עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ShayGTi,

לא ידעתי אם לרשום את זה במשחקים או פה, אבל פה ניראה לי יותר מתאים. יש לי בעיה עם ההתקנה של פיפא 2007, כשאני מנסה להתקין, קופצת הודעה שאומרת שאני חייב שיהיה לי DIRECTX 9.0C או יותר חדש כדי להתקין. אז הורדתי DIRECTX, התקנתי, אבל שום דבר לא השתנה, התקנתי גם את הדרייברים הכי חדשים לכרטיס שלי GEFORCE 6150 ונשאר אותו דבר. אגב זה קרה לי גם כשניסיתי להתקין את הדמו של ניד פור ספיד החדש. מה הולך פה?! למה אני לא מצליח להתקין אפילו אחרי שהתקנתי את הדיירקטX כדרוש? יש גירסא יותר מתקדמת מ9.0C?

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  2. יש לי ויסטה 64 ואני לא מצליח להתקין את הדרייברים האחרונים (169.25) לnVidia. גרסת ההתקנה 64 ביט רושמת לי שמערכת ההפעלה שלי היא לא ויסטה 64 וגרסת ההתקנה 32 ביט רושמת לי שמערכת ההפעלה שלי היא לא ויסטה 32... מה אני עושה?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  3. Started by davis5,

שלום אני מחפש תוכנה פשוטה שאפשר איתה לעשות roatae לסירטון ווידיאו מסוג mp4 ( הוקלט ע"יי פלאפון נוקיא) תודה :

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  4. יש לי סרטון בפורמט WMV, אני יודע כי בעבר הוא היה באיכות DIVX בפורמט AVI. רציתי לדעת אם יש אפשרות איכשהו להמיר אותו ולהחזיר אותו לאיכות המקורית שלו DIVX לפורמט AVI? תודה.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  5. Started by eranaviv,

האלן חברים. לידידה שלי יש כרטיס קול מובנה ואין לה את הדיסק של הלוח אמ,הלוח הוא mainboard p4vxad+ ,חיפשתי בלי סוף והורדתי עשרות קבצים שלא עזרו לי!! מישהו יכול לעזור?תודה רבה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  6. Started by the kooks,

שלום. אני צריך לשמור את כל הקבצים בINBOX בOUTLOOK של חבר איך אני עושה את זה? במלי לעשות זאת אחד אחד.. ובתיקה על השולחן עבודה תודה ושבת שלום.

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  7. כשאני גולש באינטרנט פתאום נפתחים לי מלא מלא מלא מלא טאבים ריקים (BLANK) וזה לא מפסיק וצריך לצאת מהאינטרנט עם מנהל המשימות. זה כבר ניהיה מעצבן, עד אתמול זה היה פעם ביום , עכשיו זה לפעמים כמה פעמים ב10 דק' זה כבר מעצבן... http://up38.siz.co.il/up1/xkt1tmymz4oo.jpg זה מה שקורה... למישהו יש פיתרון? (חוץ משחזור) - התקנתי מחדש את האקספלורר - התקנתי את כל העידכונים האחרונים. - הווינדוס חוקי, עם רישיון חוקי. - סרקתי מלא פעמים קבצים מרגלים,וירוסים,וכל הג'אנק שמסביב.

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  8. Started by enzo,

ישנם תהליכים במנהל המשימות שצורכים משאבים רבים מדי. יש אחד שמוזר לי מפני שלא נתקלתי בו בעבר: Tea Timer.exe צורך הכי הרבה משאבים- 39,416K מה זה בדיוק והאם ניתן לסיימו? ekrn.exe גם לגביו האם ניתן לסיימו? כל השאר כבר מוכרים.תודה

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  9. Started by galedri,

תמונה:http://img183.imageshack.us/my.php?image=66978662iz1.png מזה אומר<?

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  10. Started by night-fire,

שלום, למישהו במקרה יש קישור או יכול לשלוח לי את ה"עיצוב"של לונגהורן? תודה רבה רבה מראש! NiGHt-FiRe

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  11. אני רוצה לפרמט את המחשב שלי ולהתקין מחדש את חלונות. את רוב התוכנות שאני משתמש בהן אין לי בעיה להתקין מחדש. אבל יש תוכנה חינמית שאני תלוי בה שלא מופצת יותר על ידי החברה, היא חינמית רק למי שכבר הוריד מהם אותה בעבר. האם יש דרך לשמור את התוכנה על כונן חיצוני ולשחזר אותה אחרי הפירמוט? האם יש תוכנה כלשהי שעושה את השיחזור הזה?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  12. Started by fohad,

יש לי סרט וידיוא TS הייתי רוצה לצפות בו , המדייה פלייר רק מראה לי את הסרט אבל את הקול לא שומעים .. האם יש תוכנה טובה לצפייה של TS או להמיר את הסרט לקובץ רגיל \ תודה רבה לעוזרים ..

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  13. Started by davidcohen,

שלום אחים שלי, קניתי מחשב חדש והתקנתי ווינראר אבל שאני לוחץ מקש ימני על קובץ RAR אין שם את כל הקיצורי דרך לפתיחה דרך הווינראר במחשב הישן שלי היה לי את זה, ורציתי לדעת איך אפשר להוסיף את הקיצורי דרך אני יודע איך אפשר גם להשתמש בתוכנה בלי הקיצורים אבל זה לא כל כך נוח אני יודה לכל מי שיגיד לי איך אפשר להוסיף את זה

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  14. Started by Ashand,

נכון שזה נשמע פשוט אבל המצב אצלי במחשב הוא כזה: דיסק IDE שמותקן בו ווינדוס (C&D) דיסק SATA שמוגדר כדיסק 3 למרות שחיברתי אותו על הלוח כ-SATA 1... אם אני יתקין ווידוס על ה-SATA אוטומאטית הוא יהפוך לראשון בבוט? אני אראה אותו כ-C ?

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  15. Started by lioron7,

עשיתי גיבוי בגוסט 9.0 ולפי מה שהבנתי צריך להכניס את הדיסק בboot אבל לא יוצא מזה כלום והמחש פשוט נתקע מישהו יודע איך לשחזר בגוסט? תודה

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  16. היי, *עברתי על התוכנות המומלצות בסטיקי 1-תוכנה טובה וחינמית לצפיה של סרטי דיוידי במחשב 2- FIREWALL טוב שאלה: האם וירוס יכול לעשות נזק לביאוס?? תודה עריכה: איך מעלימים לגמרי את "סקיוריטי סנטר" של מיקרוסופוס, אני לא מעונין להשתמש בזה בכלל ואני לא מצליח לכבות את זה וגם לא להעלים את האייקון משורת המשימות

• 3 תגובות
    • 581 צפיות
  17. יש לי כמה תוכנות Mozilla ( Firefox, Thunderbird ) וגם מגוון Extensions... רציתי לדעת אם יש איזושהי תוכנה שבודקת עדכונים לכל אחד מהדברים האלה ומעדכנת אם צריך ( משהו כמו Windows Update / Office Update ) ?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  18. Started by אבירמי,

איך צורבים משחקי סוני 2 או wii? בnero 9 חייב מדריך מפורט+תמונות. תודה רבה מי שעונה מלךךךך

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  19. Started by tsvika,

אני מחפש תוכנה או כלי עזר שבו אני אוכל להגדיר שיעתיק קובץ מכונן מסוים, לכונן אחר, על בסיס יומיומי הצעות?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  20. Started by lidor_abo,

חברה התקנתי אתכל הדריורים של הלוח חסם רק pci device ואני לא יודע מזה אני מנסה להתקין מהדיסק של הלוח ועדיין זה לא נעלם הסימן שאלה ובגלל זה לא מצליח להתקיןאת הקול תראו תמונה:

• 2 תגובות
    • 581 צפיות
  21. לא נגעתי בכלל במחשב ופתאום השדות שבהם אני משנה את דף הבית ועוד שאר הגדרות נהיו אפורים - לא אקטיביות. מצורפת תמונה. מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 581 צפיות
  22. Started by B0o!,

שלום! יש לי בעיה עם המירק שלי. עד היום הכל עבד חלק, התחברתי למירק, דיברתי, עשיתי AUTH וכו' בלי בעיות. לפני כמה ימים החלטתי להתקין את ה-NoNameScript, ההתקנה עברה חלק, אבל כאשר פתחתי את המירק וניסיתי להתחבר לא הצלחתי! חשבתי אולי זה הסקריפט, אז הסרתי אותו וניסיתי לחזור למירק הרגיל שלי אבל זה כתב לי את אותה הודעה בדיוק!!!! נסיתי גם את הסקריפט 953 וזה גם עשה את אותה הבעיה!@#%#@ [ הנה התמונה של מה שזה כותב לי: http://img149.imageshack.us/img149/2413/mircprob4ts.png ] את ההגדרות עשיתי ככה: רשמתי אימייל, שם, ניק... ובסרבר QakeNet: Random Server...... מה אני עושה?? ואני מעדיף שאני אוכל להיות עםהNNS...

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  23. Started by maorbe,

שלום החלטתי להתקין את הוינדוס ויסטה בטא החדש בכונן חדש שאני אצור במיוחד בשבילו פתחתי את הNorton PartitionMagic 8.0 וכשהעשיתי את הריסט אחרי שהגדרתי את הכונן החדש הוא רשם לי שגיאה "Bad update sequence number" וזה לא יוצר לי את הכונן החדש למישהו יש מושג מה עושים עם זה?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by yakir8,

שלום יש לי את התוכנה O&O Defrag ומשעתי שהיא עובדת כאשר המחשב לא בפעולה(כששומר המסך פועל) רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את זה? תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים