עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. *עריכה* תנעלו מצאתי איך להמיר ...........

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  2. אהלן, אני צריך תוכנה לבדיקת הטמפ' של הרכיבים במחשב (כרטיס מסך,מעבד, זיכרון וכו'...). אני מכיר את התוכנה HDD life pro אבל היא מראה רק את הטמפ' של המחשב בכללי ולא של כל רכיב בעצמו.. אשמח אם תתנו את שם התוכנה שאתם ממליצים עליה. דניאל.

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  3. Started by avi_lilah,

שלום לכולם יש לי מספר שאלות מה זה aspi? ניתן לשדרג את nero לעברית אל עושים את זה? בconfigure לא מופעי עברית מותקן אצלי nero vision express ver 2.1.2.21 ואני לא מצליך לצרוב DVD הצורב שלי הוא מסוג toshiba sd-r5272 v1030 השמח לקבל תשובות זה לא בדיוק שאני לא מצליח לצורב הDVD לא מזה את מה שהוא צרב !!!

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  4. ומאיזה סוגי קבצים צריך הכי לחשוש ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  5. ה Windows DVD Maker של Vista עושה עבודה פשוט מדהימה בנושא. יש לה תפריטים עם אנימציות והכל נראה מדהים. הבעיה היא שאני לא יכול לבחור את ה Chapters ואם אני מכניס יותר מוידאו אחד אז כל אחד מהם הוא Chapter בפני עצמו במקום לראות את כל הקטעים. בכל מקרה אני מחפש תוכנה מקצועית שתאפשר לי לצרוב DVD משפחתיים אבל עדיין שיהיו להם תפריטים מרשימים.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  6. פירמטתי את המחשב HP שלי, (היה לי ויסטה),ועכשיו אני לא מצליח להתקין את המודם, בגלל שהמחשב לא מזהה את הכבל שאני מחבר למחשב... מה אני עושה? אין לי שום דיסקים של דרייברים, כלום ואין לי מושג מאיפה אני מוריד אותם... תודה לעוזרים,זה המחשב: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/product?lc=en&cc=us〈=en&softwareitem=pv-54435-1&os=2093&product=3421447&dlc=en& ויש דרייברים רק לויסטה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  7. Started by Cooler-Master,

שלום לכולם. התקנתי את התוכנה הזאת אבל יש לי בעיה אני לא מצליח לשמוע כלום, זה מנגן אבל לא שומעים. הקולות במחשב עובדים ככה שזה בתוכנה עצמה. הוא רושם לי OFF NO SOUND צרפתי תמונה כדאי שתראו במה מדובר. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  8. יש לי את כל הפרקים של הסופרנוס צרבתי את כל העונות חוץ מה-3 וה-4 זה לא נכנס מה צריך לעשות ? אם דוחסים זה מוריד מהאיכות ? ואיך עושים את זה ?

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  9. Started by Episode-666,

האם מישהו יודע איך לגרום לתוכנה לעבוד עם ראוטר? כאשר המודם של בזק הוא הראוטר... תודה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by rooten,

המרתי קובץ בתוכנה ועכשיו אני לא מוצא איפה התוכנה שמה את הקובץ. איך אני מוצא אותו? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  11. 22/03/07: All your tokens are belong to us! posted by: Christian Lindstrøm permalink So, now all tokens have expired for this round. If you have just invited friends, don't worry, their invitations will still be valid. We are moving into next phase in which we will have a nifty invitation feature in the client, so you can shoot off invitations while enjoying full screen TV happiness. And as for all you who have been waiting for more tokens, your patience will be rewarded ) ההזמנות יהיו מתוך התוכנה עכשיו - נחכה לשדרוג חבל ובסוף לא קיבלתי אפילו הזמנה אחת מצד שני הם התחייבו שכל מי שנרשם לביטא עד הסגירה לפני יומיים יקבל הזמנה

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  12. היי חבר'ה. אני מחפש תכנה מסוימת שאין לי מושג איך קוראים לה. אבל כביכול היא אמורה לקלוט דיבור ממיקרופון ולתרגם את זה כפקודות למחשב. זאת אומרת תכנה שאתה נותן פקודות למחשב בקול במקום להקליד את הפקודה או ללחוץ על העכבר. יש כזו חיה?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  13. Started by Rocket_Pool,

שלום לכולם, פתחתי בחומרה אך נראה לי שזה מתאים גם לכאן. קניתי לפני כמה ימים את הכרטס של סאפייר 1950 PRO לAGP 512 היו לי לא מעט בעיות עם הכרטיס. בהתחלה הרטיס היה עושה ריסטרטים פתאומיים והמסך היה קופא לשנייה והLCD היה מראה מסך שחור לכמה שניות וחוזר למצב הרגיל ואז קופא שוב וחזור. ככה ללא הפסקה-כל זה היה קורא כשהייתי נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ב 3D או לשינוי הגדרות ביצועים וכמובן כניסה למשחק כלשהו. לאחר כמה שעות קיבלתי שגיאה של CLI.EXE ומסך כחול עם השגיאה ATI2DVAG. לאחר כמה שעות של חיפושים בגוגל הגעתי לאתר/פורום הזה http://www.sightsea.com/pghpchd/forum/forum_posts.asp?TID=19&PN=1 ושם הסבירו למישהו שהייתה לו את אותה הבעייה מה לעשות.. במקרה הזה הפעולות לפתרון הבעיה היו עדכו…

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  14. Started by supermac,

הידעתם כי Norton Internet Security 2004 לא עובד בצורה תקינה על Win98SE Heb? החייגן נתקע ותוקע את המחשב, אחרי Ctrl Alt Del מקבלים ש-tapisrv לא מגיב. התקנתי גם DUN1.4 ולא עזר. האם למישהו יש עצה? תודה......

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  15. Started by ISmile4U,

שלום לכולם, רציתי לשאול עם מישהו יודע היכן אני יכול למצוא מכונה וירטואלית הכוללת Microsoft SharePoint Server 2007 & Microsoft Commerce Server 2009? אני ניסתי ליצור כזאת אך לצערי אני נתקל בקשיים בקונפיגורציה והפעלה של ה Commerce Server 2009, כלי הניהול שלו לא מצליחים להתחבר לי או שמתחברים אך יצירת תכנים ואובייקטים בהם לא מופיעים לי באתר על גבי הSharepoint וכן גם האתר עצמו אינו עובד בצורה תקינה. אם מישהו מכיר, התנסה ו/או יודע כיצד לתהתקין ולתפעל את המערכת הנ"ל, אשמח עם יוכל ליצור עימי קשר ולנסות לעזור לי. webmaster@htl.co.il בתודה מראש, חגי.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  16. Started by xTz,

מסיבות כאלה ואחרות אני חייב את שתי הגרסאות על המחשב. הבעיה היא כזאת, ברירת המחדל של פתיחת הקבצים היא תמיד אופיס 2007! גם כשאני מנסה לשנות לאופיס2003 בשיטה הרגילה (כפתור ימני על הקובץ ואז opens with) זה לא עוזר \= אבל הבנתי שזה בכל זאת איכשהו אפשרי..אבל לא מצאתי פיתרון..אולי מישהו יודע? בנוסף למשל כשאני מפעיל את אופיס 2007 ואז את 2003 (או להפך) קופץ לי אוטומטית הwindows installer כדי להחליף קונפיגורציה בגלל שעברתי מגרסה אחת לאחרת..זה קורה בword ובaccess..בexcel זה מקפץ בין הגרסאות בלי בעיה ובלי שום שינוי קונפיגורציה..האם אפשר להעלים את הבעיה הזאת? תודה רבה(:

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by stingeR-,

?

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  18. Started by payback,

http://www.beitar.org.il/downloads/mirandabj/ חובה בכל בית אב בישראל. אללה בית"R אלללה

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  19. העליתי תמונה לשרת כדי לפרסם את הלינק באחד הפורומים. כאשר ניסיתי להשתמש בלינק כדי לראות את התמונה ראיתי X(איקס). כאשר אני שולח למישהו את הלינק הוא גם רואה X מה שאומר שהבעיה היא לא במחשב שלי. כאשר ניסיתי להעלות את התמונה לשרתים אחרים נוצרה לי אותה בעיה - מה שאומר שהבעיה היא לא בשרת. אז איפה הבעיה?[br]פורסם בתאריך: 7.05.2008 בשעה 19:38:07 יש לציין שהוא מודיע לי כי "התמונה הועלתה בהצלחה". ממש משגע אותי הקטע הזה.

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  20. יצרתי קובץ image לאחר שהתקנתי אקס-פי וכל שאר הירקות אם זה רלוונטי,באפשרותי ליצור מחיצה hidden אני רק לא יודע מה צריך לעשות כדי לגרום למחשב להפעיל את השחזור ללא שימוש בתוכנה צד ג' האם אפשרי הדבר?

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  21. Started by idb1,

שלום , אני מנסה להתקין את דסק ההתקנה של מכשיר הפלאפון שלי אך בכל פעם שאני מנסה להתקין עולה שגיאה 6005 Setup has experienced an error. Please do the following: - Close any running programs - Empty your temporary folder - Check your Internet connection (Internet based setup) Then try to run your setup again. Error code: -6005 בחיפוש באינטרנט מצאתי שזו בעיה די מוכרת אך לא ממש הצלחתי להבין איך לפתור אותה. אשמח לעזרה בעניין. בברכה, עידן.

• 2 תגובות
    • 564 צפיות
  22. איך אני מבטל את החלון הקטן שFF מודיע לי שהוא הוריד למחשב קובץ תמונה/וידאו ?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  23. Started by AmirNadav,

שלום.. המחשב של אבא שלי החליט שלא מתחשק לו לנגן קבצי WAV , המדיה פלייר כותב "מוריד קבצי Codec" , ואז מעלה שגיאה שהוא לא מצליח לנגן את הקובץ. מה אני עושה? מאיפה אני מוריד CODEC לWAV? תודה מראש לעונים, אמיר.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות

דיונים חדשים בפורומים