עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, יש לי הרבה תמונות שאני מתכנן להפוך לסרטון. אני מחפש תוכנה פשוטה (לא כמו Ulead VideoStudio שגם ככה לא קיימת בה האפשרות שאני מחפש אלא אם כן מישהו מכיר דרך אז אני אשמח לשמוע) לעריכת וידאו שתאפשר לי לשים הרבה תמונות ובלחיצת כפתור אחת להגדיר לכולן יחד אפקט מעבר ספציפי. שתיהיה אופציה בסגנון "החל על הכל". חשוב שיהיה בתוכנה הזאת האפקט הבסיסי ביותר שהוא Fade. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  2. קניתי עכבר אופטי של Logitech , התקנתי את הדרייבר שלו וזה גם התקין לי Logitech Desktop Messenger . נישיתי למחוק את זה כמה פעמים - זה נמחק, אבל לא מ Add or Remove Programs ... איך להפטר מהתוכנה? - מי יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  3. Started by Born2Kill,

שלום וברכה, איך אני מבטל את ה-Type Clear ב-IE? הטייפ קליר בא כברירת מחדל ב-IE9 בטא וניסיתי לחפש במאפיינים איך להוריד את זה אבל לא מצאתי. אם מישהו מצא אשמח להסבר איפה זה נמצא.

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  4. Started by Shonz,

אני לא יודע אם זה מתאים לפה או לפורום אחר אבל יש לי בעיה רצינית כאשר אני מפעיל את החלון של ניהול המשימות מופיע לי חלון של הרשת (network) וזהו והוא לא נותן לשנות או לא מראה איקון שאפשר לשנותו מה אני אמור לעשות?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  5. הי, אני צריך המלצה לתוכנה שיודעת להפוך שמות שירים בעברית (הנגן שלי יודע להציג רק עברית הפוכה). אם היא יודעת להפוך גם תגי ID3 בקבצי MP3 זה בכלל יהיה פצצה.

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  6. שלום רכשתי את המוצר הבא : http://www.dynamode.net/english/pages/product/Datacom%20Products/PCI%20Adapter%20Series/PCI-3PFW.html מסיבה שאיני יודע מנהל ההתקן לא מותקן כראוי נכנסתי למאפייני ההתקן שם מופיע לי ההודעה " ‏‏אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) " אשמח לעזרה עריכה : מדובר על מערכת הפעלה win 7 עריכה 2 : הכרטיס יצא עם פגם יצור....

• 0 תגובות
    • 3.6k צפיות
  7. כשאני בא לראות סרטונים באתרים אני לוחץ על play ואז מופיע לי מסך צבעוני ושומעים רק את השמע.. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 428 צפיות
  8. Started by EF,

שלום , רציתי להעזר בכם לגבי תופעה חדשה במחשב: מזה מס' ימים המחשב איטי מאוד והמסכים נתקעים לי ובנוסף יש כתובית שעולה ובה רשום: "זה SCRIP האם להפסיק את הפעלת קובץ. לפעול לאט בדף זה גורם ל-scrip קובץ,אם הוא ימשיך לפעול המחשב עלול להפסיק להגיב". מה עליי לעשות?

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  9. Started by assaf990,

הנה הוא: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 04:01:25, on 08/26/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Nod32\nod32krn.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\services.exe C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe C:\Documents and Settings\…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by the_reaper123,

מישהו יודע איך אני יכול לשמור על הקידוד של 5.1 ושאני לא יהיה חייב להפוך לסטריאו???? קניתי מערכת קולנוע ביתית אבל אין לי צורב DVD אז אני חייב לצרוב את הסרטים כSVCD תודה רבה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by charm,

שלום רציתי לדעת כיצד ניתן להוריד קריצות לתוכנת המסנגר שלי כי אייוקנים לא בעיה להוסיף אבל קריצות כן וראיתי שלאחרים יש עוד קריצות בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  12. Started by Gimel,

לפני כמה ימים, נראה שהמחשב שלי התחיל לגמגם. משחקי פלאש היו עוברים ל"הילוך איטי" כל כמה שניות ונראה שלפעמים הדפדפן מגיב לאט באופן כללי. חקרתי קצת וראיתי שלפני שהתחילה התופעה התקנתי SKYPE 4.1 מסתבר שהוא מתקין משהו שנקרא: skype web features והדבר הזה פותח תהליך כל כמה שניות וסוגר אותו מייד. בשורה התחתונה, אפשר להסיר את skype web features דרך הוספה/הסרת תוכניות בלוח הבקרה והמחשב חוזר לעבוד כמו קודם.

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  13. Started by gman27,

שלום רב. יש לי eee 1005ha של asus המחשב מגיע עם HDD מחולק כבר ל 2 מחיצות שבאחת מן הסתם יושבת מערכת ההפעלה. אבל בשניה יש את amd64 i386 פולדרים. ככה שאי אפשר להתקין עליה את win 7. ניסיתי לחלק למחיצות חדשות את D אבל אני לא מצליח. אני משתמש ב easues partition master לחלק למחיצה חדשה אבל אני לא מצליח להפעיל אותה כמחיצה אלא רק כמקום ריק שלא מנוצל. למשהו יש רעיון מדוע?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  14. http://getsatisfaction.com/feedly/topics/security_hole_via_chrome_xss http://www.readwriteweb.com/archives/security_flaw_in_google_chrome.php ויש עוד כמה וכמה שלא פה המקום לתאר בקיצור - תזהרו

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  15. שלום רב, יש לי סרטון של 10 דקות, אני מעוניין לחתוך את הסרטון באמצע פעמיים, כדי לקבל קובץ של 5 דקות. איך חותכים סרטון בתוכנה הנ"ל ואח"כ שומרים אותו? או לחלופין, מחפש המלצה לתוכנת עריכת וידאו טובה ששומרת את הקבצים אח"כ ב- HD. הבעיה עם מובי מארקר שהיא לא שומרת את הקבצים ברזולוציה המקורית אלא פחות מזה, ולא באיכות HD. אני עובד על חלונות XP. תודה מראש, גיא. מצ"ב צילום מסך.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  16. מישהו יכול לעזור לי? אין הרבה מה להגיד! פשוט התקנתי אותה הכל הלך רגיל ואיך שאני מפעיל אותה אני מקבל את ההודעה הזו! אותו הדבר גם לגביי World Wind Moon 1.3 שבא יחד עם World Wind 1.3 [glow=red,2,300]לא חשוב ! כבר הסתדרת[/glow]י [attachment deleted by admin]

17. חוקיים כמובן, איך לא? ;D לשירים בודדים.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  18. Started by tronado,

היי, אני מחפש תוכנה שתתן לי אפשרות לדחוס תמונה ע"י הוספת תפריט כאשר לוחצים על התמונה עם קליק ימני.(משהו בסגנון של הCOMPRESS TO, של WINRAR) מישהו מכיר? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  19. כך שאם אני רוצה להקליט מצגת לקובץ וידאו לא תהיה בעיה. האיכות לא חשובה. חשוב שזה יהיה פשוט להפעלה כי אין צורך בהגדרות מתקדמות.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by shimmi1982,

שלום, יש לי את הקופון של HL2, מה שאמר שאני יכול להרודי את כל המשחקים (כמעט ) שמופיעים בSTEAM אז הורדתי את CS SOURCE - רק שהוא בכלל לא שאל אותי איפה להתקין את זה- ולא שם לי בכלל הפעלה של המשחק במחשב- כך שהדרך היחידה שאני יכול להפעיל את זה זה באמצעות הSTEAM- ז"א אני חייב להכנס לשם ומשם להפעיל את המשחק. וזה ממש מעצבן- ועוד יותר כשנגיד האינטרנט לא מחובר אז אני בכלל לא יכול לשחק? (עם CS זה פחות מפריע לי כי במילא זה משחק למולטי, אבל כשHL2 ייצא זה ממש יחרפן) מישהו יודע מה העניינים עם זה? אם אפש רלעשות משהו בנדון? כי זה לא הגיוני שזה עובד רק ככה.. (בבקשה בעלי הSTEAM ובעלי הקופונים- עזרתכם)

21. Started by starter,

שלום לכולם ותודה מראש הבעיה שלי היא שהיה לי הרבה מעוד מידע חשוב באווטלוק (זה שבא אם האופיס) ובטעות מחקתי אותו :-[ לפני כמה ימים העברתי גיבוי אל האינקרדי-מייל את כל המידע + הספר כתובות הבעיה היא שאני לא זוכר איך עשיתי את זה באינקרדימייל יש בעיה אז אני לא מישתמש בו איך אני יכול לעשות יצוא של כל המידע(מיילים) + ספר כתובות מהאינקרדי-מייל בחזרה לאווטלוק ? ??? תודה לעונים, חן.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by STReeT STyLe,

שלום. אני עורך כרגע סרט, אך בעיה אחת עוצרת אותי. כאשר אני מפעיל את הSlow Motion, הקול נעלם! (כנ"ל גם להגברת מהירות). בעבר מישהו אמר לי שזה נוצר בכדי למנוע "צליל ארוך ומיגע". למרות זאת - אני זקוק לצליל ה"ארוך ומיגע" זה! מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה ? תודה מראש!

23. Started by georgeo,

------

• 0 תגובות
    • 820 צפיות
  24. Started by ilanb0,

משתמש באופיס 365 ובאאוטלוק שמסונכרן עם ג'ימייל. שלחתי הודעת דוא"ל ושכחתי להוסיף תו לכתובת. מאז אני מקבל כל כמה זמן הודעה מסוג Delivery Status Notification (Delay). איך אני מפסיק לקבל התראות כאלה מהשרת??

25. Started by Raz20,

יש לי Google Chrome ולפעמים כשאני מעביר משפת אנגלית לשפת עברית ( Alt+Shift ) אז אני ממשיך לכתוב באנגלית למרות שבסרגל כלים מופיע שאני על עברית HE . (אם זה רלוונטי יש לי Win 7 ). יש אפשרות לסדר את זה ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.