תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
יש לי שיר MP3 באורך של שעה ו10 דקות והוא לא נכנס לי על דיסק של 700 מגה בפורמט של WAV. לא משנה.. אני צריך תוכנה שתאפשר לי לחתוך נגיד 10 דקות מתחילת השיר ואז זה ייכנס לי על הדיסק. או שאתם מכירים דרך לקבץ את השיר כדי שהוא יכנס על דיסק לצורך השמעה במערכת סטריאו שלא תומכת במפ3
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לידידה של יש מצלמת רשת (לא ידוע איזה ) ואמא שלה עשתה system restor ומאז התוכנה לא עבדה , אין אפשרות להסיר אותה ובהתקנה חדשה זה מתקין רק קובת uninstall וזהו . מה לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני לא בטוח שזה ממש קשור לפה אבל זה נראה לי הכי מתאים. אתם חושבים שזה יהיה מספיק אם אני אתקין רק את האנטי וירוס ואת האינטרנט סיקיוריטי (נורטון 2003) ולא אוריד ואתקין את כל האפדייטס של הווינדוס (xp)? כי מצד אחד הבנתי שכל מה שאני מוריד שם, סתם מעמיס על המערכת. אבל מצד שני אני לא רוצה שכל אחד יהרוס לי את המחשב... כי ממה שאפשר להוריד שם, הבנתי שלחצי מהדברים שם יש חורים.. תודה.
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום אני עובד עם מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי פרו ועם microsoft outlook וכל פעם שמישהו שולח לי קבצים בהודעת האי מייל אני לא יכול לפתוח אותם כי הוא כותב שהתוכנה חסמה את הקובץ לטובתי ואני לא רוצה שום דבר לטובתי אני רוצה רק לפתוח את הקובץ מי שיודע איך אפשר לסדר שכן יהיה אפשר לפתוח קבצים יעזור לי מאוד מאוד
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
למי שיש ניק בעברית מופיע סימני שאלה במקום עברית איך מסדרים?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
שלום לכולם! בעקבות ריענון התוכנה במחשבי החברה, החלפתי במחשבי Compaq Armada 300 את ערכת Office מ-Office 97 ל-Office 2003. באותו רענון הוחלפה גם מערכת ההפעלה מ-Windows NT4 ל-Windows XP Home Edition (כמובן שהחלפת מערכת ההפעלה, נעשתה לפני החלפת ערכת ה-Office). נראה, שהמחשבים הסתדרו מצוין עם Windows XP ולא הורגשה איטיות ב-Windows, בגלישה באינטרנט או ביישומים מיוחדים בהם החברה משתמשת. אבל, כאשר משתמשים ב-Word 2003 כל המחשבים הללו, נהיים איטיים להחריד! שמתי לב שה-CPU Usage בזמן הקלדה רגילה נע בין 60 ל-100 אחוז (ככל שהמסמך ארוך יותר כך ה-CPU Usage גבוה יותר בזמן הקלדה פשוטה בקצב סביר). הדבר מאוד מאט את המחשב, וגם גורם לו להתחמם מאוד (דבר שלא קרה עם Word 97 ו-Windows NT4). המסקנה…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני זקוק לתוכנה שנועלת את מחשב/WIN XP ע"י סיסמה או משהו דומה, הייתה לי תוכנה אחת אבל אחרי הפירמוט שחכתי את שמה יש עצות לתוכנות חוץ מהאפשרות LOG OFF בWIN? כי זה לא ממש עוזר לי... תודה
-
- 10 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלם כולם... חיפשתי כמה דקות בקשר לזה ולא מצאתי כלום...(מצאתי דברים אחרים Plug-ins בעיקר..) שאלתי כמה... והתשובות משתוות.. אז אני רוצה לדעת מה יותר טוב מבחינת איכות... ועוצמה...(בעוצמה... למשל קאזה משמיעה חלש יחסית למדיה פלאייר...) SixKiller *עריכה....
-
- 32 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר אותה? יכול לקשר אותי אליה? תודה
-
- 20 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם מוזילה העברית הפוכה! לא משנה כמה אני משחק איתה, משנה CODING, פונטים ועוד, שום דבר לא פותר את זה. המוזילה היא המוזילה החדשה 1.6 בעיה נוספת עם המוזילה, היא שאני לא מצליח לפתוח קבוצה של bookmarks, כמו שאפשר בגרסאות הקודמות ובפיירבירד. עוד בעיה קטנה, הפעם עם הפיירבירד , באופן פתאומי משהו, פתאום יש לי בעיה, הוא כותב לי את השגיאה שבתמונה למטה למישהו יש פתרונות? RK
-
- 5 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת צריבה למחשב לאמא שלי, אז אני צריך תוכנה עם ממשק נוח ובעברית. מישהו מכיר תוכנה כזו??
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם יש איזה שהוא Plug-in לנגן Sonique שיאפשר תמיכה בעברית ?
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
למי שנתקל בבעייה של שימוש מקלדת מולטימדיה מיקרוסופט עם winamp בסקינים חדשים, לא ניתן להשתמש בכפתורי השליטה על המולטימדיה. גם אני נתקלתי בבעיה הזו, ועד שייצא תיקון ל winamp או לדרייברים של מיקרוסופט ה IntelliType 5.0, מצאתי את התיקון הזה: Hot Keys
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
מה זה התוכנה הזו? אם אני וחבר שלי רוצים לתת לאחד מאיתבו להשתלט על המחשב זה אפשרי? מאיפה אינ יכול להוריד את התוכנה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום יש לי צורב DVD באיזה תוכנת העתקה/צריבה הייתם ממליצים להשתמש? האם תוכנה להסבה/המרה בין פורמטים שונים תהיה שונה?
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
כאשר אני לא מחובר לאינטרנט אני לא חושב ו/או רואה שהתוכנה עובדת. הבעיה מתחילה כאשר אני מתחבר לאינטרנט כל כמה דקות בערך קופצת לי תוכנה שמופיעה לחצי שניה בלבד ב - taskbar ונעלמת. כאשר אני נמצא במשחק בזמן שאני מחובר (כמו שקורה כשמשחקים ב - Multiplayer) המשחק ממוזער ואני חוזר ל Windows. הרצתי את כל התוכנות שאני מכיר להסרת ה - spyware/adware אבל לא נמצאה שום תוכנה וגם לאחר שהסרתי כמה cookies שלא היו במקום הדבר עדיין חוזר. בבדיקה של אנטי וירוס לא נמצא שום דבר. מה יש למחשב שלי?????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך פלאג אין לווינאמפ שאני יוכל לשלוט בווינאמפ עם השלט של הכ.טלוויזיה , אני יודע שיש כזה אבל אני לא זוכר , ד.א יש אפשרות לתקשר בעמצאות האינפרא אדום של הפלאפון עם החיישן של הכרטיס ט.?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש תוכניות שנמצאות בהוספה הסרה של תוכניות ז"א שאתם נכנסים ללוח בקרה ומשם להוספה הסרה של תוכניות אז ככה: יש שם מלא תוכניות השאלה היא כזאת: האם ניתן לשנות את שם התוכניות? ז"א שאם שם התוכנית היא incredimai xe האם ניתן לשנות שם זה לשם אחר xxxxxx אם ניתן איך עושים את זה תודה לכולם ושבוע טוב ואחלה!
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
מערכת הפעלה XP PRO תוכנת צריבה - nero5 burning rom המטרה - לצרוב קובץ שקיים אצלי במחשב בפורמט ISO גודל הקובץ כפי שמופיע במאפיינים במצב נוכחי (מכווץ) - 1.5GB . גודל הקובץ האמיתי = 650MB (הוכחה = היה צרוב על CD רגיל לפני כן.) הבעיה = התוכנה מוציאה הודעה שאומרת שהקובץ גדול מידי . היא לא מזהה שמדובר בפורמט ISO ולכן לא צורבת אותו ל cd מחפש לשנות הגדרות כדי שהתוכנה תקבל את הפורמט כ= ISO ואז גם תצרוב אותו . תודה על העזרה .
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
איזה קונפה אחת מהשכבה שלי הגיעה לאייסי שלי אז כמובן איך שגיליתי את זה הכנסתי אותה לאינביזיבל ליסט פיתאום היא שולחת לי את ההודעה הזאת "אינויזאבל ליסט.....פשששש...." איך היא גילתה??
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כמו שלפעמים מכניסים דיסק והWINAMP מתחבר לאיזשהו מאגר באינטרנט וממלא את השמות ואת האלבום לבד (במקום TRACK01 השם של השיר והאלבום, שנה....) מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה לכל הקבצים?
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-