תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה קיבלתי עכבר חדש, Microsoft Wireless Laser Mouse 6000 ורציתי לדעת אם אני יכול באיזושהי דרך לגרום לגלילה של הגלגלת לצדדים [ימין ושמאל] להחליף טאבים בFF.
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
ברצוני להעביר את הסטוריית השיחות מהמחשב הישן לחדש. בשני המחשבים מותקן ICQ 6. ניסיתי כבר להעתיק את התיקיה עצמה וזה לא עוזר. מישהו הצליח?[br]פורסם בתאריך: 28.06.2008 בשעה 23:12:47 אולי בכל זאת מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש והגעתי לדף הזה: http://www.memtest86.com/#philo ודפדפתי והגעתי למה כול מבחן אומר הבעיה היא שאני לא בדיוק איזה מתכנת אם כול האלגוריטמים וכו.. מישהו יכול להסביר בקצרה מה זה כול מבחן בעברית פשוטה?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
http://www.inoviatele.com/Products_Hi/HiBFOCuS_312+.asp יש לי את המודם הזה האם הוא נחשב ראוטר ומאט לי את מהירות ההורדה? כל סוגי האימיול מורידים לי לאט מאוד אני לא מצליח לפתור את זה? יש לי xp+sp2
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
מחר אני מפרמט את המחשב ומתקין ווינדוס 7 חדש. עשיתי גיבויי לכל התוכן שלי אבל יש לי המון מועדפים בכרום של גוגל ואני לא רוצה לאבד אותם. האם יש אפשרות לשמור אותם בצורה כלשהי ואז להשתמש בהם מחדש בדפדפן חדש? תודה מראש, נדב.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הגירסה 7 של המסינג'ר ורציתי לדעת איך מקטינים את חלון ההתכתבות כך שלא תתפוס לי מקום רב בשולחן העבודה ( כמו בגירסה הישנה יותר נפתחה חלונית קטנה לצורך התכתבות).
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
יש לי את המסנג'ר שמונה החדש..לא בטא.. ואני רוצה שההגדרות FONT שלי וכו' יחולו גם על אלה ששולחים לי את ההדועה..ז"א שזה יתעלם מההגדרות שלהם ואני אקבל את ההודעה שלהם באותו כתב כמו שלי יש וכו'. יש אפשרות כזו? איפה?
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אני מניח שתוכנה כמו GHOST לא תעזור. האם יש תוכנה או איזה דרך להעביר תוכנות וישומים (לדוגמא OUTLOOK...) מ-XP ל-VISTA?
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
היי יש לי בעיה בשימוש במיקרופון . כשאני מדבר עם מישהו שומעים גם את מה שאני שומע במחשב, לא מגיע למקרופון מהרמקולים ! (משתמש באוזניות) נגיד ואני שומע שיר אז שומעים גם את מה שאני אומר וגם את השיר שאני שומע. מה לעשות ? אני דיי בטוח שזה קשור בהגדרות של הקול. יש לי לוח אם של ג'יגהבייט אם צריך להגדיר שם משהו ... תודה
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
-
שלום עכשיו יש לי שאלה נגיד ויש לי סרט : לא משנה כמה חלקים ושמו הפורמט הוא DVD RIP XVID עכשיו יש לי צורב DVDואני רוצה לצרוב אותו ולראות בDVD עם תרגום מובנה ותפריטים... איך אני עושה את זה...איזה תוכנות אפשר להשתמש, מה אני אמור לעשות, והאם הבנתם כי לא נראה לי שניסחתי את זה כמו שצריך תודה רבה לעוזרים comoman112
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לצורך העניין הכנתי דף אינטרנט מעוצב בפוטושופ ואני רוצה עכשיו להפוך אותו לדף אינטרנט רגיל. איך אני אמור לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ישנה דרך להפוך את הנגן לנגן ברירת המחדל כאשר אני צופה בקטעי וידאו באינטרנט?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
היי מה המצב. אז נכון כשמוחקים איזו תוכנה, ועושים לה Uninstall , זה אף פעם לא מוחק ממש את כל הקבצים שלה, ותמיד נשארים קבצים בעיקר ברג'יסטרי ותיקיות של הוינדוס. אז תמיד אחרי שאני מסיר תוכנה אני עושה חיפוש ומסיר קבצים עם השם שלה. אבל יש לי שאלה- אם אני מוצא בחיפוש קובץ עם השם שלה אבל שנמצא בתיקייה של הוינדוס, אז אני יכול למחוק אותו בבטחה? זה לא יכול להזיק או משהו? כי אני מפחד להתעסק עם הקבצים האלה. למשל הסרתי עכשיו את Spy Sweeper ובחיפוש מצאתי שני קבצים שלה בתיקייה: C:\WINDOWS\Prefetch כדאי למחוק אותם?
-
- 11 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
קיצר יש לי חשבון שאני מעוניין להעביר ל OUTLOOK חשבוני ב אינטרנט זהב איך אני עושה את זה יש שם כל מיני POP 3 ו POP לא יודע מה לעשות הסבר בבקשה
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בצעתי את היצוא מפיירפוקס וייבוא לאקספלורר וכל שמות המועדפים יצאו בג'יפריש איך ניתן לבצע באופן תקין?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום! יש לי תוכנה שאני יכול לגבות את המידע המIPOD\IPHONE וכשאני מגבה את המוזיקה זה יוצר תיקיות מוזרות שבתוכם כל השירים בתפזורת ואני רואה שרק ה ITUNES יודע לקרוא אותם חפי תיקיות אלבומים וכו' האם יש תוכנה שיודעת לסדר את הקבצים הנ"ל לתיקיות רגילות לפי אלבומים? (התלבטתי בין אמצעי איכסון כי משם אני בעצם מעביר נתונים לבין פורום תוכנה מקווה שזה באמת מתאים לפה) תודה!
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
נגיד אני מוריד כמה קבצים בהורדה אחת, האם אני יוכל להחליט שקובץ אחד ירד לפני כל הקבצים??? דוגמא הורדתי סרט חינמי , ויש בתוך ההורדה: קובץ סרט, קובץ של מסמך זכויות יוצרים ו- sample של הסרט. עכשיו השאלה זה האם אני יכול לקבוע לתוכנה מה להוריד קודם??? תודה, מקווה שלא סיבכתי אותכם יותר מידי
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי איך אני יכול להעתיק בדיוק מה שכתוב באינטרנט למסמך word ? ניסיתי להעתיק בהדבקה מיוחדת אבל האנגלית עוברת לצד ימין במקום להשאר בצד שמאל
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם בגלל וירוס שלא ניתן למחיקה אני נאלץ לפרמט את המחשב מה שקורה שיש לי במחשב תוכנה מאד מאד יקרה שאי אפשר להשיג אותה באינטרנט השאלה שלי האם יש דרך לשמור את התוכנה ואח"כ להעתיק למחשב לאחר הפירמוט (אין לי את קובץ ההתקנה שלה) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
נכון כשלוחצים על לינק בפיירפוקס, אז הא נפתח בחלון חדש. יש דרך לקבוע לו שזה יפתח בלשונית חדשה? ניסיתי באפשרויות ולא הצלחתי. תודה
-
- 8 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום, בדיוק החלפתי מחשב ושכחתי איך אני יוצר תיקיה שמשמשת לאחסון shortcuts שאני יכול להריץ מה run. אשמח אם מישהו יוכל להנחות אותי. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי אני לומד mcitp אני מחפש תוכנה פורטבילית שתקליט מה שהמורה עושה בזמן שהוא משתלט על המחשבים יש חיה כזו? תודה
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שבוע הבא אני מפרמט....והשאלה שלי היא איך לשמור על הקרדיט שלי מאימיול ולא לאבד אותו. בתודה.
-
- 3 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני מעוניין שהתוכנה לא תקיים האזנה תמידית ל-IE אלא רק כאשר אני ילחץ על לינק וכפתור מסוים היא תוריד את הקישור המסוים. לפי מיטב הבנתי זה אמור להיעשות ע"י כלים>אפשרויות>Monitor ושם אני בוחר "השתמש במקש ה-ALT" ומבטל את אפשרות ה"האזנה". למרות זאת לא קורה כלום כאשר אני לוחץ על Alt. האם מישהו יודע איך לעשות זאת? אני משתמש בגירסה 1.96 אבל נראה לי שזה זהה בכל יתר הגירסאות.
-
- 0 תגובות
- 458 צפיות
-