עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. טוב אז רציתי לעשות חיפוש לא ממש ידעתי מה לחפש אז פתחתי דיון... כל פעם שאני לוחץ על לינקים שאמורים לפתוח חלון חדש בג'אווה סקריפט, לא קורה כלום. גם פה זה קורה לי עם המפרט, וגם לדוגמא פה באתר של ארץ נהדרת מישהו יודע איך לתקן את זה? אני עם Internet Explorer 6 על WinXP.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Saliman,

אני מתכוון לצורות כמו החץ, לב, סיכה וכו' חיפשתי אפשרות כזו אבל לא מצאתי... ד"א אם זה שייך לפורום תוכנה אנא העבירו את זה לשם, לא הייתי בטוח לאיזה מהפורומים לשייך את ההודעה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by p_q,

תודה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  4. Started by adlanm,

;D

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by hagay21,

מחפש תוכנת כיווץ מעולה מישהוא מכיר? חוצ מwinrar winzip או דומות להן משהוא רציני

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  6. Started by tommasi,

היי משהו יודע מהם הפורטים של ה IMASH ? אני רוצה לחסום אותם!

• 0 תגובות
    • 559 צפיות
  7. Started by amisha,

אני מעוניין בתוכנה שתמיר לי בין קבצים ותשמור על האיכות(רזולוציה +אודיו) בשביל לחסוך קצת מקום ניסיתי את DR.DIVX אבל היא לא נותנת לי את הרזולוציה כמו במקור יש עצות?

• 6 תגובות
    • 894 צפיות
  8. Started by BURTON,

שלום לכולם המורה שלי לצרפתית התעקשה שנעשה עבודה במחשב וכידוע בצרפתית יש אקסונטים הייתה לי פעם מורה לצרפתית שחילקה לנו דפים שבהם היו כתובות קומבינציות של מקשים שהיו נותנות בוורד אות עם אקסונט מעליה מה לעשות שאיבדתי את הדף... מישהו יכול להגיד לי את הקומבינציות האלה או להפנות אותי ללינק תודה מראש

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  9. Started by The UnKnown,

אם נגיד אני מוריד באימיול ואני הולך לישון ומכבה את המחשב, ואז בבוקר ממשיך את ההורדה זה הקצב ייהרס ממש?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  10. Started by BeNzZy-BoY,

הורדתי את התוכנה הנ"ל ולפני ההתקנה היא שלחה לי הודעה שבגלל שאין לי winmedia player 9 יכול להיות שיהיו בעיות בהרצתה.. אז הורדתי את המדיה פלייר 9 והתקנתי את התוכנה .. כשאני בא להיכנס לתוכנה היא שולחת לי 2 errors . משהו על קובץ keren32.DLL מה הבעיה ?! אני זוכר שפעם מישהו רשם שצריך לעשות משהו אבל אני לא זוכר מה וגם עשיתי חיפוש אבל לא מצאתי שום דבר.. :-\ צריך עזרה בבקשה

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  11. אני מתכוון לזה שתאפשר רק לי להיכנס אליו ולעשות בו שינויים??

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by Wile E Coyote,

שלום לכולם. ידוע לי שכאשר אני מוריד קבצים דרך "קאזה" - הם עלולים להיות נגועים בוירוסים. אך האם זה נכון גם לקבצי אודיו ווידאו למשל? האם אפשר בכלל להשתיל בהם וירוסים? אני משתמש בתוכנה דיי הרבה זמן ואף פעם לא נתקלתי במצב כזה.

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  13. מישהו יכול לעזור לי למצוא תוכנה טובה למוזיקה אלקטרונית אך לא רק דאנסים אלא דגש על טראנסים טכנו וכו'? או שהכל ביחד הכי עדיף... אני מאמין שeJay יהיה טוב אבל יש המון כאלו, ואין לי מושג בזה.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  14. שלום עד לפני יומיים הייתי מתשמש מרוצה מאוד של אימיול... היה לי אינטרנט 256k והורדתי על 30 בממוצע, והכל היה טוב ויפה... לפני יומיים קיבלתי אינטרנט יותר מהיר , 750k וכל כך שמחתי , אני מוריד הרבה יותר מהר עכשיו בכל מקו אחר, אבל הבעייה היא שכל פעם שנאי מפעיל את האימיול אחרי זמן מסויים הוא תוקע את האינטרנט, וזה אומר שהאיי סי קיו לא יכול לשלוח הודעות, האקספלורר לא נכנס לאתרים, בקיצור אינטרנט לא מתפקד... אפילו לנתק ולחבר אותו אני לא יכול, אני חייב להתחל את כל המחשב ורק אז לקוות שיקח לו יותר זמן לפני שהוא נתקע! זה ממש מעצבן! ניסיתי כבר 3 גרסאות שונות של התכנה וזה לא עובד לי! מה אני יכול לעשות? למנהלים: (אני מתנצל אם הנושא נשאל בעבר, אך לא מצאתי אותו, ובחיפוש זה מצא לי הרבה י…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by Liran -,

תגידו יש אפשרות לשנות גודל כתוביות בתוכנה MicroDVD ......? אין לי מושג אם זה קשור לכאן...אבל בכל מקרה תנסו לעזור ;D תודה רבה !

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  16. אז ככה יש לי מחשב בבית ואני צריך לשלוט עליו דרך המחשב במשרד איך אני עושה את זה דרך תוכנה נורמלית ושלא צריך לאשר את זה בבית כי אין פה אף אחד שיודע להתעסק עם המחשב תודה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Liran -,

אני לא יודע אם זה קשור לכאן..אבל זה נראה לי המקום הכי הגיוני ....אז ככה... איך אני פותח קבצי Bin ???.....תודה מראש אנשים !

• 28 תגובות
    • 6.5k צפיות
  18. Started by gshhar,

שמעתי שאפשר להשתמש בקישורים של האימיול אבל איך היא מבחינת מהירות?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by hellyeahmofo,

אני מחפש freeware שמאפשר חיתוך קבצי mp3 ובאותה הזדמנוות גם אתר שמרכז freewares היה לי פעם בבבוקמרק של המוזילה , אבל התקנתי מחדש והכל הלך

• 1 תגובה
    • 903 צפיות
  20. Started by roma,

שלום רב! יש לי את הגירסה השמינית של התוכנה ואני לא יודע איך להשתמש בה.. מישהו יכול להביא לי הדרכה קצרה לאיך עושים גיבוי דרך התוכנה? תודה רבה מראש למגיבים!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  21. Started by michaelsko,

שלום לכולם. אני זקוק לתוכנה שבעזרתה אוכל להגדיר סיסמא ורק עם הסיסמא הזאת אפשר יהיה להיכנס לתוך תיקיה מסוימת שאני אבחר. תודה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  22. Started by MDK,

האם יש דבר כזה תוכנה שעושה הדמיה לSURROUND לקבצי Mp3? : אם כן, איזו אתם מכירים?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  23. Started by MasterOr,

כרגע מחקתי בטעות איזה 10 גיגה של דברים חשובים מהמחשב שלי ויקח לי שנה להוריד את כל זה בחזרה!!! :'( :'( :'( חייבת להיות דרך להחזיר את זה אני לא מאמין !!! אם מישהו יודע משהו בבקשה אני חייב את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by fanta,

חייב דחוף תוכנה שאני יוכל ליכתוב איתה דברים בגיאומטריה יעני להדפיס את כל הצורות האלה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם, יש לי בעיה קטנה ורציתי לשתף אותכם בה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי! אז ככה, יש לי סרטים (אימייול) בפורמטים של DVDRip וכדומה, בגדלים של 770Mg וכדומה, עכשיו בגלל חוסר מקום פנוי בHD, החלטתי לצרוב את כל הסרטים לדיסקים והבעיה שלי שהדיסיקים מאפשרים לי צריבה של 700Mg מקסימום. השאלה שלי זה איך אני יכול לצרוב את הסרטים על הדיסק, מבלי לכווץ אותם, בכדי שאני יוכל לצפות בהם מיד עם הכנסת הדיסק ??? תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים