עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. וינדוס 8 , שאלה בכותרת... ניסיתי להוריד את GOOGLE SYNC ולא הולך .. הגדרתי את החשבון באאוטלוק 2013 אבל לצערי היומן לא מסתנכרן

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  2. כשאני לא נוגע במחשב המסך נכבה לאחר דקה. אבל כשאני מדבר בסקייפ בשיחת קול המסך מסרב לכבות איך מגדירים את הסקייפ או את המחשב שיכבה לאחר דקה אפילו שאני מדבר בשיחת קול ?

3. שמה, Advanced SystemCare גירסה, 6.2 הורדת התוכנה http://www.iobit.com/advancedsystemcareper.php קוד סיריאלי ל130 יום, 765BF-1BEA9-39FA3-9ABC4 אני יתעדכן עוד 4 חודשים וחצי על קוד סיריאלי חדש - - - תגובה אוחדה: - - - עם אתם מוסיפים תקוד סיריאלי לתוכנה אז הניקוי אף יסודי ביותר ועם אפשרויות שרק למי שיש תקוד מסוגל כמו ניקוי רישומים יסודי ועוד....

4. Started by hagayben,

שלום לכם. קניתי easycap במטרה להעביר קלטות למחשב. התוכנה שבאה עם הeasycap גרועה בלשון המעטה. האיכות על הפנים ו10 דקות שוקלות 700 מגה. יש למישהו המלצה על תוכנה שעובדת כמו שצריך? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  5. יש לי בעיה מאוד מוזרה ומעצבנת במחשב ואני צריכה עזרה. לא ידעתי אם לפרסם את זה בפורום תוכנה או רשתות (תכף תבינו למה), בכל מקרה אני מפרסמת את זה בפורום תוכנה כי הבעיה הזו נוגעת לשתי תוכנות. זה התחיל כשהתקנתי את הגרסה האחרונה של iTunes. יש לי Windows 8 64 bit. התוכנה עולה אבל עם מסך לבן, לא רואים את הממשק. ניסיתי להסיר ולהתקין שוב וזה לא עזר. עכשיו אותו דבר קורה לי עם התוכנה של הסטרימר של יס. ברגע שמסירים את התוכנה של הסטרימר ומתקינים שוב, זה מסתדר. אחרי זה אם יוצאים מהתוכנה ומנסים להעלות אותה שוב, זה שוב עולה עם מסך לבן ולא רואים כלום. יש לי הרגשה שזה יכול להיות קשור לרשת איכשהו כי מצאתי אזכורים בגוגל על כך שה-iTunes עולה עם מסך לבן כאשר לא ניתן להתחבר לחנות. ניסיתי לעדכן …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. במהלך הזמן, התברר לי שיש לי מספר סרטונים ביוטיוב (לא רשומים כמובן), שיש בהם איזורים בפסקול שנשמעים בהם רעשים שאינני רוצה לשמוע אותם (ואני נאלץ לכבות את הצליל כאשר אני מתקרב לאותם פרימים שבהם הצלילים שמפריעים לי נשמעים). על מנת שאני אוכל לצפות בסירטונים כהלכה מבלי לכבות את הקול בעת שאני מגיע לקטעים שנקלטו לתוכם צלילים שמפריעים לי בעת הסרטתם, עלי לצנזר את הפסקול באותם קטעים (בסרטון אחד שהעליתי ליוטיוב, נאלצתי לבטל לגמרי את הפסקול מהסירטון (ע"י הורדת עוצמתו לאפס), מאחר וברקע נשמעה מוסיקה מהופעה חיה עם תשואות). אינני יודע האם ב-Youtube Editor יש אפשרות לצנזר קול בקטעים מסויימים בסרטונים (פתחתי על זה דיון נפרד לפני יומים ואף אחד לא ענה לי [תשובות בקשר לעורך המובנה של יוטיוב, י…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  7. RAZER הוציאו מן דרייבר שהופך כל אוזניה STANDARD ואפילו איכותית מהחברות היקרות ל 7.1 בקלות. Razer_Surround_Synapse_Combo_v1.09.05.12 בנתיים ההורדה חינם, ויש לכם אפשרות לתרום http://www.razerzone.com/surround בנתיים כיוונתי את זה לאוזניות Studio Berydynamic DT990 וביטלתי את כל ה Enhancement כמו BASS Normalize EQ וכל אלו לאוזניות פושטיות.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by bronco,

מחפש תוכנה להמיר BR ISO ל MKV ניסיתי כמה תוכנות ללא הצלחה BLU RAY TO MKV BLU RAY RIPPER CLOWN BD NAHV (למה בפורמת החדש של האתר מקש אנטר לא מתפקד ? )

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by israel291,

שלום רב! אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזיה כדי לראות סרטים לצפייה ישירה בטלויזייה. יש לי טלויזייה LCD 32 של LG ( דגם 32LG10R) והמחשב שלי די עתיק intel core 2 duo e6300 1.86 ghz לוח אם DG41RQ של אינטל זיכרון GB 4 DDR2 333.3 MHZ כרטיס מסך משולב על הלוח. ודי מעפן... ניסיתי לחבר את המחשב ויש רק יציאה של VGA במחשב. בכל מקרה שמתי רזולוציה של 1024/768 בקצב של 60 ולאחר מכן כיביתי את המחשב ניתקתי את מסך המחשב וחיברתי במקומו את הטלויזייה ואז הדלקתי שוב את המחשב. הקטע הוא שכאשר אני מדליק את המחשב רואים את המחשב מתחיל לרוץ על הטלויזייה ומעלה את הווינדוס עד שהוא מגיע לשלב שבו צריך לבחור איזה משתמש להפעיל ואז הוא פתאום כותב NO SIGNAL. אם יש למישהו מושג א…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by leibo9,

היי שלום לכולם אני מקווה שזה בסדר שאני שואל פה. אני מחפש מישהו שמבין טוב בפלאש ACTION SCRIP 3.0 וXML. יש לי פרוייקט להכין ואני צריך מישהו שיוכל לבנות לי אותו במהירות. הפרוייקט לא מסובך. אם יש פה מישהו שרוצה לעזור לי תמורת תשלום סמלי (סטודנט ) או שיש פה נשמה טובה שתעזור בחינם אני מאד אשמח לשמוע. אפשר ליצור איתי קשר דרך פה או במייל : leibo9@walla.co.il תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. שלום, לפני שבועיים הורדתי את BlueStacks שזאת תוכנה שבעזרה ניתן להוריד דברים של אנדרואיד למחשב, כמו בפאלפון, ואחרי מספר ימים הפייסבוק שלי החליף את התצוגה לכמו שיש בפאלפון, ולא משנה באיזה דפדפן או מחשב אני נכנס התצוגה הזאת נשארת, מחקתי את התוכנה וחפשתי בהגדרות אבל זה נשאר אותו הדבר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by IlanF,

כמעט בכל עמוד שמכיל תוכן פלאש כלשהו, בין אם פרסומת, סרטון, משחק וכו', קופצת לי ההודעה המציקה הזאת וכשהיא מופיעה היא תוקעת את הטאב שממנו היא קפצה עד שאני מאשר אותה. לפעמים היא גם קופצת "מאחורי" חלון הדפדפן ככה שאני אפילו לא יודעה שהיא קפצה עד שאני רואה שהטאב נתקע (יכול לגלול, לא יכול ללחוץ על קישורים וכו') מישהו יודע איך אני נפתר מזה? עריכה אני חושב שזה הסתדר אחרי שעדכנתי את הפלאש לגרסה הכי חדשה, בינתיים לא שמתי לב לחלון הזה...

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  13. היי חברים. מישהו מכיר את התוכנה הנ''ל?זאת תוכנה נגיד הורדתי סרט,מישחק היא אמורה לחלץ את הקבצים בצורה אוטומטית למקום בו הוגדר לה. אני יודע עליה טיפה ואשמח להסבר ממי שמכיר אותה או לחילופין תוכנה אחרת שעושה את העבודה. מיכוון שנגיד אני מוריד סרט 20 גיגה בררים אין לי כוח וזמן תמיד לחלץ ולחכות 20 דקות +- אני מעדיף שזה יעשה אוטומטי ויחסוך לי הרבה זמן לי ולאחרים כמובן. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  14. Started by sleka1,

שלום חברים! לפני כמה חודשים הקמנו אני וחבר חברה לעיצובים גרפיים בשם רוק און גרפיקס המטרה הייתה לעצב הדפסים לבגדים בעיקר וגם לספק פתרונות גרפיים ללקוחות פרטיים קודם על אשמח לשמוע את דעתכם על העיצובים עצמם, ניתן לראות אותם בדף הפייסבוק שלנו https://www.facebook.com/RockOnGrfx וגם ביוזר שלנו שהוא קצת יותר פופולרי בינתיים הספקנו להדפיס שני עיצובים על גבי חולצות שהייתה להם הענות יפה והרבה חולצות שלנו כבר מסתובבות בחוץ על אנשים אנחנו באמת רוצים להצליח עם הפרויקט הזה, זה מה שאנחנו רוצים לעשות בחיים וזה החלום שלנו החולצות שלנו באיכות גבוהה מאוד מבד איכותי והדפסת משי ועלו גם בהתאם כרגע נתקענו עם בעיה כספית רצינית, אנחנו גרים בשכירות בשותפות יחד עם חדר לסטודיו שלנו וחצי ה…

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. עריכה: אוקי מצאתי את האתר הזה שעושה את החיים ממש קלים (: http://www.image-maps.com/ הודעה מקורית: היי, קיבלתי 3 תמונות מרובעות לשים באתר, וכל אחד מהריבועים מחולק למספר משולשים, שכל אחד מהם אמור להוביל ללינק אחר. הניסיון שלי בחיתוך עם פוטושופ מוגבל, וכל מה שחתכתי עד היום זה ריבועים (היי, אני יכול לעבוד בשביל מק22!), מה הדרך הכי טובה (ולצערי גם הדרך הכי פשוטה כי הניסיון שלי לא גדול בנושא) לחלק את התמונה למספר לינקים? בעתיד אני אשמח מאוד לעשות עוד גרסא של התמונה באופן כהה יותר ולגרום לכל משולש לשנות צבע כשהעכבר עליו, אבל אף אחד לא ביקש ממני לעשות את זה ככה שזה בעדיפות נמוכה כרגע (: אני לא מוגבל לתוכנות, יש לי את ה-CS 5.1 אז כמובן שאני אעדיף אם אפשר לעשות את זה מאחת התוכנות ש…

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by ben672,

שלום, יש לי בעייה קצת מוזרה ב- 2007 outlook. לפני כמה ימים הייתה איזשהו בעיה בשליחת מיילים, וא"כ הכל נשלח בלי בעיה, מאז בתיבת-"דואר יוצא" נשאר סימן של {7} כשבפועל כולם כבר נשלחו ללא בעיה.. ניסיתי את האפשרות "שלח קבל"סגרתי את ה-process עשיתי reboot למחשב וכל זה ללא הועיל.. האם למישהו יש שמץ של מושג איך "לתקן" את הבעיה? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by Yarin1220,

שלום בעקבות בעיית אינטרנט כל ההורדות ( 7 ) שהורדתי ושהיו בחלק האחרון , בחלק של העלאה ( אחרי כל ההורדה ) נהפכו לחץ אדום איך אני מחזיר את החץ לירוק ? ההורדות ימשיכו כרגיל או שאני צריך להוריד הכל מהתחלה ?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by zekit1,

שלום, אני מעוניין לקנות לוח גרפי.רציתי לדעת, האם המוצר הזה והמוצר הזה זהים? ואם כן, מה קרה ליובאן בארץ שהוא החליט למכור את זה בהפרש של 150 אחוז יותר? (700 שקל במקום 250). כבר שמעתי על יובאנים חמדנים, אבל זה עובר כל גבול.

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by Vidati,

שלום חברים, הרבה זמן לא הייתי פה, את האמת אני עדיין לא פה אני עדיין בניו זילנד אבל רציתי לשתף אתכם במספר תמונות וסרטון. את התמונות ניתן לראות בגלריה שלי בדוויאנט והסרטון ביוטוב (מצורף קישור). גלריה: http://vi9ati.deviantart.com/gallery/ הסרטון: מקווה שתהנו

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. Started by RAZIEL98,

שלום כמעט כל הזמן קופצת לי ההודעה הזאת: בIE עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לפתור את הבעיה שההודעה הזאת לא תקפוץ כל הזמן? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  21. Started by gaint11,

כאשר אני מנסה להיכנס לoutlook express ולוחץ על כניסה להודעות דואר נכנס, התוכנה נתקעת ואני לא יכול לראות את ההודעות. תודה לעוזרים..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. מחפש תוכנה שיכולה להוריד סרטון מהאתר http://www.rtve.es/

23. Started by Dos,

אהלן וסהלן לכם אישים יקרים, לאחר שנים רב של שימוש בפיירפוקס, התעייפתי. תמיד רציתי לעבור לכרום בגלל הזריזות שלו, אבל מספר דברים מנעו ממני זאת, בעיקר החוסר באפשרות ל"Open file" בקבצים שאני מוריד. כלומר פתיחה אוטומטית לקבצים מסויימים, כמו טורנטים למשל, ורארים וזיפים. האם יש תוסף שנותן לי את האפשרות הזאת? תודה מראש, וקיץ נעים לכולנו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. תיקון כותרת - המקור הוא FLA ולא FRA כמובן, וגם נראה לי שהפורמט שעשיתי אליו היה SWF ולא FLV... (זה פשוט במחשב אחר שאין לי אליו גישה עכשיו) שלום לכולם, יצרתי סרטון פלאש מתוך טמפלט שהורדתי, וערכתי אותו לשם התאמה לצרכי. בתוכנה הוא מנגן נהדר (Adobe flash CC professional) אך כאשר אני שומר אותו כ-SWF או MOV יש מעין ריצודים או הבהובי אור איומים שמעוררים התקף אפילפטי. הסרטון אמנם קצבי עם אפקטים אך ללא ההבהובים האלה. האם אחד האפקטים הופך להיות הבהובים? - יש למישהו רעיון כיצד ניתן לפתור? תודה בניתי לפי זה: מה שכן אין לי אפשרות של AVI, אולי כי אני משתמש בגרסת הנסיון של התוכנה. תודה!

• 0 תגובות
    • 4k צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום מישהו יכול לתת לי הורדה של anti popup לאינטרנט אקספלורר כי חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי תודה לעוזרים עריכה: הסתדרתי אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.