עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ofsher,

מישהו מכיר תוכנה חינמית בלי וירוסים/טרויאניים וכו'?

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  2. Started by yaron266,

יש לי מחשב חדש ומהיר מאוד ואני מפעיל בו כרגע שני אנטי וירוסים-AVG ו-ANTIVIR ורציתי לשאול אם זה לא יעשה לי בלגן ולא יאט לי תמחשב

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  3. Started by avner0075,

איך מוציאים את הכיסוי השחור מהעניים של האימיול?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  4. Started by Burkey,

שלום, יש לי בעיה לא מובנת עם תוכנת הדוא"ל Outlook Express. הבעיה היא עם אנשי הקשר. חלק מאנשי הקשר ( המחולקים לקבוצות ), מסומנים בכחול ( האייקון המופיע לצד השם ) ולא בלבן כמו מרבית אנשי הקשר. אותם אנשי קשר בכחול, מופיעים בתוך הקבוצות שלהם, אולם לחיצה על המאפיינים לא מובילה לאפשרות עריכה ( חסום ) ואם מסתכלים על הרשימה הכוללת של כל אנשי הקשר, הם לא מופיעים שם, כאילו לא נמצאים כלל ברשימת אשי הקשר שלי. ניסיתי למחוק אותם ולכניס שוב לאותה קבוצה והם שוב בכחול, ניסיתי למחוק ולהכניס לקבוצה אחרת, והם הפכו ללבן. אוסיף רק שאת הכתובות לא אני הכנסתי אישית, ולכן ייתכן שלא הוכנסו כראוי. אני עובד בדרך כלל עם Web Mail ולא לגמרי מתמצא בכל הקשר ל - Outlook Express, לפחות לא מעבר לבסיס. מישהו …

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by eladbu,

תקשיבו חרב עלי עולמי פתאום מחיצות E?F פשוט לא מתיר לי כניסה ACCESS IS DENIED ניסית לראות ב SHARING ונכנסתי לפולד אופשיין וכו ופשוט אין כניסה מה עושים טני חייב עזרה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  6. קיבלתי מחבר המלצה להשתמש ב Smart virus remover כאשר יש וירוסים שהאנטיוירוס ושאר התוכנות לא יכולות להסיר לפי דבריו התוכנה מוצאת הרבה טרויאנים ווירוסים אחרי האנטיוירוס, ניסתי לבדוק באינטרנט ויש מקומות שאומרים שהתוכנה מזויפת ולא עוזרת כלל אלא שהיא בעצמה מזיקה . האם משהו מכיר ? ויודע האם כדאי לנסות או לא להתקרב ?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  7. Started by Tal14,

יש לי את הsecurity center של CA וכשאני מפעיל את האימיול, אז הקובץ של הפירוול CapFasem עובד על 70% מהCPU. אני לא יודע מה לעשות זה פשוט תוקע את המחשב זה קרה לי בינתיים רק באימיול אבל יכול להיות בעוד מקומות פשוט אני אחרי פירמוט ועם האנטיויורוס הזה בפעם הראשונה מה עושים? תודה

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  8. אני משתמש בתוכנה AVI ReComp חיברתי סרטים עם התרגומים שלהם הכל טוב ויפה רק עכשיו באתי לחבר סרט עם תרגום וזה נותן לי שגיאה ניסיתי למחוק ולהתקין גם בכוננים אחרים ניסיתי הכל וזה נותן לי את השגיאה הזאת אולי מישהו יודע מה הבעיה או מכיר תוכנה אחרת?? והתוכנה הזאת כוללת כמה תוכנות....כנסו לתמונה ותיראו תודה לכל מי שמגיב!! [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by root3:16,

התקנתי את התוכנה ואני לא יודע אם יש בה פיירוואל או לא, כי ממה שאני ראיתי לא כתוב שיש. מישהו יודע אם יש שם או לא? אם אין שם, איזה פיירוואל הכי מומלץ להתקין?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  10. Started by bigdedi,

שלום יש לי אימיול שבמקביל אליו פועלת התוכנה KASPERSKY INTERNET SECURITY 7 הבעיה שהפיירוול כנראה חוסם את הפורטים שהאימיול עובד איתם. האם מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתוח את הפורטים בקספרסקי? דרך אגב יש לי גם מודם שפועל על כרטיס רשת . בנוסף בכל הפעלה של האימיול אני מקבל LOWID.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  11. קורה לי ככה כשאני מנסה להכנס לאתרים! מה לעשות?! זה משגע, חשוב לציין שאחרי ריפרש האתר עולה... [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  12. Started by xxdragonxx,

פתחתי אותו פתאום ואין סרברים משהו מוזר כזה זה רק לי או שזה לכולם?

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  13. Started by VL,

אני צריך תוכנה שתחליף ת'פורמט מ-MP3 ל-mid עשיתי חיפוש בגוגל לא מצאתי איך פותחים סיומת GP3 ניסיתי לחפש באתר filext.com הורדתי את התוכנה השנייה לא הלך לי הראשונה לא מצאתי גם... תודה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  14. Started by Prometheus,

אני מנסה להתקין את התוכנה, אך יש בה מלא דברים שאני לא צריך כמו Roxio Player, מישהו יודע איך אני מבטל אותם ככה שהם לא יותקנו? את האפשרויות הראשונות אפשר לבטל או להשאיר, אבל את כל האחרונות זה בלתי אפשרי לבטל! אני לא רוצה להתקין את זה אם זה ישקול 400 מגה...זה כולה תוכנת צריבה... מי שיש לו/היה לו את התוכנה - תעזרו לי בבקשה.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  15. שלום לכולם ואני מקווה שזה הפורום... בתוכנת outlook כשאני מסמן שישאיר את ההודעות שנקראו מהשרת על השרת הוא משאיר אותן, אבל אני צריך לסמן מחדש את ההגדרה הזו אחרי כל פעם שאני מעלה את התוכנה- יש דרך לגרום לזה להיות ככה בצורה קבועה? ושאלה נוספת, יש הודעות ישנות שהוא כבר הוריד מהשרת וכרגע שמורות רק על המחשב עצמו, יש דרך "לשתול" אותן חזרה בשרת? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  16. אממ, יש לי סרט מהטיול שלי בסין.. והוא בשתיי חלקים.. זה קובץ avi Dvix באיזה תוכנה אני צריך להשתמש כדי לצרוב את זה כמו שצריך והאיכות לא תיפגע.. וגם אם אפשר לחלק את זה לחלקים של 10 דקות כמו ב DVD שמשכרים... וגם לעשות תפריט.. תודה

• 2 תגובות
    • 576 צפיות
  17. אם לא אז לפחות נגן DVD רגיל חינמי תודה[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 10:51:02 תודה, מצאתי במאגר...[br]פורסם בתאריך: 14.04.2008 בשעה 11:30:29טוב אז עכשיו אני צריך תוכנה שתעשה את הדי וי די region free משהו כמו anydvd. יש כזו חינמית?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  18. Started by sigma,

האם תוכנה zonealarm גורמת עומס על המערכת (מאיטה פעולת המחשב ומוציאה אותו משיווי משקל)?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  19. Started by arkadur,

אם כן אשמח לקבל טיפים וטריקים ..

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  20. Started by עמיר שחר,

שלום רב, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לנהל בקלות את ארכיון הסרטים שיש לי (קרוב ל 1000) אני צריך שהיו לה כמה פרמטרים שלפיה היא תמיין ותציג לי את הסרטים: מספר סידורי שאני יתן, סוג הסרט, שם הקלטת, תאריך, ופורמט צילום. בתודה מראש, עמיר שחר

21. היום אני נכנס ל-ICQ אחרי כשלוש ימים שלא הייתי מחובר ואני רואה שכל הרשימה שלי נמצאת תחת: NOT IN LIST אני מתנתק ואחרי שזה מתנתק זה עושה DELETING ALL HisTORY EVENTS אני מתחבר אחרי חמש דקות ואין כלוםםםם!! הרשימה ריקה אין ל אף אחד :'( בבקשה תעזרו יש איזו דרך להחזיר את הרשימה? אני משתמש ב-ICQ PRO B2003 תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by slrr,

מדמה אותו במחשב ככה שאני יוכל לשחק משחקים של סוני במחשב שלי???

23. Started by alex125,

שלום חברים!!! אני קנתי מדפסת שיודעת גם להדפיס בגודל של 10*15 CM אבל אני לא יודע אך לעשות את זה באיזה תוכנה אני יכול לשתמש בה כדי לעשות את זה או אולי אני יכול להדפיס גם בתוכנה של ווינדוס תעזור לי בבקשה המדפסת שלי היא BROTHER MFC-215C

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  24. Started by xTz,

מסיבות כאלה ואחרות אני חייב את שתי הגרסאות על המחשב. הבעיה היא כזאת, ברירת המחדל של פתיחת הקבצים היא תמיד אופיס 2007! גם כשאני מנסה לשנות לאופיס2003 בשיטה הרגילה (כפתור ימני על הקובץ ואז opens with) זה לא עוזר \= אבל הבנתי שזה בכל זאת איכשהו אפשרי..אבל לא מצאתי פיתרון..אולי מישהו יודע? בנוסף למשל כשאני מפעיל את אופיס 2007 ואז את 2003 (או להפך) קופץ לי אוטומטית הwindows installer כדי להחליף קונפיגורציה בגלל שעברתי מגרסה אחת לאחרת..זה קורה בword ובaccess..בexcel זה מקפץ בין הגרסאות בלי בעיה ובלי שום שינוי קונפיגורציה..האם אפשר להעלים את הבעיה הזאת? תודה רבה(:

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by bdbd,

COMPAQ PRESARIO 1500 לכרטיס מסך אני לא מצליח למצוא......אפשר עזרה אני לא יודע גם איזה כרטיס מסך זה בדקתי עם סנדרה ולא הצלחתי לגלות

• 5 תגובות
    • 575 צפיות

דיונים חדשים בפורומים