תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, פירמטתי את המחשב כדי לשדרג מוינדוס 98 ל- XP, ועקב כך האופיס נמחק. על המחשב הייתה מותקנת אופיס 2000, רציתי לדעת האם אופיס 2003 יעבוד אצלי? כמו כן, מה ההבדל בין אופיס 2003 לאופיס XP? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנת הביטרונט Azurus התוכנה מציגה את עצמה כ חסומה על ידי הפיירוול שלי אבל אני לא רואה את זה רשום בהגדרות הפיירוול ובגלל זה התוכנה לא מצליחה להוריד מהר אז אם מישהו יודע למה התוכנה עושה את זה או איך להגדיר את הפיירוורל שלי זה ממש יעזור לי אם הוא יסביר פה איך לעשות את זה תודה מראש לכול העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
דרושה תוכנה או אתר אינטרנט שמאפשר תרגום מיידי ואמין של טקסט מעברית לרוסית(אם אין אז מאנגלית לרוסית ) רצוי כאלו שהן חינמיות המלצות ?
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ומהיר מאוד ואני מפעיל בו כרגע שני אנטי וירוסים-AVG ו-ANTIVIR ורציתי לשאול אם זה לא יעשה לי בלגן ולא יאט לי תמחשב
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להורדה בכדי שאוכל לראות סרטים ב WMP
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מה עדיף ויסטה*64 ביט או ויסטה*86 ביט? מה ההבדלים בין הגרסאות הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
לא google ולא driverguide מישהו יכול להציל אותי ולמצוא לי דריבר שעובד ל XP?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה לא מובנת עם תוכנת הדוא"ל Outlook Express. הבעיה היא עם אנשי הקשר. חלק מאנשי הקשר ( המחולקים לקבוצות ), מסומנים בכחול ( האייקון המופיע לצד השם ) ולא בלבן כמו מרבית אנשי הקשר. אותם אנשי קשר בכחול, מופיעים בתוך הקבוצות שלהם, אולם לחיצה על המאפיינים לא מובילה לאפשרות עריכה ( חסום ) ואם מסתכלים על הרשימה הכוללת של כל אנשי הקשר, הם לא מופיעים שם, כאילו לא נמצאים כלל ברשימת אשי הקשר שלי. ניסיתי למחוק אותם ולכניס שוב לאותה קבוצה והם שוב בכחול, ניסיתי למחוק ולהכניס לקבוצה אחרת, והם הפכו ללבן. אוסיף רק שאת הכתובות לא אני הכנסתי אישית, ולכן ייתכן שלא הוכנסו כראוי. אני עובד בדרך כלל עם Web Mail ולא לגמרי מתמצא בכל הקשר ל - Outlook Express, לפחות לא מעבר לבסיס. מישהו …
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אני יודע לתת כמה דוגמאות שמבצעים עם התוכנה הזאת, אבל השימוש בה לא אמור להיות מסובך. השאלה היא, האם יש מדריכים למתחילים... בעלי תוכן פשוט\הסברה פשוטה... אם אף אחד לא מכיר, אולי כמה טיפים קטנים להתחלה, אני אודה מאוד לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
-
שלום ניסיתי להתקין סימס2 על המחשב (מקורי), ב 22% הוא נתקע, אומר שהוא לא הצליח להעביר קובץ מסוים. ניסיתי להתקין מ-2 הכוננים ובשניהם הוא נתקע באותו זמן. ניסיתי להתקין גם מדיסק אחר (גם מקורי) וגם הוא נתקע בדיוק באותו קובץ ב22%. המערכת נקייה, סרקתי ווירוסים/רוגלות וחלאות אחרות והכול נקי. זה יכול לקרות, אבל ממש ממש לא סביר ששני הסדיקים שרוטים בדיוק באותו מקום... אה., לפני כמה ימים הצלחתי להתקין את המשחק הנ"ל על המחשב הזה,היתה את אותה בעיה, אבל בניסיון ה-3 זה הצליח. פירמטתי את המחשב (מסיבה אחרת) ועכשיו אני לא מצליח ואח שלי ממש מנג'ס... עזרה בבקשה?
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה קניתי מחשב חדש אינטל פנטיום 4 3GHZ 64 ביט הכול טוב ויפה ואין לי קול במחשב יש לוח אם של Intel Cherry Creek 915PCY אין לי דריבר של קול יש אפשרות להשיג הורדה של הדריבר או משו זה ממש דחוף כי אני ממש הרבה שומע מוסיקה ומשחק משחקים וזה ממש לא כיף אתם יודעים לשחק בלי צלילים תודה רבה רבה רבה למי שיעזור=]
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה Adobe Premiere Elements גירסה 3 וכשניסיתי להתקין נפתח לי החלון הראשון של ההתקנה ששאל אותי איזו שפה אני בוחר (הייתה שם אפשרות רק לעיברית) וברגע שלחצתי לו אישור קיבלתי הודעת שגיעה AutoPlay\LangData\he_IL\lang.dat\ וכשאני לוחץ אישור אני מקבל את ההודעה DATA_FILE_VERSION וכשאני לוחץ על אישור אז התכנית התקנה נסגרת חשוב לציין שבדקתי כבר בהגדרות שפה אצלי וכל האפשרויות שקשורות לעברית או לאנגלית מסומנות המסך הראשון שאני רואה זה המסך השני זה המסך השלישי זה מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום המתאים בחודש האחרון מתרחשת אצלי תופעה מוזרה - כל תוכנת צפייה בDVD החל ב POWER DVD , WINDVD וכלה ב MV2PLAYER כולם נתקעות במשך למעלה מ- 5 דקות עד שהן מואילות בטובן להכנס לסרט. ומשעשו זאת כולן ללא יוצא מן הכלל פועלות ללא דופי בכל סוגי הפונקציות - מה קורה ? ניסיתי להוריד ולהתקין חבילות מקודדים שונות במחשבה שזו הבעיה, והאחרונה שבהן K- LIGHT MEGA KODEC שמלאה כל טוב אך הבעיה לא נפתרה מה אתם אומרים ? * דרך אגב כונן ה DVD שלי הינו NEC ND- 4550A המצויין שעבד יפה מאוד במשך שלושה חודשים עד כה
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כשאני ניכנס למשחק הכל טוב ...אבל במישחק הדמויות יאנו בזיגזק אין קו ישר ו נגיד אני הולך ואז מופיע איזה חפץ שמירחוק לא ראיתי אותו בכללל אני חושב שצריך איזה דרייבר למחשב אבל אני לא יודע איזה? אהה והכל על HIGH נגיד אני עומד 5 מטר לפני קיר אז אני מתקרב ואז רואה חלון ??? תעזרו לייי אנשים תעזרו ליי בבקשה אני מעריץ תאתר הזה בגלל זה באתי לפה !
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן מדיה [יהיה נחמד אם הוא יהיה מבוסס על WMP, אבל לא חובה] עם שני מאפיינים ספציפים מאוד... 1. אפשרות לסמן רשימה ארוכה של קבצים ולהוסיף אותם לרשימה שמע זמנית (עם אפשרות SHUFFLE) בלחיצה ימינית, או אפשרות של פתיחת תקייה שלמה לתוך רשימה זמנית... כמו בWMP. 2. מה שחסר לי בWMP, זאת האפשרות לשלוח את הקבצים המקוריים לפח האשפה דרך רשימת השמע, וזאת בעצם התכונה שאני מחפש. ניסיתי לעבור על רשימות של נגני מדיה, אבל זה לא מהמאפיינים שרשומים בדרך כלל ברשימת המאפיינים של תוכנות מדיה. נגן שעונה על הדרישות האלה יקל על חיי רבות. אז אני מודה למגיבים מראש. (רשימה של יותר מנגן אחד שעונה על הדרישות כמובן יתקבלו בברכה )
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
התקנתי לפני כמה ימים את הגרסה החדשה והיא פשוט לא עובדת, הפעלתי אותה ואז האינטרנט סקיורטי שואל אותי מה לעשות, 1) לתת לה להתחבר לאינטרנט תמיד. 2) לא לתת לא להתחבר לאינטרנט אף פעם. עכשיו אני עושה את האפשרות הראשונה ואז מחכה, מחכה, מחכה, מחכה ו... מחכה וה-FF פשוט לא מתחבר לאתר, אז ניסיתי אתרים אחרים אבל גם אליהם הוא לא מתחבר, אוקי אז עכשיו תמיד מנסים להתקין מחדש נכון? אז עשיתי את זה וזה עדיין לא עוזר. מה לעשות בבקשה אני ממש מעוצבן מהחרא הזה ואני עכשיו עם ה-IE. תודה מראש slim_shady. תראו תגובה 3
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם ואני מקווה שזה הפורום... בתוכנת outlook כשאני מסמן שישאיר את ההודעות שנקראו מהשרת על השרת הוא משאיר אותן, אבל אני צריך לסמן מחדש את ההגדרה הזו אחרי כל פעם שאני מעלה את התוכנה- יש דרך לגרום לזה להיות ככה בצורה קבועה? ושאלה נוספת, יש הודעות ישנות שהוא כבר הוריד מהשרת וכרגע שמורות רק על המחשב עצמו, יש דרך "לשתול" אותן חזרה בשרת? בתודה מראש...
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
* Ethernet Driver (v55.21) "WHQL" * Network Management Tools (v55.23) * SMBus Driver (v4.52) "WHQL" * Installer (v5.05) * Win2K IDE SataRAID Driver (v6.66) "WHQL" * Win2K IDE SataIDE Driver (v6.66) "WHQL" * Win2K RAIDTOOL Application (v6.63) זה מה שכולל הדריבר עכשיו מה להתקין ומה לא? תודה מראש (אני גם צריך להתקין את ה כרטיס רשת מובנה על הלוח שיש לי
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
כדי שאני אוכל להוריד קבצים לסלולרי. מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הבנתי שכדי שאימיול יפעל בצורה נורמלית צריך להגדיר אותו כראוי או משהו בסגנון הזה, אז תהיתי אם מישהו יוכל להסביר לי קצת ויאמר לי איך עושים דבר כזה :]
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבר כמה זמן תוכנה שאני יוכל לשים קטע מוזיקה ולהריץ שם תמונות ולבנות מן מצגת כזו של תמונות וכול מיני אפקטים כאלה שהתמונה תתחלף פשוט יש לי תוכנהProShowGold רק מה שאני לא יכול לרשום שם בעברית וזו תוכנה מעולה לעשות את כול הדברים האלה יש למישהו המלצה על תוכנה שתומכת עברית חוץ מwindows maker?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
תוכנה הכי קלה והכי פשוטה... + אולי איזה מדריך שימוש. תודה.
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
אם ישי כרטיס מסך GEFORCE 7900 GS
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הממ התקנתי שני תוכנות מהמומלצים של הפורום. iconpackager - תוכנה כזו שמשנה את האייקונים במחשב ליותר יפים. ותוכנה בשם xp repair pro שהנליצו עליה במומלצים גם. תוכנה שסורקת את הווינדוס ומסירה דברים מיותרים. בכל מקרה את התוכנה של האייקונים הסרתי כי בסוף לא רציתי אותה. בכל מקרה מאז שעשיתי את המהלך הזה וריסט - המראה של המחשב נהיה מכוער כזה. כל הגופנים נראים מוזרים. כל המראה של הטקסט במחשב נהיה שונה ומכוער כזה. מה עושים כדי להחזיר את זה בחזרה ? נכנסתי למאפייניים - system - advanced- performance options - visual effects וסימנתי שם הכל בוי בחזרה. וזה לא עוזר..מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-