עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by 1900GT,

שלום, יש לי מחשב בחדר ורציתי לדעת איך אני יכול להפעיל רדיו מהאנטרנט שיפתח אוטומטי וינגן כשהמחשב נדלק?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו מכיר תוכנה שמתרגמת משפטים שלמים מאנגלית לעברית?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  3. Started by Singularity,

1. אם יש לי מעבד x64 אבל הwindows שלי הוא עבור x32 כדאי לי להוריד את הגירסה שתתמוך ב-x64? 2. האם התוכנה הזו מוחקת גם תוכנות מושתלות?

4. Started by Agepox,

פתאום זה התחיל, אני משתמש ב- Explorer 6, פתאום כל דבר שקשור ב-FLASH לא עובד לי דוגמאות : www.pogo.com הייתי משחק בו עד אתמול - www.tribalwars.net הדברים שם לא משתנים ב-LIVE כמו תמיד ויש עוד כמה דוגמאות רק אני לא חושב שמותר לרשום ת'אתרים האלה פה. מה זה יכול להיות ?! עריכה : הסתדר איכשהו, אפשר לנעול!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by desert,

ראיתי פעם אתר שבו סקרו את כל האנטי וירוסים שקיימים בשוק , ואני חושב ש NOD32 היה מקום 1 , אבל אני לא בטוח. חיפשתי סקירה חדשה עדכנית של השנה אבל לא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  6. פעם הייתה לי תוכנה טובה, רק אני לא זוכר את השם כל כך, UVCR , IVCR, לא יודע משהו בסגנון, היא מקליטה וגם אפשר לקבוע את ה-BITRATE ועוד כל מיני דברים, עם מישהו מכיר את השם, אשמח לקבל אותו תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  7. Started by veredaniel,

שלום לכולם למשתמש מסוים הוגדר שכל הזימונים שלו יגיעו אל המזכירה שלו אשר מנהלת לו את היומן ואכן עד היום זה עבד בסדר. מדובר באוטלוק XP וexchange2000 בימים האחרונים המשתמש מקבל הודעות למייל על כל שינוי שנעשה ביומן המייל הזה הוא אינו זימון ולא ניתן לאשר אותו איך נפתרים מזה?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by ElaDLeeV,

לא ידוע אם זה מתאים לפה.. אם לא אז סליחה ותעבירו..^^" האם זה נכון שFirefox לא קורא טוב HTML??? לפני כשבוע סימתי להכין את הגלריה שלי בHTML והעלאתי אותה... אבל הפיירפוקס לא קורא אותה טוב.. כאילו הוא מראה רק את הרקע וזהו... אז דברתי עם כמה אנשים ואמרו לי שפיירפוקס לא קורא טוב HTML... זה נכון?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  9. Started by redead,

GEFORCE 8800 GTS עד היום לא היה בעיה הוא היה מחובר בו זמנית למסך ולטלויזיה במצב של DUAL והייתי רואה דברים שהייתי רוצה על הטלויזיה.. עכשיו פתאום בלי ששיניתי כלום , לא דרייבר , לא תוכנה חדשה יש לי הרבה מצבים שפתאום אני מאבד את התמונה על המסך של הטלויזיה ואני יכול להחזיר את זה רק אם אני עושה ריסט.. משהו מאוד מוזר ומעצבן שאין לי מושג איך לפתור..

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by YoS1,

לאחר פירמוט או עידכון הווינדוס אין לי שום התקנה בהוספה/הסרה של תוכניות אפילו לא הInternet Explorer מישהו מוכן לעזור לי? כי יש לי הרבה התקנות במחשב אבל אין לי את הUninstall שלהם בהוספה/הסרה של תוכניות

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  11. Started by oDot,

שלום ! יש לי בעיה - לאחרונה שדרגתי לפלאש CS3 וכשאני עושה אקספורט לסרטון שלי אז הפונט בעברית מתהפך (כתבתי אותו במהופך כדי שזה יראה כמו שצריך) ובמקום הפונט ששמתי זה הופך לARIAL. מה עליי לעשות? תודה. נ.ב - בעיה נוספת שנוצרה היא שמוזיקה הפכה ללא מסונכרנת עם האנימציה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. Started by tenana,

משום מה כל כמה ימים נמחק לי הדרייבר של הסאונד בלי סיבה הגיונית. כל מה שאני עושה אחרי זה זה נכנס להוספת חומרה, מוסיף חומרה משל עצמי מהרשימה, וזהו, עובד. אבל זה קצת מציק לעשות את זה כל כמה ימים. יש סיבה כלשהי שזה יקרה?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  13. Started by ARTOIS,

משום מה לא מצליח לפתוח שום לינק שמצורף למייל, כל פעם שאני מקליק על הלינק נפתח לי החלון הראשי של הכרטיס קול, חיפשתי מידע על התקלה בכל הפורום אבל נאדה אין כלום, יש מצב שמישהו יודע לפתור את התקלה? המון תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  14. Started by kong5,

הרצתי סריקה של כמה תוכנות לגילוי רוגלה וכל אלה וכניראה מחקתי משהו שגרם לכך. אני לא רואה תמונות באתרים, יש תמונה: http://img90.imageshack.us/img90/953/123sq5.png

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  15. שלום לכולם, לאבא שלי יש מערכת הפעלה WIN98 (גרסה ראשונה) ואני זקוק לאנטי וירוס שידע להתעדכן ויגן טוב על המחשב שלו יש לו פנטיום 3 1000MHZ עם 256MB הם משתמש במערכת הפעלה זו כי הוא משתמש בתוכנת ניהול חשבונות שעובדת רק על DOS

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  16. Started by Alex89,

למשהוא יש הגדרות הכי טובות ל KASPERSKT INTERNET SECURITY, משהוא שיעבוד טוב עם האינט' ולא יאט אותו?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by hagay21,

אני מחפש קובץ שלא יוכל להיות מודפס או במילים אחרות נעול פבני הדפסה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  18. טוב אחרי שהתקנתי את הפייר וול של סיגייט האימיול אומר לי שיש לי LOW ID וגם אחרי שהוא לא פועל ברקע זה אומר לי שיש לי LOW ID........רק אחרי שאני מסיר אותו לגמריי מהמחשב האימיול פועל בצורה תקינה ועם איי די גבוה.......מה לעשות ? איך אני פותח את הפורטים של האימיול בסיגייט? תודה רבה לעונים!

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  19. יש לי בעיה שלפעמים אני מחבר את הטלוויזיה למחשב ואני מסתכל דרכה סרטים אז עם כל תוכנה אחרת יש לי בעיה שונה רק עם הMEDIA PLAYER CLASSIC אין לי בעיה אבל הוא לא הכי נוח נגיד עם אני מפעיל סרט עם הWMP11 אז הסרט כאילו מקרטע כזה.. לא עובד חלק... ועם כל מיני תוכנות אחרות לראות סרטים וניסיתי 4 תוכנות שונות הכתוביות של הסרט מופיעות אצלי או שרשום הפול משמאל לימין או שכל מילה היתהפכה.. מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by sarel_d,

אהלן אנשים!!! אז ככה כשאני פותח תתוכנה הנ"ל מופיעה לי ההודעה הבאה: A fatal eroor has occurred. To correct this error, reboot your PC If rebooting does not correct this problem, reinstall the software. הפעלתי מחדש תמחשב לא עזר ואחרי זה התקנתי שוב פעם את התוכנה מחדש וגם לא עזר , אז אם למישהו יש מושג מה הבעיה וכיצד אני יכול לפתור אותה אני יודהה לו מאוד... יום טוב לכולםםםם

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  21. אני צריך להכניס קובץ שמיעה לתוך סירטון, וגם לערוך אותו טיפה... אם מישהו מכיר תוכנה טובה אני אשמח... תודה מראש...

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  22. אם זה מחובר לליין אין שבכרטיס קול או אם זה שיר MP3 אני צריך שהתוכנה תקליט היה לי פעם תוכנה בסגנון הזה שקוראים לה Total Recoarder אבל לא יודע אם היא קיימת או עושה את מה שאמרתי אז מי מכיר?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  23. Started by basharis,

כמו לכולם, גם לי יש הרבה מאוד קבצי מדיה מסוגים שונים (אודיו, וידאו, תמונות) על המחשב. חלקם מגובים ל DVDs, חלקם לא. אני מחפש תוכנה שתסרוק את כל הקבצים האלה על המחשב ואת כל הדיסקים עם הגיבויים שלי ותיצור בסיס נתונים אחד עם כל הקבצים. התוכנה תאפשר לי לחפש קובץ מסויים ואז תגיד לי איפה הוא נמצא - אם על בדיסק מקומי, או על דיסק גיבוי, או על שניהם. התוכנה תוכל לזהות את כל הקבצים שלא מגובים ולאפשר לגבות אותם כל תקופה מסויימת (שוב, רק מה שחדש/השתנה!) מכירים משהו כזה? עברתי על הרבה תוכנות אבל רובן עושות את ההליך החד פעמי של גיבוי הכל ל DVD ברגע זה ולא מאפשרות מעקב אחרי הגיבויים, ובטח לא מאפשרות לזהות קבצים שנמצאים בדיסק גיבוי אך לא בדיסק המקומי.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by Croopy,

O17 - HKLM\System\CCS\Services\Tcpip\..\{416A7501-9225-4731-A43C-B62AA059B618}: NameServer = 192.115.106.35 62.219.186.7 מישהו מבין מה השורה למעלה אומרת!?!? בתודה מראש...

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  25. Started by nitz12345,

יש לי בעיה עם התוכנה\דבר הזה שכל פעם שאני מנסה להיכנס לאתרים מסויימים (כמו serials.ws) אז הוא אומר את זה: איך אני מבטל את זה? ניסיתי לחפש א זה בהתקנה והסרה של תוכניות ולא היה את זה שם וניסיתי לחפש את זה ברג'יסטרי ולא היה שם כלום.. כאילו זה לא מותקן לי על המחשב בכלל ולא בשומקום אחר... מה אני עושה?

• 2 תגובות
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים