תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
פירמטתי את המחשב ואני צריך דרייבר לכרטיס קול זה הדגם של הכרטיס קול שלי C-Media CMI9739A/9761 @ Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller וזה הדגם של הלוח האם ASRock P4i45GV אני אשמח אם מישהו ימצא לי דרייבר שמתאים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני לא מבין למה אין לי את הטמפ' של המעבד ומה זה GPU Ambient ? GPU זה הכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אין לי ספק שהנושא אינו חדש, יחד עם זאת , אשמח לקבל המלצות וחוות דעת על תוכנות אבטחה (וירוסים,רוגלות,תולעים ורושעות בכלל) על מנת לחסוך את החוויה של פירמוט והתקנת הכל מחדש. תודה
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מאז שיש לי אקספלורר 8 (והתקנתי את הנטקס מחדש) הוא לא עובד מה עושים<????
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כפי שאני רואה את זה יש ארבעה דרכים לסרוק את המחשב. 1.הרגילה 2.דרך האינטרנט 3.במצב בטוח 4.מחשב אחר / דיסק איתחול הראשונה היא לא הכי טובה השניה זהה לראשונה בשניהם המערכת והחיבור עובדים בצורה מלאה, כך שקשה לאתר את המזיקים הפעילים. השלישית עדיפה על פני שני הראשונות מבחינתי, הרביעית היא הטובה ביותר. להוציא את הדיסק הקשיח בו מותקנת מערכת ההפעלה ולחברו למחשב אחר בו מותקן אנטי וירוס מעודכן, כך כל המזיקים הפוטנציאלים נמצאים במצב רדום ולא פעיל. האם יש דרך נוספת שלא חשבתי עליה? (הוספתי לאפשרות הרביעית) כן, מטרתי לפתוח דיון בנושא.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם.. קניתי לא מזמן כרטיס קול לא ממש מקצועי אבל עם יותר יציאות ואפשרויות ממה שהייה לי אונבורד כשהתקנתי אותו בהתחלה הוא האיט לי את המחשב בצורה דרמתית ראיתי באחת התוכנות שברשותי שהאחוזי CPU לא יורדים מ50 ואפילו עולים שאני עושה פעולות פשוטות שניתקתי אותו ראיתי שהאחוזים לא עוברים את רף ה4-5 ... ניסיתי כרגע להתקין אותו שוב ונכנסתי למנהל ההתקנים וביטלתי את כול שאר ההתקנים חוץ מהכרטיס עצמו יכול להיות שביגלל שיש כרטיס קול כבר בלוח אם אז שהתקנתי חדש הוא השתמש בשנייהם? יכול להיות גם שצריך לבטל את ההתקן שעל הלוח בישביל להפעיל את הכרטיס עצמו ? או שרק מעדכנים דרייבר ומחברים את הכרטיס והוא כבר לבד ישתמש רק בו ? האם צריך לבטל כרטיס קול שעל הלוח בישביל לחבר כרטיס קול חדש? לא ממש …
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בעת התקנת אופיס זה אופיס 2003 בעיברית התקנתי אותו כבר בעבר ועבד לי מצוין...אך לאחר שפירמטתי את המחשב שלי יש לי בעיה בהתקנה...(התתמשתי באותו דיסק שהשתמשתי בו לפני הפירמוט...) הנה תמונה של מה שקורה שאני מנסה להתקין...החלון השחור הזה קופץ לי לשנייה אז אני מצטער שהתמונה יצאה ככה...ניסיתי לקלוט את הכתב...עכשיו לא ברור לי מה זה אומר כי יש לי מספיק זיכרון...גם זיכרון ram וגם זיכרון במחשב... תודה רבה לכל מי שינסה לעזור... ;D
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
משום מה כל כמה ימים נמחק לי הדרייבר של הסאונד בלי סיבה הגיונית. כל מה שאני עושה אחרי זה זה נכנס להוספת חומרה, מוסיף חומרה משל עצמי מהרשימה, וזהו, עובד. אבל זה קצת מציק לעשות את זה כל כמה ימים. יש סיבה כלשהי שזה יקרה?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת ביותר כמעט כל ערכת הCS3 של ADOBE לא מפסיקה לקרוס לי ...ישר איך שאני מפעיל אותה שאני אומר כמעט כל הערכה...אני מתכוון ל פוטושופ/פלאש/אילוסטרטור....הדריימוויבר דווקא עובד ניסיתי כל דבר אשר הוצע לי ע''י התמיכה של ADOBE...למעט כמובן פיתרון יום הדין שלהם..להתקין מחדש את מערכת ההפעלה... ואם זה לא יעבוד אז מה ישלחו אותי לקנות מחשב חדש ?! הם ליצנים . אם למישהו יש רעיון אני אשמח לקבל עזרה : הנה הלוג של הודעת השגיאה.. אם תשימו לב הוא רושם שם איזשהו DLL בשם AdobeOwl.dll חיפשתי לגביו בגוגל ולא מצאתי יותר מדי בנוסף להודעת קריסה..היא מופיעה כאשר נניח הפוטושופ נמצא בשלב intilaizing palettes Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Photoshop.…
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי למחשב שלי כונן קשיח חדש בשביל לשים שם את ההורדות מהEMULE , מכיוון שלא ידעתי שניתן להתקין ב C ולשנות את ההצבעה של TEMP ו INCOMING , התקנתי את הEMULE מחדש על הכונן החדש ופה החלו הבעיות... מאותו רגע לא הצלחתי להתחבר לסרבר ב EMULE בכלל , אני מקבל כל הזמן את ההודעה וכל פעם על סרבר אחר שנבחר באקראי. הסרי את הEMULE והתקנתי מחדש על C , אבל הבעייה לא נפתרה . ניסיתי לשנות פורטים , לעשות DISABLE ל חומת אש אבל כלום לא ממש עזר. יש למישהו רעיון ? תודה מרק
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כשאני נכנס לצ'אט הוא פשוט לא עולה... יש תמונה כזאת של x בצד וזה... עכשיו אני יודע שזה תוכנה שמפעילה את זה... בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתקין את הקובץ player.xpi שהוא active x plugin אני מקבל את ההודעה הזו: instalation of npmozax.dll faild error code 202 מה אני אמור לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
http://www.img-il.com/image.php?file=1wtmyyqywtio.jpg אני לא מבין בתוכנה זאת.. איך היא אז?
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי את התוכנה swich off עכשיו השאלה שאני נגיד עושה שעה וחציואני עושה על כיבוי זה אומר shutdown זה עורס את המחשב או משהוא כזה או שזה מכבה את המחשב לא טוב כאילו השאלה שלי האם התוכנה הזאת בסדר כאילו לא דופקת את המחשב ?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אחרי פרמוט אני יכול לשחזר דברים שמחקתי מהתכונה הזאת objectrescuepro?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
היי, יש לי בעיה בבטא השלישית של Gaim גרסה 2.. לפעמים החלון שיחה פשוט נתקע כלומר אני לא יכול להחליף בין טאבים ולא יכול לרשום למשתמש הנוכחי שום דבר.. גם לפעמים הרשימת חברים נשארת עם רקע לבן ואם לוחצים עליה אז שמים לב שיש מחוברים וחברים ברשימה אבל לא רואים אותם עד שלוחצים וגם ב-1.5.0 זה היה קורה לי.. אם זה משנה אני משתמש בוינדווס..(כל מי שאני אומר לו שאני משתמש ב-Gaim ישר חושב שיש לי לינוקס ) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה לעריכת קטלוג מכירות שיאפשר לי לשים שם תמונות לכול פריט אם יש למישהו תוכנה להמלצה שתהיה פשוטה לתיפעול תודה לכול העוזרים :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
כמו לכולם, גם לי יש הרבה מאוד קבצי מדיה מסוגים שונים (אודיו, וידאו, תמונות) על המחשב. חלקם מגובים ל DVDs, חלקם לא. אני מחפש תוכנה שתסרוק את כל הקבצים האלה על המחשב ואת כל הדיסקים עם הגיבויים שלי ותיצור בסיס נתונים אחד עם כל הקבצים. התוכנה תאפשר לי לחפש קובץ מסויים ואז תגיד לי איפה הוא נמצא - אם על בדיסק מקומי, או על דיסק גיבוי, או על שניהם. התוכנה תוכל לזהות את כל הקבצים שלא מגובים ולאפשר לגבות אותם כל תקופה מסויימת (שוב, רק מה שחדש/השתנה!) מכירים משהו כזה? עברתי על הרבה תוכנות אבל רובן עושות את ההליך החד פעמי של גיבוי הכל ל DVD ברגע זה ולא מאפשרות מעקב אחרי הגיבויים, ובטח לא מאפשרות לזהות קבצים שנמצאים בדיסק גיבוי אך לא בדיסק המקומי.
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
התקנתי Windows XP Home Edition וזה מגיע עם מסנג'ר משל עצמו... איך מוחקים את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם... היה לי את האנטי ווירוס PANDA ומפני כל מיני סיבות החלפתי אותו בNOD32... כשהיה לי את הPANDA הוא היה מודיע לי על פוול ווירוסים ועל מלא האקרים שניסו לדחוף לי למחשב והוא חסם אותם... מאז שעברתי לNOD32 (אולי כבר 4חודשים) לא ראיתי הודעה אחת!! וגם שאני עושה איתו סריקה הוא לא מוצא לי כלום.. איך אני יכול לוודא שאכן הוא עובד ? נ"ב: הוא מתעדכן ואין שום שגיאות איתו.. פשוט לא מרגישים שהוא עובד או עושה משהו (אולי אפשר לראות בתוך התוכנה אם הוא חסם ווירוסים או משהו כזה)? תודה לכולם..
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
כמו באיזה קודקים היא משתמשת, איזה פורמט הסרט, ביט רייט, ריזלוציה וכו'... תודה!!
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
ניסיתי הכל... להתקין מחדש... פשוט שום דבר לא מעיף את זה... הנה תמונה: אני מדבר על גירסה 2003 של האופיס (הכי חדשה שיצאה) תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם הורדתי את התוכנה HijackThis ולא הבנתי כול כך למה היא משמשת ?? האם יש אותה לעוד מישהו או שמישהו יכול להסביר מה עושים איתה?
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום! אחרי תקופת ניסיון די מוצלחת עם הKASPERSKY INTERNET SECURITY 6, חשבנו (המשפחה שלי) לקנות את התוכנה. בדקתי באתר הרשמי של החברה, שלחתי להם אימייל ובדקתי גם בחנויות שמוכרות את התוכנה באנטרנט פה בארץ, ובשום מקום לא הצלחתי לקבל תשובה על השאלה הבאה: כמה רשיונות חוקיים אני מקבל כשאני רוכש גרסת RETAIL אחת של KIS6? אני פשוט יודע שיש מספר חברות (נורטון לדוגמא) שמוכרת למשל 3 רשיונות בחבילה אחת בתשלום אחד. אשמח לקבל תשובה!
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-