עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. האם קיימת תוכנה כזאת? שאני אקח תמונה ויהיה אפשר להמיר אותה לאייקון? לא משנה חינמית או לא... תודה לעוזרים מראש *לנעול* בטעות נשלח לי פעמיים...

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  2. Started by Oranili,

מאז שהסרתי את הMSG PLUS הרשימה מופיעה לי רק בכתובות של אנשים לא בשמות שהם בוחרים הנה תמונה מה שבשחור! זה הכתובות איך אני מסדר את זה לרגיל? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  3. שיחות של בזק דרך מודם ADSL דגם ALE130 האם זה אפשרי? ואיזו תוכנה מבצעת את זה?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. ראשית כל תודה למתעניינים. המשחק שיש לי מזהה שהכונן וירטואלי - אני צריך תוכנה שמעלימה את התוכנה תודה... :yelclap:

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  5. יש אפשרות בווינאמפ שיאני ייראה את כל השירים שאני מנגן בדף איטרנט , מה הקיצור?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  6. Started by x-boy_24,

שלום לכולם . אז ככה רק לפני איזה חודש עשיתי פורמט למחשב והתקנתי אנטי וירוס קספרסקי . בדרך כלל הקספרסקי בודק כל דבר שמורידים . אבל לפני כמה ימים אחותי ניתקה אותו כי הוא לא נתן לה לשלוח דברים באייסי . ועכשיו כל איזה 5 דקות המחשב מתחיל להתחרפן ושולח לי הודעות (תמונה בהמשך ). בתמונה רשום את כל השגיאות . וכפי שניתן לראות יש שם כאילו את "המחשב שלי" אבל זה בעצם בדפדפן זה לא המחשב שלי. וכם כשאני נכנס לתקיות זה מראה לי את זה . בלי סוף הודעות כאלה . ואם אני לוחץ ביטול או אישור זה מתיד נותן לי להוריד תוכנה "אנטי וירוס בחינם" אז אחותי הורידה אותו ולא משנה כמה מחקתי אותו הוא תמיד פועל . ואומר לי לקנות אותו לאנטי וירוס קוראים . IE מין מגן כזה בצבע אדום ולבן . וגם הקספרסקי עכשיו לא מצל…

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  7. Started by idanmal,

שלום לכולם..... חברים יש לי בעיה עם הדפדפן של מוזילה , יש אתרים שהוא מציג אותם כמו שצריך ויש כאלה שלא ,כאילו לא נפתחים על המסך כמו שצריך, מילים עולות על מילים,ותמונות נפתחות במקומות מוזרים, כמו למשל באתר של לילה . יש איזה שהוא תוסף שמתקן את הבעיה הזאת??? תודה רבה....

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  8. Started by Yaniv100,

היימ ישהו יכול לעזור לי בתוכנה languard אני לא מבין דברים מסוימים בה אני אשמח אם תיצרו איתי קשר באריסיקיו 327693432

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  9. כשרשימת השירים ב-winamp נגמרת אז הוא מתחיל אותה מהתחלה בלופ, איך מפסיקים את זה?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  10. ואני חייב את זה די דחוף. אם למשהו עוזר, המינידיסק שלי זה MZ-N707. איך מעבירים לעזאזל שירים התוכנה המעצבנת הזו?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by parker,

הבנתי שכדי שאימיול יפעל בצורה נורמלית צריך להגדיר אותו כראוי או משהו בסגנון הזה, אז תהיתי אם מישהו יוכל להסביר לי קצת ויאמר לי איך עושים דבר כזה :]

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  12. עד היום השתמשתי ב Nero וזה לפעמים עשה לי בעיות לא יודע לא עלה ב DVD לפעמים כן לפעמים לא לםעמים היה דוםק תדיסקים... אז אם יש תוכנה אחרת טובה תמליצו לי פה בבקשה... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by li1,

יש לי מחשב נייד ASUS EEE מה שקיבלו בזמנו מבזק יש עליו את האופיס 2003 אני מעוניין להעביר מצגות שהם קצת כבדות בגודל 7-10 מגה עם סירטונים וכו' אך לפעמים המצגת נתקעת מה יכולה להיות הסיבה ואילו פתרונות ניתן ליישם? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by ofeky1,

אני שומע שירים ב WMP11 ושאני יוצא ונכנס אז הרשימה של השירים נעלמת לי מה"פועל כעת" ב WMP10 זה היה נשמר לי והיה סבבה רק ב1 אני צריך לפתוח את הרשימ כל הזמן מההתחלה וזה מעצבן משהו יודע איך פותרים את זה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. Started by rjjb7,

ברשותי מחשב HTPC 2.4GhZ 512MB עם הארדיסק 80GB של SATA. לאחר כמה קפיצות של החשמל אצלי בבית, המחשב החל לעשות בעיות למיניהם, כמו למשל לא להגיב ללחיצה על כפתור הדלקת המחשב (את זה סידרתי ע"י לחיצות מהירות ללא הפסקה למך דקה-שתיים כדי להפוך את הקוטביות ואכן הצלחתי להדליק אותו לאחר-מכן) בעייה נפוצה אחרת היא שהמחשב לעיתים "נתקע בעלייה" כלומר ממש במסך הפתיחה של הצגת נתוני המחשב עוצר את הטעינה במילה SY (שהיא תחילת המילה SYSTEM), את הבעייה הזו סידרתי ע"י החלפת הסוללה הלוח-אם וכעת המחשב עולה בצורה תקינה (כמעט לחלוטין כי גם כעת הוא ממתין שנייה-שתיים ב-SY אך לא כמו פעם שהיה פשוט נתקע בה..) בעייה אחת נותרה בעינה: לאחר הטעינה של העמוד הראשי - המחשב לא מזהה את ההארדיסק. רק כאשר אני נכנס לב…

16. מה הם שתי הקבצים האלו ? איך אני מעיף אותם אם צריך ? (כי לשלוח לסל מיחזור לא ניתן) [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  17. היי, יש לי מערכת dual booting אחת עם XP ואחת עם VISTA. בשתיהן מותקן Outlook 2007 ואני רוצה להשתמש עם אותו database של outlook בשתי המערכות. כלומר, כשאני אפתח את outlook ב vista אני אראה את כל המיילים שלי מ XP ולהיפך. זה אפשרי? אופיר

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  18. עד עכשיו השתמשתי ב-nod32 ורציתי לנסות את bitdefender כי אומרים שהוא טוב כל מני מקומות. שמתי לב שהמחשב והאינטרנט נהיו איטיים פתאום. אני לא יודע אם זה וירוס או adware כי סרקתי עם bitdefender, adaware ו-spybot וזה לא מצא כלום. אז רציתי לשאול: האם אתם משתמשים\השתמשתם בbitdefender והמחשב נהיה איטי ועמוס? תודה.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by UnderDawg,

לא מזמן התקנתי Vista Ultimate 64bit ומשום מה כשאני בא להפעיל AM3 זה רושם לי ישר שהתוכנה הפסיקה לעבוד והיא לא נפתחת (אין שום סימן של התוכנה מנסה להיפתח אלא הווינדוס ישר מביא את ההודעה). יש דרך לסדר?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  20. Started by Rocket_Pool,

שלום לכולם, פתחתי בחומרה אך נראה לי שזה מתאים גם לכאן. קניתי לפני כמה ימים את הכרטס של סאפייר 1950 PRO לAGP 512 היו לי לא מעט בעיות עם הכרטיס. בהתחלה הרטיס היה עושה ריסטרטים פתאומיים והמסך היה קופא לשנייה והLCD היה מראה מסך שחור לכמה שניות וחוזר למצב הרגיל ואז קופא שוב וחזור. ככה ללא הפסקה-כל זה היה קורא כשהייתי נכנס להגדרות של הכרטיס מסך ב 3D או לשינוי הגדרות ביצועים וכמובן כניסה למשחק כלשהו. לאחר כמה שעות קיבלתי שגיאה של CLI.EXE ומסך כחול עם השגיאה ATI2DVAG. לאחר כמה שעות של חיפושים בגוגל הגעתי לאתר/פורום הזה http://www.sightsea.com/pghpchd/forum/forum_posts.asp?TID=19&PN=1 ושם הסבירו למישהו שהייתה לו את אותה הבעייה מה לעשות.. במקרה הזה הפעולות לפתרון הבעיה היו עדכו…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by moshiko69,

לא מצליח לפתוח אתרים עם JAVA בWindows Internet Explorer7 מקבל את ההודעה המצורפת ראה קובץ. וראה קישור http://stockcharts.com/charts/carpet.html למה זה קורה? ואיך מסדרים זאת? ניסיתי להוריד JAVA מהאתר שלהם וגם לא מצליח להתקין אותו מקבל את אותו הודעת שגיאה!!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  22. Started by xTz,

מסיבות כאלה ואחרות אני חייב את שתי הגרסאות על המחשב. הבעיה היא כזאת, ברירת המחדל של פתיחת הקבצים היא תמיד אופיס 2007! גם כשאני מנסה לשנות לאופיס2003 בשיטה הרגילה (כפתור ימני על הקובץ ואז opens with) זה לא עוזר \= אבל הבנתי שזה בכל זאת איכשהו אפשרי..אבל לא מצאתי פיתרון..אולי מישהו יודע? בנוסף למשל כשאני מפעיל את אופיס 2007 ואז את 2003 (או להפך) קופץ לי אוטומטית הwindows installer כדי להחליף קונפיגורציה בגלל שעברתי מגרסה אחת לאחרת..זה קורה בword ובaccess..בexcel זה מקפץ בין הגרסאות בלי בעיה ובלי שום שינוי קונפיגורציה..האם אפשר להעלים את הבעיה הזאת? תודה רבה(:

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  23. Started by MeTaLhAmMeR,

מישהו מכיר תוכנה שמתרגמת משפטים שלמים מאנגלית לעברית?

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  24. Started by h_yoav,

שמעתי פעם שיש תוכנה כזאת שרושמת את כל מה שמי שהשתמש במחשב רושם למשל שאני נכנס ךפורום ורושם את המשתמש והסיסימא שלי ואז זה רשום בתוכנה כי אני חייב לגלות איזושהי סיסמא של אח שלי... מישהו מכיר?

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  25. פעם הייתה לי תוכנה טובה, רק אני לא זוכר את השם כל כך, UVCR , IVCR, לא יודע משהו בסגנון, היא מקליטה וגם אפשר לקבוע את ה-BITRATE ועוד כל מיני דברים, עם מישהו מכיר את השם, אשמח לקבל אותו תודה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות

דיונים חדשים בפורומים