עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Liran -,

??? דבר ראשון אני מצטער אם פירסמתי ת'הודעה בפורום הלא נכון. עכשיו, תראו, הורדתי סרט שהסיומת שלו היא .dvdrip.divx.ac3-zen ככה. כשאני מנסה להפעיל אותו ( גם ב - Windows MediaPlayer וגם בכל תוכנה שמנגנת סרטים ) הוא מראה לי את ההודעה הזאת : אמרו לי שזה בגלל הסיומת של הסרט, שזה קשור לקול, שהכרטיס קול שלי לא תומך, ובגלל זה צריך לשנות לו את הסייומת של הסרט, עם תוכנה מיוחדת. הבעיה היא שאין לי מושג איזה תוכנה עושה את זה. אם מישהו יכול לעזור - אז בבקשה תודה רבה אנשים ! נ.ב. יש לי את כל ה - Codec שקיימים, של Divx ושל - Xvid.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Matrix-Hacker,

התחלתי להשתמש בתוכנה אתמול ויש לי כמה שאלות עלייה : 1) מה זה Ul Speed ומה זה Dl Speed ? מה ההבדל ביניהם ? 2) איפה אני יוכל למצוא עוד קישורים להורדה חוץ משני האתרים האלה : *ווארז בפורום אסור בהחלט* 3) יש אפשרות חיפוש דרך התוכנה או שאפשר להוסיף חיפוש איכשהו ?

3. אהלן!... אוקיי היום התנקתי את הנורטון אינטרנט סיקיוריטי ו........ אחרי שהתנתקתי הכל היה סבבה וזה ואז הגדרתי לו פיירוול והכל סבבה אבל אז! התחילו הודעות של REMOTE SYSTEM שמנסה לפרוץ למחשב שלי!! טוב וזה ממשיך ואני לוחץ על הOK ובא עוד ובעשר דקות 300 פריצות!! הפריצות זה מפורט UDP... וזה קורה בדרך כלל מתי שאני לא מחובר לאימיול מתי שאני כן באימיול זה כבר TCP.................. עכשיו כתוב באתר ליונטוורק שצריך לפתוח פורט 4673 UDP אולי כי לא פתחתי אותו זה עושה את זה והאימיול הוא "הפורץ"................................ מה לעשות?????? זה משגע אותי יותר מדי פריצות!!

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  4. Started by Jack_g,

יש לי שרת שמתוקן עליו ה NORTON INTERNET SECURITY וגם SQLSERVER ברגע שה NORTON פועל שום עמדה לא יכולה לגשת לשרת ולעבוד עם ה SQLSERVER ואפילו סתם לגשת לשיתופים ואפילו אי אפשר לעשות PING לשרת מעמדה, זאת אומרת שה NORTON סוגר את כל פורטים. אני לא מוצא איפה בנורטון אני יכול להגדיר שהוא לא יחסופ פורטים מסויימים כגון 137 שזה הפורט של שיתוף או 23 של TELENET. תעזרו בבקשה.

• 5 תגובות
    • 902 צפיות
  5. אתר שמספק את הגרסאות הקלות של תוכנות שיתוף הקבצים הפופולאריות כמו: edonkey lite,overnet lite,kazaa lite,irc orc,clean imesh כתובת האתר היא : <צונזר>

6. שלום לכם פורום יקר אני מקווה שתוכלו לעזור לי בקטע הזה קיצר אני מקבל הודעות בסגנון הזה the virus backdoor seasty family אין לי מושג מה זה אומר ידוע לי שזה וירוס ויש איכשהו דרך להסיר אותו מישהו יכול לעזור לי איך מה ? להסביר לי מה לעשות בבקשה אני מאוד יודה לו תודה מראש ..

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. ראיתי את התוכנה Redline בכתבה באתר HardOCP בכתובת הזאת: http://www.hardocp.com/article.html?art=NTc5 אני מחפש את התוכנה הזאת כי גם לי יש Sapphire 9600XT מסדרת Atlantis ב OEM אז לא קיבלתי את הבאנדל... אז אם מישהו יודע מאיפה להוריד את זה זה יעזור לי מאוד

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  8. Started by I.G.E,

יש תוכנה כלשהי שמסוגלת לצרוב ללא Windows שיכולה לעבוד ישר מדיסק BOOT או משהו כזה...? ז"א דרך ה-DOS, אם כן - מאיזה אתר אפשר להוריד אותה? תודה!

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  9. Started by Bug2000,

שלום לכולם. D: אוקי אז חבר שלי הראה לי איזו פקודה מוזרה שהוא מצא בטעות, כשהוא כותב את המילים הבאות בדף WORD רגיל, קורה דבר משונה שאין לנו הסבר הגיוני :\. פקודת הקסם היא : =rand(200,90) מישהו יכול להסביר את התופעה המוזרה הזאת ? O_O

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. היי, מחפש להתקין תוכנת RAMDisk כדי לשפר את ביצועי המחשב (הקלטות אודיו). המליצו לי על SuperSpeed. יש המלצות אחרות? נכון שיש דרייברים של RAMDisk שטוענים את עצמם לפני מערכת ההפעלה כך שהקרנל של Windows נטען לתוך מחיצת ה-RAMDisk, מה שגורם ל-Windows לעבוד הרבה יותר מהר? כמה זיכרון צריך בשביל זה? תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by maphisto,

שלום לכולם לא מזמן קיבלנו בעבודה שדרוג ל OFFICE2003 PRO ומאז אני לא מצליח להגדיר שתמונות שמצורפות למייל לפתחו באופן מיידי בגוף המייל ( מיילים נכנסים בלבד ) הם מגיעים ככבצים וצריך לפתוח אותם ידינית אני בטוח שזה משהו מפגר שאני לא מוצא עזרתכם תודה

12. Started by Mishmish,

שלום לכולם !! הקאזה במחשב לא פועלת (מראה למטה שהתוכנה מנסה להתחבר אבל אין תגובה אחרי יומיים רצוף אפילו) ואין לי מושג למה ! הורדתי את כול הגרסאות האפשריות של קאזה ובכול זאת לא עובד . . סגרתי את נורטון אינטרנט סקיוריטי ( ז'תומרת דרך msconfig וגם דרך התוכנה ) ועדיין אין קול ואין עונה ! ניסיתי לשחק בהגדרות (פורטים וכול השטויות למיניהם) ובכול זאת כלום . . . רציתי לדעת למה זה ? ומה עושים ? נ.ב.1 : אני תקוע באמצע הורדה של סרט (נשאר לי 150 מגה) . . . שאני מחפש כבר שנים !! נ.ב. 2 : בלי קשר למה שנכתב הנ"ל ..אבל גם האימיול עושה את אותה בעיה (מראה 50 שנה שהוא מתחבר אבל כלום) . . . אז עם משהו יודע למה בבקשה שיכתוב .

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by zodiac,

לפני יומיים נכנסתי לאינטרנט ופתאום אני מקבל כמות עצומה של pop up אמנם גם בעבר קיבלתי כל מיני פרסומות, אבל זה לא היה כמו הפעם. מה גם שאני מקבל כל מיני security warning בכמויות. אם אני משאיר את שולחן העבודה כמה דקות הוא פשוט מתמלא. שאלה: א. מדוע רק כעת זה קורה לי? ( האם נשתל לי משהו במחשב שמושך אלי אש) אם כן איפה אני מחפש כדי למחוק.( מחקתי קוקיז. ודפי אינטרנט זמניים, וגם השתמשתי ב-ad awere אמנם יש שיפור אבל זה לא זה עדיין. סרקתי את המחשב ואין לי וירוסים ב. האם מה שסיפרתי פה משותף לכל הגולשים ג. יש תוכנות שעוצרות פופ אפ, מה מומלץ לי? תודה

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  14. Started by asdfg,

אני ורצה להעתיק תיקייה מסויימת מכונן אחד לכונן שני ע"י copy אבל התיקייה היא בעברית והיא רשומה בדוס בגבריש כזה איך אני רושם בשפה הזאת??????

• 2 תגובות
    • 823 צפיות
  15. Started by pms1,

יש לי סרט שבמקור הקול התמונה והכתוביות תואמים ,אבל אחרי שהדבקתי כתוביות לצמיתות ,החצי הראשון של הסרט הכל תואם ,ואח"כ הקול מקדים את התמונה עד סוף הסרט . מה צריך לעשות ?

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  16. Started by wow,

אני פותח מס' שירים ע"י FILE ---> OPEN ואחרי כמה דק' זה פשוט מפסיק לנגן ונהיה בצבע כתום וגם פותח לי חלון ושואל אותו אם אני רוצה להתקין איזה קודק ושאני מאשר כל השירים הופכים לכתום עם סימן קריאה כזה לידם. בדקתי אם יש וירוס ואין וזה קורה עם יותר משיר אחד. מה הבעיה?

17. Started by chmmr,

כפי שניתן לראות בתמונה המצורפת כל הצבעים נראים מעוותים. יש לציין שבכל תוכנה אחרת התמונה הנ"ל נראה עם צבעים רגילים והיא מוצגת בלי סינון בפילטרים וכו'. אם אני שומר את התמונה ופותח אותה בתוכנה אחרת שוב רואים אותה טוב הבעיה היא רק ב Photoshop תודה מראש על העזרה. עריכה : OK פתרתי את הבעיה, אני יודע שלא אוהבים לדבר על זה באתר הזה אבל הבעיה היתה CRACK לא מתאים.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. Started by pbl1,

אני צריך המלצה על אנטי ווירוס כי יש לי כול מיני ווירוסים ולא יודע למה אבל מאז ששידרגתי את המחשב מ98 לxp שום אנטי ווירוס של סימנטק לא עובד אצלי

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by maverick,

כאשר אני משתמש ב-OUTLOOK 2003 ומנסה לסגור אותו, הוא "כאילו" נסגר ואז הוא נשאר ב-system tray. כאשר מנסים לפתוח אותו משם מתקבלת ההודעה הבאה (בתמונה). מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  20. Started by kikkler,

מן הסתם זה כבר בוקש בעבר, אבל חיפוש לא העלה הרבה בחכתו בכל אופן אני מחפש תוכנה שאפשר להזין לה כתובת והיא כבר תוריד את כל האתר למחשב, כולל התמונות והכל.

• 2 תגובות
    • 796 צפיות
  21. Started by avidan28,

התקנתי את התוכנה אצל חבר ומידי פעם הוא עם השם שלי.הוא לא מוצא אותה בהוספה .הסרה של תוכניות והוא לא מבין גדול במחשבים. אם יש דרך להסיר אותה לגמרי מהמחשב שלו אשמח לדעת אותה אגב מדובר בגרסא 6.1 אשמח לקקבל עצות

• 2 תגובות
    • 841 צפיות
  22. Started by H.I.V,

היי היום הנורטון אומר לי שיש לי וירוס שנקרא Backdoor blarul והוא בא מהאוברנט ועכשיו אני לא יכול לפתוח את האוברנט יותר אפילו שהתקנתי אותו מחדש מישהו שמע עליו ויודע מה הוא עושה?

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by AB,

מישהו מכיר את האימיול הזה ???. מזה???...

• 21 תגובות
    • 3k צפיות
  24. Started by bizs,

שלום יש לי במחשב קבצי avi שאני רוצה להמיר אותם למפאג כדי לצפות בטלוויזיה וניסיתי לעשות את זה אם התוכנהtmpegen ולא הצלחתי אתם מכירים איזה תוכנה או דרך אחרות לעשות את זה? תודה.

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  25. Started by N N C,

שלום יש לי בעיה קטנה עם תצוגת הפונטים במוזילה לעומת התצוגה באינטרנט אקספלורר, למשל בפורום הזה, אותיות ר נראות כמו האותיות ד אלא אם כן אני מגדיל את הפונט, אבל אז הפורום נראה לא אסטתי במיוחד, האם יש דרך לתקן את זה ? תודה.

דיונים חדשים בפורומים