תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני לא מצליח להוסיף יותר איש קשר נוסף מעל 200 אנשי קשר, רק כשאני מסיר איש קשר מתאפשרת הוספה של איש קשר חדש. כשאני מנסה להוסיף איש קשר נוסף מעל ה-200 יש שגיאה שאומר שהשרת נכשל בהוספת האיש קשר ויש לנסות שוב. מישהו יודע במה מדובר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש אפשרות בווינאמפ שיאני ייראה את כל השירים שאני מנגן בדף איטרנט , מה הקיצור?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
למרות שאיבדתי את המתאם אפשר להעביר מילים? ואם כן יהיה אפשר בכלל להבין אותם?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אהלן חיפשתי בנרות דרייברים למצלמה ואני לא מצליח למצוא , יש לויסטה 32 ולא 64 אין , אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בזה . תודה
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, אני בערך כבר חודשיים מחפש תוכנה להמרה מ avi to mov מצאתי תוכנה ששמעתי שהיא טובה: Digital Media Converter אבל כאשר אני מעביר אני מקבל איכות חלשה וכל הדברים האלה והקובץ גדל פי 10 בגודל שלו. רציתי לדעת אולי על תוכנה אחרת שאתם ממליצים. או אם מישהו יכול לעזור לי עם התוכנה הזאת כי יש לה OPTION מסובך אני לא הכי מבין בדברים האלה בתודה לירן,
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני צריך עזרה ממכם, אתמול חבר שלח לי לינק דרך המסנג'ר ועשיתי שטות ענקית ופתחתי אותו. מאז המסנג'ר שלי כל הזמן מתנתק וכנראה שאני שולח את אותו הלינק להרבה מהאנשים ברשימה שלי.. בבקשה איך אני מתקן את הבעיה? תודה מראש אור
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב HP שלי, (היה לי ויסטה),ועכשיו אני לא מצליח להתקין את המודם, בגלל שהמחשב לא מזהה את הכבל שאני מחבר למחשב... מה אני עושה? אין לי שום דיסקים של דרייברים, כלום ואין לי מושג מאיפה אני מוריד אותם... תודה לעוזרים,זה המחשב: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&cc=us〈=en&softwareitem=pv-54435-1&os=2093&product=3421447&dlc=en& ויש דרייברים רק לויסטה תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
לא מזמן התקנתי Vista Ultimate 64bit ומשום מה כשאני בא להפעיל AM3 זה רושם לי ישר שהתוכנה הפסיקה לעבוד והיא לא נפתחת (אין שום סימן של התוכנה מנסה להיפתח אלא הווינדוס ישר מביא את ההודעה). יש דרך לסדר?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
לא מצליח לפתוח אתרים עם JAVA בWindows Internet Explorer7 מקבל את ההודעה המצורפת ראה קובץ. וראה קישור http://stockcharts.com/charts/carpet.html למה זה קורה? ואיך מסדרים זאת? ניסיתי להוריד JAVA מהאתר שלהם וגם לא מצליח להתקין אותו מקבל את אותו הודעת שגיאה!!! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה שמתרגמת משפטים שלמים מאנגלית לעברית?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שאני מתעסק עם הרבה טאבים במקביל, בעיקר ברקעים. השימוש בזיכרון קופץ לרמות היסטריות, ונשאר למעלה גם אחרי שאני סוגר את כל הטאבים הינה לדוגמא הייתי באתר SKINS.BE ופתחתי הרבה טאבים במקביל, שמרתי את התמונות, סגרתתי הכל וחזרתי לזון השימוש בזיכרון עומד על 180,280 K לפי מנהל המשימות. אם אני סוגר את המוזילה ופותח מחדש אז כמובן שזה צונח חזרה להתחתי זה קורה תמיד, בכל המחשבים, בכל גירסאות הפיירפוקס שניסיתי, ככה שזאת לא בעיה מסויימת עם המחשב\גירסא\מערכת הפעלה\אתר מסויים וכו... רב תודות
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתיקח דיסק DVD ותהפוך אותו לקובוץ מחשב כמו AVI או MPG תודה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
במידה ואני צורב עם התוכנה קבצי MP3 שיש לי במחשב לדיסק, האם היא הופכת אותם אוטומטית לקבצי WAV? במידה ולא, כיצד ניתן להגדיר לה שתעשה את זה? תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
האם אפשר להגדיר במקום מסיום אם איזה קידוד יעלה ה IE7 ? כמו שיש אפשרות כזו ב firefox.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מקבץ CODECS מעודכן. מאיפה אפשר להשיג? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין את ה-HELP של ה-MSDN ל-VS2008 והוא נכשל וזורק את ההודעה המצורפת. מישהו יכול לעזור לי בפתירת הבעיה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
שלום. יש ל נגן MP4. הנגן מתוכנת כך שמתי שהוא מנגן וידאו המסך שלו אינו נכבה. רב המוזיקה שלי בנגן היא בוידאו. האם יש איזושהי תוכנה שאני יוכל לקבוע מתי אני רוצה שהמסך לא יכבה ומתי אני רוצה שהוא יכבה בזמן הניגון של קבצי וידאו. אני אוהב גם לשמוע את השירים וגם לראות אותם אבל לפעמים כמו בחדר כושר אני לא צריך לראות את הקליפ ותם מתבזבזת לי הסוללה. יש עצות?
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי ווינאמפ, עכשיו פעם שהייתי שומע מוזיקה, ואז רוצה לעבור לאינטרנט נגיד או כל דבר אחר, הווינאמפ ניהיה חצי שקוף כזה (לא נעלם לגמרי מאחורי התוכנה האחרת) ואז אפשר עדיין לראות את המוזיקה וגם לא להיות בתוכנה וזה ממש מגניב ולפני כמה זמן מחקתי את התוכנה לאיזה חודש ואז שוב שמתי (גרסה אחת יותר מתקדמת) וזה לא קורה.... זה בגלל הגרסה או שלחצתי משהו???? תעזרו לי בקשה!
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
היי, עד לפני כשנה - חצי שנה ההורדה במירק הגיעה רוב הפעמים ל 80 (אינטרנט 750 כבלים אצל נטוויז'ן). מאז המהירות לא עולה על 20 כמעט אף פעם וגם אם כן ישר יורדת - ממוצע הורדה 12-15. שבוע שעבר שידרגתי את האינטרנט אצל נטוויז/ן והוט ל 1.5, יש שיפור במהירות גלישה ויש שיפור משמעותי במהירות הורדה דרך http וכו' אך עדיין מוריד במירק על לא יותר מ 20. הבעייה היא לא המקורות במירק לדעתי כי לא יכול להיות שכל כך הרבה מקורות מגבילים למהירות כל כך נמוכה. יכול להיות ששיניתי בטעות הגדרות במירק או שנטוויז'ן מגבילה במהירות ההורדה מחו"ל? ** פיירוול יחיד שיש לי זה מה שמסומן ב V בהגדרות אינטרנט של הווינדוס, יש לי sp1, אין לי ראוטר ויש לי אנטיוירוס kaspersky. תודה.
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה במחשב של אח שלי שכל הזמן קופצת לו הודעה על מציאת וירוס (NOD32) שנקרא 0408.exe, והוא מופיעה שוב כל 5 דקת. מישהו נתקל בזה? ושמתי לב גם שהוירוס שהוא מוצא לא נמצא על המחשב שלי, אלא הוא מזהה אותו באתר כלשהו (כביכול שאני נכנס אליו והוא מזהה שבאתר שהגעתי אליו יש וירוס). שמתי לב גם שיש חלון בלתי נראה של אינטרנט אקפלורר עובד ברקע (במנהל משמות) וכל הזמן שאני סוגר אותו הוא חוזר וקופצת לי ההודעה על הוירוס.
-
- 3 תגובות
- 539 צפיות
-
-
לצערי הצלחתי להידבק בתוכנה הזדונית win32/trojandropper.agent.dgo כל ניסיונותי להילחם בוירוס עלו בתוהו. בצר לי ובשל חוסר הרצון לפרמט - פניתי ל Bootable disk והעברתי את כל הספריות תחת קורת גג אחת והתקנתי מחדש את חלונות. עכשיו הכל תקין אך כשאני מנסה למחוק את אותה תיקייה ארורה - אני לא מצליח בכך. בדקתי את המחשב עם NOD32 ועם בדיקת אנטי וירוס דרך הרשת, כמו כן עם ad-ware 2007. ניסיתי אף תוכנה יעודיית שאמורה למחוק את הקובץ לפני שווינדוז מתחיל לרוץ ואף ניסית לאחות את הדיסק, מתוך מחשבה שאולי זו הבעיה. ניסיתי אף למחוק את הקבצים דרך ה- bootable disk - ללא הצלחה. חשוב לציין שלא הצלחתי להעלות את המחשב ב SAFE MODE עם קומנד פרומט- שבחיפוש ברשת ראיתי שזו בעיה שחוזרת על עצמה בקבצים שהיו…
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום.. המחשב של אבא שלי החליט שלא מתחשק לו לנגן קבצי WAV , המדיה פלייר כותב "מוריד קבצי Codec" , ואז מעלה שגיאה שהוא לא מצליח לנגן את הקובץ. מה אני עושה? מאיפה אני מוריד CODEC לWAV? תודה מראש לעונים, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם מישהו מכיר פורום טוב אולי אפילו בעיברית לצק פוינט NGX R65 יש לי שתי שאלות להוספת פריטים או אם מישהו בפורום מכיר את המוצר טוב 1.כיצד אני מוסיף אתרים מסוימים שחסומים? 2.האם ניתן להוסיך ספציפית פר יוזר או רק דרך קבוצות השאלה הראשונה יותר קריטית לכן אם מישהו יודע איך להגיע אל החלון הנכון אשמח לקבל תשובה...
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה למעזר את ה-WMP לשורת ההתחל איפה שהשעון והסמלית ולהעלים אותו מאיפה שהמשימות פתוחות כי הוא סתם תופס לי שם מקום.. הנה תמונה שתבינו אותי יותר טוב... (רשמתי באנגלית כי זה יוצא הפוך בפוטושופ באותיות בעברית חח ...) תודה לעוזרים, ואם לא הבנתם אותי תגידו אז אני אנסה לנסח את עצמי יותר טוב...
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת ביותר כמעט כל ערכת הCS3 של ADOBE לא מפסיקה לקרוס לי ...ישר איך שאני מפעיל אותה שאני אומר כמעט כל הערכה...אני מתכוון ל פוטושופ/פלאש/אילוסטרטור....הדריימוויבר דווקא עובד ניסיתי כל דבר אשר הוצע לי ע''י התמיכה של ADOBE...למעט כמובן פיתרון יום הדין שלהם..להתקין מחדש את מערכת ההפעלה... ואם זה לא יעבוד אז מה ישלחו אותי לקנות מחשב חדש ?! הם ליצנים . אם למישהו יש רעיון אני אשמח לקבל עזרה : הנה הלוג של הודעת השגיאה.. אם תשימו לב הוא רושם שם איזשהו DLL בשם AdobeOwl.dll חיפשתי לגביו בגוגל ולא מצאתי יותר מדי בנוסף להודעת קריסה..היא מופיעה כאשר נניח הפוטושופ נמצא בשלב intilaizing palettes Problem signature: Problem Event Name: APPCRASH Application Name: Photoshop.…
-
- 4 תגובות
- 539 צפיות
-