עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by holly man,

שלום לכולם התקנתי את מסנגר 6.1 במחשב שלי הוא עלה וחלק ממנו כתוב בגיבריש וחלק בעברית הסרתי והתקנתי שוב אך שוב אותה בעיה יש לי win98se עשיתי את כל העידכונים באתר אפילו הורדתי תמיכה בריבוי שפות אך שום דבר לא עזר? מה יכולה להיות הסיבה אהה דרך אגב גם עשיתי עדכון לאנטי וירוס וסריקה מלאה של המחשב הכל תקין יש למישהו מכם כיוון?? תודה רבה על העזרה וכל טוב לכולם תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  2. Started by b127,

אני רואה את הוידיאו אבל רק בארבע צבעים בערך קצת קשה להסביר את זה אבל איזה דרייבר עדכון תוכנה או קודק אני צריך בשביל זה? זה קורה בכל פעם שאני מנסה לצפות בקטע וידאו ברשת. כשאני מוריד וצופה דרך הWMP זה בסדר. ולא נתקלתי בשום סרט שלא עלה לי רגיל מהמחשב שלי.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  3. שלום מותקן לי על ה XP גרסה 7 של Internet Explorer. משום מה הוא קורס לגמרי בספונטניות מספר פעמים ביום (3 ואפילו 5 פעמים) כבר מספר חודשים. אין קשר לאתרים שהוא מציג באותו רגע. וקורה גם שמשאירים אותו פועל וכשחוזרים למחשב לאחר זמן מה מגלים שהוא קרס. הרצתי Spybot S&D ולא מצאתי שום תוכנה "רעה". כמו כן מותקן אנטי וירוס מעודכן.. מה ניתן לעשות? התופעה ממש מציקה.. תודה!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  4. אני רוצה לכווץ קובץ וידאו שהוקלט מהטלוויזיה למחשב. הנה דוגמא: הקלטתי 20 דקות וזה יצא 800MB. ניסיתי לכווץ עם תוכנות,והתוצאה הכי טובה שלי הייתה 90MB באיכות בינוני עד גרוע. אני רוצה לכווץ בין 30MB ל50MB ולשמור על איכות טובה. אני צריך עזרה דחוף! בבקשה תעזרו

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  5. אז ככה: התקנתי היום על המערכת שלי את הכרטיס מסך HD3850. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם. והתקנתי את החדש. הדרייבר שמגיע עם הכרטיס הינו catalyst 7.11. עכשיו לבעיה. הדרייבר עצמו עובד והכל סבבה. המשחקים עולים וניכר שיפור מהכרטיס הישן 7600GT. אבל כשאני בא לפתוח 3DMARK 05 או 06 פשוט התוכנה נתקעת ותוקעת גם חלק מהמחשב. אני לא יכול לגשת לאייקונים בדסקטופ או לגשת לסרגל כלים בשורה התחתונה. הוא ניתן לו להיכנס לTASK MANAGER ומשמה לסגור את התוכנית. לאחר מכן המחשב חוזר לעבוד רגיל. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנות. עידכנתי DIRECTX ניסיתי גירסא קודמת של catalyst 7.10. אבל הבעיה ממשיכה. עוד משהו: איזה תוכנה יכול לעזור לי בניטור הטמפ' של הכרטיס? כי riva tuner, ati tool לא מזה…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  6. Started by idanbahar,

כשאני מנסה להוריד למשל מאימיול אני מקבל שגיאה שומארת לי You cannot download this file because your filesystem doesnt supports files wich alge than 4GB, consider converting it to NTFS מה אינ עושה? \: תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by avihy,

כאשר הדלקתי את המחשב, כל הסימניות ב Firefox 2.0.0.6 נעלמו\נמחקו. איך אפשר לשחזר את הרשימה של שהסימניות?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  8. Started by Cha0stAlker,

יש לי שאלה לגביי הnotepad: תמיד שאני מנסה לעשות כל מיני דברים בnotepad (לא לכתוב, אלא לדוגמה סרבר שהורדתי ואני רוצה לערוך, וכו') אני מנסה לשמור, והוא אומר לי שאלא קבצי "צפייה בלבד". איך אני משנה זאת? איך אני הופך קובץ מצפייה בלבד לקובץ "עריך"?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  9. Started by eladh777,

שלום לכולם היום פירמטתי את המחשב שלי עקב כמה וכמה שיבושים. עידכתני את כל העידכונים וגם יש לי את החבילה של sp3. השאלה שלי היא איזה תוכנות אבטחה להתקין כדי לשמור על המחשב שלי ממזיקים ומרוגולות. אני מחפש באמת תוכנות קלות, שלא מעמיסות על המחשב. ותוכנות אמינות וטובונת. בינתיים יש לי את האנטי וירוס antivir, וחומת האש של ווינדאוס פעילה. אשמח לתשובה מקצועית. תודה

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

אני מחפש ליצור התקנה של WINDOWS עם אופיס ועוד כמה תוכנות מישהו יוצע בעזרת מה יוצרים את זה

11. Started by nimrods,

מחפש תוכנה למסינג'ר תוכנה להפעיל שיחת וידאו בלי שהמשתמש ילחץ על קבל שיפתח ישירות יש תוכנה כזאת?? תודה מראש..!

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  12. יש לי כמה סרטי DVD שרציתי לגבותם אבל מה חלקם הגדול נמצא במצב לא מי יודע מה נסיתי לגבות בעזרת כמה תוכנות כגון: Shrink DVD ושתי סוגים של Clone DVD וכולם נפלו בקריאה של הדיסקים. רצי לדעת האם ישנה תוכנה שבעזרתה ניתן לגבות גם דיסקים שרוטים ?

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by ניב200,

יש לי פיירפוקס גירסא 2.0.0.2 עד היום כשהייתי לוחץ על קישור עם הגלגלת של העכבר הוא היה פותח לי את הקישור בלשונית חדשה פתאום זה השתנה לי. מישהו יודע איך להחזיר את זה?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Started by yotam360,

כל ה-bookmark וההגדרות נמחקו לי... מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  15. השאלה בכותרת

16. היי יש לי בעיה בהתקנת הדריברים של ציפסט של INTEL במחשב שלי כרטיס האם הוא מסוג GIGABYTE GA-P35-DS3L הורדתי את הגירסא העדכנית מהאתר של INTEL וגם המהאתר של GIGABYTE. ההתקנה נתקעת בשלב ההתקנה של Intel ICH9 family 2 port Serial ATA storage controller 2 2926 ואינה ממשיכה לרוץ. הודעה שווינדוס מצא Standrat Dual Channel PCI IDE controller קופצת ולא נעלמת. במידה ואני לוחץ על Finish אני מקבל הודעה שההתקנה נכשלה. בדקתי את device manager ורואים שהוא לא מזהה התקן בשם SM bus controller . מצורפים תמונות של ההתקנה ושל device manager תודה על עזרה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  17. Started by shimon956,

שלום לכולם היום באתי לעשות live update ופתאום אני רואה שיש לי בעיה אם האמיל הנה תמונה להמחשה ועכיו כול הקטע שבדקי וירוסים ואין זה לא מצא לי כלום מישהו יכול לעזור לי בבקשה

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  18. Started by the king2006,

שלום .. תראו כשאני נכנס לוינדוס הוא לא רוצה לפעול אין התחל אין סרגלים אין כלום איך אני יכול לסדר את זה עשיתי במנהל משימות explorer.exe אבל אין הוא עושה טרמניט לבד מה זה יכול להיות ?? איך אני מטפל בזה??

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  19. שלום לכולם וחג שמח וכשר. ניסיתי לצרוב בעזרת 2 התוכנות הנ"ל דיסק BOOT של תוכנה מסויימת והוא לא מצליח לי.. כמובן שבאלכוהול אני לוקח את הקובץ שהוא בRAR ומנסה לצרוב (פשוט לא יודע על איזה אפשרות כתיבת דיסק לעשות זאת RAW וכאלה שיצא BOOT) ועם תוכנת הנירו אני מנסה לעשות מההתחלה בהגדרות שיהיה BOOT ומשתמש בתוכנה רק בתיקייה שפתחתי אותו אליה.. בבקשה אם יש איזושהיא הדרכה לעשות זאת אני יודה לכם..חג שמח וכשר.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  20. Started by creek,

ה-Firefox שלי הפסיק לכתוב בעברית פתאום, בלי שום סיבה. ב-IE זה כן כותב בעיברית, וגם בכל תוכנה אחרת. אני לא יכול להחליף בין השפות. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  21. Started by a-v-hi,

שלום!הורדתי משחק עם קובץ bin וגם עם קובץ cue ניסיתי לצרוב אותו בנרו כמו שמוסבר כאן ,אבל כשאני בא לפתוח את הקובץ cue הוא כותב לי : cannot open the file .ואחרי זה הוא כותב לי: an error occurred while loading the cue sheet file מה יכולה להיות הבעיה ,אם מישהו יעזור לי אני יודה לו מאוד,תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. Started by Nati_The_King,

איזה מוזר התקנתי הכל זה בא לעלות את התוכנה והיא לא עולה יש רק את הריבוע הקטן שרשום 3dmark ורשום לא מגיבבבבב מה אני עושה?

23. התוכנה צריכה לצלם תמיד אל המחשב רק כשהמצלמה מבחינה בתזוזה מסוימת הכי טוב שהיא גם תהיה נוחה מבחינת אירגון ימי צילום וכו (ז"א שיהיה לה יומן מתי היא צילמה) תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  24. שלום, יש לי בעיה במחשב של אח שלי שכל הזמן קופצת לו הודעה על מציאת וירוס (NOD32) שנקרא 0408.exe, והוא מופיעה שוב כל 5 דקת. מישהו נתקל בזה? ושמתי לב גם שהוירוס שהוא מוצא לא נמצא על המחשב שלי, אלא הוא מזהה אותו באתר כלשהו (כביכול שאני נכנס אליו והוא מזהה שבאתר שהגעתי אליו יש וירוס). שמתי לב גם שיש חלון בלתי נראה של אינטרנט אקפלורר עובד ברקע (במנהל משמות) וכל הזמן שאני סוגר אותו הוא חוזר וקופצת לי ההודעה על הוירוס.

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  25. Started by klips,

שגיאה בטעינה SYSTEM32\RQRJBRIG.DLL המודול שצויין לא נמצא זה קורה לי לאחר שאני מריץ משחקים לא תמיד זה קורה וזה גם גורם לי לריסטים המחשב שלי חדש האם זה בעיה בחומרה או בווינדוס עצמו אשמח לעזרה .......??

דיונים חדשים בפורומים