עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by alons126,

*כותרת* תוכנה לניקוי "זבל" שעל המחשב

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  2. שלום רב. יש לי בן שיושב עד לשעות האחרונות של הלילה מול המחשב ומשתמש בהתקשרויות ב - ICQ בלבד עם ?? לא יודע... האם מישהו יודע על תוכנה שגורמת לכמה שעות של הפסקת השימוש ב ICQ וזה יועיל להרבה הורים שילדיהם גולשים ללא הגבלה. תודה.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  3. היי, אני מחפש בדחיפות ועל סף ייאוש.. תוכנה ( לקנייה או חינמית ) שמבצעת הקצאת זכרון לתוכנה מסויימת, או virtualization ל process יחיד ( ופה הבעייה, לא סביב סביבה וירטואלית.. בדומה ל - VMWARE או VPC ) חשוב לציין, מערכת ההפעלה היא VISTA ULTIMATE בגרסאת 64BIT. לעוזרים, המון תודה (:

4. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, ברצוני לבנות באמצעות Access טופס שיזין 4 פרמטרים למסד נתונים- 3 ע"י המשתמש, ואחד אוטומטי (תאריך). נתקלתי בשתי בעיות- 1. אני לא יודע איך לגרום לטופס להזין אוטומטית את התאריך של יום ההזנה. 2. בכל הפעלה מחדש של הטופס, ההזנה מתחילה מחדש בטבלה, כלומר הטופס מזין את השורה הראשונה במקום להזין את השורה הפנויה הראשונה. מסד הנתונים לא צריך להיות חסוי, אך אסור שישתנה תוכנו לעולם, והוא רק יגדל ויגדל כשיוזן חומר חדש באמצעות הטופס. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  5. אחרי שהתקנתי את התוכנה כל הפונטים שלו של הווינדוס בתפרטים בשולחן עבודה נהיו מרוחים כאלו ולא חדים.. זה קרה לי פעם ועשיתי שחזור מערכת וזה הסתדר.. אבל עכשיו משום מה אני לא יכול לעשות.. אני זוכר שלעוד כמה אנשים זה קרה אבל חיפשתי בגוגל וזה לא עזר.. למישהו יש פיתרון? בבקשה!

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  6. Started by Toxin II,

אהלן, אני מחפש דרייברים של כרטיס הקול של המחשב שלי, ואין לי מושג איפה למצוא. הכרטיס קול שלי הוא כרטיס קול מובנה על לוח האם, לוח האם שלי הוא Asus K8V Se Deluxe. זה פחות או יותר כל המידע שאני יכול להביא עליו. יש למישהו מושג איפה אפשר למצוא? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  7. Started by alice in chains,

היי אני רוצה להמיר כמה קבצי בו זמנית AVI לMPG ואח"כ לצרוב אותם,ניסיתי לעשות את זה עם נרו אבל הוא לא נותן לי בגלל שהגודל לאחר ההמרה הוא 2 ג'יגה ואז זה כבר דיסק רגיל. משהו מכיר תוכנה שעושה את זה או שאולי אפשר לעשות את זה עם נרו? תודה AIC

8. Started by מאיר16,

קודם כל שלום,אני חדש פה. בזמן האחרון יש לי בעיה בתוכנת הicq אני מנסה לשנות את התמונת תצוגה שלי ואני לא מצליח,כאשר אני נכנס לחלון בו אני רוצה לשנות את התמונה מופיע לי החלון הבא:http://www.siz.co.il/my.php?file=nzk2j1zvqzyd.jpg כאשר אני לוחץ על כן,הדף נהפך ללבן ולא עושה כלום,ככה גם אם אני לוחץ על התשובה לא. בבקשה תעזרו לי כי אני הרבה זמן מחפש פתרון לבעיה הזאת ולא מוצא.

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  9. שלום התחדשתי במחשב חדש ואני צריך המלצה למס" תוכנות: PLAYER מומלץ שתומך בכתוביות SUB,SRT ומאפשר גם לסנכרן אותם בצורה לא מסורבלת תוכנה להצגת הטמפ' של מעבד, לוח וכ.מסך עדיף ב TRAY. מחליף ל-NETLIMITER (מנטר תעבורת רשת) וגרסא יציבה שלא שותה משאבי מע' של מסנג'ר בעיברית תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  10. Started by efratmiz,

אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???

11. Started by ashkenazone,

אני משתמש בפיירוול הנ"ל פחות או יותר שבוע. ואני מרוצה ממנו בטירוף... לא מטריד, לא גוזל משאבי מערכת, נוח לשימוש... למי שיש בעיות בסייגייט אני ממליץ מאוד לעבור לפיירוול הזה... אחלה פיירוול.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  12. התוכנה מתנתקת לי כל כמה דקות ומתחברת שוב פעם, הגרסה שיש לי היא 5.9.3690 . אני משתמש בפיירול של Zone Alarm, ועוד לא עדכנתי אותו (הגרסה שלי היא 5.5.062). מה הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  13. Started by david9b,

שלום לכולם! לאחרונה אני נתקל בבעיה מעצבנת העדכנים האוטומטיים גורמים למעבד לעבוד על 100% וכול פעם שאני מבטל את העדכונים הם חוזרים ואז המחשב נהיה איתי וזה מעצבן *לגבי עדכונים אני משתמש בוינדוז אקספי SP3 ככה שזה מעודכן כמו שצריך גם אחרי שהתקנתי את הוינדוז עשתי עדכונים מצאתי כמה פתרונות בגוגל שיש כמה עדכונים שנסיתי להתקין אותם הם אמרו לי שאין צורך המערכת כבר מעודכנת *מה שכן גם ניתקלתי שאני נכנס לאתר שלכם האקספלורר עובד על 100% בקדתי באתר אחר זה לא היה על 100% נדמה לי שזה האנוירוס אולי גורם לכול הבעיות האלה אני משתמש בנוד 32 גרסה 3 היתי שמח לשמוע אם למשהוא יש רעיונות לפתרון הבעיה בתודה דודו

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  14. תודה

15. Started by TaMiRn2,

באמת שכבר חיפשתי בגוגל לא מצאתי... אין לי עליו עוד פרטים חוץ משרשום עליו גם labelflash תודה מראש...

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by ras81,

שלום לאחר פתיחת המחשב (אחרי כמה דקות בודדות) מתחיל לרוץ לי ברקע תהליך CISVC.EXE וזולל לי המון משאבי מערכת (לוקח מעל 50% מעבד!) בטילתי אותו ולא ראיתי שזה פגע לי במחשב (למרות שזה איזה תהליך של ווינדוס) הבעיה היא שאני לא יודע איך למנוע את זה לצמיתות כך שאני לא אצטרך כל פעם להרגיש שהמחשב איטי ואז לבטל תתהליך משורת המשימות אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  17. Started by dror_gh,

שלום. היום בבוקר ניסיתי להפעיל את המירנדה וקבילתי את ההודעה הזו : http://img161.imageshack.us/my.php?image=11jk2.jpg בהתחלה חשבתי שזו בעיה אולי בשרת של מירנדה אבל שהתברר לי שלא , החלטתי לשאול אתכם אולי אתם יודעים מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה , תודה על העזרה. נ.ב יש לציין : ניסיתי ריסטארט עשיתי ניקוי רוגלות, לא עזר

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  18. Started by Ashand,

מה הכוונה: תוכנה שמסוגלת להראות לי מידע על ההרדיסקים שלי ב-SIDE BAR על ביצועים,גודל דיסק,מקום פנוי,חום וכו יש דבר כזה?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  19. שלום, אני מחפש תוכנה שתחליף את תמונת הרקע של הדסקטופ באקראי, כך שבכל פעם שנדלק המחשב תופיע תמונה שונה. מקווה שיש דבר כזה. תודה

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  20. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי בעיה בניגון קובץ מסויים ב-HTPC שלי ובעקבות זאת פתחתי את הפוסט הבא עכשיו יש לי בעיה יותר חמורה,האם מישהו יוכל להגיד לי בבקשה איך אני מבטל את הקובץ REG שהוספתי לפי הקישור שנתנו לי ? (תראו את הפוסט שלי בפורום של hometheater). תודה.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by GWeizman,

בעיה מאוד מוזרה עם הווינראר.. כשמעתיקים ישירות מתוך תיקיה מקווצת לתוך תיקיה חיצונית, הוא עושה סימנים של חילוץ והכל כרגיל, אבל אחרי שזה מסתיים.. הקובץ לא שם. הבעיה העיקרית שלי פה (כי extract רגיל כן פועל), זה שהמקום עדיין נתפס על הדיסק. משתמש בWinRAR 3.8, ניסיתי על XP ועל 7. מה יכולה ליהיות הבעיה, ויותר חשוב, איך אני מחזיר לעצמי את המקום שנעלם? * הקובץ לא מוסתר * אין סיסמא על הקובץ * ניסיתי גם בלי אנטי וירוס פועל

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by rank,

אני קניתי אתמול עכבר +מקלדת של LOGITECH ב550 שקל ... אני רציתי לשחק בCRYSIS והגלגלת לא פועלת במשחק כאילו המשחק לא מזהה אותה ... בכללי הגלגלת פועלת אני משתמש בא באינטרנט וגם המשחק בסדר אני שיחקתי עם עכבר אחר וזה בסדר ... אני חיפשתי באפשרויות של העכבר ואני לא רואה שיש שם משהו שמסדר את זה ... מישהו יודע איך לסדר את זה ?

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by Prometheus,

אני מנסה להתקין את התוכנה, אך יש בה מלא דברים שאני לא צריך כמו Roxio Player, מישהו יודע איך אני מבטל אותם ככה שהם לא יותקנו? את האפשרויות הראשונות אפשר לבטל או להשאיר, אבל את כל האחרונות זה בלתי אפשרי לבטל! אני לא רוצה להתקין את זה אם זה ישקול 400 מגה...זה כולה תוכנת צריבה... מי שיש לו/היה לו את התוכנה - תעזרו לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by silky,

כדי שאני אוכל להוריד קבצים לסלולרי. מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים