תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
החלטתי לבדוק את התוכנה הזאת....דבר ראשון מעצבן זה שהיא לא מתמזערת ICON TRY וזה ממש לא נוח שהיא נמצאת על הסרגל כל הזמן... משהו מכיר אותה אולי ויכול להוציא אותי מהשוק? או שזהו טריק ממש מטומטם לנסות ולגרום לי לקנות אותה...
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
מאז שיש לי אקספלורר 8 (והתקנתי את הנטקס מחדש) הוא לא עובד מה עושים<????
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי מספר דיסקים עם תוכנות, ואני רוצה לעשות מאגר נתונים שכזה. אז במקום לכתוב ידנית כל ספריה שיש בדיסק, שאני אשתמש בתוכנה שתקרא את תוכן הדיסק ותייצא את זה לטבלת אקסל או לקובץ טקסט ( תייצא את רשימת הספריות ), האם יש תוכנה כזו ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה והיא ממירה מצויין את רוב קבצי הוידאו.. שאני בא להמיר קובץ שקיבלתי במייל (סיומת WMV) עולה לי השגיאה הבאה שהתוכנה לא מכירה את הקובץ וזה לא פורמט מוכר.. תודה לעוזרים..!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום , אני מנסה להתקין את דסק ההתקנה של מכשיר הפלאפון שלי אך בכל פעם שאני מנסה להתקין עולה שגיאה 6005 Setup has experienced an error. Please do the following: - Close any running programs - Empty your temporary folder - Check your Internet connection (Internet based setup) Then try to run your setup again. Error code: -6005 בחיפוש באינטרנט מצאתי שזו בעיה די מוכרת אך לא ממש הצלחתי להבין איך לפתור אותה. אשמח לעזרה בעניין. בברכה, עידן.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
משום מה כל כמה ימים נמחק לי הדרייבר של הסאונד בלי סיבה הגיונית. כל מה שאני עושה אחרי זה זה נכנס להוספת חומרה, מוסיף חומרה משל עצמי מהרשימה, וזהו, עובד. אבל זה קצת מציק לעשות את זה כל כמה ימים. יש סיבה כלשהי שזה יקרה?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר פורום טוב אולי אפילו בעיברית לצק פוינט NGX R65 יש לי שתי שאלות להוספת פריטים או אם מישהו בפורום מכיר את המוצר טוב 1.כיצד אני מוסיף אתרים מסוימים שחסומים? 2.האם ניתן להוסיך ספציפית פר יוזר או רק דרך קבוצות השאלה הראשונה יותר קריטית לכן אם מישהו יודע איך להגיע אל החלון הנכון אשמח לקבל תשובה...
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
למשהוא יש הגדרות הכי טובות ל KASPERSKT INTERNET SECURITY, משהוא שיעבוד טוב עם האינט' ולא יאט אותו?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שאני יכול לכתוב לה מילים והיא תקריא אותם ואז תשמור כ mp3
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אז ככה. לא מזמן התוכנה(גרסה10.03) עשתה בעיות אז הורדתי אותה והתקנתי מחדש. ומאז אני לא מצליח להדפיס מסמכים בתוכנה(הכוונה היא לשלוח נגיד מסמך של וורד דרך הפקס) לא משנה באיזה דרך(print או attachment) - הוא מראה כאילו הוא מדפיס (ע"י dialog box) אבל שום דבר לא מופיע בתוכנה. ניסיתי כל מה שכתוב באתר של symantec אבל לא עזר(מחקתי TEMP, מחקתי והתקנתי מחדש, שמתי את הקובץ ההוא ב system32' וכו) גם כשאני מדפיס עמוד ניסיון הוא אומר שההדפסה נכשלה. אני על סף יאוש אנא עיזרו לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי בעיה שלפעמים אני מחבר את הטלוויזיה למחשב ואני מסתכל דרכה סרטים אז עם כל תוכנה אחרת יש לי בעיה שונה רק עם הMEDIA PLAYER CLASSIC אין לי בעיה אבל הוא לא הכי נוח נגיד עם אני מפעיל סרט עם הWMP11 אז הסרט כאילו מקרטע כזה.. לא עובד חלק... ועם כל מיני תוכנות אחרות לראות סרטים וניסיתי 4 תוכנות שונות הכתוביות של הסרט מופיעות אצלי או שרשום הפול משמאל לימין או שכל מילה היתהפכה.. מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
איך אני הופך ממחיצה אחת לשתי מחיצות בחילוק מדויק ? תעזרו לי בבקשה!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם ניתן לתכנן מודעה על A4 בוורד אבל אחר כך לתת לוורד להדפיס את אותה מודעה על 4 דפים של A4 ואת החלוקה הוא יעשה אוטומטית? לדוגמה דף1 דף2 דף3 דף4
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
התקנתי פיירפוקס על מחשב חדש, אבל יש בעיה - הוא לא ממלא באתרים את המשתמש והססמה ששמורים במנהל הססמאות.. נטרלתי את כל התוספים כדי לראות אם אחד מהם גורם לזה, אבל הבעיה עדיין קיימת.. איך אפשר לפתור אותה? אולי פספסתי משהו בהגדרות?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה באיזה תיקיה אחת שלא נמחקת, כשאני בא למחוק אותה רגיל זה אומר "שאין אפשרות למצוא את הנתיב שצויין" ניסתי גם דרך התוכנה Unlocker - והיא רושמת שהקובץ נמחק , אבל הוא לא נמחק יש לכם איזה רעיון מה לעשות? אי אפשר גם לשנות שם לתיקיה וזה..
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
הסרגלים נעלמו לי (הסרגלים שניתן למתוח את קצוות הדף ושממספרים את הדף) יש למישהוא פיתרון כיצד להחזירם?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
Windows XP Pro SP2 טרי אחרי פירמוט... לפני הפירמוט התוכנה פעלה והתחברה בסדר גמור ומהר ומצב המערכת היה אותו דבר, רק שעכשיו יש גם Norton AntiVirus 2005 (לפני היה 04). יכול להיות שהוא חוסם את הפורטים של הKAZAA ?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מערכת XP PRO service pack 2 באנגלית. ה- FIREWALL של מערכת ההפעלה מודלק. בהגדרות של האקספלורר: Security- medium low Privacy- medium Pop up blocker- medium במשך מספר חודשים רב גלשתי ללא בעיה וראיתי היטב את כל האתרים עם flash ללא בעיה. לפני כחודש התבקשתי על ידי "macromedia" לשדרד ל- flash player 8 החדש. התקנתי את ה- active x וה- flash ועשה רושם שהכל בסדר. כמה ימים לאחר ההתקנה תוך כדי גלישה, שוב מופיעה לי הודעה תחת סרגל האקספלורר שאומרת: This site might require the follwing active x control: macromedia flash player 8 שוב נתתי את הסכמתי להתקנה ששוב עשתה סימנים שעברה בהצלחה והאתר הופיע עם כל הקטעים של ה-flash באופן מלא אך לאחר מספר ימים התופעה חוזרת על עצמה ולא …
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים כבדים (GTA San Andreas) המחשב עושה ריסטארט מעצמו. בפעם שעברה שהייתה לי את הבעיה היה צריך לנקות את המחשב. יכול להיות שזו הבעיה? צריך לקנות עוד מאוורר?
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בבקשה אם תוכלו תת לי לינק ל : עידכון firmware לצורב DVDRW מדגם nec 3550 . ( נ.ב : אם זה לא המקום לבקש,נא להפנותי למקום הנכון תודה . )
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
כשאני צורב עם נרו 6 שם הדיסק שאני יכול להכניס הוא מקסימום 11 תווים ויש סרטים ששמם יותר ארוך ובגלל זה שינתי ל iso 2 שאפשר בעזרתו עד 32 תווים אבל הבעיה שהכונן בכלל לא מזהה את שם הדיסק אפשר להכניס רק באנגלית בלי רווחים אז מה אפשר לעשות כדי להכניס שם ארוך בלי בעיות???
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
שלום לכם. קניתי לפני שבוע בבילון והייתי רוצה לדעת איך אני עושה אוו גורם לבבילון לדבר , אמרו לי שיש אפשרות כזאת שבבילון ידבר. איך אני עושה את זה? בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
איך אני מעתיק שירים מדיסק במדייה פלייר 11(ב10 זה פשוט)?
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אהלן אתמול ניסיתי להתקין את FIFA 07 וכשניסיתי להתקין הוא אומר לי שהוא לא יכול מכיוון שצריך ש-DirectX 9.0c יהיה מותקן חשבתי שזו בעיה בהתקנה (למרות שהתקנתי מאותו דיסק בעבר) היום התקנתי את דום 3 ובסוף ההתקנה הוא שאל אותי אם להתקין את DirectX 9.0b כי אם לא אני לא אוכל להפעיל חשבתי שזה לא מזהה באמת אם יש לי גירסא מעודכנת של DirectX אז אמרתי לו לא עכשיו אני מפעיל את המשחק וכלום לא קורה.. כאילו בדקתי ביישומים הוא עולה ולוקח זיכרון אבל אני לא יכול להכנס אליו ולא כלום עכשיו הורדתי מהאתר של מיקרוסופט את DirectX האחרון ושאני מנסה להתקין הוא אומר לי שיש כבר את הגרסא הזאת או יותר מתקדמת מה יכל לקרות? לא התקנתי שום תוכנה או שום דבר שיכול לגרום לזה וניסיתי כבר לעשות הפעלה מחדש עריכה: עכ…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום, אני מקפיד לשמור על המחשב שלי מכל האיומים באינטרנט וכדומה, משתדל לבצע נקיונות שונים וכו'. קורה לי מדי פעם, בלי שום סיבה מיוחדת (באמת..) שהמחשב שלי נתקע באמצע עבודה. יש לכם אולי רעיונות מה יכול לגרום לכך? זה נורא מתסכל אתם בטח מתארים זאת לעצמכם... תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-