תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התוכנה נעלמה מפני האדמה!! באחד ה Mirrors שמצאתי נכתב שהתוכנה לא זמינה להורדה "because kazaa lite k++ project is not longer maintained" והשאלות הנשאלות הן: למה? ו- WTF?!?
-
- 6 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום שאני שומע שיר בעברית אני רוצה סימנים של ריבועים במקום השם של האמן והשם של השיר..... גם בשורת המשימות אני רואה ריבועים מה אני עושה כדי לראות טוב בעברית??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
ואיזה סגורים? ובכלל כשאני מתקין את התוכנה האם כל הפורטים סגורים\פתוחים?
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום לכולם, אפתח בזה שאני מצטער מראש אם אני חוזר על בעיה שכבר נידונה פה בעבר, פשוט אני חדש פה ולא עברתי על כל האשכולות הקודמים. בכל אופן- יש לי בעיה עם Norton AntiVirus. כאשר אני בא להפעיל את התוכנה, המסך שלה נשאר קפוא, והוא שקוף (כלומר, אני רואה רק את המסגרת של המסך, אך הרקע הוא של ה Desktop). מה שעשיתי היה למחוק את NAV03 שהיה לי, והתקנתי במקומו את NAV04, אך זה לא שינה בכלל והבעיה חזרה על עצמה שוב (מסך תקוע). כמו כן, ה- Autoprotect נמצא ב- Disable ואין לי אפשרות לשנות אותו למצב אחר. מה אני אמור לעשות? (הורדתי את כל עדכוני Windows Update, ויש ברשותי WinXP) אגב, ניסתי גם להוריד את McAfee כי חשדתי שמדובר בווירוס במחשב שלי, אבל הוא לא נתן לי לעשות LiveUpdate בטענה שאני צריך …
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי אימיול והכל עבד ""טוב"" אבל עכשיו אני לא יכול להתחבר אפילו לשרת אחד הכל כותב לי "DISCONECT, או שכותב לי שזה מת מה לעשות ואם חס וחלילה התחבר זה בטח LOW ID ופשוט אין לי FIRE WALL מה לעשות ...? מה זה ואיך זה לפתוח PORT מסווים? איך פותחים !! אני מחובר לכבלים לחבילה "לא ידועה" כי אני מחובר בחברה פרטית בכפר שלי!! מה לעשות ?? תודה רבה רבה למי שעוזר ??? אחרי העריכה " אין שוום דרך לפתוח טת הפורט או לעקוף או אפילו להתחבר !!???
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
כל כמה זמן אני מקבל את ההודעה שיש בעיה והווינדוס חייב לסגור את התוכנה. עשיתי בדיקת וירוסים וגם התקנתי את התוכנה שוב אבל זה לא עוזר כי כל כמה שעות היא שוב נתקעת ואני מקבל את ההודעה הזו. מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את תוכנת O&O Defrag - ששמעתי שהיא תוכנת איחוי דיסק מצויינת, אבל יש לי בעיה קטנה. לתוכנה יש כמה סוגי איחוי - ולמרות שקראתי את ההגדרות של כל אחת מהן - אני לא כל כך יודע מה הכי ממולץ. אז למי שמכיר את התוכנה, הייתי שמח אם הוא היה אומר לי באיזה שיטה הכי טוב להשתמש. יש לי שני דיסקים: אחד של 10 ג' שהוא מלא כמעט לגמרי (יש 300 מגה פנויים) ועוד אחד של 30 שמחולק ל-3 כשבפרטישן אחד יש את מערכת ההפעלה והתוכנות המותקנות ובשניים האחרים יש בעיקר קבצי מדיה גדולים. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי אותו אבל אני לא יודע אם כדאי לי להתקין אותו. זה באמת עוזר או סתם מעמיס על המערכת?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב הראשון : וינדוס אקס פי + ערכת המקודדים של ליאון הארט + מדיה פלייר 9 כללל הסרטים פועלים במחשב השני : וינדוס 2000 פרופשיונל + ערכת המקודדים של ליאון + מדיה פלייר 9 גירסאת וינדוס 2000 רק חלק (קטן) מהסרטים עובדים והשאר מראים חלון שחור וזהו. נאדה.. אבל רואים למטה בפס שהסרט רץ וממשיך וממשיך..
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, הבעיה שלי היא כזאת : שאני עושה login ל - hotmail עם שם משתמש וסיסמה מהמחשב אני מקבל הודעה שבהדף אינו נמצא. לעומת זאת ממחשבים אחרים אני מצליח לעשות login. מערכת הפעלה win כמו כן המחשב נקי מוירוסים,מחקתי את כל ה temp של מערכת ההפעלה. בגלישה רגילה באינטרנט אין בעיות כלל. תודה על העזרה מראש שרון
-
- 1 תגובה
- 826 צפיות
-
-
שלום הורדתי משחק שהוא קובץ אחד בצורת img. וקובץ אחד בצורת sub., ולא הצלחתי לצרוב אותו בנרו כפי שאני צורב קבצי cue. למשל... מישהו יודע איך צורבים את המשחק? לפתוח עם isoBuster אני יודע אבל אני רוצה לצרוב... תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם, הורדתי השבוע שלושה משחקים שונים כשניסיתי לצרוב אותם (כל אחד בנפרד) ה-Nero כתב לי שיש בעייה לפתוח או לקרוא את קובץ bin. הורדתי גם את תוכנת אלכוהול 120% וגם התוכנה הזאת אמרה לי את אותו הדבר. מכיוון שניסיתי את זה על שלושה משחקים שונים, אני מניחה שהבעייה היא אצלי ולא בקבצים. כנראה אני עושה משהו לא נכון? משהו יודע מה? תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התקנתי את Bittorrent ואת הexperimental client. חיפשתי שם של קובץ באיזה אתר והעסק עובד מצויין. כמה שאלות - אין בclient שום מקום לסמן בו share directory - אני אמור לפתוח חלון נפרד לכל קובץ שאני רוצה לחלוק עם אחרים? לא ממש הבנתי איך זה עובד... אם יש לי קובץ DAT של הורדה בקזאה ואני רוצה להוריד את אותו הקובץ בBT, אני יכול פשוט לשנות לו את השם (בהנחה שאני בטוח שאותו קובץ ישנו בBT) לפתוח אות עם הclient והוא ירד בBT? בכלל - התוכנה הזו בטוחה או שיש חורי אבטחה שצריך לדעת עליהם?
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום אני מניח שהרבה פה משתמשים בתוכנה הזאת. אני כבר לא לצערי כי התוכנה הדרעק של lionetwork תוקעת לי את המחשב, על כל גרסאותיה. בכל מקרה, מישהו מכיר תוכנת eMule טובה שלא תוקעת את המחשב? תודה 8)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה NTI CD-Maker 6 Platinum מתי שאני פותח אותה נפתחת לי הודעה "No Suppoored drive detected" ומתי שאני רוצה לצרוב משהו זה לא צורב לי נפתח לי חלון ששואל אותי איפה לישמור את הדיסק ואני לא יודע מה זה זה קרה לי רק אחרי שהחלפתי צורב מה אני צריך לעשות
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
היי לאחרונה נכנס לי משהו למחשב שבכל ריסטארט הוא משנה את עמוד הבית שלי לאתר SUPER SEARCH - למרות חיפושים בSPYBOT ובאיזור הRun ברגי'סטרי - אני לא מצליח להפטר ממנה ... למישהו יש פתרון ?
-
- 3 תגובות
- 836 צפיות
-
-
התקנתי היום לקרוב משפחה מחשב - ונתקלתי בבעיה מוזרה - ה MESSENGER בשיחות לא מעביר קול - וידאו ממצלמה עובר אבל קול לא עובר . מחשב חדש, מצלמה של QUANTUM עם מיקרופון בחיבור USB - הוידאו עבר, לא ה SOUND - כאשר ב XP המיקרופון כן עובד ומקליט בסדר - ב MESSENGER יש WIZARD ל AUDIO / VIDEO - אפילו שם כשמדברים יש מין פס כזה שמזהה קול במיקרופון והוא מראה שהכל בסדר - כשמדברים - הפס זז - אבל שוב בשיחה הקול לא עובר ! בדקתי גם עם מיקרופון רגיל - שמחובר ל MICROPHONE JACK בכרטיס קול ושוב - אותה תופעה ! מה זה יכול להיות ?
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
התקנתי אופיס אקס פי והכל היה בסדר...בלי שום בעיות, עד שיום אחד פתחתי את הWord ולא הצלחתי לרשום כלום כאשר אני מנסה ללחוץ על מקש כלשהו רשום למטה "פקודה זו אינה זמינה משום שהמסמך נעול בפני עריכה". לא ניתן להוסיף תמונות, להיכנס להגדרת עמוד, לשנות פונטים....בקיצור אי אפשר לעשות כלום!! ניסיתי לפתוח מסמכים ששמרתי פעם..כאשר הכל היה בסדר וגם בהם לא הצלחתי לעשות כלום! נכנסתי לExcel ול-Power Point ואותה הבעיה מה זה הדבר הזה? 10x
-
- 8 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לאחרונה הפכתי קצת היסטרי בנושא תוכנות ריגול. בעזרת התשובות שקיבלתי כאן לא מזמןהתקנתי את Adaware והיא מצאה כמה וכמה תוכנות ריגול שהסרתי בעזרתה. בתי העירה את תשומת ליבי לרשימת התוכניות שמופעלות במחשב אצלי. מישהו יכול לומר לי אם ביניהן אכן יש תוכנות ריגול? ואם כן איך להסירן? תודה מראש
-
שלום... תראו פרמטתי לפני לא הרבה זמן... ואני עכשיו עם הווינדוס אקס פי... והבעיה היא... שבנורטון 2004 וב..msconfig ובעיקרון זהו.. שאני נכנס אל הנורטון... הוא ישר יוצא... זה נראה כמו וירוס... וגם ה-Auto Protect is off ואין לי זמן לשנות את זה ... זה ישר יוצא... אני בטוח שזה וירוס או משהו כזה... יש הצעות או משהו? תודה.... עריכה: אם זה משנה או עוזר... ב-Safe mode זה לא יוצא... עריכת המודר: הכותרת שונתה.
-
מחפש תוכנת שמורידה ושומרת אוף-ליין דפים של אתר על הכונן הקשיח במחשב. (משהו כמו ספיידר) בד"כ יש אופציה בתוכנה לכניסה למס' רמות (לינקים פנימיים) בתוך האתר. פשוט אין לי מושג איך זה נקרא באנגלית לצורך חיפוש. תודה.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
-
שלום , מחשב P4 עם מערכת הפעלה XP . מותקן אופיס 2000 . הבעיה היא עם הוורד , התוכנה עולה ואחרי כמה שניות מתנתקת ללא הודעת תקלה . ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש - ללא הצלחה . ניסיתי להתקין את אופיס XP - אותה תקלה בדיוק , גם שם הוורד עולה ואחרי זמן קצר נעלם . מבקש עזרה ממי שיודע מה עליי לעשות בנושא . תודה .
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שמעבירה מ WAV ל MP 3.
-
- 14 תגובות
- 790 צפיות
-