עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Garbil,

שלום, בעיקרון אני מחפש תוכנת RSS פשוטה ונוחה, לא מהסוג שמלא בפיצ'רים או כל מיני דברים לא חשובים. אני צריך את זה בשביל לעקוב אחרי השיחרורים באתרי טורנטים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by dadi,

לאחר התקנה של תוכנה אני מנסה להפעילה ומקבל הודעה "כשל קטסטרופלי" והתכנה לא עובדת, במידה ויש מישהו שיכול להסביר לי איכן אני יכול לראות ב windows ממה נובע הכשל ואיך אני פותר את הבעיה . תודה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  3. Started by rjjb7,

ברשותי מחשב HTPC 2.4GhZ 512MB עם הארדיסק 80GB של SATA. לאחר כמה קפיצות של החשמל אצלי בבית, המחשב החל לעשות בעיות למיניהם, כמו למשל לא להגיב ללחיצה על כפתור הדלקת המחשב (את זה סידרתי ע"י לחיצות מהירות ללא הפסקה למך דקה-שתיים כדי להפוך את הקוטביות ואכן הצלחתי להדליק אותו לאחר-מכן) בעייה נפוצה אחרת היא שהמחשב לעיתים "נתקע בעלייה" כלומר ממש במסך הפתיחה של הצגת נתוני המחשב עוצר את הטעינה במילה SY (שהיא תחילת המילה SYSTEM), את הבעייה הזו סידרתי ע"י החלפת הסוללה הלוח-אם וכעת המחשב עולה בצורה תקינה (כמעט לחלוטין כי גם כעת הוא ממתין שנייה-שתיים ב-SY אך לא כמו פעם שהיה פשוט נתקע בה..) בעייה אחת נותרה בעינה: לאחר הטעינה של העמוד הראשי - המחשב לא מזהה את ההארדיסק. רק כאשר אני נכנס לב…

4. Started by amir.o,

יצרתי טבלה שערכי ציר ה-X הם זמן בדקות, (0.5,1.5,2,3,4,5,) ןערכי ה Y הם תוצאה כלשהי, כאשר אני יוצר גרף המרווחים בין השנתות קבועים ולא על פי ההפרש האמיתי בזמן, כיצד ניתן לסדר את זה ? תודה מראש, אמיר

• 6 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by itaic,

שלום לכולם יש לי רמקולים logitech x-530 ב WINAMP אני שומע רק את הקדמי שמאלי והאחורי שמאלי בתוכנות אחרות כמו מדיה פלייר ו VLC, שומעים את כולם הכרטיס קול מוגדר טוב ומוגדר כ 5.1 מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  6. יש לפעמים קורא שמהירות הכוננים אינם שווים, אז מה עדיף? או מאיפה?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  7. שלום לכולם! לאחרונה התקנתי VISTA HOME PREMIUM ונתקלתי בתופעה מוזרה בהפעלת VIRTUAL SERVER 2005 R2 של מיקרוסופט ( לסביבת מערכות וירטואליות - כמו VMWARE למי שלא מכיר ) בכל מקרה מאז ההתקנה שהלכה חלק אני לא מצליח להתחבר לממשק הניהול ואני מקבל כל הזמן ERROR של UNAUTHORIZED בהתחברות .. מישהו נתקל ? ניסה פעם להפעיל את המכונה ולא הצליח כמוני ? אני רוצה לשמוע תגובות תודה מראש לדוגמא : בגישה לאתר : http://shai-pc/VirtualServer/VSWebApp.exe?view=4 מתקבלת הודעה : Server Error in Application "Default Web Site/VirtualServer" -------------------------------------------------------------------------------- HTTP Error 401.2 - Unauthorized Description: You are not authorized to view thi…

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  8. פירמטתי את המחשב HP שלי, (היה לי ויסטה),ועכשיו אני לא מצליח להתקין את המודם, בגלל שהמחשב לא מזהה את הכבל שאני מחבר למחשב... מה אני עושה? אין לי שום דיסקים של דרייברים, כלום ואין לי מושג מאיפה אני מוריד אותם... תודה לעוזרים,זה המחשב: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&cc=us〈=en&softwareitem=pv-54435-1&os=2093&product=3421447&dlc=en& ויש דרייברים רק לויסטה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  9. Started by pazer005,

לא יודע אם זה קשור לכאן אבל שימו לב למשהו קטן באימיול בהגדרת העלאה, אל תשאירו את התיבה ריקה, סמנו אותה בוי ותקבעו משהו. יש לי העלאה של חצי מגה וכאשר אני נותן לו הוראה שיעלה על כל ה-64 ואני לא מסמן בוי אז הוא מעלה באזור ה-30 כשאני שם וי אז הוא מעלה במלואו

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by Money_Man,

שלום לכולם! ברשותי מקלדת MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO KEYBOARD יש עליה 5 לחצנים לגלישה מהירה לאתרים וכמו כן כפתור של כניסה למייל... עבדתי עם פיירפוקס והכל היה מעולה...הבעיה שעדיין יש מלא אתרים שלא תומכים בו ונמאס כל פעם להשתמש בIE TAB אז מחקתי את הפיירפוקס וחזרתי לאקספלורר...הבעיה שעכשיו כשאני לוחץ על הכפתורים לכניסה לאתרים מסוימים זה משום מה לא פועל.. מה הכוונה לא פועל? כשלוחצים על כפתור מסוים נגיד מספר אחת זה שואל מה לפתוח..אז אני מקליד את כתובת האתר ושומר.. אחרי זה שאני לוחץ שוב מספר 1 זה שואל שוב את אותה שאלה וכך הלאה...כאילו הוא לא מצליח לשמור את ההגדרות.. התוכנה נקראת MICROSOFT INTELIEYE PRO מה עושים?

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  11. יש לי Gigabyte GA-8S655TX Ultra SIS655TX והתוכנה תומכת בלוח. (בדקתי את השם והוא מדוייק) שמתי לב שהחיישן שאמור לקרוא את הטמפ' של המעבד הוא בעצפ קורא את הטמפ' של ה MOTHERBOARD. אני לא מבין את התפריטים האלה! איזה מסובך! מישהו יכול להסביר איך מגדירים את החיישנים בשורת משימות?? תודה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  12. Started by avi333,

אני נכנס לתוכנה ואז היא מבקשת שם משתמש וסיסמה ואם אני יוצא מהשם משתמש אז התוכנה נסגרת מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  13. Started by iem,

קניתי essential passport 320GB של WD, יש ברשותי LAPTOP ורציתי לדעת האם ניתן לבצע שיכפול מושלם של הנייד ע"ג הכונן ולאחר מכן להשתמש בו כאילו והיה הנייד שלי ע"ג כל מחשב אחר, ואם ניתן אז איך אני גם דואג לסנכרן אותו בפונקציה בודדת שתעביר קבצים ותשנה מאפיינים בהתאם למה שהשתנה בנייד ללא התערבות מצידי ורק תאתר את השינויים ולא תפעיל לי העתקה של כמה שעות....? :'( תודה ! :-[

14. Started by ניב200,

יש לי פיירפוקס גירסא 2.0.0.2 עד היום כשהייתי לוחץ על קישור עם הגלגלת של העכבר הוא היה פותח לי את הקישור בלשונית חדשה פתאום זה השתנה לי. מישהו יודע איך להחזיר את זה?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by eladbu,

מדוע אניט לא מצליח לראות בעיברית את הריבועים המסומנים?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  16. האי מיול שלי הוא בגרסת 4.7 ומוריד על 60-80 איך משחקים עם ההגדרות כדי שיוריד מעל 100? מוריד לי נורא לאט תודה (מקווה שמותר לשאול שאלות בפורום על אי מיול) אני לא שואל שום דבר על אילו תוכנות או משחקים או סרטים להוריד רק איך לשנות את ההגדרות שיעבוד יותר מהר

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  17. Started by the king2006,

שלום .. תראו כשאני נכנס לוינדוס הוא לא רוצה לפעול אין התחל אין סרגלים אין כלום איך אני יכול לסדר את זה עשיתי במנהל משימות explorer.exe אבל אין הוא עושה טרמניט לבד מה זה יכול להיות ?? איך אני מטפל בזה??

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by hedva,

יש מישהו שיודע היכן אפשר למצא תוסף שעובד עם 2.0.04 של פייר פוקס? זה לא מתאים https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2002 לכל מי שרצה לעזור ולא הספיק לכל מי שלא ידע http://tom.zickel.org/hwzone/ i did it my way ;D

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  19. Started by ido-nava,

אני מחפש תוכנה שתוכל לקחת קובץ MP3 ולקבץ אותו ... יש לי טלפון A840 עם 32MB אז אני רוצה להכניס כמה שיותר שירים

• 6 תגובות
    • 566 צפיות
  20. התחדשתי בצורב של ASUS דגם 1814BLT שקיימת בו אפשרות ה Lightscribe ואני משתמש כרגע בגרסא 6 של נרו שאין בה אפשרות של Lightscribe וראיתי שיש כל מיני גרסאות של נרו 7, אחד זה הרגיל עוד אחד שנקרא פרמיום ועוד אחד שנקרא אולטרה, איזה מהגרסאות הכי עדיף ולמה? ושאלה נוספת, אני משתמש ב Outlook Express 6 וכשאני מקבל מיילים אני לא רואה ש NOD32 סורק אותם משום מה למרות שהאופציה הזו מופעלת

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  21. Started by shanibh,

מחפש תוכנה מספיק חזקה שיודעת להשוות בין שני PDFים (דיי גדולים - 600-1000 עמודים) כולל טקסט וטבלאות, אם היא יודעת לזהות גם IMAGEים שנוספו הוסרו הוזזו זה יהיה בכלל מעולה תודה רבה

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  22. Started by borg,

הפורטים של ה-TCP וה-UDP של MorphXT פתוחים ב-ZoneAlarm Pro ובנתב של Alcatel. למרות זאת, בבדיקה של הפורטים רשום לי שה-UDP שלי חסום. הפורט של ה-TCP דווקא עבר את הבדיקה בהצלחה (ב-ED2K יש לי חץ ירוק, וב-KAD יש לי חץ צהוב). מה יכול לגרום לבעיה?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by liloli,

אהלן אנשים. הורדתי פרק בסידרה אבודים ומשום מה הסרט משודר הפוך. אני צופה בסרטים עם תרגום דרך תוכנת MV2PLAYER. כיצד ניתן לסובב את התמונה ב-180 מעלות? האם ישנה תוכנת ניגון סרטים שיכולה לעשות זאת? ובאיזו תוכנה הכי מומלץ לצפות בסרטים בטלוויזיה דרך המחשב? תודה.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  24. יש לי תוכנה שמחייבת הרצת סקריפטים ורק שאני מנטרל לגמרי את האנטי וירוס, אפשר לעבוד איתה, אך אני רוצה גם הגנה על המחשב, אז רציתי לדעת עם יש אפשרות להרשות סקריפטים בBITDEFENDER 8

• 0 תגובות
    • 566 צפיות

דיונים חדשים בפורומים