עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי כמה שירים שהתתחלה או הסוף שלהם ריקים עד השיר מתחיל איך אני יכול להוריד את החלקים האלה? תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  2. היי חברה, אני משתמש ב-outlook 2003, ברצוני שהוכנה תרוץ באופן קבוע ולא תיסגר אך אני לא מצליח למצוא היכן אני מגדיר את זה?, הגדרתי את התוכנה למצב של מיזעור ל- System trey, אבל בכל 12 שעות או משהו כזה היא נסגרת באופן אוטומטי. מוכר למישהו? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  3. אני רוצה להקליט כמה משפטים וזה לא מצליח לי. אני בטוח שהבעיה נמצאת במיקרופון או בחיבורים אבל לא יודע איך להחליט. מדובר במיקרופון שמצורף לאזניות. הקלטתי איתו בשנה שעברה ומאז הוא היה בארון כי אני לא משתמש באזניות. בנוסף אני לא בטוח שהחיבור (קדמי) של המיקרופון ללוח הוא בסדר כי יציאת הקול שצמודה לו לא עובדת ויכול להיות שהחיבורים/מגעים של שניהם התרופפו. אני מנסה להקליט עם audacity - אני לוחץ על כפתור ההקלטה ומדבר אבל לא רואה תזוזה בכלל

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  4. התקנתי SP3 לאחרונה אם זה משנה, אני לא בטוח אם זה התחיל לפני או אחרי...אבל בערך בתקופה... אם אני פותח יותר מ5 טאבים המקסטון משתולל על 100% CPU ונתקע... אני לא זוכר שזה היה ככה פעם, זה ממש מוגזם שהוא יתקע על 5 טאבים... הסרתי אותו כולל כל קבצי ההגדרות וההעדפות והתקנתי את הגירסה החדשה ביותר, הבעיה נמשכת. מפרט המחשב אפשר לראות בצד.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  5. Started by DeaglinG,

שלום, אני מחובר ברשת עם ראוטר SpeedTouch 570. אני מחובר אל הראוטר עם כבל ויש עוד מחשב שמחובר אליו אלחוטית בחדר אחר. עכשיו אני מחפש דרך, כנראה תוכנה, שאני יוכל לקבוע את המהירות של המחשב השני כאילו של האינטרנט למשל כמו NetLimiter אבל משהו שאני יכול להתקין במחשב שלי ולא במחשב השני. תוכנה שתגביל גם את ההורדה וגם את ההעלאה. תודה עריכה: למחשב השני יש windows 200 pro ולי יש windows XP pro

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by lom.co.il,

אהלן יש לי בעיה בקאזה יש לי נורטון אנטי וירוס + אינטרנט סוקיוריטי עשיתי על התוכנה primt וגם פתחתי את הפורטים הדרושים וזה לא מתחבר הקאזה ניסיתי גם לכבות ת'פיירוול ולא עוזררר ..

• 6 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by Dawn,

אני מנסה להתחבר וכלום... הסיסמא נכונה וגם המשתמש.

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  8. אחרי שהתקנתי את התוכנה כל הפונטים שלו של הווינדוס בתפרטים בשולחן עבודה נהיו מרוחים כאלו ולא חדים.. זה קרה לי פעם ועשיתי שחזור מערכת וזה הסתדר.. אבל עכשיו משום מה אני לא יכול לעשות.. אני זוכר שלעוד כמה אנשים זה קרה אבל חיפשתי בגוגל וזה לא עזר.. למישהו יש פיתרון? בבקשה!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by ben060,

האם יש תוכנה שמשנה קובץ nsv לקובץ אחר כמו xvid dvd וכו'

10. Started by The_overclocker,

איך אני עובד עם סנטימטרים ולא עם אינצ'ים ??

11. אני מחפש תוכנה שמריצה באנרים באזור שאני בוחר במסך, והבנתי גם שיש תוכנה שניתנת לשליטה מרחוק ז"א ממחשב אחר דרך הנט... תודה לכל מי שיעזור..

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by udi,

שלום רציתי לשאול איך אני יכול להוסיף לאוטלוק 2003 שיופיעו לי החגים העיבריים

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by CyberBot,

אחרי שאני עושה "אל תשלח" אין לי אינטרנט כיאלו הוא מחובר אבל כל מה שמתקשר עם האינטרנט מאבד קישוריות(יש לי תחושה שזה יהיה בחתימה של מישהו..) מופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" וכנ"ל בפיירפוקס והאייסיקיו והמסן מתנתק אבל אני עדיין רואה את המחשבים למטה מהבהבים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  14. Started by matityahoo,

או שעדיף תוכנה חיצונית עם כן איזה ? והאם פעולה זו באמת נחוצה ? והאם כדי לעשות check disk מדי פעם ולמה ? אשמח למידע בנושא

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  15. Started by gshhar,

הורדתי את התוכנה HeadAC3he אבל כשאני פותח אותה אני מקבל איזה הודעת שגיאה COULD NOT GET VORBIS INTERFACES וכשהמשכתי ובחרתי את הקבצים לפי המדריך גם שם היו בעיות. מה זה בדיוק? המדריך:http://www.lionetwork.net/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=9

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  16. Started by ashkenazone,

אני משתמש בפיירוול הנ"ל פחות או יותר שבוע. ואני מרוצה ממנו בטירוף... לא מטריד, לא גוזל משאבי מערכת, נוח לשימוש... למי שיש בעיות בסייגייט אני ממליץ מאוד לעבור לפיירוול הזה... אחלה פיירוול.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by לרה,

האם XP מחייב פיירוול כדי לעבוד טוב לאורך זמן? אם כן, איזה תוכנות מומלצות. האחרון שהתקנתי היה של "אוטפוסט" אבל המחשב עבד לאט וכל דקה קופצת לי הודעה וזה מתסכל....

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  18. שלום לכם!! לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאול את השאלה שלי, אם זה לא הפורום הרגיל אז אני מצטער על הבורות. רציתי לשאול מספר שאלות על תוכנת גוסט. 1. איזו גירסה הכי חדשה יש לתוכנה הזאת קיום? 2. מה זה בעצם דיסק image, איך אני יוצר אותו? (ולמה הוא משמש אותנו). 3. ואיך אני עושה העתקת ארד דיסק אחד לארד דיסק שני? 4.ואם יש לכם לינק להביא לי שעונה לי על כל השאלות , אני אשמח מאוד. (רצוי בעברית). בתודה מראש בר לוי!!!

19. Started by sveta.veled,

התקנתי משחק, אך שיחקתי פעם אחד. סתם משחק. רציתי להסיר אותו ואני לא מצליחה. יש גם תוכנה שפעם השתמשתי בשביל הפלאפון וכשאני מנסה להסיר אותה לא קורה כלום. מה עושים? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  20. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258244.0 לא נראה לי שיש את האופצייה הזאת ב-PowerDirector 3.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by ras81,

שלום לאחר פתיחת המחשב (אחרי כמה דקות בודדות) מתחיל לרוץ לי ברקע תהליך CISVC.EXE וזולל לי המון משאבי מערכת (לוקח מעל 50% מעבד!) בטילתי אותו ולא ראיתי שזה פגע לי במחשב (למרות שזה איזה תהליך של ווינדוס) הבעיה היא שאני לא יודע איך למנוע את זה לצמיתות כך שאני לא אצטרך כל פעם להרגיש שהמחשב איטי ואז לבטל תתהליך משורת המשימות אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  22. Started by maxim22,

אפשר הסבר קצר ולינק? תודה

23. בבילון לא מצליח לעדכן שערי המרת מטבעות... למה הוא לא מצליח ? יש לו גישה מלאה לאינטרנט ואני מקבל גם תוצאות מוויקיפדיה. אז מה הבעיה ? כאשר אני לוחץ על "עדכן שערי המרה עכשיו" מייד מופיעה לי ההודעה : "ההתחברות לשרת לעדכון שערי המטבעות נכשלה". זה מעודכן נכון לשנת 2003... אני לא יודע מה הבעיה. מישהו יכול לעזור ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  24. Started by gal atedgi,

מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך צורבים דיסק mp3 פתוח כשאני יוכל למחוק ולהוסיף שירים כשאני רוצה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.