עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by rgm7,

:s05: חיפשתי ולא מצאתי...

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. Started by subarel,

יש איזה תוכנה שמאפשרת שיחות וידאו ולא על חשבון הרוחב פס- אלא בתוך הרשת הביתית, יש לי שני מחשבים ברשת עם ראוטר... בראל.

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  3. Started by dd7,

כל פעם שאני פותח את האינטרנט אקספלורר מופיעה לי אתר שבו כתוב את זה Internet Security מה זה ומה אני עושה?

• 13 תגובות
    • 862 צפיות
  4. Started by noam751,

שלום לכולם.אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בבעיה שניתקלתי בה לאחרונה.ברגע שאני מנסה להדפיס מסמך בוורד(אופיס אקס פי)ולא משנה כמה שורות,המדפסת מדפיסה לי שורה לכל דף.כלומר,אם למשל רשמתי 4 שורות,היא תדפיס לי 4 דפים שבכל דף יהיה שורה ולא את כל השורות בדף אחד.כל מה שניסיתי לעשות ולשנות לא פתר מאומה.כולל התקנה מחדש של הוורד.אני אודה מאוד אם למישהו יש פיתרון לבעיה המציקה הזאת.תודה.

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  5. Started by yl111,

היה לי קובץ של העבודה שלי בהיסטוריה,אח שלי שחק לי במחשב פוף,הקובץ נשאר אבל הופיעו בו מלא ריבועים כאלה http://www.megaupload.com/?d=MZQGUEZK אם מישהוא יכול לנסות להציל אותו זה יהיה נחמד,תודה!!!

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  6. Started by yotamoo,

בסה"כ הכותרת אומרת את הכל אני לא בטוח אם זה הפורום הנכון... אבל התולעת הזאת עושה לי חיים קשים מאוד, אני פשוט לא מצליח להיפטר ממנה. ביררתי עליה היא מוכרת, אבך ה-AVG שלי ומס' תוכנות אנטי-ספיי שניסיתי לא הסירו אותה אודה מאוד לכל מי שיתן קישור למה שכן יעזור לי, תודה רבה!

7. Started by Money_Man,

שלום לכולם! ברשותי מקלדת MICROSOFT DIGITAL MEDIA PRO KEYBOARD יש עליה 5 לחצנים לגלישה מהירה לאתרים וכמו כן כפתור של כניסה למייל... עבדתי עם פיירפוקס והכל היה מעולה...הבעיה שעדיין יש מלא אתרים שלא תומכים בו ונמאס כל פעם להשתמש בIE TAB אז מחקתי את הפיירפוקס וחזרתי לאקספלורר...הבעיה שעכשיו כשאני לוחץ על הכפתורים לכניסה לאתרים מסוימים זה משום מה לא פועל.. מה הכוונה לא פועל? כשלוחצים על כפתור מסוים נגיד מספר אחת זה שואל מה לפתוח..אז אני מקליד את כתובת האתר ושומר.. אחרי זה שאני לוחץ שוב מספר 1 זה שואל שוב את אותה שאלה וכך הלאה...כאילו הוא לא מצליח לשמור את ההגדרות.. התוכנה נקראת MICROSOFT INTELIEYE PRO מה עושים?

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  8. Started by night-fire,

שלום, חבר שלי מחפש תוכנה ליצירת מיקסים עם כל מיני אפקטים חמודים וכו.. המחשב שלו דיי חלש והוא לא מקצוען אז משהו כמו virtual dj רק עם יותר אפקטים יהיה טוב.. תודה.

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  9. Started by Necessary_Evil,

מישהו הוריד? התקין? שווה משהו? או עדיף להשאר עם 2000?

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by arsar,

אני מתקשה בראיה. ברצוני להפוך טקסט חיוור של מסמך לשחור מודגש הן לקריאה והן להדפסה. בגרסה הקודמת של אקרובט הצלחתי (ואיני זוכר כבר איך...). איך אוכל לבצע זאת בגרסה החדשה? תודה

• 0 תגובות
    • 798 צפיות
  11. Started by omri_ro,

כלומר הם כן עד שמגיעים לקבצים עם שמות בעיברית. ואני לא הולך עכשיו לשנות שמות של 111 קבצים! יש איזשהו פתרון...

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by moshe212,

אשמח לדעת האם ישנם בעיות או שיש תאימות מלאה ועבודה נוחה בגרפיקה עם ויסטה או אקספי64ביט

13. אני מעדיף שלא לשדרג למסנג'ר חדש. כשאני מפעיל הוא נותן הודעה שבלי שדרוג לא ניתן להתחבר... תודה.

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  14. Started by tommy_g,

שלום חברים. לפני כשעה בערך נכנס לי SPYWARE מעצבן ועקשן למחשב. מצ"ב תמונות לזיהוי... הרצתי סריקות ם עם KASPERSKY, וגם עם NO32 - גם ב-SAFE MODE. כל זה לא הצליח להסיר אותו... האם מישהו מכיר את ה-SPYWARE הזה? אשמח אם תוכלו לעזור לי כי אני משתגע פה מזה... תודה תומר [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 814 צפיות
  15. Started by moris,

היי! התקנתי "פוטושופ" CS גרסא 8 ובהתקנה סימנתי לו בשפות "עברית" אך בסוף ההתקנה נפתח הסרגל באנגלית כיצד אני משנה זאת? תודה!

• 0 תגובות
    • 3k צפיות
  16. Started by rotman,

ה IE7 שלי לא מראה פלאשים (swf) ... אין לי מושג למה... אני צריך להתקין משהו בנוסף? אם כן , אני אשמח לקבל לינק

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי Gigabyte GA-8S655TX Ultra SIS655TX והתוכנה תומכת בלוח. (בדקתי את השם והוא מדוייק) שמתי לב שהחיישן שאמור לקרוא את הטמפ' של המעבד הוא בעצפ קורא את הטמפ' של ה MOTHERBOARD. אני לא מבין את התפריטים האלה! איזה מסובך! מישהו יכול להסביר איך מגדירים את החיישנים בשורת משימות?? תודה

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  18. Started by *NightMare,

יש לי בעיה שמשגעת אותי כבר הרבה זמן... משום מה כל תוכנות השיתוף שלי נחסמות מפיירוול/רווטר/חברת האניטרנט!!! ניסיתי כל מדני מדרכים לכוון את הרווטר והפירוול שלי כבוי כל הזמן ועדיין זה חוסם! נגיד עכשיו אני מסתכל על ה-BiTorrent וכתוב מימין למטה maybe firewalled... מה אני עושה??? מה נראה לכם הבעיה? אם זה הרווטר (Edimax) האם יש דרך להעיף לכל הרוחות לגמרי את החסימה שלו?? ואולי זה בכלל ספקית האינטרנט (אינטרנט זהב) שפאקינג חוסמת לי את הפורטים??? תחסכו לי הרבה כאב ראש אם תצליחו לעזור לי... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by sigma,

מה מידת האפקטיביות של תוכנות מסוג זה בגלישה באינטרנט ? תוכנות Modem Tweak : Ashampoo Internet Accelerator MInternet Optimizer Network Modem Speed תוכנות Network Tweak : TCP/IP Optimizer XP TCP/IP Repair TZ Connection Booster Wizard

20. Started by X-Style,

כל פעם שאני מנסה לעלות איזה משחק ישן שמופעלת דרך הcmd הזה ששכחתי איך קוראים לזה כבר, זה נכנס למשחק ואז פשוט ממזער אותו וחוזר לי לשולחן עבודה כשהמשחק עדיין פתוח ... אין דרך להשאיר את זה תקוע בתוך המשחק בלי שזה ימזער לי אותו? |:

21. Started by thelagun,

שלום לכולם, בהרצת אימג' (Recovery) של אקרוניס יש Wizard של כ- 10 מסכים. האם יש לתוכנה זו command line שמאפשר סוויצ'ים שיריצו את האימג' בלחיצת כפתור אחת (או שתיים...) לדוגמא כמו שמריצים Recovery ב- Ghost. תודה.

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  22. Started by shovel_xxx,

ניכנסתי ל MSN LIVE והוא לא נותן לי להתחבר לMSN הוא נותן לי קוד שגיאה - 80048820 וקוד שגיאה מורחב - 80048412 ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש מחקתי את ה MSN PLUS יש שם פותר בעיות ניכנס ועשיתי כל מה שהוא אמר וכלום לא עוזר... אין לי מוסג מה לעשות וד"א זה קורה לי רק במחשב שמחובר דרך הרשת במחשב השני אני ניכנס ל MSN והכל טוב אין לי פיירוול ( הם מבוטלים גם בווינסוד וגם באנטיווירוס שלי )

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי מחשב כבר שנה בערך שלא פירמטתי וברוך השם אין לו בעיות והוא פועל סבבה. (אני משתמש בNOD32 מעודכן ובAD AWARE ואני מרוצה משתיהם) אבל לאחרונה נתקלתי באיזה בעייה בקודקים ואמרו לי לעשות ניקוי REG איזו תוכנה הכי מומלצת בשביל זה?והאם זה מסוכן? כי ראיתי אנשים שאמרו שזה לפעמים הורס דברים אני לא בטוח... יש לי את CCleaner הגרסא החדשה מומלץ לעשות ניקוי REG דרכה? ואם כן אני אודה למי שיסביר לי איך.

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by duk4u,

לאחרונה אני נתקל בבעייה בצריבה של סי די. אני משתמש בתוכנה נרו 9 , צורב (מפרט). הצריבה נכשלת מקבל הודעה.... ברצוני לציין שאני משתמש בדיסקים מסוג - Verbatim CD-R לפעמים בכמה נסיונות בסוף הייתי מצליח לצרוב, לאחרונה אני מקבל את השגיאה שוב ושוב. אחרי נסיון צריבה כושל הדיסק נהפך ללא שמיש. במאפיינים של הדיסק: שטח בשימוש 0 בתים, שטח פנוי 0 בתים. עוד פרטים: הצריבה היא קובץ אימג' לדומא 696MB שאלה: האם עידכון קושחה יעזור במקרה זה ?. עוד הערה: גם בנרו 8 היתה אותה בעייה, כך שהבעייה כנראה לא התוכנה (גם לפי הודעת השגיאה). אשמח לקבל תגובות בתודה מראש.

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  25. נא עזרתכם בבקשה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.