עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ori-silver,

הורדתי כמה אלבומים שלמים ברבצי flac ו-ape,אני רוצה לשמוע אותם אבל כרגע כל אלבום זה קובץ אחד גדול ואני רוצה שזה יהיה מפוצל ושכל שיר יהיה בנפרד. איך ניתן לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  2. Started by Xainox,

אני מחפש דרייבר לכרטיס רשת מסוג PCI Atheros 802.11g Wireless Adapter למחשב נייד של IBM.. חיפשתי בגוגל וגם באתר שלהם ואין... מישהו יכול לעזור לי למצוא ולהסביר לי איך להתקין ? נאבדו לי הדרייברים.. ומתחברים אליו כבל רשת וכבל טלפון תודה. :]

• 4 תגובות
    • 538 צפיות
  3. Started by termister2000,

היי לפני חצי שנה היה לי את הכ.מסך X700PRO וכל ההגדרות של הכרטיס היו בתוך הDISPLAY SETTINGS בעט שלוחצים על לחצן ימני לPROPERTIES > SETTINGS<ADVANCED ושם יכולתי למצוא את כל ההגדרות של הכרטיס כולל AA וAF. כיום יש לי את הX1950PRO וכל ההגדרות ניתן להגדיר רק דרך הCCC המיותר כ"כ בשבילי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להשתמש שוב בהגדרות שהיו בדיספליי סטינגס בלי הCCC?

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  4. Started by elad-k1,

שלום רציתי לישאול אם יש אפשרות לחבר שלושה כוננים קשיחים למחשב אחד! ואם כן איך אני מגמפר אותם?!

• 3 תגובות
    • 538 צפיות
  5. Started by dannygnh,

כאשר אני מנסה להמיר קבצי avi to mpg אני מקבל הודעה מסוג זה "can'ot open or unsupported"

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by bariko,

שלום רב, עשיתי מנוי לאתר RAPIDSHAREלמשך חודש. כמנוי, יש לי אפשרות להוריד קבצים במקביל וללא הגבלה. לצורך כך, אני מנסה להשתמש בתוכנה GETRIGHT שאמורה לדעת להוריד מספר קבצים בו זמנית, וגם להאיץ את קצב ההורדה. אבל משום מה, אני לא מצליח להסתדר עם התוכנה. כך אני מנסה לעשות: 1. בוחר את הקובץ שאותו אני רוצה להוריד 2. פותח אותו בעזרת הדפדפן 3. הקובץ מופיע באתר RAPIDSHARE , ואז אני לוחץ על PREMIUM 4. בוחר את אחד המקורות ובאופציה של הורדה בעזרת GETRIGHT 5. התוכנה עולה, אני בוחר בשמירה- עד כאן הכול טוב ויפה. הבעיה מתעוררת לאחר מכן, כשאני מנסה להוריד במקביל קובץ נוסף. אני מתחיל מחדש את התהליך, אבל כאשר אני רוצה לפתוח את הקובץ הבא, עולה שוב החלון של GETRIGHT ,(תמונה 3) ואז התוכנה בעצם …

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  7. Started by bdbd,

COMPAQ PRESARIO 1500 לכרטיס מסך אני לא מצליח למצוא......אפשר עזרה אני לא יודע גם איזה כרטיס מסך זה בדקתי עם סנדרה ולא הצלחתי לגלות

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  8. Started by stigal,

שלום! אני מקבל את ההודעה הבאה כשאני נכנס לאתרים מסוימים (gmail למשל): A script on this page is causing IE to run slowly. Your computer may become unresponsive אכן המחשב מתחיל להאט. ניקיתי כבר את כל ה - spy וגם הרצתי אנטיוירוס. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  9. AVI או די וי די על אותו מסך בו זמנית הכוונה להראות במסך את מה שהיה מול מה שקורה היום תודה רבה

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  10. שלום לכולם וחג שמח וכשר. ניסיתי לצרוב בעזרת 2 התוכנות הנ"ל דיסק BOOT של תוכנה מסויימת והוא לא מצליח לי.. כמובן שבאלכוהול אני לוקח את הקובץ שהוא בRAR ומנסה לצרוב (פשוט לא יודע על איזה אפשרות כתיבת דיסק לעשות זאת RAW וכאלה שיצא BOOT) ועם תוכנת הנירו אני מנסה לעשות מההתחלה בהגדרות שיהיה BOOT ומשתמש בתוכנה רק בתיקייה שפתחתי אותו אליה.. בבקשה אם יש איזושהיא הדרכה לעשות זאת אני יודה לכם..חג שמח וכשר.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  11. שלום כולם! אני רוצה לראות שידורים של משחקים בליגת הNBA...אין לי בעיה להשיג שידורים אבל הבעיה היא השעות הלא נוחות. רציתי לדעת אם משהו מכיר תוכנה שאני יכול להקליט באמצעותה את השידור? כלומר אניי אקום בלילה אפעיל את השידור ואת התוכנה ואז היא תקליט מה שמתחולל על המסך ויהיה אפשר לראות שידור חוזר שיתחשק לי..אני יודע שזה קצת מוזר אבל תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  12. Started by miki891,

אני משתמש בתוכנה ICQ 6 , ויש לי חלונות XP home editon ועכשיו ICQ 6 עושה לנו בעיות שמתחברים אחרי כמה שניות זורק הודעה שגיאה מיקרוסופט וליבחור "אל תישלח" או תישלח" ...בחרתי "אל תישלח". ופתאום ניסגר מיד ICQ 6.תמיד זה קורה לי תופעה הזאת תקלה חוזרת. הורדתי מאינטרנט ICQ 6 החדש. אני נסיתי להסיר אותו והפעלתי מחשב מחדש. ואח"כ היתקנתי ICQ 6 שוב מחדש. ועדיין אותו דבר הודעה שגיאה של מיקרוסופט...אותו תקלה ב- ICQ 6. מה יכולה להיות בעיה ICQ 6?...אני אובד עצות וחוסר ייאוש. אין לי פיתרון לתקלה הזאת...מה עושים? מיכאל אגב: היה לנו ICQ 5.1 בהתחלה היה בסדר אחרי כמה ימים שוב תקלה ICQ וניסגר. אני לא רוצה להישתמש ב- ICQ 5.1 אני מעדיף גירסה גירסה 6 חדש.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  13. היי, ברצוני להודיע שיצאה גירסה חדשה לתוכנה: eMailaya. רשימת השינויים לגירסה זו, היא: * נוספה תיקיית תבניות * כפתור לגילגול החלון מעלה כאשר אינו בגודל מקסימלי * כפתור עדכון הבלוגר הועבר לתפריט אנשי קשר מועדפים * מייל תמונת מסך בלחיצת כפתור * חיפוש על פי תגים * כפתור שליחת מכתב מאפשר שמירת המכתב לתיקיית התבניות/תיקייה מקומית/רשת לשיתוף מקומי. * גאדג'ט לצפייה בכמות הזיכרון/מעבד שהתוכנה תופסת * מירכוז ניהול אנשי הקשר + ניהול פשוט הרבה יותר. * שיפור מהירות עבודת התוכנה בכל מני תחומים. כרגיל, אשמח לשמוע הערות והארות אתר התוכנה: http://www.emailaya.com

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. Started by deyv,

אני צריך תוכנה שיכולה לקודד כמה סרטים בו זמנית. עד עכשיו כל התוכנות שמצאתי מסוגלות לקודד כל פעם סרט אחד וזה איטי ומתיש, חשוב גם שהשימוש בתוכנה יהיה פשוט. תודה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  15. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שזה הארדיסק חיצוני(USB2) שהוא יותר איטי.. אז העתקתי את התיקיה לכונן אחר שהוא פנימי ואני מנסה גם בכונן הזה לדחוס אותו(תיקיה ששוקלת 170 מגה), ולוקח בסביבות ה25 דק' לדחוס אני מתחיל לחשוד במעבד זה יכול להיות בגלל שעשיתי אוברקלוק מ3.0 ל3.6 וביטלתי את האופצייה HT אשר מדמה עוד ליבה או משהו כזה? (הביטול נעשה עקב אי יציבות) בכל אופן אני יודע שזה ממש לא רגיל...זה אמור לקחת כמה חצי דקה - דקה גג..זה לא תיקיה במשקל 2 ג'יגה ממה זה יכול להיות? אני בקרוב(בריסטארט הבא) אבטל את האוברקלוק ואבדוק את זה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  16. Started by veredaniel,

שלום לכולם למשתמש מסוים הוגדר שכל הזימונים שלו יגיעו אל המזכירה שלו אשר מנהלת לו את היומן ואכן עד היום זה עבד בסדר. מדובר באוטלוק XP וexchange2000 בימים האחרונים המשתמש מקבל הודעות למייל על כל שינוי שנעשה ביומן המייל הזה הוא אינו זימון ולא ניתן לאשר אותו איך נפתרים מזה?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  17. למה כל שנה יוצא למשל לnorton גירסה חדשה? בעידכונים של 2007 אין את מה שיש ב2008?

• 5 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by ras81,

שלום יש לי אנשי קשר (CONTACTS) אבל כאשר אני רושם מייל ולוחץ על SEND בכדי לקבל את הכתובות הרשימה ריקה. מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  19. Started by tom123,

למה שאני מחלץ קובץ זה מחלץ אותו קודם לתקיה זמנית בכונן C, ורק אז מעבירה אותו לאן שאני רוצה. לפעמים זה לוקח שנים רק העתקה כי זה לכונן אחר. אפשר להפסיק את זה? או לפחות לשנות את התקיה של הקבצים הזמניים?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  20. Started by borg,

הפורטים של ה-TCP וה-UDP של MorphXT פתוחים ב-ZoneAlarm Pro ובנתב של Alcatel. למרות זאת, בבדיקה של הפורטים רשום לי שה-UDP שלי חסום. הפורט של ה-TCP דווקא עבר את הבדיקה בהצלחה (ב-ED2K יש לי חץ ירוק, וב-KAD יש לי חץ צהוב). מה יכול לגרום לבעיה?

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  21. שלום לכולם!, יש לי משחק או שניים, שכשאני מנסה להעלות אותם מופיע לי על המסך הדבר הזה: ...created window@0,0 (800x600) Initializing OpenGL driver ...getting DC: succeeded ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 ) ...35 PFDs found ...GLW_ChoosePFD failed ...failed to find an appropriate PIXELFORMAT ...restoring display settings ...WARNING: could not set the given mode (3) ...shutting down QGL ...unloading OpenGL DLL ...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver ...initializing QGL ...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available ...shutting down QGL ----- CL_Shutdown ----- RE_Shutdown( 1 ) ----------…

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  22. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

השאלה בכותרת תודה-גיל

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. Started by brum,

אהלן. אני לא יודע אם זה רק אצלי אבל שמתי לב שאוורסט לא ממש מזהה לוחות חדשים, בעיקר מאז כניסת מעבדי הדואל קור לשימוש. השיא הגיע היום כשיש לי ביד מחשב נייד של טושיבה A300 חדש עם ויסטה, ואוורסט מודיע לי שזהו מעבד פנטיום 3 !!! האם יש גירסא חדשה שאני לא מכיר שמזהה את כל מה שקרה בשנה האחרונה או שזו בעיה ידועה? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  24. תודה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  25. שלום הפעלתי את התוכנה בפעם הראשונה ואחת ההמלצות או אזהרות של התוכנה היא זאת: מה זאת אומר ואיך אני מסדר את זה. תודה

• 1 תגובה
    • 537 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.