echo.cx/my.php?image=capturewiz0043ay.jpg התמונה האחרונה כשניסיתי ללכ…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by arie2006,

שלום, מישהו מכיר תוכנת היפוך לשפה העברית שעובדת גם באיקסל ? ניסיתי את langover 5.0 אך ללא תוצאות . בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  14. מישהו נתקל פעם בבעיה הזאת ?? זה משוה חדש אצלי , אני מעלה את הכרום והוא עולה ונופל כאילו משוה חוסם אותו . למישהו יש רעיון ?? כל שאר התוכנות והדפדפנים עובדות ועובדים בלי בעיה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by chris_u16,

אני מחפש מדריך שמוסבר בו איך להשתמש בתוכנה Adobe Premier, מעדיף בשפה העברית אם יש תודה מראש

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  16. Started by Lavender,

היי שוב, :s05: הAVG שלי זיהה את Win32/Cryptor ואת Trogan horse Pakes.DRR פעמיים ביום בערך הוא מתריע עליהם ואני מסמנת REMOVE AS POWER USER ו משהו עם VAULT ? שהבנתי שזה אמור לכלוא את הקובץ או משהו ה אני לא יודעת אם זה קשור לוירוס אבל החל מהיום ה AVG שזהה עידכונים אבל לא מצליח ליצור קשר עם השרת כדי להוריד אותם יש לי ספייבוט יש לי ADAWARE עשיתי סריקות עם כולם במצב רגיל ובמצב סייף שום דבר לא עוזר. ואז הורדתי את AVILA אבל בהתקנה הוא אמר שאיזשהו קובץ שונה והוא לא יכול להתקין... יש לכם הצעות??? אני די מבוהלת ואני ממש לא יכולה לפרמט את המחשב ....

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  17. Started by chenrp,

אני רואה חלק מהסרטים בשחור לבן או חצי צבעוני וחצי צבעים מוזרים. אני מציין כי הסרתי והתקנתי את ה MEDIA PLAYER שוב ושוב ואת הקודקים (KLITE CODEC PACK) והתקנתי MEDIA PLAYER 11 היום ועדיין זה לא עבר. בתכנות אחרות כמו BSPLAYER או WINAMP אני רואה טוב. יש למישהו מושג?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  18. Started by p-o-i,

שלום... אחד המכרים שלי סיפר לי על הכיווץ הזה..אז חיפשתי ומצאתי את WINUHA אבל לתוכנה עדיין יש מיגבלות דחיסה...והמכר שלי אמר לי שעדיף לעשות את הכיווץ ידנית דרך הדוס....אז האם יש למישהו מדריך לזה??..... תודה לכולם על העזרה

• 0 תגובות
    • 445 צפיות
  19. לא האמנתי אבל יש פתרון

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  20. Started by M7a,

אני שונא את נרו ----> עושה לי פול בעיות בזמן האחרון! תנו לי תוכנה (לא חייב רק חינמיות) שהיא טובה ותומכת בכל הצורבים והפורמטים כולל צורב דיוידי! ושתיהיה גם מהירה ונוחה לשימוש... תודה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  21. http://img222.imageshack.us/img222/86/5614jh4.png חוץ ממה שמסומן שזה ההתקנה את השאר אפשר למחוק? או שזה חלק מההתקנה

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by BigDragoon,

האם אפשר להוסיף תרגום ל DVDR? (ל IMAGE של DVDR)

• 0 תגובות
    • 469 צפיות
  23. Started by ilan_fix,

היי... קניתי צורב DVD nec 3500 והחיים יפים... אני רוצה להעביר סרטים שיש לי בdivX ובXvid לDVD כדי לנגן אותם בנגן פשוט שלא תומך בפורמטים האילו... בשתי בעיות נתקלתי: 1) בתוכנה TMPGEnc גרסה 2.59.47.155 אני משתמש לקידודים שונים, די בהצלחה, אבל סרטים בXvid יוצאים בלי סאונד.. השתמשתי בתוכנה DVDsanta והיא עשתה את העבודה יפה עם סאונד, אבל עדיין, מישהו יודע מה גורם לבעיה בתוכנה הראשונה? 2) לאחד הסרטים יש לי קובץ תרגום בפורמט sub. איך אני יכול להצמיד אותו לסרט DVD שמקורו בקובץ divX או Xvid ככה שיהיה אפשר לבחור אם לראות את התרגום או לא.. כלומר, שהתרגום לא יהיה מובנה בתמונה, אלה הקובץ יהיה על הדיסק והנגן ידע לזהות ולהריץ אותו... יש איזה תוכנה מסויימת שיודעת לעשות את זה? מ…

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  24. אני עובד ברזולוציה גבוה בגלל המסך, ואני סתם הורס לעצמי את העניים בגלישה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  25. Started by ELDAN RENT A CAR,

עשיתי בדיקה ב MHDD ובסיומה לחצתי F8 לראות את הנתונים של הכונן הקשיח היה רשום שם ULTRA DMA CRC EROR COUNT - 8 הבנתי שמעל 0 זה שגיאה ... קראתי מאמר שאם זה מראה מעל 0 הסיבה או כבל דפוק או OC ... המחשב שלי בלי OC והחלפתי כבל וזה נשאר 8 יכול להיות שהבקר SATA דפוק ? ועוד משהו רשום במאמר שטמפרטורה של כונן קשיח זה בין 20 ל 40 אצלי זה 36 חם נכון ? מאמר : http://www.davidscomp.com/index.php/guides/73-mhdd-guide רשום למטה LOG\smart.log איפה זה נשמר ? לא מזהה את הספריה .

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.