תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
יש לי את האנטי וירוס ואת תוכנת האנטי ספייוור של חברת AVG האם המחשב שלי מוגן מפני מזיקים או שאני צריך להוסיף עוד משהו? האם התוכנות האלה מגלות טרויינים ותולעים? תודה
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני משתמש ב Office 2003. אני רוצה להעביר את כל המיילים שקיבלתי מחודש אפריל 04 ועד חודש יולי 04 (04/2004-07/2004) לקובץ PST אני רוצה שזה יעבור אוטומטית. איך אני עושה את זה...
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום אנשים בעיה קטנה שאני לא יודע איך לפתור, באתי להוריד קובץ ונפתחה לי התיבת הורדות של האקספלורר, הבעיה שהV הקטן שמסמן אם אני רוצה שהוא יודע לי כל פעם איפה לשמור או ליפתוח וכו', הוסר, ואני לא מצליח להחזיר אותו כיוון שאני ישר מגיע לחלק של ההורדה, כלומר ביטלתי בטעות את התיבה הזאת. איך אני מחזיר אותה חזרה...
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מסך כחול(מצורפת תמונה) קוטע את פעולת המחשב שוב ושובהבעיה חוזרת על עצמה מידי פעם....לא מצליח להבין בעקבות מה זה קורה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
זה מה שאני מקבל כשאני מנסה להפעיל אותו. לא התקנתי שום דבר מלבד הגרסה החדשה של ADBLOCK+ אתמול בערב ומאז הוא עבד יופי. עריכה: WTF?? אחרי (עוד) RESET פתאום הוא כן עובד... נו טוב. אבל ליתר ביטחון, מישהו יודע מה גורם לזה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי, היום התקנתי את ה-BSplayer על ה-VISTA. יש לי כבר חבילת מקודדים של K-LITE - האחרונה. סרטים אני יכול לראות ב-MP11, אבל כשאני מנסה לראות סרטים ב-BS הוא פשוט מראה לי מסך שחור והסרט רץ... שומעים והכל, אבל לא רואים. כמו שאמרתי מקודדים זאת לא בעיה, למישהו יש רעיון?? תודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כמו הנושא, מישהו יודע אם התונה תפעל בויסטה 32 כמו שצריך?? חיפשתי אבל לא מצאתי תשובה תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש תוכנה ששולטת בתוכנה שMSI סיפקה לי עם הכרטיס אבל היא על הפנים ותומכת בPOWER DVD ועוד כמה תוכנות שוליות אז רציתי לדעת אם זה איזה תוכנה אחרת שתוכל לשמש אותי לשלוט על המדיה פלייר אולי או WINAMP? יש סיכוי שזה אפשרי ויש כזה דבר?? תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני צריך דרייבר לכרטיס רשת האלחוטי שנמצא בלפטופ T41 מבית IBM. אודה לכם אם תבהירו כיצד להתקין. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום צריך המלצה לאנטי וירוס+פיירוול. בעבר השתמשתי ב ב Panda פלטיניום שבשלב מסויים עשתה קצת בעיות ובתקופה האחרונה השתמשתי ב AVG FREE אני דיי מרוצה ממנה אבל יש בעיות עם העידכונים. אני צריך גירסה שפועלת טוב או תוכנה אחרת. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
-
אם יש שירות בתשלום אז סבבה אני מוכן לשלם אותו. נראה לי שזה עדיף על לקנות מודם לבזבז זמן על התקנה למידה וכו'. אז אם יש שירות כזה אשמח לשמוע. אם לא-אשמח לדעת איזה מודם לקנות ואיזה תוכנה להתקין.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
לאחרונה הוספתי 1G זיכרון פנימי (512*4 קינגסטון DDR2 533 ) והשאלה שלי עם אני יכול לשנות משהו בזיכרון הוירטואלי כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר? ומזה ביכלל זכרון וירטואלי? (סליחה על הנוביות ) תודה על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מה הכוונה: תוכנה שמסוגלת להראות לי מידע על ההרדיסקים שלי ב-SIDE BAR על ביצועים,גודל דיסק,מקום פנוי,חום וכו יש דבר כזה?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
בבילון לא מצליח לעדכן שערי המרת מטבעות... למה הוא לא מצליח ? יש לו גישה מלאה לאינטרנט ואני מקבל גם תוצאות מוויקיפדיה. אז מה הבעיה ? כאשר אני לוחץ על "עדכן שערי המרה עכשיו" מייד מופיעה לי ההודעה : "ההתחברות לשרת לעדכון שערי המטבעות נכשלה". זה מעודכן נכון לשנת 2003... אני לא יודע מה הבעיה. מישהו יכול לעזור ?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
פתאום ללא סיבה הגיונית כל הסרטים שאני מפעיל ולא משנה באיזה תוכנת צפיה אני משתמש bsplayer , media player וכו' פועלים אך בגוון לבן ניסיתי. להסיר את כל הcodec ואז להתקין שוב וגם ניסיתי להתקין אחרים ודבר לא עזר, אני די מבין בענין של הcodec ולפי הבנתי הבעיה לא שם ניסיתי גם להסיר את תוכנות הצפיה ולהתקין מחדש אך גם זה לא עזר
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני מעוניין להקליט את כל מה שמתרחש לי במסך בתצורה של סרט לצירכי הדרכה תודה
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני צריך תוכנה שתוכל למיין לי לפי הסדר את הקבצים הכי כבדים עד הכי קלים תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
טוב אז ככה: יש לי אנטי וירוס Kesparsky ואני רוצה לנעול איתו הורדות למחשב שלי.. סתומרת שכל הורדה למחשב שלי תיצטרך סיסמא שאני אבחר מקווה שאתם יודעים איך..
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
אני מנסה להתקין את התוכנה, אך יש בה מלא דברים שאני לא צריך כמו Roxio Player, מישהו יודע איך אני מבטל אותם ככה שהם לא יותקנו? את האפשרויות הראשונות אפשר לבטל או להשאיר, אבל את כל האחרונות זה בלתי אפשרי לבטל! אני לא רוצה להתקין את זה אם זה ישקול 400 מגה...זה כולה תוכנת צריבה... מי שיש לו/היה לו את התוכנה - תעזרו לי בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שלדוגמא אוכל להוסיף לשם חבר שכל פעם שאני אפתח אותה היא תרשום לי איזה שרת נמצא חבר שלי לא משנה באיזה משחק ברשת שאוכל להתחבר אליו אוטומטית ותוכנה שאוכל לדבר במיקרופון איתו יש כזה דבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
היימ ישהו יכול לעזור לי בתוכנה languard אני לא מבין דברים מסוימים בה אני אשמח אם תיצרו איתי קשר באריסיקיו 327693432
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אז ככה הורדתי אימיול v0.46c ואני מוריד פיפא 2006 ונבי איי 2006 אז קיצר זה מוריד לי במהירות בין 0-5 מה לעשות למה זה כזה איטי ויש לי מחשב טוב מאוד גם שאני יודע שזה לא ממש קשור אולי בגלל האנטי וירוס נורטון 2005 או מה אפשר לעשות כדיי לשפר את המהירות אהה דרך אגב הודעה ראשונה בפורומים פה ... מקווה שתעזרו
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתקליט לי ממקרופון או כל כניסה שהיא, ושלא תהיה כמו ה Sound recorder שבווינדווס שאחרי דקה הוא מספיק להקליט... שהתוכנה תקליט עד שאני אעצור אותה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-