תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שיגע אותי הדבר הזה, פשוט שיגע אותי, מה לא עשיתי, מה לא ניסיתי ?! שום דבר לא עזר להוריד את הדבר הזה - (רעיונות יתקבלו בברכה) http://www.pbase.com/image/25792653
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
האם מישהו חווה בעיות באיציק בזמן הפעלת המיול? אם כן, האם יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אף אחד לא הצליח לעזור לי בפתרון הבעיה עדיין , אולי מישהו פה מכיר ויודע איך פותרים את הבעיה , הבעיה מופיעה גם לגבי בקשת סיסמה ... אציין שיש לי גם מנוי בהוטמייל.. יש לי - windows xp sp-1
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, הצילו, בדקתי בלוח הבקרה בהוספה והסרה של תוכנות וראיתי שהתוכנה MIRC שוקלת 7.6GB!!! לא האמנתי למראה עני, הלכתי ל-"PROGRAM FILES" ובדקתי את התיקיה של התוכנה וראיתי שהיא שוקלת 566MB בלבד!, מה הבעיה האם הבעיה היא בXP או בתוכנה? מה לעשות?! ד"א אני לא מוריד בMIRC ברגע זה.
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה כמו Alcohol 120% אבל משהו שיהיה אפשר לעשות Virtual CD במקום לקבצים כמו iso וcue אלא מקבצים דחוסים כמו rar, tar, zip... תודה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
היי אחרי שהורדתי קטעים מהאינטרנט (ארץ נהדרת, אם אתם מתעקשים לדעת ) רציתי לראות, הקטע זה שאני נכנס למדיה פלייר זה רק משמיע לי את הקול ולא מראה לי את התמונה. מה שעוד יותר מעצבן זה שרק היום זה קרה לי, גם בקטעים שהורדתי לפני שבועיים ויותר ושפעלו לי במחשב חלק. מישהו יכול לומר מה יש לו?! :-\
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את NIMO אבל יש הרבה שמועות גרועות אליהן. למישהוא יש המלצה כוללת הכל?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, ניסיתי מספר פעמים ממספר מקורות שונים להתקין את התוכנה אך כל פעם אני מקבל את ההודעה: directX did not copy required file מישהו מכיר את הבעיה? אני עובד עם windowsXp יש לי כרטיס מסך Ati Radeon 8500 זיכרון 512ddr מעבד 1.7 בקיצור לא צריכה להיות בעיה עם החומרה. תודה מראש לכל העוזרים...
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי לכולם חבר שלי מהאוניברסיטה הביא לי דיסק שהוא יצר עם תוכנה ללימודים ויש כמה חברים שרוצים ממנו עותקים וחבר שלי הסכים לכך עכשיו על מנת להקל על העבודה אני רוצה ליצור קובץ ISO מהדיסק איך אני עושה את זה תודה לכולם מאיר
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל =]
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
אני מעוניין לגבות סרט חתונה שיש לי על דיוידי מצאתי תוכנה שתעביר אותו למחשב ומפורמט דיוידי לAVI אבל זה תופס המון נפח איך אני מכווץ את הסרט לDIVX ? תודה מראש DEMULTI
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
מי מהם יהיה האנטי וירוס הבא שלכם? תודה, לכל העונים!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
הסרת תוכניות בעיה אפשר בבקשה שאני מנסה להסיר את התוכנה הוא כותב לי את זה ולא נותן לי להסיר אותה. ניסיתי אם התוכנה add remove וגם לא נתן לי . מישהו יודעה איך אפשר להיתגבר על זה ולהסיר אותה מהמחשב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היום נפל לי הפקק בבית, שחזרתי להפעיל את התוכנה שמתי לב שהוא טוען לי רק חלק מהקבצים שיש שמה. בדקתי בTEMP והקבצים שהורדו עדיין שמורים אבל התוכנה לא מזהה אותם. מה אפשר לעשות?
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
דבר שיאפשר צריבה של הקובץ וידאו בתור טראק
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי דיסק אודיו בקבצי mp3 שבו יש 20 שירים אך הם מחוברים אחד עם השני בלי רווח של שקט בין שיר לשיר. אם אני צורב אז הnero מוסיף כמה שניות שקט בין שיר לשיר, איך עושים שגם בצריבה השירים יהיו מחוברים?, תודה!
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הורדתי משחק בקובץ CEU בגודל 120 K עכשיו איך אניי פותח את הקובץ הזה ?? באיזה תוכנה ?? . . . משחק בגודל 120 K ...? יכול להיות ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אז ככה אני ידוע שאפשר לפתוח שני אייסקיו של שני משתמשים במקביל אבל אין לי מושג איך....אז אם מישהו יודע אז שיגיד לי .....תודה!
-
- 3 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שאלה שמתרידה אותי הרבה זמן: הרבה פעמים שאני גולש אנ יצריך להשתמש ביותר ממילה שמורה אחת ב - CTRL+C. לדוגמה יש לי שתי מילים שאני משתמש בהם כל הזמן - וכל רגע אני צריך לעשות PASTE של אחת מהן. הרבה פעמים מדובר גם במשפטים ארוכים - כך שממש לא כיף לכתוב אותם כל פעם מחדש... רציתי לשאול אם מישהו יודע על אפשרות ליצור עוד פקודה של CTRL+C וכך לשמור שתי מילים בקליפ בורד. סתם לדוגמה אם יש לי את שתי המילים: שקל וחצי את המילה "שקל" אני שמור על CTRL+C ואת המילה "וחצי" אני אשמור למשל על CTRL+B. עכשיו שאני צריך "שקל" אני אלחץ על CTRL+V ואת המילה "וחצי" אני אלחץ למשל על CTRL+D. יכול להיות שההסבר שלי מפורט מידי (....) אבל פשוט היה חשוב לי להסביר למה אני מתכוון. ;D אז מה אתם אומרים? יש דבר כזה…
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
האם מישהו יודע איך אני יכול להפוך אותיות קטנות באנגלית שכתבתי לאותיות גדולות? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
הדפדפן מחסיר דברים חיוניים כמו למשל בלינק הבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2865852,00.html באקספלורר רואים את התגובות של אנשים למטה ובמוזילה לא ... או סתם עוד בעיה מעצבנת : לא ניתן לגרור פייבוריט למעלה\למטה רק על ידי כניסה לFAVORITE ORGINIZER איך ניתן לתקן בעיות אילו או איזו תוכנה חלופית יש לגלישה שהכי דומה ל IE6 ? כי כרגע יש לי איתה בעיות (כל הזמן נסגרת בלי שום סיבה גם אחרי התקנה מחדש של הדפדפן)
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לחברי הקהילה! :D לאחרונה התקנתי win xp pro עם התוסף שפות לעברית וגם את הoffice xp בעברית . עכשיו קודם כל יש לי בעיה שחלק מהתפריט בoutlook exprees בצד שמאל מופיע בג'בריש שאני לא מצליח להבין למה זה קורה ????? ובעיה נוספת היא ב word כשאני מנסה לכתוב בעברית ואנגלית באותו שורה הכל מתהפך לי ונתקע לפעמים מה קורה ??? (אל תגידו לי להסיר התקנה והתקין מחדש כי ביצעתי את זה כבר שלוש פעמים ) עזרה בבקשה דחוף !! ??? ??? ???
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
עריכה: פירוט הבעיה עם התוכנה קצת למטה ההודעה המקורית: PCMARK 04 3DMARK 03 הגירסאות החדשות, גירסאות החינם (לא PRO שעולות כסף) חיפשתי באתר המוצר שלהם אבל כל מה שמצאתי זה בסביבות ה20 קישורי הורדה לאתרים אחרים בעולם ואף אחד מהאתרים האלה לא עובד, או שזה קישורים שבורים או שזה קישורים דפוקים שמפנים לדפים לא קשורים לעולם.... תודה רבה מראש, רועי =]
-
- 6 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כל מי שיכול לעזור למצוא את הדבר הארור הזה בבקשה שיעזור. חיפשתי בכל גוגל ולא מצאתי....
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-