עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by tomer_et,

אני לא יודע מה עשיתי להגדרות של הדפדפן שלי - אבל אני לא מצליח בזמן האחרון לראות וידאו או לשמוע רדיו בדפדפן בעצם כל מה שב-STREAMING... בהתחלה חשבתי שאולי מדובר בבעיה בהגדרות של האנטי וירוס והפיירוול (NORTON) אבל התופעה ממשיכה גם כשאני מכבה את שניהם (DISABLE). בבקשה עזרו לי...

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by CASIOMAN,

אוקי אני לא יודע איך אז אם מישהו יכול בבקשה לפענח את הלוג המצורף וליעץ מה למחוק וכו.. 8) [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  3. שלום לכולם. לאחרונה אני מנסה להתקין כל דבר אם זה משחק או אם זה תוכנה והוא ישר מוציא לי הודעה שגיאה של INSTALL SHILED : עשיתי את כל מה שרשום בהודעה ועדיין לא עוזר מישהו יודע מה הבעיה? אולי וירוס או משהו? תודה

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  4. אז ככה: התקנתי היום על המערכת שלי את הכרטיס מסך HD3850. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם. והתקנתי את החדש. הדרייבר שמגיע עם הכרטיס הינו catalyst 7.11. עכשיו לבעיה. הדרייבר עצמו עובד והכל סבבה. המשחקים עולים וניכר שיפור מהכרטיס הישן 7600GT. אבל כשאני בא לפתוח 3DMARK 05 או 06 פשוט התוכנה נתקעת ותוקעת גם חלק מהמחשב. אני לא יכול לגשת לאייקונים בדסקטופ או לגשת לסרגל כלים בשורה התחתונה. הוא ניתן לו להיכנס לTASK MANAGER ומשמה לסגור את התוכנית. לאחר מכן המחשב חוזר לעבוד רגיל. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנות. עידכנתי DIRECTX ניסיתי גירסא קודמת של catalyst 7.10. אבל הבעיה ממשיכה. עוד משהו: איזה תוכנה יכול לעזור לי בניטור הטמפ' של הכרטיס? כי riva tuner, ati tool לא מזה…

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  5. Started by idanbahar,

כשאני מנסה להוריד למשל מאימיול אני מקבל שגיאה שומארת לי You cannot download this file because your filesystem doesnt supports files wich alge than 4GB, consider converting it to NTFS מה אינ עושה? \: תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by NaorSub,

יש לי DirectX9.0B ואני רוצה לשים את C. אבל אני לא יכול,אני חייב להסיר את הדירקט הקודם. איך אני מסיר אותו??? תודה רבה. נאור.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  7. טוב אז ככה, קיבלתי מחשב חדש, התקנתי Windows XP SP2 נקי. התקנתי K-Lite Mega Codec Pack... הכל עובד מצוין, עד שגיליתי שאי אפשר להפעיל קבצי MPG. ברגע שאני מנסה, באותה השנייה המסף נהיה שחור והמחשב עושה ריסטרט... קטע מוזר... ניסיתי להתקין מחדש את ה Codec Pack. לא ממש עוזר... למישהו יש רעיון? המערכת שלי היא: Intel E6420 2GB 800MHZ RAM 8800GTS תודה.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  8. שלום, ברשותנו דפדפן אקספלורר 6. לאחרונה ייבאנו אליו רשימת מועדפים של נטסקייפ 4. למרבה הצער, הן בתפריט של Favorites והן ברשימה הנפתחת באופן קבוע ע"י הקלקת Favorites בסרגל הכלים, מועדפים אשר נכתבו בעברית מופיעים כעת בג'יבריש. : לעומתם, מועדפים באנגלית מופיעים כרגיל, ואפילו דפים באתרים שונים, עם טקסט בעברית ו/או אנגלית מופיעים כרגיל. מה עושים? איך גורמים למועדפים בג'יבריש להופיע בעברית? בתודה, archaeology_magazine

9. כך שמכשיר DVD רגיל שלא קורא DIVX יוכל לקרוא... היי אני מחפש תוכנה פשוטה וחינמית שבהכי פשטות אוכל להמיר את קובץ הDIVX שיש לי לפורמט שירוץ על די וי די רגיל... אשמל לקבל בבקשה קישור ישיר לאתר התוכנה או להורדת התוכנה והסבר איך אני אחר כך צורב את הדיסק.... בתודה מראש HIGHLANDER

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  10. Started by iem,

קניתי essential passport 320GB של WD, יש ברשותי LAPTOP ורציתי לדעת האם ניתן לבצע שיכפול מושלם של הנייד ע"ג הכונן ולאחר מכן להשתמש בו כאילו והיה הנייד שלי ע"ג כל מחשב אחר, ואם ניתן אז איך אני גם דואג לסנכרן אותו בפונקציה בודדת שתעביר קבצים ותשנה מאפיינים בהתאם למה שהשתנה בנייד ללא התערבות מצידי ורק תאתר את השינויים ולא תפעיל לי העתקה של כמה שעות....? :'( תודה ! :-[

11. היום אני נכנס ל-ICQ אחרי כשלוש ימים שלא הייתי מחובר ואני רואה שכל הרשימה שלי נמצאת תחת: NOT IN LIST אני מתנתק ואחרי שזה מתנתק זה עושה DELETING ALL HisTORY EVENTS אני מתחבר אחרי חמש דקות ואין כלוםםםם!! הרשימה ריקה אין ל אף אחד :'( בבקשה תעזרו יש איזו דרך להחזיר את הרשימה? אני משתמש ב-ICQ PRO B2003 תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  12. Started by ORBIT,

דווקא בשני אתרי החדשות NRG + YNET הפיירפוקס לא חוסם אותם. יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  13. Started by FresH-MeaT,

אממ יש לי מותקן 5לייט על המחשב.. ויש לי את התוכנה שמרשה לי להדליק כמה שאני רוצה איסיקיו ביחד.. ואני רוצה להתקין גם 6 אבל שה6 לא ישטלת עליו.. שאפשר יהיה גם להישתמש ב6 וגם ב5 ביחד.. זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  14. Started by miki891,

אני משתמש בתוכנה ICQ 6 , ויש לי חלונות XP home editon ועכשיו ICQ 6 עושה לנו בעיות שמתחברים אחרי כמה שניות זורק הודעה שגיאה מיקרוסופט וליבחור "אל תישלח" או תישלח" ...בחרתי "אל תישלח". ופתאום ניסגר מיד ICQ 6.תמיד זה קורה לי תופעה הזאת תקלה חוזרת. הורדתי מאינטרנט ICQ 6 החדש. אני נסיתי להסיר אותו והפעלתי מחשב מחדש. ואח"כ היתקנתי ICQ 6 שוב מחדש. ועדיין אותו דבר הודעה שגיאה של מיקרוסופט...אותו תקלה ב- ICQ 6. מה יכולה להיות בעיה ICQ 6?...אני אובד עצות וחוסר ייאוש. אין לי פיתרון לתקלה הזאת...מה עושים? מיכאל אגב: היה לנו ICQ 5.1 בהתחלה היה בסדר אחרי כמה ימים שוב תקלה ICQ וניסגר. אני לא רוצה להישתמש ב- ICQ 5.1 אני מעדיף גירסה גירסה 6 חדש.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. Started by a-v-hi,

שלום!הורדתי משחק עם קובץ bin וגם עם קובץ cue ניסיתי לצרוב אותו בנרו כמו שמוסבר כאן ,אבל כשאני בא לפתוח את הקובץ cue הוא כותב לי : cannot open the file .ואחרי זה הוא כותב לי: an error occurred while loading the cue sheet file מה יכולה להיות הבעיה ,אם מישהו יעזור לי אני יודה לו מאוד,תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  16. Started by blanco,

שלום לכולם רציתי לדעת האם יש דרך לגבות את כל האייקונים שלי המסנגר ולהעביר אותם למחשב אחר? תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  17. Started by klips,

שגיאה בטעינה SYSTEM32\RQRJBRIG.DLL המודול שצויין לא נמצא זה קורה לי לאחר שאני מריץ משחקים לא תמיד זה קורה וזה גם גורם לי לריסטים המחשב שלי חדש האם זה בעיה בחומרה או בווינדוס עצמו אשמח לעזרה .......??

18. Started by theking7,

שלום, יש לי בעיה במחשב מסויים בבית שלי... תיבת דואר נכנס, שהכילה למעלה מ-1000 אימיילים, נמחקה כלא הייתה. אני לא משתמש במחשב הזה, ומי שכן משתמש בו טוען שהוא לא עשה שום פעולה... הוא אף חזר על הפעולות ולא נראה לי משהו שקשור. האמת כבר נראה לי שקרה לי שפתאום דברים נמחקים מהמחשב בלי סיבה. מישהו מכיר את התופעה, ויודע אם יש דרך לשחזר את האימיילים?

19. לפני שנתיים מכרו בעבודה אופיס 2003 במחיר מצחיק. קניתי. עכשיו מציעים אופיס 2007 במחיר מצחיק. האמת היא שאני מסתפק ב- 2003, אבל לך תדע אם ומתי יציעו את ה- 2007 שוב במחיר כזה. אין לי מושג מה יש ב- 2007 שמצדיק שידרוג, אז מה דעתכם? שווה להשקיע קצת?

20. צריך תוכנה שאתה יכול להתחבר ל כמה אי סי קיו בו זמנית זה ממש דחוף ותודה מראש.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  21. Started by Tzion,

שלום. נכון במדיה פלייר הוולכים לכרטיסיה view ואז לenhancement ומשם בוחרים באפשרות graphic equelizer בקיצור מי שלא הבין להוסיף את האיקולייזר של המדיה פלייר שם יש אפשרות לכוון את האיזון בין שני הערוצים- ימני ושמאלי. עכשיו אם אני מכוון את זה שלא יהיה על אפס ואחרי זה הולך נגיד לכרטיסיה librery (במדיה פלייר למעלה ליד הכרטיסיה של הnow playing) ואחרי זה חוזר לאיקולייזר הוא חוזר להיות מכוון על אפס למרות ששומעים לפי איך שכיוונתי. מקווה שהבנתם, עכשיו אתם מוכנים לנסות לעשות את זה? כי אני רוצה לדעת אם זה משהו דפוק במדיה פלייר או במשחב שלי.... תודה

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  22. Started by tavor21,

אני מחפש תוכנה שלוקחת סריקות של מסמכים ומכניסה אותם לוורד ככה שהם יהיו כמו מסמך במחשב בתודה אם אפשר דחוף הכותרת אולי לא טובה לא מצאתי אחרת

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  23. Started by NNI123,

http://www.img-il.com/image.php?file=1wtmyyqywtio.jpg אני לא מבין בתוכנה זאת.. איך היא אז?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  24. היי, יש לי צורב של ASUS 1814BLT ורציתי לדעת האם יכול להיות שאם יש לי מדיות לצריבה איכותיות אז שתוכנת הצריבה תעשה בעיות? אני זקוק לצריבה מדוייקת ואיכותית ככל הניתן - האם נרו מספיק טובה? ואם לא אז על איזו תוכנה הייתם ממליצים? [עדיף תוכנה חינמית]

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  25. קניתי דיסקים של silver line 780 מגה ועמרו לי שאני צריך לשנות את ההגדרות של הנרו אולי תדריכו לי מה צריך להסות בבקשה

• 5 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים