עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by yotam360,

קניתי NOD32 ויש לי שני מחשבים בבית האם אני יכול להשתמש באותה שם משתמש וסיסמא בשני המחשבים??

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by xtract1,

הבנתי שאנשים ממליצים עליו...רציתי לדעת האם הוא יחסית "קל" במשאבי מערכת..ולא מעיק על המחשב יותר מדי..בהשוואה לזון אלראם למשל... והשאלה השניה היא האם יש לו חבילת אבטחה שכוללת אנטי וירוס ופירוול לפחות? כי לא ראיתי דבר כזה..

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  3. שלום , הורדתי לפני כמה דקות תוכנה מהרשת וב98 אחוז קפצה לי הודעה מNOD32 של וירוס ואז זה שאלה אותי ועשיתי TERMINATE משהו כזה ואז זה נתן לי לאשר שזה קובץ חשוד משהו , עכשיו אני רוצה לדעת היכן הוא שם את הקבצים החשודים למה הקובץ לא ירד למחשב ? ושנית ברגע שהוא מגלה באמצע ההורדה שזה וירוס הוא מבטל אותה מהשרת כאילו מפסיק את ההורדה ככה שזה בכלל לא יורד למחשב ? תודה רבה אני ישמח לקבל תשובה זה חיוני אפילו לכולם . שנה טובה ומבורכת וגמר חתימה טובה לכל חברי הפורום .

• 5 תגובות
    • 728 צפיות
  4. Started by zvika.e,

אהלן. אני רוצה להתקין נורטון גוסט במחשב שלי. לצורך כך, אני צריך שני כוננים קשיחים בשביל זה, כדי להתקין את הגיבוי בכונן השני? או שאני יכול להתקין את הקבצי גיבוי באותו דיסק, או שאפשר לצרוב אותו על דיסק? מה הגודל של הקבצי גיבוי? תודה!!

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by tomer_et,

שאלה פשוטה - האם אין דרך לבטל את חסמיה של פקודות JAVASCRIPT בפיירוול של Norton Internet Security. ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי... הדבר היחיד שעובד אצלי בקטע הזה זה לבטל את הפיירוול כשאני צריך ללחוץ על פקודה כזאת - כמו שמיעת רדיו או ספם פתיחה של חלונות באתרים. אין פיתרון לבעיה הזאת בהגדרות של Norton Internet Security ?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  6. Started by Prometheus,

מה ההבדלים בינו לבין Office XP? כדאי לעבור ל 2003?

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  7. Started by TPack,

שלום, רציתי לדעת אם יש דרך להוסיף ללוח השנה תאריכים ומועדים של חגים יהודיים. (לוח שנה עברי) אם לא, אשמח לדעת אם ישנה תוכנה שתעשה את העבודה. תודה.

• 2 תגובות
    • 559 צפיות
  8. Started by taotao,

יש לי כבר חשבון של האימייל שלי בבזק ואני רוצה להוסיף לזה את האימייל שלי בוואללה איך אני עושה אתה זה?

• 2 תגובות
    • 951 צפיות
  9. Started by SmurFin,

על האוטלוק יש לי חשבון של GMAIL שעובד אחלה, עכשיו הגדרתי בחשבון של GMAIL שיורדו המיילים מהתאריך העכשיו והלאה הבעיה היא שאם יש כמה מיילים והוא לא מוריד את כולם בבט אחת הוא מוריד כמה מיילים פעם אחת פעמיים 20 פעם וכן הלאה. איך אפשר לעשות שאחרי שהוא הוריד מייל אחד כבר שהוא לא יחזור להוריד אותו שוב?

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

איך אני עושה שEMAIL מסוים יגיע לי לתקיה מסוימת נגיד ב ספאם הוא לבד מכניס דברים לשם שאני צריך מאתרים שאני צריך

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Started by pchunter,

אשמח אם מישהו יזכיר לי איך קוראים לתוכנה שממירה את ממשק העברית לממשק באנגלית, ואם היא חינמית אז איפה ניתן להוריד אותה? תודה

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. רציתי להתקין VISTA אבל ה WindowsVistaUpgradeAdvisor אומר שאין לי מספיק מקום ב - C ומומלץ שיהי לפחות 40GB. א. כמה מקום תופס VISTA ULTIMATE אחרי ההתקנה כי 40GB נראה לי סתם הגזמה? ב. ההרדיסק שלי מחולק למחיצות ז"א שבגדול אין שום בעיה להגדיל את C אם צריך השאלה אם כונן D יהי ריק לגמרי ואני ינסה לאחד אותו ביחד עם C יש סיכויי שמשהו ידפק ב WINDOWS (ה WINDOWS נמצא ב - C) או שאין מה לדאוג? ג. עם איזו תוכנת מחיצות הייתם ממליצים לי להשתמש? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by guyk,

יש לי בעייה, אני עושה מצגת, ואני רוצה שהמעבר בין השקופיות יראה כמו ספר נפתח - שכשאני אעביר שקופית, השקופית הנוכחית תיעלם כמו שמעבירים עמוד בספר, ואז יראו את השקופית הבאה. האם זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  14. Started by rani,

לאחרונה הורדתי את גירסת הטרילר של התוכנה כדי לנסות לראות אם התוכנה מנגנת את התרגום בתלת מימד בגירסת הOVER UNDER כי לא מצאתי עד היום תוכנה מתאימה. לשמחתי היא עושה את העבודה רק שהיא מציגה את האותיות העבריות בג'יבריש או משהו כזה. כך שאני צריך לשנות את סגנון האותיות או משהו כזה לעברית, אך לא מצאתי איפה בתוכנה זה אפשרי.. אשמח אם מישהו יודע איפה זה וישתף איתי. או אשמח אם למישהו יש תוכנה אחרת שיודעת לנגן כתוביות בתלת מימד (OVER UNDER) של עברית בצורה תקינה כן אני מכיר את האפשרות ב FFDSHOW אך למיטב ידעתי היא עובדת רק בתלת מימד SIDE BY SIDE. ואני מכיר את הנגן GOMPLAYER שעושה עבודה מצויינת* בזה אך את השפה העברית (אולי גם אחרות) הוא מציג הפוך, שלחתי מכתב לנציג שלהם שאמר שהם מכירים את…

• 4 תגובות
    • 997 צפיות
  15. Started by *NightMare,

אם אני עושה Print Screen עושה לזה הדבק בצייר ופשוט שומר התמונה יוצאת גדולה מדי אני לא יכול להעלות אותה לפרום... באיזה פורמט הכי טוב לשמור אותה? או מה כדאי לעשות?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  16. השאלה שלי היא, מדוע יש שני process-ים כאלו (AVP), אחד רשום לי כ-system והשני רשום לי על שם היוזר שלי במחשב. יש גם הבדל בצריכת הזיכרון של כל אחד מהם, אם אני לא טועה, זה שרשום כ-system צורך יותר זיכרון אבל לא ברמה היסטרית בכלל. האם יש צורך בשני ה-process-ים האלו או שאחד מהם לא נחוץ בכלל?

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  17. Started by ohad_c,

אחרי שאני מתנתק ממחשב מרוחק הוא מבצע LOG OFF ליוזר, יש אפשרות פשוט לבצע התנתקות מה- RDP ושהמחשב המרוחק ישאר במצב של לפני ההשתלטות?

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  18. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  19. Started by tomer_et,

רציתי לדעת אם יש דרך לחלוק קבצים בקאזה מספריה השונה מהסיפריה שאליה יורדים הקבצים. הכוונה שלי היא אם לדוגמה אני מוריד את הקבצים לכונן C ואני רוצה לחלוק קבצים שנמצאים בכונן D. בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  20. שלום, רציתי לדעת שני דברים: 1) האם קיימת SOLIDEDGE בגרסא למשך 30 יום? או תקופת ניסיון? 2) ללא קשר לשאלה 1, האם SOLIDEDGE תומך ב64 ביט מלא? ז"א שיש יתרון מובהק בעבודה עם 64 ביט מול 32 ביט.

21. Started by borg,

מישהו יודע מה המשמעות של המספרים השונים בעמודה Sources ב-eMule? אני מעוניין לדעת מה מייצג כל אחד מ-4 המספרים בייצוג הבא: (xx/xx/xx (x.

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  22. Started by noodle,

שאי מפעיל את התוכנה, בלשונית Readings מופיע בצד ימין טמפרטורותת השאלה שלי היא איך אני יודע למה הטמפרטורות שייכות מפני שאחת מהן מגיעה ל-52 מעלות. תודה מראש ???

23. Started by wooper,

היי אני שומר על המחשב שלי טוב יש כמה תוכנות אנטי spyware במחשב אבל מאז התקנתי את הfirefox יש לי spyware ורק spy bot מראה לי אותם וכולם קשורים לfirefox http://img212.imageshack.us/img212/8103/spyj7eu.jpg משהו יודע מאיפה כל הspyware

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  24. Started by e.t,

אני מתחבר לאינטרנט כדי לעדכן את המידע של שירי ה-MP3 שברשותי, אבל שאני מנסה להחיל את השינוי, יש הודעה שאי אפשר לעדכן את השיר/ים (זה קורה רק בחלק מהקבצים) , כי הם Read Only....?! ??? מאיפה הוא הביא את ה- Read only הזה? :AR15: מישהו יודע מה עושים? : אני פה חדש !! (במבטא רוסי כבד)

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by vic1234,

יש אפשרות להגדיר ככה שזה יוריד קובץ קובץ ולא חלקים מכל הקבצים? נגיד בתמונה קודם יוריד תראשון אחר כך תשני וזה?

• 4 תגובות
    • 682 צפיות

דיונים חדשים בפורומים