תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מחפש תוכנה שחותכת שירים תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם למשתמש מסוים הוגדר שכל הזימונים שלו יגיעו אל המזכירה שלו אשר מנהלת לו את היומן ואכן עד היום זה עבד בסדר. מדובר באוטלוק XP וexchange2000 בימים האחרונים המשתמש מקבל הודעות למייל על כל שינוי שנעשה ביומן המייל הזה הוא אינו זימון ולא ניתן לאשר אותו איך נפתרים מזה?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
למה כל שנה יוצא למשל לnorton גירסה חדשה? בעידכונים של 2007 אין את מה שיש ב2008?
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום יש לי אנשי קשר (CONTACTS) אבל כאשר אני רושם מייל ולוחץ על SEND בכדי לקבל את הכתובות הרשימה ריקה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
למה שאני מחלץ קובץ זה מחלץ אותו קודם לתקיה זמנית בכונן C, ורק אז מעבירה אותו לאן שאני רוצה. לפעמים זה לוקח שנים רק העתקה כי זה לכונן אחר. אפשר להפסיק את זה? או לפחות לשנות את התקיה של הקבצים הזמניים?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני לא מצליח להגדיר אותו כמו שצריך ימיול כל הזמן רושם לי low id או firewalled איך אני מסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אז ככה..בזמן האחרון הצורב שלי התחיל לעשות בעיות..הוא עושה את כל תהליך הצריבה כמו שצריך, אבל כשאני מנסה להפעיל את הדיסק הוא כאילו עדיין ריק.. חיברתי צורב אחר והבעיה עדיין ממשיכה.. אני צריך להתקין איזשהו דרייבר או לעדכן משהו? או שהבעיה היא משהו אחר לגמרי? תודה מראש על העזרה.. <סליחה אם זה לא בפורום הקשור, אני פשוט לא ממש יודע לאן לשייך את הנושא>
-
- 8 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מנסה לצפות בסרט במדיה פלייר ויש לי רק קול בלי תמונה מישהו יכול לעזור לי לתקן את זה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני לא מבין, מה אני צריך לעשות בשביל לתקן את המצב. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
http://www.lionetwork.net/modules.php?&name=Edonkey&d_op=viewdownloaddetails&lid=27667&archive=&ttitle=חבר_אותי_חינם_/_LogMeIn_Free
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
כנראה שסוס טרויאני השתלט לי על המחשב. האם מישהו יודע איך ניתן להסיר אותו? אני משתמש באנטיוירוס AVG אבל הוא לא מזהה ולא מסיר אותו. גם ADAWARE לא עוזר. אשמח להצעה לפתרון.
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה DaemonTools, ויש לי כבר התקנות של משחקים/תוכנות שפתוחות איתה.. לא יודע למה זה אבל כל פעם שאני מדליק את המחשב, כשהשולחן עבודה עולה, כל ההתקנות של התוכנות שפתוחות ב DaemonTools עולות... זה לא אמור להיות ככה, מה אני עושה כדי להוריד את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום יש לי סרט על המחשב שהייתי רוצה לצפות בו על נגן הDVD. סיומת הקובץ היא vlc media file, ונגן הDVD שלי לא תומך בה. איך אני יכול להמיר את סוג הקובץ כך שהDVD יוכל לקרוא אותו?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איזה דפדפן מותאם ל Windows 95 בגרסה עברית ?.. אני פשוט עובד עם VMWARE רק שתדעו ומעוניין לגלוש במחשב הוירטואלי .
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם... היה לי את האנטי ווירוס PANDA ומפני כל מיני סיבות החלפתי אותו בNOD32... כשהיה לי את הPANDA הוא היה מודיע לי על פוול ווירוסים ועל מלא האקרים שניסו לדחוף לי למחשב והוא חסם אותם... מאז שעברתי לNOD32 (אולי כבר 4חודשים) לא ראיתי הודעה אחת!! וגם שאני עושה איתו סריקה הוא לא מוצא לי כלום.. איך אני יכול לוודא שאכן הוא עובד ? נ"ב: הוא מתעדכן ואין שום שגיאות איתו.. פשוט לא מרגישים שהוא עובד או עושה משהו (אולי אפשר לראות בתוך התוכנה אם הוא חסם ווירוסים או משהו כזה)? תודה לכולם..
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
היי חברה, אני משתמש ב-outlook 2003, ברצוני שהוכנה תרוץ באופן קבוע ולא תיסגר אך אני לא מצליח למצוא היכן אני מגדיר את זה?, הגדרתי את התוכנה למצב של מיזעור ל- System trey, אבל בכל 12 שעות או משהו כזה היא נסגרת באופן אוטומטי. מוכר למישהו? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
נכנסתי לעשרות אתרים יפנים/סינים, וכל מה שמצאתי שם היתה גירסא יפנית... ככה אי אפשר לעבוד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן אני מקבל מחר מחשב חדש, לא קניתי אותו עם מערכת הפעלה ואני מתכנן להתקין XP. חבר שלי אמר לי שיש בעייה עם דיסק קשיח שהוא sata2 כי המע' הפעלה לא מזהה אותו ושאני צריך להגדיר את ה drivers המתאימים לפי הלוח אם בזמן ההתקנה ע"י שימוש ב floopy. בקיצור- אין לי מושג למה הוא התכוון, קניתי כרטיס לוח אם ga-p35-ds3l (ג'יגהבייט) והדיסק הקשיח WD-sata2 500GB 16MB למישהו יש מושג מה אני אמור לעשות?
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ mpeg4 שצרבתי על דיסק דיוידי והנגן בסלון מנגן מושלם והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני רוצה לצרוב מחדש את הקובץ עם קובץ כתוביות (שיש לי). איזה סיומת של קבצי כתוביות נגן דיוידי קורא כסטנדרט? (הנגן שלי קורא הכל ואין לי בעיה של המרת פורמטים) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייבר ולאחר מכן המחשב אותחל. אח"כ ניסיתי להפעיל שיחת וידאו במסנגר וגם בעוד תוכנות אבל יש לי הודעת שגיאה, הוא לא מוצא את ההתקן או משהו כזה. יכול להיות שלא עשיתי את זה כמו שצריך? אשמח אם תעזרו לי בנושא..
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
לאחרונה אני לא מצליח לפתוח לינקים בטאבים חדשים, ובמקום זה מקבל טאבים ריקים (מסומנים כ- untitled) שאי אפשר לסגור אותם. (אם זה לא ברור, זה קורא כאשר מסמנים לינק, כפתור ימני -> open in new tab). כרגע הגרסה החדשה ביותר של tabbrowser extensions מותקנת, אבל זה קורה גם כשמסירים אותה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתפתח קבצי ps ו pdf הורדתי את IrfanView והתקנתי את ה plugin הנחוץ וזה לא עבד. נאמר לי ש adobe acrobat reader pro יודע לפתוח ps אבל הוא "כבד מדי" (יותר מ 100MB) כל היודע דבר מוזמן לעזור בתודה מראש איתי
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצות לתוכנות אבטחה חינמיות כגון אנטי וירוס וכל הדברים שאפשר להוריד איתם תוכנות זדוניות וכו'.
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי, אני מחפש בדחיפות ועל סף ייאוש.. תוכנה ( לקנייה או חינמית ) שמבצעת הקצאת זכרון לתוכנה מסויימת, או virtualization ל process יחיד ( ופה הבעייה, לא סביב סביבה וירטואלית.. בדומה ל - VMWARE או VPC ) חשוב לציין, מערכת ההפעלה היא VISTA ULTIMATE בגרסאת 64BIT. לעוזרים, המון תודה (:
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-