עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. כמו שרשמתי בכותרת, NOD32 מזהה את הפילטר הישראלי של Adblock Plus ב-Firefox 9.01 כוירוס. NOD32 חוקי ומעודכן לגרסה האחרונה. ברגע שאני מפעילה את ה-Firefox והפילטר הישראלי של Adblock Plus מאופשר, NOD32 קופץ עם התראה לוירוס ושואל אם להתעלם או למחוק. אם אני לוחצת על "למחוק", הפילטר מפסיק לעבוד והפרסומות חוזרות. מישהו נתקל בזה? רעיונות יתקבלו בברכה. תודה מראש לעוזרים. עריכה: הבעיה נפתרה בעדכון האחרון. פרטים נוספים בפורום של Eset.

• 0 תגובות
    • 804 צפיות
  2. יש לי בעיה באמצע סרט או משחק הסרט נכבה לי וישלי הודעה מנהל התצוגה הפסיק לפעול וביצע שיחזור בהצלחה הסרתי את הדרייבר של הכרטיס מסך עם Driver Sweeper 3.2.0 והתקנתי עוד פעם גירסה 285.62 וזה עדיין קורה לי

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by civic_ex,

זה הדגם באברסט BrookTree Bt360 MediaStream Controller Multimedia Video BrookTree Bt878 Video Capture Device - Audio Section PCI מצאתי דרייבר והתקנתי אותו אני מחפש גם תוכנה שאוכל לראות את המצלמות

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by satlan1,

היי, יש לי איזה בעיה קטנה באקסס(2010) יצרתי כמה טבלאות שאמורות להכיל נתונים, ויצרתי טופס הזנת נתונים, שאמור לקלוט כל פעם נתונים ולהוסיף אותם לטבלה. הבעיה שלי היא שאני מזין נתונים בטופס, זה דורס את הנתונים הקיימים,ולא עובר הלאה..ככה שנשמר רק הנתון האחרון שהוזן. יש מצב מישהו יודע מה הסיבה לכך? תודה!

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  5. Started by nadavcj,

שלום, אשמח לעזרתכם: כאשר אני צופה בקובץ וידאו באיכות HD במדייה פלייר הוא מציג לי אותו בצורה יותר טובה מבחינת הוידאו לעומת הצגת אותו הקובץ בנגן BS PLAYER. לפי מה שהבנתי מדובר בסה"כ קודקים שונים שהתוכנות השונות משתמשות, ושניתן לקבוע ב BS PLAYER באילו קודקים התוכנה תעשה שימוש. השאלה שלי היא פשוטה: 1: כיצד אני בודק באילו קודקים עושה שימוש המדיה פלייר שלי? 2: כיצד אני מגדיר ל BS PLAYER באיזה קודקים לעשות שימוש? מערכת ההפעלה היא 7 גרסאת המדיה פלייאר היא 12 גרסאת ה BS PLAYER היא 2.57 המון תודה

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  6. אני לא רוצה שאיש קשר שנמצא ברשימה שלי יכול לראות את שאר אנשי הקשר שלי. איך מסתירים את רשימת אנשי הקשר במסנגר ?

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  7. Started by Rule The Pc,

שלום יש לי שתי חתימות זהות בגודל רק שאחת מסוג קובץ JPEG עם רקע לבן, והשני מסוג PNG ורקע שקוף. מתי שאני מוסיף את שתיהן לוורד (ואני חוזר על כך שהן בדיוק באותו גודל) הJPEG שומר על הגודל שלו והPNG נהיה גדול יותר. מה הפיתרון? (חוץ מלהקטין כל פעם את החתימה לגודל המקורי)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. איך אני מראה נניח את כל מדינת ישראל וגם אגרום לתווית של טבריה להיראות בכל זאת למרות שאני לא קרוב אליה?</blockquote>

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by binyamin1001,

אחרי שהורדתי מהאתר של אורקל את התוכנה שלהם לבסיסי נותנים, הרצתי את ההתקנמה, הגדרתי כל מיני שטיות, ונתתי לתהליך ההתקנה לרוץ. אחרי X זמן, נזרקת שגיאה על איזשהו קובץ מסוג .ear שחסר. חיפשתי באינטרנט הסברים, ולא כ"כ מצאתי. האם מישהו נתקל בבעיה, או יותר טוב- בפתרון? או שבכיוון אחר לגמרי - מישהו יודע איך אני יכול להריץ בסיס נתונים של Oracle על המחשב שלי, בעזרת תוכנה אחרת(אם בכלל אפשר)? הקישור ממנו הורדתי (את גירסאת ה x64, של 11gR2): http://www.oracle.com/technetwork/database/enterprise-edition/downloads/index.html [יש צורך להירשם ל Oracle לפני כן)

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by YINON110,

בע''ה שלום, בכמה משחקי מחשב אני נכנס לCONTROL אולם המקשים לא מופיעים/כתובים בג'יבריש - אולם הם עובדים ומתפקדים היטב בתוך המשחק וכן בכל פעולת כתיבה אחרת במחשב. יכול להיות שקיימת בעיית שפה במחשב?

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  11. הלו"ז שלי משותף על כמה מחשבים, ועל האייפון והטאבלט. באחד המחשבים יש לי בעיה, כל הזמן קופצת לי שגיאה שלא ניתן לסנכרן ביניהם. בפועל זה אכן עובד, אך ההודעה לא מפסיקה לקפוץ. את האאוטלוק שדרגתי מ2K7, ל2010. והבעיה מופיעה כעת כשגיאה 2006 או משהו כזה. הצעות לפיתרון הבעיה המרגיזה יתקבלו בברכה.

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  12. אני עושה סירטון של מבנה של אדריכל מפורסם לקורס באוניברסיטה, ואני רוצה לעשות סצינה קצרה של מפלי המים, הבעיה שהמים יוצאים יותר מידי צמיגיים והם ניראים כמו דבש, עברתי על מלא טוטוריאלים ביוטיוב, ואני לא מצליח לגרום למיים לעבד את הצמיגות שלהם ב realflow, למישהו יש נסיון עם התוכנה הזאת ,ויכול לתת לי טיפים איך להוריד את הצמיגות ולגרום להם להראות יותר ראליסטים? או לחילופים להמליץ על תוכנה יותר ידידותית (לrealflow יש ממשק מהגהנום!!) ושתדבר עם cinema 4d , אני בכלל ישמח... תודה.

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. Started by amiros20,

בוקר טוב ותודה לעוזרים אני מחפש כבר הרבה מאוד זמן תוכנת אנטומיה 3D. שמעתי שיש כמה גרסאות אינטרנטיות ואפילו מצאתי אחת אבל אני צריך אחת שתעבוד גם כשאין אינטרנט. אלו השמות שאשמח אם מישהו יודע איפה למצוא אותן.. interactelsevier 3D anatomy netter's 3d interactive anatomy תודה..

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. האם יש לי סיכוי? קבלתי 669 בפסיכומטרי, האם עדיין יש לי סיכוי? כמה זמן יקח לי ללמוד לייצר לוגו תלת מימדי? החלום שלי הוא שעד גיל 40 אני אייצר סרט 100% אנימציה תלת מימדית ריאליסטית באורך מלא. כמה זמן לוקח לייצר סרט כזה? וכמה אנשים בדר"כ זה דורש? תודה

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%99%d7%a6%d7%a8%d7%a0%d7%99%d7%aa-%d7%9e%d7%91%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%94%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-futuremark-%d7%a0%d7%a8%d7%9b%d7%a9%d7%94-%d7%a2%d7%9c-%d7%99%d7%93%d7%99-ul/

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by AKEL,

שלום, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לעשות חיפוש בטבלה ארוכה ע"יפונקציה ורגע שאני לוחץ על נתון שהוא יראה לי איפה זה מצא מקווה שהגדרתי את מה שאני רוצה נכון

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by חלאדין,

אהלן, אני מקבל הודעת שגיאה (מחיפוש בגוגל- מאוד מוכרת): error -96 למישהו יש פתרון לבעיה? ניסיתי את כל האופציות (קידום פורטים בראוטר, סגירת חומת אש). בדקתי פינג מול ה-IP שכתוב בקובץ ה-network וה-license. מקריאה ברשת הבנתי שלרוב האנשים מופיע בקובץ hostname ולא מספר אייפי, ומציעים להם לעשות פינג על הכתובת ולהחליף את ההוסט ניים באייפי של השרת. אולי יעזור לי אם אעשה ההפך? אבל איך אני מוצא את הכתובת של השרת לפי האייפי שלו?? תודה!

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. Started by יוספי,

יש לי 2 בעיות יש לי כתובת שהיא mms:// וכו'. לדוגמא mms://wvod.walla.co.il/yes/390422-6.wmv יש לי תוכנה שמורידה את זה כ asf אבל אז צריך להמיר את זה ל MP4 כדי שאראה בנייד לכן 2 שאלות 1- יש תוכנה שמורידה את זה ישר כ MP4 ? את הכתובת mms ? זה הכי טוב... 2- אם לא,איך להמיר את ה ASF הזה ל MP4 ?יש כמה תוכנות שמצאתי, אבל הם היו בתשלום, ואם משתמשים בחינם זה ממיר רק 3 עד 5 דקות... לכן אני מחפש תוכנה חינמית... אתר שממיר לא טוב, כי הקובץ שוקל גיגה, עד שיעלה...ימיר ויוריד...יקח זמן רב תוד

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  19. Started by UnKnoWn_BuLLeT,

שלום לכולם, יש לי 5000 נקודות ואני מנסה להשיג את dirt 3, אבל כאשר אני מנסה לקנות את המשחק זה נטען הרבה זמן על המסך: Please wait while your order is being processed, Completed orders will display on past purchases page. אבל זה לוקח המון זמן. תודה לכל העזורים

20. Started by Shibi,

בוקר טוב לאחר התייעצות הצטיידתי בכל הדרוש מבחינת החומרה ועכשיו הגענו לתוכנה התוכנות שאני ראיתי בסקירה מהירה באינטרנט הם: 3D MAX MAYA ZBRUSH - מה שייתן לי את היתרון לעבוד עם סינטיק(CINTIQ) VRAY וניראה לי זהו... עכשיו רציתי לדעת.... מה ההבדל בין כל אלה?????? אני רואה שאנשים מתחילים פרויקט באחד מהם ומסיים באחד אחר ולפעמים משתמשים ביותר מ-2 חשבתי כולם אותו דבר ועכשיו אני מבין שלא אבל לא מבין למה לא... אם אפשר הסבר על התכנות ודוגמאות למשל במה אחת יותר טובה מהשאר ודברים כאלה אני אשמח וזה יעזור כי האינטרנט רק מבלבל אותי יותר תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by Guymz,

אהלן חברה לאחרונה יש לי בעיה, הכניסה לאתרים מסויימים ממש איטית! לגוגל למשל, או איביי, אמזון ועוד כמה... הייתי בטוח שזה משהו שקשור לאינטרנט אבל היום נכנסתי דרך האקספלורר והאתרים עולים מיד. מה יכולה להיות הסיבה לזה?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by gal10_private,

שלום לכולם, העברתי את כל הקלסרים למחשב ועכשיו אני משתמש בתוכנת OneNote שמספקת את כל הצרכים. לאחרונה אני רואה שיש לי בעייה מציקה מאד, בכיתובים קופצים ומשהו פשוט לא מסתדר שם.. יצאי סרטון קצר, אשמח אם תראו https://www.facebook.com/video.php?v=10205559343528116&set=vb.1388284004&type=2&theater אשמח לפתרון!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. אני אצרף screenshot כדי לנסות להסביר את הבעיה אבל אני גם אסביר אותה כאן. יש לי ניסיון רב עם MAYA אבל לאחרונה התחלתי ללמוד את 3DS MAX גם. יצרתי מודל פשוט ב-LOW POLY COUNT, שמתי כמה טקסטורות ועשיתי אנימציה. הגעתי לשלב שבו אני רוצה לעשות preview. לחצתי shift+V והגעתי לחלון Make Preview. עכשיו כשאני לוחץ על הכפתור "choose codec" כדי לשנות הגדרות אני מקבל מין פופ-אפ נוסף אבל הוא "חצוי" ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מללחוץ ESC. גם אני לוחץ על CREATE ישירות הוא נפתח באותו מצב וחיפשתי בכל מקום ובכל פורום שאני מכיר לפחות ולא מצאתי פיתרון לבעיה הזו או עוד מישהו עם אותה בעיה. מדובר ב-3DS MAX 2015. Student Version. התקנתי אותו על עוד מחשב עם אותה קונפיגורציה כמו המחשב שלי ואני מקבל א…

• 0 תגובות
    • 3.2k צפיות
  24. שיכולה לתרגם קול גם לשפה העברית בכתב ואו בקול? אני מצאתי את זה http://www.sayhitranslate.com/ אבל זה לא נראה לי למחשב וגם לא נראה לי שיש בזה תרגום קול גם לשפה העברית בכתב ואו בקול. אני שמתי את הקישור הזה רק כדי להוכיח שיש טכנולוגיה כזאת, ולא לצורך כוונה רעה.

25. היי, פתאום התחילו לי בעיות בניגון וידיאו.. לא התקנתי או הסרתי שום נגן/קודק או תוכנה כלשהי (גם לא קשורות). בxbmc פתאום התחלתי לקבל מסך יכול - סידרתי את זה כשהלכתי להגדרות וביטלתי hardware accelaration של dvxa2...אבל הוידיאו לא חלק והשגיאה יכולה להגיעה 30-40% (הפרטים שרואים כשלוחצים O) מוזר שפתאום זה בעייתי. במדיה פלייר כל קובץ MPG מציג מסך שחור ורק סאונד. יוטיוב התחיל גם להציג מסך ירוק וזה מסתדר כשאני מבטל את הhardware accelaration אבל ככה הסרטונים מקרטעים כשאני עובר למסך מלא. בכלליות אני שומע את המאווררים של הכרטיס מסך עוברים ל"הילוך גבוה" הרבה מאוד פעמים מהרגיל ולאורך זמן ניסיתי להתקין מחדש קודקים ודרייברים וזה לא מסתדר... יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.