עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by dj shay 30010,

איפה נשמרים כל האיקונים של נגיד רושמים שלום אז יש ICON של שלום במקום כי אני רוצה להתקין מחדש את המחשב וולעביר את כל התקיה של זה או קובץ מה שזה לא היה

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  2. אהלן. רציתי לדעת האם זה יישום עצמאי של טיון-אפ או שמדובר בshell של הדפרג המובנה של Windows. תודה מראש וחג ט"ו בשבט שמח לעונים. :-*

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  3. אני משתמש ב-eMule של LioNetwork גירסה 5.0 ויש לי Low ID. אני לא פותח פורטים ב-ZoneAlarm, מכיוון שאני לא רוצה שיחדרו לי למחשב דרך הפורטים הפתוחים. תקנו אותי אם אני טועה, אבל נראה לי שאם אני פותח פורטים ב-Firewall אז כל תוכנה יכולה להשתמש בפורט הזה באופן חופשי ולא רק eMule. יש דרך להעלות את הדירוג שלי ל-High ID בלי לפתוח פורטים? אולי שימוש ב-Credit System אחר? ה-Credit System שניתן להגדיר הם: Official Credit - default lovelace Credit Pawcio Credit EastShare Credit מישהו יודע מה ההבדל ביניהם? איזה eMule מחשב להכי טוב ולמה (הרשמי או אחר)? זה ממש מעצבן שאני מוריד קובץ מסויים ב-5KB/s ובאותו זמן מורידים ממני את אותו קובץ ב-10KB/s.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by D-Viper,

אני מעוניין ב-Spelling Checker של עברית, אבל הבעיה שיש לי Word 2003 בגרסא האנגלית, אז איך אני יכול להוסיף את המילון של עברית ל-Word 2003 האנגלי? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  5. Started by hichcock,

היי עברתי עכשיו לווינדוז 7 ושמתי לב עכשיו שאין ב-7 ווינדוז מייל...... יש לי כמה קבצי מייל שאני צריך שגיביתי בינתיים, התקנתי את כל ה-office וכנראה שאני אעבור ל-office outlook בכל מקרה השאלה כזו: ניסיתי לפתוח את המיילים דרך האאוטלוק של האופיס אבל אני לא מצליח, התוכנה לא מזהה את הקבצים. שמתי לב שהקבצים של האאוטלוק מסתיימים ב htm בעוד המיילים של הווינדוז מייל מויסטה מסתיימים ב eml. ניסיתי לשנות את הסיומת ולפתוח...... זיהה את זה באופן חלקי ביותר אבל את הרוב אי אפשר לקרוא (ג'יבריש). כשאני מנסה לפתוח את המיילים דרך האאוטלוק אני מקבל הודעת שגיאה. למישהו יש מושג מה אפשר לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  6. Started by MasterOr,

הגיוני שאם המפרט שלי הוא: Intel P4 2.6C Asus P4P800 Radeon 9600 Dual DDR 2x256 400MHz Maxtor 80GB 7200RPM אני מקבל ב3DMark03 רק 2717 נק ?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  7. Started by SeRial_KiLLeR,

הורדתי את הדוונלוודר כדי שאני יוכל להוריד גם לא בשעות המוקצות להורדה חינמית. לחצתי על DOWNLOAD וכתבתי את הURL של הדבר שרציתי להוריד. אבל במקום להתחיל להוריד הוא הוריד לי קישור לאותו מקום שבו אומרים לי שאני צריך להוריד בפרימיום. מה לעשות כדי שזה יפעל כמו שצריך? אני עושה משהו לא נכון? תודה לעוזרים

8. Started by Dark Respect,

כשמישהו במצב AWAY או NA או משהו כזה יש IDLE TIME אני רוצה לדעת מה בדיוק הוא מסמל -הזמן שעבר מאז שהמשתמש שינה את המצב למצב הנוכחי? -הזמן שעבר מאז שהוא עשה פעולה אחרונה באייסיקיו ? -הזמן מאז שהוא שלח את ההודעה האחרונה ?

9. Started by Cha0stAlker,

יש לי שאלה לגביי הnotepad: תמיד שאני מנסה לעשות כל מיני דברים בnotepad (לא לכתוב, אלא לדוגמה סרבר שהורדתי ואני רוצה לערוך, וכו') אני מנסה לשמור, והוא אומר לי שאלא קבצי "צפייה בלבד". איך אני משנה זאת? איך אני הופך קובץ מצפייה בלבד לקובץ "עריך"?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  10. Started by ולרי88,

הרשימה הנוכחית שלי היא מספר מסויים של אנשים אבל ב-שבוע האחרון כל מי שאני מנסה לצרף אותו לרשימה שלי הוא כותב לי הודעה .. ואני מקבל אותה בג'יבריש.. ? מה הבעיה?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  11. יכול להיות שבקומפליטד יופיע ערך גדול מבטרנספרד? במקרה זה זה 720/690. תודה.

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  12. Started by erezo,

מקווה שהגעתי למקום הנכון, אני רוצה לדעת איזה הגדרות ב UTORRENT צריך לעשות על מנת מצד אחד להוריד ולהעלות במהירות האופטימלית, ומצד שני לא ליצור עומס כבד מדי על הנתב הביתי ולגרום לאיטיות או לקריסה של האינטרנט בכל הבית בעקבות כך. יש לי נתב TP-LINK WR1043ND ואני רוצה להימנע ממצב שאני מעמיס עליו תעבורה מעל ומעבר למה שהוא מסוגל, כי הנתב הקודם קרס לי בעקבות שימוש מסיבי בטורנטים. אני מצרף תמונות מסך של הגדרות ה UTORRENT כעת. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי , אני רוצה להעביר את המחשב שלי בדיקה בפסמרק ובהגדרות של הבדיקות אני אמור לבחור מספר מ1-100 עבור כל מבחן שמייצג כמה אחוזי מאמץ אני רוצה מהרכיב הנבחן כאשר הdeafult הוא על 50. להשאיר את זה ככה ? להעלות ? בכל מקרה אני אשמח לקצת עזרה. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by wow,

אני משתמש בתוכנה בהגדרות הדיפולט שלה ורציתי לדעת האם יש איזשהי הגדרה שכדי לי לשנות כמו למשל GLOBAL MAX NIMBER OF CONNECTION או MAX NIMBER OF CONNECTION PER TORRENT או כל דבר אחר שהייתם ממליצים עליו. תודה.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  15. Started by kobibo,

רציתי לדעת איזה אופציה יש לבחור בהגדרות ה Tabs עלמנת שהטאבים שאני פותח לא יעלו על הטאב שנוכחי שאני עובד עליו אלא יפתחו ברקע?

16. Started by Moty_p,

שלום לכם, יש לי את המקלדת הזאת: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=505 וכפי שאתם רואים יש לה לחצנים של מולטימדיה קדימה אחורה ועוצמה הכל המקשים עובדים חוץ מקדימה ואחורה זה עובד רק על MEDIA PLAYER המסריח של Micro$hit אני רוצה לגרום להם לעבוד ב WINAMP איך שהוא זה אפשרי בכלל? אם כן השמח מאוד לעזרה שלכם...

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by ImAllMostAwake,

הורדתי התקנה באנגלית, ובויסטה הוא התקין לי את זה בעברית איך אני משנה את זה בויסטה שאני אוכל להתקין באנגלית

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  18. Started by davidcohen,

היי, ראיתי עכשיו שיש את הגירסה הרגילה של נוד (האנטיוירוס) ובנוסף ראיתי גם גירסה שנקראת Smart Security מה בדיוק ההבדלים בין הגירסאות ?! הסמרט סקיוריטי כוללת את האנטי וירוס הרגיל ?! כמו שיש קספרסקי אנטי וירוס וקספרסקי אינטרנט סקיוריטי שכוללת את האנטי וירוס ומוסיפה עליו ?! אשמח אם תתנו הסבר להבדלים תודה

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by oz12,

אני משתמש בדפדפן ספארי .. עכשיו הייתי רגיל להשתמשב IE ומישו יודע איך משנים את מהירות הגלגלת בספארי כי זה יחסית איטי למה שהייתי רגיל מה IE אם אני נכנס לדף אינטרנט ומגלגל עם הגלגלת של העכבר זה איטי

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  20. ישנם אתרים שלא תומכים בדפדפנים האלה וכשנכנסים לאותם אתרים לא רואים חלקים מדף האינטרנט. האם יש פתרון לבעייה הזו?

• 1 תגובה
    • 463 צפיות
  21. Started by wooper,

היי הרבה פעמים אני מדפיס כתבות מאתרים שונים ואחרי שהמדפסת מסיימת עמוד אז בעמוד הבא רואים שורה חתוכה או אפילו שורה חסרה איך אפשר להדפיס בלי שהשורות יחתכו?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by yotam360,

קניתי אתמול כרטיס מסך חדש 7800GT, ונתתי אותו לטכנאי שירכיב לי אותו. אז השאלה היא איך אני יכול לדעת שהוא התקין את הדריברים של הכרטיס??

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  23. לפי הכתבה באתר יש שם תוכנת אוברקלוק שבאה עם הדרייבר איפה היא??? תודה לעוזרים... בעיה נוספת התעוררה התוצאה של ה-3dmark2003 שלי נהייתה 4137 ובתקופות ישנות עוד הבאתי 6794 המפרט: amd 54bit 3000 chaintech sk8t800 512mb of ram msi 9800 pro לעוד מישהו זה קרה???

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  24. אני רוצה להגביר את המיקרופון דרך המחשב ואני לא מוצא את הSTREO MIX בדרייבר של WIN 7 ב XP היה אותו ... איך אני מגדיר סטריאו מיקס ?

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  25. אהלן. יש אפשרות להוסיף פקד, כשאני לוחץ מקש ימני על קובץ, אז בחלון שנפתח בין כל האפשרויות, תהיה אפשרות של צריבת הקובץ. כלומר, שהוא יפתח את הנרו וישים את הקובץ מוכן לצריבה- רק לשים את הדיסק. יש אפשרות כזאת? תודה!

• 4 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים