עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מעוניין לנסות את IE7 ...השאלה אם אפשר לחזור אחר כך ל 6 היישן והטוב ? (רק הדפדפן)

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  2. Started by tavor21,

אני מחפש תוכנה שלוקחת סריקות של מסמכים ומכניסה אותם לוורד ככה שהם יהיו כמו מסמך במחשב בתודה אם אפשר דחוף הכותרת אולי לא טובה לא מצאתי אחרת

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by AloN(-)KiLLeR,

אני מחפש תוכנה שמתפקדת כמו תוכנת HTPC. לקיטלוג הסרטים והצגת מידע עליהם בעברית. אפשרות לקישור ישיר שיציג בתוכנה שאני אבחר את הסרט עם תרגום. אפשרות הקלטה מהטלוויזיה, שיעבוד גם על מסך המחשב וגם על מסך הפלזמה. איזה תוכנות כאלה אתם משתמשים? מה אתם ממליצים ולמה? תודה

4. Started by benor,

אני לא מבין, מה אני צריך לעשות בשביל לתקן את המצב. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  5. היי, יש לי צורב של ASUS 1814BLT ורציתי לדעת האם יכול להיות שאם יש לי מדיות לצריבה איכותיות אז שתוכנת הצריבה תעשה בעיות? אני זקוק לצריבה מדוייקת ואיכותית ככל הניתן - האם נרו מספיק טובה? ואם לא אז על איזו תוכנה הייתם ממליצים? [עדיף תוכנה חינמית]

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  6. Started by gigi,

מישהו מכיר את התוכנה הנ"ל ולמה היא טובה? כאשר חיפשתי בגוגל על התוכנה אז לא מצאתי משהו שיוכל לעזור לי... מישהו מכיר עוד תוכנה שתעשה את העבודה..?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  7. יש לי אוסף של כ1000 ומשהו שירים (שחלקם אלבומים שלמים) האם מישהו מכיר תוכנה שיכולה ליצור אוטומטית רשימות השמעה לפי נתונים מהטאגים (במקרה זה ALBUM) של הקבצים, יכול להיות שימושי גם לפי הGENERE?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by אבי11,

כנראה שסוס טרויאני השתלט לי על המחשב. האם מישהו יודע איך ניתן להסיר אותו? אני משתמש באנטיוירוס AVG אבל הוא לא מזהה ולא מסיר אותו. גם ADAWARE לא עוזר. אשמח להצעה לפתרון.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  9. Started by ^Z^,

שלום יש לי סרט על המחשב שהייתי רוצה לצפות בו על נגן הDVD. סיומת הקובץ היא vlc media file, ונגן הDVD שלי לא תומך בה. איך אני יכול להמיר את סוג הקובץ כך שהDVD יוכל לקרוא אותו?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  10. שלום!!! כמו הכותרת... אני מחפש תוכנה שהופכת סרטים לפורמט MPEG4 כך שאני יוכל להעביר סרטים לטלפון הנייד (sony ericsson w800i) או תוכנה אחרת שתמיר לי סרטים לפורמט שהטלפון תומך בה. תודה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  11. Started by compman112,

למישהו יש ? הצצלחתם להתשמש באפשרות של לשמור מהאתר של apple טריילרים באיכות HDTV למחשב שיש את זה באפשרויות של PRO ?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by FIRE-KID,

שלום לכולם... היה לי את האנטי ווירוס PANDA ומפני כל מיני סיבות החלפתי אותו בNOD32... כשהיה לי את הPANDA הוא היה מודיע לי על פוול ווירוסים ועל מלא האקרים שניסו לדחוף לי למחשב והוא חסם אותם... מאז שעברתי לNOD32 (אולי כבר 4חודשים) לא ראיתי הודעה אחת!! וגם שאני עושה איתו סריקה הוא לא מוצא לי כלום.. איך אני יכול לוודא שאכן הוא עובד ? נ"ב: הוא מתעדכן ואין שום שגיאות איתו.. פשוט לא מרגישים שהוא עובד או עושה משהו (אולי אפשר לראות בתוך התוכנה אם הוא חסם ווירוסים או משהו כזה)? תודה לכולם..

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. נכנסתי לעשרות אתרים יפנים/סינים, וכל מה שמצאתי שם היתה גירסא יפנית... ככה אי אפשר לעבוד. תודה.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by udibarzi,

אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by yanivs20,

שלום, יש לי קובץ mpeg4 שצרבתי על דיסק דיוידי והנגן בסלון מנגן מושלם והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני רוצה לצרוב מחדש את הקובץ עם קובץ כתוביות (שיש לי). איזה סיומת של קבצי כתוביות נגן דיוידי קורא כסטנדרט? (הנגן שלי קורא הכל ואין לי בעיה של המרת פורמטים) תודה רבה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  16. התקנתי את הדרייבר ולאחר מכן המחשב אותחל. אח"כ ניסיתי להפעיל שיחת וידאו במסנגר וגם בעוד תוכנות אבל יש לי הודעת שגיאה, הוא לא מוצא את ההתקן או משהו כזה. יכול להיות שלא עשיתי את זה כמו שצריך? אשמח אם תעזרו לי בנושא..

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  17. שלום לכולם, השאלה היא, האם יש תוכנה שאומרת בכל פעם שנכנסים אליה, האם נמחקה תוכנה מהמחשב שלך ומה שמה, בסיגנון של - Your Uninstaller שמסירה וגם מודיעה על תוכנה חדשה שהותקנה, רק ההיפך. בתודה גדולה מראש!

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  18. Started by kikkler,

לאחרונה אני לא מצליח לפתוח לינקים בטאבים חדשים, ובמקום זה מקבל טאבים ריקים (מסומנים כ- untitled) שאי אפשר לסגור אותם. (אם זה לא ברור, זה קורא כאשר מסמנים לינק, כפתור ימני -> open in new tab). כרגע הגרסה החדשה ביותר של tabbrowser extensions מותקנת, אבל זה קורה גם כשמסירים אותה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by שרוני :],

הורדתי, אבל כשאני מפעילה קובץ כלשהו זה כותב לי: http://img99.imageshack.us/img99/8684/untitleddl7.jpg מה עושים?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  20. אני מתכוון לתוסף של הפיירפוקס. תודה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  21. Started by thebomb59,

אני לא מצליח לעדכן תאנטי וירוס למה ? יכול להיות שזה בגלל הסרביס פאק 2 ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  22. Started by Domovoi,

היי,היום הדלקתי את האנטי וירוס והוא כותב לי שהוא מצא trojan fsevices. מה אני עושה כדי למחוק את זה? עריכה:nod32 ניצח בקרב

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  23. מחפש כלי רציני וחינמי שאוכל לנפות סוף סוף את מה שלא צריך והחשוב ביותר אוכל לישלוט על סדר ההופעה - מה ראשון ומה שני בסרגל ה LINK באקספלורר מישהו מכיר כזו ? עבור IE7 ?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by rino,

בדרך כלל אני משתמש הFIREFOX לגלישה והכל היה בסדר. לאחרונה מתחילים לקפוץ לי טבים חדשים עם הודעות שיש לי וירוס במחשב או חומרים פורנוגרפים והמחשב שלי בסכנה. כשאני עוזב את המחשב וחוזר כעבור כמה שעות אני מגלה שגם האקספלורר נפתח ללא הפעלה שלי ושוב הודעות על וירוסים וחומרים. ברור לי שזה משהוא שאני לא רוצה במחשב שלי אך אני לא מצליח להפסיק זאת . אני משתמש לNOD32 כאנטי וירוס. מה עלי לעשות כדי להפסיק את התופעה?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by efratmiz,

אתמול פתחתי וניקיתי את המחשב (ולא בפעם הראשונה), ומאז אין לי סאונד במחשב. המוזיקה "מתנגנת" לה בכיף, כל החיבורים בסדר, הווינדוס (XP, SP3) לא מוצא שום בעיה והכל נראה טוב ויפה. הרמקולים עובדים (בדקתי) וחוץ מזה אמור להיות סאונד גם מהמסך, אבל אין קול ואין עונה! אני לא יודעת כבר מה לחשוב - חומרה או תוכנה? פתחתי את המארז ובדקתי שהכל מחובר, והכל נראה בסדר, וגם אין מצב שניתקתי משהו. מה לעשות???

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.