עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by pazer005,

לא יודע אם זה קשור לכאן אבל שימו לב למשהו קטן באימיול בהגדרת העלאה, אל תשאירו את התיבה ריקה, סמנו אותה בוי ותקבעו משהו. יש לי העלאה של חצי מגה וכאשר אני נותן לו הוראה שיעלה על כל ה-64 ואני לא מסמן בוי אז הוא מעלה באזור ה-30 כשאני שם וי אז הוא מעלה במלואו

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  2. עריכה: לא חשוב, מצאתי את התארד שרציתי משנה שעברה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=129257.0 תודה (:

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  3. היי שמתי לב שמאז שהחלפתי את לוח האם+ המעבד +זיכרונות , שיש שלי תופעה כזו , לאחר שאני יוצא ממשחק כמו CALL OF DUTY 6 או קריסיס או כל משחק כבד , לוקח זמן עד שאני רואה את שולחן העבודה, אני רואה מסך שחור ולאט אני מתחיל לראות את האיקונים מופיעים . התופעה הזו לא היתה לי במחשב הקודם (AMD3800+HD4850) מדוע זה קורה? יש לי בעיה בזיכרון ראם. רוני

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by Dark Tetris,

יש לי בעיה דיי טורדנית בוינמפ ברגע שאני פותח קובץ וינמפ ברשימה אחרת ואז מחזיר את הרישמה הקודמת יש מספר קטן מאוד של שירים שפשוט לא עולים לי.... ישר קופץ רנדומלי לשיר אחר חשוב לי לציין שזה באותם שירים...... ויסיתי לשנות את שם הקובץ וכלום.... אשמח עם תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by xXaXdXaXrXx,

אני כבר 3 חודשים מישתמש בתוכנה הזאת ועד עכשיו לא קרה לי בשום סרט שאני רואה שם שלו שומעים ובזמן האחרון זה קרה לי לשתי סרטים מה לעשות ??? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

6. היום אני נכנס ל-ICQ אחרי כשלוש ימים שלא הייתי מחובר ואני רואה שכל הרשימה שלי נמצאת תחת: NOT IN LIST אני מתנתק ואחרי שזה מתנתק זה עושה DELETING ALL HisTORY EVENTS אני מתחבר אחרי חמש דקות ואין כלוםםםם!! הרשימה ריקה אין ל אף אחד :'( בבקשה תעזרו יש איזו דרך להחזיר את הרשימה? אני משתמש ב-ICQ PRO B2003 תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by LL@SS,

שלום לכולם! אני כבר משתגע עם זה, אני לא מצליח להפעיל את התוכנה הזאת, לא משנה באיזה גירסה (למעט וואנטג' שלא פועלת בXP). ברגע שאני מפעיל יש פריז במחשב, משהו מוזר לחלוטין, אני לא על אובר קלוק או משהו כזה, ד"א זה קורה בכל הגירסאות. החלפתי ווינדוס אתמול בלי כל קשר ועדיין זה לא פועל. חוץ מזה הכל רץ כמו חלום ,זה מוזר קצת, משחקים ,הכל עובד מצויין ,אפילו GTA IV .. מזה יכול להיות ? חייב עזרה, אני רוצה לבדוק את המחשב שלי.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  8. Started by FresH-MeaT,

אממ יש לי מותקן 5לייט על המחשב.. ויש לי את התוכנה שמרשה לי להדליק כמה שאני רוצה איסיקיו ביחד.. ואני רוצה להתקין גם 6 אבל שה6 לא ישטלת עליו.. שאפשר יהיה גם להישתמש ב6 וגם ב5 ביחד.. זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by Imtheman,

חברים אני מחפש תוכנה שמציגה לי את התווים של קובץ מידי מישהוא מכיר תוכנה כזאת??

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by meirtz4,

אהלן. קניתי מחשב חדש וביצעתי את כל ההתקנות כראוי. רק מה.. ב - DEVICE MANAGER רשום לי שאין לי PCI DEVICE מותקן... ובהתאם לזאת אין לי סאונד... אם מישהו יודע איך אני פותר את הבעיה אני אודה לו מקרב לב....

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by Ran Ventura,

האמת לא משנה איזו גירסה זו של limewire בכולן יש לי בעיה שאני נכנס לתוכנה זה תקוע כל הזמן על conecting אבל זה לא מתחבר... זה נשאר באותו מצב כל הזמן.. איך אני מסדר את הבעיה ??? *הפיירוול מבוטל

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. קיבלתי השבוע HD3850 והגדרתי ב-catalyst מסך קטן של 7" כמסך משני, הבעיה היא שקטעי וידאו רואים בצבע אבל את שולחן העבודה רואים בשחור-לבן. הבעיה קיימת גם כאשר המסך הקטן מוגדר כראשי. המסך הקטן מחובר ב-Composite. יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by a-v-hi,

שלום!הורדתי משחק עם קובץ bin וגם עם קובץ cue ניסיתי לצרוב אותו בנרו כמו שמוסבר כאן ,אבל כשאני בא לפתוח את הקובץ cue הוא כותב לי : cannot open the file .ואחרי זה הוא כותב לי: an error occurred while loading the cue sheet file מה יכולה להיות הבעיה ,אם מישהו יעזור לי אני יודה לו מאוד,תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  14. Started by Nati_The_King,

איזה מוזר התקנתי הכל זה בא לעלות את התוכנה והיא לא עולה יש רק את הריבוע הקטן שרשום 3dmark ורשום לא מגיבבבבב מה אני עושה?

15. Started by klips,

שגיאה בטעינה SYSTEM32\RQRJBRIG.DLL המודול שצויין לא נמצא זה קורה לי לאחר שאני מריץ משחקים לא תמיד זה קורה וזה גם גורם לי לריסטים המחשב שלי חדש האם זה בעיה בחומרה או בווינדוס עצמו אשמח לעזרה .......??

16. Started by Achiron,

השתמשתי באקרוניס כדי להעביר את כל הדיסק הקודם. עכשיו מה הבעיה? אני רוצה להשתמש בשאר הדיסק. 320 ג'יגה לא מנוצלים ולא מפורמטים. איך יוצרים עוד מחיצה בלי לעשות פורמט לכל הדיסק? האקרוניס כנראה לא יודע לעשות את זה כמו שאני חושב שאני רוצה לעשות את זה. אני לא דורש הרבה, רק לנצל את השטחי שקניתי במיטב כספי. באותה הזדמנות, איך אני יכול להפוך את הסלייב לפריימרי? אני רוצה שהמחשב יעשה בוט מהמחיצה המועתקת של C. עריכה: אוקיי, הצלחתי להמשיך לפצל את הכונן. עכשיו הבעיה, השתמשתי בתוכנה Acronis True Image Home ועשיתי פשוט העתקה של כונן לכונן, ובדקתי עכשיו והC הישן לא זהה בגודל לC החדש, אני עדיין צריך להפוך את הC החדש למקום שממנו המחשב יעשה בוט. ואני לא ממש בטוח שהכל שם הועתק כהלכה.

17. Started by kobibo,

התקנתי עכשיו את ה ICQ החדש ורציתי לדעת שני דברים: 1. איך מגבים את ה database של ה ICQ עלמנת שאוכל להגדירו בשני מחשבים שונים ללא בניית משתמשים מחדש ? ( משתמש רק לצורך שליחת SMS ). 2. אני יודע שה ICQ יוצר דיי הרבה קבצי זבל,כיצד אוכל למחוק אותם מידי פעם ? והיכן הם נמצאים (תחת איזו מחיצה ) ? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by דנדן,

מה קורה חברה? איזה אנטי וירוס הכי טוב היום? :s05: תצביעו ותגידו מה דעתכם עליהם

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  19. כאשר אני מבקש למחוק מחיצה אז עולה לי שאלת בחירה שכוללת את המושג הזה secure erase אפשר לקבל הסבר על המושג

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  20. יש לי ויסטה 64 ואני לא מצליח להתקין את הדרייברים האחרונים (169.25) לnVidia. גרסת ההתקנה 64 ביט רושמת לי שמערכת ההפעלה שלי היא לא ויסטה 64 וגרסת ההתקנה 32 ביט רושמת לי שמערכת ההפעלה שלי היא לא ויסטה 32... מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  21. היי, התקנתי את האימיול החדש (5) ויש לי סרוויס פאק 1. יש לי בעיה - כל שרת שאני מתחבר אליו שולח לי אזהרה: אזהרה Razorback 2 (195.245.244.243:4661) - CP949 (Korean locale) filenames converted to Unicode UTF-8. Please use an Unicode ready client ואחרי כמה דקות הוא מתנתק מהשרת (זהו ראזורבק 2, אבל זה קורה בכל שרת). מה מקור הבעיה? ואיך פותרים אותה? תודה!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  22. טוב אחרי שהתקנתי את הפייר וול של סיגייט האימיול אומר לי שיש לי LOW ID וגם אחרי שהוא לא פועל ברקע זה אומר לי שיש לי LOW ID........רק אחרי שאני מסיר אותו לגמריי מהמחשב האימיול פועל בצורה תקינה ועם איי די גבוה.......מה לעשות ? איך אני פותח את הפורטים של האימיול בסיגייט? תודה רבה לעונים!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  23. Started by שריה 24,

כשהקובץ וורד שלי גדול, ואני עושה חיפוש של מילה - התוכנה שלי נתקעת... כאשר במחשב אחר על אותו קובץ תוכנת הוורד כן מבצעת חיפוש. מה עושים??

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  24. Started by Big_Guy7,

יש לי את התוכנה DaemonTools, ויש לי כבר התקנות של משחקים/תוכנות שפתוחות איתה.. לא יודע למה זה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב, כשהשולחן עבודה עולה, כל ההתקנות של התוכנות שפתוחות ב DaemonTools עולות... זה לא אמור להיות ככה, מה אני עושה כדי להוריד את זה? תודה

• 1 תגובה
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.