עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tom123,

למה שאני מחלץ קובץ זה מחלץ אותו קודם לתקיה זמנית בכונן C, ורק אז מעבירה אותו לאן שאני רוצה. לפעמים זה לוקח שנים רק העתקה כי זה לכונן אחר. אפשר להפסיק את זה? או לפחות לשנות את התקיה של הקבצים הזמניים?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  2. שלום, אני רוצה למעזר את ה-WMP לשורת ההתחל איפה שהשעון והסמלית ולהעלים אותו מאיפה שהמשימות פתוחות כי הוא סתם תופס לי שם מקום.. הנה תמונה שתבינו אותי יותר טוב... (רשמתי באנגלית כי זה יוצא הפוך בפוטושופ באותיות בעברית חח ...) תודה לעוזרים, ואם לא הבנתם אותי תגידו אז אני אנסה לנסח את עצמי יותר טוב...

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  3. Started by מרק29,

שלום לכולם , קניתי למחשב שלי כונן קשיח חדש בשביל לשים שם את ההורדות מהEMULE , מכיוון שלא ידעתי שניתן להתקין ב C ולשנות את ההצבעה של TEMP ו INCOMING , התקנתי את הEMULE מחדש על הכונן החדש ופה החלו הבעיות... מאותו רגע לא הצלחתי להתחבר לסרבר ב EMULE בכלל , אני מקבל כל הזמן את ההודעה וכל פעם על סרבר אחר שנבחר באקראי. הסרי את הEMULE והתקנתי מחדש על C , אבל הבעייה לא נפתרה . ניסיתי לשנות פורטים , לעשות DISABLE ל חומת אש אבל כלום לא ממש עזר. יש למישהו רעיון ? תודה מרק

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  4. Started by idani1983,

אני מחפש תוכנה בסגנון של GETRIGHT להורד מ RAPIDSHARE . אני רוצה תוכנה שאני יכול לסמן לה את הקבצים שאני רוצה עם CTRL C(או כל דבר אחר) והיא כבר תוריד את כל הקבצים. תודה

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  5. Started by gigi,

מישהו מכיר את התוכנה הנ"ל ולמה היא טובה? כאשר חיפשתי בגוגל על התוכנה אז לא מצאתי משהו שיוכל לעזור לי... מישהו מכיר עוד תוכנה שתעשה את העבודה..?

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  6. כמו צ'אטים והבלוגים בתפוז וכל השיט הזה, כי יש לי איזה בעיה ב IE ואני לא מצליח להפעיל איתו כלום מאלה והוא בדרך כלל נתן לי את הקישור הורדה אוטומטית אבל עכשיו הוא לא נותן... קיצר אם ישהו יודע על מה אני מדבר שיתן לינק...

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by LazyBoy,

אם כן, אשמח לשמוע דעות וכמובן לראות תמונת מסך שלו. (אין לי זמן כרגע להתקין ואני סקרן לגבי המראה שלו) השתמשתי בnetscape עוד מימי 3 GOLD ואני מת עליו אבל גרסה 6 ממש הסריחה.. :'(

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by OutRaGe,

היי, יש לי בעיה בבטא השלישית של Gaim גרסה 2.. לפעמים החלון שיחה פשוט נתקע כלומר אני לא יכול להחליף בין טאבים ולא יכול לרשום למשתמש הנוכחי שום דבר.. גם לפעמים הרשימת חברים נשארת עם רקע לבן ואם לוחצים עליה אז שמים לב שיש מחוברים וחברים ברשימה אבל לא רואים אותם עד שלוחצים וגם ב-1.5.0 זה היה קורה לי.. אם זה משנה אני משתמש בוינדווס..(כל מי שאני אומר לו שאני משתמש ב-Gaim ישר חושב שיש לי לינוקס ) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 559 צפיות
  9. Started by refaels2006,

איזה דפדפן מותאם ל Windows 95 בגרסה עברית ?.. אני פשוט עובד עם VMWARE רק שתדעו ומעוניין לגלוש במחשב הוירטואלי .

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by emailaya,

היי שוחררה גירסה חדשה של תוכנת הדואר החינמית emailaya גירסה 2.1.0 שינויים (רבים מאוד) ניתן לקרא כאן: http://forum.emailaya.co.il/viewtopic.php?t=3 אתר הבית של הגירסה בעברית: http://www.emailaya.co.il אתר הבית של הגירסה באנגלית: http://www.emailaya.com אשמח לשמוע תגובות ורעיונות נוספים

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by compman112,

למישהו יש ? הצצלחתם להתשמש באפשרות של לשמור מהאתר של apple טריילרים באיכות HDTV למחשב שיש את זה באפשרויות של PRO ?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  12. Started by adirss,

שלום יש לי מערכת הפעלה boot xp שעובדת אם המחשב לא תקין ומגבה דרך שם קבצים אבל לאחרונה גילתי שהמערכת הפםעלה הזאת לא תומכת בhdd sata אם אפשר מערכת הפעלה שתתמוך תודה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  13. Started by FIRE-KID,

שלום לכולם... היה לי את האנטי ווירוס PANDA ומפני כל מיני סיבות החלפתי אותו בNOD32... כשהיה לי את הPANDA הוא היה מודיע לי על פוול ווירוסים ועל מלא האקרים שניסו לדחוף לי למחשב והוא חסם אותם... מאז שעברתי לNOD32 (אולי כבר 4חודשים) לא ראיתי הודעה אחת!! וגם שאני עושה איתו סריקה הוא לא מוצא לי כלום.. איך אני יכול לוודא שאכן הוא עובד ? נ"ב: הוא מתעדכן ואין שום שגיאות איתו.. פשוט לא מרגישים שהוא עובד או עושה משהו (אולי אפשר לראות בתוך התוכנה אם הוא חסם ווירוסים או משהו כזה)? תודה לכולם..

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  14. נמאס לי כל פעם כשאני מתקין מחדש את ווינדאוס להכניס את אוסף הפרצופים שיש לי למסנג'ר מחדש..זה לוקח יותר מדי זמן. אז מה השם של הקובץ שבו שמורים כל הפרצופים ןההגדרות שלהם? שאני פשוט אעתיק אותו כל פעם שאתקין מחדש.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  15. שאלה לי אליכם. צרבתי קבצים של תוכנית, בנירו לחצתי DVD-ROM ISO ולחצתי " Start Multisession Disc" שמתי 3 פרקים מהתוכנית ואז שמתי ב-DVD שלי בבית וראיתי את הפרקים... הורדתי עוד שני פרקים של התוכנית ואז נכנסתי לנירו ובחרתי DVD-ROM ISO ולחצתי "Continue Multisessin Disc" ואז בחלון קבצים הוספתי לשלושת הקבצים את שני הפרקים הנוספים וזה צרב. במחשב אכן מופיע בדיסק 5 קבצים... שהכנסתי ל-DVD בבית יש רק את השלושה הראשונים שצרבתי. מה עושים ? איך עושים צריבה בהמשכים ושכל הפרקים יופיעו ? תודה רבה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  16. אוקי הפעלתי line age2 הוא שאל אותי אאם לחסום את זה ובטעות עשיתי כן.. איך אני מבטל תחסימה?הסבר מדוייק בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  17. FX 5200

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  18. Started by eladbu,

אני מנסה כבר איזה שעה להתקין את BOOTSKIN ניסית שתי גרסאות 1.03 ו 1.05 והוא מציג לי את השגיאה הבאה! במה מדובר ניסיתי מכמה אתרים! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  19. היי לכולם אני מחפש לינק לביוס הכי מעודכן של הלוח אם הזה:A8N-SLI PremiumוAsus . פשוט אני צריך לבצע עדכון ביוס ואין לי מושג איפה באתר של אסוס יש את הביוס המעודכן של לוח אם הזה. בתודה מראש שי

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  20. יש לי אותו, את האלחוטי, אבל אני לא מוצא את דיסק ההתקנה,מישהו יכול לתת לי אותו כי אני לא מוצא? תודה לעזורים

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  21. Started by CyberBot,

אחרי שאני עושה "אל תשלח" אין לי אינטרנט כיאלו הוא מחובר אבל כל מה שמתקשר עם האינטרנט מאבד קישוריות(יש לי תחושה שזה יהיה בחתימה של מישהו..) מופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" וכנ"ל בפיירפוקס והאייסיקיו והמסן מתנתק אבל אני עדיין רואה את המחשבים למטה מהבהבים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. http://img222.imageshack.us/img222/86/5614jh4.png חוץ ממה שמסומן שזה ההתקנה את השאר אפשר למחוק? או שזה חלק מההתקנה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  23. אינני מוצא אותן במחשב אך אני רואה שהם קימות כשאני מקיש אות ראשונה כל שהיא באקפלורר איך ניתן לאתר ולמחוק אותם ?

24. היתקנתי היום ביטורנט עכשיו מראה לי שם הרבה מספרים גבוהים 800 + הגיע לי גם ל 970 הורדה אבל האחוזים לא זזים דוגמה אני כבר כמה דקות מביט על ההורדה הראשונה ברשימה המהירות קבועה אבל האחוזים לא זזים למרות המהירות שרשום אז העלתי תמונה אולי תוכלו להסביר לי איך זה עובד תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

25. Started by exquisite,

שלום, כמה פעמים כבר קרה לי שמשחקים פשוט יוצאים לי באמצע. painkiller,half life 2 part 2 מאז שפירמטתי אתמול. אתמול החלפתי מאקספי רגיל לאקספי 64. הדרייברים הכי חדשים מהאתרים הרישמיים בלבד. יש למישהו רעיון ??? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים