תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי כמה שירים שהתתחלה או הסוף שלהם ריקים עד השיר מתחיל איך אני יכול להוריד את החלקים האלה? תודה
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי שוחררה גירסה חדשה של תוכנת הדואר החינמית emailaya גירסה 2.1.0 שינויים (רבים מאוד) ניתן לקרא כאן: http://forum.emailaya.co.il/viewtopic.php?t=3 אתר הבית של הגירסה בעברית: http://www.emailaya.co.il אתר הבית של הגירסה באנגלית: http://www.emailaya.com אשמח לשמוע תגובות ורעיונות נוספים
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
למישהו יש ? הצצלחתם להתשמש באפשרות של לשמור מהאתר של apple טריילרים באיכות HDTV למחשב שיש את זה באפשרויות של PRO ?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת הפעלה boot xp שעובדת אם המחשב לא תקין ומגבה דרך שם קבצים אבל לאחרונה גילתי שהמערכת הפםעלה הזאת לא תומכת בhdd sata אם אפשר מערכת הפעלה שתתמוך תודה
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה להקליט כמה משפטים וזה לא מצליח לי. אני בטוח שהבעיה נמצאת במיקרופון או בחיבורים אבל לא יודע איך להחליט. מדובר במיקרופון שמצורף לאזניות. הקלטתי איתו בשנה שעברה ומאז הוא היה בארון כי אני לא משתמש באזניות. בנוסף אני לא בטוח שהחיבור (קדמי) של המיקרופון ללוח הוא בסדר כי יציאת הקול שצמודה לו לא עובדת ויכול להיות שהחיבורים/מגעים של שניהם התרופפו. אני מנסה להקליט עם audacity - אני לוחץ על כפתור ההקלטה ומדבר אבל לא רואה תזוזה בכלל
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה לגבות DVD ובדרך להעיף את התוספות והתפריט... איך אני יכול לעשות את זה? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, השאלה היא, האם יש תוכנה שאומרת בכל פעם שנכנסים אליה, האם נמחקה תוכנה מהמחשב שלך ומה שמה, בסיגנון של - Your Uninstaller שמסירה וגם מודיעה על תוכנה חדשה שהותקנה, רק ההיפך. בתודה גדולה מראש!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה בקאזה יש לי נורטון אנטי וירוס + אינטרנט סוקיוריטי עשיתי על התוכנה primt וגם פתחתי את הפורטים הדרושים וזה לא מתחבר הקאזה ניסיתי גם לכבות ת'פיירוול ולא עוזררר ..
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איך ניתן להפוך את כל האתרים ששמורים בפבוריטס לכתובות אינטרנט? זאת אומרת, אני רוצה לראות את הכתובות שלהם ולא רק את שמות של אתרים. האם אפשר לבנות רשימה של כתובות כאלה?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם כמה תוכנות כמו:bablon, battlefield vietnam, internet explorer ועוד כמה: הבעיה היא שאני פותח את התוכנה ולאחר כשניה הוא נסגר לבד. זה קורה לכמעט כל תוכנה שאני מתקין צריך עזרה בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר וכלום... הסיסמא נכונה וגם המשתמש.
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
שלום רב. יש לי בן שיושב עד לשעות האחרונות של הלילה מול המחשב ומשתמש בהתקשרויות ב - ICQ בלבד עם ?? לא יודע... האם מישהו יודע על תוכנה שגורמת לכמה שעות של הפסקת השימוש ב ICQ וזה יועיל להרבה הורים שילדיהם גולשים ללא הגבלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הורדתי, אבל כשאני מפעילה קובץ כלשהו זה כותב לי: http://img99.imageshack.us/img99/8684/untitleddl7.jpg מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני לא מצליח לעדכן תאנטי וירוס למה ? יכול להיות שזה בגלל הסרביס פאק 2 ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ספיידרוור, כדי למצוא בעלי מקצוע בתחום מסוים- להבנתי יש תוכנות שמפעילים אותן והן מחפשות במנועי חיפוש כתובות דוא"ל שקשורות להגדרה שנותנים להן. א. האם יש בעיה חוקית עם תוכנות כאלו? ב. אילו תוכנות מומלצות לעבודה- מבחינת האמינות ואיכות המיילים שהיא מוציאה? אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
מחפש כלי רציני וחינמי שאוכל לנפות סוף סוף את מה שלא צריך והחשוב ביותר אוכל לישלוט על סדר ההופעה - מה ראשון ומה שני בסרגל ה LINK באקספלורר מישהו מכיר כזו ? עבור IE7 ?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אחרי שאני עושה "אל תשלח" אין לי אינטרנט כיאלו הוא מחובר אבל כל מה שמתקשר עם האינטרנט מאבד קישוריות(יש לי תחושה שזה יהיה בחתימה של מישהו..) מופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" וכנ"ל בפיירפוקס והאייסיקיו והמסן מתנתק אבל אני עדיין רואה את המחשבים למטה מהבהבים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
או שעדיף תוכנה חיצונית עם כן איזה ? והאם פעולה זו באמת נחוצה ? והאם כדי לעשות check disk מדי פעם ולמה ? אשמח למידע בנושא
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני משתמש בפיירוול הנ"ל פחות או יותר שבוע. ואני מרוצה ממנו בטירוף... לא מטריד, לא גוזל משאבי מערכת, נוח לשימוש... למי שיש בעיות בסייגייט אני ממליץ מאוד לעבור לפיירוול הזה... אחלה פיירוול.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה אופציה יש לבחור בהגדרות ה Tabs עלמנת שהטאבים שאני פותח לא יעלו על הטאב שנוכחי שאני עובד עליו אלא יפתחו ברקע?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אחרי שהסרתי אותה, היא עדיין מופיע, הוינדוס לא נותן לי למחוק אותה למרות שהיא לא מופיע בTASK Manager לא הצלחתי למצוא אותה ברג אדיט .... ואין לי מושג איך להפטר ממנה ... כל איזה כמה זמן כשהיא עובדת היא תוקעת לי את המחשב ...
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
יש directx 10 ל xp.????....אם כן מאיפה אפשר להוריד???
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-