תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
במה יותר טוב Firefox Setup 1.5.0.6 מהאקספלורר ?
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך צורבים דיסק mp3 פתוח כשאני יוכל למחוק ולהוסיף שירים כשאני רוצה תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי. יש לי בעיה בווינדואס XP שברגע שאני מתחיל הורדה אז בשם של ההורדה הווינדואס אוטומט מוסיף [1] או [2] אם זה הפעם השנייה שאני מוריד את הקובץ הזה. איך אני מבטל את המספור הזה?
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
איך אני יכול לעדכן למישהו את ההאנטי וירוס לתאריך האחרון אם אין לו כרגע אינטרנט ? יש איזה לינק לאתר שלהם להוירד את העדכון האחרון? תודה..
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם ויום טוב, אז ככה, לאחרונה FF הפסיק כנראה לשמור עוגיות, מכיוון שביותר מאתר אחד במקום להכנס ישירות אני צריך להקליד שם משתמש וסיסמה שוב (כן, גם באתר הזה), מה אני יכול לעשות בשביל לפתור את הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
כל פעם שאני נכנס ל EGGED.CO.IL ועוד מלא אתרים אחרים IE-7 נסגר לי אני חושב שזה בגלל הפלאש שיש באתרים האלה אבל לא בטוח... אולי גם בעיה בסקריפטים שיש באתרים אלה אני עובד עם וינדוס ויסטה 64BIT האם ניתן לסדר את הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי לפני חצי שנה היה לי את הכ.מסך X700PRO וכל ההגדרות של הכרטיס היו בתוך הDISPLAY SETTINGS בעט שלוחצים על לחצן ימני לPROPERTIES > SETTINGS<ADVANCED ושם יכולתי למצוא את כל ההגדרות של הכרטיס כולל AA וAF. כיום יש לי את הX1950PRO וכל ההגדרות ניתן להגדיר רק דרך הCCC המיותר כ"כ בשבילי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להשתמש שוב בהגדרות שהיו בדיספליי סטינגס בלי הCCC?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לי ויסטה 64 ואני לא מצליח להתקין את הדרייברים האחרונים (169.25) לnVidia. גרסת ההתקנה 64 ביט רושמת לי שמערכת ההפעלה שלי היא לא ויסטה 64 וגרסת ההתקנה 32 ביט רושמת לי שמערכת ההפעלה שלי היא לא ויסטה 32... מה אני עושה?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי מערכת הפעלה win-xp, ואני משתמש בתוכנת outlook express. יש לי שם הרבה מאוד קבצים, (קרוב ל-2500 קבצים מפוזרים בתיקיות שונות). יש לי אליכם 4 שאלות!!! 1.אני רוצה לפרמט את המחשב, אבל אני רוצה שאחרי הפרמוט הכל יחזור למה שהיה קודם.(הכוונה היא שהקבצים שהיו לי ב outlook ישארו לי באותו מקום וירשם אותו דבר , בקיצור שלא ימחק כלום). 2. אני רוצה לדעת במחשב איפה נמצאים הקבצים של ה-outlook במחשב, איפה אני יכול למצוא אותם.(מה השם של הקבצים *סיומת*). 3.האם זה בריא למחשב שיהיה כל כך הרבה קבצים בתוכנת ה- outlook? 4.ואיך אני יכול לגבות את הקבצים שיש ב-outlook? (יש איזה שהוא תוכנה). בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
קיבלתי השבוע HD3850 והגדרתי ב-catalyst מסך קטן של 7" כמסך משני, הבעיה היא שקטעי וידאו רואים בצבע אבל את שולחן העבודה רואים בשחור-לבן. הבעיה קיימת גם כאשר המסך הקטן מוגדר כראשי. המסך הקטן מחובר ב-Composite. יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום ! יש לי בעיה - לאחרונה שדרגתי לפלאש CS3 וכשאני עושה אקספורט לסרטון שלי אז הפונט בעברית מתהפך (כתבתי אותו במהופך כדי שזה יראה כמו שצריך) ובמקום הפונט ששמתי זה הופך לARIAL. מה עליי לעשות? תודה. נ.ב - בעיה נוספת שנוצרה היא שמוזיקה הפכה ללא מסונכרנת עם האנימציה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת וידיאו חדשה, אבל יש לי בעייה. אני מצלם משהו על דיסק, זה נשמר על הדיסק. אבל כשאני מכניס את הדיסק למחשב הוא לא עולה.. הוא כן עולה אבל הוא ריק. כשאני מחניס אותו עוד הפעם למצלמה אז הוא שוב עולה והדברים כן שמורים.. וזו לא בעייה בדיסק הדיסק טוב (אחרת זה לא היה עולה במצלמה..) רק במחשב הוא ריק. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שגיאה בטעינה SYSTEM32\RQRJBRIG.DLL המודול שצויין לא נמצא זה קורה לי לאחר שאני מריץ משחקים לא תמיד זה קורה וזה גם גורם לי לריסטים המחשב שלי חדש האם זה בעיה בחומרה או בווינדוס עצמו אשמח לעזרה .......??
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
קודם כל שלום,אני חדש פה. בזמן האחרון יש לי בעיה בתוכנת הicq אני מנסה לשנות את התמונת תצוגה שלי ואני לא מצליח,כאשר אני נכנס לחלון בו אני רוצה לשנות את התמונה מופיע לי החלון הבא:http://www.siz.co.il/my.php?file=nzk2j1zvqzyd.jpg כאשר אני לוחץ על כן,הדף נהפך ללבן ולא עושה כלום,ככה גם אם אני לוחץ על התשובה לא. בבקשה תעזרו לי כי אני הרבה זמן מחפש פתרון לבעיה הזאת ולא מוצא.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
עברתי למסך 24 אינטש ברזולוציה 1920X1200 ותוכנת האתרעות שלי אינה בנויה לכך - האותיות בגודל כ-1 ממ. האם יש המלצות על תוכנה חינמית שבותבת גם עברית בפונט בגודל קריא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש ספיידרוור, כדי למצוא בעלי מקצוע בתחום מסוים- להבנתי יש תוכנות שמפעילים אותן והן מחפשות במנועי חיפוש כתובות דוא"ל שקשורות להגדרה שנותנים להן. א. האם יש בעיה חוקית עם תוכנות כאלו? ב. אילו תוכנות מומלצות לעבודה- מבחינת האמינות ואיכות המיילים שהיא מוציאה? אשמח אם תוכלו לעזור לי בנושא. תודה.
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח שמכיל קבצים מסויימים (ידוע לי איזה קבצים) מחשב (ידוע לי איזה מחשב ויש לי גישה אליו) ודיסק און קי נוסף אני רוצה לבדוק אם קבצים מדיסק און קי א הועברו לדיסק און קי ב ששניהם היו על המחשב (העתקתי ישירות מדיסק אחד לשני) באותה מדיה במקום דיסק ב זה יכול להיות סתם תקליטור או שאני רוצה לבדוק אם הקבצים מהדיסק און קי נצפו על המחשב מבחינה טכנית אני בטוח שזה אפשרי השאלה איך עושים את זה? אין לי מושג אפילו מה לכתוב בגוגל בשביל לקבל רקע כללי
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
התקנתי SP3 לאחרונה אם זה משנה, אני לא בטוח אם זה התחיל לפני או אחרי...אבל בערך בתקופה... אם אני פותח יותר מ5 טאבים המקסטון משתולל על 100% CPU ונתקע... אני לא זוכר שזה היה ככה פעם, זה ממש מוגזם שהוא יתקע על 5 טאבים... הסרתי אותו כולל כל קבצי ההגדרות וההעדפות והתקנתי את הגירסה החדשה ביותר, הבעיה נמשכת. מפרט המחשב אפשר לראות בצד.
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הורידו לי את התוכנה הזאת כדי שתעזור לדעת מתי המחשב מתחמם יותר מידי ואמרו שדרך התוכנה אפשר לסדר אז מישהו פה מבין איך משתמשים בה? תודה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
outlook xp האם ניתן לקבוע שביום מסויים בשעה מסויימת הוא ישלח עבורי מייל?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם היום פירמטתי את המחשב שלי עקב כמה וכמה שיבושים. עידכתני את כל העידכונים וגם יש לי את החבילה של sp3. השאלה שלי היא איזה תוכנות אבטחה להתקין כדי לשמור על המחשב שלי ממזיקים ומרוגולות. אני מחפש באמת תוכנות קלות, שלא מעמיסות על המחשב. ותוכנות אמינות וטובונת. בינתיים יש לי את האנטי וירוס antivir, וחומת האש של ווינדאוס פעילה. אשמח לתשובה מקצועית. תודה
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
דווקא בשני אתרי החדשות NRG + YNET הפיירפוקס לא חוסם אותם. יש פתרון?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
אחרי שאני עושה "אל תשלח" אין לי אינטרנט כיאלו הוא מחובר אבל כל מה שמתקשר עם האינטרנט מאבד קישוריות(יש לי תחושה שזה יהיה בחתימה של מישהו..) מופיע לי "לא ניתן להציג דף זה" וכנ"ל בפיירפוקס והאייסיקיו והמסן מתנתק אבל אני עדיין רואה את המחשבים למטה מהבהבים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
אם כן - מה עלי להתקין לפני ההתקנה?
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-