עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Yaron-Cohen,

השפה שאני משתמש היא אנגלית....שאני מחפש קובץ כלשהו ואני כותב בעברית אז בשורת החיפוש רואים עברית...אבל ברשימת הקבצים שהוא מצא רואים סינית... הנה הבעיה: [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  2. 1.שלום אני משחק במשחק LineAge ויש לי פינג 480+ כי השרט הוא בחול והאינטרנט שלי הוא 3mb השאלה היא יש איזה תוכנה שתעזור לי להוריד את הפינג או לשחק בלי לגים ? 2.האם ניקוי שלי קבצי האינטרנט יעזור ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שאני מתקין תSygate Personal Firewall Pro 5.6.2808 (אחרי פירמוט) זה לא נותן לי להכנס לאתרים למסינגר וICQ כאילו אין לי מודם מה הבעיה?? מה לשנו?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  4. שלום המפרט שלי זה זה http://www.tms.co.il/preview/spec/dk3h1tlc המחשב רץ מעולה תקופה של כמה חודשים,ללא וירוסים וללא שום התקנה מיוחדת בימים האחרונים פתאום הוא החל לפתוח תיקיות ממש באיטיות וגם בדפדפן עובד מאד לאט המחשב עצמו עולה כרגיל במהירות הרגילה ומהירה. דיברתי עם תומך של TMS הוא השתלט על המחשב מרחוק וכשהוא שלט אז התנועה עבדה כרגיל בצורה תקינה גם כשאני הזזתי כל עוד התוכנה פעלה. ברגע שיוצאים ממנה האיטיות חוזרת. הוא המליץ לפרמט ואם לא יעזור הם יקחו את המחשב לבדיקה. אני רוצה לברר אם יש עוד אפשרויות לפני הפירמוט... תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 2.8k צפיות
  5. עד עכשיו השתמשתי ב-nod32 ורציתי לנסות את bitdefender כי אומרים שהוא טוב כל מני מקומות. שמתי לב שהמחשב והאינטרנט נהיו איטיים פתאום. אני לא יודע אם זה וירוס או adware כי סרקתי עם bitdefender, adaware ו-spybot וזה לא מצא כלום. אז רציתי לשאול: האם אתם משתמשים\השתמשתם בbitdefender והמחשב נהיה איטי ועמוס? תודה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  6. אם יש בכלל דבר כזה... אני רוצה לבדוק עד כמה טוב מצב המחשב שלי מבחינת קבצי "זבל" ושאריות למיניהם... וגם למדוד את רמת ביצועיו... זאת כאמור לאחר שזמן רב כבר לא ישבתי על המחשב כמו בנאדם והוא פעל 24\7 בשביל הרשת הביתית והיות ושאר בני הבית לא ממש מתמצאים אני פשוט משאיר פתוח תמיד כדי שלא יתעסקו במחשב שלי שהוא המרכזי, בכל מקרה תוכנה שתיתן לי מושג על מצב המחשב שלי בכמה שיותר מישורים. *נ.ב כדי שאציין, כרגע יש לי את התוכנות הבאות: AD AWARE REGCLEANER REGSEEKER JV16 POWER TOOLS כל פרק זמן של בין שבוע לשבועיים המחשב עובר סריקה מקיפה של כל הארבעה. תודה !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by oren500,

ניתן לקרוא פה על אקספלורר 9 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3873197,00.html

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  8. Started by *NightMare,

מישהו יכול לספר לי מה זאת התוכנה הזאת..? למה היא טובה...? האם כדאי להשתמש בה..?

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  9. נתקלתי באיזה קובץ מסתורי ומעצבן הוא משגע אותי מבקש PASSWORD לפני שהWINZIP יפתח אותו למישהו יש רעיון ?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  10. המחשב שלי זה HP PAVILION A6450.is ואני רוצה להתקין עליו את מערכת הפעלה Windows XP Service Pack 3 אני לא מוצא באתר של HP דרייברים לXP , אם אפשר בבקשה שמישהו יתן לי קישורים לדרייברים כדי שאני אוכל להתקין אחרי המעבר לXP . תודה רבה רבה , שבוע טוב :]

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  11. אם יש לי סרט על המחשב וגם את הכתוביות שלו... אני רוצה לצרוב אותו בפורמט VCD כדי לראות אותו ב- DVD אז איך אני מלביש על הסרט את הכתוביות? אה ובכלל באיזה פורמט הכי כדאי לצרוב אותו כדי לראות אותו ב- DVD? עוד שאלה- מה ההבדל בין פורמט VCD ל- SVCD ? ועוד אחת - אם הסרט מתנגן לי לאט על ה-DVD יש משהו שאני יכול לעשות בנידון? לצרוב אחרת או משהו?

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  12. Started by massinvallus,

כל פעם שאני מפעיל סרט שהוא ב AVI במדיה פלייר אז יש רק סאונד ואין תמונה ולפעמים אני מפעיל סרטים וכתוב במדיה פלייר שזה צריך אישור משרת קודק או משהו כזה ואי אפשר לראות את הסרט. מה הבעיה ואיך מתקנים אותה?

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  13. יש ליגיים פד עם חיבור com ואני צריך דריבר זה כמו גיים פד של סוני פליסטישן אבל בלי הגויסטיק בעמצה ויש על ה גיים פד מדבקות של ea sports למי שזה יעזור תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם. במזל טוב הזמנתי את ה-LG 4163b. אני לא ממש מחבב את נרו 6, ורציתי לדעת האם גרסה 5 תדע לנצל את הצורב, או שבכל זאת עלי לשדרג ל-6... ואם כן, לאיזו גרסה בדיוק?

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by orenmj23,

שלום לכולם ושבוע טוב, אני מנסה להתחבר לתוכנת סקייפ שברשותי, בעבר לא נתקלתי בבעיות מיוחדות, אבל כיום שאני מנסה לפתוח חשבון חדש, אני מקבל שגיאה שסקייפ לא יכול להתחבר, אני יודע שהפיירוול של הווינדוס מכובה, ואין תוכנת פיירוול אחרת. ישנן החסימות של הראוטר עצמו אבל אני לא יודע איזה פורטים לפתוח. אשמח לתשובה מהירה, כי אני רוצה להטעין כסף לפני נסיעה לחול. תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 16.02.2008 בשעה 20:42:29 הצלחתי להתחבר בשעה טובה, עכשיו רק צריך להטעין כסף...באפשרויות צויינו מספר פורטים שפתחתי אותם בעזרת ה-VIRTUAL SERVER, תודה בכל זאת.

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  16. Started by naoriko,

שלום יש לי כרטיס USB אלחוטי של האינטרנט ואני מחפש דרייבר ואני לא מוצא בבקשה תעזרו לי! זה הדגם :santana 3887 rev1

• 1 תגובה
    • 3.2k צפיות
  17. הפכתי את הרשת אחר חיפוש דרייבר לסורק הנ"ל, הדרייבר שבא עם הסורק בזמנו לא עובד, באתר הרישמי של קאנון כבר אין עידכון דרייבר למערכת 64 ביט...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by SuB,

formt c: זה רגיל, אבל יש תוספת שמוסיפים כדי לעשות פורמט מהיר שלא מסיר שכבה מן ההארד דיסק כמו שהבנתי, אז מישהו יכול לכתוב לי אותה עם התוספת? תודה!

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. היי, שמתי לב שבמשחקים שמשתמשים בסרטוני מעבר אין לי סאונד בהם, כמו GEARS OF WAR ועכשיו גם גיליתי שב MIRRORS EDGE אין לי. זה קצת מעיק כי ללא תרגום אני לא יכול לדעת על מה מדברים בכלל. יש למישהו מושג למה? צריך להתקין משהו?

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by eladn,

היי אנשים האם מישהו מכיר שיטה \ תוכנה ייעודית להזזת מיקום הטאבים באקספלורר 7 מלמעלה למטה? הייתי רגיל עד היום שהטאבים נמצאים למטה וקשה לי מאוד להתרגל לשינוי תודה מראש

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  21. Started by ari,

בשביל לצפות בסרט בהורדה עושים ניגון\צפייה אז למה יש את ה avi preview הרבה סרטים לא ניתן לנגנם בעת ההורדה האם בעזרת avi preview זה אפשרי

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  22. Started by orninyo,

מה הדרך הכי פשוטה לעשות אפקט של נצנוץ מהבהב? כמו נצנוץ על תמונה של יהלום או טבעת תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני רוצה לבדוק את היציבות של הספק שלי. בתודה מראש!

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  24. Started by m.l,

מישהו שמע עליה? הבנתי שזה תורם את המחשב שלך לעזור למדע לגילוי תרופות למחלת הסרטן וכאלה....מישהו יכול לתת לי הסבר מה זה בדיוק? כלומר איך זה עובד? והכי חשוב לי...כמה זה משפיע על המחשב? כלומר זה עובד חלק מהיום? רק בלילה? בקיצור אם מישהו יוכל לתת לי הסבר על זה אני יודה לו כי אין לי בעיה לעזור...יש לי מחשב חזק בלי עין הרע ולא יזיק לו לעשות דברים מועילים בזמן שהוא סתם נח

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.