עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yur,

שלום! אני מחפש תוכנה טובה לניקוד, בעבר השתמשתי בדגש פרו אבל היא אבדה לי איפשהו במהלך השנים. האם מישהו יודע מהיכן אני יכול להשיג דגש פרו? או תוכנת ניקוד טובה אחרת?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. הפעלתי סנכרון בשתי דפדפנים לפני החלפה למחשב חדש. פיירפוקס. כרום. בכרום זה פשוט מעולה! התחברתי במחשב החדש אחרי שהתקנתי כרום למייל, ומיד הכל חזר לי מול העיניים. הכל. סיסמאות. מועדפים. סימניות - פשוט מעולה! בפיירפוקס? כלום. התחברתי, ולא קורה שום דבר. יש מצב הוא לא גיבה לי את כל הדברים שלי? בוודאות היה מסומן בווים סימניות, סיסמאות, היסטוריה, הכל. אני אשמח לדעת אולי אני עושה משהו לא בסדר? אולי צריך להפעיל אותו בצורה "מנהל" כל שהיא? איפה הוא מאחסן בכלל את כל המידע שלי שביקשתי ממנו לגבות ולסנכרן? על איזה ענן? כי אולי משם אני אגיע אליו.... חבל שפיירפוקס לא עושה את העבודה כמו כרום. כרום פשוט …

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום קוראים לי יהונתן ואני מנסה לפתור ולהבין את הבעיה הזאת כבר כמה שבועות ואני לא מצליח להבין מה הבעיה ואיך אני פותר אותה. תודה לכל העוזרים טו העוזרות Error:Execution failed for task ':app:processDebugResources'. > com.android.ide.common.process.ProcessException: org.gradle.process.internal.ExecException: Process 'command 'C:\Windows\system32\config\systemprofile\AppData\Local\Android\Sdk\build- tools\23.0.2\aapt.exe'' finished with non-zero exit value 1

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום לכולם אני מחפש תוכנה טובה (אין בעיה שתהיה בתשלום) שדרכה אני אוכל לשלוח הודעות SMS , וואצאפ ושיחות דרך המחשב כאשר הכל מחובר לפלאפון. הכוונה היא שזו תוכנה שתציג לי בין היתר חיוג לאנשי קשר או כל מספר אחר דרך המחשב ושזה יחייג דרך הפלאפון. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. מחפש תוכנת עריכה למחשב עם פילטרים אוטומטיים בדומה לאפליקציית enlight. בתודה מראש!

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  6. Started by iveco,

חיפשתי FIREWALL חינמי ונכנסתי לאתר של ZoneAlarm וראיתי שיש להם גם חבילה של אנטי וירוס + חומת אש חינמית רציתי לדעת אם מישהו מכיר את החברה / התוכנה איך היא ? שווה להוריד ? וגם קראתי ש ZoneAlarm זה בעצם Kaspersky אותו מנוע סריקה וירוסים , אם למישהו יש ניסיון עם התוכנה הזאת אני אשמח לדעת , ראיתי ב YouTube שעשו לו 2013 REVIEW קצת ישן והוא לא ממש קיבל מחמאות , אנחנו כרגע ב 2016 ולא מצאתי REVIEW עדכני . דווקא ה COMODO שממליצים עליו מקבל ציונים נמוכים ב AV TEST כמו NOD32 בינוני מינוס כזה , ואם אתם לא ממליצים על ZoneAlarm AntiVirus + FireWall אז מה כן ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. היי אני רוצה להתקין גירסה נקייה וחדשה של פיירפוקס, יש לי לשוניות כרגע שפותחות , בעבר החלפה של קובץ sessionstore.js לאחר הפלה מהתהליכים הייתה "משחזרת" את הלשוניות שהיו פתוחות, היום זה שונה. מה לגבות בדיוק ? לגבי מועדפים - גיבתי ב HTML ו-json לא עשה כלום בטעינה (אולי עם גירסה נקייה לחלוטין הוא יטען אותם נורמלי?). דבר הכי חשוב - יש 30 ROW בTO MANY TABS עם עשרות אתרים, לאחר התקנה של גירסה נקייה איך אני דואג לשחזר אותם עם בידיוק אותם שמות אני רואה שגם הם נשמרים תחת מועדפים(תקיות), השאלה אם זה "יסתכרן" בצורה נורמלית עם השמות שנתתי אחרי התקנה של ההרחבה ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tomegozi12,

אני יודע לעשות מילה שתהפוך לקישור בוורד... אני מעוניין להפוך כל כתובת שייש לי לקיצור עם מילה אחת איך זה אפשרי? תודה ויום טוב Every day I learn something new

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Itzik68,

צהריים טובים, אני מחפש תוכנת גיבוי לסביבת WINDOWS שתערוך גיבויים של תיקיות ספציפיות ע"פ בחירה, תסדר את הגיבויים בתיקיות (לפי תאריך הגיבוי) ותמחק גיבויים ישנים אחת למס' גיבויים. (נגיד 4 או 5 לצורך העניין) אשמח להמלצות (רצוי מניסיון ושימוש אישי) לתוכנה (רצוי חינמית אבל אני מוכן לשלם עבור תוכנה שתהיה שווה את ההשקעה) שעונה לדרישות שלי. תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  10. לאימא שלי יש מכשיר אל פסק אדוויס PRV700 Pro, שתוכנת ההורדה שלו היא Viewpower. התוכנה משתמשת בסביבת Java ככל הנראה. עכשיו, במנהל המשימות של Windows 7, יש שני תהליכים של javaw.exe ואחד מהם צורך מעל ל-50% CPU, ובכך פוגם בביצועי המחשב. מה הסיבה לבעייה ואיך אני יכול לתקן אותה? עדכון: מדובר בבאג בגרסה 2.14 של התוכנה. באתר של אדוויס, ראיתי שהם ירדו לגרסה 2.13SP2. התקנתי והתהליך המדובר לא צורך משאבי CPU.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by dj_horse,

שלום, אני משתמש באופיס בגרסה של 2016. באתר של מיקרוסופט https://support.office.com/en-us/article/What-s-new-and-improved-in-Office-2016-for-Office-365-95c8d81d-08ba-42c1-914f-bca4603e1426?ui=en-US&rs=en-US&ad=US מופיע סרטון של מספר עדכונים כמו הדגשה של טקסטים ב POWER POINT, ומשום מה אני לא מקבל את העדכונים לאופיס שמופיע בסרטון. כל פעם אני מקבל עדכונים לאופיס ומתקין אותם אך עדיין הכל נראה אותו דבר. האם מישהו נתקל בבעיה זאת בעבר, משתמש באופיס 2016, וגם לא מקבל את אותם עדכונים? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 955 צפיות
  12. Started by ilanb0,

אחרי מחיקת פרופיל משתמש והתקנה של פרופיל חדש, האאוטלוק לא עלה. בתמיכת תומך מיקרוסופט הוא הצליח לאחר עבודה של 40 דקות להעלות את האאוטלוק אבל היו חסרות שם תיקיון רבות - כל המשימות נעלמו, כל אנשי הקשר נעלמו, כל היומן לא קיים, תיקיות מישנה שפתחתי לא נמצאות, ואפילו תיקייה גנרית כמו "דואר שלא נקרא" לא קיימת בגרסה ששוחזרה. גם ההודעות הנכנסות מתחילות בשנת 2014. החלטתי להסיר את האאוטלוק ולהתקין מחדש. מכיוון שהאאוטלוק לא נותן לי לייצא את הקובץ, תומך מיקרוסופט הנחה אותי איך להגיע לתיקייה שבה מאוחסנים כל קובצי PST כדי לייצא אותם החוצה לכונן חיצוני. רציתי לדעת האם הקבצים שאני אמור לייצוא ולייבא שוב הם אלו המסומנים, או שלאחר התקנה חדשה של האופיס, לייבא ולהתקין את כל קוב…

13. שלום, לאתרים הבאים יש עיצוב דומה עד כדי זהה. מה שגורם לי להאמין שהם משתמשים במערכת או תבנית ספציפית כלשהי. מישהו מכיר? banggood.com gearbest.com geekbuying.com everbuying.net ניסיתי לחפש באינטרנט ללא תשובה. תודה.

• 0 תגובות
    • 873 צפיות
  14. Started by Cynicoren,

שלום, מאתמול אני פתאום לא מצליח לראות מפה בגוגל מפס - נכנס לאתר ולא רואים שום דבר (רק במוד EARTH). ניסתי להיכנס ב 3 דפדפנים שונים ב 3 מחשבים שונים (בבית, מחוברים ברשת, בכל מחשב 3 דפדפנים שונים) - אותן תוצאות. אני גם לא יכול לראות את המפה באתרים כמו TRIPADVISOR - הגריד ריק או שאני מקבל במקום הריבועים "Sorry, we don't have imagery here". מה ניתן לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  15. Started by Kukishin,

מתקין גירסא אחרונה מהאתר שלהם. זה קורה גם ב WIN10 HOME וגם ב PRO. תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  16. שלום. בעת הפעלת תוכנה קופצת הודעת שגיאה: ניסיתי להוריד קובץ fpspr30.ocx מהאינטרנט ולמקם אותו באותה תיקיה ממנה אני מפעיל את התוכנה. בנוסף, פיזרתי העתקים ב c:\windows\system32 c:\windows\sysWOW64 הפעלתי את שורת הפקודה כאדמין וניסיתי לרשום את הקובץ הנ"ל. יצויין שניסיתי לעשות זאת מתוך שורת הפקודה משתי המיקומים הנ"ל. השתמשתי בפקודות: regsvr32 fpspr30.ocx regsvr32 /u fpspr30.ocx regsvr32 /i fpspr30.ocx אחרי כל פקודה קיבלתי שגיאה: תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  17. שלום, חיברתי הוט פייבר ואליו דיסק נייד לכניסת ה-USB. יש לי ווינדוס 7. אני רואה את תוכן הקבצים רק דרך Windowד Media Player אבל לא רואה אותם כספריה במחשב וגם לא מצליח לחבר את ההוט פייבר כ- Device חדש. באופן כזה אני יכול לנגן את התוכן אבל לא יכול להוסיף תוכן ולמחוק מהדיסק שמחובר להוט פייבר. יש לציין שדרך מחשב נייד הצלחתי לחבר אותו אבל שם מערכת ההפעלה היתה ווינדוס 10. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Iv0ry,

יש לי גרף המבוסס על נתונים ואני רוצה להזיז את הקו האפור למעלה/למטהניסיתי לבחור אותו בעכבר או במקלדת עם החצים למטה/למעלה וזה לא עזר.help!

• 0 תגובות
    • 866 צפיות
  19. אני לא יודע אם הדיון מתאים לפורום זה. יש לי בתקופה האחרונה בעייה בשינוי הזום של התמונה בצייר של Windows 7, תוך שימוש במקש Ctrl + גלגל העכבר: כאשר אני מסובב לאט את גלגל העכבר, המרחק לתמונה לא משתנה בכלל, ורק אם אני מסובב מאוד מהר את גלגל העכבר הוא משתנה, וכתוצאה מכך אני לא יכול לדייק ולעשות שהתמונה תכסה את רוב המסך. העכבר שלי הוא Microsoft Comfort Mouse 4500. בעבר הבעייה הזאת לא קרתה. חיפשתי בגוגל ולא מצאתי מקורות לבעייה. איך פותרים את הבעייה?

20. Started by ithamar21,

שלום. אז יש ברשותי 3dmark שקניתי. דרייברים הכי מעודכנים הכל תקין ומשחקים עובדים מעולה. מעבד 5820k oc 4.5 זוג 1080 בסטוק כרגע אני עם לופ קירור מים קוסטום. ווינדוס 10 בכל מקרה הכל עובד פיקס רק זה לא שום מבחן לא עובד או שזה פשוט לא עושה כלום ופתאום מציג 0 נקודות ולמעלה רושם בעיה בלי מספר שגיאה או משהו. או שעושה מסך שחור יוצא שוב מסך שחור שוב יוצר ואז מציג 0 נקודות מהיכול להיות??

• 0 תגובות
    • 907 צפיות
  21. Started by almog1620,

מחפש תוכנה פשוטה וקלה, למתחילים, לשליטה על מאווררי המחשב. מתאימה לווינדוס 7 תודה

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  22. ניסיתי לצורך העניין את VLC והתאכזבתי קשות ומפני שזה לא אינטאוטיבי ולא נוח לשימוש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by srulikg,

שלום. אני מחפש תוכנה שתמיר קובץ וידאו לפורמט DVD עם כתוביות. על מה הייתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by lcx,

אשמח לעזרה, אני מעוניין להעביר למישהו קובץ,אבל אני לא רוצה שישתמשו בקובץ הזה בשלב מאוחר יותר. האם ניתן להגביל את משך הזמן בו הקובץ יהיה קיים או קריא? מדובר בקובץ PDF. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by roeesnir,

אני צריך להעביר הגדרות של אופיס 2010 למחשב אחר. איך עושים את זה? לא מצאתי. אני יודע שבגרסאות קודמות היה אשף העברת הגדרות. מישהו יכול לעזור? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 980 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.