עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by KoDkOd,

שלום,אני משתמש ב2003 פרו ויש לי בעיה בקבלת קבצים,ניסית כמעט הכל. הפייר וואל לא עובד,אין שום פייר וואל אחר שעובד ברקע,התקנתי מחדש את התוכנה מספר פעמים. אני על סף יאוש,למישהו יש רעיון אז אני ישמח לשמוע. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by jj516,

חיפשתי בגוגל, אך לא נמצא שום דרייבר שניתן להורדה, WINDOWS XP. בתודה מראש,

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  3. צריך תוכנה שמפעילה קבצי מוסיקה מסוג RAM ו RM של REAL MEDIA אבל שהתוכנה לא תהיה REAL ONE או REAL PLAYER יש תוכנה כזו ?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  4. התוכנה, StlyeXP! התקנתי אותה והסרתי אותה והסרתי את האיקונים שהתקנתי ומאז כל הקבצי מוזיקה (mp3, wav וכו') וגם קבצי (txt) מסומנים אצלי כקבצים מערכת. הם פועלים אך האיקון מרגיז מאוד. איך אני מסדר את זה ומחזיר את המצב לקדמותו? מסקנה : לא מומלץ להתקין StyleXP!

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by redti,

יש לי בעיה באי.סי.קיו אני לא שומע את הציפור ההיא שמצפצפת כל פעם שאני מקבל הודעה .... ואני לא יודע איך לסדר את זה למישהו זה קרה ויכול אולי לעזור לי משהו באפשרויות!? כי חיפשתי ואני לא יודע איך! ???

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  6. שלום. אני מחפש תוכנה שתמיר קובץ word שכבר יש לי לקובץ pdf שיוכל להיקרא על ידי כל מחשב עם acrobar reader. התוכנה לא חייבת לתרגם קבצים רבים אלא רק קובץ אחד באופן חד פעמי. תודה.

• 12 תגובות
    • 922 צפיות
  7. Started by x-dude,

אני רואה טלוויזיה דרך VirtualDub אבל המסך לא שלם..חסרה כמות גדולה של תמונה מלמטה,איך אני יכול לשנות שאני יראה את כל המסך נורמלי?

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  8. שלום. אני מחפש תוכנה שתקליט קול מקליפ של שמונה שניות באינטרנט,ותוכנה שתמיר שתמיר mpeg לפורמט יותר איכותי. ובאותו נושא: האם יש פורמט יותר יאוכתי מmpeg מבחינת קול? שלא יתפוס לי 500 מגה בייט על הכונן?. והאם אתה מכרים תוכנה שיכולה לוודא ששני קבצים זהים אחד לשני (קבצי קול או וידיאו). אלו שאלות קשות אך אני אשמח אם תענו לי עליהן. נ.ב. כל אלה למטרות חוקיות (באמת).

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by tomer_et,

אני משתמש ב-Norton Internet Security 2004. ב- MSCONFIG ראיתי שנורטון טוען הרבה קבצים כשאני מעלה את המחשב, ואני לא כל כך בטוח שכולם נחוצים (הוספתי תמונה). האם אני באמת צריך את כולם או שחלק ניתן לבטל?

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  10. Started by Mishmish,

שלום לכולם ! לפני שבוע בערך הורדתי משחק שמורכב משלושה קבצים : mds , mdf , md0 . בקיצור פתחתי את הקבצים בעזרת deamon tools , ואחרי זה שפתחתי את הסי.די הוירטואלי יש לי קובץ שנפתח באמצעות הוכנה winimage . ניסיתי לראות מה הולך שם אבל לא הבנתי כלום . (ניסיתי לפתוח גם את הקובץ בעזרת win iso וגם cdspace אבל זה לא נותן) . רציתי לשאול אם משהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור לי ולכתוב איך משתמשים בה . תודה רבה לכולם !

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  11. Started by DL,

כמו בכותרת, אני צריך המלצה על תוכנה טובה לניקוי המחשב, לא AdAware אלא תוכנה שתנקה כל מיני registery וכאלה דברים. תוכנה שניה שאני צריך זה תוכנה שתמחק לגמרי את הדרייברים של הכרטיס מסך, כי נראה לי שסיבכתי שם משהו ועכשיו יש לי בעיות בתצוגה...

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. שלום, אני מחפש תוכנה שתיקח תמונות מה-WebCam בקצב של תמונה אחת כל 2 שניות ותשמור את התמונה מיידית ל-HD בפורמט JPG ע"מ לחסוך בנפח. ניסיתי כבר להשתמש ב-WinDVR בצירוף תוכנת מאקרו שבה קבעתי כי הלחצן "P" יילחץ כל 2 שניות, התוכנה אכן צילמה תמונה כל 2 שניות, אך לאחר 450 תמונות היא צילמה תמונות ריקות, כנראה משום שהתמונות לא נשמרות באופן מיידי ל-HD. לכן חשוב לי שהתוכנה תשמור את התמונה שהיא לוכדת, ישירות ל-HD. תודה רבה על הקריאה ומקווה שמישהו יוכל לבוא לעזרתי.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  13. Started by maverick,

פרויקט "מוזילה ישראל" הכריז על חבילת שפה חדשה, שמתרגמת את שפת הממשק של הדפדפן החופשי לעברית וניתנת להורדה מאתר האינטרנט של הפרויקט. לכתבה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  14. יש לי צורב טושיבה 5112 ואת התוכנות הבאות : NERO 6 AOB Instand 6.5 pinnacle 8 אנא עיזרו לי

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  15. האם קיימת תוכנה שמסוגלת לסרוק כתובות דואר אוטומטית, ולשלוח mail ?

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  16. שמרתי את הקבצים של אאוטלוק והם מלאים הודעות הסיומות שלהם זה: .idx .mbx .nch השאלה שלי היא איך אני מחזיר אותם חזרה לאאוטלוק כדי שההודעות יחזרו. התקנתי מחדש את אאוטלוק אבל אני לא מוצא את היעד אליו צריך להחזיר את הקבצים.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  17. Started by MeTaLhAmMeR,

הבעיה שלי היא כזאת... התקנתי נורטון 2003 לא מזמן ותמיד ה Virus Definitions במצב Updating גם אחרי שאני מעדכן!! יש למישהו מושג למה אני לא יכול ליראות את התאריך של העידכונים של הוירוסים???

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  18. Started by BURTON,

יש לי תיקיה שבה אני שם את כל השירים שלי ואין לי כוח כל פעם שאני מוסיף שיר להוסיף אותה לרשימה של הוינאמפ ולשמור רציתי לדעת האם יש דרך(תוכנה או הגדרה בוינאמפ) כדי לגרום לוינאמפ לעדכן את הרשימת שירים מהתיקיה המבוקשת לבד?? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by PaKiN,

טוב הורדתי מהקאזה משחק וזה הוריד לי אותו בקובץ בין מה אני עושה איתו ???

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by roei88,

על פעם שאני רוצה לעדכן את הנורטון צריך לצאת מהזון אלרם כי זה חוסם אותו למרות שאישרתי בprogram control יש איזה דרך שזה לא יחסום ?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by edoson,

this one is realy chalenging..... a free software for manging hotels... anyone knows? ido

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  22. Started by swampfrog,

כל מי שמקיר את התוכנה היתי רוצה לדעת אם אתם מקירים hub lists טובים מי שלא מקיר שיעשה חיפוש בגוגל dc++

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  23. Started by Goliath,

היום אמא שלי באה למחשב לעשות עבודה בword , ופתאם היא מגלה שאין word. אין לי מושג למה ואיך, אבל זה לא משנה, אני חייב להשיג את הword חזרה. עכשיו שמעתי שיש כזו אפשרות של system restore - להפוך את המחשב למצב שהוא היה לפני כמה ימים, אני חייב עזרה איך לעשות את זה, כי אין לי מושג ובבקשה מפורט ולא רק תיכנס לפה ולפה ומשם תסתדר לבד - הכל!!

• 11 תגובות
    • 978 צפיות
  24. Started by Azmodan,

לחבר שלי יש בעייה לבצע בדיקת הגהה למסמך שכתב ב-word. הוחזרה לו שגיאה שהמחשב מחפש את הקבצים mssp3hp.dll או mssp232.dll (אני חושב שאילו שמות הקבצים). לא היה לטענתו מספר שגיאה. חיפשתי בגוגל ולא קיבלתי תשובה עיניינית. האם מישהו מכיר את השגיאה הנ"ל? דרך אגב, נזכרתי שבזמנו התקנו רק דיסק אחד מתוך השתיים שהיו לנו בחבילת האופיס (השני אם אני לא טועה היה חבילת שפות). האם יש לכך קשר לבעיה?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by Arturh87,

מאיפה אפשר להוריד open office? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים