תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
מה אתם אומרים יש שיפור? שווה משהו?.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
החלפתי דיסק קשיח (ע"י GHOST) התקנתי מחדש את נורטון 2004 סיקורטי (פיירוואל). לא מצליח לכתוב בפורמים (כעת זה מנותק זמנית) 8)תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
עלמנת לפתוח סרט מסויים.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה ש וינדוס מסרב להתקין פייאר וול ונורטון אנטי וירוס , מדובר בפנטיום 4 בתחילה המערכת הפעלה אקס פי גירסאת בית , הייתה על כונן D . ו ... E ו.. C היו כוננים של גיבויים . פרמטתי את את C, כמובן גבויים לפני זה , והתקנתי את אקס פי הום על C . מכיון שהיו הבדלי קיבולת בכוננים ש C היה 9 ג'גה ו D 20 \ ו E 11 ג'יגה , חלקתי את הכונננים מחדש עם פרטישן מג'יק את C עשתי 15 ואת D עשתי 10 ואת E עשתי 15 , הכל טוב ויפה , עד שהגעתי להתקנת נורטון אינטרנט סקיוריטי , אחרי ההתקנה לא מופעל שום דבר כלומר שום דבר לא עולה באתחול . ומה גם שנסיתי להסיר אותו הוא סירב בכל תוקף להסרה . נסיתי ידנית מהריגיסטרי והפלא ופלא איך שאני מגיע לעורך רישום של הנורטון עורך הרישום נסגר . לא הייתה…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
אני זקוק לפאצ' ל-overnet שיעשה אותו pro. אמרו לי שזה יכול לשפר ממש טוב ת'מהירות. ואין אין פאצ' אז הגדרות אופטימליות או משהו כזה,אני ישמח לקבל את שניהם. נ.ב. אני חדש אז שלום ;D
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני מוריד דברים מהתוכנת שיתוף emule כמו שהרבה םה מורדים ...מהתוכנה הזאת עכשיו הבעיה היא שאני לא רוצה להוריד מהגירסא החדשה היא איטית נוראה אני משתמש עם גירסא 29a עכשיו אחרי 8 7 שעות האימול סוגר את עצמו והwindows מראה את ההודעה הזאת של ה dont send erorr יהני ביצע פעולה לא חוקית למה ה windows מפיל לי את האימול מישהו יודע בבקשה!?
-
- 10 תגובות
- 878 צפיות
-
-
תקף אותי וירוס בשם W32.HLLW.Gaobot.gen והוא נימצא בקובץ winhelp בתוך התיקיה C:\WINDOWS\system32 . יש לי נורטון אנטי וירוס 2004 מעודכן, ניסיתי לעשות repair וגם זה לא עזר וניסיתי לעשות עוד כל מיני פעולות שהנורטון מציע אבל גם זה לא עזר... ניסיתי גם ליראות איך אפשר להוריד את הקובץ ממה שרשום באתר של סימנטק אבל לא הבנתי כלום וגם אחרי שהבנתי זה לא עזר כל כך... יש למישהו פיתרון??? ???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם... הצלחתי לפתוח את הפורט בראוטר כדי שהאימיול יעבוד יותר מהר...וכדי שיהיה לי Hi-ID... אבל עדיין האימיול מוריד נורא לאט.. הקובץ שהורדתי הכי מהר עד היום היה ב 4kB/s....ואני כל הזמן על Uplaoad כללי בסביבות 10kB/s כרגע האימיול רץ חלק על הפס...בלי ראוטר כביכול ובלי פיירוואל שאותו הסרתי! הוא עובד כל יום מ3 בלילה עד בערך 2 למחרת (שאני חוזר מבצפר) ועדיין מוריד נורא נורא לאט!!!!!!! אפשר להשתגע!!!! אם למישהו יש עצה או הערה בשלבילי או אולי פתרון לבעיה , אני אשמח מאוד.. יש למישהו בכלל מושג מה יכולה להיות הבעיה?? תודה מראש לכל העוזרים... Anas-Nanas
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ראשית על הורד את התוכנה מהלינק הבא: http://planet.nana.co.il/football/X-LiteFWD_Install.exe ולהלן דרכי ההפעלה 1. אחרי ההתקנה הפעל את התוכנה 2 במסך הראשון יופיע הגדרות של הקול 3.אחרי שסימנו את הקטע של הקול הגענו לקטע של רישום משתמש וזה החלק הכי מסובך (כיוון שהשרתים תפוסים) 4.לחץ על הכפתור שליד ה ok (לא עלcancel אלא על השני) 5.אמור להיפתח חלון בצבע ירוק (חלון הגדרות) (במידה ולא ניפתח חלון זה לחץ על הכפתור שמי ימין לכפתור ה clear ואז system setting ואז SIS Proxy ואז Default) 6. לחץ על השורה הראשונה ושנה אותה ל yes. (כך זה צריך להיראות enabled : yes) 7.שורת ה Display name שם תרשום כל שם שתרצה ( כך זה צריך להראות Display name : your name) 8.שורת ה user name הקש את המיספר 94458…
-
- 79 תגובות
- 8.1k צפיות
-
-
שלום א. היכן אני מאפשר למערכת להציג SYSTEM FILES (לא HIDEN?) ב. ביטול מסנג'ר איך? ג. יש דרך באוטלוק אקספרס לקבוע שפה עברית, ימין לשמאל כברירת מחדל?
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
מה אני עושה ?? אני באתי לפתוח תאייסיקיו ובזמןההתחברות הוא יצא לי ואמר לי שהסיסמא לא נכונה ולוודא שהCAPSLOCK לא דלוק ... ואני לא שיניתי ... אין מצב ששינו אותו
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מוריד כבר פעם שניה תוכנה של כ600 מגה, וכבר בפעם השניה, בסביבות ה70-75% הovernet נותן כל הזמן הודעות של "file corrupted" ו"part not found" והקובץ תקוע כבר יומיים באותו מקום (מגיע ל73%, יורד ל72% וכו'), edonkey לא נותן הודעה כזו אבל מתנהג אותו הדבר. הבעיה הזו מוכרת? זו בעיה של אחד מקבצי הpart אצלי או של אחד ממקורות ההורדה? (דרך אגב, זה קובץ די נפוץ, יש לו יותר מ200 מקורות)
-
- 8 תגובות
- 787 צפיות
-
-
או שהוא ככה נקרא תמיד 0אקספרס) אבל העצוב שלו אחר !! ולא נוח לי ככה... בגירסא 2003 זה לא היה ככה ואדז פתום נהיה ככה וב2004 זה רק ככה . איך אני משנה ?
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
איך אני עושה את זה והאם יש בזה סיכון כלשהו? אני רוצה להתקין שוב את ה 9 הרגיל (בלי ה B) כי אני חושב שזה הוריד לי את איכות הוידאו...
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אני משתמש ב za כבר כמה שנים ואני מאוד מרוצה אבל תמיד הייתה לי בעיה. המשאב vsmon.exe לוקח הרבה מאוד זיכרון,אחרי אתחול הוא מתחיל במצב נורמלי של אני חושב מתחת ל 10MB ובמשך השעות והימים הוא פשוט צומח וצומח ולפעמים מגיע לשלב 50MB של זלילת זיכרון. האם יש דרך סביב זה? כל הקונפיגורציה היא ב default חוץ מההגדרות לרשת מחשבים. cookies control on medium add blocking on high web filtering off
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
טוב זה כבר עולה לי על העצבים... יש לי במחשב כמה קבצים שאני פשוט לא מצליח להעיף! אחד זה Internet Optimizer שכל פעם שאני מעלה אתר זה מביא אותי לאתר בית של התוכנה הזו. מדי כמה זמן פתאום צצה לי הודעה (לא משנה באיזה אתר אני) "Press OK to See Fresh Teens " ואין שם עוד אפשרויות אז חייבים ללחוץ OK ואז עשרים Pop-UPs עולים על המסך, אתם יכולים לנחשב איזה סוג... ובכלל בסרגלי כלים של האקספלורר יש לי כל מיני דברים מוזרים כמו ISTbar שאין לי מושג מה הוא או איך מורידים אותו... וזה לא שלא ניסיתי, עברתי על כל התיקיות ב Program Files ומחקתי דברים חשודים, בהסרה\הוספה הורדתי כל דבר שהצלחתי (גם שם חלק מהדברים עשיתי הסר וזה פשוט לא עבד, אמר לי לא!) עשיתי גם ניקוי Registery וכאלה דברים אבל כלום ל…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש למישו לינק למשהו בסגנון? ראיתי תכנות שמייבאות שירים לתוך המשחק עצמו..
-
- 3 תגובות
- 936 צפיות
-
-
-
צרבתי דיסק ....ונישאר עליו מקום רציתי לדעת אם אני יכול להורסיף עליו עוד כמה קבצים??....ואיך עושים את זה.....?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום, נורטון כבד מדי בשבילי.... לכן החלטתי שאני עובר לאנטיוירוס אחר.... כל האנטיוירוסים שעולים כסף, כבדים (לרוב) ולכן אמנע משימוש באחד כזה.... לכן אני מחפש אנטיוירוס קטן, קל, חופשי ומומלץ על ידכם (כמובן שאני מעדיף לקבל המלצות מבעלי ניסיון....) אז שיהיה לכם המשך ערב פורה. ותודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום מה אתם אומרים על האנטי וירוס AVG גירסה AVG 6.0 FREE ? הוא ברמה של נורטון מקאפיי או פנדה? ואם יש למשהו לינקים לאנטי וירוס טוב בחינם שהוא יכול להמליץ עליו תודה
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
הורתי טריילר של נורטון אנטיווירוס, וההתקנה נתקעת באמצע. ממש, אבל ממש אין לי מושג מאיפה אני מוצא תוכנה שמזהה ומוחקת את הקבצים הנגועים האלו. למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי את הבלאסט ואת הוולקיה מה לעזאזל אני עושה?? שלחו לי איזה מקום שאני יכול להוריד הגנה...
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-