עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Posford,

יש לי HD של 80GB המחולק לשלושה כוננים והנה פירוט : C=19.5GB D=29.2GB E=25.6GB אני יכול לאחד את הכונניפ D+E לכונן D אחד אבל שני הכוננים האלה מלאים בקבצים... אפשר לאחד אותם מבלי שהקבצים ימחקו? אם כן עם איזו תוכנה והסבר מפורט בבקשה.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  2. אני מחפש תוכנה שמאפשרת להתקשר מהמחשב לטלפון בבית או משהו כזה.. (חינם כמובן אני לא מדבר על Skype... כי זו רק להתקשרות ממחשב למחשב.. האם מישהו מכיר כזו תוכנה? תודה..

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shimon956,

שלום לכולם יש לי את הפייר וואל שלNorton Personal Firewall 2003 עכשיו הוא מידי פעם שולח לי הודעות על אנשים שמנסים כנראה לפרוץ אלייי וזה לא מה שמזיז לי אבל לפעמים אני מתקין איזה תוכנה שקשורה לאינטרנט ואז אחרי איזה כמה זמן הוא מבקש אישור לשלוח משהו אם הsystem שלי לא יודע איזה קובץ מסוים ואני תמיד חוסם מישהו יודע למה אני מצטער שאין לי תמונה אם תהיה לי שוב אותו בעיה אולי תוכלו להבין יותר

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by wow,

כשאני ממיר סרט אז חוץ מהאפשרויות של VCD ו-SVCD יש גם DVD. אם אני בוחר ב-DVD האיכות של הסרט נשארת טובה כמו במקור (שממירים ל-VCD ו-SVCD האיכות יורדת טיפה)? והאם אני צריך מדיה של DVD וצורב של DVD עלמנת לצפות בזה במכשיר DVD אם אני ממיר את הסרט בפורמט הזה?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  5. תודה.

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  6. ???

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by master whilee,

ברשותי מצלמת אינטרנט USB של LOGITECH. שאלתי היא האם יש תוכנה, שיכולה לעשות CAPTURE של הוידאו המתקבל מהמצלמה, ולהציג אותו על מסך מלא, או לחילופין, האם יש תוכנה שבעזרתה ניתן לבחור חלק מסויים במסך (החלק בו אני מקבל את הוידאו, בתוכנת הMOVIE MAKER למשל), ושמה את החלק הזה על כל המסך. אודה מאוד לתשובות, או לרעיונות נוספים. אני מדגיש כי חשוב שהוידאו מהמצלמה יתקבל על כל המסך, או לפחות על רובו הגדול. התכוונתי לפרסם את הת'רד הזה בפורום תצוגה וגרפיקה... סליחה על הבילבול, ואבקש להעביר את הת'רד.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by pilim,

היי, אני עושה מצגת ב Power point וכשאני רוצה לשמור אותה, מוצגת לי הודעת שגיאה שלא ניתן לגשת לאיפה שרציתי לשמור. אותה הודעה מוצגת לי גם כשאני מנסה לשמור במקום אחר או בדיסקט. בשלב מסוים גם חצי מהדברים שניסיתי לעשות לא התבצעו (העתק,הדבק,פתיחת Power point חדש, הגעה לשקופיות שיצרתי וכו'). יש לציין שבשאר היישומים המחשב ממשיך לפעול כרגיל! מה אני עושה????? אני נואשת!!!!!

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  9. כבר הרבה זמן שיש לי את האופיס 2003 ואף פעם הוא לא עשה בעיות היום ניסיתי להיכנס לאיזה קובץ אקסל ופיתאום הוא החליט שהוא לא מותקן והוא צריך להתקין את עצמו(תמונה מצורפת) כשאני מנסה להיכנס לוורד או לפאוור פויינט הדבר לא קורה אין לי בעיה להתקין מחדש את האופיס אבל רציתי לדעת מדוע זה קרה...

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם אתמול רציתי לראות סרט וכשאני פותח אותו את הסרט אז הכול סבבה עובד טוב אבל ברגע שאני שם את התרגום לסרט ויש אותיות באנגלית אז כיאלו יש כזה קול אנושי שמתרגם לי את המילים באנגלית למי שלא מבין הנה הסבר קצר יענו יש כאלה תוכנות שאתה נותן להם קןבץ txt באנגלית ובוחר סוג של קול וזה מתרגם לך את המילים אז זה ממש תירגם לי מילים שהיו בתרגום בשפה האנגלית זה היה ממש מוזר ומצחיק ואם מישהו מכיר את התופעה שיסביר איך לבטלה

• 6 תגובות
    • 655 צפיות
  11. אני מחפש תוכנה שני יכול להתחבר למחשב שלי מרחוב ולשלוט על הכל שם מרחוב נגיד ממחשב של בן דוד שלי... יש משהו כזה? הוידווס שאני מריץ זה xp pro ולו גם יש xp pro ואני יודע שיש גם משם דבר לעשות את זה מישהו יכול להסביר לי איך?

12. Started by lital_shoham,

הורדתי קובץ EXE מאתר של סטודנט שלומד איתי (קובץ לפריסה עצמית) וכשאני מנסה לפתוח אותו הוא נותן הודעת שגיאה שזה לא קובץ WIN32 תקף. מה עושים?! בתוך הקובץ אמורים להיות דפי המבחנים לדוגמא. הבחור לא נמצא בארץ כרגע. את אחד הקבצים ניתן לראות את תכנו ע"י rar אבל אי אפשר לפתוח אותו. מה עושים??

13. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו מכיר תוכנה טובה ולא כבדה מידי שאפשר ליראות איתה תמונות? חוץ מACDSee? תוכנה שתראה לי כמה פיקסלים יש לתמונה, שיהיה אפשר לעבור תמונה בלחצית כפתור ועוד כל מיני דברים קטנים... אם מישהו מכיר בבקשה שיעזור, תודה.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  14. Started by itsik,

שלום לכולם לאחר נסיון כושל עם מספר תוכנות להוספת תרגום לסרטים לצמיתות רציתי לשאול אתכם אם יש מישהו שמכיר תוכנה שעושה זאת. תודה מראש איציק

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  15. Started by e.s,

אני לא מצליח להפעיל את הסרט כי הוא קובץ avi למישהו יש תוכנה או משהו שיכול להפוך ל-vcd ושיסביר לי?? תודה עריכת המודר: סימני השאלה הרבים בכותרת מיותרים לגמרי. המנע מכך בעתיד.

• 2 תגובות
    • 886 צפיות
  16. Started by computer_freak,

כשאני צורב עם נרו 6 שם הדיסק שאני יכול להכניס הוא מקסימום 11 תווים ויש סרטים ששמם יותר ארוך ובגלל זה שינתי ל iso 2 שאפשר בעזרתו עד 32 תווים אבל הבעיה שהכונן בכלל לא מזהה את שם הדיסק אפשר להכניס רק באנגלית בלי רווחים אז מה אפשר לעשות כדי להכניס שם ארוך בלי בעיות???

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  17. Started by RubberDuck,

יש לי עותק חוקי למהדרין של דנסגייד2003 שנמצא במצב מחפיר שרוט וכו'. אני מעוניין ליצור לו עותק גיבוי במקרה והדיסק המקורי יחדל מלתפקד. מי שהוא מכיר את ההגנה שיש לתוכנה הזאתי? מישהוא ניסה ליצור העתק של התוכנה הזאתי? צריבה פשוטה\איטית\CDRWIN\העתקה וכו' העלו חרס אצלי וכנ"ל עוד כמה coasters לאוסף... למישהוא יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  18. Started by Blue Omega,

יש לי בעיה חמורה מאוד...... היום הנתקע לי המחשב ולאחר שעשיתי ריסט ה-norton internet security וה-norton antivirus לא עלו לי. סרקתי את המחשב לי בעזרת האנטיוירוס המקוון של סימנטק ומצאתי כמה וירוסים שאותם מחקתי. אבל עדיין התוכנות לא עלו....החלטתי למחוק את התוכנות ולהתקין אותן מההתחלה אבל זה לא עזר, הן עדיין לא עלו. מישהו יכול לעזור לי?......זה דחוף מאוד יש לי גם שני מחשבים שמחוברים ברשת לאינטרנט והמחשב שמחובר פיזית ל-ADSL מצליח להתחבר לאינטרנט ואילו המחשב השני לא מצליח (כנראה בגלל ה-NIS) נ.ב אני יודע שה-internet security עובד בגלל שסרקתי את המחשב בעזרת הסריקה של סימנטק והתוצאות הראו לי שהוא אכן עובד אבל משום מה אני לא רואה את זה על המחשב. לגבי אנטיוירוס אני לא יודע אם …

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  19. משהו כמו ASUS probe השתמשתי בזה שהיה לי ASUS עכשיו יש לי ABIT IC7 יש איזה שהיא תוכנה כזאת לABIT?

20. Started by TimoTy,

איפה אני יכול להשיג demon tool שמישהו יביא לי לינק תודה מראש !

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by p_q,

איך אפשר לגבות את win xp (לעשות לו image כמו ש ghost עושה)? תודה לכל מתייחס

• 10 תגובות
    • 870 צפיות
  22. Started by unknown,

אין לי מושג איך זה קרה, אני לא מצליח להתחבר ל-icq, להוריד בעזרת דאפ, או להוריד קבצים מ-emule ו-bittorrent... יש לכם מושג מה יכול לגרום לזה? (אולי סגרתי פעולה ב-windows שאחראית על זה?)

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by Sting,

אח שלי התקין icq ועם ההתקנה של ה icq זה התקין גם תוכנה של AOL עם קיצור דרך על שולחן העבודה ניסתי למחוק את זה בהרבה שיטות אבל עד עכשיו ללא הצלחה (לא ניסתי עדיין למחוק את זה דרך מחשב אחר,למרות שזה אמור להצליח) יש לכם רעיון איך למחוק את זה דרך המחשב שלי? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  24. Started by Karoni,

אתמול לפני שהלכתי לישון התקנתי פאטצ' למשחק RISE OF NATIONS אחרי זה שיחקתי קצת ואז זה נתקע שיתי ריסט ומאותו רגע המחשב שלי פועל לעטטטטט לאללה וזה מראה לי CPU USEAGE: 100% ואין לי מושג למה אם למישהו יש פתרון אני נורא אשמח לשמוע הנה הפרטים של המחשב שלי amd athlon xp 2500+ 1.83 ghz 512 mb of ram 333 ddr redaon 9200

• 7 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by maverick,

יש לי zonealarm וכאשר אני משתמש במסנג'ר אני לא יכול ליצור שיחת קול בגלל הפיירוול. הוא מנסה ליצור קשר אך נכשל. רק כאשר אני מבטל את הפיירוול הוא מצליח. ניסיתי כבר למחוק את המסנג'ר מהרשימה של הפיירוול ולאשר שוב אך זה לא עוזר. יש למישהו פיתרון?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים