עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום יש לי כונן בלו-ריי ואני רוצה לצפות בסרטים שאני משכיר מיקרוסופט וטושיבה ועוד כמה חברות תמכו ב- HDDVD וסוני, אסוס, פיוניר, אל.ג'י, סמסונג עוד כמה חברות תמכו ב- BD זאת אומרת שבחלונות של מיקרוסופט אין תמיכה בבלו-ריי אלא רק לתוכנות מורשות על ידי מיקרוסופט כמו PowerDVD ודומות לה. עכשיו הכונן שלאסוס לא היגיע עם תכונות לצפייה בבלו-ריי לפחות לפי דעתי התוכנות הן: ASUS E-Green ו E-Hammer שאין לי מוסג מה הן עושֹות. עכשיו רכשתי כמה פעמים דרך האינטרנט את התוכנה PowerDVD אבל כל פעם שגרסה חדשה יוצאת או שקורה משהו לתוכנה (כמו שעשתי RAID ואז כל הכונן הפך ל- RAW ) אני נאלץ לרכוש שוב את התוכנה וזה כבר נמאס לי כספית. עכשיו ראיתי בפורום אחר את התוכנה MakeMKV עכשיו אני יצרתי קובץ MKV …

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  2. להוריד את התוכנה מהאתר הרשמי של הפרויקט Folding@home - מהקישור הבא https://foldingathome.org/start-folding/ *בעלי מערכות כריית הקריפטו מוזמנים*

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

הגדרות האופטימליות והכי טובות למהירות ההורדה?

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  4. Started by רוני15,

כל פעם כשאני מנסה לשחק במנגר המשחק צולע וכשאני נכנס ל- task manager אני רואה שה cpu שך ה system idle process על 99 כל הזמן ואילו המנגר שהוא משחק שאמור לטחון את הזיכרון מקבל רק 17 מגה וזה במקרה הטוב מהזיכרון שלי שהוא 256 מגה אם משהו יודע מה הבעיה אני אשמח לתגובה

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי בעיה ברגע שאני מקבל דואר אני לא רואה את האותיות בעברית אני רואה רק אנגלית במקום העברית אני רואה ג"יבריש בבקשה עיזרו לו

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  6. אני צריך איזה שהיא תוכנה\שומר מסך שאני יוכל להפעיל שימנע גישה למחשב ושהביטול שלה יהיה מוגן תחת סיסמא כדי שאני יוכל להפעיל כל מיני תוכנות בנתיים אבל שהאחים שלי ושלל דוחפים לא יתעסקו לי במחשב ובהגדרות מישהו מכיר משהו בסגנון ? ב win98 היתה אפשרות כזאת פעם... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by YogiBear,

שלום, רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה לכיווץ שירים(להוריד את הביט רייט). אני צריך את התוכנה בשביל שאני אוכל לשים יותר שירים על הפלאפון בגלל שאין לי אופציה להרחיב זיכרון ואני רק רוצה לשים כמה שיותר שירים בפלאפון ולהשמיע אותם ברמקול.(שגם הוא לא אייכותי ואני רק רוצה לשמוע פה ושם כמה שירים עם החבר'ה..) אני מודע לכך שכאשר מכווצים את הקובץ של השיר אז בעצם מורידים לו מהאייכות ומורידים לו מה-ביטרייט ובכך הקובץ נהפך לקל יותר. לאחר שניסיתי את dietMP3 היתבאסתי כי אחרי 15 שירים צריך להכניס קראק/ סיריאל או משהו, צריך לשלם על התוכנה. אני מחפש תוכנה חינמית שתאפשר לי יצירת רשימה של שירים ואז ללחוץ על מקש של כיוון ואז לאחר זמן מסוימם אני אקבל את הקובץ מכווץ. רציתי לדעת האם קיים כזה ד…

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  8. שבת שלום לכל החברים. יש לי בעיה ואיני בטוחה שאני שואלת בפורום הנכון אבל לא מצאתי פורום שנשמע מתאים יותר (כמובן שתעבירו אם טעיתי) לעניין.. אני מאוד נזהרת במה שאני עושה בפייסבוק, לא לוחצת על קישורים מוזרים או כל דבר כזה ולרוב נראה שזה בסדר. היום פתחתי את הפייס ואני רואה שהיוזר שלי נכח באיזו שיחת ועידה מוזרה שלבד ממשהי אחת שזיהיתי והנה חברה שלי, את השאר שם לא זיהיתי ואני בטוחה שלא הוספתי לשם בכווונה. יצאתי ממנה אבל איני יודעת אם אני היוזר שלי נגוע, אם אני עולולה להדביק וכן לבד מלשנות ססמאות כיצד למנוע מכך לקרות בעתיד. מצרפת צילום מסך של השיחה לפני שיצאתי ממנה. ניסיתי להבין לבד מה לעשות. חפשתי כל מיני מדריכים אבל נראה שהרוב מתייחסים לגרסה ישנה יותר של פייסבוק. (גם לפני …

9. Started by אוריאל 248,

שלום לכולם. כל פעם שאני נכנס לכרום הוא נכנס לאתר www.v9.com ניסיתי הכל כולל שינוי דף הבית, מחיקת V9 מרשימת הדפים ובדיקת וירוסים שום דבר לא עוזר אשמח אם משהו יוכל לעזור תודה

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  10. Started by gizzz,

יש לי וירוסים במחשב ואני צריך להכנס ל SAFE MODE אבל משום מה החצים לא עובדים לי במסך הזה. אני עם מקלדת אלחוטית USB החלפתי למקלדת חוטית USB ועדיין לא מצליח לנווט עם החצים בשביל להגיע לאופציה של SAFE MODE. כל מסך אחר החצים עובדים יופי. נראה לכם שעם מקלדת רגילה לא USB אני אצליח להזיז חצים? עוד מישהו נתקל בבעיה הזו?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  11. יש לי אימיול דיב 2007 בהתחלה שהורדתי היה לי low id אבל תחקנתי את זה פתחתי פורטים וגם הוספתי כל מיני שרתים אבל המהירות משגעת אותי זה מוריד מזה לאט ואני כבר לא יודע מה לעשות אני לא מגזים אבל זה ברב ההורדות זה בקושי מגיע אפילו לא עובר בכלל את בקילו בית יעני זה מוריד לי על בתים ושאני מוריד משהו אני צריך לחכות יותר מיומיים שזה ירד תגידו לי בבקשה מה לעשות?? תודה מראש

• 24 תגובות
    • 2k צפיות
  12. למשל על ווינדווס... אשמח לתשובה כי לא מצאתי משהו פשוט באנגלית...

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by benor,

אין לי פירוול, וניסיתי להחליף כל מיני גרסאות. מה אני יכול לעשות?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by leibo9,

היי שלום לכולם אני מקווה שזה בסדר שאני שואל פה. אני מחפש מישהו שמבין טוב בפלאש ACTION SCRIP 3.0 וXML. יש לי פרוייקט להכין ואני צריך מישהו שיוכל לבנות לי אותו במהירות. הפרוייקט לא מסובך. אם יש פה מישהו שרוצה לעזור לי תמורת תשלום סמלי (סטודנט ) או שיש פה נשמה טובה שתעזור בחינם אני מאד אשמח לשמוע. אפשר ליצור איתי קשר דרך פה או במייל : leibo9@walla.co.il תודה ויום טוב.

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  15. ב windows-xp אני מחפש תוכנה שתנתק את החיבור לאינטרנט ברצוני לתזמן את התכנית לשעה קבועה ביום.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום הורדתי את התוכנה Sony Vegas Pro 9.0 עכשיו נקעתי באמצע ההתקנה ורציתי לדעת איך אני פותר את הבעיה הזאת בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  17. שלום לכולם, משום מה אני לא מצליח להעביר את אנשי הקשר שלי מחשבון ה Gmail לחשבון ה outlook . אני מייצא ומייבא את אנשי הקשר ממש לפי הספר כמו שאומרים ובדיוק לפי ההוראות של Google ואתר התמיכה של Outlook אך בסוף תהליך הייבוא אני מקבל שדות ריקים ב Outlook. ניסיתי את אותה פעולה עם כמה חשבונות ג'ימייל שונים, על מחשבים שונים ואפילו עם גרסאות שונות של Outlook (2010/2007 . הבעיה התחילה כשניסיתי להעביר את אנשי הקשר של מישהו אחר על המחשב שלו ונתקלנו בתופעה וכך חשבתי לנסות בעצמי על המחשב שלי ולאתר את מקור הבעיה אצלו אך התופעה קורת גם אצלי. שוב, נציין כי ניסיתי על Windows 7 ו-XP על מחשבים שונים כך שאני יודע שלא מדובר בהגדרות התצוגה במערכת או בתוכנה עצמה. קראתי משהו על בעיות תאימות בין סו…

18. Started by bykeking,

בגלל שאני חולה בבית ומשעמם לי חשבתי שאולי נעשה תחרות קטנה. אני חושב שהנושא צריך להיות אבסטרקט (abstract) כך שגם אנשים שעובדים בדו מימד ובתלת מימד יוכלו להשתתף כמו כן גם אנשים שהעבודות שלהם עדיין לא ברמה גבוהה מאוד יוכלו להשתתף. חוקים: 1) כל משתמש זכאי להגיש תמונה אחת בלבד להשתפות. 2) מי שרוצה להשתתף צריל לשלוח את התמונה עד יום ראשון בשבוע הבא (השישי באוגוסט). 3) חובה לכלול חתימה של היוצר באחת הפינות של העבודה. 4) Have fun! מי שרוצה להיות שופט בתחרות שישלח לי בפרטי. לדעתי חמישה שופטים זה מספיק אבל אתם יכולים לערער על החלטתי בכיף.

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  19. תשכחו את כל מה שידעתם על מצגות עד היום - סוואי של מיקרוסופט יכין עבורכם מצגת שתרשים את כולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-sway-%d7%90%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%92%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%90%d7%95%d7%95%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%99/

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  20. שלום, אני רוצה לבנות אתר למאמן כושר אישי, כחלק מפרויקט משותף שהציע לי זה גם לבנות אתר עבורו בתמורה לאימונים אישיים שייתן לי בשיתוף פעולה. לפני זמן מה, למדתי קורס פרטי של HTML ובניית אתרים דרך Wordpress, אני יודע לעבוד גם עם PHP, וקצת מ-SQL ברמת טיפול בשרת האיחסון. כידוע לי, בשביל לבנות אתר מקצועי ברמה, צריך ליצור עיצוב לאתר - מה שבינתיים ידוע לי שניתן לעצב תבניות, Layouts, כפתורים ועוד' לאתר עם פוטושופ. שאותם אף פעם לא התנסיתי, אך יש לי כמה ניסיון עם המרת עיצוב InDesign ל-PHP, ברמת הקוד. אז הכיוון שלי ושל מאמן כושר, זה לבנות אתר Wordpress חדש. אז לעצב אתר לפי עיצובים של האתרים האלו לדוגמא: ekdesign.co.il, seroundtable.com, אלו עיצובים שלדעתי שלא דורשים הרבה כמו עיצו…

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by aloneg,

מה התוכנה הכי מומלצת לניקוי ה-REGISTRY ושאר מזיקים כדוגמת ADAWARE????

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  22. אני מחפש תוכנה פשוטה וקלה לשימוש שמאפשרת למשתמש ממוצע ללא יכולות גרפיקאיות ליצור מצגות בקלות ובמהירות, באמצעות כלים מובנים. בעיקרון, אני רוצה ליצור מצגת קצרה (כמה עמודים בודדים) ורבת רושם בסגנון של קרדיטים בתחילת סרט קולנוע עם מוסיקה, סאונדים ואפקטים דרמטיים. המצגת יכולה להיות בפורמט של קובץ פאור פוינט, קובץ פלאש או קובץ וידאו. אין לי ידע בגרפיקה, ולכן אני צריך שהתוכנה תהיה מאוד פשוטה לשימוש (לדוגמה: Drag&Drop). אשמח לקבל הצעות!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  23. מחפש את זה כבר שנים..

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  24. שלום, פתאום בלי שום סיבה אני לא יכול לעבור בין חלונות שפתוחים אצלי, אני רואה אותם בסרגל הכלים אבל כשאני לוחץ על חלון אחר שום דבר לא קורה חוץ מזה ששניהם מהבהבים בסרגל הכלים (בצבע הכתום). הדרך היחידה שאני יכול לעבור בין חלונות זה או למזער את הפתוח או דרך TAB+ALT יש למישהו מושג מה לעזאזל קרה לווינדוס?או איך לפתור את המצב המעצבן הזה? תודה מראש יניב

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by TNT,

איך אני מוחק קבצחם ב DOS כשהם רשומים בעיברית או בג'יבריש? אי לא יכול לעשות פקודת DEL כי זה מסובך לרשום את שם הקובץ.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים