עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי רכשתי היום hl2 ואיתו גם את cs-s... אני מנסה למצוא שרתים ישראליים בתוכנה all seeing eye....והוא לא מוצא לי...ניראה לי שאני לא מגדיר אותו טוב, כי שאני עושה ריפרש זה מעלה את השגיאה הבאה: מה אני צריך להגדיר כדי למצוא שרתים ישראליים? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  2. שלום אין לי ספק שהנושא אינו חדש, יחד עם זאת , אשמח לקבל המלצות וחוות דעת על תוכנות אבטחה (וירוסים,רוגלות,תולעים ורושעות בכלל) על מנת לחסוך את החוויה של פירמוט והתקנת הכל מחדש. תודה

3. בהתחלה חשבתי שזה בגלל שזה הארדיסק חיצוני(USB2) שהוא יותר איטי.. אז העתקתי את התיקיה לכונן אחר שהוא פנימי ואני מנסה גם בכונן הזה לדחוס אותו(תיקיה ששוקלת 170 מגה), ולוקח בסביבות ה25 דק' לדחוס אני מתחיל לחשוד במעבד זה יכול להיות בגלל שעשיתי אוברקלוק מ3.0 ל3.6 וביטלתי את האופצייה HT אשר מדמה עוד ליבה או משהו כזה? (הביטול נעשה עקב אי יציבות) בכל אופן אני יודע שזה ממש לא רגיל...זה אמור לקחת כמה חצי דקה - דקה גג..זה לא תיקיה במשקל 2 ג'יגה ממה זה יכול להיות? אני בקרוב(בריסטארט הבא) אבטל את האוברקלוק ואבדוק את זה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  4. התוכנה הרגילה שיש לרובנו על המחשב דרשה התקנה.. בדרך כלל מתקינים ב-C:\Program Files אז אני מחפש גרסה שלא דורשת התקנה שפשוט אפשר לחלץ את הקבצים בכל מקום במחשב ולהפעיל את התוכנה. אני מקווה שזה קיים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  5. Started by cateye,

לפני הרבה זמן ....הייתה תוכנה שקוראים לה Download Accelerator Plus והיא הייתה מורידה בצורה מצויינת , אבל מאז כל העידכונים של FIREFOX ןDAP אין תיאמות בינהם ובגלל זה אני לא יכול להשתמש בה. יש למישהו גירסה שכן עובדת? תודה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  6. Started by YoS1,

לאחר פירמוט או עידכון הווינדוס אין לי שום התקנה בהוספה/הסרה של תוכניות אפילו לא הInternet Explorer מישהו מוכן לעזור לי? כי יש לי הרבה התקנות במחשב אבל אין לי את הUninstall שלהם בהוספה/הסרה של תוכניות

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by Drek Boy,

אני צריך תוכנה שתאפשר לי להקליט את המסך בזמן שאני רואה קטע וידאו כדי להמיר לו את הפורמט כי עכשיו הוידאו הוא בVCD או משהו מוזר של דיסק DVD שזה עובד לי רק דרך המדיה פלייר אבל לא מצאתי תוכנה להמיר את זה למשהו נורמלי. אז אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אז בכיף אם לא אז תוכנה שתקליט תמסך תיהיה טובה

8. בחיפוש אחר תוכנת ניטור חומרה מתחים וטמ' עדיפות לאסוס, ניסיתי באתר הייצרן אך לא הצלחתי למצוא.. עבור Q9300, p5n - d, geforce 8800 gt 512mb asus X 2 לווינדוס Vista ultimate 64bit

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  9. Started by ARTOIS,

משום מה לא מצליח לפתוח שום לינק שמצורף למייל, כל פעם שאני מקליק על הלינק נפתח לי החלון הראשי של הכרטיס קול, חיפשתי מידע על התקלה בכל הפורום אבל נאדה אין כלום, יש מצב שמישהו יודע לפתור את התקלה? המון תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  10. שלום לכולם, לאבא שלי יש מערכת הפעלה WIN98 (גרסה ראשונה) ואני זקוק לאנטי וירוס שידע להתעדכן ויגן טוב על המחשב שלו יש לו פנטיום 3 1000MHZ עם 256MB הם משתמש במערכת הפעלה זו כי הוא משתמש בתוכנת ניהול חשבונות שעובדת רק על DOS

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  11. Started by RazRoNvidia,

היי זאת פעם ראשונה שאני נתקל בבעייה בהתקנה של quicktime !! הורדתי את הגרסה האחרונה, וכשאני מנסה להתקין אני נתקל בהודעה הזאת: "A newer version of quicktime is already installed. this installation cannot procced while the newer version of quciktime is installed" וכאמור לא מותקנת לי שום גרסה של quicktime במחשב!! מה עושים?? אגב יש לי ווינדוס ויסטה.. תודה.. רז..

12. Started by blabla2002,

גוגל הוציא גירסה beta לחיפוש במחשב דרך אינדקס היא מחפשתבoutlook ו outlook express וצאט aol דפים שגלשתם באינטרנט אקפלורר קבצי text ואופיס (word,power point,excel) מעכרת הפעלה דרושה windows xp windows 2000 sp3 לינק http://desktop.google.com/

13. Started by pak82,

אני מנסה לבצע הקלטת מסך של סרט שאני מריץ מהאינטרנט ולצורך זה אני משתמשת בתוכנה debut video caputre הבעיה היא שהתוכנה מקליטה את מה שרץ על המסך וממירה לקובץ הרצוי אבל ללא סאונד (בדקתי בהגדרות ואין שום הגדרה מיוחדת לסאונד) כמו כן במחשב מותקנת החבילת מקודדים העדכנית ביותר מישהו יודע מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  14. כשאני גולש באינטרנט פתאום נפתחים לי מלא מלא מלא מלא טאבים ריקים (BLANK) וזה לא מפסיק וצריך לצאת מהאינטרנט עם מנהל המשימות. זה כבר ניהיה מעצבן, עד אתמול זה היה פעם ביום , עכשיו זה לפעמים כמה פעמים ב10 דק' זה כבר מעצבן... http://up38.siz.co.il/up1/xkt1tmymz4oo.jpg זה מה שקורה... למישהו יש פיתרון? (חוץ משחזור) - התקנתי מחדש את האקספלורר - התקנתי את כל העידכונים האחרונים. - הווינדוס חוקי, עם רישיון חוקי. - סרקתי מלא פעמים קבצים מרגלים,וירוסים,וכל הג'אנק שמסביב.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  15. יש לי דיסק קשיח שמכיל קבצים מסויימים (ידוע לי איזה קבצים) מחשב (ידוע לי איזה מחשב ויש לי גישה אליו) ודיסק און קי נוסף אני רוצה לבדוק אם קבצים מדיסק און קי א הועברו לדיסק און קי ב ששניהם היו על המחשב (העתקתי ישירות מדיסק אחד לשני) באותה מדיה במקום דיסק ב זה יכול להיות סתם תקליטור או שאני רוצה לבדוק אם הקבצים מהדיסק און קי נצפו על המחשב מבחינה טכנית אני בטוח שזה אפשרי השאלה איך עושים את זה? אין לי מושג אפילו מה לכתוב בגוגל בשביל לקבל רקע כללי

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  16. התקנתי SP3 לאחרונה אם זה משנה, אני לא בטוח אם זה התחיל לפני או אחרי...אבל בערך בתקופה... אם אני פותח יותר מ5 טאבים המקסטון משתולל על 100% CPU ונתקע... אני לא זוכר שזה היה ככה פעם, זה ממש מוגזם שהוא יתקע על 5 טאבים... הסרתי אותו כולל כל קבצי ההגדרות וההעדפות והתקנתי את הגירסה החדשה ביותר, הבעיה נמשכת. מפרט המחשב אפשר לראות בצד.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  17. Started by yaron1000,

אני צריך תוכנה שיכולה לצרוב כמה סרטים בפורמט AVI לDVD 1 בפורמט DVD מה שNERO צורבת לא פועל ו ב CopyToDVD אני רק מצליח לצרוב סרט 1 מישהו יכול לעזור לי תודה

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  18. היי אני לא יכול להפעיל את התוכנה עם מערכת XP , זה מראה לי את הסמל ,וזהו לא מגיב בכלל, במערכת ויסטה כן אני יכול להפעיל, שמתי לב שזה קורה לי אחריי שהחלפתי את כרטיס המסך לATI4850 ,לפני זה היה לי NVIDIA 7600GT ותוכנה פעלה גם בXP, היום אני לא יכול בXP, מבקש את עזרתכם. רוני

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  19. שלום, יש אתרים מסויימים שאני גולש בהם ותמיד יש לי את ההודעה הזאת (תמונה למטה), למישהו יש מושג איך פותרים את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  20. Started by shshmul,

Data Execution Prevention איך מבטלים את ההגנה הזו ברמה החומרתית? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  21. Started by GaLmgnT,

שלום! ניסיתי להיכנס ל-Office Web Apps דרך החשבון שלי ב-Windows Live, אבל אני מקבל הודעת שגיאה כשאני מנסה ליצור קובץ מכל סוג שהוא: אשמח לעזרה! תודה.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by pavel19,

היי אני משתמש ב3 דפדפנים ff, אקפלורר וmaxton ובכולם יש את אותה הבעיה, הדפדפנים קורסים ומופיע הודעה שהדפדפן ביצע פעולה לא חוקית הנה תמונה לדוגמה http://img350.imageshack.us/my.php?image=1489150614971492sf5.png בבקשה תעזרו לי *עריכה: יש לי גם בעיה שהדפדפן פתאום לא מגיב, אז תוכלו לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by DavidBD,

אהלן, רציתי לשאול, האם ישנה תוכנה חינמית לניהול המחיצות בVISTA X64? הכוונה, יש לי C וD אני רוצה להעביר מD לC מקום ללא פירמוט (אותו הHD). תודה לעוזרים דוד

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. שלום כל פעם שאני מנסה להכנס ל- HWZONE מופיע לי כמו להוריד משהו איזה שהם קבצים... ולא פותח את האתר, מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by Xanadu,

שלום לכולם , רציתי לשאול האם מישהו מכיר דפדפן טוב למחשב כף יד שיוכל להראות את האתרים בצורה טובה על המסך של המחשב? אינטרנט אקספלורר שמגיע עם WM2003 גם איטי וגם לא מראה טוב את האתר.... (המכשיר שלי הוא mio 168) תודה על העזרה...

• 1 תגובה
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים