עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by ychamp,

אני צריך מערכת הפעלה שתתפקד לי בתור נגן MP3 יש לי פנטיום 3 לא בשימוש וחשבתי לקנות LCD ולהפוך אותו לנגן הקטע הוא שאני לא מוצא מערכת הפעלה שתומכת בשלט רחוק בחיבור LCD ועושה BOOT ישירות לנגן צריך עזרה דחוף

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  2. Started by Clicker7,

שלום אז ככה קניתי אוזניות של zalman שבאות אם חיבור USB ובכבל יש כרטיס קול שצריך להתקין לו דריברים (ואי אפשר להכניס שם מיקרופון) עכשיו אם המחשב יש לי כרטיס קול מובנה SoundMAX שאותו אני צריך להתקין כדי להשתמש במיקרופון וכששתיהם מותקנים אני מקבל מסכים כחולים לפעמים יש דרך כל שהיא התקין לדוגמא דריברים _רק_ למיקרופון בSoundMAX או שיטה אחרת שלא יהיה לי מסכים כחולים ? תודה

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  3. Started by avner0075,

איך מוציאים את הכיסוי השחור מהעניים של האימיול?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  4. קיבלתי מחבר המלצה להשתמש ב Smart virus remover כאשר יש וירוסים שהאנטיוירוס ושאר התוכנות לא יכולות להסיר לפי דבריו התוכנה מוצאת הרבה טרויאנים ווירוסים אחרי האנטיוירוס, ניסתי לבדוק באינטרנט ויש מקומות שאומרים שהתוכנה מזויפת ולא עוזרת כלל אלא שהיא בעצמה מזיקה . האם משהו מכיר ? ויודע האם כדאי לנסות או לא להתקרב ?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  5. יש לי 2 יוזרים אחד שלי אחד של אחי ואני צריך לדעת מה הוא עשה..כי הוא בד"כ זה שהורס תמחשב יפה שלי שקיבלתי ליומולדתתתתת...יש תוכנה כזאת ?

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  6. Started by kobibo,

כל סירטון שאני רוצה לראות אני מקבל מסך ירוק ורק שומע קול. נסיתי והתקנתי את ה K-Lite Mega Codecs אך עדיין התופעה קורת. אודה לעזרה.

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  7. Started by gshhar,

איפה יש אפשרות בתוכנה (אם בכלל) שכשאני מסמן כמה קישורים (למשל של RAPIDSHARE) אז התוכנה פותחת לי את כולם ולא רק אחד ?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  8. Started by YOAV28,

שלום יש לי לוח אם ASUS P4P800 והתקנתי מערכת הפעלה VISTA ואני לא מוצא הכול הרשת דריברים לכרטיס קול שלו אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד תודה מראש יואב

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  9. Started by puuma,

שאני נכנס לחלק מהאתרים אחרי כמה דקות מופיע לי הודעת שגיאה שיש בעיה עם הקובץ mshtml.dll והאתר נסגר.. אך פותרים את זה תודה......

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  10. ואיך אני מגדיר שמה שיש לי עד עכשיו לא ימחק והאם האחים שלי יוכלו לבטל אותה. ואגב התוכנה בחינם?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  11. Started by Green,

היי רציתי לדעת איזה אימיול עדיף לישראל זתומרת שלא יהיה את הבעיה שחוסמת את המהירות RR יש איזה אימיול טוב ומהיר שלא יהיה בו את הצרה הזו תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by avikdj,

בס"ד אני מנסה להכנס ל outlook במחשב שלי והוא נותן לי הערה אני מצרף כאן תמונה תודה מראש על העזרה אברהם [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  13. *עריכה* תנעלו מצאתי איך להמיר ...........

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by evy,

חבר'ה עזרה מכם.. יש לי xp pro עם sp2 והתקנתי את הפיירוול sygate .אחרי ההתקנה,ביטלתי את הפיירוול של וינדוס וישר הוא מציג לי הודעה שאין לי פיירוול .ז"א שאם אני מסתכל ב security center הוא מראה לי שפיירוול על off ,וזאת למרות של sygate פועל. למה הוינדוס לא מזהה את הפיירוול?ואיך אני יגרום לו לזהות?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  15. Started by Episode-666,

האם מישהו יודע איך לגרום לתוכנה לעבוד עם ראוטר? כאשר המודם של בזק הוא הראוטר... תודה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. אהלן. יש לי גוסט 2003 ואני מנסה לעשות partition from image והוא לא נותן לי. מצ"ב תמונה של השגיאה. ואחרי שאני לוחץ על yes, הוא פותח לי הודעה: a destination volume could not be locked. כמובן, שמדובר בשני דיסקים (hard disk) נפרדים. והמקור של הקובץ גוסט נמצא בדיסק אחר והיעד (כונן c) נמצא בדיסק אחר. מישהו יכול לעוזר לי בבקשה? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  17. יש מספר אתרים שאני משתמש בהם והתוסף הזה כל הזמן חוסם את הFLASH מהם. מה שיוצר בעיה מאחר ורוב האתר בנוי בעזרתו. כרגע (עד לפיתרון מכם) אני צריך להשתמש בIE

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by KrasH,

שלום אנשים.. אז ככה.. לאחרונה ניתקלתי בבעיה במחשב. שאני מפעיל אותה ונכנס לווינדווס,זה כותב לי את המסך כניסה(שם משתמש וסיסמא..) ושאני נכנס,זה מתחיל מחדש את המחשב. אז ניסיתי כמה שטויות,לא הצלחתי,אז פירמטתי את המחשב. עכשיו הכל עובד טוב,אבל יש כמה בעיות. א.יש כמה דרייברים שהם בסימן שאלה. תמונה: ולפי דעתי,בגלל זה אני לא שומע קול במחשב.(אני מנסה גם להפעיל שירים וזה לא מצליח.) עכשיו,הבעיה שלי זה לא למצוא דרייברים,אלא שאני לא יודע איזה דרייברים אני צריך לחפש.. כי אין לי מושג מה הסוג והחברה של הכרטיס קול שלי..מה אני אמור לעשות?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  19. Started by termister2000,

היי לפני חצי שנה היה לי את הכ.מסך X700PRO וכל ההגדרות של הכרטיס היו בתוך הDISPLAY SETTINGS בעט שלוחצים על לחצן ימני לPROPERTIES > SETTINGS<ADVANCED ושם יכולתי למצוא את כל ההגדרות של הכרטיס כולל AA וAF. כיום יש לי את הX1950PRO וכל ההגדרות ניתן להגדיר רק דרך הCCC המיותר כ"כ בשבילי. השאלה שלי היא האם יש אפשרות להשתמש שוב בהגדרות שהיו בדיספליי סטינגס בלי הCCC?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  20. היי חברה, יש לי 2 שאלות קטנות... א) באיזו תוכנה אפשר לשמור סרטונים מהרשת (כמו ביוטיוב) למחשב? ב) איך אני הופך סרט בWindows Movie Maker לקובץ סאונד MP3 (נניח אני רוצה לשמוע מנגינה משר הטבעות ויש לי ת'סרט, אני לוקח את הקטע בסרט והופך אותו ל-MP3 ואז יש לי את המנגינה שרציתי, כמובן עם כל הדיבורים של השחקנים ). תודה ושבת שלום!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  21. Started by stingeR-,

?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  22. Started by BlackBlood,

יש לי את הגירסא המעודכנת.. עכשיו הכל טוב ויפה, רק כשאני עובר בין הטאבים, פתאום יש לי הודעה כזאת http://www.zix.co.il/images/1021671541.JPG איך אפשר לפתור את הבעיה? כי זה כבר נמאס שזה קורה בלי סוף.. תודה מראש [=

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by bariko,

שלום רב, עשיתי מנוי לאתר RAPIDSHAREלמשך חודש. כמנוי, יש לי אפשרות להוריד קבצים במקביל וללא הגבלה. לצורך כך, אני מנסה להשתמש בתוכנה GETRIGHT שאמורה לדעת להוריד מספר קבצים בו זמנית, וגם להאיץ את קצב ההורדה. אבל משום מה, אני לא מצליח להסתדר עם התוכנה. כך אני מנסה לעשות: 1. בוחר את הקובץ שאותו אני רוצה להוריד 2. פותח אותו בעזרת הדפדפן 3. הקובץ מופיע באתר RAPIDSHARE , ואז אני לוחץ על PREMIUM 4. בוחר את אחד המקורות ובאופציה של הורדה בעזרת GETRIGHT 5. התוכנה עולה, אני בוחר בשמירה- עד כאן הכול טוב ויפה. הבעיה מתעוררת לאחר מכן, כשאני מנסה להוריד במקביל קובץ נוסף. אני מתחיל מחדש את התהליך, אבל כאשר אני רוצה לפתוח את הקובץ הבא, עולה שוב החלון של GETRIGHT ,(תמונה 3) ואז התוכנה בעצם …

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by RavivRavR,

מישהו מכיר אולי איפה מוכרים כזה שעובד על Vista 64 Bit ?

• 1 תגובה
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים