עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by hurgin,

הורידו לי את התוכנה הזאת כדי שתעזור לדעת מתי המחשב מתחמם יותר מידי ואמרו שדרך התוכנה אפשר לסדר אז מישהו פה מבין איך משתמשים בה? תודה

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  2. Started by LazyBoy,

אם כן, אשמח לשמוע דעות וכמובן לראות תמונת מסך שלו. (אין לי זמן כרגע להתקין ואני סקרן לגבי המראה שלו) השתמשתי בnetscape עוד מימי 3 GOLD ואני מת עליו אבל גרסה 6 ממש הסריחה.. :'(

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by OutRaGe,

היי, יש לי בעיה בבטא השלישית של Gaim גרסה 2.. לפעמים החלון שיחה פשוט נתקע כלומר אני לא יכול להחליף בין טאבים ולא יכול לרשום למשתמש הנוכחי שום דבר.. גם לפעמים הרשימת חברים נשארת עם רקע לבן ואם לוחצים עליה אז שמים לב שיש מחוברים וחברים ברשימה אבל לא רואים אותם עד שלוחצים וגם ב-1.5.0 זה היה קורה לי.. אם זה משנה אני משתמש בוינדווס..(כל מי שאני אומר לו שאני משתמש ב-Gaim ישר חושב שיש לי לינוקס ) מישהו יודע איך פותרים את הבעיה ? תודה מראש לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by tsvika,

שלום! יש לי לוח Abit SG-71 ואני לא מוצא מקום ממנו אני יכול להשיג את התוכנה Abit EQ ניסיתי בהמון אתרים וכל התקנה לא פועלת אצלי (ברגע שאני נכנס יש file open error) חשבתי אולי אני לא מוריד גרסה נכונה או שהיא לא מתאימה ללוח המסויים שלי בקיצור, מה שאני מנסה לבקש זה קישור טוב להוריד את התוכנה שתעבוד עם הלוח שלי (אני מקווה שזה לא נוגד את החוקים). תודה.

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  5. Started by eegg,

יש לי בעיה עם כמה תוכנות כמו:bablon, battlefield vietnam, internet explorer ועוד כמה: הבעיה היא שאני פותח את התוכנה ולאחר כשניה הוא נסגר לבד. זה קורה לכמעט כל תוכנה שאני מתקין צריך עזרה בבקשה.

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  6. אני חושב שנכנס לי וירוס שמנתק תאינטרנט (שמעתי שיש וירוס כזה חדש) אז אם מישהו בבקשה יכול לתת לי קישור?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  7. היי אני לא יכול להפעיל את התוכנה עם מערכת XP , זה מראה לי את הסמל ,וזהו לא מגיב בכלל, במערכת ויסטה כן אני יכול להפעיל, שמתי לב שזה קורה לי אחריי שהחלפתי את כרטיס המסך לATI4850 ,לפני זה היה לי NVIDIA 7600GT ותוכנה פעלה גם בXP, היום אני לא יכול בXP, מבקש את עזרתכם. רוני

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. אני מתכוון לתוסף של הפיירפוקס. תודה.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  9. Started by BURTON,

אני מנסה להוריד קובץ torrent ואני לא רוצה שייפתח לי התפריט הבא סימנתי שיעשה את זה באופן אוטומטי אבל הוא שב ופותח לי את התפריט הזה... למישהו יש פיתרון?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by udi,

שלום רציתי לשאול איך אני יכול להוסיף לאוטלוק 2003 שיופיעו לי החגים העיבריים

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by shahafco,

האם יש תוכנה שיכולה להראות משתמשים שחוסמים אתכם במסנג'ר ובאי סי קיו???

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  12. Started by CyberBot,

אחרי שאני עושה "אל תשלח" אין לי אינטרנט כיאלו הוא מחובר אבל כל מה שמתקשר עם האינטרנט מאבד קישוריות(יש לי תחושה שזה יהיה בחתימה של מישהו..) מופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" וכנ"ל בפיירפוקס והאייסיקיו והמסן מתנתק אבל אני עדיין רואה את המחשבים למטה מהבהבים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  13. http://img222.imageshack.us/img222/86/5614jh4.png חוץ ממה שמסומן שזה ההתקנה את השאר אפשר למחוק? או שזה חלק מההתקנה

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  14. יש למישהו מושג איך אפשר לפתור את זה? בתודה מראש. מידע נוסף: יש לי כונן שמחולק ל-3 פרטישנים על הראשון מותקן XP על השני מותקן וויסטה על השלישי אין שום דבר(מזמן ניסיתי להתקין אובונטו, לא הלך) [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  15. אינני מוצא אותן במחשב אך אני רואה שהם קימות כשאני מקיש אות ראשונה כל שהיא באקפלורר איך ניתן לאתר ולמחוק אותם ?

16. שלום לכם. יש לי מערכת הפעלה win-xp, ואני משתמש בתוכנת outlook express. יש לי שם הרבה מאוד קבצים, (קרוב ל-2500 קבצים מפוזרים בתיקיות שונות). יש לי אליכם 4 שאלות!!! 1.אני רוצה לפרמט את המחשב, אבל אני רוצה שאחרי הפרמוט הכל יחזור למה שהיה קודם.(הכוונה היא שהקבצים שהיו לי ב outlook ישארו לי באותו מקום וירשם אותו דבר , בקיצור שלא ימחק כלום). 2. אני רוצה לדעת במחשב איפה נמצאים הקבצים של ה-outlook במחשב, איפה אני יכול למצוא אותם.(מה השם של הקבצים *סיומת*). 3.האם זה בריא למחשב שיהיה כל כך הרבה קבצים בתוכנת ה- outlook? 4.ואיך אני יכול לגבות את הקבצים שיש ב-outlook? (יש איזה שהוא תוכנה). בתודה מראש בר לוי!!!

17. היתקנתי היום ביטורנט עכשיו מראה לי שם הרבה מספרים גבוהים 800 + הגיע לי גם ל 970 הורדה אבל האחוזים לא זזים דוגמה אני כבר כמה דקות מביט על ההורדה הראשונה ברשימה המהירות קבועה אבל האחוזים לא זזים למרות המהירות שרשום אז העלתי תמונה אולי תוכלו להסביר לי איך זה עובד תודה לעוזרים... [attachment deleted by admin]

18. Started by iakovl,

אוקי תראו יש לי בעיה שמתחילה לעצבן אותי ואני צריך עזרה איתה. יש לי את כל חבילת נורטון, סיסטם 2003 ואינטרנט סקיורטי 2003. הבעיה היא שמדי פעם הוא חוסם לי תמונות בכל העמוד, אפילו פה בHW. איך אני פותר את זה? תודה על העזרה ;D

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  19. Started by אדיר,

שלום צריך המלצה לאנטי וירוס+פיירוול. בעבר השתמשתי ב ב Panda פלטיניום שבשלב מסויים עשתה קצת בעיות ובתקופה האחרונה השתמשתי ב AVG FREE אני דיי מרוצה ממנה אבל יש בעיות עם העידכונים. אני צריך גירסה שפועלת טוב או תוכנה אחרת. תודה לעוזרים

20. Started by Aviv C,

לפני כמה זמן התקנתי תוכנה ולאחר מכן רציתי להסיר אותה אבל לא הצלחתי. ניסיתי את כל האפשרויות: דרך הוספה או הסרה של תוכניות, דרך קובץ ה- uninstall של התוכנה, במצב בטוח את שתי האפשרויות שהזכרתי מקודם, עשיתי repair לתוכנה (כמו התקנה מחדש). שום דבר לא עזר. כל פעם באה לי הודעה כמו בקובץ המצורף. מה אני צריך לעשות כדי להסיר את התוכנה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  21. במיקרוסופט קום זה ONLINE SETUP

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  22. Started by ran19,

התקנתי אותו היום אז רצית לדעת אם צריך להגדיר אותו או משהוו ותעזרוו לי איך להשתמש בו אני לא כל כך מבין תסימני שאלה האלו צריך לא צריך אני לא בטוח וגם קופץ לי כל פעם כל מיני הודעות אז אם אתם יכולים לעזור לי אני אודה לכם מאוד!!!

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  23. Started by idodi10,

כותרת

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  24. Started by ras81,

שלום, ברשותי אופיס 2007, וכאשר אני מנסה במסמך וורד להוסיף מספרי עמוד, או עמוד שער וכדומה, אין לי את כל האפשרויות המצויות בדר"כ. בתפריט האפשרויות של וורד אני רואה את התוספות הללו כקיימות אך לא מאופשרות מה ניתן לעשות? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  25. שלום לפני כשבוע המחשב שלי חזר מפירמוט, (אצל טכנאי רציני) התקנתי מחדש משחק שעד הפירמוט עבד מעולה. (GTA San Andreas אם זה משנה) פתאום הכל עובד ממש לאט, נאלצתי להוריד את כל הגדרות הגרפיקה לנמוך ביותר ועדיין המשחק עובד לאט. (לפני זה הכל עבד על ההגדרות הגבוהות ביותר) ניסיתי על עוד כמה משחקים שהיו לי וגם הם לפתע בקושי עובדים. כרטיס המסך radeon 9550, הורדתי את הדרייברים החדשים ביותר של ATI עם הcatalyst control center. דיירקט X גם כן מעודכן בהתאם לדרישות המשחק. השאלה שלי היא מה קרה לפתע? ואיך מחזירים את הביצועים האבודים? זה ממש נראה כאילו שאני עובד עם כרטיס מסך משנת 95. אגב אין שום בעיות חומרה במחשב עד כמה שידוע לי. ע"פ ההימור שלי אולי חסר דרייבר לחלק כלשהו, או שאולי הגדרות הRAM …

• 3 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים