תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר שלי פרמט את המחשב ונדפק לו הדיסק של הלוח אם שלו ואין לו שום דרייבר שמשתייך ללוח אם (סאונד , רשת) שם הלוח הוא : GA-8IPE1000 אני יודה למי שיביא לי את הדרייברים של הלוח אם הזה כדי שאני יוכל לעזור לו.... תודה!
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מתשמש באוט לוק אקספרס ויש לי בעיה במחיקת ההודעות... כאשר אני רוצה למחוק הודעה (כך שהיא תשלח לפריטים שנמחקו) ע"י לחיצת הלחצן "מחק" שבתוכנה או על מקש DELETE אז התוכנה לא מאפשרת לי את המחיקה של ההודעה ...רק בשילוב של המקשים SHIFT+DELETE אז ההודעה נמחקת... מישהו יודע מה הבעיה / התקלה ויצד פותרים אותה ?
-
- 9 תגובות
- 759 צפיות
-
-
עזרה דחופה .... יש לי 100 ג'יגה בכונן c 74 מהם פנויים לאט לאט הזיכרון הזה יורד שכאשר אחרי יום אני מקבל הודעת אזהרה שהזיכרון נמוך ! אחרי שאני עושה ריסט הזיכרון חוזר למצב הרגיל (74 גיגה) עשיתי סריקה של וירוסים(נוד 32) אין כלום סרקתי ב ccleaner כלום לא עוזר אני לא יודע מה לעשות ואני באמת חייב עזרה תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום, על המחשב שלי מותקנת WINDOWS XP ותוכנת אנטיוירוס NOD32. למשך שנה לא הייתה כל בעיה, אבל אתמול, ללא סיבה נראית לעין, מערכת ההפעלה הפסיקה לזהות את האנטיוירוס ומודיעה לי כי לא מותקנת תוכנת אנטיוירוס. אני יודע שניתן לבטל את ההודעה ע"י ניתור עצמי, אבל הייתי רוצה להחזיר את המצב לקדמותו ושמעק ההפעלה תזהה את האנטיוירוס ותתין עדכונים כאשר הוא לא מעודכן וכו'. יש למישהו רעיון כדי להחזיר עטרה ליושנה?
-
- 9 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש תקופה ארוכה באנטיוירוס של mcafee השאלה אם זה הפתרון הכי מומלץ שיש היום ? אני הייתי רוצה אנטיוירוס שמצד אחד יהיה חסכוני מבחינת משאבי מערכת ומצד שני שיעשה את עבודתו בצורה טובה ועם עדכונים שוטפים אני עובד עם מערכת הפעלה Windows 7 ultimate 64 bit תודה !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הורדתי שירים מאתר מסוים אך הם נמצאים בפורמט WMA והרדיו דיסק שלי לא קורא את הפורמט הזה אנא עיזרו לי כיצד אוכל להפוך את השירים הללו אלו שירים עיראקים נדירים אנא עזרו לי תודה
-
- 9 תגובות
- 861 צפיות
-
-
יאני משתמש ב ICQ 2003 PRO, ואני רוצה ששליחת ההודעה תתבצע בעזרת ENTEL ולא ע"י CTRL+ENTER... חיפשתי אחר אפשרות זו בהגדרות ואפשרויות האיסי אבל לא מצאתי. אולי מישהו יודע?
-
- 9 תגובות
- 925 צפיות
-
-
בחיי שיש רגעים שאין לך כותרת מתאימה לכתרר בפורום וזה אחד מהם שאלתי היא כדלקמן: נניח ואני בא להוריד קובץ ענק של 4GB מלינק בודד כאשר הוא מראה לי שיש עוד יום נניח לסוף ההורדה... ונניח כי בדיוק קופץ לי החשמל בבית אזי => הלכה ההורדה => כמה דברים שבורים נוספים בבית... :'( האם יש דרך בכל זאת ע"י תוכנה כלשהי להוריד פשוט במנות פנימיות של חלוקה בפיירפוקס או משהו כזה.. כך שאם נפל הפקק אז ההורדה תמשיך מאותה הנק' בדיוק אבל לא תפגע ולו בביט אחד מה- FILE שלי כי אז זאת תהיה בעיה..... תודה
-
- 9 תגובות
- 620 צפיות
-
-
יש לי את המצלמת וידיאו אבל הדירבר שלו לא נתמך בויסטה ואני לא מוצא אני צריך עזרה בבקשה Sony Handycam DCR-TRV245 Digital-8 Digital Camcorder דגם המצלמה
-
- 9 תגובות
- 986 צפיות
-
-
אני למדתי איך לעשות הטעמת כתוביות לסרט בעזרת VIRTUAL DUB. - השאלה היא האם יש דרך שבבת אחת אני יוכל לעשות כמה סרטים במכה בלי לעשות כל פעם מחדש סרט בנפרד?
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מי שמכיר תוכנה נורמלית שעושה את זה שיגיד, לא איכפת לי אם זה TRIAL במילא אני צריך רק משהו קטן אחד וזהו...
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ביצעתי עידכון לפיירפוקס ומאז בהמון אתרים אני מקבל את ההודעה הנ"ל וזה כולל את פייפאל, GMAIL ועוד כמה אתרים ידועים. לציין כי בשיטוט בגוגל הבעיה נוצרת כתוצאה של אי התאמה של שעון המערכת לביוס וכו', מיותר לציין כי אצלי כל השעונים מכוונים כראוי. מישהו עוד נתקל בזה בגירסא החדשה בFF??
-
- 9 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
מישהו מכיר במקרה תוכנה שאפשר להוריד ממנה את התכנים מהאתר? השתמשתי פעם ב IDM, ורציתי לשאול אם במקרה מישהו מכיר תוכנה מועילה, הדומה לה שמאפשרת הורדת תכנים מהאתר?
-
- 9 תגובות
- 953 צפיות
-
-
הורדתי סרט ואני רוצה לצרוב אותו על שני דיסקים כדי לראות בדי.וי.די אם מישהוא מכיר תוכנה קלה ופשוטה בשימוש שיגיד לי אני מאוד ישמח
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
מי יכול להמליץ לי על תוכנה בחינם שהיא הכי טובה למציאת מרגלים במחשב ?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! אני מאוד מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא סלחו לי! אני לוכד חומר אנלוגי ממצלמת וידאו עם תוכנת פינקל סטודיו 9. העניין הוא שלאחר שלכדתי ווקידדתי את החומר לפורמט DVD צרבתי אותו אך הקול ב-DVD הביתי מאוד חלש מה העניין? אולי במהלך הלכידה הייתי צריך לשים את לחצן הווליום בתוכנה על פול?או בבקרת עוצמה להרים את ה-LINE IN תסייעו לי בבקשה. (לידיה כללית בזמן לכידת הוידאו מהי העוצמה שאני צריך לשים?) המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל את המשחק ואז קופצת לי הודעה כזאת: could not find any compatible direct3d devices with the required capabilities מה אני יכול לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. פירמטתי את המחשב לא ממזמן בשביל שיהיה לי מחשב נקי ומהיר יותר . אחרי הפירמוט הכל היה טוב , המחשב פעל כמו שצריך ואפילו הצלחתי להריץ את Warcraft 3 על הגדרות יחסית גבוהות בלי שום בעיה. אני רק אוסיף שהתקנתי את נורטון אנטיוירוס 2003 ואת Spybot - Search&Destroy לפני שהתחלתי להתקין כל מיני תוכנות נחוצות. בכל מקרה , אחרי כמה ימים , פתאום הופיעה לי ההודעה הזו שהמחשב יכבה תוך 60 שניות , לא הבנתי איך זה בכלל הצליח להכנס לי למחשב , אבל חשבתי שזה משהו חד פעמי ,הלכתי לRun וכתבתי Shutdown -a בשביל לנטרל את ההודעה. המשכתי לגלוש וראיתי שהמחשב די איטי , עשיתי Ctrl ALt DEL וראיתי שהCpu Usage הוא על 100 אחוז תמידי , אפילו אם אין שום תוכנה שרצה. זה די עיצבן אותי , פירמטתי במיוחד בשבי…
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי בעיה בתוכנה שכאשר אני רוצה לפתוח קובץ מסוים (שזה סרט/סרטון כמובן) אז היא לא מזהה לי את רובם. כשאני לוחץ על Open Video File אז נפתח לי כמובן החלון של בחירת הקובץ. לצורך העניין (וזה ככה בדיוק) יש לי בתיקיה מסוימת 13 קבצי וידאו, אז בתוכנה כשאני נכנס לתיקיה הזאת אז היא מזהה לי רק 7 קבצים!! אבל כשאני עושה לה All Files אז היא מזהה את כל הקבצים כמובן, וכשאני פותח את הקובץ שאני רוצה לדחוס אז התוכנה רושמת לי את מה שאתם רואים בתמונה! נ.ב הקובץ שפתחתי הוא קובץ שהתוכנה כביכול לא זיהתה ב All usable types!!! מה אני עושה?? :'(
-
- 9 תגובות
- 741 צפיות
-
-
קניתי את המוצא הזה http://lamir.co.il/product.asp?product=12835 ואני לא מוצא לו דרייבר...הוא לא עובד וכותב שאי אפשר לעדכן את הדרייבר.. לפי מה שהבנתי הוא נקרא awe32 אבל אולי זה איזה משהו כללי זה מה שהוא רשם שהוא חיפש תודה
-
- 9 תגובות
- 640 צפיות
-
-
כאשר המחשב עולה אצלי הוא טוען שהקובץ הבא חסר - TWEAKUI.CPL המוזר הוא שהוא ישנו בסיפריית SYSTEM32/CONFIG לכל בעלי ה XP PRO, איפא נמצא אצלכם הקובץ הנ"ל (ממוקם)?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי את המחשב שלי לפניי יומיים אבל שמרתי על מספר רכיבים ישנים.. אחד מהם הוא כרטיס הקול הרשום לעיל. התקנתי win7 ועכשיו נתקלתי בבעיה - אני לא מוצא דריבר שעוזר לי להפעיל את הרמקולים.. חייב את עזרתכם! הקטע הוא שהכרטיס מגיע עם "רסיבר" והרבה פיצ'רים טובים אז אני לא רוצה להחליף את הכל.. חוצמזה, לא קשור אבל לא רוצה לפתוח ת'רד חדש אם אפשר, הווינדוס לא מזהה לי את ההארד-דיסק החדש ששמו.. יכול להיות שצריך לפרמט אותו בשביל זה? אם כן, האם הפירמוט מחייב שימוש בדיסק של התקנת הווינדוס?
-
- 9 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום ותודה למשיבים יש לי מחשב 2.4 הפעלה: 98 SE באנגלית madia player 9 הבעיה: רואה את הסרטים בקפיצות בקול ובמראה שלהם. לפעמים, במיוחד כשאני רואה סרטים מהאינטרנט, המחשב נופל למסך כחול ובו הודעת שגיאה. מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 846 צפיות
-
-
אני רוצה להעיף את NORTON SYSTEM WORKS 2003 PRO מהמחשב ידנית ואין לי מושג איך כבר ניסיתי הכול רק מי שבאמת יודע שיענה כי זה פתרון מסוכן מאוד לWINDOWS XP בתודה מראש :0)
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-