עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shaithebest,

שלום לכולם באאוטלוק של אופיס 2007 אין את הכפתור SEND לשליחת ההודעה או שיש ואני לא מוצא אותו מישהו יכול לומר לי איפה הוא?מנסה לשלוח מיילים מהבית למשרד ולא מצליח תודה מראש

2. Started by AFIK10000,

הינה תמונה של הבעיה ]

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  3. Started by haimagar,

שלום איזו גירסא הכי מהירה ביותר של אימיול קיימת ? תודה מראש..

4. שלום לכולכם מישהו אולי מכיר וירוס, או באג בתוכנה של מקאפי? לאחרונה היא התחילה לסרוק וירוסים בלי הפסקה, מגיעה לסוף ואז מתחילה מחדש אפילו אם אני עוצר אותה היא מתחילה לבד... מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  5. Started by arkadur,

אם כן אשמח לקבל טיפים וטריקים ..

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  6. Started by ex_,

אז סוף סוף עברתי לגירסה 8(האחרונה שעבדתי איתה היתה גירסה 5) בנוסף גם הרבה זמן לא הצלחתי לעבוד עם ה 5 בגלל המחשב הקודם ב 8 התפריטים די שונים לי ואני דיי ב blackout אז אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מדריכים מ א עד ת מדריכים מקצועיים וטובים(אתרים, pdf וכו') ככה שאוכל לעבור על הכל מהבסיס עד למתקדם תודה

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  7. Started by bogdant,

של הדריבר הורדתי את הגירסה החדשה של נוידיה לכרטיס גיפורס 6600 התקנתי והחרי הרסטארת אחרי שהאקס פי נתען מופעיה מסך שחור אין כלום (בסייף מוד המסך כן עובד ) מה עןשים?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by עמיר שחר,

שלום רב, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לנהל בקלות את ארכיון הסרטים שיש לי (קרוב ל 1000) אני צריך שהיו לה כמה פרמטרים שלפיה היא תמיין ותציג לי את הסרטים: מספר סידורי שאני יתן, סוג הסרט, שם הקלטת, תאריך, ופורמט צילום. בתודה מראש, עמיר שחר

9. Started by jhracham,

בעיקרון עבדתי קצת עם התוכנה ולא ממש נתקלתי בבעיה... אולם כאשר רציתי לשנות את ה Frame Rate של הסרט מ Auto (ברירת מחדל של התוכנה) ל 23 או מספר אחר נתקלתי בבעיה... בעזרה של התוכנה הוא רושם: (Set frame rate (Hz value, fraction or abbreviation מישהוא יודע איזה ערך להכניס או על מה מדובר?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

אני מחפש ליצור התקנה של WINDOWS עם אופיס ועוד כמה תוכנות מישהו יוצע בעזרת מה יוצרים את זה

11. היי חבר'ה. אני מחפש תכנה מסוימת שאין לי מושג איך קוראים לה. אבל כביכול היא אמורה לקלוט דיבור ממיקרופון ולתרגם את זה כפקודות למחשב. זאת אומרת תכנה שאתה נותן פקודות למחשב בקול במקום להקליד את הפקודה או ללחוץ על העכבר. יש כזו חיה?

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  12. Started by idodos,

הורדתי את התוכנה והיא מזהה את המאווררים שמחוברים ללוח ומראה את מהירותם. האם דרך התוכה אני גם יכול לשלוט על המהירות שלהם ? מתחת למהירות המאוורים יש אחוזים ליד ספיד 1 , ספיד 2 וספיד 3 . אבל שאני משנה את האחוזים האלו לא משתנה כלום ... המאוורים ממשיכים על אותה מהירות. אז האם אפשר דרך התוכנה לשלוט במהירות המאוורים ואם כן איך ?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  13. Started by Atlon-Xp,

שאני רשום למישהו הודעה בעברית והכול אני משנה פונט לעברית ... רק שאני שולח את ההודעה זה מראה אותה בג'בריש... למה זה ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. היי יש לי בעיה בהתקנת הדריברים של ציפסט של INTEL במחשב שלי כרטיס האם הוא מסוג GIGABYTE GA-P35-DS3L הורדתי את הגירסא העדכנית מהאתר של INTEL וגם המהאתר של GIGABYTE. ההתקנה נתקעת בשלב ההתקנה של Intel ICH9 family 2 port Serial ATA storage controller 2 2926 ואינה ממשיכה לרוץ. הודעה שווינדוס מצא Standrat Dual Channel PCI IDE controller קופצת ולא נעלמת. במידה ואני לוחץ על Finish אני מקבל הודעה שההתקנה נכשלה. בדקתי את device manager ורואים שהוא לא מזהה התקן בשם SM bus controller . מצורפים תמונות של ההתקנה ושל device manager תודה על עזרה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  15. Started by meirtz4,

אהלן. קניתי מחשב חדש וביצעתי את כל ההתקנות כראוי. רק מה.. ב - DEVICE MANAGER רשום לי שאין לי PCI DEVICE מותקן... ובהתאם לזאת אין לי סאונד... אם מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה אני אודה לו מקרב לב....

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by ElaDLeeV,

לא ידוע אם זה מתאים לפה.. אם לא אז סליחה ותעבירו..^^" האם זה נכון שFirefox לא קורא טוב HTML??? לפני כשבוע סימתי להכין את הגלריה שלי בHTML והעלאתי אותה... אבל הפיירפוקס לא קורא אותה טוב.. כאילו הוא מראה רק את הרקע וזהו... אז דברתי עם כמה אנשים ואמרו לי שפיירפוקס לא קורא טוב HTML... זה נכון?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  17. התוכנה צריכה לצלם תמיד אל המחשב רק כשהמצלמה מבחינה בתזוזה מסוימת הכי טוב שהיא גם תהיה נוחה מבחינת אירגון ימי צילום וכו (ז"א שיהיה לה יומן מתי היא צילמה) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  18. למה כל שנה יוצא למשל לnorton גירסה חדשה? בעידכונים של 2007 אין את מה שיש ב2008?

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  19. Started by arkadur,

לאחרונה החל משהו מוזר לקרות אני רגיל לקום כל בוקר, להדליק את המסך ולבדוק מיילים אך משום מה, בימים האחרונים, אני מגדיל את חלון הFF, מתחיל לגלוש, ולאחר כמה שניות כל העסק נתקע, ואני צריך לסגור אותו דרך הTM ולהפעיל מחדש.. עדכנתי לגרסא 3.03, הבעיה לא נפתרה הצעות?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  20. המחשב מפורמט. עשיתי לו גם איחוי דיסק וניסיתי להתקין איסיקיו. בשלב הסופי של ההתקנה , כשהאיסיקיו צריך להוריד קבצים של עדכון, זה רושם לי שגיאה ואז הכל מתבטל... מה עושים? כרגע פירמטתי! :kopfpatsch: :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  21. Started by raiman1,

התקנתי את הדמון תולס ואז נפתח לי חלון וכתוב מעדכן כונן וירטואלי או משו כזה וזה אף פעם לא גומר... מה הבעיה??? איך לפתור אותה?? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by devek,

יש לי בעייה עם צפיה בסרטונים כמו באתר SPORT5+ אני משתמש בדפדפן AVANT ועבר לי בסדר גמור כל הזמן ופתאום כבר איזה שבועיים שהסרטונים פשוט לא מתנגנים.. אין לי שגיאה או משהו פשוט כלום לא קורה.. מה הסיבה?

23. היי מזה הרבה זמן שאני סובל מהבעיה הזאת... ..... לדוגמא באתר של "נעה"...אני לא יכול לראות תמונות של המוצרים...(בלי הZA אני יכול...) ובהרבה אתרים שבנויים על Flash יש בעיה...אני פשוט לא יכול להישתמש באפשרויות באתר..(ללחוץ את אפשרויות שונות וכו') ובנוסף באתר של hotmail.msn.co.i אני לא יכול לבדוק את המיילים שלי...זה לא נותן לי אפשרות ללחוץ על בדיקת מיילים... האא..כימעט ושחכתי...באתר הזה ובעוד הרבה אתרים אחרים הסמיילים הזזים (בעלי יותר מפריים אחד) פשוט לא עובדים.. כלומר אני רואה רק את הפריים הראשון שלהם... אני מאמין שהבעיה היא בהגדרת הZA נכון... איך לפתור את הבעיה... תודה מראש Install

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  24. הוא נמצא ב local setting>temp שמו: NOD46F.tmp גודלו: 651 MB אפשרי למחוק? הערה: (יש לי אנטיוירוס נוד32)

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  25. Started by sarel_d,

אהלן אנשים!!! אז ככה כשאני פותח תתוכנה הנ"ל מופיעה לי ההודעה הבאה: A fatal eroor has occurred. To correct this error, reboot your PC If rebooting does not correct this problem, reinstall the software. הפעלתי מחדש תמחשב לא עזר ואחרי זה התקנתי שוב פעם את התוכנה מחדש וגם לא עזר , אז אם למישהו יש מושג מה הבעיה וכיצד אני יכול לפתור אותה אני יודהה לו מאוד... יום טוב לכולםםםם

• 6 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים