עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by AdamS,

שלום, בזמן האחרון ניתקלתי בבעייה מוזרה בתצוגת ההודעות וסידורם ב-Outlook. בדרך כלל הכל מסודר אצלי לפי תאריך הקבלה של ההודעה, בזמן האחרון כל ההודעות הנכנסות מופיעות תחת הקבוצה "ישן יותר". מצב זה היה גם ב"פריטים שנישלחו", אבל משום מה זה היסתדר שמה. כל מה שיצא מאותו יום סודר. תמונות להמחשה: תודה רבה לעוזרים, אדם

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  2. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה רק לפני איזה חודש עשיתי פורמט למחשב והתקנתי אנטי וירוס קספרסקי . בדרך כלל הקספרסקי בודק כל דבר שמורידים . אבל לפני כמה ימים אחותי ניתקה אותו כי הוא לא נתן לה לשלוח דברים באייסי . ועכשיו כל איזה 5 דקות המחשב מתחיל להתחרפן ושולח לי הודעות (תמונה בהמשך ). בתמונה רשום את כל השגיאות . וכפי שניתן לראות יש שם כאילו את "המחשב שלי" אבל זה בעצם בדפדפן זה לא המחשב שלי. וכם כשאני נכנס לתקיות זה מראה לי את זה . בלי סוף הודעות כאלה . ואם אני לוחץ ביטול או אישור זה מתיד נותן לי להוריד תוכנה "אנטי וירוס בחינם" אז אחותי הורידה אותו ולא משנה כמה מחקתי אותו הוא תמיד פועל . ואומר לי לקנות אותו לאנטי וירוס קוראים . IE מין מגן כזה בצבע אדום ולבן . וגם הקספרסקי עכשיו לא מצל…

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  3. Started by Or94,

טוב התקנתי גוגל קרום והוא דפדפן מעולה פשוט אבל הבעיה היא בסימניות שלו. בהתקנה אמרתי לו שיביא את הסימניות מהאקספלורר ועכשיו כל הסימניות מופיעות לי פעמיים. איך מסדרים את זה? ועוד שאלה: יש אתרים שבהם הכתב קטן מאוד למרות שברוב האתרים הוא נורמלי לגמרי. איך מסדרים שהכתב יהיה נורמלי בכל האתרים?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  4. האם יש אפשרות לגרום לאיש קשר אחד לא לראות מתי אתה מחובר או לא? BLOCKING נראה לי שעדיין מאפשר לו לראות מתי אתה אונליין ומתי לא. מישהו יכול לעזור? תודה

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  5. ^ הוא מוריד תבנית ריקה ושומר אותה בשם התמונה. זה קורה לעיתים קרובות. משהו כמו 1 ל 5 תמונות לפעמים זה מתגבר. מה עושים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  6. Started by Green,

היי רציתי לדעת איזה אימיול עדיף לישראל זתומרת שלא יהיה את הבעיה שחוסמת את המהירות RR יש איזה אימיול טוב ומהיר שלא יהיה בו את הצרה הזו תודה

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. האם יש תוכנה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  8. Started by shaithebest,

שלום לכולם היתי רוצה לדעת מהי הגרסה הכי אחרונה והכי טובה שכוללת את כל האפליקציות של התוכנה לעריכת שירים virtual dj כמובן שעשיתי חיפוש לראות באתר שלהם אבל עדיין אני חדש מאוד בתחום תודה מראש וחג שמח

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by bogdant,

של הדריבר הורדתי את הגירסה החדשה של נוידיה לכרטיס גיפורס 6600 התקנתי והחרי הרסטארת אחרי שהאקס פי נתען מופעיה מסך שחור אין כלום (בסייף מוד המסך כן עובד ) מה עןשים?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by lordgod,

יש מין רעש בזמן צפייה בסרטים , רעש חלש כזה שעובד ברקע בלי סוף , למישהו יש פיתרון לזה ?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  11. מכירים את הסירטונים שרואים בדף אינטרנט במין חלון מדיה פלייר קטן? אז לפני כמה ימים/שבועות אותו חלון השתנה למין גירסא ישנה של המדיה פלייר של ווינדוס, מה זה אומר? הסקין הפך מהכחול כהה המגניב למין אפור/ווינדוס96 משעמם ופשוט שכזה עם מעט יותר אפשרויות, בלי אפשרות לחזור אחורה בסירטון והרבה פחות נוח וחביב :< אין לי מושג מה גרם לשינוי הפתאומי הזה (שאגב התרחש גם בפיירפוקס וגם באקספלורר) ואני מת להחזיר את הכל לאיך שהוא היה. עזרה?

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. התקנתי את התוכנה הזאת אבל יש לי בעיה אני לא מצליח לשמוע כלום, זה מנגן אבל לא שומעים. הקולות במחשב עובדים ככה שזה בתוכנה עצמה. הוא רושם לי OFF NO SOUND צרפתי תמונה כדאי שתראו במה מדובר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  13. אאאאאא

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  14. לא כל כך מבין מההסברים בתוכנה עצמה. בתכל'ס, כדאי לאפשר את שתי הפונקציות האלה? זה מציג שיפור בביצועים? הכוונה ל DK10. תודה, אופיר

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by rooten,

המרתי קובץ בתוכנה ועכשיו אני לא מוצא איפה התוכנה שמה את הקובץ. איך אני מוצא אותו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  16. שלום זה שוב אני אחריי ההמלצות החמות כאן בפורום קניתי nVidia Geforce 6600 GT 128 MB כמו כן יש אפשרות לחבר אותו לטלויזיה ולא כמו בכרטיסי ה- ATi הדרייבר לא כולל העברת הצפייה במסך + טלוזיה (S-Video) בו זמנית או ביכלל להעביר צפייה, או שכן ולא סמתי לב.. בכל אופן אני מחפש תוכנה שאני יוכל ליראות את המחשב בטלויזיה וגם ליראות מה קורה בשליטה על המחשב(אמנם בהרץ נמוך) . תודה רבה

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by ISmile4U,

שלום לכולם, רציתי לשאול עם מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מכונה וירטואלית הכוללת Microsoft SharePoint Server 2007 & Microsoft Commerce Server 2009? אני ניסתי ליצור כזאת אך לצערי אני נתקל בקשיים בקונפיגורציה והפעלה של ה Commerce Server 2009, כלי הניהול שלו לא מצליחים להתחבר לי או שמתחברים אך יצירת תכנים ואובייקטים בהם לא מופיעים לי באתר על גבי הSharepoint וכן גם האתר עצמו אינו עובד בצורה תקינה. אם מישהו מכיר, התנסה ו/או יודע כיצד לתהתקין ולתפעל את המערכת הנ"ל, אשמח עם יוכל ליצור עימי קשר ולנסות לעזור לי. webmaster@htl.co.il בתודה מראש, חגי.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  18. Started by termister2000,

היי לפני חצי שנה היה לי את הכ.מסך X700PRO וכל ההגדרות של הכרטיס היו בתוך הDISPLAY SETTINGS בעט שלוחצים על לחצן ימני לPROPERTIES > SETTINGS<ADVANCED ושם יכולתי למצוא את כל ההגדרות של הכרטיס כולל AA וAF. כיום יש לי את הX1950PRO וכל ההגדרות ניתן להגדיר רק דרך הCCC המיותר כ"כ בשבילי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להשתמש שוב בהגדרות שהיו בדיספליי סטינגס בלי הCCC?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  19. Started by emailaya,

היי במשך הסופ"ש תשוחרר גירסה אלפא ראשונה של גירסה 3.0.0 לתוכנה אימייליה חשוב לי לציין שמדובר בגירסה אלפא, בגלל 2 סיבות: 1) מדובר בשינוי בבסיס התוכנה ובצורה בה היא מנהלת את המיילים 2) אני רוצה שמי שיחליט לנסות, יצא מנקודת הנחה שמדובר בגירסה ראשונה בקלות יכלתי לקרא לה בטא מכיוון שהיא עברה בדיקות ועובדת כמו שצריך מה שכמובן לא מבטיח שהיא נטולת באגים (מה שכן מובטח זה שהיא יותר מהירה מקודם) אז אני פונה למי שמעוניין לנסות את הגירסה הראשונה ולדווח לי על בעיות או שיפורים לתוכנה מכיוון שמדובר בגירסה ראשונית, לא ניתן להורידה מהאתר ולכן אבקש לפנות אלי דרך האתר/תגובה פה/הודעה פרטית/אייסיקיו/מסנג'ר/אימייל על מנת להתווסף לרשימה, ובמשך הסופ"ש (שישי או שבת) אני אשלח את הגירסה לכ…

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by bariko,

שלום רב, עשיתי מנוי לאתר RAPIDSHAREלמשך חודש. כמנוי, יש לי אפשרות להוריד קבצים במקביל וללא הגבלה. לצורך כך, אני מנסה להשתמש בתוכנה GETRIGHT שאמורה לדעת להוריד מספר קבצים בו זמנית, וגם להאיץ את קצב ההורדה. אבל משום מה, אני לא מצליח להסתדר עם התוכנה. כך אני מנסה לעשות: 1. בוחר את הקובץ שאותו אני רוצה להוריד 2. פותח אותו בעזרת הדפדפן 3. הקובץ מופיע באתר RAPIDSHARE , ואז אני לוחץ על PREMIUM 4. בוחר את אחד המקורות ובאופציה של הורדה בעזרת GETRIGHT 5. התוכנה עולה, אני בוחר בשמירה- עד כאן הכול טוב ויפה. הבעיה מתעוררת לאחר מכן, כשאני מנסה להוריד במקביל קובץ נוסף. אני מתחיל מחדש את התהליך, אבל כאשר אני רוצה לפתוח את הקובץ הבא, עולה שוב החלון של GETRIGHT ,(תמונה 3) ואז התוכנה בעצם …

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  21. כשאני כותב דואר בתוכנת outlook express ,ברירת המחדל לגודל הפונט היא 12. אני יכול לבחור בגודל אחר,אך ברגע שאני מתחיל לכתוב,הגודל משתנה בחזרה ל-12. את צבע הפונט,למשל,אין לי בעיה לשנות.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by payback,

http://www.beitar.org.il/downloads/mirandabj/ חובה בכל בית אב בישראל. אללה בית"R אלללה

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  23. אני צריך תוכנה שתיקח דיסק DVD ותהפוך אותו לקובוץ מחשב כמו AVI או MPG תודה

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  24. Started by shalem,

יש לי ווינאמפ, עכשיו פעם שהייתי שומע מוזיקה, ואז רוצה לעבור לאינטרנט נגיד או כל דבר אחר, הווינאמפ ניהיה חצי שקוף כזה (לא נעלם לגמרי מאחורי התוכנה האחרת) ואז אפשר עדיין לראות את המוזיקה וגם לא להיות בתוכנה וזה ממש מגניב ולפני כמה זמן מחקתי את התוכנה לאיזה חודש ואז שוב שמתי (גרסה אחת יותר מתקדמת) וזה לא קורה.... זה בגלל הגרסה או שלחצתי משהו???? תעזרו לי בקשה!

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  25. Started by DoKing,

אני צריך עזרה יש לי קובץ של שעה וחצי אני גם רוצה לחתוך אותו, להגביר איך שהו את הסאונד, ולהעלות לו את הרזולוציה... אה וגם לחבר אחר כך בין החלקים החתוכים מישהו יכול להמליץ לי באיזה תוכנה לעשות את זה..... _____________________________________ ואיך כמובן.....

• 0 תגובות
    • 576 צפיות

דיונים חדשים בפורומים