עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. http://homepage.ntlworld.com/hiren.thanki/bootcd_on_usb_disk.html

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  2. Started by benor,

עושה רושם אתר שימושי: http://www.filehippo.com/

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  3. שלום, ברשותנו דפדפן אקספלורר 6. לאחרונה ייבאנו אליו רשימת מועדפים של נטסקייפ 4. למרבה הצער, הן בתפריט של Favorites והן ברשימה הנפתחת באופן קבוע ע"י הקלקת Favorites בסרגל הכלים, מועדפים אשר נכתבו בעברית מופיעים כעת בג'יבריש. : לעומתם, מועדפים באנגלית מופיעים כרגיל, ואפילו דפים באתרים שונים, עם טקסט בעברית ו/או אנגלית מופיעים כרגיל. מה עושים? איך גורמים למועדפים בג'יבריש להופיע בעברית? בתודה, archaeology_magazine

4. Started by Singularity,

1. אם יש לי מעבד x64 אבל הwindows שלי הוא עבור x32 כדאי לי להוריד את הגירסה שתתמוך ב-x64? 2. האם התוכנה הזו מוחקת גם תוכנות מושתלות?

5. Started by My_Name,

אח שלי מחק בטעות את הפלאש ואני צריך אותו דחוף כדי להכנס לאיזה אתר . . . ניסיתי להוריד אבל זה לא עובד. אני נכנס לפה, להורדות http://www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html אני לוחץ על להתקין ואז אחרי כמה שניות זה מראה לי כאילו זה התקין (יש כזה מלב מסתובב שרשום עליו שההתקנה עברה בהצלחה) אבל בעצם לא קרה כלום . . . מה הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  6. התקנתי את התוכנה והפעלתי ובהטענה קופץ לי האלרט הבא (מצורפת תמונה). למה זה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  7. שאני אוכל לרשום בה דברים שאני צריך לאותו זמן.. כלומר נגיד ואני אצטרך לכתוב מספר מאוד ארוך והוא נמצא לי במקום מסויים במחשב, אז במקום לגשת למקום הזה במחשב, פשוט לכתוב את המספר הזה בחלון מעל לסרגל המשימות, שיישאר שם עד שאני אחליט למחוק אותו או לשנות אותו למשהו אחר.. אני פשוט עוסק בבנייה של אתר ואני מבצע הזמנות עם מספר כרטיס אשראי שנמצא במסד על המחשב (סתם מספר כרטיס אשראי.. לא שלי או משו כזה ) וכל פעם אני צריך להעתיק אותו מהמסד שלו כדי להכניס את זה לאתר אצלי על מנת לעשות הזמנה.. וזה קורה הרבה פעמים.. אז חשבתיש זה יהיה נחמד שתהיה תוכנה כזו, תמיד אפשר לפתוח את ה notepad או שיחה באיי סי בשביל זה.. אבל חשבתי על משהו קצת פחות גדול ומציק.. תודה למי שימצא משהו כזה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  8. Started by pazer005,

לא יודע אם זה קשור לכאן אבל שימו לב למשהו קטן באימיול בהגדרת העלאה, אל תשאירו את התיבה ריקה, סמנו אותה בוי ותקבעו משהו. יש לי העלאה של חצי מגה וכאשר אני נותן לו הוראה שיעלה על כל ה-64 ואני לא מסמן בוי אז הוא מעלה באזור ה-30 כשאני שם וי אז הוא מעלה במלואו

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  9. Started by gshhar,

כי אני מתחיל ללמוד JAVA ואני צריך את זה ושיהיה בה compiler או jdk. משהו כזה. מישהו מכיר ויכול לעזור לי?(וגם להסביר לי מה זה)

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  10. אני צריך פלאג אין לווינאמפ שיישמש בתור שעון מעורר אבל שיהיה טוב , כי היו לי תוכנות בעבר והן היו גרועות.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  11. Started by lipa,

אני מקבל הודעה בהפעלה שאני צריך להתקין את המדיה פיילר 9 למרות שעשיתי את כל העדיכונים

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  12. שלום, אני מחפש תוכנה שתיקח תמונות מה-WebCam בקצב של תמונה אחת כל 2 שניות ותשמור את התמונה מיידית ל-HD בפורמט JPG ע"מ לחסוך בנפח. ניסיתי כבר להשתמש ב-WinDVR בצירוף תוכנת מאקרו שבה קבעתי כי הלחצן "P" יילחץ כל 2 שניות, התוכנה אכן צילמה תמונה כל 2 שניות, אך לאחר 450 תמונות היא צילמה תמונות ריקות, כנראה משום שהתמונות לא נשמרות באופן מיידי ל-HD. לכן חשוב לי שהתוכנה תשמור את התמונה שהיא לוכדת, ישירות ל-HD. תודה רבה על הקריאה ומקווה שמישהו יוכל לבוא לעזרתי.

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  13. Started by computer_freak,

כשאני צורב עם נרו 6 שם הדיסק שאני יכול להכניס הוא מקסימום 11 תווים ויש סרטים ששמם יותר ארוך ובגלל זה שינתי ל iso 2 שאפשר בעזרתו עד 32 תווים אבל הבעיה שהכונן בכלל לא מזהה את שם הדיסק אפשר להכניס רק באנגלית בלי רווחים אז מה אפשר לעשות כדי להכניס שם ארוך בלי בעיות???

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  14. שלום, יש לי חבר, שמחובר בפס רחב דרך השרת של הקיבוץ בו הוא גר - לאינטרנט. מנהל הרשת שם משתמש באיזשהו פירוול וחוסם את רוב הפורטים, חבר שלי צריך לדעת איזה פורטים בכל זאת פתוחים, כדי שהוא יוכל להגדיר את האימיול לעבוד דרכם - האם יש דרך לברר ?

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  15. לאחר פתיחת הודעת דואר חדשה ב - Outlook ניתן להשתמש בחלון לדקה +- ולאחר נכן הוא מבצע יציאה לא צפויה ללא הודעת שגיאה ( פשוט נסגר החלון ) והחלון Outlook נשאר פעיל.. המון תודה.. (:

16. שלום יש לי FF3 ואני רוצה לעשות לכול התוספות שלי(שהם די רבות) גיבוי כי אני עומד לפרמט את המחשב אז אני רוצה לגבות אותם ואת המועדפים וההגדרות שלי מה אני צריך לעשות?

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  17. שלום, יש לי בעיה באיזה תיקיה אחת שלא נמחקת, כשאני בא למחוק אותה רגיל זה אומר "שאין אפשרות למצוא את הנתיב שצויין" ניסתי גם דרך התוכנה Unlocker - והיא רושמת שהקובץ נמחק , אבל הוא לא נמחק יש לכם איזה רעיון מה לעשות? אי אפשר גם לשנות שם לתיקיה וזה..

18. אז ככה: התקנתי היום על המערכת שלי את הכרטיס מסך HD3850. הסרתי את הדרייברים של הכרטיס הקודם. והתקנתי את החדש. הדרייבר שמגיע עם הכרטיס הינו catalyst 7.11. עכשיו לבעיה. הדרייבר עצמו עובד והכל סבבה. המשחקים עולים וניכר שיפור מהכרטיס הישן 7600GT. אבל כשאני בא לפתוח 3DMARK 05 או 06 פשוט התוכנה נתקעת ותוקעת גם חלק מהמחשב. אני לא יכול לגשת לאייקונים בדסקטופ או לגשת לסרגל כלים בשורה התחתונה. הוא ניתן לו להיכנס לTASK MANAGER ומשמה לסגור את התוכנית. לאחר מכן המחשב חוזר לעבוד רגיל. ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנות. עידכנתי DIRECTX ניסיתי גירסא קודמת של catalyst 7.10. אבל הבעיה ממשיכה. עוד משהו: איזה תוכנה יכול לעזור לי בניטור הטמפ' של הכרטיס? כי riva tuner, ati tool לא מזה…

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  19. התוכנה הרגילה שיש לרובנו על המחשב דרשה התקנה.. בדרך כלל מתקינים ב-C:\Program Files אז אני מחפש גרסה שלא דורשת התקנה שפשוט אפשר לחלץ את הקבצים בכל מקום במחשב ולהפעיל את התוכנה. אני מקווה שזה קיים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  20. אנטי וירוס -שלא יקח הרבה משאבים -עדכון אוטומטי , או לפחות שיתעדכן על בסיס יומי -ממשק נוח אנטי וירוס - שתיהיה סריקה יחסית מהירה ואיכותית -זמינה לעדכונים -ממש יחסית מובן וידידותי. לא אכפתי לי אם חינמי או לא , רק שיעמוד בקריטריונים.

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  21. Started by sSs Dragon,

שלום, יש לי ObjectDock Plus וAd-Aware וכשאני מנסה לפתוח תיקיה מתוך הObjectDock, כמו My Picture או התיקיה שלי במקום שתפתח התיקיה הAd-Aware נפתח וסורק את התיקיה. יש למישהו רעיון מה גורם לזה ואיך לפתור את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by Helios,

שלום, התקנתי את התוכנה, וכל פעם שאני נכנס היא פולטת לי את השגיאה הבאה: אני משתמש בדרייבר הכי חדש (לפי מה שידוע לי): Realtek HD 1.88 אני מריץ ויסטה 32-ביט. עיבוד סאונד נמצא על הלוח אם ga-965p-ds3. כל מה שקשור לסאונד עובד בסדר חוץ מהתוכנה...

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  23. Started by UnderDawg,

לא מזמן התקנתי Vista Ultimate 64bit ומשום מה כשאני בא להפעיל AM3 זה רושם לי ישר שהתוכנה הפסיקה לעבוד והיא לא נפתחת (אין שום סימן של התוכנה מנסה להיפתח אלא הווינדוס ישר מביא את ההודעה). יש דרך לסדר?

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  24. Started by dorviper,

לפני כמה זמן שיחקתי עם ההגדרות של הכרטיס מסך ובטעות גרמתי לכך שכשאני משתמש במדיה פלייר או כל תוכנה אחרת לצפייה בסרטים הכל ממש כהה... בBS PLAYER הצלחתי לסדר את זה בהגדרות אבל במדיה פלייר למרות ששיחקתי עם ההגדרות אני לא מצליח לסדר את זה...זה קורה לי גם בסרטים באינטרנט כשהם מוצגים בעזרת מדיה פלייר וגם בנגנים אחרים תודה

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by Bargish,

פירמטתי את המחשב ואני צריך דרייבר לכרטיס קול זה הדגם של הכרטיס קול שלי C-Media CMI9739A/9761 @ Intel 82801DB ICH4 - AC'97 Audio Controller וזה הדגם של הלוח האם ASRock P4i45GV אני אשמח אם מישהו ימצא לי דרייבר שמתאים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים