תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום רב הוספתי התקנה של אופיס 2010 בעברית למחשב עליו כבר היה מותקן אופיס 2003 בעברית. עיצבתי טופס באקסס ובו פקד כרטיסיה. כאשר הוספתי את הפקד, הוא הופיע משמאל לימין - תוויות הכרטיסיות נמצאות בצד שמאל למעלה. הוספתי טופס משנה אשר עיצבתי קודם לתוך הכרטיסיה. מיד לאחר ההוספה טופס המשנה התהפך וכל השדות שהיו בצד ימין מופיעים עכשיו בצד שמאל. זהו המצב בטופס גם כאשר פותחים אותו לבד. כמו כן, כמה טפסים אחרים שקשורים לאותן טבלאות התהפכו באותו אופן. שתי שאלות- כיצד לגרום לפקד הכרטיסיה להיות מימין לשמאל? האם ניתן להפוך חזרה את הטפסים שהתהפכו, או שעלי לעצב אותם מחדש בכיוון הנכון? תודה,צביקי
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
היי בטעות נמחקה לי סימנייה בכרום . איך אני מחזיר אותה ? מדובר על הסימניות שבעת פתיחת כרטיסייה חדשה .. עריכה : נפתר , מוחקים עוד אחת ולמטה מופיע "שחזר הכל" . לחיצה עליו וכל האחרונים חוזרים ..
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פתאום משום מקום זה תקף אותי. 3+ popup unders אחרי כל שינוי דף, או אחרי זמן מסוים. גם מוסיף לדפים Ads משלו והופך מילים רנדומליות בתוך הדפים לקישורים לADS, עם הכיתוב מתחת Ad OptionAds by FreeHDSport%20TV%20V9.0 זה לא מתגלה בשום סריקה. ניסיתי להסיר היסטוריה, COOKIES וכו', לא עזר. הייתי פותר את זה לבד, אבל אני כבר לא בקיא בכל הדברים האלה כמו בעבר.. מחכה לשמוע מכם. windows 8.1 firefox 30.0 ללא אנטי וירוס צד שלישי. IObit Malware Fighter v2.4
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם למישהו יש מושג בוורד 2013, אולי אוכל לקבל עזרה קטנה : נוסחאות מתמטיות בוורד 2013 לא מופיעות ריקות בעת ההצבעה עליהן . התרוצצתי בימים האחרונים בפורמים וקראתי המון חומר בנושא . כלום לא עזר . הסרתי והתקנתי מחדש , התקנתי ערכת תאימות שכתבו בפורום מייקרוסופט שהיא תסדר את זה וכלום . הוספתי משתמש חדש לחלונות 8.1 , בתקווה שזה יעזור . אשמח אם מישהו לעזור לי בזה , כי אני ממש צריך את זה לאוניברסיטה . תודה! יש תמונה שמסבירה שבעצם אמור להיות גופן בשם cambria MATH שלא מופיע בהגדרות של Equation option היכן שהשורה Default font for math regions . המשבצת של הפנט ריקה וצריך להיות מוזן במשבצת הזו הפונט cambria MAT, שמשום מה נעלם . במחשב אחר, עם אותה התכנה בדיוק ואתו היוזר הכל פועל מצויין .…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי התקנתי עכשיו את התוכנה בעברית, האם היא עובדת עם כלי עט של הטבלט כמו בוורד?מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין ליצור סרטון באפטר אפקטס ואז להמיר אותו לפורמט DVD כדי שיוצג במכשיר DVD. אני לא צריך תפריטים וכל מיני דברים, רק לשים את הסרטון ב-DVD. בואו נראה אם הבנתי נכון. אני מרנדר באפטר אפקטס קובץ avi לא מכווץ. עכשיו אני צריך להמיר אותו לפורמט DVD. מה דעתכם על tmpgenc authoring works? על מה אתם ממליצים?
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, בזמנו השתמשתי ב honestech ללכידת סרטוני וידאו ממכשיר vcr המחובר למחשב אך זה היה עם os win xp. עם win7 זה לא עובד ! ניסיתי להוריד גירסא אחרת וכבר יומים שאני מנסה להתנער מהוירוסים והרוגלות :-( מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה חינמית שעובדת גם עם win7 ללכידת וידאו ממכשיר vcr? תודה !
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, בזמן שיטותי בפייסבוק, לא זוכר על מה לחצתי באותו רגע, אבל הפונטים באנגלית (בפייסבוק בלבד) ההתכווצו ונעשו דקים... זה מופיע אך ורק בפייסבוק עד כה למה שראיתי אך מאידך זה נמצא גם באקספלורר וגם בכרום (למרות שהאקספלורר באותו רגע לא היה פתוח). ניסיתי: 1. Ctrl + גילגול בעכבר - לא מתקן. 2. שינוי הפונטים והגדלים בדפדפן - לא מתקן. מישהו נתקל בזה?? מצ"ב תמונה להמחשה.
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה חינמית להפעלת כרסומת (CNC). תוכנה שיודעת לקרוא G CODE, ואם אפשר גם לכתוב אותו - מה טוב. תודה..
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
חג שמח לכם ושנה טובה ומוצלחת, ושבוע טוב לכם בוודאי, יש לי תוכנת וורד 2010 גירסת סטודנט. נתקלתי במצב מאוד מוזר כאשר יצרתי מקשי קיצור עבור סימני ניקוד שונים עבור אותיות בעברית (בשביל תפילות). לפני שבוע הקציתי מקשי קיצור לכל סימן (סימן ניקוד) והוא הצליח לעבוד ומשום מה היום כאשר הייתי צריך להקליד טקסט בעברית מנוקד – מקשי קיצור משבוע לא נשמרו והייתי צריך להקצות לכל סימן ניקוד מקש קיצור מחדש. לפי הגדרה, השינויים בעת הקצאת מקשי קיצור צריך להישמר בתבנית Normal אבל למשל במסמך בדקתי ולהפתעתי גיליתי שמקשי קיצור לא חלים על מסמך זה אלאמ רק עבור מסמך הראשון בו יצרתי מקשי קיצור. טקסט מועתק מקובץ וורד בכוונה כדי שאני אוכל לשמור אותו. כלומר, הקצאה של מקשי קיצור שעשיתי במסמך קודם רק חלה…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הורדתי איזה קראק מחורבן שככל הנראה היה וירוס ומאז הכול נדפק. האנטי וירוס לא הצליח לעלות עם הפעלת המחשב מחדש וגם הדפדפן פשוט לא עולה. השתמשתי ב - Malwarebytes להסרת כל המזיקים שנוצרו לי והסרתי לגמרי את הדפדפן וזה עדיין לא נפתר. יש למישהו מושג מה ניתן לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אדובי וגוגל משתפות פעולה ומתכננות להביא את תוכנת הפוטושופ למחשבי הכרומבוק של החברה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%93%d7%95%d7%91%d7%99-%d7%9e%d7%96%d7%a8%d7%99%d7%9e%d7%94-%d7%90%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%a0%d7%aa-%d7%94%d7%a4%d7%95%d7%98%d7%95%d7%a9%d7%95%d7%a4-%d7%9c%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%9e%d7%91/
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בטעות מחקתי את הדואל.. גם מפריטים שנמחקו אני רואה באינטרנט שבגימייל עצמו יש הכל. יש דרך לגרום לאוטלוק למשוך מחדש את הדואל מהגימייל ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
דרושה המלצה לתוכנת מוניטורינג, עדיפות לחינמית אבל אשמח גם לקבל המלצות לתוכנות שהם בתשלום אם ההבדלים בין החינמי לתשלום קריטים. סיסמאות וכדומה לא נחוץ, אלא פעילויות של המחשב והיסטוריית דפדפנים(אם אפשר גם לעקוב אחרי היסטוריה מחוקה זה מעולה.)+אפשרות חסימת אתרים. (פעילויות של המחשב הכוונה היא שינויי תצוגה\הגדרות של המחשב כלשהם מחיקה\התקנה של תוכנות\משחקים ואממ.. זה בעצם יספק מה שאני צריך.) תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בזמן גלישה ללא שום פעולה אחרת במחשב דף האינטרנט מהבהב מידי פעם ומידי פעם עובד בצורה של דיליי ונתקע ... מחשב שנרכש לפני שבועיים . מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מחפש תוכנה פשוטה ונוחה לניהול Bluetooth ל WINDOWS . הממשק המובנה של ווינדוס פשוט לא עושה את העבודה טוב לדעתי.
-
- 0 תגובות
- 465 צפיות
- 1 follower
-
-
שאני עובד עם התוכנה LatencyMon אני חייב שהיא תעבוד נקי ללא שום תוכנה ברקע או ההיפך בשביל בדיקה אמיתית אני צריך לעבוד שיש תוכנות / משחקים ברקע מישהו יודע ?
-
- 0 תגובות
- 279 צפיות
- 1 follower
-
-
בזמן האחרון 3 חודשים ה MSI AFTERBURNER גורם למחשב שלי לעשות פריזינג אני משחק והסאונד נתקע לכמה שניות ממשיך ושוב רנדומלי לא באופן קבוע זה מעצבן למה ? יש בעיה מעצבנת בסאונד , מישהו יודע אם יש לזה פיתרון ?
-
- 0 תגובות
- 423 צפיות
- 1 follower
-
-
Hey HWZone community, I've recently upgraded to a PCIe 5.0 NVMe SSD (a Samsung 990 Pro 2TB), and while the sequential read/write speeds are impressive, I'm noticing that real-world performance isn't quite what I expected. I'm wondering if my CPU might be bottlenecking the drive. My current system specs are: CPU: Intel Core i7-12700K Motherboard: ASUS ROG Strix Z690-A Gaming WiFi D4 (Supports PCIe 5.0) RAM: 32GB DDR5-6000 SSD: Samsung 990 Pro 2TB (PCIe 5.0 NVMe) Operating System: Windows 11 I've run several benchmark tests (CrystalDiskMark, AS SSD Benchmark), and while the sequential read/write scores are close to the advertised speeds of the SSD, the random read/write per…
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
- 3 followers
-
-
צהרים טובים חברים חילצתי רק את קולו של הזמר מהשיר ואני רוצה לתרגם את קולו לשפה אחרת בקולו המקורי על איזה תוכנה או אתר אתם ממליצים לי?
-
- 0 תגובות
- 331 צפיות
-
-
שלום במחשב נייד DELL מדפסת מחוברת ברשת באלחוטי. המדפסת בבית מחוברת דרך כבל LAN. יש לאחותי מדפסת HP OfficeJet Pro 9013 All-in-One אני פותח תוכנה סריקה HP Scan וכמה שניות פתאום לא ניפתח שגיאה כתוב לא מוצא מדפסת. נסיתי להפעיל HP Print and Scan Doctor אחרי דקה הוא לא מוצא לי מדפסת. אני ראיתי בלוח הבקרה --> "הסר התקנת תוכנית" יש שם תוכנה HP scan לפני שאני מסיר תוכנה HP scan אני חיפשתי בגוגל תוכנה HP scan לא מצאתי. מאיפה מורידים תוכנה HP scan? אני לא צריך תוכנה התקנה HP Scan עם דרייבר. אני צריך בלי דרייבר. כי במחשב נייד מותקן דרייבר מדפסת תקינה. דרייבר מדפסת תקינה. שאני מנסה להדפיס זה עובד. באתר HP ראיתי Driver-Universal Scan Driver…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אנטי וירוס Eset Anti Virus בשם תיקייה שלי לדוגמא "תוכנות" שם יש כמה קבצים פריצה של תוכנות. אני פותח אנטי וירוס ניכנס ניכנס "הגדרות" אני רואה מילה "חרגות" אני לא הבנתי. בתמונה איזה מיהם ליבחור "החרגות לביצועים" או "החרגות לאיתור" שלא ימחק לי תיקייה קבצים פריצה שלי ? אני רוצה שאנטי וירוס בזמן סריקה יבחר תיקייה שלי בשם "תוכנות" בתוכו גם קבצים פריצה לא יסיר ולא ימחק אותם. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא בטוח אם זה קשור לפורום הזה, אבל אני מנסה להעתיק תיקייה ריקה בחלון הפקודה CMD (Command propmt) ולא מצליח לי. שמתי תיקייה בשם new על שולחן העבודה והיא ריקה, ואני מעוניין להעתיק אותה אל כונן D רשמתי את הפקודה: xcopy /e new d:\ וזה רושם לי 0 files copied אשמח לעזרה, תודה
-
- 0 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אויי ואווי במחשב נייח קרס לי win10 לא עולה עושה ריסט מידי פעם מתקן שגיאות. בגלל שהיה לי הפסקה חשמל כמה פעמיים. בדקתי דיסק קשיח הוא תקין אין שגיאות. גם בדקתי זיכרון תקין אין שגיאות. יש לי כמה אתרים ואני לא זוכר בעל פה סיסמאות ששמורות באתרים שלי. אני עשיתי גיבויי חומר חשוב. ועוד לא היתקנתי מחדש win 10. לפני התקנה מחדש. אני רוצה לימצוא בתיקייה קובץ לעתיק סיסמאות שמורות בדפדפן גוגל כרום. מאיפה זה נימצא תיקייה קבצים שמור סיסמאות בדפדפן גוגל כרום ? אני רוצה להתקין מחדש win 10 ובסוף אני מחזיר קובץ סיסמאות בדפדפן גוגל כרום. ואז אני יכול להמשיך כרגיל בדפדפן גוגל כרום עם סיסמאות שמורות. ואם אפשר גם אותו דבר איפה נימצא תיקייה קבצים שמ…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב אני מחפש תוכנה לגיבוי וארגון תמונות כמו גוגל פוטו או כמו הפיצ'ר שיש לסלוגי מומנטס עכשיו אני יסביר קצת אחרת יש לי כונן שמחובר לרואטר בבית ויש לי תקיה במחשב שבעצם אני מגבה לשם הכל אני מחפש תוכנה שבעצם תגבה תמונות בצורה חכמה מהמחשב ואפילו מהנייד שלי אם אופציה במידה. ויש ליצור גישה למשתמשים נוספים האם קיים דבר כזה
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-