עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ddjjsegev,

מה תוכנת העריכה הטובה/ היקרה בעולם? כמה עולה רשיון חוקי שלה? 3D כמובן תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  2. Started by MDK,

אני הולך לקנות מחשב חדש, ושאלתי היא - האם אשאר כאותו משתמש ואוכל להיכנס מהמחשב החדש בתור המשתמש או שמא אצטרך ליצור משתמש מחדש?

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  3. Started by יוגב1,

הבנתי פחות או יותר איך להשתמש בתוכנה בצורה בסיסית, אבל לא הצלחתי להבין איך אני יכול לקבע/לשים תמונות חלקים במקום מסויים באתר ולא רק באמצע או בצד :-\ אם הבנתי צריך להשתמש בTable אבל ממש לא הצלחתי אם יש מישהו ישכול להסביר לי או להפנות אותי לאיזה מדריך (שיודע שזה מופיע שם) אני ממש אשמח תודה מראש, יוגב

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by eladhor7,

שלום לכולם בתוכנות הפוטושופ הישנים יותר, כדי לחדד את התמונה צריך ללחוץ על זה - image->sharpen->unsharp mask עכשיו התקנתי את הפוטושופ cs3 החדש, ואני לא מוצא את האפשרות - חידוד התמונה, מישהו יודע איפה האופציה הזאת נמצאת?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  5. הורדתי אתר מוכן שעשוי בפוטושופ ואני לא מבין מהם הסימני קריאה הצהובים האלה...? כשאני מנסה להיכנס ללאייר ולשנות אותו הוא שואל אותי האם להוריד את הסימן קריאה הצהוב הזה וכשאני עושה לו כן ואני משנה אני לא יודע איך להחזיר אותו.... מה זה ולמה זה משמש??

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  6. Started by chenrp,

יש לי מעבד אינטל CORE 2 DUO 6600 עם 2GBRAM. כאשר אני מקודד סרט (מוסיף לו כתוביות למשל) אני שם לב כי התכנה מנצלת רק 50% מהמעבד שלי. מאחר ויש לי 2 ליבות, חשבתי, אולי יש דרך לאפשר לתכנה להשתמש ב 2 הליבות כך שהקידוד יהיה מהר יותר. בנוסף, חשבתי האם יש דרך לתת לתכנה אפשרות לנצל יותר זיכרון(לא יודע אם זה יעזור למהירות) מכיוון שיש לי הרבה ממנו. ועוד שאלה קטנה: יש אפשרות בביוס שלי לעשות כך שהמעבד יעבוד כליבה אחת. האם כדאי לעשות את זה כך ששתי הליבות יעבדו כאחד? אולי כך הקידוד יהיה מהיר יותר? תודה מראש. נ.ב. אני משתמש ב XP SP2 32BIT

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by -AKEL-,

אוקיי אז ככה: חילקתי בעבר את ההרדיסק של ה160 G ל20 ל-C שהוא הפריימרי ולסקנדרי נתתי ל-D 130 ול-E 10 משהו כזה ככה חילקתי.... בכל מקרה אני רוצה להעביר את E בחזרה לסי בגלל שאין עליו כלום אבל הוא לא נותן לי... למה? ואיך אני עושה את זה עכשיו? ואני הכי לא רוצה לפגוע ב-D כי כל הדברים שם.... מישהו יודע??? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 579 צפיות
  8. אהלן , אני יודע להכין את כל מה שרציתי להכין בתוכנה וסיימתי הכל הבוס שלי הציב לי דד לין שלוחץ אותי . אני אמור להגיש לו את הקליפים כמה שיותר מהר . אני עובד בטלויזיה קהילתית . השאלה שלי היא כזאת סיימתי את הקליפ אך איני יכול לייצא אותו לפורמט של קוויק טיים שהבנתי שנמצא כרגע ברמה הכי נוחה וטובה בשביל יצוא קליפ שאני מנסה לייצא לפורמט אחר האיכות לא מספיקה וכייוון שעדיין לא הצלחתי ליצא לקויק טיים איני יודע היכן אני עובד . ההודעה שמופיעה לי היא ( creating movie bad parameter (50 מה אפשר לעשות ?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by DoR TnT,

שלום, הורדתי גוסט 2003 והכנתי איתה קובץ של וינדוס עם תוכנות נילוות, מה שקורה שיוצא שיש לי דיסק אתחול של התוכנה ועוד דיסק עם הקובץ גוסט מה שמצריך בשביל התקנת קובץ הגוסט שיצרתי 2 כונני דיסקים, ניסיתי לשים את הקובץ במחיצה שונה מC אבל הוא לא נותן לפרמט בטענה שאי אפשר "לשאוב" את המידע אם הוא נמצא באותו דיסק קשיח. איך אני משלב את התוכנה עם הקובץ שיצרתי? תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by SmurFin,

אני רוצה שלינקים שאני לוחץ יפתחו בTAB אחר ולא יקפוץ לי חלון, איך עושים את זה ?

11. Started by gif,

היי תקשיבו ,נכון שפותחים את everest אז יש לכם ליד השעון את הטמפ' של כל רכיב במחשב? אז מה אומרים כל הצבעים שיש עליהם(ירוק,שחור,אדום וכו...) הנה: תודה.

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by yuuu,

שדרתי מIE6 ל7 . אולי מישהו יודע אולי איך אני משנה את ההגדרות מהשלמה אוטומטית לCOM לCO.il ? אני יודע שבגרסא עברית זה אמור להיות לבד ככה , אבל מה עושים עם הגרסא באנגלית? תודה.

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  13. Started by SilverCivic,

איך אני יודע מהי הPARTITION LEVEL שלי ? תודה

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  14. Started by eladh16,

בוקר טוב חברה! שאלה קטנה.. האם אחרי שיחזור של גיבוי שנעשה ב Norton Ghost 2003 יש האטה של המערכת בגלל שהקבצים של הגיבוי היו מכווצים? או שהמצב חוזר בדיוק לאותו מצב שהיה ביום הגיבוי? תודה

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  15. Started by No_Man,

יש לי על המחשב HD SATA 2 של 250 GB. . . גיביתי את ה-HD השן שלי (כי לקחו לי אותו), סך כל הגיבוי הוא 57GB . . . ואני שומר אותו בכונן D (ה-Windows מותקן בכונן C). רציתי עכשיו לעשות איזה איחוי קטן לכונן D (ששטחו 116 GB) וראיתי שהרוב שם זה . . . אדום. עשיתי איחוי פעם אחרי פעם אבל האדום עדיין נשאר. מה מומלץ לעשות ? יש תוכנת איחוי חיצונית שתוכל לעשות עם זה משהו משמעותי ? זה ישפיע על המהירות של ה-HD שלי ? אם אני יצור כונן חדש וישחזר את כל הגיבוי לשם האיחוי יראה תוצאה טובה יותר (איחוי של הכונן החדש כאילו). - אין אפשרות למחוק אותו כי אני משתמש בכל מה שנמצא עלי. . . תודה. . .

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  16. Started by No_Man,

איך אני מגדי שהשפה ברירת מחדל של ה-Adress Bar תיהיה אנגלית ? כל פעם שאני פותח את הדפדפן אז זה ישר בעברית והרבה פעמים אני שוכח להפוך את זה לעברית ויוצא חירבושים בעברית |: איך אני יכול לעשות שאיך שאני ניכנס ל-IE אז ישר השפה ב-Adress Bar תיהיה אנגלית ואני לא יהיה צריך להחליף לעברית. - מדובר על IE 6, לא החדש.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  17. Started by eladh777,

האם זה בסדר לנקות כל יום את רישומי הרגיסטרי בתוכנה CCleaner? כי אני הבחנתי שאחרי כל התקנת תוכנה או אפליקציה מסוימת, יש בCCleaner את הרישומים הפגומים, ואני מתקן אותם כל יום. זה בסדר?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. ליל'ט לכולם. 1.אני תוהה איך נגיד בMP CLASSIC אני מריץ סרט קדימה אחורה מבלי שזה יעצור לי לבד בCLASSIC,בBSPLAYER לדוגמא זה עובד מצוין ואין צורך להגדיר שום דבר. באפשרויות בMP CLASSIC מה בידיוק אני צריך לעשות במקשים בשביל שזה יהיה? 2.עוד משהו,שאני מנגן 720P נגיד ומעביר תסרט קדימה הוא לא מעביר לי אותו חלק,החומרה שיש לי במחשב לא הבעיה(4850+E5200) אשמח לעזרה תודה.

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  19. Started by eladh777,

יש לי צורב DVD במחשב ואני מעוניין לצרוב לי סרט בפורמט AVI ולראות אותו בנגן DVD שלי בסלון. בנוסף לצריבה אני רוצה לשים לו תרגום(יש לי קובץ תרגום crt). איך אני שם את התרגום?, שהסרט ינגן אותו בנגן DVD שלי עם תרגום. תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  20. Started by No_Man,

אני הרבה פעמים צריך להשתלט מרחוק על המחשב, ואני לצערי כל פעם כותב את ה-IP שלי בצד כדי שאני אשכח, וכל פעם שהמחשב מתכבה / האינטרנט מתנתק אני מקבל כתובת חדשה ואז אני לא מצליח להתחבר (כנראה בגלל שאח שלי עשה הפעלה מחדש או משהו כזה). אני לא רוצה כתובת IP קבוע. יש דרך כלשהי לעשות שנגיד ה-IP שלי ישלח לי למייל כל פעם שהוא מתחלף או משהו בסגנון ? למישהו יש פיתרון נוח |: תודה.

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  21. Started by mormor88,

שלום, ראיתי את הקישור הזה ברשת וממש מעניין אותי לדעת באיזה תוכנות הם השתמשו ליצירת הסרטון http://www.youtube.com/HybridMizrahi?utm_source=youtube&utm_medium=banner&utm_campaign=hybrid_lead&utm_content=masthead אשמח לתשובתכם, תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שיחקתי באיזה משחק באינטרנט שהצריך התקנת ActiveX אחרי שהגעתי לשלב מסוים ניתנה לי האפשרות בתחילת המשחק לבחור אם להתחיל את המשחק מהשלב הזה או מההתחלה מחקתי את כל האפשרויות בbrowsing history של האקספלורר 7 שלי שזה כולל קבצי אינטרנט ועוגיות וכו' ועדיין המשחק ידע שעברתי את השלב הזה והמשיך להציע לי להתחיל משלב יותר מאוחר חיפשתי ברג'יסטרי ולא מצאתי שום דבר. איפה הוא איחסן את המידע הזה?

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  23. Started by eladbu,

שאלה קלה בווינראר עיברית אני מנסה לדחוס קובץ ורציתי לדעת איזה פרמטרים עלי לסמן בכדי לקבל את הדחיסה הכי טובה בכדי לקבל קובץ כמה שיותר קטן?

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  24. Started by SciFi7,

יש לאבא שלי תוכנית לבית ואני צריך לשנות את הרקע ללבן בשביל שיהיה אפשר להדפיס עכשיו אני לא מוצא בתוכנה הזאת שום דבר שמראה איך צובעים את הרקע... תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  25. Started by EAD,

היי בעבר ידעתי איך לעשות ככה שברשימת אנשים שלי, לא אראה סתם אייקון קטנטן ואת השם, אלא תמונה שיש לאדם בפרופיל עצמו, כלומר הכל יראה "גדול" יותר וכו' איך עושים את זה??

• 0 תגובות
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים