תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב HTPC (המחשב הקטן שמשמש בד"כ גם כמערכת קולנוע ביתית) ובין היתר יש בו כונן של קורא כרטיסים של SD SM MS וכד'. העניין הוא שמצד אחד כשנכנסים למחשב שלי ואז מוצגת רשימת הכוננים הקיימים יש משהו כמו 4 כוננים לא מוכרים שבדיוק תואמים למספר החריצים בקורא הכרטיסים, בנוסף, הנורה הירוקה בקורא הכרטיסים דולקת תמיד - כלומר הכונן מחובר באופן תקין. מצד שני, כאשר אני מכניס כרטיס כלשהו לכונן אין שום אזכור לכך שהמחשב זיהה את הכרטיס. אני מאמין שזוהי בעייה של דרייבר שחסר לי - אם כן, אודה למי שיוכל לשלוח קישור לדרייבר שכזה. במקרה הכי גרוע צריך כנראה להגדיר בביוס את הכונן דבר שלא נראה לי הגיוני כי הכוננים מוגדרים עקרונית.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התחדשתי בצורב של ASUS דגם 1814BLT שקיימת בו אפשרות ה Lightscribe ואני משתמש כרגע בגרסא 6 של נרו שאין בה אפשרות של Lightscribe וראיתי שיש כל מיני גרסאות של נרו 7, אחד זה הרגיל עוד אחד שנקרא פרמיום ועוד אחד שנקרא אולטרה, איזה מהגרסאות הכי עדיף ולמה? ושאלה נוספת, אני משתמש ב Outlook Express 6 וכשאני מקבל מיילים אני לא רואה ש NOD32 סורק אותם משום מה למרות שהאופציה הזו מופעלת
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
האמת לא משנה איזו גירסה זו של limewire בכולן יש לי בעיה שאני נכנס לתוכנה זה תקוע כל הזמן על conecting אבל זה לא מתחבר... זה נשאר באותו מצב כל הזמן.. איך אני מסדר את הבעיה ??? *הפיירוול מבוטל
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
קיבלתי השבוע HD3850 והגדרתי ב-catalyst מסך קטן של 7" כמסך משני, הבעיה היא שקטעי וידאו רואים בצבע אבל את שולחן העבודה רואים בשחור-לבן. הבעיה קיימת גם כאשר המסך הקטן מוגדר כראשי. המסך הקטן מחובר ב-Composite. יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום!הורדתי משחק עם קובץ bin וגם עם קובץ cue ניסיתי לצרוב אותו בנרו כמו שמוסבר כאן ,אבל כשאני בא לפתוח את הקובץ cue הוא כותב לי : cannot open the file .ואחרי זה הוא כותב לי: an error occurred while loading the cue sheet file מה יכולה להיות הבעיה ,אם מישהו יעזור לי אני יודה לו מאוד,תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
איזה מוזר התקנתי הכל זה בא לעלות את התוכנה והיא לא עולה יש רק את הריבוע הקטן שרשום 3dmark ורשום לא מגיבבבבב מה אני עושה?
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שגיאה בטעינה SYSTEM32\RQRJBRIG.DLL המודול שצויין לא נמצא זה קורה לי לאחר שאני מריץ משחקים לא תמיד זה קורה וזה גם גורם לי לריסטים המחשב שלי חדש האם זה בעיה בחומרה או בווינדוס עצמו אשמח לעזרה .......??
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגה-בייט ds3l תודה רבה מראש!
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
היי, לאחרונה נתקלתי בתוכנה אשר מגבה לך את המידע של הכונן הקשיח, שימו לב, --- על קלטת DV של מצלמה דיגיטאלית -- . החברה טוענת שהיא מסוגלת לגבות עד 10.9 גיגה על שעה של קלטת, לפי מה שהבנתי זה לא אמין כל כך, לא ברמה של דיסקט, קצת יותר, גם תלוי ביחס הדחיסה, אבל שווה משחק למי שיש לו מצלמה דיגיטאלית עם קלטות שהוא לא משתמש בהם. [url=]http://www.coolatoola.com תהנו!
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מה שמן? ומה יותר טובה ואיזה יתרונות
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם!, יש לי משחק או שניים, שכשאני מנסה להעלות אותם מופיע לי על המסך הדבר הזה: ...created window@0,0 (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver ...initializing QGL ...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available ...shutting down QGL ----- CL_Shutdown ----- RE_Shutdown( 1 ) ----------…
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים. הורדתי פרק בסידרה אבודים ומשום מה הסרט משודר הפוך. אני צופה בסרטים עם תרגום דרך תוכנת MV2PLAYER. כיצד ניתן לסובב את התמונה ב-180 מעלות? האם ישנה תוכנת ניגון סרטים שיכולה לעשות זאת? ובאיזו תוכנה הכי מומלץ לצפות בסרטים בטלוויזיה דרך המחשב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום.. המחשב של אבא שלי החליט שלא מתחשק לו לנגן קבצי WAV , המדיה פלייר כותב "מוריד קבצי Codec" , ואז מעלה שגיאה שהוא לא מצליח לנגן את הקובץ. מה אני עושה? מאיפה אני מוריד CODEC לWAV? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אז ככה..בזמן האחרון הצורב שלי התחיל לעשות בעיות..הוא עושה את כל תהליך הצריבה כמו שצריך, אבל כשאני מנסה להפעיל את הדיסק הוא כאילו עדיין ריק.. חיברתי צורב אחר והבעיה עדיין ממשיכה.. אני צריך להתקין איזשהו דרייבר או לעדכן משהו? או שהבעיה היא משהו אחר לגמרי? תודה מראש על העזרה.. <סליחה אם זה לא בפורום הקשור, אני פשוט לא ממש יודע לאן לשייך את הנושא>
-
- 8 תגובות
- 552 צפיות
-
-
עברתי למסך 24 אינטש ברזולוציה 1920X1200 ותוכנת האתרעות שלי אינה בנויה לכך - האותיות בגודל כ-1 ממ. האם יש המלצות על תוכנה חינמית שבותבת גם עברית בפונט בגודל קריא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי בעייה עם צפיה בסרטונים כמו באתר SPORT5+ אני משתמש בדפדפן AVANT ועבר לי בסדר גמור כל הזמן ופתאום כבר איזה שבועיים שהסרטונים פשוט לא מתנגנים.. אין לי שגיאה או משהו פשוט כלום לא קורה.. מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר אתר עם סקינים למקסטון? יש באתר שלהם איזה משהו אבל זה דורש קוד והרשמה וכו
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
-
כנראה שסוס טרויאני השתלט לי על המחשב. האם מישהו יודע איך ניתן להסיר אותו? אני משתמש באנטיוירוס AVG אבל הוא לא מזהה ולא מסיר אותו. גם ADAWARE לא עוזר. אשמח להצעה לפתרון.
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
שלום יש לי סרט על המחשב שהייתי רוצה לצפות בו על נגן הDVD. סיומת הקובץ היא vlc media file, ונגן הDVD שלי לא תומך בה. איך אני יכול להמיר את סוג הקובץ כך שהDVD יוכל לקרוא אותו?
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
איזה דפדפן מותאם ל Windows 95 בגרסה עברית ?.. אני פשוט עובד עם VMWARE רק שתדעו ומעוניין לגלוש במחשב הוירטואלי .
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
התקנתי פיירפוקס על מחשב חדש, אבל יש בעיה - הוא לא ממלא באתרים את המשתמש והססמה ששמורים במנהל הססמאות.. נטרלתי את כל התוספים כדי לראות אם אחד מהם גורם לזה, אבל הבעיה עדיין קיימת.. איך אפשר לפתור אותה? אולי פספסתי משהו בהגדרות?
-
- 2 תגובות
- 552 צפיות
-
-
היי חברה, אני משתמש ב-outlook 2003, ברצוני שהוכנה תרוץ באופן קבוע ולא תיסגר אך אני לא מצליח למצוא היכן אני מגדיר את זה?, הגדרתי את התוכנה למצב של מיזעור ל- System trey, אבל בכל 12 שעות או משהו כזה היא נסגרת באופן אוטומטי. מוכר למישהו? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-