תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי בתיקייה של אימיול הרבה קבצי זבל שאין לי מושג איך להיפטר מהם. אני מתכוון שבתיקייה של אימיול יש יותר מאלף קבצים בנפח כולל של כ-110GB. אבל, בסטטיסטיקות כתוב שאני מוריד כרגע קבצים בנפח כולל של כ-60GB בלבד (כמה עשרות קבצים שיורדים במהירות כוללת של כ-160KB/s). בנוסף לכך, יש לי ברשימת המתנה כמה מאות קבצים נוספים במצב המתנה (הם התווספו לרשימה במצב Paused, והאימיול אף פעם לא ניסה להתחיל להוריד אותם). השאלה שלי היא לאן נעלמו 50GB. האם יש דרך לזהות את כל הקבצים בתיקייה של אימיול שהם בבחינת קבצים אבודים שאימיול איבד את הקשר אליהם, ולמחוק אותם?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אם יש שירות בתשלום אז סבבה אני מוכן לשלם אותו. נראה לי שזה עדיף על לקנות מודם לבזבז זמן על התקנה למידה וכו'. אז אם יש שירות כזה אשמח לשמוע. אם לא-אשמח לדעת איזה מודם לקנות ואיזה תוכנה להתקין.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
מחפש משו שיודע לעבוד עם מספר רב של קבצים בכמה לחיצות בודדות רצוי שיהיה חינמי
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
-
אני משתמש בתוכנה AVI ReComp חיברתי סרטים עם התרגומים שלהם הכל טוב ויפה רק עכשיו באתי לחבר סרט עם תרגום וזה נותן לי שגיאה ניסיתי למחוק ולהתקין גם בכוננים אחרים ניסיתי הכל וזה נותן לי את השגיאה הזאת אולי מישהו יודע מה הבעיה או מכיר תוכנה אחרת?? והתוכנה הזאת כוללת כמה תוכנות....כנסו לתמונה ותיראו תודה לכל מי שמגיב!! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי בעיה : הגדרתי בפיירפוקס שכל פעם שאני יפתח אותו הוא יראה לי טאבים קודמים .. אבל משום מה כל פעם שאני פותח אותו הוא לא מראה לי טאבים אלה רק דף ריק . אני רוצה שכל פעם שאני יפתח אותו הוא יראה לי את הטאבים שהיו לפי שסגרתי אותו.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
פתאום ללא סיבה הגיונית כל הסרטים שאני מפעיל ולא משנה באיזה תוכנת צפיה אני משתמש bsplayer , media player וכו' פועלים אך בגוון לבן ניסיתי. להסיר את כל הcodec ואז להתקין שוב וגם ניסיתי להתקין אחרים ודבר לא עזר, אני די מבין בענין של הcodec ולפי הבנתי הבעיה לא שם ניסיתי גם להסיר את תוכנות הצפיה ולהתקין מחדש אך גם זה לא עזר
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
ניסיתי את always sync, ואמרתי לו שיסנכרן בין תיקיה בDOK לאחת במחשב, בכל פעם שאני מחבר את הDOK. והוא מסנכרן כל כרטיס זיכרון או HD שמתחבר בUSB... איך אפשר לסנכרן DOK מסוים? אולי להפעיל את התוכנה מהDOK עצמו?
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק של WD דגם WD2000JS ואני חושד שבגללו לאחרונה מתחילים לצוץ רסטארטים אקראיים בלי מסך כחול אני מעדיף את ההמלצות שלכם מתוכנות שיש לכם ניסיון איתם ולא תוכנות שלוקח להם שבועות לסרוק הארדיסק תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום פורום תמיכה קניתי מחשב חדש אינטל פנטיום 4 3GHZ 64 ביט הכול טוב ויפה ואין לי קול במחשב יש לוח אם של Intel Cherry Creek 915PCY אין לי דריבר של קול יש אפשרות להשיג הורדה של הדריבר או משו זה ממש דחוף כי אני ממש הרבה שומע מוסיקה ומשחק משחקים וזה ממש לא כיף אתם יודעים לשחק בלי צלילים תודה רבה רבה רבה למי שיעזור=]
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
טוב אז ככה: לא מזמן פירמטטי את המחשב והיו מלא בעיות שאני לא ממש מבין בהם אז שלחתי אותו לתיקון בIvory (אחריות). המחשב חזר ככה- Windows XP sp2 TRAIL version ודרייברים ישנים מאד. כלומר.. יש לי כרטיס מסך של GeForce 8600GT ולפני הפרמוט היה לי ForceWare169 אבל עכשיו יש לי Ntune או משו מסריח כזה וישן ישן ישן המשחקים נראים כמו ערמת חרא (יחסית למה שהיה קודם) וה FPS בתחת (שוב יחסית למה שהיה קודם) אני לא יודע איזה Bios היה לי לפני הפרמוט (אני גם לא סגור על הלוח אם שלי אז אם מישו יכול להביא לי קישור לEverest או משו זה יהיה טוב) אבל עכשיו בBIOS INformation רשום - Default System Bios... WTF?!?!?! בקשר לדרייברים עוד אפשר לסדר את זה- להוריד ולהתקין עם הדיסקים שקיבלתי עם המחשב את החדשים. …
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
אהלן. מכירים דרך לייצר קישורים דרך המקלדת בפאוור פוינט? הייתי רוצה שכשאני לוחץ על מקש מסויים במקלדת המצגת תקפוץ למקום אחר. הייתי מעדיף לדרוס את ההגדרות של powerpoint (למשל עבור חץ למעלה, מקש b ושאר המקשים הקבועים) אבל אם יש אפשרות עבור מקשים אחרים - זה גם יהיה טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי Windows Live Messenger ואני לא מצליח להתחבר. השגיאה שאני מקבל: יש לי 6.5 ZoneAlarm Internet Security Suite.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי בעיה עם הפעלת סרטים ב-bs player ... רציתי לראות סרט והוא רשם לי שהוא לא יכול לפעול סרטי div 32 או משהו כזה וזה לא קרה לי עם שום סרט בעבר אז התקנתי תוכנה שנקראת ffdshow ואז הסרט עבד... אחרי זה שבאתי לראות פרק של 24 הוא לא עבד ורשם לי bs player נתקלה בבעיה - ואז לחצתי אל תשלח וזה יצאה... חלק מהדברים על המחשב עבדו לי וחלק לא ... אז הורדתי את ה-ffdshow והסרט הראשון שוב לא עבד div32 ובנוסף שאר הדברים שפעם עבדו היום עובדיםאבל אני רואה הפוך... כאילו המסך הפוך... מה לעשות ? איך לגרום שגם אני יראה רגיל וגם כול הקבצים יעבדו ? תודה רבה מראש...
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איזה אימיול עדיף לישראל זתומרת שלא יהיה את הבעיה שחוסמת את המהירות RR יש איזה אימיול טוב ומהיר שלא יהיה בו את הצרה הזו תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי על המחשב סרט שהסאונד שלו מגיע כשניה או שתיים לפני התמונה ,יש תוכנה שמסדרת את זה? רצוי שהתוכנה תסדר את זה לתמיד כדי שאני אוכל לראות את זה גם בDVD ולא רק במחשב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה למחשב כף יד , תוכנת gps לארה"ב? אני נוסע בעוד 4 ימים אז זה ממש דחוף.. תודה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
כדאי להתקין אותו ? cpu cooler nQuiet תודה
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
היי, יש לי מערכת dual booting אחת עם XP ואחת עם VISTA. בשתיהן מותקן Outlook 2007 ואני רוצה להשתמש עם אותו database של outlook בשתי המערכות. כלומר, כשאני אפתח את outlook ב vista אני אראה את כל המיילים שלי מ XP ולהיפך. זה אפשרי? אופיר
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
חברה קניתי מחשב לטעמי חזק מאוד קצת נתונים: C2D 8400 3GHZ 1333MHZ 6MB 4GB RAM 1066DDR2 לוח PQ5 של ASUS כרטיס GTX280OC של ASUS הכל ברוך ה' עובד 10 . אני עובד עם VISTA 64BIT SP1 הכל ממש מהר אבל התאכזבתי שהפעלתי את GTA החדש צפיתי להרבה יותר מהירות וזרימה... למישהו עצות? לעבור לXP SP3? משהו ?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, כאשר אני רוצה לגלוש בדפדפן מוזילה, מופיעה לי הודעת הזהרה:This Document c'not be displayet while offline אבל אני כן מחובר לאינטרנט, ואני יכול לגלוש כרגיל באקספלורר. מה יכול להיות הבעיה? אני לא יודע עם התרד הזה מתאים לפורום תוכנה, אם לא אז תעבירו לפורום המתאים.
-
- 4 תגובות
- 558 צפיות
-
-
22/03/07: All your tokens are belong to us! posted by: Christian Lindstrøm permalink So, now all tokens have expired for this round. If you have just invited friends, don't worry, their invitations will still be valid. We are moving into next phase in which we will have a nifty invitation feature in the client, so you can shoot off invitations while enjoying full screen TV happiness. And as for all you who have been waiting for more tokens, your patience will be rewarded ) ההזמנות יהיו מתוך התוכנה עכשיו - נחכה לשדרוג חבל ובסוף לא קיבלתי אפילו הזמנה אחת מצד שני הם התחייבו שכל מי שנרשם לביטא עד הסגירה לפני יומיים יקבל הזמנה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מעצבן שאני לא מצליח להבין איך אני עושה שהמחשב יתחיל מהדיסק של הXP (אני רוצה לפרמט.. ) intel ASRock P4i65G תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום לכולם, פתחתי בחומרה אך נראה לי שזה מתאים גם לכאן. קניתי לפני כמה ימים את הכרטס של סאפייר 1950 PRO לAGP 512 היו לי לא מעט בעיות עם הכרטיס. בהתחלה הרטיס היה עושה ריסטרטים פתאומיים והמסך היה קופא לשנייה והLCD היה מראה מסך שחור לכמה שניות וחוזר למצב הרגיל ואז קופא שוב וחזור. ככה ללא הפסקה-כל זה היה קורא כשהייתי נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ב 3D או לשינוי הגדרות ביצועים וכמובן כניסה למשחק כלשהו. לאחר כמה שעות קיבלתי שגיאה של CLI.EXE ומסך כחול עם השגיאה ATI2DVAG. לאחר כמה שעות של חיפושים בגוגל הגעתי לאתר/פורום הזה http://www.sightsea.com/pghpchd/forum/forum_posts.asp?TID=19&PN=1 ושם הסבירו למישהו שהייתה לו את אותה הבעייה מה לעשות.. במקרה הזה הפעולות לפתרון הבעיה היו עדכו…
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
הורדתי כמה אלבומים שלמים ברבצי flac ו-ape,אני רוצה לשמוע אותם אבל כרגע כל אלבום זה קובץ אחד גדול ואני רוצה שזה יהיה מפוצל ושכל שיר יהיה בנפרד. איך ניתן לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-