עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by רזי ברד,

יש לי שני סרטונים שאני רוצה לערוך. באחד מהם זה סירטון שיש בו דיבורים ומוזיקה מתנגנת ברקע מאוד חזק. אני רוצה להוריד את המוזיקה מהסרטון כדי שישמעו את הדיבורים יותר טוב בלי הפרעות. בשני זה סירטון שיש בו דיבורים של שני אנשים ועוד אנשים מדברים ברקע גם חזק. אני רוצה להוריד את הדיבורים של שאר האנשים כדי שיהיה רק את הדיבורים של שני האנשים בלי הפרעות. יש דרך לעשות את זה באיזה שהיא תוכנה שאתם מכירים?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by davidcohen,

היי אני צריך תוכנה להמרת קבצי PDF ל Doc וההפך. יש לי את Nitro Pro 8 אבל הבעיה איתה היא שכשאני הופך מPDF ל DOCX העיברית יוצאת הפוכה ... למישהו יש ניסיון עם זה ? אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. היי, מחפש תוכנה או אתר ליצירת אפלט (עדיף אופליין) אינטראקטיבי אינטרקאטיבי כלומר , עבור כל מסך תוצג שאלה אחת עם כמה אפשרויות, וההתקדמות לשאלה הבאה תהיה בהתאם לתשובה/ות הקודמות כמו כן אני רוצה בחלק מהמסכים לתת אפשרות לטקסט חופשי, וגם להוספת attachments מכירים משהו שיכול לשרת אותי? תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by BandiT,

שלום, יש לי מערכת עם win xp pro שעבדה כמו שצריך, אך היום המחשב הפסיק לעלות. גם במצב safe mode הוא לא עולה. נתקע. לא הותקנה שום חומרה חדשה ושום תוכנה חדשה. הרצתי hiren boot cd בדיקה על הדיסק הקשיח, הדיסק תקין, לא נמצאה תקלה. מה יכול להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה מבלי להתקין מערכת מחדש תודה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by HazardManiac,

שם וגירסת התוכנה: uPlay (תוכנת משחקים כמו steam, origin). אין לי מושג איזה גרסא מערכת הפעלה (יש לציין גם שפה וקצב ביט): windows 7 ultimate 64 bit hebrew פירוט כללי על הבעיה: אני מוריד את התוכנה ואז כשאני מתקין אותה רשום שיש כבר גרסא אחרת של התוכנה מותקנת על המחשב בתיקקיה אחרת וזה נותן לי ללחוץ אישור ואז כלום לא קורה. כשחיפשתי איפה התוכנה מותקנת לא מצאתי כלום וגם לא מצאתי ב"הסרת תוכנות ותוכניות" של windows ואין לי מושג מה לעשות. אני גם מנסה להתחבר למשתמש שלי באתר שלהם וזה רושם לי(כבר במשך 3 ימים "uPlay is Unavailable" ויש לי עליו far cry 3 שלא הספקתי לשחק בו אפילו פעם אחת... האם בוצעו שינויים במחשב לפני שהבעיה הופיעה: לא לפי מה שידוע לי תמונה(דרך אתר FXP: http://www.fxp.co…

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  6. Started by puvsc,

יש לי כרטיס מסך של HD7970- למה יש לי את ההערה הבאהמצורף תמונה*) הערה שאני לא ממש יורד לסוף דעתה - יש לי POENGL או לא ??? כשאני מרנדר סרט - הכרטיס מסך לא עוזר לרינדור??? אשמח למידע ועזרה... (הבנתי שה CUDA מיועד רק ל NVIDIA)

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  7. Started by amirn,

http://labs.adobe.com/technologies/lightroom5/ מה חדש: http://tv.adobe.com/watch/creative-suite-podcast-photographers/lightroom-5-a-first-look-and-my-top-5-favorite-features/

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by srulikg,

יש ברשותי צורב DVD. 1. הבנתי שאם אצור סרטון HD ב-After Effects דיסק DVD רגיל לא יתמוך ב-HD ולכן אין טעם. אני צודק? 2. הבנתי שדיסק AVCHD תומך ברזולוציות HD ואפשר לצרוב אותו על דיסק DVD ולנגן בנגן bluray ביתי, אבל איזה סוג קובץ צריך ליצור ב-After Effects ב-render queue? אפשר פשוט ליצור קובץ AVI לא דחוס ברזולוציית 720 או 1080 ולאחר מכן להמיר אותו ל-AVCHD עם Nero Vision? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  9. מחפש דרייבר עבור הלוח אם[מובנה]: ASUS M2A-VM הנה הלינק ללוח: http://www.asus.com/Motherboards/M2AVM/#specifications אני צריך דרייברים עבור וינדוס 7X64 .הדרייברים שהורדתי מהאתר של האסוס כנראה בעייתים.הכרטיס קול לא עובד,ומשמיע רק רעשים דרך הרמקולים. אם אפשר אולי לקבל לינק לדרייברים מאתר אחר. תודה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  10. Started by derli,

שלום אני לפנות לסטודיו שיעשה עיצוב לכרטיסי ביקור יכול לדרוש השקעה כספית (אני מניח יותר ממאה שקל לשעת עבודה). האם ידוע לכם על תוכנה שניתן על ידה לבנות את העיצוב בבית בחינם?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  11. שלום אני עורך מצגת\סרטון של תמונות לבת מצווה(לא בסגנון פאוורפויינט) , מאחר וה MOVIE MAKER מוגבל אני צריך תוכנה אחרת שניתן לערוך איתה (אפקטים במעבר תמונה, פיצרים וכדומה), הורדתי תוכנה בשם PINNACLE STUDIO 16 שהיא בעלת הרבה אפשרויות אבל המחשב בקושי זז (WINDOWS 7 , 4 G RAM) חייב את עזרתכם בדחיפות לגבי תוכנה אחרת תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. יש לי לדוגמא תיקייה עם 100 קבצי GIF אני רוצה תוכנה שתוציא קובץ JPEG ותציג תמונת מפתח מכל קובץ וקובץ ככה שתוצאה סופית תהיה תמונה JPEG אפילו ברזולוציה גבוהה רק שיופיעו בה 100 thumbnail קטנים תמונה מייצגת מכל קובץ GIF ושם הקובץ לא מוצא כרגע תוכנה כזאת בטוח יש תוכנה כזאת שעובדת עם קבצי תמונות

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  13. לאחרונה התחלתי להשתמש בטאבלט מבוסס Windows 8 (גרסא מלא של מערכת ההפעלה, לא הגרסא שמיועדת לניידים). אחד השימושים העיקריים שלי הוא קריאה של ספרים\מאמרים שהמון פעמים מצריכים מירקור של דברים חשובים או הוספת הערות. לצערי לא הצלחתי למצוא שום תוכנה נורמאלית שעושה את זה, ה-reader של הווינדוס על הפנים, והחלופות היחידות שמצאתי עולות כסף (PDFill, PDF Annotator, PDF Touch) והן או מקבלות ביקורות גרועות, או מהגרסא החינמית שבדקתי הן פשוט על הפנים. מישהו מכיר במקרה תוכנה שתעשה זאת בצורה טובה?

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  14. Started by ranran,

היי חברים, לאחרונה נתקלתי בבעיה ממש מוזרה שקצת מטריפה אותי. ראיתי פיצ'ר נחמד במדיה פלייר קלאסיק (גרסאת HOME CINEMA), שמאפשרת לפתוח פורטל שליטה WEB-י. ההגדרה מתבצעת ע"י בחירת פורט מסוים, ואז כניסה אליו מהדפדפן, לדוגמא http://192.168.2.101:13579. הפעלתי את הפיצ'ר נכנסתי מהמחשב המקומי, זה עבד ושמחתי - בציפיה כבר לפתוח את זה מהאייפון ולשלוט על הMPC ישירות מהאייפון (כאילו היה שלט). אך זה לא עבד. לא נטען שום עמוד.. ישר תהיתי מה יכול להיות, בדקתי ממחשב אחר בבית (חשוב לציין שכולם תחת אותו ראוטר ואותו רשת בדיוק). יש בין המחשבים פינג, ניסיתי להכנס לממשק שליטה אך כם שם לא הצלחתי. מכאן עלה לי רעיון של FW שאולי חוסם פורטים.. הוספתי את הפורטים של הכניסה, ולבסוף ביטלתי את הפיירוול בווינ…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  15. Started by 3emi,

אני מתחבר לאיטרנט חינם שאני קולט מהסביבה קניתי במיוחד לזה אנטנה ב 100 שקל שקולטת חזק ואני שם אותה על אדן החלון וממנה אני מריץ כבל אינטרנט שנכנס לי למחשב הבעיה היא שבכל הבית קולטים חלש מאוד רק בחלון טוב זה אומר שאם אני רוצה אינטרנט בספארטפון שלי אני צריך ללכת לחלון עכשיו הורדתי תוכנה אחת שמקפיצה את האות שנקלט ומשדרת אותו מחדש דרך הכרטיס רשת שלך עכשיו אותה אנטנה על החלון לא רק שקולטת את האינטרנט אלא גם משדרת אותו בכל הבית ויש לי איכות קליטה 100% אם קודם היה 30% והמהירות אותה מהירות עכשיו אני יכול להסתובב בבית חופשי עם אינטרנט בטלפון אפשר לראות בתמונה המצורפת שהאדום זה הרשת שבניתי המוקפצת והיא מקפיצה את הרשת בצבע לבן TP-LINK תוכנה בשם connectify http://www.connectify.m…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  16. Started by lesForce,

עריכה: הסתדר - היסרתי את הפיירוול של COMODO

17. Started by Cahiml,

אני משתמש ב AutoIT לכתיבת תסריטי בדיקות. השפה היא דמויית VB למי שמכיר. אין בעיה לשלוף את מספר הגרסה של קובץ exe. לא הצלחתי למצוא דרך לשלוף את מספר ה BUILD של הגרסה. במאפייני הקובץ (exe) הוא מוצג כ Assembly version. מישהו יודע איך לשוף את הנתון הזה ? בדוגמה המצורפת, גרסת ה BUILD היא 1.12.4887.25588 תודה לסייענים...

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by BarBee,

מאז ששדרגתי קליינט נדפק משהו. הupload חורג מהמגבלה שאני מגדיר, ובכלל כל הup פשוט גבוה בלי שום טורנט שמעלה את הכמות הזאת. כאילו יש מקור בלי נראה ששואב הכל. יש לי כמה מחשבים ברשת הביתית, וכל הפס נחנק בגלל הקליינט הדפוק. ניסיתי לשנות הגדרות, החלפתי גרסאות, חרשתי הכל ולא מצליח למצוא איך לפתור את זה. ככה זה נראה מגביל ל20, זה עולה ל50 ואפילו 70. 30 מגה מהירות גלישה והכל נחנק ל1.5 מגה. ברגע שאני מנתק את הקליינט הכל מסתדר ברשת. אודה לכל מי שיעזור, אני כבר מיואש בקטע הזה

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  19. היי, צילמתי סרטוני וידאו כקבצי AVCHD 59FPS. האם יש דרך לנגן אותם כ-30FPS בנגן כלשהו או שעליי להמיר אותם ומה הדרך המומלצת ביותר להמרה בלי לפגוע באיכות? תודה!

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. הסתדרתי

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  21. Started by reviZor,

שלום חברים אני מאוד מכווה שאני רושם בפורום הנכון סליחה אם לא. לאחרונה נדרשתי לעשות טבלה באקסל שהיא די פשוטה אבל לא נגעתי באקסל כבר כל כך הרבה זמן שאני כבר לא זוכר איך הטבלה בנויה מ5 עמודות כאשר שם פריט | עלות לפריט בודד | כמות פריטים | אחוז תוספת | סה"כ מה שאני צריך לעשות זה להכפיל את עלות פריט בודד בכפות פריטים ולתוצאה להוסיף את האחוז תוספת וכמובן שהתוצאה הסופית אמורה להופיע בסה"כ. כנראה הזדקנתי ויש כבר סימפטומים של סיניליות תודה לכל העוזרים עריכה אפשר לנעול נזכרתי איך עושים לכל מי שרוצה זה B2*C2*D2 hmt,h spue :\

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  22. Started by JekylHyde,

שלום איך אפשר להוריד סרט מYNET (כמו שאפשר להוריד מיוטיוב)? אני מדבר על הורדה, לא לכידה של מה שרץ כעת על המסך שזה תהליך איטי יותר מהורדה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. הי כרום כל הזמן קופץ לי אל קידמת המסך אני מכווץ אותו אל שורת המשימות וכל פעם שיש איזה רענון מסך באיזה אתר הוא קופץ בחזרה זה סתם מעצבן אם ארצה לעבוד עליו אני יכול לבד לבחור בו למה הוא צריך לקפוץ?!? זה לא קרה בעבר, פתאום זה כן קורה. לא יודע, אולי זה בגלל איזה עדכון שלהם. בכל אופן איך מונעים את זה?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  24. Started by mc1,

שלוםלאחרונה קורה שבאמצע הגלישה נחסם לי הכרום ויש איזה עדכון שנראה כאילו הוא מזוייף שמשתלט לי על הכרום, ואני לא יכול להמשיך להשתמש בו. מישהו מכיר? יודע איך למנוע את זה?ניסיתי לצרף מצגת עם התמונות של העדכון אך לא הצלחתי, זה כביכול עדכון פייסבוק לכרום..תודה

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  25. Started by The-Magician,

אני לא מצליח להפעיל את התוכנה אפילו זאת הגירסא: RootkitRevealer v1.71 עוד לא התקנתי אותה, וכשאני לוחץ על הסמל זה אומר שזה הפסיק לפעול וזה שואל אם לסגור או האם לשלוח דוח.. איך אני מפעיל את זה?

• 0 תגובות
    • 602 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.