תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
האם תוכנה אמינה וטובה לניקוי הרג'יסטרי/ניקוי קבצים לא רצויים?
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איך התוכנה הזאת מבחינת תיקון קבצי רגיסטרי פגומים וניקוי קבצי זבל מהמחשב?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
שלום,אני לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים אך אני מבקשת עזרה! אמממ הורדתי פוטו שופ שבע מנענע וכשבאתי להשתמש בזה אז נפתח לי חלון כתוב באנגלית(אני מפרשת)נסה,מידה,ויציאה..אז ניסיתי ללחוץ נסה אבל זה אפור שאי אפשר ללחוץ מישהו יודע למה אני מתכוונת?זה כבר קרה לי.. תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון רציתי לשאול האם כדאי לי להתקין בקרוב את המערכת Windows 7 על המחשב שלי? יש לי מעבד AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE PROCCESOR 5200+ zzzz 2 ג'יגה ראם וזה מה שנראה לי חשוב לגבי המערכת התקנה. יש לי גם כרטיס מסך ATI RADEON HD 3400 בקיצור מה אתם אומרים? ובלי קשר למחשב שלי, רק לגבי המערכת, היא טובה? מומלצת למי שיש לו XP עכשיו? בלי להתיחס למחיר אין מה לדאוג... יש לה באגים? אהבתם אותה לא אהבתם? ועכשיו לבעיה שלי כל פעם שאני רוצה להפעיל סרטון צפיה ישירה בסגנון יוטיוב, הסרט לא יתחיל לפעול לי עד שכל הסרטון נטען מעצמו! וזה אפילו לא מראה שהוא (הפס האדום), אלא רק קופץ מלא טעון לטעון לגמרי ברגע שזה מסיין לטעון הכל. וזה לא רק ביוטיוב, גם בפייסבוק וכאלה... תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
שלום. חברים שלי מהמסנגר שולחים לי הודעות כאלה שהם בעצם וירוס, ריגול או מה שזה לא יהיה. אבל גם החברים שלי מתלוננים שהם מקבלים גם ממני הודעות כאלה כאשר אני לא מחובר. האם נדבקתי בתולעת המסנגר? איך אפשר למחוק אותה אחת ולתמיד? תודה
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום יש לי דף בפלאש עם טופס שמורכב מכמה שדות טקסט וכפתור הגשה כשאני עורך את הפלאש אחרי שאני עושה Break Apart כדי לשנות את מה שכתוב באחד השדות ומנסה לעשות בחזרה GROUP, הכפתור של ההגשה נהיה בלתי לחיץ. מה אני עושה לא נכון?
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים התחילו משחקי הplayoff של nba וכידוע בארצינו הקטנה אין ספקיות טלוויזיה נורמלית אז אין שידורים של המשחקים. רציתי לשאול האם מישהו מכיר תוכנה(או דרך)בה ניתן לראות בשידור חי את הערוצים האמרקנים TNT ו/או ABC ?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלות מסוג זה. יש לי פרויקט שכולל מספר גדול של מאמרים, כאשר כל מאמר שמור בקובץ PDF נפרד. בנוסף, ישנו קובץ PDF יחיד שמשמש כמאמר ה"ראשי". במאמר זה צריכים להיות קישורים, המפנים את המשתמש למאמר "משני", שנמצא בקובץ PDF אחר. כשניסיתי לבדוק כיצד לעשות זאת אכן גיליתי, שניתן ללחוץ על קישור שיפתח לי קובץ אחר, אך לא מצאתי דרך ליצור קישור שיפתח לי קובץ מסמך בעמוד מסוים, או אפילו בפסקה מסוימת. האם יש דרך לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
צריך להשאיר את זה או לבטל? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתחיל ליצור אנימציות במחשב/ציור במחשב ע"י שימוש בלוח גרפי אני רק מתחיל בעניין הזה (על הדף אני מקצוען). רציתי לקנות אחד והשאלה שלי האם כדאי להתחיל מקטן עם : Wacom Bamboo Fun Medium או להתחיל יש עם Intuos3 A4 Oversize w/Grip Pen. ואני יכול לרכוש אותם בארה"ב. ככה שהבמבו יעלה לי 640 שקל והשני 1400 שקל. תודה
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בהנחה שיש לי רמה גבוה באנגלית ואני מסתדר עם תוכנות די מהר.. כמה זמן יקח לי בערך ללימוד לעבוד עם תוכנה כמו MAYA ברמה הבסיסית שאני יוכל ליצור מודלים מדויקים של חפצים למשל (רק צורה וצבע)?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שאני שולח SMS מהאי סי קיו,זה לא עולה לי כסף,ואפשר לשלוח עד מספר מסוים של הודעות אבל...אם אני קובע באי סי קיו שכל הודעה שתשלח לי לאי סי קיו אני אקבל אותה למכשיר בSMS,המצב שנקרא Forward to SMS זה עולה לי כסף?? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אפשר להתקין את התוכנה הזאת על XP, או שזאת מערכת הפעלה בפני עצמה? אם אני מתקין אותה על XP, אני אוכל לחזור מתי שאני רוצה לעבוד עם המחשב ולחילופין - לראות טלוויזיה?
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מדוע כאשר אני מגביל את מהירות ההעלאה של האימיול למהירות נמוכה יותר מהירות ההורדה עולה?
-
- 8 תגובות
- 608 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח (WDC WD800JB-00JJC0) שקניתי והתקנתי לבד עכשיו אני רוצה לעשות מחיצה (דרך PartitionMagic) אני לוחץ על לעשות מחיצה זה לא נותן לי לעשות מחיצה עם יותר מ7 MB עכשיו שמתי לב שיש לכונן מחיצה של 7 MB נעולה עכשיו יכול להיות שצריך את זה או שאם אני ימחוק את המחיצה יכול לקרות משהו ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת בכמה אני יכול למכור מספר ICQ בעל 6 ספרות מספר מאוד קליט ונדיר (מיוחד רק של מקורבים לחברה) ואיפה עדיף למכור בשביל לקבל עליו כמה שיותר בארץ או בEBAY תודה
-
- 8 תגובות
- 889 צפיות
-
-
איך בדיוק כל האנשים שממדלים דברים כמו מכוניות ודברים מורכבים אחרים יודעים בדיוק את כל הזוויות ויחס שלהגודל וכל הפרטים הקטנים עד לגודל של הפנסים והצורה המדויקת של המראות ודברים כאלה? מספיק לראות תמונות של חפץ בשביל למדל אותו ב3D במדויק? או שצריך מידע אחר?
-
- 4 תגובות
- 900 צפיות
-
-
נכון יש תמונה של מי שמדברים איתו? אני לא מתכוון למצב שיחת מצלמה,כשמצ'וטטים איתו. אז היא קטנה, איך אפשר להגדיל אותה?
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מערכת הפעלה Windows Vista עם Internet Explorer 8. מטעמי נוחות אני נוטה להעדיף שימוש במקלדת ולהימנע עד כמה שאפשר בשימוש בעכבר. על מנת לעבור בין חלון לחלון אני נוהג להשתמש בצירוף המקשים Alt+Tab. השאלה שלי היא: האם ניתן לעבור מ- Tab ל- Tab בחלון אחד על ידי מקשי קיצור או בכל דרך מהירה אחרת ללא שימוש בעכבר? הצעות בעניין "לעבוד עם דפדפן אחר" מבחינתי לא רלוונטיות.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפורום יקר זה אתמול חיברתי עוד מסך למחשב , ואני על מצב הרחבת מסך עכשיו שהייתי אצל חבר ראיתי שיש לו אפשרות נגיד לראות סירטון ביוטיוב במסך אחד , ובשני להמשיך לעבוד על המחשב עכשיו אצלי הבעיה היא כזאת : אני שם במסך השני את הסירטון במצב מסך מלא , אבל שאני חוזר למסך הראשי בשביל לעבוד על האינטרנט ישר שאני לוחץ על משהו עם העכבר , הסירטון יוצא ממצב מסך מלא איך אני פותר את הבעיה המציקה הזאת , שקוראת רק כאשר אני רואה סרטונים באינטרנט .. אני רוצה שמסך אחד יציג נגיד קליפ ביוטיוב במצב מסך מלא , ועל השני אני יוכל לעבוד כרגיל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 970 צפיות
-
-
שלום לכולם. הכנתי מצגת ב- power point שהיא עובדת יפה מאד על המחשב. עכשיו אני רוצה לצרוב אותה לדיסק DVD ולהפעיל את המצגת במכשיר DVD רגיל כך שיהיה אפשר לצפות בה בטלויזיה. האם למישהו יש מושג איך אני עושה את זה? תודה מראש. טל.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני משתמש במקודד ffdshow כדי לצפות בקובצי וידאו. מקודד זה מכיל גם מקודדים לקול וכרגע גיליתי שאני יכול להשתמש במקודדי הקול שלו כדי להפוך קול מפורמט של מספר ערוצים מסוים לאחר: למשל 2.1 ל5.1. לכן כיוונתי את מקודד הffdshow לקודד את הקול בקובצי וידאו ולהפוך אותו ל5.1. הפעלתי במדיה פלייר קובץ וידאו שמכיל קול בפורמט 2.1 וגיליתי שבאמת שומעים ב5.1 דרך מקודד הffdshow, אך שמתי לב שקולות שאמורים להישמע רק ברמקול center נשמעים גם בfront. מפה הסקתי שהמקודד שעד עכשיו שימש אותי לשמיעת הקול עובד גם הוא במקביל ולכן הקול הושמע באותו זמן גם בפורמט 2.1 וגם בפורמט 5.1. לכן רציתי לשאול כיצד אני יכול למנוע מהמקודד הישן לעבוד בזמן שהffdshow מקודד את הקול? קובץ הוידאו שהפעלתי השתמש בפורמט mp3…
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תגידו מה זה ה R הזאת שמופיעה ליד מהירות ההורדה שם למטה? מאז מהירות ההורדה היא על הפנים,מקסימום 20-30 ומהירות ההעלאה גם השתבשה..
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-