עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by _Amaterasu_,

KeePass וTruecrypt מה כל אחת עושה בדיוק ואיזה חסרונות יש בשימוש בהן ?

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  2. אהלן, מדובר במעבד 820D ולוח 945PVS של אינטל,4 G זיכרון פיזי... חקרתי באתר של אינטל,אפילו שלחתי מייל וקיבלתי תשובה של מערכת מיילים אוט' שצוינו שם איזה 10 מאמרים/לינקים על תאימות...ותשובה חד משמעית "עין" הוקצור,ממליצים להתקין? והאם באמת ארגיש בהבדל לעומת ה 32 BIT? תודות!!!

3. Started by Vaz,

מופיעי לי פעמיים trueimageMonitor.exe - תחת היוזר ניים שלי מה זה בכלל ? צריך את זה ? איך אפשר להעיף את זה ? מה זה schedlhlp.exe ?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  4. יש את התוכנה הזאת [h=1]BitDefender USB Immunizer היא מחסנת את הדיסק און קי שהוא לא יעביר ווירוסים למחשבים שבו אין. השאלה שלי , אני מעוניין להעביר קבצי ראר (של משחק) ממחשב שיש בו ווירוסים למחשב שאין בו ,אז האם גם הקבצים שאני מעביר למחשב השני מחוסנים? או שיקרה מצב שהדיסק און קי עצמו לא מעביר את הווירוסים אבל הקבצים שאני יעביר למחשב שאין בו ווירוסים הם יפיצו ווירוסים במחשב? תודה. [/h]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by m.l,

יש תוכנה ששומעת למשל הרצאה ומעבירה הכול למילים על המחשב? אני יסביר יותר טוב: אחותי מתחילה ללמוד באוניברסיטה ויש לה מחשב נייד אני רוצה לדעת אם יש תוכנה שלמשל היא תחבר מיקרופון וכול מה שהמרצה יגיד התוכנה תכתוב בקובץ WORD נגיד...שמעתי על דבר כזה לא יודע אם זה מעשי או בר ביצוע אבל אני זוכר ששמעתי שזה קיים...יש תוכנה כזאת?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  6. Started by eladh777,

יש משהו לא טוב בתוכנות ללא התקנה(portable)? כלומר.אם יש תוכנה שאני רוצה כמו נרו או דפדפן פיירפוקס שהם ניידות, כדי לי להשתמש בהם במקום אותה התוכנה שמותקנת על המחשב ובכך מאיטה אותו? התוכנות הניידות האלה הם יצייבות, יש להם משהו שלילי? כי חבל סתם להעמיס על המחשב בתוכנות שדורשות התקנה.

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by eladh777,

שלום לכולם היום פירמטתי את המחשב שלי עקב כמה וכמה שיבושים. עידכתני את כל העידכונים וגם יש לי את החבילה של sp3. השאלה שלי היא איזה תוכנות אבטחה להתקין כדי לשמור על המחשב שלי ממזיקים ומרוגולות. אני מחפש באמת תוכנות קלות, שלא מעמיסות על המחשב. ותוכנות אמינות וטובונת. בינתיים יש לי את האנטי וירוס antivir, וחומת האש של ווינדאוס פעילה. אשמח לתשובה מקצועית. תודה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  8. שלום קניתי לוח של גיגהבייט ואיתו מגיע דיסק שעליו נמצאת התקנה ל נורטון אנטי וירוס. אחרי ההתקנה הוא כמובן מבקש סיריאל,רציתי לדעת האם יש את הסיריאל איפה שהוא וזו למעשה תוכנת מתנה עם הלוח או מדובר בגירסאת ניסיון ל 90 יום בלבד

• 2 תגובות
    • 637 צפיות
  9. היי, האם אפשר להגדיר בתוכנות סינכרון למינהם לסנכרן קבצים ספציפיים? תודה,

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  10. Started by root3:16,

איזה תוכנת צריבה לדעתכם עדיפה נרו או אלכוהול 120%???

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by vinipyx,

מישהוא יכול להגיד לי איפה אני מוצא את האתרים שעובדים אם התוכנה זאת כי איבנתי שזאת תוכנה מצוינת,כמו bitorent ואפילו יותר טובה

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  12. Started by eladh16,

שלום לכולם אוקי יש לי שאלה פשוטה באיזו תוכנת flash כדי לי להשתמש ב Adobe Flash CS3 Professional או להסתפק ב Macromedia Flash 8 Professional? תודה והמשך יום טוב

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  13. Started by tomer_et,

התקנתי את תוכנת O&O Defrag - ששמעתי שהיא תוכנת איחוי דיסק מצויינת, אבל יש לי בעיה קטנה. לתוכנה יש כמה סוגי איחוי - ולמרות שקראתי את ההגדרות של כל אחת מהן - אני לא כל כך יודע מה הכי ממולץ. אז למי שמכיר את התוכנה, הייתי שמח אם הוא היה אומר לי באיזה שיטה הכי טוב להשתמש. יש לי שני דיסקים: אחד של 10 ג' שהוא מלא כמעט לגמרי (יש 300 מגה פנויים) ועוד אחד של 30 שמחולק ל-3 כשבפרטישן אחד יש את מערכת ההפעלה והתוכנות המותקנות ובשניים האחרים יש בעיקר קבצי מדיה גדולים. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  14. האם ניתן לבצע איתה אתחול למחשב המטופל, כך שהשליטה תוחזר אוטומאטית לאחר האתחול ללא צורך בהתערבות של מישהו מהצד השני?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכם. ברשותי WINDOWS VISTA עם תוכנת אנטיוירוס NOD32 V3 וWINDOWS DEFENDER הפועלים תמיד ברקע. לא מזמן הורדתי וירוס למחשב בטעות, התוכנות מיד זיהו אותו ועצרו אותו מכל פעולה. כלומר שלחו אותו ל"הסגר". הסרתי את הוירוס מה"הסגר" בDEFENDER. השאלה שלי היא: אם אני בוחר וירוס שמופיע בהסגר של הNOD , ולוחץ על REMOVE (ראו תמונה), האם קובץ הוירוס נמחק לחלוטין מהמחשב, או שהוא נמחק רק מהרשימה בהסגר? שאלה שמטרידה אותי בקטע זה.. תמונה: תודה לעוזרים!! http://img367.imageshack.us/img367/1492/56329336hb9.jpg

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  16. Started by ZorD,

שלום לכולם. לא מיזמן ניתקלתי בתוכנה שניקראת "WinMPG Video Convert" והיא מציעה להפוך כל פורמט של סרט מסויים לפורמט שבו אתם רוצים. התוכנה לא מסובכת ביכלל, להיפך היא מאד קלה ופשוטה. למרות זאת יש לי כמה שאלות לגבייה: 1) התוכנה מציעה את האופצייה AVI To MPG1 ואת האופצייה AVI To VCD. אם אנני טועה MPG1 = VCD הלא כך? בבקשה הסבירו לי את העיניין. 2) אם אני רוצה להפוך קובץ יחיד של סרט מסויים שתופס 700MB (לצורך העיניין הסרט Immortel) שיהיה קריא לDVD של דוד שלי אבל אני רוצה שהוא לא יתפוס יותר שטח מהמקורי (שיעלה על דיסק אחד) איך אני עושה זאת? *יש אופצייה של " Size NoChange " האם זאת האופצייה הנכונה? (יש אותה רק ב AVI To MPG1 משום מה ואין אותה ל )AVI To VCD 3) האם מישהו ישתמש ב…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  17. Started by eladh777,

שלום. יש לי את התוכנה Total Uninstall 4. היא מסובכת מדי והיא לא נראת לי נוחה במיוחד. התקנתי את התכונה Revo Uninstaller, והיא נראת לי נוחה וקלה. איזה תוכנה אתם ממליצים לי מביניהם? תמיד כשהייתי מתקין תוכנה מסוימת אז התקנתי אותה דרך Total Uninstall 4, וגם מחקתי אותה משם. גם דרך התוכנה Revo Uninstaller צריך להתקין תוכנה דרכה? הרי התוכנה Total Uninstall 4 שומרת "נקודת זמן" לפני התקנת תוכנה מסוימת, ואז כשמסירים אותה , היא פשוט חוזרת לנקודת הזמן ששמרה. איך Revo Uninstaller עובדת? היא פשוט מוחקת את מפתחי הרגיסטרי וזהו, אין זכר לתוכנה? איזה תוכנה יותר טובה? תודה רבה לעונים

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  18. שלום יש לי OFFICE XP והוא באנגלית ואני לא חוזב שהוא תומך בעברית(אם אני רושם סתם משהו הוא לא מראה לי שגיעת כתיב) אז רציתי לדעת אם יש לי אפשרות להוריד מאיפו שהוא ערכת שפות

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by berko,

מישהו יודע מה ההבדל בין FILL ל OPACITY ? ואל תתרגמו לי.. תסבירו מה ההבדל בתוצאה, כי לי זה נראה אותו הדבר

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by bazuka,

שלום אני משתמש באופיס XP. ב outlook express כאשר שולחים לי תמונות אני רואה תצוגה מקדימה של התמונה בגוף ההודעה למטה... אבל ב outlook של ה- office אני רק רואה את הקבצים המצורפים ואני צריך ללחוץ על כל אחד כדי לראות אותם. יש אפשרות לעשות גם כאן תצוגה מקדימה של כל הקבצים? בטוח מישהו יודע.............. תודה!!! ;D ;D ;D ;D

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  21. אני עובד עם הפקס של XP והמקסימום שמצאתי זה יבוא(כלומר יבוא של מסמכים/פקסים אל תוך תוכנת הפקס). לגבי הפקסים הנכנים אין בעיה למצוא את התקיה ולגבותם אך לגבי הפקסים הנשלחי ששמורים אצלי בתיבת דואר יוצא בתוכנת הפקס של WIN XP SENT לא מצאתי מיקום התיקיה בה הם שמורים וגם לא קיימת רך להעבירם באמצעות EXPORT (אופציה שלא קיימת בתוכנת הפקס האינטגרלית של WIN XP) הכוונה של כל הסיפור היא להגן על החורמ הנ"ל במקרה של תקלה וכד' בכונן C בה תוכנת הפקס מותקנת, לעומת את בתוכנהכמו OUTLOOK ב אני משתמש לשליחת מיילים אין כל בעיה לגבות את התוכן באמצעות EXPORT האם למישהו מושג היכן ממוקמת התקיה של הפקסים היוצאים בתוכנת הפקס שמגיע אינטגרלית עם WIN XP? או כיצד לעשות גיובוי מסודר כמו EXPORT בדומה לתוכנות…

• 0 תגובות
    • 433 צפיות
  22. Started by davidcohen,

היי יש לי קובץ DDS מסויים (צירפתי אותו). אני רוצה שכל הרקע התכלת מסביב לאותיות האפורות יהיה בצבע לבן. אני לא מבין כלום בפוטושופ אבל זה נשמע לי כמו משהו שנעשה בשתי לחיצות ... תוכלו לכוון אותי איך ביודק עושים את זה. התקנתי כבר את גירסה CS4 של פוטושופ תודה

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  23. Started by nore0,

לסמן את כולם ולעשות FIX ? מה התוכנה הזאת בכלל עושה ? מחיקת תולעים וכו' ??

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  24. קודם את אלו של הלוח אם ואחר כך את אלו של הכרטיס מסך נכון???

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by asaf999,

שלום יש לי שאלה קטנה אשמח אם תענו לי אליה. יש לי איזה סרטון קצר בפורמט AVI ואני מעוניין לחתוך ממנו את קטע. כאשר ניסיתי לחתוך את הקטע windows movie maker, הצלחתי אך התוכנה שינתה לי את הרזולוציה של הסרטון. בבקשה עיזרו לי ואמרו לי איך לעשות את זה מבלי לשנות את הרזולוציה. תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים