עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לפני כמה ימים התקנתי מחדש את וינדוס וכשהתקנתי WINDOWS MEDIA PLAYER 10 לא היו לי כל הסקינים שקודם. אני צריך לינק ל WINDOWS MEDIA PLAYER 10 DEFAULT SKIN או MEDIA PLAYER 10 DEFAULT XP SKIN וכן,חיפשתי את זה בגוגל ובכל אתר של סקינים למדיה פלייר.

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  2. שלום, יש לי סט מקלדת+עכבר של לוג'יטק... LX710. ובתוכנה של הסט מופיעה לי רק הגדרות של המקלדת (בהתחלה שקניתי היה גם את ההגדרות של העכבר) ולפני כמה זמן זה נעלם(רק ההגדרות של ההעכבר) איך אני מחזיר את ההגדרות של העכבר בתוכנה??? תודה.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  3. שלום רב, יש לי בבית רשת בין שני מחשבים, באמצעות כבל בלבד, כאשר לאחד המחשבים מחובר המודם. באותו מחשב שמחובר המודם שזה המחשב הראשי בבית, התקנתי פיירוול של zone alarm משום מה אני לא מצליח במחשב השני לגלוש באינטרנט, ניסיתי בהגדרות של התוכנה ללכת ל-zone ולהגדיר שם את הכתובת איי פי של המחשב השני זה לא עוזר, וגם במחשב הראשי שהפיירוול עולה בהתחלה עם המחשב ואני מנסה להתחבר לאינטרנט זה גם לא מתחבר הוא רושם לי שגיאת איי פי. מה ניתן לעושת כדי לסדר את הבעיה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  4. פעם הייתי משתמש ב THE ALL SEEING EYE שלמרות שבוטלה הייתה עובד עד לאחרונה עכשיו אני מחפש משהו חדש, עדיף תוכנה קלילה שמאפשרת למצוא שרתים כל שאר הפיצרים זה מיותר מבחינתי.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  5. Started by ARIK1984,

מחפש דרייבר למצלמה בשם TEAC mx-72.0mega pixels תודה לא מצליח למצוא

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. למה אני לא מצליח לשים סנדרה ב-WIN XP PRO שלי? אני לוחץ על קובץ התקנה וזה לא עושה לי כלום למה?

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  7. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

אני מחובר ופתאום הוא מתנתק ואומר את הדבר הבא: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  8. Started by nicknone,

לאייבורי יש את הגרסה החדשה (3.0) של NOD32 בגרסת OEM. אני יכול לקנות את זה ולהפעיל בכמה מחשבים בו זמנית או שESET יחסמו לי את העדכונים אם אני יהיה מחובר מכמה מקומות שונים עם התוכנה? על כמה מקסימום מחשבים אפשר לשים את התוכנה?

9. Started by naor56,

יש עכשיו ברשת גרסאות סרטים שנקרעו מבלוריי בדקתי את הרזולוציה והיא 720X400 סביר להניח שDVD רגיל יקרא את זה (תקנו אותי אם אני טועה לגבי זה) דבר שני מי שיודע קצת הדבקת כתוביות בוירטואל דאב אם אני מדביק את הכתוביות ובוחר מקודד לסרט לפני ההדבקה , זה יהרוס לי את איכות הסרט? אין לי בעיה להגדיל את הסרט מבחינת הנפח שלו גם ל-4.5 ג'יגה ולא לדחוס אותו בתהליך ההדבקה , השאלה אם ניתן לעשות את זה או שאפילו יש אפשרות לא לגעת באיכות הסרט ופשוט להדביק (לגבי הסאונד אני יודע שיש לגבי התמונה תמיד הייתי בוחר מקודד שזה DIVX לדחיסת הסרט)

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  10. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה יש לי מסנגר לייב ועד עכשיו לא היה בעיות איתו... עכשיו פתחתי חשבון חדש....ואני לא מצליח להתחבר אליו...כל פעם שאני מנסה המסנגר הופך ללא מגיב...ולחשבונות אחרים אין לי בעיה... ועוד דבר...ניסיתי למחוק את ההתקנה והצלחתי.... התקנתי שוב והבעיה לא נפתרה....אבל עכשיו אני לא יכול להסיר אותו כי הוא לא מופיע ברשימה של "הוספה הסרה"...כי גם בהתקנה הוא נתקע באמצע והפך ללא מגיב...מה אני עושה? יש פתרון....התקנתי לייב 8 וזהו...

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  11. הייתי רוצה הפנייה לעדכון כרטיס ASUS GTS8800 640 MB? אני לא יודע אם עדיף מהאתר של NVIDIA או מהאתר של ASUS (או שזה אותו דבר)

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  12. ההראד דיסק שלי התחיל בשבוע האחרון לתקתק ונתקע בשלב העלה של מערכת ההפעלה. לאחר שבדקנו את הנושא הבנתי שכנראה ההראד דיסק גוסס ולא נשאר לו הרבה זמן לפעול. קניתי הראד דיסק חדש והתקנתי עליו מערכת הפעלה חדשה, וחיברתי במקביל את ההראד דיסק התקול. אני רואה את החומר שעל ההארד דיסק אבל כשאני מנסה להתחיל להעביר את החומר הוא מתחיל להשמיע את הרעשים של התקתוקים ונתקע בשלב העברה של החומר. האם אתם מכירים איזה שהיא תוכנה שתוכל להעביר את הנתונים בצורה הטובה ביותר ונועדה לכך (ויודעת להתמודד עם הראד דיסק תקול בלי להיתקע?) אשמח לעזרתכם תודה מראש וסוף שבוע נעים.

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  13. Started by yotam360,

איזה תוכנת אנטי Spyware אתם ממליצים לי לקחת???

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  14. יש לי WIN 98 directx 9.0c ati graphics turbo pci (atim64 vt) 2MB אני רואה סירטי DIVX דרך המדיה פלייר 10 והכל תקין. אך לא מצליח לראות את אותו הסרט ב-BSPLAYER (יותר נח לי בו מבחינת תרגום ועוד). כשאני מפעיל אותו דרך ה-BSPLAYER אני רואה במקום הסרט רק צבעים מקושקשים כאלה, ורוד מקושקש. מה הפיתרון לבעייה זו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אשמח לקבל מדריך להאצת Shareaza שלי.... תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  16. הי אני רוצה להפעיל תכנית מסוימת ולאתחל אותה כל X שעות. לשם כך אני נעזר בפקודת CMD שסוגרת את התכנית, והכנסתי את הסקריפט ל"מתזמן המשימות". הבעיה היא, שכאשר אני מתזמן את שני הפעולות הללו (סגירה ופתיחה) נוצרים לאט לאט מירווחים. לדוגמא: הפעלה ראשונית של התכנית 1.סגירה של התכנית כל 10 דקות (שעה: 10:10 2.הפעלת התכנית כל 11 דקות ( שעה 10:11 מה שקורה בפעם השניה : 1.סגירה של התכנית כל 10 דקות ( שעה: 10:20) 2.הפעלת התכנית כל 11 דקות ( שעה: 10:22) וזו הבעיה...נוצרים מירווחים, וכתוצאה מכך אני "מפסיד" זמן ריצה של התנכית. יש דרך לפתור את זה? או לחילופין, תכנה צד שלישי (חינמית) שיודעת לנהל משימות בצורה חכמה יותר? כגון "פתח את התכנית בשעה 4,8,12" במקום כל X שעות, וכך למעשה לפתור את הב…

• 3 תגובות
    • 871 צפיות
  17. Started by LILIT,

:jump: שלום! הורדתי את הסרט ספיידרמן ולדאבוני אין תרגום.... ??? ??? ??? בבקשה תעזרו לי למצוא איפה יש תרגום לסרטים ואם אפשר בבקשה גם הסבר קצרצר איך להתקין את התרגום...בץודה מראש לילית :smoke:

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  18. Started by Guymz,

אהלן חברה! לאחרונה פיירפוקס נתקע לי וזה תוקע לי לכמה שניות את הכל וזה ממש מעצבן, זה לעולם לא קרה לי לפני! מה שמוזר זה שזה נתקע לי רק בYNET כאשר ADBLOCK מופעל ! כאשר הוא מנוטרל אז הכל פועל מצוין... מה אנ יכול לעשות? יש מצב שזה איזה משהו מכוון שהם עשו כדי שלא יחסמו שם פרסומות? זה נראה לי חשוד שזה רק באתר אחד...

19. Started by zebra,

שלום, יש לי בחשבון האאוטלוק מלבד חשבון הEXCHANGE את תיבת ה-Gmail הפרטית. האם ישנה אפשרות לחסום באמצעות סיסמא כניסה לGmail מלבד האפשרות הקיימת בתוכנת האאוטלוק שמצריכה רישום סיסמא בהפעלת התוכנה? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  20. Started by emperor,

שלום ! יש לי בעיית lowid ב emule. זאת הפעם הראשונה שזה קורה. התוכנה תמיד עבדה מצויין. אין לי שום פיירוול, והפיירוול של וינדוס מנותק. יש למישהו פיתרון תודה.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by Styx,

אז ככה לאחרונה שאני מנסה לחבר את MP3 למחשב המחשבב מזהה את הMP3(e250(של סנסה) אבל לא מאשפר להעתיק קבצים מ/אל הנגן(לא פתוח תיקיה במחשב שלי שהיא של הנגן ובנוסף זה (שמחברים את הנגן) שאין לי USB 2.0 למרות שיש לי ולאחר בדיקה בDEVICE MANAGER ראיתי שיש לי כמה התקנים שהם לא מותקנים בעצם(והבנתי איך שהו שזה קשור) שהם: Other Pci Bridge Device Pci memory controller Sm Bus Controller מה עושים?? נ.ב לוח אם gigabybe GA-k8n pro sli USB CONTROLLER:USB2 Controller nVIDIA nForce4 SLI (CK8-04) - EHCI USB 2.0 Controller

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  22. שלום, פמרטתי לא מזמן מחשב אחר ישן שלי, התקנתי את כל הדרייברים, והתברר לי שאין לי קול במחשב. כרטיס הקול שלי זה Analog Devices AD1985 @ Intel 82801EB ICH5 - AC'97 Audio Controller (לפי EVEREST). ניסיתי לשחק בכל מיני דברים בווינדוס, התקנתי Vinyl AC'97 Audio (WAVE) , Vinyl AC'97 Codec Combo Driver ועדיין, לא עבד. לאחר שאני מפרמט אני משתמש בתוכנה Driver Genius להתקנת הדרייברים, הרצתי איתה סריקה מחדש והתוכנה הציע לי להתקין SiS 7018 Audio Driver. התקנתי, ולאחר ההתקנה בפרטים של הדרייבר כתוב לי This device cannot start. (Code 10) ניסיתי המון זמן לתקן את הבעיה, ולא יצא כלום. אם מישהו יודע או נתקל בבעיה, בבקשה אם תוכלו לעזור לי להחזיר את הקול במחשב.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by spiker,

איך אני עושה שאני אוכל להוריד יותר משני קבצים בו זמנית מהאינטרנט אקספלורר?

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  24. Started by mormor88,

שלום, ראיתי את הקישור הזה ברשת וממש מעניין אותי לדעת באיזה תוכנות הם השתמשו ליצירת הסרטון http://www.youtube.com/HybridMizrahi?utm_source=youtube&utm_medium=banner&utm_campaign=hybrid_lead&utm_content=masthead אשמח לתשובתכם, תודה ושבת שלום

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.